7,0 / 10

Delta Travel
Biuro podróży

Delta Travel

Ocena na podstawie 1 opinii

Szczegółowe oceny
  • 8,2
    Ocena
    Organizatora

  • 7,5
    Ocena
    rezydentów

  • 8,9
    Stosunek jakości
    do ceny

  • 8,2
    Zgodność oferty
    z opisem

Opinie

  • 9,5 / 10

    Bolesław B.

    Pobyt: Czerwiec 2013

    W 2011, 2012 i 2013 roku korzystałem z usług tego biura podróży i w 2015 roku też zamierzam skorzystać. Dotychczas zawsze byłem zadowolony, zarówno z organizacji pobytu, z pilotów, rezydentów, a zwłaszcza kierowców autobusów w czasie dojazdu i powrotu z wczasów pobytowych. Także do warunków hotelowych i wyżywienia nie miałem uwag. Jedynie miałem uwagi do wczasowiczów Polaków zarówno w sąsiednim hotelu, jak i z naszej grupy, którzy nie przestrzegając okresu ciszy nocnej zachowywali się wyjątkowo skandalicznie w Złotych Piaskach - Czajka. Po interwencji u Pani rezydent, w moim hotelu problem zdecydowanie został rozwiązany. Prawdopodobnie ktoś tu miał uwagi do tej Pani, czego ja nie potwierdzam. Wolę osobę kompetentną i zdecydowaną niż tzw. ciepłe kluski, a niektórzy z grup Polaków powinni przejść kurs wychowania, także wychowania w trzeźwości, a wtedy nie będzie żadnych problemów.

    Opinia dodana: 14 listopada 2014
  • 9,5 / 10

    Daria

    Pobyt: Lipiec 2014

    Korzystając z okazji chciałam podzielić się opinią na temat biura Delta Travel. Pierwszy raz w te wakacje korzystałam z ich usług. Wybraliśmy z rodziną wyjazd do Chorwacji, miejscowość Omiś hotel Sagita. Ja akurat byłam w apartamencie- dwupokojowy,odpowiednio przestronny i dobrze wyposażony. W pełni mogę polecić to miejsce przede wszystkim dla rodzin z dziećmi-wyżywienie b.dobre, ogromny ośrodek (hotel,apartamenty,domki)z własną plażą, animacje codziennie dla dzieci.Oferta w pełni pokrywała się z opisem na stronie biura i nic nie było zaskoczeniem.... no może oprócz pochmurnej pogody ;-)Biuro godne uwagi,pozdrawiam

    Opinia dodana: 04 września 2014
  • 9,0 / 10

    Edyta

    Pobyt: Sierpień 2014

    my również chcieliśmy podziękować organizatorowi wczasów w Czarnogórze Delta Travel wszystko było super nic do zarzucenia a podróż tak miła że nie czuliśmy w ogóle zmęczenia a to za sprawą pani pilot czyba pani Marta przemiła,przesympatyczna,kierowcy bardzo mili polecamy to biuro

    Opinia dodana: 28 sierpnia 2014
  • 10 / 10

    Asia

    Pobyt: Sierpień 2014

    Po raz trzeci z DELTĄ wybraliśmy się na urlop tym razem do Bułgarii hotel Exotica,jak zwykle wszystko na medal.Piękny czysty hotel,ogromne pokoje z klimą i lodówką,bardzo dobre jedzenie,cichutko,kameralnie.20 minut do centrum Złotych Piasków.Do plaż jakieś 5 minut.Ukłony dla 3 świetnych kierowców i kompetentnej,przesymaptycznej pani Kasi,dzieki której 24 godziny podróży to był moment :)Pozdrawiamy gorąco:)

    Opinia dodana: 26 sierpnia 2014
  • 9,5 / 10

    yolly

    Pobyt: Lipiec 2014

    Pierwszy raz korzystałam z biura Delta Travel.....Jestem miło zaskoczona .Wszystko na tak:) Wybraliśmy kierunek Albania.Hotel Leonardo.Miało nie być basenu...a na miejscu okazało się ze jest:) miła niespodzianka....W autokarze miejsca przydzielone....pilot....kierowcy ( 3 kierowców) sprawdzili się na medal....wielki szacun dla nich....a sam pilot sympatyczny z ogromną wiedzą wiadomości...Te 32 h jakoś nam zleciały:)Pokoje z widokiem na basen....obszerny balkon...luksusowe wnętrze....Wspaniałe jedzenie....Kuchnia naprawdę smaczna. Mimo ,że mieliśmy wyżywienie HB....dostawaliśmy gratis wodę do obiadu...a czasami lampkę wina;)Plaża 80 m od hotelu....Pokoje sprzątane codziennie...i wymiana ręczników...co drugi dzień wymiana pościeli....W niektórych pokojach sejfy za darmo....albo można za darmo zostawic w recepcji...cenne rzeczy.....Nic nam ani naszym znajomym nie zginęło....mimo....ze akurat my nie mieliśmy sejfu.....i trzymaliśmy wszystko w pokoju....Plaże piaszczyste....szerokie....Leżaki z parasolami bez opłat .

    Opinia dodana: 07 sierpnia 2014
  • 7,0 / 10

    Joanna

    Pobyt: Lipiec 2014

    Jechałam w lipcu do Chorwacji - biuro Delta Travel jak najbardziej Ok, natomiast wy jako pośrednicy wakacje.pl nie wykazaliście się profesjonalizmem. Nie dostałam na e-maila rozkładu jazdy ( skąd konkretnie mam autokar). Kiedy dojechałam do Katowic pociągiem nadal nie wiedziałam skąd mam jechać, po czym zestresowana nie mogłam się do Was dodzwonić; jednak na szczęście w końcu się dodzwoniłam( gdzie czekałam z 20 min. na odpowiedz skąd wyjazd) dobrze ze do wyjazdu mialam 2 godziny !; potem zadzwoniłam jeszcze jeden raz z zapytaniem to pan bezczelnie odłożył słuchawkę ! Nie polecam pośrednika wakacje.pl !!

    Opinia dodana: 01 sierpnia 2014
  • 4,5 / 10

    Ryszard

    Pobyt: Czerwiec 2014

    W ostatnim tygodniu czerwca 2014 byłem w bułgarii W Złotych Piaskach Czajce Hotel DETELINA Do hotelu w całości nie miałem zastrzeżeń.Organizacja za iwykwaterowania to pierwsza porażka.Całodobowa podróż autobusem przyjazd w wczesnych godzinach rannych.Oczekiwanie na pokój to 6 godzin .Ba żeby tylko pokój ale również opaski do korzystania z napoi i posiłków.Rezydentka Polka w związku z Bułgarem pracującym za "TŁUMACZA".Rola ograniczała się do wyciczek Fakultatywnych - agitacja.Finałem tego "TANDEMU" to czas do wyjazdu i reprezentowanie interesów H O T E L U a może rownież Biura Delta Trawel . opuszczenie pokoi do godz.10.00 przy wyjeżdzie godz.18.30 . państwo ci obcinają opaski maniakalnie również o mało co z paskiem zegarka.Zaznaczam że opaski założono na obiad przed 12.00 a obcinanie zaczęto przed 10.00 .Sposób był wręcz chamski Wyzywano nas od pijaków i zarówno REZYDENT jak TŁUMACZ straszyli wezwaniem policji.W podobny sposób potraktowana była pani z trójką małych bardzo grzecznych dzieci w wieku 3-6 lat. To że czeka się na pokój że wcześniej opuszcza się pokój zdarzało się ale nie trwało to tak długo mając w perspektywie dobę jazdy, ale nikt nie gonił nas po hotelu z nożyczkami i nie był tak ordynarny . Z powodów zachowania tej pary odradzam wyjazdu do tego hotelu ta P A R A zatrzymała się w jakieś EPOCE która mnie osobie po 60 c-e dawno poszła w zapomnienie z poważaniem Ryszard

    Opinia dodana: 14 lipca 2014
  • 10 / 10

    katarzynkaa

    Pobyt: Lipiec 2014

    Od 10lat podrozujemy z biurem delta travel po calej europie,musze przyznac ze biuro jest rewelacyjne pod kazdym wzgledem,polecam to biuro kazdemu kto chce spedzic swoje wymarzone wakacje.pozdrawiam.

    Opinia dodana: 06 lipca 2014
  • 10 / 10

    Ewa

    Pobyt: Czerwiec 2014

    Wczoraj wróciłam z Czarnogóry impreza organizowana przez Delta Travel jestem bardzo mile zaskoczona wszytko było bardzo w porzadku.Hotel Otrant bardzo fajny polecam,jedzenie wyśmienite pani rezydent bardzo miła i starała się sprostać swoim obowiązkom pilot na trasie do Czarnogóry grzeczny z poczuciem humoru,przekazywał wiedzę na trasie na powrocie pani pilot Marta zachwyciła nie przecietna kulturą,pięknie się wysławiała,grzeczna,miła ,uśmiechnięta pilot z pasją,wiedza niesamowita już do wielu miejsc nie muszę jechać wszystko wiem ma temat np.Węgier czy Serbii dziękuje.

    Opinia dodana: 01 lipca 2014
  • 9,5 / 10

    Kinga

    Pobyt: Wrzesień 2013

    Z biura Delta Travel wraz z moja rodziną korzystaliśmy już trzy razy. Zwiedziliśmy Chorwację, Grecję, Bułgarię i muszę przyznać , że wszystko było na medal. Podróż, obsługa , rezydenci, hotele. Biuro polecam zarówno dla osób nie mających dzieci jaki dla rodzin. Animacje pierwsza klasa. Jednego jestem pewna jeśli w tym roku będziemy się wybierać na wakacje to właśnie z biurem Delta Travel.

    Opinia dodana: 27 marca 2014
Byłeś z tym biurem podróży? Podziel się opinią