6,5 / 10

Sun & Fun
Biuro podróży

Sun & Fun

Ocena na podstawie 130 opinii

Szczegółowe oceny
  • 6,2
    Ocena
    Organizatora

  • 6,5
    Ocena
    rezydentów

  • 6,8
    Stosunek jakości
    do ceny

  • 6,7
    Zgodność oferty
    z opisem

Sprawdź oferty biura podróży Sun & Fun
  • Bułgaria śniadania
    1 150 zł 7 dni / os. Sprawdź
  • Tunezja śniadania i obiadokolacje
    1 190 zł 7 dni / os. Sprawdź
  • Turcja śniadania
    1 295 zł 7 dni / os. Sprawdź
Zobacz wszystkie oferty Sun & Fun

Opinie

  • 5,0 / 10

    Mirka i Wladek

    Pobyt: Styczeń 2015

    Maroko piekny kraj ,bajeczne widoki . Hotele na objeździe rozne ,najgorszy w Agadir Omega . Bardzo głośno ,zimna woda . W Casablance brudna śmierdząca łazienka i nie jestem pewna co do pościeli czy była zmieniona . Jedzenie miałam swoje wiec nie narzekam. Byłam zwiedzać i poznawać kulturę innego kraju i najgorsza z wszystkiego na tej wycieczce i najgorsza z wszystkich naszych wyjazdów była leniwa pilotka ,owinięta w kufajkę na przednim siedzeniu spała przez większość podrozy . Większość osob podzielała nasze zdanie ,ze mówiła tylko to co jest konieczne ,a na zadane pytania odpowiadała z wielka łaska ,albo udawała ,ze nie słyszy pytania . Dobrze byłoby aby pilot był dla turystów ,a nie turyści dla pilota do robienia zakupów We wskazanych miejscach i restauracyjkach ----wszyscy wiemy o co chodzi i o czyj interes .Mysle ze ze znajdzie sie ktos ,kto utrze nosa pani M.

    Opinia dodana: 19 stycznia 2015
  • 10 / 10

    Mariola Leszek

    Pobyt: Styczeń 2015

    Jesteśmy z mężem zauroczeni Marokiem, a to z pewnością w dużej mierze zasługa Pani Magdy W, która to była naszym przewodnikiem na objeździe "Cesarskie miasta". Pełen profesjonalizm. Bardzo dobre hotele( jedynie zastrzeżenia do Omegi w Agadirze, za całonocną huczną imprezę w nocnym klubie)

    Opinia dodana: 12 stycznia 2015
  • 9,0 / 10

    Andrzej

    Pobyt: Październik 2014

    Bylem z grupa przyjaciol na Djerbie pod koniec pazdziernika.Hotel Rimel. Pobyt okazal sie super przezyciem. Rezydentka Iwona - wspaniala. Ciagle dostepna dla turysty, kochajaca swoja prace. Pierwszy raz mielismy doczynienia z kims takim. Bylismy z Nia na Saharze 2 dniowej. Niesamowite przezycie, to nie byl nasz pierwszy pobyt na Saharze, ale dopiero z Nia ja poznalsmy naprawde. Polecam to Biuro i Ta rezydent.

    Opinia dodana: 04 stycznia 2015
  • 4,0 / 10

    Krzysztof Micielski

    Pobyt: Wrzesień 2014

    Cwaniaki skracają pobyt w Egipcie o 2 dni zmieniając godziny odlotów. W ten sposób zarabiają na nieświadomości klienta. Nie poczuwają się do winy. Zdecydowanie nie polecam!

    Opinia dodana: 28 grudnia 2014
  • 4,0 / 10

    M.

    Pobyt: Wrzesień 2014

    Pierwsze i ostatnie wczasy z tym biurem! Wrześniowe wczasy na Rodos przerodziły się w jakiś koszamr!!! Wszystko zaczęło się po wejściu na pokład samolotu a skończyło po wylądowaniu w Polsce!!! MASAKRA!!!

    Opinia dodana: 25 listopada 2014
  • 4,0 / 10

    Renata

    Pobyt: Wrzesień 2014

    Pierwszy i ostatni raz z biurem SUN&FUN. Oszuści i to potwierdzają poprzednie opinie. Skracanie pobytu z 7 dni wyszło 5, niestety nie podlega reklamacji bo zostało po godzinie na każdy dzień. Rezydenci OK i niczemu nie winni z hotelu jesteśmy zadowoleni bo sprawdzałam jego opinie, niestety nie wpadłam żeby sprawdzić biuro :(. Na dodatek międzylądowanie o którym wcześniej wiedzieli bo to nie pierwsza taka historia. SUN&FUN odradzam i życzę im szybkiego upadku, bo z takimi opiniami daleko nie polecą.

    Opinia dodana: 24 listopada 2014
  • 2,0 / 10

    Piotrek

    Pobyt: Sierpień 2014

    Reklamacja miejsca w którym niestety miałem okazję przebywać nie przyniosło żadnych skutków, gdyż dla tego biura opinia rezydenta o stanie hotelu jest bardziej wiarygodna niż zdjęcia ukazujące stan faktyczny obiektu. Hotel nie zgodny z opisem. Biuro zapewnia że dba o standardy higieny i bezpieczeństwa jednak brak okien i syf na stołówce pokoju i korytarzu przekraczał moje normy. Nie polecam ich usług.

    Opinia dodana: 21 listopada 2014
  • 5,0 / 10

    Gosia

    Pobyt: Listopad 2014

    Wycieczka objazdowa do Maroko z biurem fun&sun? Być może, ale z innym przewodnikiem!! Pochodzący z Tunezji pan, który przedstawił się jako Samir, traktował naszą 10-osobową grupę jako zło konieczne. Bywał nieuprzejmy, program realizował bardzo oględnie a przede wszystkim szybko, bez minuty czasu wolnego czy chocby chwili na podziwianie pięknych medyn. Do tego ciągle nas sztorcował, domagał się bezwzglednej punktualności, nawet minutowe spóźnienie kwitował ponurą miną. Straszył nas też, że zostawi nas "na własną odpowiedzialność" jeśli nie będziemy trzymać się grupy czytaj : pędzić za nim przez kolejne starówki. Nie rozumiem dlaczego taka osoba, która ewidentnie nie lubi swoich obowiązków, a zwłaszcza turystów, zajmuje się tego typu pracą? Szkoda, bo Maroko piękne i z pewnością mogliśmy więcej dowiedzieć się o tym kraju (informacje udzielane nam były również skąpo, czesto po wielu pytaniach i prośbach) Hotele były ok, jedzenie dobre, żadnych problemów żołądkowych. Zatem wielki minus za przewodnika, poza tym fajna wyprawa!

    Opinia dodana: 16 listopada 2014
  • 3,0 / 10

    Magda

    Pobyt: Wrzesień 2014

    Oszusci i kretacze!po przyjezdzie do Hammamet, hotel zostal nam zmieniony na inny 3 zamiast 4 gwiazdowy, rezydentki dukajac po angielsku nie umialy niczego zalatwic, pokoj z grzybem na scianach, karaluchami i odpadajacym tynkiem, brudna plaza, jedzenie to wielka porazka, brud syf i jeden wielki koszmar! Biuro odrzucilo nasza reklamacje twierdzac ze hotel byl o rownym standardzie jak w umowie!!! NIGDY WIECEJ, NAJGORSZE BIURO Z JAKIM BYLISMY

    Opinia dodana: 12 listopada 2014
  • 4,0 / 10

    daria

    Pobyt: Sierpień 2014

    NIE POLECAM. Cena nie adekwatna do warunków Obiecanki przed wylotem ale mało co było tak jak obiecywali.(Np. miały byc animacje - owszem były w jeden dzień przez 20 minut) Rezydentka nie miała zielonego pojęcia co oferuje hotel. Smród, bród, karaluchy i to był pierwszy hotel w którym spotkaliśmy się z kradzieżami

    Opinia dodana: 06 listopada 2014
1 2 3 4 5 ... 164
Byłeś z tym biurem podróży? Podziel się opinią