6,5 / 10

Sun & Fun
Biuro podróży

Sun & Fun

Ocena na podstawie 3226 opinii

Szczegółowe oceny
  • 6,2
    Ocena
    Organizatora

  • 6,5
    Ocena
    rezydentów

  • 6,8
    Stosunek jakości
    do ceny

  • 6,7
    Zgodność oferty
    z opisem

Sprawdź oferty biura podróży Sun & Fun
  • Bułgaria śniadania
    1 245 zł 7 dni / os. Sprawdź
  • Tunezja śniadania
    1 325 zł 7 dni / os. Sprawdź
  • Egipt śniadania
    1 460 zł 7 dni / os. Sprawdź
Zobacz wszystkie oferty Sun & Fun

Opinie

  • 3,5 / 10

    wojtek

    Pobyt: Wrzesień 2014

    Kpina pierwszy i ostatni raz wziąłem wycieczkę z tego biura skrócony pobyt bo dwie doby w rekompensatę biuro proponuje 70 dolarów za 2 osoby .

    Opinia dodana: 29 października 2014
  • 2,5 / 10

    Artur

    Pobyt: Październik 2014

    Czytając poprzednie opinie pozostaje mi tylko powtórzyć zarzuty wobec biura. 1.Przy podpisaniu umowy dzienne godziny przelotu po wpłaceniu pieniędzy nagła zmiana na przeloty nocne. (dwie zarwane noce). Biuro doskonale wiedziało, że sprzedaje loty nocne (wystarczy sprawdzić na flightradar) Zmiana godzin nie była spowodowana żadną niezależną od organizatora sytuacją. 2. Sprzedaż w ofercie hotelu Orient Palace w Sousse w opcji 5* ultra all to kpina. Chyba najstarszy hotel wyeksploatowany do maksimum. Pokoje, łazienki, korytarze, STOŁÓWKA, zniszczone. Wyżywienie po najmniejszej linii oporu, napoje, alkohole(nagminnie rozcieńczane wodą) podawane w brudnych szklankach lub plastikowych kubkach Oceniając to na podstawie dotychczasowych pobytów w Tunezji max 3* 3.rezydent zainteresowany wyłącznie sprzedażą wycieczek fakultatywnych. Wszystkie nasze uwagi od pierwszego spotkania zbywał tym, że już od jutra wszystko będzie dobrze. I tak przez całe 2 tygodnie. Na koniec odmówił przyjęcia pisma reklamacyjnego. obawiając się słusznie zresztą o swój los. 4. Przy wylocie pozostawienie nas samych sobie bez lunch pakietów i choćby butelki wody na drogę pomimo tego, że mieliśmy jeszcze opłacone śniadanie w hotelu) świadczy o jego zainteresowaniu turystami. Współczuję ludziom z małymi dziećmi skazanymi na 5.Obecnie jestem na etapie reklamacji z roszczeniem odszkodowawczym za zmarnowany urlop. Jeżeli sun&fun nie zapłaci odszkodowania to bardzo chętnie spotkam się z jego przedstawicielem przed sądem powszechnym. Polacy, Turyści nie dajmy nabijać się w butelkę! Sprzedawca powinien wiedzieć co sprzedaje i mieć świadomość nieuchronnej i szybkiej kary za niewywiązanie się z warunków umowy. Korzystajmy z pomocy rzeczników przy wojewodzie, federacji konsumentów, PIT. tylko nasza stanowczość zmusi nierzetelnych sprzedawców do wywiązywania się z umów. pozdrawiam i życzę następnych już normalnych wakacji

    Opinia dodana: 27 października 2014
  • 3,0 / 10

    julia

    Pobyt: Czerwiec 2014

    Nie marnujcie wakacji z tym biurem. Tragedia!Cena nieadekwatna do warunków, na miejscu totalne ubóstwo nie polecam, sprawa jest w sądzie.

    Opinia dodana: 27 października 2014
  • 4,0 / 10

    pawel0912

    Pobyt: Lipiec 2014

    jak dla mnie to biuro jest masakra. składaliśmy reklamacje a w odpowiedzi rekompensata w wyskości 75 zl za 3 osoby hehe masakra. to była pierwsza i ostatnia podróż z tym biurem. odradzam, nie potrafia zadbac o klienta z tego co wiem bylo nas takich ok. 102-0 osob i wszyscy dostali te same pisemka teraz myslimy o pozwie zbiorowym.

    Opinia dodana: 26 października 2014
  • 2,0 / 10

    Zniesmaczony

    Pobyt: Wrzesień 2014

    Zero organizacji, bardzo złe wyżywienie, bród, smród. Nie polecam!!!

    Opinia dodana: 25 października 2014
  • 4,5 / 10

    Emilia

    Pobyt: Październik 2014

    Brak rezydentów na miejscu, pojawili się jedynie pierwszego dnia, aby zgarnąć kasę za wycieczki fakultatywne. Również na wycieczkach brak jakiegokolwiek śladu organizatora - zajmował się nami rezydent ITAKI, bez którego zostalibyśmy sami na środku pustyni (tubylcy nie mówią po angielsku, więc rezydent jest niezbędny). Nikt nie zaopiekował się nami przy wymeldowaniu - siedzieliśmy w lobby 6 godzin, czekając na autobus. Jednym słowem - sun&fun solidnie poleciał sobie w kulki. Następnym razem wybierzemy się z Itaką, dla której ogromne dzięki!

    Opinia dodana: 23 października 2014
  • 3,5 / 10

    OlaK

    Pobyt: Październik 2014

    Mimo opłaconego pokoju typu standard, dostaliśmy bungalow bez okien, z grzybem na ścianie i obrzydliwym smrodem, którego nie szło wytrzymać. Po naszej natychmiastowej interwencji, dostaliśmy bungalow ekonomiczny dopiero następnego dnia. Pokój wychodził prosto na animacje wieczorne i nawet po zamknięciu okien/drzwi hałas był okropny i nie można było zaznać spokoju ani zasnąć, lodówka - nie działała.Zgłosiłam pisemnie uwagi rezydentowi, ale po powrocie i zgłoszeniu oficjalnej reklamacji (wraz ze zdjęciami), Sun&Fun nie poczuło się do odpowiedzialności, bo nie miałam pisemnego potwierdzenia od rezydenta zgłoszenia reklamacji. Nie polecam!!!

    Opinia dodana: 23 października 2014
  • 9,0 / 10

    Monika

    Pobyt: Październik 2014

    Życzę każdemu, aby podczas pobytu w Egipcie trafił na tak wspaniałęgo rezydenta jakim jest Walid Osman . Człowiek naprawde z powołaniem pomocny zawsze uśmiechnięty przede wszystkim grzeczny dla klientów.

    Opinia dodana: 18 października 2014
  • 3,5 / 10

    ola

    Pobyt: Październik 2014

    Potwierdzam opinie poprzedników, wyjazd skrócony o 1 dzień, wylot do Warszawy (międzylądowanie- o czym nikt nas nie uprzedził) zamiast o 16 to o 5 rano, BEZ ŚNIADANIA, REZYDENTKA ŻENADA- kompletnie nic nie wie, wprowadza ludzi w błąd, nie radziła sobie z całą sytuacją i w dodatku arogancka. Szkoda pieniędzy, beznadziejne biuro

    Opinia dodana: 16 października 2014
  • 10 / 10

    Magda R.

    Pobyt: Wrzesień 2014

    Wszystko jak najbardziej zgodne z ofertą. Wczasy rezerwowane w lutym, godzina wylotu i powrotu zgodna do samego końca. Idealna podróż szybko bez problemów, rezydentki - dwie Anie - bardzo miłe, pomocne, spotkanie informacyjne o określonej porze, dyżury i telefon kontaktowy podane do informacji i również zgodne z godzinami. NA spotkaniu podano bardzo przydatne informacje - nt. pomocy lekarskiej, wycieczek, ale również kilka przydatnych w danym kraju (Tunezja) informacji. Sam hotel - Samira Club - ekstra! Super zabawa przez cały dzień, pokoje jakie sobie zażyczyliśmy takie też dostaliśmy, sprzątane codziennie. Hotel jak na 3* to ekstra, pokoje ok, bardzo wygodne łóżka, jedzenie również spoko. Wody mineralnej gazowanej i niegazowanej do oporu - w barze nawet schłodzona! Leżaków wystarczająco i na basenie i na plaży. Plaża czyściutka, prywatna, proszę nie wierzyć w opinie o namolnych handlarzach - wiadomo, w tak biednym kraju każdy chce zarobić. Ale miejsce dla turystów wyznaczone jest linią i żaden sprzedający tego nie przekroczy. Jeśli chcesz coś kupić to Ty podchodzisz do sprzedawcy. Bardzo tanie papierosy. Ogólnie wyjazd bardzo udany i mimo wielu obaw co do biura, kraju do którego lecimy i samego lotu naprawdę jak na pierwszy wyjazd jesteśmy baaaardzo miło zaskoczeni.

    Opinia dodana: 13 października 2014
1 2 3 4 5 ... 163
Byłeś z tym biurem podróży? Podziel się opinią