6,5 / 10

Sun & Fun
Biuro podróży

Sun & Fun

Ocena na podstawie 1748 opinii

Szczegółowe oceny
  • 6,1
    Ocena
    Organizatora

  • 6,4
    Ocena
    rezydentów

  • 6,7
    Stosunek jakości
    do ceny

  • 6,6
    Zgodność oferty
    z opisem

Sprawdź oferty biura podróży Sun & Fun
  • Albania śniadania
    320 zł 3 dni / os. Sprawdź
  • Czarnogóra śniadania i obiadokolacje
    355 zł 3 dni / os. Sprawdź
  • Chorwacja śniadania i obiadokolacje
    365 zł 3 dni / os. Sprawdź
Zobacz wszystkie oferty Sun & Fun

Opinie

  • 10 / 10

    Jarek

    Pobyt: Sierpień 2015

    Witam :) W sierpniu ( 7.08 - 21.08) wybraliśmy się z biurem podróży Sun & Fun na wakacje na Zakynthos do miejscowości Argassi. Przeczytane wcześniejsze opinie budziły nieuzasadniony niepokój. Od początku naszej wyprawy organizator stanął w 100 % na wysokości zadania. Wylot i przylot zgodny z zaplanowanym. Na lotnisku czekała bardzo kompetentna i zorganizowana rezydentka p. Halina Gucia. Szybko i sprawnie podstawionymi przez biuro taksówkami dojechaliśmy do hotelu Capitans, gdzie spotkało nas kolejne zaskoczenie - większość obsługi hotelowej mówiła w języku polskim. Pokoje, obsługa i wyżywienie bez żadnych zastrzeżeń. Rewelacyjny kompleks trzech hoteli z niepowtarzalnym widokiem. Przepiękna miejscowość.Zaproponowane przez bardzo miłą i przesympatyczną rezydentkę dodatkowe wycieczki spełniły nasze oczekiwania. Z pełnym przekonaniem rekomenduję biuro podróży Sun & Fun - świetne, niezapomniane wakacje. Gorące pozdrowienia dla p.rezydentki Halinki Gucia. W 100 % usatysfakcjonowani klienci

    Opinia dodana: 01 września 2015
  • 2,0 / 10

    Żaneta

    Pobyt: Sierpień 2015

    To byl nasz pierwszy wyjazd z biurem Sun&Fun i szczerze odradzam kazdemu chocby nie wiem jak podobal sie wam hotel i cena wycieczki-NIE WARTO. Po wyladowaniu w Turcji okazalo sie ze nie ma dla nas miejsca w hotelu i cale 7dni spedzimy w hotelu zastepczym. Hotel mial tyle samo gwizdek ale niestety standard byl bardzo niski, hotel roznil sie kompletnie od tego ktory kupilismy a do tego byl w zupelnie innym miasteczku. Mimo naszych prosb rezydent nie zaltwil nic a do tego nie bylo z nim kontaktu przez caly pobyt(pojawil sie tylko pierwszego dnia i szybko zniknal obiecujac ze bedzie dzwonil). W zastepczym hotelu okazalo sie ze jest wiele innych par ktore tez mialy byc w innych hotelach ale trafily do tego zastepczego. Na prawde odradzam!

    Opinia dodana: 01 września 2015
  • 10 / 10

    Hanna

    Pobyt: Sierpień 2015

    Witam serdecznie ,chciałam się podzielić opinią. Wszystkie moje oczekiwania zostały spełnione.Hotel był czysty ,jedzenie bardzo dobre,a animatorki to wspaniałe dziewczyny ,które umiały zabawić i zjednoczyć wszystkich gości we wspólnej zabawie.Co do organizacji nie mam żadnych zastrzeżeń,było wszystko dobrze przygotowane.Pozdrawiam :)

    Opinia dodana: 31 sierpnia 2015
  • 2,5 / 10

    Ewa

    Pobyt: Sierpień 2015

    Bylismy z mezem na Zakyntos poniewaz mielismy 30 sta rocznice slubu wiec chcielismy miec mile wspomnienia.Niestety juz na lotnisku pani rezydent wreczyla nam koperty z cenami wycieczek folder i swoj nr tel na ktory kazala dzwonic do skutku w razie problemu bo ona nie oddzwania.Opcja wyjazdu al. inclusif rezydentka poinformowal a do ktorego autokaru wsiasc aby przdostac sie do hotelu.W hotelu okazalo sie ze nie ma nas na liscie pokazuje potwierdzenie rezerwacji panie rozkladaja rece.Niestety rozmawiaja po grecku zainteresowanie w holu recepcjii wzbudzilismy nie male ,stoimy jak glupki czekamy czekamy i jeszcze czekamy no w koncu pare telefonow udalo sie.W pokoju nastepna niespodzianka nie dziala tv, klimatyzacja probujemy w recepcji cos na wlasna reke.Dostalismy nowe piloty bo moze baterie niestety.Nastepny dzien spotkanie z rezydentka reklamacja bedzie serwis pani poinformowala o wycieczkach wykupilismy 3 w tym wieczor grecki poznanie kultury kuchni i tu informacja ,ze pani moze z nami nie byc i nie bylo.W autokarze pani pilot informowala o miejscu kuchni ale tylko w j .ang.na miejscu oprocz tancow muzyki nie ma co wspominac jedzenie ,a raczej degustacja oprocz salaty oliwek i 3 malutkich pierozkow ......mialo byc w cenie wino miejscowe bez ograniczen niestety zaraz zabraklo a grecy rozkladali rece cena takiej imprezy 32? od osoby pod koniec zjawia sie rezydentka nie wiem po co? Wyjazd z hotelu bez rezydentki byla na lotnisku rozdala karty pokladowe pojawiala sie i znikala mialam zagwarantowane opieka polskiego rezydenta za to zaplacilam,a pani rezydent nie byla na wakacjach tylko w pracy czyz nie? Tylko piekne miejsce cieple morze pozostana nam w pamieci z tego ( tygodnia miodowego) ,a mialo byc tak pieknie.Nigdy wiecej tego ,, biura podrozy' nie polecam.

    Opinia dodana: 31 sierpnia 2015
  • 2,0 / 10

    Agnieszka

    Pobyt: Sierpień 2013

    Czytając opinie o tym biurze zwłaszcza te negatywne ciężko nie wysunąć wniosku iż SF świadomie opóźnia lub skraca pobyty o dobę!!! Korzystaliśmy z ich usług 2 lata temu, nasz pobyt obcięli o 24h. W hotelu poznalismy pare, ktora wyleciala z biurem SF ze sporym opoznieniem. Znajomi mimo naszych ostrzeżeń pojechali i tez mieli skrócony wyjazd poprzez opóźniony wylot. Jeśli tyle osób sie na to nacina zaczyna to już przypominać regułę a nie zbieg okoliczności.

    Opinia dodana: 30 sierpnia 2015
  • 3,5 / 10

    Ivan

    Pobyt: Sierpień 2015

    Wybraliśmy biuro mając na uwadze reklamy organizatora gwarantujące najwyzsza jakość usług. Tymczasem już po przylocie na miejsce do Hurghady spotkala nas niespodzianka. Okazało się, ze nikt na nas nie czekal po wyjściu z samolotu. Jak dowiedzieliśmy się od obsługi lotniska nasz transfer odjechał bez nas. Generalnie nie było czekajancego na nas rezydenta ani koordynatora transferu, którego zobaczyliśmy zresztą dopiero przed samym wylotem z Egiptu. Straciliśmy na lotnisku dużo czasu, po czym finalnie zdecydowaliśmy się na skorzystanie z taksówki, której koszt opłaciliśmy sami w wysokości 100 USD. W hotelu recepcja nic nie wiedziała o naszym przyjedzie nie mogli skontaktować się z rezydentem. Za czas pobytu rezydenta Niewiedziałem.

    Opinia dodana: 29 sierpnia 2015
  • 9,0 / 10

    emka

    Pobyt: Sierpień 2015

    Pierwszy raz podróżowałam z Sun&Fun i po przeczytaniu opinii na ich temat byłam nastawiona na wszystko ;). Nie mogę jednak im nic zarzucić bo wakacje na Zakynthos w hotelu Commodore przebiegły bezproblemowo. Cena - jak na cenę w sezonie - stosunkowo niska, hotel zgodny z opisem, linie lotnicze też Ok, wszystkie procedury zrozumiałe. Nie było większych problemów do których można by było się doczepić, także biuro oceniam dobrze. Polecam ! :)

    Opinia dodana: 26 sierpnia 2015
  • 5,0 / 10

    Gryfi

    Pobyt: Sierpień 2014

    Po prostu MASAKRA . Nie znalem tego biura no i oczywiscie wykupilem wczasy w Egipcie. Pierwszy raz zagrali sobie na moich nerwach gdy zmienili godzine wylotu z4rano na19.JEDEN dzien wczasow mniej!!!!!!!!!!No dobra pogodzilem sie z tym i polecialem.Hotel byl fajny i tak jak jak w ofercie jak to w Egipcie mozna powiedziec ze ok. Prawdziwa niespodzianka !!!!!!!!!!!!czekala mnie w dniu wylotu gdy zapomnieli zabrac mnie autobusem z hotelu obudzili sie dopiero po kilku telefonach i kazali mi samemu wziac taksowke i jechac na lotnisko a na miejscu ludzie z san &fan oddadza mi kase. Hihihi Egipcjanie oddadza mi kase akurat.Dopiero jak sie ......... i powiedzialem im kilka milych slow to oni wynajeli mi taxi i przywiezli mnie na lotnisko 15min przed wpuszczaniem do samolotu.MASaKra Na wczasy wole poleciec z AL-CAIDA niz tym biurem Ostrzegam wszystkich jezeli chcecie sie wk....c na wakacjach to w/w biuro nadaje sie idealnie.Ps to nie byla jakas tania oferta bo zaplacilem za dwa tyg prawie14tys

    Opinia dodana: 25 sierpnia 2015
  • 8,0 / 10

    Grzegorz i Alicja

    Pobyt: Sierpień 2015

    Polecam podróżowanie z tym biurem, opis, wycieczka, opieka wszystko ok. No może rezydenci na lotnisku powinni być zaangażowani bardziej w pomoc z szybkim załatwieniem wiz.

    Opinia dodana: 24 sierpnia 2015
  • 8,0 / 10

    Anna

    Pobyt: Sierpień 2015

    W tym roku zdecydowaliśmy się na wyjazd na Kretę (9.08-16.08) za pośrednictwem biura SUN&FUN. Po przeczytanych opiniach na forum sceptycznie patrzyliśmy na zaplanowany wypoczynek. Jednak z czystym sumieniem mogę napisać, że organizator wywiązał się ze wszystkiego, co było zawarte w umowie - planowy wylot z Wro i powrót. Sprawny transfer. Stan hotelu zgodny z ofertą. Panie rezydentki (poznaliśmy dwie) ok. W przypadku naszego wyjazdu na Kretę biuro zasługuje na rekomendację.

    Opinia dodana: 22 sierpnia 2015
1 2 3 4 5 ... 177
Byłeś z tym biurem podróży? Podziel się opinią