6,6 / 10

Sun & Fun
Biuro podróży

Sun & Fun

Ocena na podstawie 1626 opinii

Szczegółowe oceny
  • 6,2
    Ocena
    Organizatora

  • 6,5
    Ocena
    rezydentów

  • 6,8
    Stosunek jakości
    do ceny

  • 6,7
    Zgodność oferty
    z opisem

Sprawdź oferty biura podróży Sun & Fun
  • Bułgaria śniadania
    1 175 zł 7 dni / os. Sprawdź
  • Tunezja śniadania
    1 220 zł 7 dni / os. Sprawdź
  • Turcja śniadania
    1 265 zł 7 dni / os. Sprawdź
Zobacz wszystkie oferty Sun & Fun

Opinie

  • 9,5 / 10

    Paulina

    Pobyt: Marzec 2015

    Profeskonalna obsługa, odpowiedzi na wszelkie pytania, oferta Tunezji zgodna z rzeczywistością oraz blyskawiczna reakcja w trudnej sytuacji , dziekuje i polecam

    Opinia dodana: 24 marca 2015
  • 4,3 / 10

    Ania Anetka i Marek

    Pobyt: Marzec 2015

    Sea Club Aqua Park Egipt / Sharm el Sheikh / Nabq Bay Wczasy ogólnie udane Hotel nowy , Baseny i Aquapark nowe,raj dl dzieci , animatorzy ok szczególnie Pani Aneta z Ukrainy super podejście dla dzieci. Plaża 5- 8 min busem hotelowym, ale nie dla dzieci.(bardzo kamienista)) Jedzenie smaczne ,może trochę mało mięsa 2 rodzaje do obiadu ale to szczegół. NAJWIĘKSZYM MINUSEM BYŁ ZAKUP WCZASÓW Z FIRMY SAN&FUN , Z 8 DNIOWYCH ZROBIŁY SIĘ 6 DNIOWE(powrót 10.03.2015 o 12 20 a miał być 22,40 czyli ukradziony cały dzień , w pierwszą stronę tak samo i ani przepraszam ani ...... z międzylądowaniem we Wrocławiu , tak że lot trwa około 6,5 godziny, pokoje z SUN&FUN w najstarszej części i najmniejsze, po dopłacie 100$ w recepcji zmieniono na rodzinny super pokój 60 m2, rezydenci to Egipcjanie z bardzo słabą znajomością języka polskiego i angielskiego . POLECAM ale nie z tej firmy, już nigdy więcej wczasów i wycieczek z SUN&FUN. Lepiej dopłacić i nie tracić nerwów PS . w Grecji zrobili podobnie.

    Opinia dodana: 13 marca 2015
  • 10 / 10

    Stanisław Seweryn

    Pobyt: Luty 2015

    biuro podróży godne polecenia - organizacja od początku do samego końca cechuje się pełnym profesjonalizmem; doskonała opieka rezydenta, który jest zawsze "pod ręką" (bądź na miejscu bądź pod telefonem); żadnych problemów - wszystko dopracowane w najmniejszych szczegółach; gorąco polecam!

    Opinia dodana: 03 marca 2015
  • 8,5 / 10

    Kacper

    Pobyt: Luty 2015

    Niedawno wróciłem z wakacji w Tunezji, organizowanych przez Sun & Fun. Muszę przyznać, że wszystko przeprowadzone sprawnie i bez żadnych nieprzyjemnych niespodzianek. Wylot do Tunezji i powrót do kraju punktualny, bez żadnych nagłych zmian, w godzinach zgodnych z umową, hotel ten, który był obiecany- niemalże zgodny z opisem (jedynie brak internetu wi-fi, ale to nie problem, jeśli ktoś jedzie odpocząć od codzienności ;) - po za tym jak się okazało, w sezonie działa wifi-a że mamy końcówkę zimy to hotel "oszczędza"). Rezydent pomocny. Czytałem wiele nieprzychylnych opinii na temat Sun&Fun, które na szczeście nie znalazły żadnego pokrycia w rzeczywistosci, tak wiec ze swojego doświadczenia mogę polecić to biuro innym podróżującym. Pozdrawiam!

    Opinia dodana: 20 lutego 2015
  • 10 / 10

    kris

    Pobyt: Luty 2015

    Przeglądając opinie o S&F byłem trochę przerażony przed wyjazdem. Na szczęście nic się nie wydarzyło, wszystko było bardzo sprawnie zorganizowane. No i cena - rewelacja, tydzień w Maroku za 1310 zł! Ten sam hotel u konkurencji kosztował min. 500 zł od osoby więcej. Myślę, że można spokojnie polecać to biuro, zważywszy, że na jeden autokar ludzi na lotnisku w Agadirze przypadały dwie rezydentki! W dodatku panie były Polkami a nie przyuczonymi lokalnymi rezydentami.

    Opinia dodana: 14 lutego 2015
  • 10 / 10

    Hania

    Pobyt: Luty 2015

    Pierwszy raz skorzystałam z biura San&Fan i jestem bardzo mile zaskoczona!Opis oferty w stosuku do tego co zastałam na miejscu był bardzo skromny. Hotel okazał się atrakcyjnieszym miejscem niż to czego się spodziewałam po przeczytaniu oferty. Doskonale zorganizowana współpraca biura z hotelem , rezydenci wielojęzyczni( co dla mnie bardzo ważne, bo mąż nie mówi po polsku) bardzo opiekuńczy, pomocni i dyspozycyjni. Poziom usług i to co otrzymujemy w pakiecie to umowa między biurem i hotelem, ja nie mogłam dostać więcej!:)) byłam w hotelu rozpieszczania i obskakiwana przez personel :))Organizator zadbał o atrakcyjne wycieczki fakultatywne i zapewnił mi wspaniały pobyt w pięknym i czyściutkim hotelu.Zdecydowanie polecam biuro San&Fan !

    Opinia dodana: 10 lutego 2015
  • 2,5 / 10

    Patrycja

    Pobyt: Wrzesień 2014

    jestem całkowicie rozczarowana.... w hotelu skradziono mi telefon.. nie udzielono żadnej pomocy... tak samo z uszkodzonym bagażem...czekanie przeszło 3 miesięcy na decyzję i jeszcze dostanie marnych 18 euro... przecież to kpina ! najgorsze biuro jakie znam odradzam w 100% !!!!!

    Opinia dodana: 05 lutego 2015
  • 9,0 / 10

    Marek

    Pobyt: Styczeń 2015

    Witam wróciłem z Egiptu z pobytu 8 dniowego w Sharm koniec stycznia 2015 r. noclegi w hotelu Rehana Royal pokoje czyste łazienka no do poprawy, ogród przepiękny jedyny minus że internet trzeba wykupić brak darmowej sieci no i 95% turystów za wschodniej miedzy. dla tego hotelu dam 4*

    Opinia dodana: 01 lutego 2015
  • 5,0 / 10

    Mirka i Wladek

    Pobyt: Styczeń 2015

    Maroko piekny kraj ,bajeczne widoki . Hotele na objeździe rozne ,najgorszy w Agadir Omega . Bardzo głośno ,zimna woda . W Casablance brudna śmierdząca łazienka i nie jestem pewna co do pościeli czy była zmieniona . Jedzenie miałam swoje wiec nie narzekam. Byłam zwiedzać i poznawać kulturę innego kraju i najgorsza z wszystkiego na tej wycieczce i najgorsza z wszystkich naszych wyjazdów była leniwa pilotka ,owinięta w kufajkę na przednim siedzeniu spała przez większość podrozy . Większość osob podzielała nasze zdanie ,ze mówiła tylko to co jest konieczne ,a na zadane pytania odpowiadała z wielka łaska ,albo udawała ,ze nie słyszy pytania . Dobrze byłoby aby pilot był dla turystów ,a nie turyści dla pilota do robienia zakupów We wskazanych miejscach i restauracyjkach ----wszyscy wiemy o co chodzi i o czyj interes .Mysle ze ze znajdzie sie ktos ,kto utrze nosa pani M.

    Opinia dodana: 19 stycznia 2015
  • 10 / 10

    Mariola Leszek

    Pobyt: Styczeń 2015

    Jesteśmy z mężem zauroczeni Marokiem, a to z pewnością w dużej mierze zasługa Pani Magdy W, która to była naszym przewodnikiem na objeździe "Cesarskie miasta". Pełen profesjonalizm. Bardzo dobre hotele( jedynie zastrzeżenia do Omegi w Agadirze, za całonocną huczną imprezę w nocnym klubie)

    Opinia dodana: 12 stycznia 2015
1 2 3 4 5 ... 165
Byłeś z tym biurem podróży? Podziel się opinią
First MinuteDo30%taniej jeszcze przez:dnigodzinminutsekund