6,5 / 10

Sun & Fun
Biuro podróży

Sun & Fun

Ocena na podstawie 3214 opinii

Szczegółowe oceny
  • 6,2
    Ocena
    Organizatora

  • 6,5
    Ocena
    rezydentów

  • 6,8
    Stosunek jakości
    do ceny

  • 6,7
    Zgodność oferty
    z opisem

Sprawdź oferty biura podróży Sun & Fun
  • Bułgaria śniadania
    1 245 zł 7 dni / os. Sprawdź
  • Tunezja śniadania
    1 325 zł 7 dni / os. Sprawdź
  • Egipt All Inclusive
    1 490 zł 7 dni / os. Sprawdź
Zobacz wszystkie oferty Sun & Fun

Opinie

  • 9,0 / 10

    Monika

    Pobyt: Październik 2014

    Życzę każdemu, aby podczas pobytu w Egipcie trafił na tak wspaniałęgo rezydenta jakim jest Walid Osman . Człowiek naprawde z powołaniem pomocny zawsze uśmiechnięty przede wszystkim grzeczny dla klientów.

    Opinia dodana: 18 października 2014
  • 3,5 / 10

    ola

    Pobyt: Październik 2014

    Potwierdzam opinie poprzedników, wyjazd skrócony o 1 dzień, wylot do Warszawy (międzylądowanie- o czym nikt nas nie uprzedził) zamiast o 16 to o 5 rano, BEZ ŚNIADANIA, REZYDENTKA ŻENADA- kompletnie nic nie wie, wprowadza ludzi w błąd, nie radziła sobie z całą sytuacją i w dodatku arogancka. Szkoda pieniędzy, beznadziejne biuro

    Opinia dodana: 16 października 2014
  • 10 / 10

    Magda R.

    Pobyt: Wrzesień 2014

    Wszystko jak najbardziej zgodne z ofertą. Wczasy rezerwowane w lutym, godzina wylotu i powrotu zgodna do samego końca. Idealna podróż szybko bez problemów, rezydentki - dwie Anie - bardzo miłe, pomocne, spotkanie informacyjne o określonej porze, dyżury i telefon kontaktowy podane do informacji i również zgodne z godzinami. NA spotkaniu podano bardzo przydatne informacje - nt. pomocy lekarskiej, wycieczek, ale również kilka przydatnych w danym kraju (Tunezja) informacji. Sam hotel - Samira Club - ekstra! Super zabawa przez cały dzień, pokoje jakie sobie zażyczyliśmy takie też dostaliśmy, sprzątane codziennie. Hotel jak na 3* to ekstra, pokoje ok, bardzo wygodne łóżka, jedzenie również spoko. Wody mineralnej gazowanej i niegazowanej do oporu - w barze nawet schłodzona! Leżaków wystarczająco i na basenie i na plaży. Plaża czyściutka, prywatna, proszę nie wierzyć w opinie o namolnych handlarzach - wiadomo, w tak biednym kraju każdy chce zarobić. Ale miejsce dla turystów wyznaczone jest linią i żaden sprzedający tego nie przekroczy. Jeśli chcesz coś kupić to Ty podchodzisz do sprzedawcy. Bardzo tanie papierosy. Ogólnie wyjazd bardzo udany i mimo wielu obaw co do biura, kraju do którego lecimy i samego lotu naprawdę jak na pierwszy wyjazd jesteśmy baaaardzo miło zaskoczeni.

    Opinia dodana: 13 października 2014
  • 3,5 / 10

    Darek

    Pobyt: Wrzesień 2014

    Dla mnie tragedia. Wyjechaliśmy do Bułgarii. Zamienili nam hotel mówiąc o zmianie na minutę przed wyjściem z autobusu. Hotel oczywiście był nieporównywalnie gorszy pod każdym względem. Wczasy zamiast 7 dni trwały 6 dni. Wyjazd z Polski był o godzinie 23.55 a z hotelu wykwaterowali nas o 5 rano. Jak możesz to wystrzegaj się tego biura. Nazwa Sun & Fun nie ma nic wspólnego z zabawą. TRAGEDIA - SZCZERZE NIE POLECAM TEGO BIURA.

    Opinia dodana: 11 października 2014
  • 6,0 / 10

    Bogusława

    Pobyt: Wrzesień 2014

    We wrześniu odwiedziliśmy z tym biurem Maroko.Oferta w miarę zgodna z opisem,za to opieka rezydentki poniżej krytyki,niezbędne informacje zdobywaliśmy na własną rękę. P.Joanna była praktycznie poza zasięgiem ,nie pojawiała się na spotkaniach ,nie odbierała telefonów /podanych w inf.biura/dopiero po uzyskaniu jej tel prywatnego/w tym celu wykonaliśmy kilkanaście wcale nie tanich połączeń/ raczyła pojawić się w hotelu a było to kilka dni po przylocie,w tym czasie zdążyliśmy już zamówić sobie wycieczki jak się okazało dużo tańsze i ciekawsze niż u P.Joanny. Wycieczki z biura rozpoczynały się z dużym opóźnieniem i były o wiele krótsze niż w ofercie.Przylot i odlot prawie o czasie /godzinne opóźnienie odlotu/

    Opinia dodana: 10 października 2014
  • 8,5 / 10

    Grażyna Bartoszek

    Pobyt: Wrzesień 2014

    Wszystko zgodne z opisem.Opieka rezydenta na miejscu OK.Oczywiście nie dajcie się wkręcić przez reklamowane przez nich wycieczki.Poszukać indywidualnie-jest taniej. Jedyny moment stresujący- brak wcześniejszej inf. o godzinach wylotów.

    Opinia dodana: 09 października 2014
  • 6,0 / 10

    Michał

    Pobyt: Wrzesień 2014

    Nie polecam. Organizator w opisie wycieczki troche minoł się z prawdą, ale najgorszy był powrót . Odlot zamiast do Wrocławia to 12 godz. później do Katowic. Jak sie później okazało planowy samolot do Wrocławia odleciał, ale z mniejszą ilośćą pasażerów. Z przeczytanych opini wynika, że Sun$Fun takie praktyki ma często- pewnie z oszczędności. Dotychczas korzystałem z biura Alfa Star i nigdy nie było problemu z lotami. Póki co czekam na rozpatrzenie relkamacji, nie wyobrażam sobie negatywnego rozpatrzenia. Nie popouszcze i pójde do Sadu.

    Opinia dodana: 09 października 2014
  • 8,5 / 10

    piotr s.

    Pobyt: Wrzesień 2014

    wszystko zgodne z opisem - przeloty, hotel, wycieczki fakultatywne; transfery i rezydent na 5 :)

    Opinia dodana: 08 października 2014
  • 5,0 / 10

    marzena

    Pobyt: Wrzesień 2014

    Właśnie wrocilam z wakacji na Krecie, klienci biura sun&fin mieli pokoje ulokowane w najdalszym zakątku hotelu a ,ze był to rozległy resort wszędzie mieliśmy daleko' mimo ze pokoje z widokiem na morze byly tak jak w rezerwacji to nie takiego widoku się spodziewalismy. Dzień przed wylotem do kraju w drzwiach znaleźliśmy kartkę z info ze nie lecimy do Poznania tylko do Gdańska a potem automatem zvGdanska do Poznania. Dodam tylko ze samolot leciał dalej do Wrocławia. Nikt nas wcześniej nie poinformował ze może być taka sytuacja , a było to do przewidzenia bo w samolocie w drodze na Krete było zaledwie 44 pasażerów. Jednak obliczono sobie , zez taniej będzie wiezc nas autobusem i po cichu zmieniono lot. Nie polece tego biura nikomu i nigdy nie będę juz korzystać z oferty biura sun&fun

    Opinia dodana: 07 października 2014
  • 10 / 10

    Jarek R

    Pobyt: Październik 2014

    Pełen przerażenia po przeczytaniu opinii na forach czekałem na wyjazd. No i przyszedł ten dzień. Odlot 10:45 z Warszawy do Hammamet w Tunezji. Na lotnisku we wszystkich budkach informacyjnych byli pracownicy biur podróży, w S&F cisza....początek niezły pomyślałem. Dwie godziny przed odlotem przyszła Pani -ufff. Odlot punktualnie początek super! Na miejscu bardzo miłe rezydentki czekały na lotnisku aby zapakować nas do autokarów. Bardzo sprawne dostarczenie do hoteli i mimo późnej pory ( 20:40 ) rzutem na taśmę ale zdążyliśmy na kolację. Hotel Samira Club zgodny z opisem, identycznie wyglądał jak na zdjęciach- baaardzo imprezowy, super animatorzy:). Cały pobyt super! Jedzenie trochę monotonne, choć na każdym posiłku można było znaleźć coś dla siebie. Rezydentki zawsze stawiały się na umówionych spotkaniach, bardzo pomocne. Powrót do kraju równie udany jak przylot. Biuro i jego pracownicy spisali się WZOROWO. polecam Jarek

    Opinia dodana: 06 października 2014
1 2 3 4 5 ... 162
Byłeś z tym biurem podróży? Podziel się opinią