6,5 / 10

Wezyr
Biuro podróży

Wezyr

Ocena na podstawie 121 opinii

Szczegółowe oceny
  • 6,0
    Ocena
    Organizatora

  • 6,1
    Ocena
    rezydentów

  • 6,7
    Stosunek jakości
    do ceny

  • 6,6
    Zgodność oferty
    z opisem

Sprawdź oferty biura podróży Wezyr
  • Bułgaria własne
    1 048 zł 7 dni / os. Sprawdź
  • Grecja własne
    1 203 zł 7 dni / os. Sprawdź
  • Hiszpania własne
    1 223 zł 7 dni / os. Sprawdź
Zobacz wszystkie oferty Wezyr

Opinie

  • 3,5 / 10

    Michal

    Pobyt: Październik 2014

    Beznadziejny organizator. Jak wszystko idzie dobrze to ok - jak sie zglasza problemy pracownicy udaja greka - o niczym nie wiedza, zapomnieli oddwonic, wyslac emaila... nigdy wiecej z tym zapyzialym biurem.

    Opinia dodana: 20 stycznia 2015
  • 5,5 / 10

    Kobieta

    Pobyt: Styczeń 2015

    Rezydent beznadziejny- przy wyjeżdzie z hotelu na lotnisko , bagaże pomimo sprzeciwu były wkładane do małego busa przez okno.Przy podawaniu bagażu kierowca ją uszkodził- rezydent to widział , my też mu to zgłosiliśmy że popsuto nam walizkę- niestety poruszał ramionami i nic nie zrobił- nawet nie przeprosił , nie wspominając już o tym że mógł by chociaż stworzyć pozory- generalnie walizka nadaje się do wyrzucenia!! .

    Opinia dodana: 19 stycznia 2015
  • 4,5 / 10

    Viv

    Pobyt: Sierpień 2014

    Egipt, Hurgada. Przylot na miejsce po północy choć podają dzień pobytu o jeden wcześniej (!). Kwaterunek o 3:00 w nocy jak tułacze. Brak pokoju, zorganizowano kolejny, ale zapomnieli posprzatać, szukano nastepnego(już była 5:00 nad ranem czyli niby drugi dzień wypoczynku). Pokój znaleziono ale nie ten co trzeba. Dostawki łóżka wtaczane na szybko. Po powrocie tylko droga sądowa, żadnej checi zadośćuczynienia ze strony biura, wypierają się wszystkiego. Po prostu UWAŻAJCIE na WEZYRa.

    Opinia dodana: 14 stycznia 2015
  • 2,0 / 10

    Marcin

    Pobyt: Styczeń 2015

    Beznadziejna obsługa na miejscu w Egipcie, po zapłaceniu zostajecie sami sobie, rezydent - to żart - tylko kiepski

    Opinia dodana: 12 stycznia 2015
  • 8,5 / 10

    1bizkit

    Pobyt: Styczeń 2015

    Ogólnie ok jakby nie loty z międzylądowaniem. Specjalnie zmienialiśmy wylot żeby był z Krakowa zamiast Katowic. Okazało się że z Krakowa pierw do Gdańska lecieliśmy.

    Opinia dodana: 09 stycznia 2015
  • 7,0 / 10

    Kris

    Pobyt: Grudzień 2014

    Biuro raczej ok, nie było żadnych opóźnień, wszystko dobrze zorganizowane, minusem jest osoba rezydenta - Egipcjanina Hatema - mało kontaktowy, niemiły, zainteresowany jedynie sprzedażą wycieczek fakultatywnych. Ale już obsługujący wycieczkę super moto na quadach - badzo fajny, młody, kontaktowy Egipcjanin, który uczył się języka polskiego w Kairze - nie pamiętam imienia. Starał się bardzo.

    Opinia dodana: 08 stycznia 2015
  • 3,0 / 10

    natalia

    Pobyt: Czerwiec 2014

    Wakacje2014 w hotelu Alexandros na Korfu to koszmar,jedzenie złe,mało,nie świeże,rezydent nie kompetentny,brak dostępu do morza a była taka oferta,do plaży trzeba było dojechać autobusem lub przechodzic przez inny hotel,zamiast klimatyzacji otwarte okna .basen to zaniedbane zbiorniki z wodą nie polecam nikomu biuro nie uwzględnia żadnych reklamacji odradzam?!!!!!!!!!!!!

    Opinia dodana: 07 stycznia 2015
  • 3,0 / 10

    Bożena

    Pobyt: Październik 2014

    Październikowy wyjazd do Turcji z Wezyrem to porażka.Byłam już kilka razy w Turcji ale z innymi biurami i wiem jak wygląda hotel 5 * , byliśmy grupą 18 osobową i chociaż płaciliśmy dokładnie takie same kwoty jakość pokoi była nie porównywalna.Rezydenta nie reagowała na żądanie zmiany pokoju, cel osiągnęłam dopiero po awanturze w recepcji.Ale z dodatkową atrakcją dziurą w wannie (p. 2075)Jakość posiłków kiepska hotel Eftalia Aqua lepiej omijać z daleka.Wycieczki wykupione fakultatywnie to objazd po sklepach , chociaż rezydenta zapewniała nas ,że są jedyną uczciwą firmą nie naciągającą na zakupy .Było dokładnie odwrotnie okradziono nas z dwóch godzin wycieczki które spędziliśmy w sklepach.Reklamacji oczywiście nie została uznana , jakoby byliśmy powiadomieni jak będzie dokładnie wyglądał wyjazd do Pamukkale.Dobra rada dla następnych naiwnych tylko wyjazd z dyktafonem .Ja już na pewno nigdy nie skorzystam z usług Wezyra ani biura Coral.

    Opinia dodana: 05 stycznia 2015
  • 9,0 / 10

    Tomasz

    Pobyt: Grudzień 2014

    Pierwszy raz z Wezyrem w Tajlandi.Wszystko zgodnie z planem odbior z lotniska hotel wycieczki,bardzo dobre sniadania,i oczywiscie rezydent odpowiedni czlowiek na odpowiednim miejscu.Powinien dostac podwyzke za to co robi.Osobiscie mimo sprzecznych opinii ja polecalbym te biuro i jestem bardzo zadowolony,juz wiem ze na druga wycieczke wybiore sie tez z Wezyrem o ile beda mieli odpowiadajaca mi oferte. Jesli ktos mysli ze rezydent powinien prowadzic go za reke niech sobie nianke zgodzi.Pozdrawiam cale biuro i Tomka w Tajlandii

    Opinia dodana: 25 grudnia 2014
  • 2,5 / 10

    danielpol

    Pobyt: Wrzesień 2014

    Pluskwy w pokoju. Syf. Wezyr wykupuje najgorsze pokoje w hotelach. Brak możliwości ,kontaktu z zagranicy z biurem w PL numer 801 nie działa. Musiałem się wykłucic o nowy hotel za który zapłaciłem. Wezyr mi miał oddać. Nie oddał. W ogóle nie poczuwa się do odpowiedzialności. Odpowiadają na reklamacje olewająco i nie na temat. Lepiej dopłacić i polecieć z innym biurem. To był pierwszy i ostatni wyjazd z tym biurem który będzie zmieniał nazwę na Coral. Wszyscy już wiedzą co to za biuro. Oby splajtowali!

    Opinia dodana: 11 grudnia 2014
1 2 3 4 5 ... 65
Byłeś z tym biurem podróży? Podziel się opinią