8,0 / 10

Delta Travel
Biuro podróży

Delta Travel

Ocena na podstawie 28 opinii

Szczegółowe oceny
  • 8,0
    Ocena
    Organizatora

  • 7,4
    Ocena
    rezydentów

  • 8,6
    Stosunek jakości
    do ceny

  • 7,9
    Zgodność oferty
    z opisem

Opinie

  • 7,0 / 10

    Joanna

    Pobyt: Lipiec 2014

    Jechałam w lipcu do Chorwacji - biuro Delta Travel jak najbardziej Ok, natomiast wy jako pośrednicy wakacje.pl nie wykazaliście się profesjonalizmem. Nie dostałam na e-maila rozkładu jazdy ( skąd konkretnie mam autokar). Kiedy dojechałam do Katowic pociągiem nadal nie wiedziałam skąd mam jechać, po czym zestresowana nie mogłam się do Was dodzwonić; jednak na szczęście w końcu się dodzwoniłam( gdzie czekałam z 20 min. na odpowiedz skąd wyjazd) dobrze ze do wyjazdu mialam 2 godziny !; potem zadzwoniłam jeszcze jeden raz z zapytaniem to pan bezczelnie odłożył słuchawkę ! Nie polecam pośrednika wakacje.pl !!

    Opinia dodana: 01 sierpnia 2014
  • 10 / 10

    katarzynkaa

    Pobyt: Lipiec 2014

    Od 10lat podrozujemy z biurem delta travel po calej europie,musze przyznac ze biuro jest rewelacyjne pod kazdym wzgledem,polecam to biuro kazdemu kto chce spedzic swoje wymarzone wakacje.pozdrawiam.

    Opinia dodana: 06 lipca 2014
  • 10 / 10

    Ewa

    Pobyt: Czerwiec 2014

    Wczoraj wróciłam z Czarnogóry impreza organizowana przez Delta Travel jestem bardzo mile zaskoczona wszytko było bardzo w porzadku.Hotel Otrant bardzo fajny polecam,jedzenie wyśmienite pani rezydent bardzo miła i starała się sprostać swoim obowiązkom pilot na trasie do Czarnogóry grzeczny z poczuciem humoru,przekazywał wiedzę na trasie na powrocie pani pilot Marta zachwyciła nie przecietna kulturą,pięknie się wysławiała,grzeczna,miła ,uśmiechnięta pilot z pasją,wiedza niesamowita już do wielu miejsc nie muszę jechać wszystko wiem ma temat np.Węgier czy Serbii dziękuje.

    Opinia dodana: 01 lipca 2014
  • 9,5 / 10

    Kinga

    Pobyt: Wrzesień 2013

    Z biura Delta Travel wraz z moja rodziną korzystaliśmy już trzy razy. Zwiedziliśmy Chorwację, Grecję, Bułgarię i muszę przyznać , że wszystko było na medal. Podróż, obsługa , rezydenci, hotele. Biuro polecam zarówno dla osób nie mających dzieci jaki dla rodzin. Animacje pierwsza klasa. Jednego jestem pewna jeśli w tym roku będziemy się wybierać na wakacje to właśnie z biurem Delta Travel.

    Opinia dodana: 27 marca 2014
  • 9,5 / 10

    Joanna

    Pobyt: Sierpień 2013

    Byłam w 2013 roku w Chorwacji, w Podgorze- hotel Aurora. Było super, opieka rezydenta na najwyższym poziomie, bardzo dobre jedzenie, nowe autokary, godni zaufania kierowcy. Oferta w pełni zgodna z opisem.

    Opinia dodana: 27 marca 2014
  • 9,5 / 10

    Gabriela

    Pobyt: Lipiec 2013

    w 2013 roku byłam na obozie w Bułgarii, mili wychowawcy, niska cena, zgodne z opisem tylko co do hotelu na zdjęciu widać było, że stoi praktycznie na plaży w rzeczywistości od plaży dzielił go inny hotel, na obozie bardzo mi się podobało i w pełni poleciłabym to biuro, sama pojechałabym znów niestety nie organizuje ono obozów do kraju do którego chcę się wybrać w tym roku

    Opinia dodana: 23 lutego 2014
  • 6,5 / 10

    jacek

    Pobyt: Lipiec 2013

    witam....bylem w lipcu w hotelu Dolce Vita....to jeden z najlepszych wyborow..w tej okolicy...plaza ..park ..basen..jedzenie tez..ok..skandal to Pani rezydent..popieram poprzedni wpis...niczym sie nie interesowala..przez nia wrocilismy pozno z wycieczki i obiadu juz nie bylo....niezorganizowana..nie zna albanskiego..slaby angielski..nie poczuwa sie do opieki ....zero zainteresowania...tylko kasa na wycieczki...ostrzegam nie wykupujcie wczesnie dwoch wycieczek...bo , w przypadku gdy wam sie nie spodoba....nie odzyskacie pieniedzy w ogole...

    Opinia dodana: 04 lutego 2014
  • 8,5 / 10

    Piotr

    Byliśmy w sierpniu w Hiszpanii w hotelu Savoy. Wszystko zgodnie z opisem. Polecam

    Opinia dodana: 28 października 2013
  • 7,0 / 10

    Dariusz Nita

    Wróciliśmy z wczasów w Albanii w Durres .Pobyt w hotelu Leonardo w pokoju dwuosobowym w terminie 09.07-18.07.2013r .Oferta biura w pełni pokrywała się z pobytem w tym hotelu oraz wyżywieniem .Natomiast opieka rezydenta skupiała się tylko i wyłącznie na ofercie wycieczek , które były oferowane w pierwszym dniu pobytu w Albanii .Zastrzeżenia w stosunku do ubezpieczenia , wykupionego w Polsce w firmie AXA Travel przez w/w biuro .W razie jakiegokolwiek zdarzenia należy zadzwonić do Polski do siedziby biura , przedstawiciel firmy ubezpieczeniowej w Polsce wskazuje szpital i konkretnego lekarza , który nas przyjmie .W czasie pobytu nasi znajomi z wczasów mieli przypadek zasłabnięcia 13 latka .Przed hotelem czekała taksówka wezwana przez menadżera hotelu , kierowca taxi nie wiedział gdzie ma jechać ponieważ dzwoniono do Polski do przedstawiciela ubezpieczyciela .To jakieś nieporozumienie bardzo częsta w tym klimacie potrzebna jest natychmiastowa pomoc i reakcja , a nie dzwonienie i przekazywanie informacji.W tym przypadku sytuację opanowali sami rodzice wraz z obsługą hotelu .Natomiast Pani rezydent na następny dzień , kiedy przyjechała do hotelu po grupę wycieczkowiczów nawet nie raczyła zapytać o zdrowie uczestnika wczasów , chyba bierze za coś pieniądze , a jeżeli nie zna obowiązków pracy , mogę jej przesłać , żeby nauczyła się ich na pamięć.Rezydentka w Durres w Albanii to jakieś nieporozumienie . Pozdrawiam uczestnik wczasów .

    Opinia dodana: 02 sierpnia 2013
  • 5,5 / 10

    marta besciak

    Wczasy w Hiszpanii 9/2012 ? bajka? Ale biuro podróży Delta Travel z Krakowa ? totalna porażka. Przestrzegam przed korzystaniem z usług transportowych tej firmy. W 2012r. wybraliśmy się z tej firmy na wczasy autokarem do Hiszpanii. W autokarze żenada ? herbata, kawa, woda mineralna (z Lidla) płatne po 3 złote. Pilot robi łaskę, że podaje napoje i nic innego nie jest w stanie powiedzieć przez 30 godzin podróży oprócz informowania, w momencie zjeżdżania przez kierowcę na parking ? o czasie postoju !? Ale podróż powrotna to prawdziwy ?meksyk?! Od momentu wymeldowania z hotelu (godz.10.00) z reguły do godz. 18.00 oczekuje się na autobus, który tego samego dnia przywozi następny turnus. My czekaliśmy do godziny 21.15, gdyż autobus w drodze do Hiszpanii m.in. ponad godzinę jeździł po Niemczech, aby jednego z kierowców zostawić w jakimś motelu (ciekawe po co?). W tym celu oczywiście autokar zjechał z autostrady, a gdy zadane zostało pytanie konsultantowi w Delcie Travel, dlaczego transportując podróżnych autokar zjeżdża z planowej trasy uzyskana została odpowiedź, że i tak by musiał zjechać z autostrady ? to nie prawda !, nigdy autokar nie ma trasy przelotowej przez jakąś mieścinę w Niemczech, gdzie nawet autobus nie mieści się na szerokości drogi. Ale wracając do drogi powrotnej, gdy w końcu o godzinie 21.15 autokar podjechał po podróżnych do hotelu Savoy, to następnie dalej krążył ponad godzinę po Floret de Mar nie znając topografii miasta i szukając hotelów, z których ma zabrać turystów (obok kasyna w Lloret de Mar przejeżdżaliśmy tą samą trasą trzy razy(?!). Gdy w końcu ruszyliśmy w drogę powrotną, znowu w Niemczech zjechaliśmy z trasy i godzinę zajął nam dojazd do tego wcześniej wspomnianego moteliku, aby odebrać kierowcę pozostawionego dzień wcześniej ? żenada. Impreza (wczasy w Hiszpanii) według umowy miała zakończyć się 17 września a zakończyła się 18 września o godzinie 04.00 (????!!!!!). Wczasy w Hiszpanii jak najbardziej polecam ze szczerym sercem, ale nie z biurem podróży Delta Travel z Krakowa!!!!!!!!!!!!!!!

    Opinia dodana: 30 września 2012
Byłeś z tym biurem podróży? Podziel się opinią