6,3 / 10

Wezyr
Biuro podróży

Wezyr

Ocena na podstawie 713 opinii

Szczegółowe oceny
  • 6,0
    Ocena
    Organizatora

  • 5,9
    Ocena
    rezydentów

  • 6,6
    Stosunek jakości
    do ceny

  • 6,5
    Zgodność oferty
    z opisem

Sprawdź oferty biura podróży Wezyr
  • Egipt śniadania
    949 zł 7 dni / os. Sprawdź
  • Grecja własne
    990 zł 7 dni / os. Sprawdź
  • Bułgaria własne
    1 009 zł 3 dni / os. Sprawdź
Zobacz wszystkie oferty Wezyr

Opinie

  • 4,5 / 10

    KARINA

    Pobyt: Czerwiec 2015

    Gdyby nie pogoda,ludzie i pozytywne nastawienie......nigdy więcej z Wezyrem a na pewno nie przez wakacje.pl. Niekompetencja pracowników porażająca. Jeździliśmy z Itaka Tui Alfa Star i nigdy nie było takich problemów. Rezydentka....niewidoczna....nawet tablicy informacyjnej brak. Informacja o wyjeździe wydrukowana na kartce i taśmą klejącą przyklejona do blatu recepcji. Coral Travel owszem miało swój segregator w recepcji ale tylko po rosyjsku. Hotel sam w sobie dokładnie jak w opisie. Jedzonko pyszniutkie, każdy znalazł coś dla siebie. Plaża kiepska, kamienista ale tak było w opisie. Nie wykazali się tylko kompetencją pracownicy Wezyra i wakacji.pl

    Opinia dodana: 29 czerwca 2015
  • 4,5 / 10

    Agata

    Pobyt: Czerwiec 2015

    Nigdy więcej wakacji z tym biurem! Na lotnisku rezydent odsyła do obcojęzycznego przewoźnika, który każe iść z bagażami 250m dalej do jego autobusu, na koniec trasy dowiadujemy się, że dalej nie jedzie bo tutaj kończy swoją trasę i po hiszpańsku tłumaczy jak mamy dojść na piechotę z bagażami do swojego hotelu! Dodam, że była godzina 23 i byliśmy z małym dzieckiem w wózku, musieliśmy iść pod górę zapakowani na fula ok 200m. Pierwszy raz spotykamy się z czymś takim. Jak już ochłonęliśmy na drugi dzień, okazuje się, że hotel posiada 2 baseny a nie 4 jak jest w opisie biura. Kolejne rozczarowanie to rezydentka, która nie miała o niczym pojęcia! Więcej wyczytaliśmy sami w internecie. Oczywiście autobus na lotnisko również po nas nie przyjechał i musieliśmy wrócić w to miejsce w którym nas zostawił. Jednym słowem nie polecamy tego biura!

    Opinia dodana: 29 czerwca 2015
  • 6,0 / 10

    Wit

    Pobyt: Czerwiec 2015

    Ogólnie jesteśmy zachwyceni wyjazdem do Turcji , miasto Marmaris i hotel Sonnen rewelacja Natomiast postawę rezydentki oceniłbym właściwie na zero jeżeli była by taka skala. Totalny brak kompetencji, wiedzy i chęci. Generalnie po kilku dniach nasza wiedza o mieście i jego atrakcjach była większa niż naszej cudownej Pani Rezydent ( WEZYR) Pozdro

    Opinia dodana: 28 czerwca 2015
  • 5,5 / 10

    MALGORZATA

    Pobyt: Czerwiec 2015

    karygodnym zachowaniem było pobranie przez rezydentów WEZYRA opłaty za wizę o 2 dolary wyższą niż faktycznie kosztuje

    Opinia dodana: 28 czerwca 2015
  • 2,0 / 10

    Gh

    Pobyt: Czerwiec 2015

    Nigdy więcej z nimi. Egipt zwiedzałem juz z innymi biurami i tylko wezyr był tak denny!!!!!!!!!! Nigdy więcej z wezyrem

    Opinia dodana: 28 czerwca 2015
  • 1,8 / 10

    Dorota

    Pobyt: Sierpień 2014

    Biuro nastawione na ilośc a nie na jakość. Brak jakiejkolwiek pomocy ze strony rezydentów oraz obsługi w Polsce. W Egipcie 2 dni prosiliśmy sie o formularz reklamacyjny. Hotel sprzedawany jako 5 gwiazdkowy faktycznie ma 3 i do tego był brudny, zaniedbany, z paskudnym i monotonnym jedzeniem z robactwem w pokojach. W Polsce ponownie składaliśmy reklamacje która rownież została odrzucona. Odbijanie piłeczki. Dokumentacja zdjęciami i filmami nikogo nie przekonała o uwłaczających warunkach. NIGDY WIĘCEJ Z WEZYREM!!!!

    Opinia dodana: 28 czerwca 2015
  • 8,0 / 10

    GB

    Pobyt: Czerwiec 2015

    Bardzo dobra organizacja i informacja. Na lotnisku od razu byli przedstawiciele Wezyra, bardzo pomocni, Transfer do hotelu w klimatyzowanym autobusie i przemiłym pilotem. Rezydent w hotelu pomocny na spotkaniu szczegółowo wyjaśnił pobyt w hotelu dopiero na końcu zajął się sprzedażą wycieczek. Ogólnie jestem bardzo zadowolony z tego biura podróży i pewnie znowu skorzystam z ich oferty.

    Opinia dodana: 26 czerwca 2015
  • 5,0 / 10

    Ania

    Pobyt: Czerwiec 2015

    UWAGA na oszustwa z datami wyjazdów.U nas i wszystkich Polaków skradziono jeden dzień jako 8 dzień pobytu na początku lub na końcu turnusu. Zamiast wylecieć 25,06 2015 o godzinie 21,30 wylot zmienili na godzinę 10,30 rano z hotelu zabrano nas przed śniadaniem na głodno ( suchy prowiant 2 bułki 2 banany lekko nadgnite,woda 0,25 i soczek kartonik,) zamiast skradzionego pobytu do 17,30 to chyba nie zastąpi nic. Ale inne biura robią też tak samo.

    Opinia dodana: 25 czerwca 2015
  • 6,5 / 10

    magda

    Pobyt: Czerwiec 2015

    Pierwsza wycieczka z Wezyrem i jakze nieudana - po przylocie na lotnisko w Antalyi rezydent ze standu pokierowal nas do zlego autobusu, w efekcie nasza podroz z lotniska do hotelu trwala 6 godzin zamiast 1 (hotel 45 km od lotniska). Zlozylismy reklamacje, jako rekompensate przyjelismy rejs statkiem po wybrzezu, nie mniej jednak zle wspomnienia pozostaly.

    Opinia dodana: 24 czerwca 2015
  • 10 / 10

    Marta

    Pobyt: Czerwiec 2015

    Biuro polecam. Najlepsze biuro z jakim dotychczas spędzałam urlop. Stosunek jakości do ceny na zadowalającym poziomie. Oferta zgodna z opisem. Praca rezydentki, jak i pilotów na wycieczkach na najwyższym poziomie. Organizator zapewnia kompleksowe broszury informacyjne, komfortowe autokary i busy, ciekawe wycieczki fakultatywne. Wiedza i obycie pilotów imponujące. Pełen profesjonalizm. Z biurem Wezyr spędziłam urlop w czerwcu tego roku w Turcji - Alanya. Pani Rezydentka (Aneta, która zasługuje na dużą pochwałę) służyła fachową pomocą i doradztwem, a piloci na wycieczkach (Pamukkale, Side oraz rafting) przekazali ogrom wiedzy na temat odwiedzanych miejsc. Zdecydowanie polecam biuro, w szczególności podczas urlopu w Turcji. Brak jakichkolwiek zastrzeżeń z mojej strony.

    Opinia dodana: 23 czerwca 2015
1 2 3 4 5 ... 72
Byłeś z tym biurem podróży? Podziel się opinią