7,9 / 10

Delta Travel
Biuro podróży

Delta Travel

Ocena na podstawie 26 opinii

Szczegółowe oceny
  • 8,0
    Ocena
    Organizatora

  • 6,9
    Ocena
    rezydentów

  • 8,7
    Stosunek jakości
    do ceny

  • 8,1
    Zgodność oferty
    z opisem

Sprawdź oferty biura podróży Delta Travel
  • Czarnogóra własne
    490 zł 7 dni / os. Sprawdź
  • Włochy własne
    538 zł 7 dni / os. Sprawdź
  • Bułgaria śniadania
    859 zł 8 dni / os. Sprawdź
Zobacz wszystkie oferty Delta Travel

Opinie

  • 5,6 / 10

    Asia

    Pobyt: Lipiec 2015

    Rezydentka biura zajmująca się wycieczkami z noclegiem w hotelu Detelina w Czajce w Bułgarii to najwredniejsza opiekunka, z jaką miałam przyjemność się spotkać!!! Opowiada, że jest na tyle łaskawa, że odpowie na każde pytanie, także gości innego biura podróży, ale jak się jej jakies pytanie zada, to wrzeszczy, że co to za głupie pytania i że chyba nam padło na mózg przez ten upał! Jak można się tak odezwać do kogokolwiek, a tym bardziej własnego klienta???!!! Jestem oburzona jej zachowaniem i nie polecam przez to biura!

    Opinia dodana: 18 sierpnia 2015
  • 9,3 / 10

    szymx34

    Pobyt: Sierpień 2015

    Kierowca nie chciał po drodze do Katowic stanąć na przystanku, hotel opłacony z widokiem na morze (przymusowo bo nie było bez) a był widok na park za którym było morze ... Reszta jak najbardziej polecam - Pani pilot i rezydentka bardzo OK :)

    Opinia dodana: 17 sierpnia 2015
  • 5,3 / 10

    kleszcz

    Pobyt: Lipiec 2015

    Największym minusem biura był brak organizacji podczas wyjazdu. Zgodnie z informacją przejazd do Chorwacji miał mieć miejsce autokarem z oznaczeniem Delta Travel, podczas gdy wyjazd okazał się autokarem z tabliczką Wygoda Travel. Oczywiście nikt o tym fakcie wcześniej nie powiadomił i można było czekać i się nie doczekać, pojawiło się zamieszanie i zdenerwowanie. Pomimo przydzielonych nr siedzeń, każdy siadał gdzie było miejsce, co oczywiście spowodowało konflikt podczas podróży. Sam Pilot - i jak się okazało z Wygoda Travel - nie wykazał się żadnym profesjonalizmem, nie bardzo ogarniał co ma robić, a po przybyciu na miejsce nie potrafił udzielić podstawowych informacji np. co z klientami biura Delta Travel. Zasadniczo nikt nie raczył poinformować o powiązaniu biura Delta Travel i Wygoda Travel, i dlaczego część usług była łączona, a umowa była podpisana z Delta Travel.

    Opinia dodana: 10 sierpnia 2015
  • 6,5 / 10

    KG

    Pobyt: Lipiec 2015

    Biuro Delta Travel OK. Byliśmy w hotelu Otrant w miejscowości Ulcinj w Czarnogórze. Jedzenie bardzo smaczne i urozmaicone. Czytość w pokojach idealna. Bardzo dobre animacje z biura Rainbow. Porażką jest rezydent - Pani Julia. Brak zainteresowania turystami. Kręci swoje interesy. W trudnych sytuacjach typu kradzież, choroba zostawia turystów samych sobie. Uważajcie na REZYDENTA! Jak zamawiacie oliwę i rakiję nie płaćcie zaliczki, bo się bedziecie prosić o zwrot. Ogólnie wakacje bardzo udane. Polecamy!

    Opinia dodana: 05 sierpnia 2015
  • 6,0 / 10

    Kasia i Grzesiek

    Pobyt: Lipiec 2015

    Biuro Delta Travel OK. Byliśmy w hotelu Otrant w miejscowości Ulcinj w Czarnogórze. Jedzenie bardzo smaczne i urozmaicone. Czytość w pokojach idealna. Bardzo dobre animacje z biura Rainbow. Porażką jest rezydent - Pani Julia. Brak zainteresowania turystami. Kręci swoje interesy. W trudnych sytuacjach typu kradzież, choroba zostawia turystów samych sobie. Uważajcie na REZYDENTA! Jak zamawiacie oliwę i rakiję nie płaćcie zaliczki, bo się bedziecie prosić o zwrot. Ogólnie wakacje bardzo udane. Polecamy!

    Opinia dodana: 05 sierpnia 2015
  • 10 / 10

    Violetta

    Pobyt: Sierpień 2014

    Pierwszy raz w sierpniu 2014 wybrałam się z tym biurem na urlop do Bułgarii miasto Primorsko hotel Sveti Dimitar . Bylismy bardzo mile zaskoczeni , W tym roku też się wybieramy na urlop z Deltą tym razem do Czarnogóry.

    Opinia dodana: 03 maja 2015
  • 9,5 / 10

    Bolesław B.

    Pobyt: Czerwiec 2013

    W 2011, 2012 i 2013 roku korzystałem z usług tego biura podróży i w 2015 roku też zamierzam skorzystać. Dotychczas zawsze byłem zadowolony, zarówno z organizacji pobytu, z pilotów, rezydentów, a zwłaszcza kierowców autobusów w czasie dojazdu i powrotu z wczasów pobytowych. Także do warunków hotelowych i wyżywienia nie miałem uwag. Jedynie miałem uwagi do wczasowiczów Polaków zarówno w sąsiednim hotelu, jak i z naszej grupy, którzy nie przestrzegając okresu ciszy nocnej zachowywali się wyjątkowo skandalicznie w Złotych Piaskach - Czajka. Po interwencji u Pani rezydent, w moim hotelu problem zdecydowanie został rozwiązany. Prawdopodobnie ktoś tu miał uwagi do tej Pani, czego ja nie potwierdzam. Wolę osobę kompetentną i zdecydowaną niż tzw. ciepłe kluski, a niektórzy z grup Polaków powinni przejść kurs wychowania, także wychowania w trzeźwości, a wtedy nie będzie żadnych problemów.

    Opinia dodana: 14 listopada 2014
  • 9,5 / 10

    Daria

    Pobyt: Lipiec 2014

    Korzystając z okazji chciałam podzielić się opinią na temat biura Delta Travel. Pierwszy raz w te wakacje korzystałam z ich usług. Wybraliśmy z rodziną wyjazd do Chorwacji, miejscowość Omiś hotel Sagita. Ja akurat byłam w apartamencie- dwupokojowy,odpowiednio przestronny i dobrze wyposażony. W pełni mogę polecić to miejsce przede wszystkim dla rodzin z dziećmi-wyżywienie b.dobre, ogromny ośrodek (hotel,apartamenty,domki)z własną plażą, animacje codziennie dla dzieci.Oferta w pełni pokrywała się z opisem na stronie biura i nic nie było zaskoczeniem.... no może oprócz pochmurnej pogody ;-)Biuro godne uwagi,pozdrawiam

    Opinia dodana: 04 września 2014
  • 9,0 / 10

    Edyta

    Pobyt: Sierpień 2014

    my również chcieliśmy podziękować organizatorowi wczasów w Czarnogórze Delta Travel wszystko było super nic do zarzucenia a podróż tak miła że nie czuliśmy w ogóle zmęczenia a to za sprawą pani pilot czyba pani Marta przemiła,przesympatyczna,kierowcy bardzo mili polecamy to biuro

    Opinia dodana: 28 sierpnia 2014
  • 10 / 10

    Asia

    Pobyt: Sierpień 2014

    Po raz trzeci z DELTĄ wybraliśmy się na urlop tym razem do Bułgarii hotel Exotica,jak zwykle wszystko na medal.Piękny czysty hotel,ogromne pokoje z klimą i lodówką,bardzo dobre jedzenie,cichutko,kameralnie.20 minut do centrum Złotych Piasków.Do plaż jakieś 5 minut.Ukłony dla 3 świetnych kierowców i kompetentnej,przesymaptycznej pani Kasi,dzieki której 24 godziny podróży to był moment :)Pozdrawiamy gorąco:)

    Opinia dodana: 26 sierpnia 2014
Byłeś z tym biurem podróży? Podziel się opinią