7,6 / 10

Sun & Fun
Biuro podróży

Sun & Fun

Ocena na podstawie 113 opinii

Szczegółowe oceny
  • 6,4
    Ocena
    Organizatora

  • 6,6
    Ocena
    rezydentów

  • 7,0
    Stosunek jakości
    do ceny

  • 6,9
    Zgodność oferty
    z opisem

Sprawdź oferty biura podróży Sun & Fun
  • Bułgaria śniadania
    1 210 zł 7 dni / os. Sprawdź
  • Tunezja śniadania i obiadokolacje
    1 380 zł 7 dni / os. Sprawdź
  • Grecja śniadania
    1 440 zł 7 dni / os. Sprawdź
Zobacz wszystkie oferty Sun & Fun

Opinie

  • 4,0 / 10

    Staszek

    Pobyt: Maj 2014

    Oferta nie była zgodna z realiami. Nie można było wejsci do morza ,woda brudna,kawa, plaż cała w algach,króre pływały w wodzie i lezały na plaży.Wszystko nie czynne,jedynie sklep z pocztówkami, posiłki monotone ciągle to samo,brak baru na plaży, a był w ofercie.Wieczorem muzyka co dzienie ta sama jedna taśma, co godzine grane to samo, o godzinie 22,30 koniec grania , zmykali jedyny bar i do pokoju spać , poniewaz nie ma gdzie się udać.Pani rezydentka zachowuje się jak Pani i władca jak masz układy z nią to na lotnisku nie stoisz w kolejce do odprawy bagażowejtylko wprowadz cię bez kolejki.Po odprawie żegna się czule z taką osobą.Na zwroconą uwagę twierdzi że to poseł.

    Opinia dodana: 20 lipca 2014
  • 5,5 / 10

    turbinka

    Pobyt: Czerwiec 2014

    Biuro nagminnie zmienia godziny wylotów i znacznie skraca czas pobytu.Opinie ludzi ,że należy czytać umowy są nie do końca oczywiste,bowiem biuro stosuje klauzule niedozwolone,a nie wszystko co zawiera umowa jest zgodne z prawem,mimo ,że ją podpisaliśmy nie wszystko nas wiąże.Mielismy przypadek ,że zmieniono nam godziny wylotu o 17 godzin na naszą niekorzyść.Biuro zrobiło to tydzień wcześniej i tydzięn pózniej.Czyli dobrze wiedziało ,jak będzie.I nie można zganiać na przewożnika ,jeśli sie cały czas sprzedaje taka ofertę i na dzień prze wylotem informuje ludzi,chociaż już od miesiąca tak lataja samoloty.To jest znaczna niezgodność z zawartą umową.I robienie z ludzi debili.Nie polecam tego biura !Ja korzystam z biur kilka razy w roku i tylko oni tak postępują!

    Opinia dodana: 19 lipca 2014
  • 10 / 10

    Jacek

    Pobyt: Lipiec 2014

    Wszystko w porządku bez niespodzianek. Rezydent ok - pomocny i życzliwy.

    Opinia dodana: 18 lipca 2014
  • 9,8 / 10

    Magdaaa

    Pobyt: Lipiec 2014

    Och ludzie... Przecież w umowie wyraźnie jest zaznaczone, że pierwszy i ostatni dzień zostają przeznaczone na podróż. Zapoznając się dokładnie z warunkami umowy będziecie w pełni świadomi ryzyka, że wczasy mogą trwać 6 dni a nie 8. Podczas mojej pierwszej rezerwacji (Egipt) okazało się ostatecznie, że wylot jest o 5 rano a wykwaterowanie około 18, więc wszystko jak najbardziej ok, tym bardziej, że hotel zapewniał opcję all inclusive do końca pobytu. Więc zastanówcie się, czy warto narzekać, może po prostu warto przeczytać warunki umowy albo po prostu zmienić biuro. Polecam ostatnią możliwość NAIWNYM, gdyż godziny wylotów uzależnione są od przewoźników. Ja po raz trzeci wybrałam Sun & Fun i mam zamiar doskonale się bawić, tak jak do tej pory, w ich towarzystwie. Rezydenci są profesjonalni, przede wszystkim pomocni i bardzo komunikatywni. Polecam z czystym sumieniem i jeszcze raz radzę dokładnie przeczytać warunki umowy, w gdzie zaznaczone jest wszystko od a do z. Pozdrawiam serdecznie

    Opinia dodana: 18 lipca 2014
  • 7,8 / 10

    bazia

    Pobyt: Lipiec 2014

    Korzystam z SF po raz trzeci. Dwa razy bylismy z SF w Tunezji a w tym roku w Turcji. Biuro dobrze sie spisalo. Nie mam sie do czego przyczepic jelsi chodzi o organizacje. Samolot na czas, autobus na czas, przy powrocie male spoznienie samolotu ale to przeciez nie wina SF. Najslabszym punktem byla rezydentka w Antalyi-Jola. Dziewczyna mloda, mimo pobytu w Turcji od 6 lat slabo zorientowana, malomowna, o wszytsko dotyczace kraju, kultury, ciekawostek trzeba bylo wypytywac bo sama od siebbie nie mowila za wiele, obwiozla nas poczas wycieczki po bazarach i sklepach gdzie dostawala % od naszych zakupow, podczas pzrystankow palila papierosy z tureckim przewdnikiem:-(... Bardzo slabo to swiedczy o niej i SF, ktore przeciez tez jej placi, ale chyba nie za to:-(. Ogolnie organizatora polecam. czytajcie warunki umowy a nie bedziecie rozcarowani. Czytajcie opinie o hotelach, ogladajcie zdjecia to unikniecie zbednych rozcazrowan.

    Opinia dodana: 17 lipca 2014
  • 2,0 / 10

    lubieto

    Pobyt: Czerwiec 2014

    stosunek jakości do ceny- Sun Fun oferuje hotele chyba przez nich nie sprawdzone. Śmród w hotelu śmród na plaży, obsługa z ulicy sćiągana. Ultra all ? oni nawet nie wiedzą co to ultra. Chcecie przekąski 24 na dobe? stary chleb z serem i ketchupem , proszę bardzo. napoje 24? o 22 zamykają bar ( nie ma alkoholi- jest tylko woda o smaku wódki, woda o smaku piwa itd.....) ZGODNOŚĆ OFERTY Z OPISEM- zgadzał się tylko kraj i nazwa hotelu Rezydent - Maja Maj- bardzo nieuprzejma, niekompetentna rezydentka, w cenie "opieka rezydenta" przyszła na 5 min powiedziała jak ma na imie i poszła. Taka rezydentka. Takich rezydentów na SUN FUN!!!! Organizator - ucinają dni , wysyłają do najgorszych hoteli ktore maja zawyzone o 500% standardy. jest to moja własna opinia na temat tego biura i nie polecam nikomu podróży z tym organizatorem. czytajcie opinie o hotelach , nigdy nie bierzcie pod uwagę oferty sun fun bo pokrycie jest zerowe

    Opinia dodana: 17 lipca 2014
  • 9,8 / 10

    Maciek

    Pobyt: Lipiec 2014

    Dobra organizacja rezydenci bardzo pomocni wszystko bez zakłóceń nasza opinia dotyczy wyjazdu do Hurghady wylot z Warszawy biuro z internetu www.centrumwakacji.pl załatwiło wszystkie formalności.

    Opinia dodana: 16 lipca 2014
  • 3,5 / 10

    Renata

    Pobyt: Lipiec 2014

    Radzę uważać na to biuro!!! Wakacje do Grecji zarezerwowaliśmy z półrocznym wyprzedzeniem, całość kwoty została opłacona w terminie. Po przylocie na lotnisko w Grecji zostaliśmy poinformowani iż nasz hotel 4* który rezerwowaliśmy jest przepełniony w związku z tym rezydentka przekazała nam iż będziemy zakwaterowani w hotelu o "takim samym standardzie". Po przyjeździe na miejsce okazało się że ten hotel nie zasługuje na ani jedną gwiazdkę. Pokoje okazały sie brudne, łazienka była małą, zagrzybioną klitką, widok z tarasu na knieje, drzwi do pokoju bez klamki, klimatyzacja zamiast chłodzic grzała. Otoczenie wokół basenu ponure brak zieleni i kwiatów, hotel wymagający remontu, basen brudny, wymagający odgrzybienia, jednym słowem syf. Restauracja okazała się byc szkolna stołówka z ceratami, mała różnorodnośc jedzenia. Następnego dnia ok. godz 12 rezydentka poinformowała nas że nie ma dla nas innego hotelu i w takim wypadku mamy zostac w tym hotelu lub wracac do Polski. W Polskim biurze, w którym zamawialiśmy wycieczkę nikt nic nie wiedział o zmianie hotelu. Rezydentka obiecała nam że coś znajdzie trwało to 2 dni i w końcu zostaliśmy przwiezieni cudem do naszego zamawianego hotelu. Nigdy wiecej nie bedę rezerwowac wycieczki z tym biurem. Dodatkowo mieliśmy opóźniony lot a powrotny rano z międzylądowaniem przez co straciliśmy kolejne 2 dni. RADZE PRZEMYŚLEC WYBUR BIURA PODRÓŻY !!!

    Opinia dodana: 15 lipca 2014
  • 9,8 / 10

    Jola

    Pobyt: Lipiec 2014

    To był drugi wyjazd z tym biurem i wszystko było super.Miłym zaskoczeniem były godziny wylotów, ponieważ byliśmy tyle dni za ile zapłaciliśmy.Tylko nie jestem pewna jaki wpływ na to miało biuro?:) Tak ,czy inaczej wszystko zgodnie z opisem.Na temat rezydentów nie mam zdania ponieważ nie wykupowaliśmy wycieczek wiec i nie szukaliśmy kontaktu.Najważniejsze, że był podczas transferu z/ na lotnisko :).To był piąty wyjazd do Egiptu, więc trochę już wiemy na temat kultury i zwyczajów Egipcjan :)

    Opinia dodana: 15 lipca 2014
  • 10 / 10

    Tomek

    Pobyt: Lipiec 2014

    Wszystko w jak najlepszym pożądku,zawsze obecni,i pamietajcie ze za opóznienia samolotów winny jest przewoznik a nie biuro podrózy

    Opinia dodana: 15 lipca 2014
1 2 3 4 5 ... 147
Byłeś z tym biurem podróży? Podziel się opinią