6,4 / 10

Wezyr
Biuro podróży

Wezyr

Ocena na podstawie 1114 opinii

Szczegółowe oceny
  • 6,1
    Ocena
    Organizatora

  • 6,3
    Ocena
    rezydentów

  • 6,8
    Stosunek jakości
    do ceny

  • 6,7
    Zgodność oferty
    z opisem

Sprawdź oferty biura podróży Wezyr
  • Bułgaria własne
    846 zł 7 dni / os. Sprawdź
  • Tunezja śniadania
    884 zł 7 dni / os. Sprawdź
  • Egipt śniadania i obiadokolacje
    1 052 zł 7 dni / os. Sprawdź
Zobacz wszystkie oferty Wezyr

Opinie

  • 9,0 / 10

    Jola

    Pobyt: Sierpień 2014

    Z biurem Wezyr byliśmy już 4 razy w Turcji. Podróżujemy głównie do zachodniej części, hotele 5 gwiazdkowe (cena adekwatna do kategorii). Jeśli chodzi o biuro to raczej nie ma się do czego przyczepić. Bardzo mi się podoba transfer z lotniska do hotelu małymi busami - do 12 osób (czysto, grzeczni i uczynni kierowcy). Jeśli chodzi o pobyt w hotelu, nigdy nie było problemu z pokojami. Nigdy też nie płaciliśmy dodatkowo za lepszy pokój. Warunek mamy jeden - pokój z widokiem na morze. Rezydenci różnie, ale generalnie bardzo mili i uczynni. Jeśli chodzi o Turcję to jak najbardziej polecam Wezyra. Mają bardzo dużą ofertę hoteli.

    Opinia dodana: 29 sierpnia 2014
  • 8,0 / 10

    Sebastian i Ania

    Pobyt: Sierpień 2014

    raczej ok bez zastrzeżeń zawsze dzwonil agent wezyra w sprawie zalatwien. ogolnie co chcialem zapytałem zostało mi jasno wyjaśnione. Rezydencji super dziewczyny daje 11 na 10 tylko szkoda ze nie ma ich codziennie w hotelu ;)

    Opinia dodana: 28 sierpnia 2014
  • 10 / 10

    Magdalna

    Pobyt: Sierpień 2014

    Moim zdaniem bardzo profesjonalne podejcie do klienta. Rezydenci bardzo uprzejmi, mili, zawsze dostepni w hotelu lub pod telefonem. Skorzystliśmy z ofert wyjazdu do Egipt, gdzie rezydentami byli egipcjanie, którzy swietnie mówili po polsku, a to bardzo ważne jeśli ktoś nie zna angilskiego. Biuro warte polecenia

    Opinia dodana: 27 sierpnia 2014
  • 2,0 / 10

    JOANNA

    Pobyt: Sierpień 2014

    WITAM CHCIAŁAM PODZIELIĆ SIĘ MOJĄ OPINIĄ SPĘDZONYCH WAKACJI W EGIPCIE Z BIUREM WEZYR BYŁY TO NAJGORSZE WAKACJE NAJPROŚCIEJ OPISZE TO W PUNKTACH 1 PRZEWÓZ Z LOTNISKA DO HOTELU OBSKURNYM I ZARDZEWIAŁYM BUSEM 2 ŁAPÓWKA ZA LEPSZY POKÓJ 3 POKOJE TRAGICZNE 4JEDZENIE MONOTONE I NIEZJADLIWE 5 BRUDNA PLAŻA A W MORZU ŚMIECI 6ZA LEPSZE JEDZENIE U MENAGERA ZA DODATKOWĄ KASE 7LODÓWKI SEJF W POKOJACH ZEPSUTE 8 BARY LOBBY OBSKURNE STARE 9 OGÓLNIE SYF 10 DO MIASTA NIE POLECAM JECHAĆ BRÓD SYF I MALARIA BIURO WEZYR ZŁA ORGANIZACJA REZYDENTKA JUSTYNA DAREMNA OSOBA NIE NADAJĄCA SIE NA TO STANOWISKO O 12TEJ NALEŻY OPUŚCIĆ POKÓJ POTYM CZASIE BRASOLETKA ZDJĘTA I NIE MASZ PRAWA DO JEDZENIA I PICIA A NP SAMOLOT MASZ O 23 REZYDENTKI TO NIE OBCHODZI ZOSTAJESZ Z TYM PROBLEMEM SAMA JEDNYM SŁOWEM TRAGEDIA TAK BYM NAZWAŁA MOJE WAKACJE SPEDZONE W EGIPCIE MÓJ TERMIN WAKACJI JAKI TAM SPĘDZIŁAM TO 4.08-14.082014

    Opinia dodana: 26 sierpnia 2014
  • 9,3 / 10

    Mateusz

    Pobyt: Sierpień 2014

    Pan Lukasz z wezyra super gosc nasz rezydent w hotelu diamond hill resort

    Opinia dodana: 26 sierpnia 2014
  • 2,0 / 10

    Jaheira

    Pobyt: Sierpień 2014

    Na wyjazd z Wezyrem zdecydowaliśmy się pierwszy raz i jeszcze nie doszedł do skutku!!! Po raz drugi otrzymaliśmy informację, że nie nie ma wolnych miejsc w hotelu, który wybraliśmy. Najpierw jeden (tańszy) po wybraniu innego (droższego) znowu informacja, że nie ma miejsc. U nich wszystko jest na potwierdzenie, człowiek wpłaca pieniądze i nie wie czy poleci bo może się okazać, że nie ma miejsc!!! A co ciekawe hotel nadal jest w ofercie Wezyra jako dostępny!! Czy to nie jest oszukiwanie ludzi!!! Nie polecam tego biura. Mnie ciekawi tylko jak nasza rezerwacja się rozwinie dalej!?

    Opinia dodana: 25 sierpnia 2014
  • 9,8 / 10

    Beata

    Pobyt: Lipiec 2014

    Z usług biura WEZYR korzystałam po raz pierwszy i na pewno nie ostatni;) Wybraliśmy się do TURCJI. Wszystko było zgodne z opisem, począwszy od transferu po pobyt w hotelu, wycieczki i pożegnanie. Transport n lotniska do hotelu przebiegł bardzo sprawnie, autokar już na nas czekał. Pani rezydentka po drodze opowiedziała nam o nowinkach tutejszego kraju, po dojeździe do hotelu zaprowadziła nas do hotelu, o którym również nam co nieco opowiedziała. Rezydentka opiekująca się gośćmi naszego hotelu również służyła pomocą - jedyny minus to troszeczkę nie doinformowanie o wycieczkach proponowanych przez biuro. Wiadomo, że takie zorganizowane wycieczki są droższe niż wyprawy na własną rękę - jednak z gromadką dzieci nie ryzykowaliśmy. Przy wyborze wycieczki do SEALANYA na pokaz delfinów nie dostaliśmy informacji, że jeżeli chcielibyśmy popływać z nimi to musimy się zdeklarować od razu i uiścić za tą atrakcję opłatę. Pani, z którą jechaliśmy do parku wodnego była wręcz oburzona, że pytamy się o możliwość pływania z delfinami: " a płaciliście Państwo za to? Nie? to zapraszam na pokaz" Dopiero po naszym mocnym stanowisku raczyła nam wyjaśnić sytuację. Poza tym jednym incydentem wszytko naprawdę było ok;) Polecam serdecznie to biuro;)

    Opinia dodana: 25 sierpnia 2014
  • 4,0 / 10

    Danuta

    Pobyt: Lipiec 2014

    Trzeba mówić prawdę o ofercie i wycieczkach np Wycieczka statkiem Rodos to totalna porażka! Płaci sie za wyżywienie a podczas wycieczek cena wyżywienia w hotelu nie jest niczym rekompensowana np. brak prowiantu na wycieczkę i podczas wycieczki trzena kupić sobie wyżywienie. tak było na Rodos hotel Summer dream

    Opinia dodana: 25 sierpnia 2014
  • 7,5 / 10

    Gosia i Marek

    Pobyt: Sierpień 2014

    Jesteśmy zadowoleni z wyjazdu! Hotel, jedzenie i baseny w porządku. Brakowało nam morza - uciekało. Wrażenia zepsuł WEZYR. W dniu wyjazdu, gdy okazało się, że nie przyleciał nasz samolot (awaria), chcieli się nas pozbyć - kazali się odprawiać. Na szczęście w grupie znaleźli się tacy, którzy wiedzieli, że nie musimy się na to godzić! W Polsce nikt nie odbierał telefonów! Przez jakiś czas czuliśmy się porzuceni! Wywalczyliśmy przewóz do hotelu, pokoje i korzyści wynikające z pobytu w nim! Mało brakowało a siedzielibyśmy na lotnisku całą dobę! Trochę nieładnie!

    Opinia dodana: 24 sierpnia 2014
  • 8,5 / 10

    Maciej Kołodko

    Pobyt: Lipiec 2014

    Zdarzają się wpadki, ale potrafili je wynagrodzić zadowalająco.

    Opinia dodana: 24 sierpnia 2014
1 2 3 4 5 ... 56
Byłeś z tym biurem podróży? Podziel się opinią