7,0 / 10

Sun & Fun
Biuro podróży

Sun & Fun

Ocena na podstawie 153 opinii

Szczegółowe oceny
  • 6,2
    Ocena
    Organizatora

  • 6,5
    Ocena
    rezydentów

  • 6,8
    Stosunek jakości
    do ceny

  • 6,7
    Zgodność oferty
    z opisem

Sprawdź oferty biura podróży Sun & Fun
  • Bułgaria śniadania
    1 110 zł 7 dni / os. Sprawdź
  • Egipt All Inclusive
    1 190 zł 7 dni / os. Sprawdź
  • Maroko śniadania i obiadokolacje
    1 200 zł 7 dni / os. Sprawdź
Zobacz wszystkie oferty Sun & Fun

Opinie

  • 2,0 / 10

    Piotrek

    Pobyt: Sierpień 2014

    Reklamacja miejsca w którym niestety miałem okazję przebywać nie przyniosło żadnych skutków, gdyż dla tego biura opinia rezydenta o stanie hotelu jest bardziej wiarygodna niż zdjęcia ukazujące stan faktyczny obiektu. Hotel nie zgodny z opisem. Biuro zapewnia że dba o standardy higieny i bezpieczeństwa jednak brak okien i syf na stołówce pokoju i korytarzu przekraczał moje normy. Nie polecam ich usług.

    Opinia dodana: 21 listopada 2014
  • 5,0 / 10

    Gosia

    Pobyt: Listopad 2014

    Wycieczka objazdowa do Maroko z biurem fun&sun? Być może, ale z innym przewodnikiem!! Pochodzący z Tunezji pan, który przedstawił się jako Samir, traktował naszą 10-osobową grupę jako zło konieczne. Bywał nieuprzejmy, program realizował bardzo oględnie a przede wszystkim szybko, bez minuty czasu wolnego czy chocby chwili na podziwianie pięknych medyn. Do tego ciągle nas sztorcował, domagał się bezwzglednej punktualności, nawet minutowe spóźnienie kwitował ponurą miną. Straszył nas też, że zostawi nas "na własną odpowiedzialność" jeśli nie będziemy trzymać się grupy czytaj : pędzić za nim przez kolejne starówki. Nie rozumiem dlaczego taka osoba, która ewidentnie nie lubi swoich obowiązków, a zwłaszcza turystów, zajmuje się tego typu pracą? Szkoda, bo Maroko piękne i z pewnością mogliśmy więcej dowiedzieć się o tym kraju (informacje udzielane nam były również skąpo, czesto po wielu pytaniach i prośbach) Hotele były ok, jedzenie dobre, żadnych problemów żołądkowych. Zatem wielki minus za przewodnika, poza tym fajna wyprawa!

    Opinia dodana: 16 listopada 2014
  • 3,0 / 10

    Magda

    Pobyt: Wrzesień 2014

    Oszusci i kretacze!po przyjezdzie do Hammamet, hotel zostal nam zmieniony na inny 3 zamiast 4 gwiazdowy, rezydentki dukajac po angielsku nie umialy niczego zalatwic, pokoj z grzybem na scianach, karaluchami i odpadajacym tynkiem, brudna plaza, jedzenie to wielka porazka, brud syf i jeden wielki koszmar! Biuro odrzucilo nasza reklamacje twierdzac ze hotel byl o rownym standardzie jak w umowie!!! NIGDY WIECEJ, NAJGORSZE BIURO Z JAKIM BYLISMY

    Opinia dodana: 12 listopada 2014
  • 4,0 / 10

    daria

    Pobyt: Sierpień 2014

    NIE POLECAM. Cena nie adekwatna do warunków Obiecanki przed wylotem ale mało co było tak jak obiecywali.(Np. miały byc animacje - owszem były w jeden dzień przez 20 minut) Rezydentka nie miała zielonego pojęcia co oferuje hotel. Smród, bród, karaluchy i to był pierwszy hotel w którym spotkaliśmy się z kradzieżami

    Opinia dodana: 06 listopada 2014
  • 3,0 / 10

    Witold Barbara i Oliwierek

    Pobyt: Wrzesień 2014

    Jedna wielka porażka.Byliśmy z wnuczkiem 5 lat.Brud smród.na stołówce.Wnuczek przez cały pobyt jadł suche bagietki.Dania były spalone na stołach nieczystości z posiłków poprzedników.Kelnerzy zmiatali resztki jedzenia ścierkami machając nimi po stołach.Na plaży pełno śmieci. Wzdłuż brzegu wielbłądy i konie zostawiały nie sprzątane przez cały dzień swoje odchody.Nie będę się dalej rozpisywał.Rezydentka na żale wczasowiczów odpowiadała że są upierdliwi. NIE NIE NIE NIE .Omijajcie te biuro nie słuchajcie co Wam opowiadają będą to same kłamstwa Przez nich na słowo Tunezja będzie mi się robiło nie dobrze.Babcia dziadek i wnuczek porażeni niesmakiem.

    Opinia dodana: 02 listopada 2014
  • 4,0 / 10

    Benia

    Pobyt: Październik 2014

    Opinia tak jak wszedzie!! biuro oszczedza i skraca pobyty w godzinach, pierwszego jak i ostatniego dnia tak ze wychodzi 5 dni z 7 obiecanych. No i robi miedzyladowanie informując lub nie na dzień przed wylotem. A takie miedzyladowanie zaplanowane jest od początku . No i tankowanie samolotu z pasażerami na pokladzie wydaje mi sie raczej niebezpieczne! Nie mam dobrej opinii o tym biurze.

    Opinia dodana: 01 listopada 2014
  • 3,5 / 10

    wojtek

    Pobyt: Wrzesień 2014

    Kpina pierwszy i ostatni raz wziąłem wycieczkę z tego biura skrócony pobyt bo dwie doby w rekompensatę biuro proponuje 70 dolarów za 2 osoby .

    Opinia dodana: 29 października 2014
  • 2,5 / 10

    Artur

    Pobyt: Październik 2014

    Czytając poprzednie opinie pozostaje mi tylko powtórzyć zarzuty wobec biura. 1.Przy podpisaniu umowy dzienne godziny przelotu po wpłaceniu pieniędzy nagła zmiana na przeloty nocne. (dwie zarwane noce). Biuro doskonale wiedziało, że sprzedaje loty nocne (wystarczy sprawdzić na flightradar) Zmiana godzin nie była spowodowana żadną niezależną od organizatora sytuacją. 2. Sprzedaż w ofercie hotelu Orient Palace w Sousse w opcji 5* ultra all to kpina. Chyba najstarszy hotel wyeksploatowany do maksimum. Pokoje, łazienki, korytarze, STOŁÓWKA, zniszczone. Wyżywienie po najmniejszej linii oporu, napoje, alkohole(nagminnie rozcieńczane wodą) podawane w brudnych szklankach lub plastikowych kubkach Oceniając to na podstawie dotychczasowych pobytów w Tunezji max 3* 3.rezydent zainteresowany wyłącznie sprzedażą wycieczek fakultatywnych. Wszystkie nasze uwagi od pierwszego spotkania zbywał tym, że już od jutra wszystko będzie dobrze. I tak przez całe 2 tygodnie. Na koniec odmówił przyjęcia pisma reklamacyjnego. obawiając się słusznie zresztą o swój los. 4. Przy wylocie pozostawienie nas samych sobie bez lunch pakietów i choćby butelki wody na drogę pomimo tego, że mieliśmy jeszcze opłacone śniadanie w hotelu) świadczy o jego zainteresowaniu turystami. Współczuję ludziom z małymi dziećmi skazanymi na 5.Obecnie jestem na etapie reklamacji z roszczeniem odszkodowawczym za zmarnowany urlop. Jeżeli sun&fun nie zapłaci odszkodowania to bardzo chętnie spotkam się z jego przedstawicielem przed sądem powszechnym. Polacy, Turyści nie dajmy nabijać się w butelkę! Sprzedawca powinien wiedzieć co sprzedaje i mieć świadomość nieuchronnej i szybkiej kary za niewywiązanie się z warunków umowy. Korzystajmy z pomocy rzeczników przy wojewodzie, federacji konsumentów, PIT. tylko nasza stanowczość zmusi nierzetelnych sprzedawców do wywiązywania się z umów. pozdrawiam i życzę następnych już normalnych wakacji

    Opinia dodana: 27 października 2014
  • 3,0 / 10

    julia

    Pobyt: Czerwiec 2014

    Nie marnujcie wakacji z tym biurem. Tragedia!Cena nieadekwatna do warunków, na miejscu totalne ubóstwo nie polecam, sprawa jest w sądzie.

    Opinia dodana: 27 października 2014
  • 4,0 / 10

    pawel0912

    Pobyt: Lipiec 2014

    jak dla mnie to biuro jest masakra. składaliśmy reklamacje a w odpowiedzi rekompensata w wyskości 75 zl za 3 osoby hehe masakra. to była pierwsza i ostatnia podróż z tym biurem. odradzam, nie potrafia zadbac o klienta z tego co wiem bylo nas takich ok. 102-0 osob i wszyscy dostali te same pisemka teraz myslimy o pozwie zbiorowym.

    Opinia dodana: 26 października 2014
1 2 3 4 5 ... 163
Byłeś z tym biurem podróży? Podziel się opinią