6,4 / 10

Wezyr
Biuro podróży

Wezyr

Ocena na podstawie 659 opinii

Szczegółowe oceny
  • 6,0
    Ocena
    Organizatora

  • 6,0
    Ocena
    rezydentów

  • 6,7
    Stosunek jakości
    do ceny

  • 6,5
    Zgodność oferty
    z opisem

Sprawdź oferty biura podróży Wezyr
  • Hiszpania własne
    828 zł 7 dni / os. Sprawdź
  • Turcja śniadania i obiadokolacje
    898 zł 3 dni / os. Sprawdź
  • Bułgaria własne
    988 zł 3 dni / os. Sprawdź
Zobacz wszystkie oferty Wezyr

Opinie

  • 10 / 10

    Beata

    Pobyt: Kwiecień 2015

    Pierwszy raz podróżowałam z Wezyrem i jestem zadowolona z usług biura .

    Opinia dodana: 17 kwietnia 2015
  • 9,0 / 10

    Alibaba

    Pobyt: Kwiecień 2015

    Witam, wszystko zgodne z ofertą. Mam tylko jedno "ale". Mieliśmy wyjazd z grupą znajomych z Poznania bo brakło miejsc we Wrocławiu, a w dniu wylotu ( w samolocie) dowiedzieliśmy się że mamy między lądowanie we Wrocławiu bo wypełnić samolot....

    Opinia dodana: 17 kwietnia 2015
  • 6,5 / 10

    EWA D

    Pobyt: Marzec 2015

    NIE POINFORMOWANO NAJ ,IŻ PIERSZĄ NOC SPĘDZAMY GDZIEŚ INDZIEJ ALE ZREKOMPENSOWANO TO DARMOWĄ WYCIECZKA

    Opinia dodana: 10 kwietnia 2015
  • 7,3 / 10

    Mariusz

    Pobyt: Marzec 2015

    Biuro jest OK, ale powinno lepiej dobierać rezydentów!! Młody człowiek , który mało wie o Tajlandii i nie przychodzi na umówione spotkanie to niezbyt dobrze świadczy o BIURZE WEZYR

    Opinia dodana: 01 kwietnia 2015
  • 5,0 / 10

    Kazimierz i Barbara z Przemyśla

    Pobyt: Marzec 2015

    Biuro dobre- polecam.Rezydent z pochodzenia Egipcjanin -duża znajomość polskiego .

    Opinia dodana: 25 marca 2015
  • 2,0 / 10

    lolo

    Pobyt: Marzec 2015

    ludzie jak najdalej od tych naciągaczy oni mają klienta w dupie przekonaliśmy się na własnej d....ie zostawili nas i bez szczelnie się wyłgali UWAGA żar a nie firma

    Opinia dodana: 19 marca 2015
  • 3,5 / 10

    Magda

    Pobyt: Styczeń 2015

    Zdecydowanie nie polecam tego biura! Pisałam reklamację z uwagi na uciążliwe remonty w hotelu (o których przed wyjazdem nie było żadnej mowy) i oszustwo rezydenta. Za pierwszym razem próbowali mi wmówić, że zmieniłam pokój na droższy przez co ponieśli przeze mnie koszty i dlatego oddalili moją reklamację. Napisałam odwołanie a w odpowiedzi wykręcili się twierdząc, że to normalne, że hotele mogą być remontowane. No i "bardzo uczciwy" rezydent, który nie dość, że ledwo mówił po polsku to jeszcze sprzedał mi nie tą wycieczkę którą chciałam (miałam pływać z delfinami, a na miejscu okazało się, że mogłam ich tylko dotykać, a za pływanie trzeba było dopłacić). Miałam lecieć z TUI ale niestety zabrakło miejsc w samolocie i chcąc lecieć w tym samym terminie wybrałam biuro Wezyr na moje nieszczęście. Zastanówcie się 2 razy zanim wybierzecie to biuro, a jeśli już zdecydujecie się reklamujcie wszystko na miejscu i żądajcie potwierdzenia zgłoszenia!

    Opinia dodana: 18 marca 2015
  • 4,0 / 10

    hala

    Pobyt: Październik 2014

    bylam w turcji z burem ale wiecej nie pojade wybiore inne biuro hotel nie taki jak mial byc i przy propozycji zmiany hotelu musielismy doplacic 20 euro rezydenci malo aktywni radze nie korzystac z tego biura

    Opinia dodana: 15 marca 2015
  • 4,0 / 10

    Witold

    Pobyt: Marzec 2015

    Co innego było napisane w ofercie biura.Plaża miała być ok.700m,a tak na prawdę było min.8 km.Jedzenie nie zgodne z opisem,w opcji al nie było co jeść,nie było przekąsek,stołówka wiecznie zamknięta.Hotel niby 4*.Leżaki obskrobane,kratki basenowe połamane.Masakra!!!Czuję się OSZUKANY!!!!

    Opinia dodana: 14 marca 2015
  • 2,5 / 10

    Włodzimierz Kapela

    Pobyt: Marzec 2015

    Tragedia. Byłem już wcześniej kilka razy w Egipcie ale takiego czegoś nie przeżyłem nigdy. Dając jedną gwiazdkę nie wiem czy nie przesadzam. Może za barmana który jedyny był pozytywnie nastawiony do wczasowiczów. Obsługa na kuchni beznadziejna, bezczelna a nas traktowała jak zło konieczne Z 5 posiłków proponowanych w ofercie dostawaliśmy 3 i to np. o pieczywo to była walka. Brud smród a toalety ogólnodostępne i przy stołówce w tragicznym wyglądzie nie wspominając o zapachu. Plaża zamiast 700 m była ponad 7 km i to busem hotelowym w którym zamiast 15 osób jeździło 26. Przy plaży o barze all można było zapomnieć. Baseniki niby 2 ale większe miałem na stateczkach po Nilu a do tego kratki wokół połamane a części brak Sprzęt zwany leżakami i parasole zdewastowany i poskręcany drutami przez co wyglądał obskurnie. Hotel nie mógł być wybudowany jak w opisie w 2006 roku ale co najmniej 10 lat wcześniej a remont to chyba wymiana wody w basenie i grabienie trawnika. Ogólnie tragedia. Że tak poważne biuro mogło sobie pozwolić na zaproponowanie takiej oferty.

    Opinia dodana: 13 marca 2015
1 2 3 4 5 ... 67
Byłeś z tym biurem podróży? Podziel się opinią