6,4 / 10

Regent
Biuro podróży

Regent

Ocena na podstawie 14 opinii

Szczegółowe oceny
  • 6,3
    Ocena
    Organizatora

  • 6,9
    Ocena
    rezydentów

  • 6,0
    Stosunek jakości
    do ceny

  • 6,3
    Zgodność oferty
    z opisem

Sprawdź oferty biura podróży Regent
  • Francja śniadania
    2 350 zł 7 dni / os. Sprawdź
  • Hiszpania śniadania i obiadokolacje
    2 450 zł 7 dni / os. Sprawdź
  • Włochy śniadania
    2 550 zł 7 dni / os. Sprawdź
Zobacz wszystkie oferty Regent

Opinie

  • 9,0 / 10

    Weronika

    Pobyt: Lipiec 2014

    Witam Byliśmy z babcią i z bratem na wycieczce w Rzymie (30.07-3.08.14r.). Wycieczka bardzo nam się podobała mimo napiętego programu. Jesteśmy zachwyceni panią pilot Martą, której opiekuńczość i znajomość Rzymu jest imponująca. Na uwagę zasługuje również pani przewodnik, która oprowadzała nas po muzeach Watykańskich oraz Koloseum, której profesjonalizm, przyjemny sposób bycia pozostanie nam w pamięci :) Dziękujemy za udane trzy doby. Pozdrawiamy Weronika Danuta i Mateusz :)

    Opinia dodana: 07 sierpnia 2014
  • 5,5 / 10

    Niezadowolona Klientka

    Pobyt: Lipiec 2014

    Niestety bardzo zawiodłam się na tym biurze. W cenę wliczony jest tylko hotel i samolot - co oczywiście jest zaznaczone w umowie jednak nikt nie informuje, jak drogie są pozostałe rzeczy. Transfer na lotnisko i z powrotem to koszt bagatela 70 euro o czym zostałam poinformowana dopiero po fakcie! Naciąganie na obiadokolacjach - gdybym wykupiła ją osobiście w hotelu zapłaciłabym około 7 euro mniej za posiłek. Naciąganie na przejazdach - kwota wystarczyła na kupno 10ciu biletów, a od pilota dostałam tylko 6, kiedy zapytałam o ręsztę biletów nie było nawet mowy.

    Opinia dodana: 08 lipca 2014
  • 10 / 10

    M.W.Oganowscy

    Pobyt: Maj 2014

    Witam Byliśmy z mężem na pięknej wycieczce "Magia Barcelony" 29.05 do 04.06.2014.Wycieczka piękna pomimo jednodniowego deszczu w Barcelonie.Chcemy serdecznie podziękować Pani Rezydent Lidi K. która naprawdę wszystko profesjonalnie zorganizowała.Zobaczyliśmy bardzo dużo pomimo niewielkiej grupy osób , która była z nami w tej grupie.Pani Lidia jest osobą bardzo konkretną, punktualną i zorganizowaną a przy tym niezwykle miła i kontaktowa opiekowała się grupą znakomicie, niezwykle oddana swojej pracy . Jeszcze bardzo sympatyczna z ogromną wiedzą na temat Barcelony i całej Katalonii pozostaje Pani Margarita -przewodnik. Wiedza przekazywana turystom jest w bardzo przyjazny i ciekawy sposób. Nie wiem co jeszcze mogę dopisać , jedynie to , ze biuro jest godne polecenia . Pozdrawiamy turyści z Gdyni

    Opinia dodana: 14 czerwca 2014
  • 2,0 / 10

    Piotr

    Pobyt: Lipiec 2013

    Najmniej proklienckie biuro jakie można spotkać na rynku! Naciągają na przejazdach, na wyżywieniu i na hotelach które są daleko od centrum.

    Opinia dodana: 15 kwietnia 2014
  • 3,0 / 10

    Natalia

    nie poleam, poważnie nigdy bym nie wykupiła tej wycieczki gdybyśmy wiedzieli jak będzie w Londynie. Londyn piękny i uroczy polecam ale na własną rękę wyjazd :) . 1. ja wylądowaliśmy 2,5 h czekaliśmy na pilota aż przylei z warszawy ( occzywiscie nie zostaliśmy o tym poinformowani - Więc sobie wyobraźie , jesteście w obcym państwie i nie znacie " nie daj Boże " języka lokalnego , dzwonicie na numer pilota który otrzymaliście w biurze podróży i słyszycie " abonent ma wyłączony telefon " - nieźle się zapowiadało. 2. w końcu po wylądowaniu Pilot odebrał telefon po włączeniu i poinformował nas że on dopiero wylądował - ale mniejsza o to , gdy już wyszedł z strefy granicznej podszedł do nas i nic - ani cześć ani pocałuj w PUPE ani nic. Ale to tylko poprostu nie kulturalny człowiek. 3. Oferta wycieczki min. Hotel w centrum Londynu, 1 dzień wyciezka tu i tam itp. :) niestety hotel mieścił się w strefie 6/7 Londynu więc metrem do Londynu jechało się w jedną strone od 40 min do 1 h . Super zajebiste CENTRUM Londynu :) choć muszę przyznać Hotel był piękny. Powrót do Pilota :) Pokochaliśmy Go ( oczywiście to kpina ) już pierwszego dnia po 1,5 godziny chodzenia pozostawił grupe w Centrum Londynu na jakieś 2 h ponieważ musiał jechać na Lotnisko po kolejną grupe z Wrocławia i łodzi. 3. To jest najzabawniejsze :) do wycieczki można było dokupić kolacje i niektórzy jak najbardziej je wykupili ni dziwnego nie ma to jak gorąy posiłek po całym dniu zwiedzania w hotelu. Niestety jak się okazało na kolacje trzeba było jechać do knajpy ( bo tam biuro podróży wykupiło kolacje zamisat w hotelu ) w centrum Londynu czyli okolo 50 min od hotelu metrem aby zjeść kolaje a następnie wrócić do HOTELU> kolejne 50 min. Reasymując ---> było nas 30 osób , po 1 dniu z Pilotem hodziło tylko 5 osób , pozostali 25 osób zwiedzało Londyn na własną rękę. Wię zastanówcie się czy napewno chcecie wykupić wycieczkę w Biurze REGENT . Pozdrawiam :) Niezadowoleni Natalia i Artur

    Opinia dodana: 29 stycznia 2012
  • 7,5 / 10

    Jurek

    Autor nie dodał opinii tekstowej

    Opinia dodana: 25 stycznia 2012
  • 7,5 / 10

    Kasia i Marek Długoszewscy

    Byłam tylko raz z tym biurem na długi weekend majowy. Podobało mi się to, że konsultanci szybko odpowiadali na moje zapytania i wykazywali się dobra znajomością tematu (hoteli, położenia, itd.), ale trochę denerwowało mnie takie podejście "kupuj, albo spadaj". Brakuje mi u nich takiej ludzkiej twarzy. Ale poza tym - POLECAM!

    Opinia dodana: 19 grudnia 2011
Byłeś z tym biurem podróży? Podziel się opinią