6,7 / 10

Sun & Fun
Biuro podróży

Sun & Fun

Ocena na podstawie 2934 opinii

Szczegółowe oceny
  • 6,4
    Ocena
    Organizatora

  • 6,6
    Ocena
    rezydentów

  • 7,0
    Stosunek jakości
    do ceny

  • 6,9
    Zgodność oferty
    z opisem

Sprawdź oferty biura podróży Sun & Fun
  • Bułgaria śniadania
    1 210 zł 7 dni / os. Sprawdź
  • Tunezja śniadania i obiadokolacje
    1 380 zł 7 dni / os. Sprawdź
  • Grecja śniadania
    1 440 zł 7 dni / os. Sprawdź
Zobacz wszystkie oferty Sun & Fun

Opinie

  • 10 / 10

    DYLEK

    Pobyt: Lipiec 2014

    LIPIEC 2014 - KRETA W tym roku po raz pierwszy zdecydowałem się na wyjazd z tym biurem mimo, że na tym serwisie dużo było negatywnych ocen. Ja oceniam biuro i organizatora 10/10. Wylot z Warszawy opóźnienie około 60 minut przy czym biuro nie miało na to wpływu. Po wylądowaniu w Hieraklonie czekała rezydentka dostaliśmy informator w formie wydrukowanych kilku stron A4 gdzie był kontakt do niej numer autobusu który na nas czekał i informacje o spotkaniu organizacyjnym i trochę o krecie. W hotelu sprawne zakwaterowanie mimo 2:00 w nocy dostaliśmy do pokoju mały posiłek (hotel 2 gwiazdki) a w godzinach porannych była już u nas rezydentka na spotkaniu organizacyjnym. Co do powrotu to dzień przed odjazdem była informacja na recepcji w segregatorze sun&fun o której wyjazd itd. autobus przyjechał punktualnie a przed samym wyjazdem dostaliśmy jeszcze gratis lunch. Na miejscu wszystko zgodne z zawartą umową, nie mam kompletnie żadnych uwag :)

    Opinia dodana: 29 lipca 2014
  • 10 / 10

    Małgosia

    Pobyt: Lipiec 2014

    Byłam z sun&fun w Egipcie. Wszystkie sprawy związane z rezerwacją wycieczki załatwiałam drogą e-mailową i wszystko było OK. Wszystko zgodne z opisem i informacjami podanymi przez biuro. Rezydenci, polskojęzyczni Egipcjanie, bardzo uprzejmi i zawsze pomocni, codziennie dostępni w hotelu lub pod telefonem. Transfery i wycieczki fakultatywne perfekcyjnie zorganizowane. Generalnie bardzo polecam to biuro, jest stosunkowo tańszym biurem a jakością usług wcale od innych nie odbiega.

    Opinia dodana: 28 lipca 2014
  • 1,0 / 10

    manolo

    Pobyt: Lipiec 2014

    biuro beznadziejne. całkowita niezgodność oferty z rzeczywistością. rezydent nie pomocny. w odpowiedzi na reklamacje ,otrzymane informacje były nam odczepna i brak możliwości dalszego negocjowania reklamacji .nie polecamy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Opinia dodana: 28 lipca 2014
  • 4,0 / 10

    Małgorzta

    Pobyt: Czerwiec 2014

    generalnie nie korzystam z usług rezydentów na wakacjach,sama umiem zorganizować sobie czas,czy wykłócić się o brak papieru toaletowego,czy ręcznika(tak było w hotelu Dormotel el Kantara w Tunezji)niestety Pani Justyna totalnie nas olała i informację,że mamy opuścić pokoje do 12 przekazała nam 10 minut przed tą godziną-wyjaśnię,że dzień wcześniej powiesiła informację,że ze względu na zmianę wylotu mamy zagwarantowane pokoje do końca pobytu,o tym,że mamy zdać klucze dowiedzieliśmy się przypadkiem od innych turystów,bo nasza rezydentka powiesiła kartkę w recepcji i szybko się ulotniła wieczorem tłumaczyła się,że sama została o tym poinformowana około 11,ci którzy nie mieli "szczęścia" i dowiedzieli się o tym później,bo byli nad morzem musieli zapłacić za dobę hotelową 50 dinarów,zwykłe draństwo i tyle

    Opinia dodana: 27 lipca 2014
  • 10 / 10

    Monika

    Pobyt: Lipiec 2014

    Lecieliśmy do Bułgarii(Słoneczny Brzeg), wszystko w jak najlepszym porządku, zgodnie z planem. Szczególne uznanie dla rezydenta Michała Perdka, który bardzo nam pomógł, w pełni zaangażował się w naszą sprawę.

    Opinia dodana: 27 lipca 2014
  • 2,5 / 10

    Ewa i Marcin

    Pobyt: Lipiec 2014

    Z Sun&Fun jechaliśmy pierwszy i z całą pewnością ostatni raz. To biuro to banda oszustów i manipulantów, wabiących ludzi na atrakcyjne godziny wylotów, w rzeczywistości zmieniając je na niekorzyść klienta i skracanie tym samym pobytu. Nie mówimy tutaj o kilku godzinach, co w sezonie urlopowym dałoby się zrozumieć. Podróżujemy od kilkunastu lat, zdarzały się różne sytuacje, ale nigdy nie zostaliśmy tak potraktowani i oszukani w bezczelny sposób. Pobyt skrócony o 1.5 dnia. Apelujemy do wszystkich- nie planujcie wczasów z tym biurem.

    Opinia dodana: 26 lipca 2014
  • 4,0 / 10

    Staszek

    Pobyt: Maj 2014

    Oferta nie była zgodna z realiami. Nie można było wejsci do morza ,woda brudna,kawa, plaż cała w algach,króre pływały w wodzie i lezały na plaży.Wszystko nie czynne,jedynie sklep z pocztówkami, posiłki monotone ciągle to samo,brak baru na plaży, a był w ofercie.Wieczorem muzyka co dzienie ta sama jedna taśma, co godzine grane to samo, o godzinie 22,30 koniec grania , zmykali jedyny bar i do pokoju spać , poniewaz nie ma gdzie się udać.Pani rezydentka zachowuje się jak Pani i władca jak masz układy z nią to na lotnisku nie stoisz w kolejce do odprawy bagażowejtylko wprowadz cię bez kolejki.Po odprawie żegna się czule z taką osobą.Na zwroconą uwagę twierdzi że to poseł.

    Opinia dodana: 20 lipca 2014
  • 5,5 / 10

    turbinka

    Pobyt: Czerwiec 2014

    Biuro nagminnie zmienia godziny wylotów i znacznie skraca czas pobytu.Opinie ludzi ,że należy czytać umowy są nie do końca oczywiste,bowiem biuro stosuje klauzule niedozwolone,a nie wszystko co zawiera umowa jest zgodne z prawem,mimo ,że ją podpisaliśmy nie wszystko nas wiąże.Mielismy przypadek ,że zmieniono nam godziny wylotu o 17 godzin na naszą niekorzyść.Biuro zrobiło to tydzień wcześniej i tydzięn pózniej.Czyli dobrze wiedziało ,jak będzie.I nie można zganiać na przewożnika ,jeśli sie cały czas sprzedaje taka ofertę i na dzień prze wylotem informuje ludzi,chociaż już od miesiąca tak lataja samoloty.To jest znaczna niezgodność z zawartą umową.I robienie z ludzi debili.Nie polecam tego biura !Ja korzystam z biur kilka razy w roku i tylko oni tak postępują!

    Opinia dodana: 19 lipca 2014
  • 10 / 10

    Jacek

    Pobyt: Lipiec 2014

    Wszystko w porządku bez niespodzianek. Rezydent ok - pomocny i życzliwy.

    Opinia dodana: 18 lipca 2014
  • 9,8 / 10

    Magdaaa

    Pobyt: Lipiec 2014

    Och ludzie... Przecież w umowie wyraźnie jest zaznaczone, że pierwszy i ostatni dzień zostają przeznaczone na podróż. Zapoznając się dokładnie z warunkami umowy będziecie w pełni świadomi ryzyka, że wczasy mogą trwać 6 dni a nie 8. Podczas mojej pierwszej rezerwacji (Egipt) okazało się ostatecznie, że wylot jest o 5 rano a wykwaterowanie około 18, więc wszystko jak najbardziej ok, tym bardziej, że hotel zapewniał opcję all inclusive do końca pobytu. Więc zastanówcie się, czy warto narzekać, może po prostu warto przeczytać warunki umowy albo po prostu zmienić biuro. Polecam ostatnią możliwość NAIWNYM, gdyż godziny wylotów uzależnione są od przewoźników. Ja po raz trzeci wybrałam Sun & Fun i mam zamiar doskonale się bawić, tak jak do tej pory, w ich towarzystwie. Rezydenci są profesjonalni, przede wszystkim pomocni i bardzo komunikatywni. Polecam z czystym sumieniem i jeszcze raz radzę dokładnie przeczytać warunki umowy, w gdzie zaznaczone jest wszystko od a do z. Pozdrawiam serdecznie

    Opinia dodana: 18 lipca 2014
1 2 3 4 5 ... 148
Byłeś z tym biurem podróży? Podziel się opinią