Riva Bodrum Resort (ex. Art Bodrum)
Turcja / Wybrzeże Egejskie / Gumbet

Riva Bodrum Resort (ex. Art Bodrum): basen

basen

Dodaj do schowka Wezyr
First Minute
Last minute
All Inclusive samolotem

Nr WAK20260

1 686 zł 7 dni / 1 osoba
REZERWUJ
Hotel
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Dostęp do internetu
  • Klimatyzacja
  • Blisko lotniska
  • Kurorty nadmorskie
  • Przedszkole
Atrakcje
  • Basen odkryty
  • Fitness / siłownia
  • Sport
  • Animacje dla dorosłych
7,5 / 10
Opinie klientów (25) 85% poleca ten hotel
Zalety wg klientów
  • Jedynie 6 km od Bodrum
  • Różnorodne menu
  • Duży wybór restauracji i barów w okolicy
  • Obfite posiłki

Region

Bodrum

Wyżywienie

All Inclusive (10:00-23:00)

Posiłki: śniadanie, obiad, przekąski, podwieczorek, kolacja.

Napoje zawarte: lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe.

System nie zawiera: napoi importowanych, soków ze świeżych owoców, kawy po turecku, napoi serwowanych w butelkach, napoi energetycznych.

Warunki uczestnictwa

 
Opinie dodane przez      
Byłeś w tym hotelu? Dodaj opinię
 
ładowanie...

trwa ładowanie opinii
Średnia pogoda w ciągu roku
I II III IV V VI VII VIII IX X XI XII
Temperatura
w dzień °C
13°
13°
16°
19°
24°
29°
32°
32°
28°
23°
18°
15°
Temperatura
wody °C
17° 16° 16° 17° 19° 22° 24° 25° 24° 22° 20° 18°
Temperatura
w nocy °C
11° 14° 18° 22° 22° 18° 14° 11°
Śr. liczba godzin
słonecznych
4 6 6 8 10 12 13 12 10 8 6 4
Riva Bodrum Resort (ex. Art Bodrum) Turcja / Wybrzeże Egejskie / Gumbet

Paszporty

Aby otrzymać turecką wizę, paszport musi spełniać następujące warunki:
1) jego okres ważności powinien wynosić co najmniej 6 miesięcy od planowanej daty wjazdu. Od 1 stycznia 2015 r. wymagana ważność paszportu przy wjeździe wynosi 60 dni od daty wygaśnięcia wizy,
2) powinien posiadać co najmniej jedną wolną stronę (w celu umieszczenia na niej wizy). Brak wolnej strony w paszporcie powoduje automatyczną odmowę wjazdu do Turcji.


Wizy

Wiza turystyczna upoważnia do pobytu na terenie Turcji przez 90 dni w okresie 180 dni jej ważności (licząc od pierwszego wjazdu), bez prawa wykonywania pracy. Oznacza to, że po wykorzystaniu prawa do trzymiesięcznego pobytu nie można wjechać na teren Turcji do czasu wygaśnięcia nabytej wizy (tj. pół roku po terminie pierwszego przekroczenia granicy).

Wizę turystyczną można otrzymać na dwa sposoby:

1) za pośrednictwem platformy internetowej E-visa (https://www.evisa.gov.tr/pl/).Po otwarciu strony należy postępować według instrukcji: zarejestrować się, wypełnić formularz i za pomocą karty kredytowej dokonać opłaty w wysokości 20 USD. Potwierdzenie wydania wizy zostanie przesłane na adres e-mail wnioskodawcy (zaleca się wydrukowanie potwierdzenia i zabranie go ze sobą w celu okazania podczas kontroli granicznej);

2) po przyjeździe do Turcji - w punktach sprzedaży na przejściach granicznych. Opłatę w wysokości 30 USD, 25 EUR lub 20 GBP uiszcza się gotówką.

Uwaga: Posiadacze paszportów tymczasowych nie mogą nabyć wizy w systemie E-visa. Muszą uzyskać ją w tureckiej placówce konsularnej za granicą lub zakupić na przejściu granicznym.

Szczepienia, służba zdrowia

Nie ma obowiązku szczepień ochronnych.

First MinuteDo30%taniej jeszcze przez:dnigodzinminutsekund