Klaudyna Mortka Specjalista ds. PR

Rozdajemy prezenty w grudniu

Data publikacji: 01.12.2006

Pod hasłem Rozdajemy prezenty w grudniu ruszyła najnowsza promocja zorganizowana przez Dział Marketingu Wakacje.pl. Przez cały, ostatni miesiąc 2006 roku, każdy kto zakupi wycieczkę przez portal, otrzyma bezpłatny kurs do nauki języka przez Internet Odzwierciedleniem tych liczb jest również sytuacja na internetowym rynku w Polsce. I chociaż nie ma dokładnych statystyk na temat profilu e-klienta w branży turystycznej, to każdy zgodzi się faktem, iż popyt na zakupy przez Internet wciąż rośnie.

W związku z tym, konkurencyjność oferty polskich portali jest kluczową sprawą przy dokonywaniu wyboru przez klienta. Stąd też pomysł na kolejną kampanię promocyjną i próba zachęcenia go do zakupu w sprawdzonym internetowym biurze podróży.- mówi Magdalena Kierznikowicz Marketing Manager Wakacje.pl

Podróżuj i ucz się języków to przesłanie, które mamy nadzieję zwróci uwagę zarówno naszych dotychczasowych klientów jak również zachęci do zakupu właśnie u nas tych, którzy do tej pory tylko odwiedzali naszą stronę www. A zasady promocji są bardzo proste, wystarczy, że w dniach od 1 do 31 grudnia, klient dokona rezerwacji interesującej go oferty, podpisze z nami umowę i zrealizuje wpłatę a obie lub jedna z nagród stanie się jego własnością. - dodaje Marketing Manager.

Portal Wakacje.pl na chwilę obecną ma do zaoferowania blisko 115 tysięcy ofert. Propozycje poddane segregacji tematycznej (oferty last minute, wyjazdy rodzinne, sylwestrowe, narciarskie, all inclusive, egoztyczne oraz wiele innych) skierowane są do klientów o różnych preferencjach. Ponadto portal dysponuje największym katalogiem hoteli wraz z opiniami turystów oraz ogromną bazą hoteli sprawdzonych przez konsultantów z call center www.wakacje.pl.