6,6 / 10

Sun & Fun
Biuro podróży

Sun & Fun

Ocena na podstawie 1630 opinii

Szczegółowe oceny
  • 6,2
    Ocena
    Organizatora

  • 6,5
    Ocena
    rezydentów

  • 6,8
    Stosunek jakości
    do ceny

  • 6,7
    Zgodność oferty
    z opisem

Sprawdź oferty biura podróży Sun & Fun
  • Bułgaria własne
    170 zł 3 dni / os. Sprawdź
  • Chorwacja śniadania i obiadokolacje
    320 zł 3 dni / os. Sprawdź
  • Czarnogóra śniadania i obiadokolacje
    400 zł 3 dni / os. Sprawdź
Zobacz wszystkie oferty Sun & Fun

Opinie

  • 9,5 / 10

    Współturystka

    Pobyt: Kwiecień 2015

    "Weszłam" na stronę z opiniami, spodziewając się, że "turysta" zamieści komentarz dotyczący objazdówki w Maroko z P.Alicją... Nie pomyliłam się!Zamieścił, a jakże! Z reguły jest tak, że osoby zadowolone z wycieczki nie zamieszczają swoich pozytywnych komentarzy, natomiast te, które są niezadowolone - piszą, piszą i piszą pokazując że Polak potrafi być wiecznym malkontenem i wrednym turystą... Moje pytanie brzmi: po co takie osoby w ogóle wyjeżdżają na takie wycieczki? Chyba tylko po to żeby innych wkurzać! Impreza 7 dniowa na kontynencie afrykańskim kosztowała 1300 zł !!! + 75 EUR płacone już po wylądowaniu w Agadirze dla Rezydentki na lokalne wydatki (autokarem przejechaliśmy w ciagu 7 dni ok. 2,5 tys km). Już w drodze z lotniska do hotelu padło pytanie - kiedy rezydenta rozliczy się z tych 75 EUR... Kosmos jakiś... Hotele w trakcie całej podróży spoko, czysto, całkiem smacznie - jak na tę cenę - a nawet za smacznie!!! Nieprawdą jest, że hotel w Agadirze daleko od centrum.... Do cudnej plaży nad oceanem pięć minut, do mediny z sukiem wolnym krokiem 20 min, a do bankomatu czy sklepu tak jak do plaży 3-5 min spacerem! Jeśli pani ukrytej pod loginem "turysta" było za daleko mogła se taksówkę za 10 DH zamówić... Cała wycieczka była bardzo dobrze zorganizowana, nasza Pani Alicja perfekcyjna w tym co robiła, posiada dużą wiedzę na temat Maroka - nie tylko tę, którą można przeczytać w przewodnikach - wiele informacji pochodziło z jej doświadczeń i faktu, że mieszka od jakiegoś czasu w Maroko. Jeśli zwiedzać Maroko - polecam w 100% Panią Alicję, którą serdecznie tą drogą pozdrawiam ;-) Zobaczyliśmy Maroko cudnie się rozwijające, takie europejskie, ale jednocześnie byliśmy np. w Fes - tamtejsza medina i suk - niezapomniane przeżycia... Moim zdaniem dzień w Fes - to był dzień w którym najbliżej byliśmy poznania i pokochania tego cudownego kraju, zamieszkałego przez dobrych, ciepłych i przyjaznych mieszkańców! Jeszcze tam wrócę... Pani Alicjo - CHAPEAU BAS!

    Opinia dodana: 23 kwietnia 2015
  • 1,3 / 10

    turysta

    Pobyt: Kwiecień 2015

    Wróciliśmy tydzień temu z objazdu: Cesarskie Miasta który organizował Sun i Fun. Na lotnisku w Agadirze nie mogliśmy odnaleźć przedstawiciela biura ponieważ Pani strojem nie reprezentowała biura. Przejazd z lotniska do hotelu nie był zbyt przygotowany profesjonalnie, ponieważ pani pilot zajeta była prywatnymi rozmowami przez telefon. Hotel w Agadirze daleko od centrum, pokoje bez balkonów. Program wycieczki ciekawy, ale za co placimy 75 euro skoro pani pilot Alicja nie posiada żadnej, nawet elementarnej wiedzy, potrafi tylko nadskakiwać samotnym mężczyznaom i tym tylko jest zajęta. O Maroku nie wie za dużo, przez mikrofon nie mowi prawie nic, a przejazdy są długie. Jedynie co potrafi to naciągać na zakupy i wizyty w restauracjach. Nawet nie kryje się z odbieraniem swojej doli w sklepach czy też w restauracjach. Ogólnie wyciexzkę polecam, ale jak dowiecie się że pilot to ta Pani to poście o zmianę bo nie warto na nią tracić czasu I pieniędzy.

    Opinia dodana: 21 kwietnia 2015
  • 8,0 / 10

    artur

    Pobyt: Kwiecień 2015

    Zadowolony jestem..warunki różne, ale bez przesady...miła, atrakcyjna pani pilotka Alicja. Może tylko to, że nie była przy posiłkach, trochę szkoda...:( Mam nadzieję, że jeszcze skorzystam z usług Biura. Pozdrawiam P. Alicję Artur

    Opinia dodana: 15 kwietnia 2015
  • 2,3 / 10

    Wojtek

    Pobyt: Marzec 2015

    Wycieczka objazdowa CESARSKIE MIASTA z Panią Magdą W. jako przewodnikiem, to strata czasu. Pani jest mało komunikatywna. Interesują ją tylko zapisy na wycieczki fakultatywne za wygórowane ceny. Na zadane pytania odpowiada tak, że odechciewa się ich zadawania. O Kraju, zwiedzanych obiektach opowiada tylko to co musi, żadnych ciekawostek. O faunie i florze Maroka nie powiedziała nic. Grupa z jej pracy była skrajnie niezadowolona.

    Opinia dodana: 29 marca 2015
  • 9,5 / 10

    Paulina

    Pobyt: Marzec 2015

    Profeskonalna obsługa, odpowiedzi na wszelkie pytania, oferta Tunezji zgodna z rzeczywistością oraz blyskawiczna reakcja w trudnej sytuacji , dziekuje i polecam

    Opinia dodana: 24 marca 2015
  • 4,3 / 10

    Ania Anetka i Marek

    Pobyt: Marzec 2015

    Sea Club Aqua Park Egipt / Sharm el Sheikh / Nabq Bay Wczasy ogólnie udane Hotel nowy , Baseny i Aquapark nowe,raj dl dzieci , animatorzy ok szczególnie Pani Aneta z Ukrainy super podejście dla dzieci. Plaża 5- 8 min busem hotelowym, ale nie dla dzieci.(bardzo kamienista)) Jedzenie smaczne ,może trochę mało mięsa 2 rodzaje do obiadu ale to szczegół. NAJWIĘKSZYM MINUSEM BYŁ ZAKUP WCZASÓW Z FIRMY SAN&FUN , Z 8 DNIOWYCH ZROBIŁY SIĘ 6 DNIOWE(powrót 10.03.2015 o 12 20 a miał być 22,40 czyli ukradziony cały dzień , w pierwszą stronę tak samo i ani przepraszam ani ...... z międzylądowaniem we Wrocławiu , tak że lot trwa około 6,5 godziny, pokoje z SUN&FUN w najstarszej części i najmniejsze, po dopłacie 100$ w recepcji zmieniono na rodzinny super pokój 60 m2, rezydenci to Egipcjanie z bardzo słabą znajomością języka polskiego i angielskiego . POLECAM ale nie z tej firmy, już nigdy więcej wczasów i wycieczek z SUN&FUN. Lepiej dopłacić i nie tracić nerwów PS . w Grecji zrobili podobnie.

    Opinia dodana: 13 marca 2015
  • 10 / 10

    Stanisław Seweryn

    Pobyt: Luty 2015

    biuro podróży godne polecenia - organizacja od początku do samego końca cechuje się pełnym profesjonalizmem; doskonała opieka rezydenta, który jest zawsze "pod ręką" (bądź na miejscu bądź pod telefonem); żadnych problemów - wszystko dopracowane w najmniejszych szczegółach; gorąco polecam!

    Opinia dodana: 03 marca 2015
  • 8,5 / 10

    Kacper

    Pobyt: Luty 2015

    Niedawno wróciłem z wakacji w Tunezji, organizowanych przez Sun & Fun. Muszę przyznać, że wszystko przeprowadzone sprawnie i bez żadnych nieprzyjemnych niespodzianek. Wylot do Tunezji i powrót do kraju punktualny, bez żadnych nagłych zmian, w godzinach zgodnych z umową, hotel ten, który był obiecany- niemalże zgodny z opisem (jedynie brak internetu wi-fi, ale to nie problem, jeśli ktoś jedzie odpocząć od codzienności ;) - po za tym jak się okazało, w sezonie działa wifi-a że mamy końcówkę zimy to hotel "oszczędza"). Rezydent pomocny. Czytałem wiele nieprzychylnych opinii na temat Sun&Fun, które na szczeście nie znalazły żadnego pokrycia w rzeczywistosci, tak wiec ze swojego doświadczenia mogę polecić to biuro innym podróżującym. Pozdrawiam!

    Opinia dodana: 20 lutego 2015
  • 10 / 10

    kris

    Pobyt: Luty 2015

    Przeglądając opinie o S&F byłem trochę przerażony przed wyjazdem. Na szczęście nic się nie wydarzyło, wszystko było bardzo sprawnie zorganizowane. No i cena - rewelacja, tydzień w Maroku za 1310 zł! Ten sam hotel u konkurencji kosztował min. 500 zł od osoby więcej. Myślę, że można spokojnie polecać to biuro, zważywszy, że na jeden autokar ludzi na lotnisku w Agadirze przypadały dwie rezydentki! W dodatku panie były Polkami a nie przyuczonymi lokalnymi rezydentami.

    Opinia dodana: 14 lutego 2015
  • 10 / 10

    Hania

    Pobyt: Luty 2015

    Pierwszy raz skorzystałam z biura San&Fan i jestem bardzo mile zaskoczona!Opis oferty w stosuku do tego co zastałam na miejscu był bardzo skromny. Hotel okazał się atrakcyjnieszym miejscem niż to czego się spodziewałam po przeczytaniu oferty. Doskonale zorganizowana współpraca biura z hotelem , rezydenci wielojęzyczni( co dla mnie bardzo ważne, bo mąż nie mówi po polsku) bardzo opiekuńczy, pomocni i dyspozycyjni. Poziom usług i to co otrzymujemy w pakiecie to umowa między biurem i hotelem, ja nie mogłam dostać więcej!:)) byłam w hotelu rozpieszczania i obskakiwana przez personel :))Organizator zadbał o atrakcyjne wycieczki fakultatywne i zapewnił mi wspaniały pobyt w pięknym i czyściutkim hotelu.Zdecydowanie polecam biuro San&Fan !

    Opinia dodana: 10 lutego 2015
1 2 3 4 5 ... 165
Byłeś z tym biurem podróży? Podziel się opinią