6,5 / 10

Wezyr
Biuro podróży

Wezyr

Ocena na podstawie 1026 opinii

Szczegółowe oceny
  • 6,1
    Ocena
    Organizatora

  • 6,3
    Ocena
    rezydentów

  • 6,9
    Stosunek jakości
    do ceny

  • 6,8
    Zgodność oferty
    z opisem

Sprawdź oferty biura podróży Wezyr
  • Grecja własne
    1 109 zł 7 dni / os. Sprawdź
  • Bułgaria własne
    1 118 zł 7 dni / os. Sprawdź
  • Tunezja śniadania
    1 208 zł 7 dni / os. Sprawdź
Zobacz wszystkie oferty Wezyr

Opinie

  • 8,5 / 10

    monika

    Pobyt: Lipiec 2014

    Wakacje w tym roku spędzałam w Turcji. Wszystko byłoby wspaniałe, gdyby nie to, że rezydenci nie byli komunikatywni, szczególnie ci w autokarach. Poza tym w hotelach brakuje polskich opisów, mimo tego, że Polaków jest coraz więcej. Instrukcje są pisane w różnych językach: rosyjskim, niemieckim holenderskim, ale niestety nie polskim, a to przykre.

    Opinia dodana: 28 lipca 2014
  • 10 / 10

    krzysztof guzek

    Pobyt: Lipiec 2014

    super wakacje w Turcji super rezydenci świetna opieka biura za rok lecimy tylko Z BIUREM PODRÓŻY WEZYR DZIĘKUJEMY!!!!!!!!!!!

    Opinia dodana: 26 lipca 2014
  • 10 / 10

    kasia

    Pobyt: Lipiec 2014

    Własnie wróciłam z Egiptu-organizator-Wezyr.Jestem bardzo zadowolona.Chetnie udziele wszelkich informacji odnosnie vpodróży,lotu itp.kontakt 784-230-270

    Opinia dodana: 24 lipca 2014
  • 3,0 / 10

    Ewa

    Pobyt: Lipiec 2014

    Zdecydowaliśmy się na wakacje z Wezyrem, bo już kiedyś korzystałam z ich oferty i byłam bardzo zadowolona. Niestety tym razem rozczarowanie. Jeszcze przed wyjazdem dowiedziałam się, że muszę wydrukować dokumenty podróży (była to sobota wieczór, a w niedzielę wyjazd) - nie byłby to dla mnie problem, gdyby był to zwykły dzień, w weekend musiałam jeździć po znajomych posiadających drukarkę. Hotel (Mehtap Family w Marmaris) oznaczony jako 4 gwiazdkowy, ma co najwyżej naciągane 3 - brudno, beznadziejne jedzenie i obsługa. Rezydentka natomiast od niechcenia udzielała informacji, w dodatku nie do końca wiarygodnych. Jakby za karę tam pracowała.

    Opinia dodana: 19 lipca 2014
  • 2,5 / 10

    c-zar

    Pobyt: Lipiec 2014

    Witam, Chciałbym podzielić się opinią na temat wypoczynku z WEZYREM. -pierwszy i ostatni raz. Totalna porażka . Na początek trafiliśmy do innego hotelu - nazwa podobna ale inne miasto. Zgłaszmy swoje niezadowolenie u rezydentki po wyjściu z autobusu. Nic nie zrobiła tylko obiecuje,że jutro przyjedzie ktoś kto wyjaśni pomyłkę. Po wielu wymianach zdań i propozycjach zamiany hotelu ( zupełnie innego,nieznanaego) za dopłatą, zostaliśmy . Hotel OK. (Side star elegance) ale opieka rezydentów ,ich możliwości wyjaśnienia i załatwienia sprawy -żenada.W sumie wyszło ,że portal Wakacje .pl na swojej stronie oferuje pod taką samą nazwą różne hotele. Zdjęcia ,opis itp są z innego hotelu ,a umowę otrzymujecie na coś zupełnie innego. Proszę Was zanim cokolwiek wybierzecie sprawdżcie czy to jest to co na zdjęciach czy w opisie.

    Opinia dodana: 18 lipca 2014
  • 9,0 / 10

    robson

    Pobyt: Lipiec 2014

    Polecam. wszystko przebiegało szybko i sprawnie. nie mam zastrzeżeń

    Opinia dodana: 18 lipca 2014
  • 1,0 / 10

    Bella

    Pobyt: Lipiec 2014

    Jednym słowem ZENADA. Biuro powinno być wycofane z rynku turystycznego. Jest to faktycznie typowe egipskie biuro Odeon. Żadnych informacji nie uzyskasz ani z biura a o rezydencie, który ma wyrypane na wszystko - nie wspomnę.

    Opinia dodana: 17 lipca 2014
  • 10 / 10

    Anna

    Pobyt: Czerwiec 2014

    Nie będę pisać o Wezyrze, tylko o Wakacjach.pl. Nigdy więcej nie będę korzystać z portalu Wakacje.pl , -zero kontaktu, zero profesjonalności, Skandal!!!!!! Przestrzegam wszystkich nie korzystajcie z ich usług!!!!!

    Opinia dodana: 16 lipca 2014
  • 9,5 / 10

    Artur

    Pobyt: Czerwiec 2014

    Skorzystałem 2 lub 3 raz z oferty Wezyra i będę korzystał... Brak rozczarowań:)

    Opinia dodana: 14 lipca 2014
  • 4,5 / 10

    PAulina

    Pobyt: Lipiec 2014

    Witam, Wlasnie wrocilismy z urlopu z Turcji --- z calego serca odradzam tego organizatora !!!!!!!!!!!!!!!!! Pani KAtarzyna - rezydentka (bylismy w hotelu Pelin w Fethiye Calis)Nie dosc, ze nie potrafila konkretnie poopowiadac o zwyczajach podczas transferu do hotelu(jakis problem z wyslowieniem sie po polsku), nie potrafila zachecic do zadnej wycieczki fakultatywnej, to odwrocila sie du*a podczas, gdy mielismy problem - spoznilismy sie na samolot (tak, to nasza wina), ale owa Pani Katatzyna odwolala nam taksowke, dzieki ktorej zdarzylibysmy na samolot - nie chciala nawet pomoc bedac na lotnisku, zeby samolot doslownie 10 minut zaczekal, a dobrze wie,ze mogla to zrobic. Musielismy kupic bilety na wlasna reke i czekac prawie 12h na kolejny samolot. WIELKIE NIE NIE NIE - NIE POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!

    Opinia dodana: 12 lipca 2014
1 2 3 4 5 ... 52
Byłeś z tym biurem podróży? Podziel się opinią