6,5 / 10

Sun & Fun
Biuro podróży

Sun & Fun

Ocena na podstawie 3218 opinii

Szczegółowe oceny
  • 6,2
    Ocena
    Organizatora

  • 6,5
    Ocena
    rezydentów

  • 6,8
    Stosunek jakości
    do ceny

  • 6,7
    Zgodność oferty
    z opisem

Sprawdź oferty biura podróży Sun & Fun
  • Bułgaria śniadania
    1 245 zł 7 dni / os. Sprawdź
  • Egipt All Inclusive
    1 290 zł 7 dni / os. Sprawdź
  • Tunezja śniadania
    1 325 zł 7 dni / os. Sprawdź
Zobacz wszystkie oferty Sun & Fun

Opinie

  • 4,5 / 10

    Emilia

    Pobyt: Październik 2014

    Brak rezydentów na miejscu, pojawili się jedynie pierwszego dnia, aby zgarnąć kasę za wycieczki fakultatywne. Również na wycieczkach brak jakiegokolwiek śladu organizatora - zajmował się nami rezydent ITAKI, bez którego zostalibyśmy sami na środku pustyni (tubylcy nie mówią po angielsku, więc rezydent jest niezbędny). Nikt nie zaopiekował się nami przy wymeldowaniu - siedzieliśmy w lobby 6 godzin, czekając na autobus. Jednym słowem - sun&fun solidnie poleciał sobie w kulki. Następnym razem wybierzemy się z Itaką, dla której ogromne dzięki!

    Opinia dodana: 23 października 2014
  • 3,5 / 10

    OlaK

    Pobyt: Październik 2014

    Mimo opłaconego pokoju typu standard, dostaliśmy bungalow bez okien, z grzybem na ścianie i obrzydliwym smrodem, którego nie szło wytrzymać. Po naszej natychmiastowej interwencji, dostaliśmy bungalow ekonomiczny dopiero następnego dnia. Pokój wychodził prosto na animacje wieczorne i nawet po zamknięciu okien/drzwi hałas był okropny i nie można było zaznać spokoju ani zasnąć, lodówka - nie działała.Zgłosiłam pisemnie uwagi rezydentowi, ale po powrocie i zgłoszeniu oficjalnej reklamacji (wraz ze zdjęciami), Sun&Fun nie poczuło się do odpowiedzialności, bo nie miałam pisemnego potwierdzenia od rezydenta zgłoszenia reklamacji. Nie polecam!!!

    Opinia dodana: 23 października 2014
  • 9,0 / 10

    Monika

    Pobyt: Październik 2014

    Życzę każdemu, aby podczas pobytu w Egipcie trafił na tak wspaniałęgo rezydenta jakim jest Walid Osman . Człowiek naprawde z powołaniem pomocny zawsze uśmiechnięty przede wszystkim grzeczny dla klientów.

    Opinia dodana: 18 października 2014
  • 3,5 / 10

    ola

    Pobyt: Październik 2014

    Potwierdzam opinie poprzedników, wyjazd skrócony o 1 dzień, wylot do Warszawy (międzylądowanie- o czym nikt nas nie uprzedził) zamiast o 16 to o 5 rano, BEZ ŚNIADANIA, REZYDENTKA ŻENADA- kompletnie nic nie wie, wprowadza ludzi w błąd, nie radziła sobie z całą sytuacją i w dodatku arogancka. Szkoda pieniędzy, beznadziejne biuro

    Opinia dodana: 16 października 2014
  • 10 / 10

    Magda R.

    Pobyt: Wrzesień 2014

    Wszystko jak najbardziej zgodne z ofertą. Wczasy rezerwowane w lutym, godzina wylotu i powrotu zgodna do samego końca. Idealna podróż szybko bez problemów, rezydentki - dwie Anie - bardzo miłe, pomocne, spotkanie informacyjne o określonej porze, dyżury i telefon kontaktowy podane do informacji i również zgodne z godzinami. NA spotkaniu podano bardzo przydatne informacje - nt. pomocy lekarskiej, wycieczek, ale również kilka przydatnych w danym kraju (Tunezja) informacji. Sam hotel - Samira Club - ekstra! Super zabawa przez cały dzień, pokoje jakie sobie zażyczyliśmy takie też dostaliśmy, sprzątane codziennie. Hotel jak na 3* to ekstra, pokoje ok, bardzo wygodne łóżka, jedzenie również spoko. Wody mineralnej gazowanej i niegazowanej do oporu - w barze nawet schłodzona! Leżaków wystarczająco i na basenie i na plaży. Plaża czyściutka, prywatna, proszę nie wierzyć w opinie o namolnych handlarzach - wiadomo, w tak biednym kraju każdy chce zarobić. Ale miejsce dla turystów wyznaczone jest linią i żaden sprzedający tego nie przekroczy. Jeśli chcesz coś kupić to Ty podchodzisz do sprzedawcy. Bardzo tanie papierosy. Ogólnie wyjazd bardzo udany i mimo wielu obaw co do biura, kraju do którego lecimy i samego lotu naprawdę jak na pierwszy wyjazd jesteśmy baaaardzo miło zaskoczeni.

    Opinia dodana: 13 października 2014
  • 3,5 / 10

    Darek

    Pobyt: Wrzesień 2014

    Dla mnie tragedia. Wyjechaliśmy do Bułgarii. Zamienili nam hotel mówiąc o zmianie na minutę przed wyjściem z autobusu. Hotel oczywiście był nieporównywalnie gorszy pod każdym względem. Wczasy zamiast 7 dni trwały 6 dni. Wyjazd z Polski był o godzinie 23.55 a z hotelu wykwaterowali nas o 5 rano. Jak możesz to wystrzegaj się tego biura. Nazwa Sun & Fun nie ma nic wspólnego z zabawą. TRAGEDIA - SZCZERZE NIE POLECAM TEGO BIURA.

    Opinia dodana: 11 października 2014
  • 6,0 / 10

    Bogusława

    Pobyt: Wrzesień 2014

    We wrześniu odwiedziliśmy z tym biurem Maroko.Oferta w miarę zgodna z opisem,za to opieka rezydentki poniżej krytyki,niezbędne informacje zdobywaliśmy na własną rękę. P.Joanna była praktycznie poza zasięgiem ,nie pojawiała się na spotkaniach ,nie odbierała telefonów /podanych w inf.biura/dopiero po uzyskaniu jej tel prywatnego/w tym celu wykonaliśmy kilkanaście wcale nie tanich połączeń/ raczyła pojawić się w hotelu a było to kilka dni po przylocie,w tym czasie zdążyliśmy już zamówić sobie wycieczki jak się okazało dużo tańsze i ciekawsze niż u P.Joanny. Wycieczki z biura rozpoczynały się z dużym opóźnieniem i były o wiele krótsze niż w ofercie.Przylot i odlot prawie o czasie /godzinne opóźnienie odlotu/

    Opinia dodana: 10 października 2014
  • 8,5 / 10

    Grażyna Bartoszek

    Pobyt: Wrzesień 2014

    Wszystko zgodne z opisem.Opieka rezydenta na miejscu OK.Oczywiście nie dajcie się wkręcić przez reklamowane przez nich wycieczki.Poszukać indywidualnie-jest taniej. Jedyny moment stresujący- brak wcześniejszej inf. o godzinach wylotów.

    Opinia dodana: 09 października 2014
  • 6,0 / 10

    Michał

    Pobyt: Wrzesień 2014

    Nie polecam. Organizator w opisie wycieczki troche minoł się z prawdą, ale najgorszy był powrót . Odlot zamiast do Wrocławia to 12 godz. później do Katowic. Jak sie później okazało planowy samolot do Wrocławia odleciał, ale z mniejszą ilośćą pasażerów. Z przeczytanych opini wynika, że Sun$Fun takie praktyki ma często- pewnie z oszczędności. Dotychczas korzystałem z biura Alfa Star i nigdy nie było problemu z lotami. Póki co czekam na rozpatrzenie relkamacji, nie wyobrażam sobie negatywnego rozpatrzenia. Nie popouszcze i pójde do Sadu.

    Opinia dodana: 09 października 2014
  • 8,5 / 10

    piotr s.

    Pobyt: Wrzesień 2014

    wszystko zgodne z opisem - przeloty, hotel, wycieczki fakultatywne; transfery i rezydent na 5 :)

    Opinia dodana: 08 października 2014
1 2 3 4 5 ... 162
Byłeś z tym biurem podróży? Podziel się opinią