7,1 / 10

Sun & Fun
Biuro podróży

Sun & Fun

Ocena na podstawie 142 opinii

Szczegółowe oceny
  • 6,3
    Ocena
    Organizatora

  • 6,5
    Ocena
    rezydentów

  • 6,9
    Stosunek jakości
    do ceny

  • 6,8
    Zgodność oferty
    z opisem

Sprawdź oferty biura podróży Sun & Fun
  • Tunezja śniadania i obiadokolacje
    1 090 zł 7 dni / os. Sprawdź
  • Turcja według programu
    1 100 zł 7 dni / os. Sprawdź
  • Bułgaria własne
    1 130 zł 7 dni / os. Sprawdź
Zobacz wszystkie oferty Sun & Fun

Opinie

  • 4,0 / 10

    Ptasiński

    Pobyt: Wrzesień 2014

    Wyjechaliśmy w dn.09.09.2014 zamiast wylecieć o 5.50 to wylecieliśmy o 12.20 do Egiptu hotelu Hilton Drims 5 gwiazdek Sharm . Byliśmy 7 dni z opcją All po przybyciu do hotelu z 7 godzinnym opóźnieniem w recepcji powiedziano nam że mamy poczekać ok 2 godzin bo jest nie przygotowany pokój .Jedzenie to tragedia ciągle to samo a na dokładkę to co zostało z dnia poprzedniego w innej formie wystawiano na dzień następny byliśmy w szoku jak wygląda wyżywienie w światowej marce hotelu ,brud na sali spożywania posiłków mnóstwo Rosjan , czarnoskórych z dziećmi bajzel w basenie głównym pływało wszystko wraz z jedzeniem i pampersami - nie radzą sobie /NIGDY W ŻYCIU DO TEGO HOTELU TO SZMACENIE MARKI HOTELU /Mieliśmy zapłacony hotel w Sharm ie NOVOTEL firma bez mojej zgody zamieniła na w/w HILTON i dała info przez agenta że na Hotel NOVOTEL - po tygodniu brak potwierdzenia rezerwacji jak się nie zgadzam to mogę zrezygnować zgodnie z umową /5 dni przed planowaną podróżą czyli 80 procent straty / czyli szantaż .Ja się nie zgodziłem na ten hotel bo jest w drugiej Lini brzegowej i powinien być tańszy co najmniej o 200 zł za osobę bo to tylko 5 dni do wylotu - nic z tego tylko pod wpływem utraty wpłaconych pieniędzy musiałem pojechać tam gdzie nie chcieliśmy Najważniejsze dla klientów to żeby biuro nie kłamało a niestety jest arogancja ,bezczelność i brak szacunku dla stałego klienta .Tylko nasz przewodnik Pan Nabil Magdi robił wszystko żeby było dobrze i to tylko jemu za poświęcenie możemy podziękować .Szanowni Państwo wybierajcie inne biuro podróży i inny hotel

    Opinia dodana: 17 września 2014
  • 9,5 / 10

    Krystyna i Zbigniew

    Pobyt: Wrzesień 2014

    Autor nie dodał opinii tekstowej

    Opinia dodana: 17 września 2014
  • 1,0 / 10

    Lisica

    Pobyt: Wrzesień 2014

    W lipcu wyjechalismy na wymarzone wakacje na wyspe Djerba juz w Polsce zaczelo sie zmiana godziny wylotu ale to sie zdarza (chociaz mam wrazenie ze Sun Fun sprzedajac wycieczki specjalnie podaje godziny ranne wylotu a i tak juz wie ze wylot bedzie poznym popoludniem i juz zyskuja kase za jedna dobe) po wyladowaniu rezydentka poinformowala nas o zmianie hotelu (co tez mysle jest juz wiadome w chwili sprzedazy wycieczki przeciez my wybieramy z katalogu a biuro rezerwuje i tak co chce udajac pozniej ze to w ostatniej chwili nastapily zmiany)hotel zenada 24 pokoje zakwaterowne 20 osob sami polacy stolowka (bo tak wygladalo pomieszczenie na posilki )bez klimy jedzenie bez smaku zimne male ilosci brak jakichkolwiek atrakcjii ktore byly oferowane przez hotel wybrany przez nas ,zadnego baru trawa wokol hotelu wyschnieta zolta basen ze slona woda plaza jakotako alkoholu brakowalo zazwyczaj okolo 21 przekaski ktore nam oferowano to oliwki pozostale ze sniadania nadziane na wykalaczki wifi niby w recepcji ale tez ganiczylo z cudem pokoje czyste ale brak zimnej wody wogole cisnienie tez bardzo male po namydleniu plakalam ze zlosci czekajac na odrobine wody zeby sie splukac.rezydentka opryskliwa klamczucha nic nie pomagala na spotkaniach wyznaczonych wogole sie nie pojawiala OKROPNE WAKACJE Z OKROPNYM BIUREM SUN FUN ostrzegano nas ale wielokrotnie jezdzilismy z innymi biurami i bylo ok myslelismy ze to ludzim trudno dogodzic ale przekonalam sie na wlasne skorze ze to SYF FUN oszuscii kretacze zarabiaja na krzywdzid ludzi ktorzy im ufaja i oddaja ciezko odlozone pieniazki zeby wyjechac na wymarzony urlop chcesz przezyc koszmar jedz na wakacje z Sun Fun oczywiscie sprawe oddajemy do sadu

    Opinia dodana: 17 września 2014
  • 4,0 / 10

    jota

    Pobyt: Sierpień 2014

    Biuro zatrudnia niekompetentnych pracowników którzy mają Turystę w głębokiej ...... Ignorują problemy i nie potrafią pomóc w rozwiązaniu problemów. Przesunięcie o 20 godzin wylotu to skrócenie pobytu o 1 dzień. Ale dla Sun&Fun to nie jest problem pewnie dla nich to Fun ... Będę unikać tego biura.

    Opinia dodana: 17 września 2014
  • 10 / 10

    Ania

    Pobyt: Wrzesień 2014

    Polecieliśmy z sun&fun do tunezji od 31 sierpnia do 14 wrzesnia.Godziny wylotow byly zgodne z oferta,hotel zgodny z opisem(caribbean world w Mahdii),transfer ok,panie rezydentki,pani Magda i Pani Kasia bardzo miłe i kompetentne,każdego dnia byly w hotelu.wszystko bylo swietnie zorganizowane.to byly nasze trzecie wakacje w tunezji,pierwsze z sun fun,bardzo nam zalezalo aby wszystko gralo bo bylismy z dwiema coreczkami a mlodsza ma 4 miesiace:)i bylo super,polecamy biuro i hotel i bardzo goraco pozdrawiamy panią Magdę!Ania z rodziną

    Opinia dodana: 16 września 2014
  • 10 / 10

    Ania

    Pobyt: Wrzesień 2014

    Polecieliśmy z sun&fun do tunezji od 31 sierpnia do 14 wrzesnia.Godziny wylotow byly zgodne z oferta,hotel zgodny z opisem(caribbean world w Mahdii),transfer ok,panie rezydentki,pani Magda i Pani Kasia bardzo miłe i kompetentne,każdego dnia byly w hotelu.wszystko bylo swietnie zorganizowane.to byly nasze trzecie wakacje w tunezji,pierwsze z sun fun,bardzo nam zalezalo aby wszystko gralo bo bylismy z dwiema coreczkami a mlodsza ma 4 miesiace:)i bylo super,polecamy biuro i hotel i bardzo goraco pozdrawiamy panią Magdę!Ania z rodziną

    Opinia dodana: 16 września 2014
  • 2,0 / 10

    anja

    Pobyt: Lipiec 2014

    To byly nasze najgorsze wakacje , rzeczywistosc inna niz w ofercie przez nas wykupionej zmieniono nam hotel bez podania przyczyny na hotel przypominjacy hostel w hotelu 19 osob sami polacy czulismy sie jak na kolonii , rezydentka osoba w wyplowialej podkoszulce, przepocona wieczna zebrzaca o papierosy i klamiaca na kazdym kroku zadnego wsparcia z jej strony bylismy zdani sami na siebie .biuro w polsce nie lepsze , reklamacja odrzucona nawet slowa przepraszam wczasy oplacone to radz sobie sam juz nigdy chocby pozostalo tylko jedno biuro podrozy sun&fun. Nie skorzystam z jego oferty. Nie polecam tego biura wrecz odradzam jest to najgorsze biuro podrozy z jakim podrozowalismy a troszke jezdzimy po swiecie

    Opinia dodana: 15 września 2014
  • 9,0 / 10

    Monika

    Pobyt: Sierpień 2014

    Nie dawno wrocilam z rodzina z urlopu na Rodos, jestesmy zadowoleni i na pewno polecimy innym Biuro Sun Fun jak i wyspe. Poczawszy od przylotu poprzez powitanie przez rezydentke jej dyzury jak i caly pobyt nie mielismy zadnych problemow a hotel Virginia mimo 3 gwiazdek bardzo dobry. Polecamy szczerze.

    Opinia dodana: 15 września 2014
  • 2,0 / 10

    Dariusz Pilewski

    Pobyt: Wrzesień 2014

    planowany wylot z katowic 6 września 2014 godzina 6.15 na 24 godziny przed wylotem zmiana na 21.30 , 15 godzin w plecy . planowany powrót z Mars Alam 13 września 2014 wylot godzina 22.30 informacja na 6 godzin przed zbiorką 12 września , wylot godzina 0.29 - 22 godziny w plecy . łącznie ok 37 godzin. stała jak czytam wszędzie praktyka tego biura

    Opinia dodana: 15 września 2014
  • 3,8 / 10

    igorek -wawa

    Pobyt: Wrzesień 2014

    Drodzy czytelnicy sun&fun to jedna wielka pomylka jezdzilem z roznymi biurami ale jeszcze takiego burdelu nie widzialem wykupilem wakacje we wrzesniu 2013 w ofercie first coll gdyz zaoferowano mi dobra cene na wakacje wrzesnien 2014 na krecie na okres 2 tygodni od 31 sierpnia do 14 wrzesnia czym blizej bylo wylotu na wymarzony urlop tym bardziej zaczelo sie robic pod górkę po pierwsze zmieniano nam godziny wylotu wkoncu mielismy wyleciec 31 sierpnia o 18.50 a wylecielismy sobie 1 wrzesnia o 00.05 czyli w hotelu bylismy na 5 rano to samo bylo z powrotem przesuniety wylot z 18.10 na 8.10 czyli nastepny dzien z urlopu zabrany.Drogi sun&funie zle wam nie zycze ale jesli bedziecie tak robic ludzi w plecy cena wobec uslugi zawartej rok wczesniej to w przyszlym roku pojedziecie na oparach tak jak ecco holyday z numerem z przed dwóch lat.Drodzy czytelnicy nie dajcie sie skusic na niska cene lepiej doplacic i poleciec z normalnym biurem podrózy nidgy wiecej z sun funem

    Opinia dodana: 14 września 2014
1 2 3 4 5 ... 155
Byłeś z tym biurem podróży? Podziel się opinią