7,4 / 10

Dobry
79%
poleca ten hotel
Aqua Azur
Bułgaria / Złote Piaski

Aqua Azur: basen, obiekt

Ocena na podstawie 64 opinii

Stosunek jakosci do ceny: ADEKWATNY

Szczegółowe oceny
  • 6.4
    Hotel

    • 8.2 Basen
    • 6.5 Obsługa
    • 6.3 Rozrywka i animacje
    • 5.4 Sport
    • 5.5 Udogodnienia dla dzieci
  • 8.6
    Pokoje

    • 8.4 Czystość
    • 8.6 Łazienka
    • 8.8 Wielkość
    • 8.7 Wyposażenie
  • 7.2
    Położenie

    • 5.8 Atrakcje w okolicy
    • 8.3 Ciche i kameralne położenie
    • 8.1 Możliwości komunikacyjne
    • 7.3 Odleglość od plaży
    • 6.6 Restauracje/bary w okolicy
  • 7.0
    Posiłki

    • 7.6 Ilość
    • 7.2 Jakość i smak
    • 6.9 Obsługa/serwis
    • 6.3 Urozmaicenie
Zalety hotelu:
  • Przestronne pokoje
  • Komfortowo wyposażone pokoje
  • Ładna łazienka
  • Czyste i przyjemne pokoje
Sprawdź oferty z Twojego lotniska
  • Wyjazd z Katowic All Inclusive
    1 886 zł 7 dni / os. Sprawdź
  • Wyjazd z Krakowa All Inclusive
    1 889 zł 7 dni / os. Sprawdź
Zobacz oferty z innych lotnisk

Opinie

Dodane przez        
  • 8,3 / 10

    Marek
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Czerwiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Ładny i czysty, jedzenie smaczne i zróżnicowane, obsługa ok
    • Wady Mało atrakcji dla dzieci

    Hotel godny polecenia, obsługa ok, pokoje czyste, łazienka czysta, ręczniki wymieniane co dziennie, pościel co 2 ,3 dni, posiłki gorące, dość smaczne, mało owoców, ogólne wrażenie bardzo dobre, okolica dość spokojna , czystość plaży przeciętna, polecam.

    Opinia dodana: 01 lipca 2014
  • 7,2 / 10

    saganek
    Para
    Pobyt: Sierpień 2013

    • Poleca hotel dla
    • Ceniących spokój

    Właśnie wróciłem z wakacji z tego hotelu ,obsługa sympatyczna hotel czysty zadbany ,basen ciepły do morza nie daleko tylko po schodach.Nie wiem dlaczego moje opinie o zachowaniu się rezydentki względem naszej grupy turnus31.07 do 10.08 2013 z Biura Marco z bielska - białej nie może być opublikowane.Pani rezydent straszyła nas policją Bułgarską ,bo nie może spać ,a inni goście hotelowi mogli bawić sie na basenie do 04-rano .przykro stwierdzić że nawet w Bułgarii polak na wakacjach musi czuć sie gorszy gatunkowo

    Opinia dodana: 16 sierpnia 2013
  • 6,9 / 10

    doti99
    Para
    Pobyt: Sierpień 2013

    • Poleca hotel dla
    • Ceniących spokój

    Hotel nie dla polaków jesteśmy za głośni.Ogólnie hotel czysty b.zadbany basen duży dla dzieci brodzik .Minusem jest brak rozrywek miejscowośc mała

    Opinia dodana: 16 sierpnia 2013
  • 6,8 / 10

    Izabela Kutko

    Pobyt: Grudzień -0001

    Pierwsze wrażenia super, potem juz tylko gorzej. Pokoje sprzatane z grubsza, tzn pościelenie łóżka i zmiana ręczników. Podczas mojego tygodniowego pobytu ani razu nie była odkurzana podłoga, piasku z plazy co nie miara! W toalecie nie mozna było sie przejzec w lustrze pod koniec pobytu, tak było zachlapane, nawet napiwki nie pomagały, skandal! W ostatni dzien brak papieru toaletowego, myslą ze jak ktos wyjezdza to do 14 juz sie nie załatwia wiec po co dokładac. Leżaki przy basenie średniowiecze. Rano bitwa, aby zając jakis na cały dzien, bo potem to tylko juz plaża. Jedzenie na początku dobre, potem przy wiekszej ilosci osbów juz troche gorzej, masówka. W ostatni dzien jak nie mielismy wylotu nie pozwolili nam zostac w naszym pokoju, łaskawie dostalismy 2 dodatkowe godz. Musiałam dokupic dodatkową dobę i wtedy pokój wyglądał jak koszmar , w piwnicy, nie mozna było go zanalezc, ciemny, widok na mur ochronny, masakra.I puntk h 12 zabrane opaski abym tylko z mężem i 2 letnim dzieckeim nie objadła ich za duzo.

    Opinia dodana: 26 czerwca 2012
  • 10 / 10

    Wanda Duszewska

    Pobyt: Grudzień -0001

    • Poleca hotel dla
    • Ceniących spokój, rodzin z dziećmi

    Duży, nowoczesny hotel. Jeden z większych, które widziałam w Bułgarii. Chciałam odwiedzić Bułgarię po latach, ale chciałam uniknąć gwaru i tłumów Złotych Piasków. Hotel jest położony w cichym miejscu, szeroka, duża plaża, bez natłoku turystów. Niedaleko od hotelu jakieś 5 min. Bardzo smaczne jedzenie, super sałatki, pyszne desery. Obsługa na poziomie. Ładne, duże pokoje. Polecam to miejsce dla osób, które chcą spędzić wakacje w spokoju, i uniknąć natłoku młodzieży wokół i walki o leżaki przy basenie i plaży.

    Opinia dodana: 01 lutego 2012
  • 10 / 10

    Wanda
    Para
    Pobyt: Maj 2011

    Duży, nowoczesny hotel. Jeden z większych, które widziałam w Bułgarii. Chciałam odwiedzić Bułgarię po latach, ale chciałam uniknąć gwaru i tłumów Złotych Piasków. Hotel jest położony w cichym miejscu, szeroka, duża plaża, bez natłoku turystów. Niedaleko od hotelu jakieś 5 min. Bardzo smaczne jedzenie, super sałatki, pyszne desery. Obsługa na poziomie. Ładne, duże pokoje. Polecam to miejsce dla osób, które chcą spędzić wakacje w spokoju, i uniknąć natłoku młodzieży wokół i walki o leżaki przy basenie i plaży.

    Opinia dodana: 01 lutego 2012
  • 9,6 / 10

    Filip
    Para
    Pobyt: Wrzesień 2011

    • Poleca hotel dla
    • Aktywnych

    Tętniący życiem, fantastyczny kurort czterogwiazdkowy. I tutaj zaskoczenie, spokojnie dałbym 4,5 gwiazdki. Atmosfera, obsługa, jedzenie wszystko na plus. Hotel położony jest dość wysoko, co gwarantuje super widoki. Do plaży niestety jakieś 10 min. spokojnym krokiem. Jednak polecam bardziej od basenu, niestety przed hotelem panuje dość małokomfortowy ścisk. Dla mnie to nie problem, bo ja i tak rzadko korzystam z basenu, w ciepłych krajach tylko plaża! baseny mieć też w Polsce. To był mój pierwszy pobyt w Bulgarii, jestem mile zaskoczony, mam nadzieje,ze jeszcze tu wrócę.

    Opinia dodana: 04 grudnia 2011
  • 9,2 / 10

    Michau

    Pobyt: Grudzień -0001

    • Poleca hotel dla
    • Szukających rozrywki

    Hotel naprawdę ogromny, dużo ludzi i w ogóle super atmosfera. Położony nieco wyżej gwarantuje przepiękne widoki. Mieliśmy pokój z widokiem na morze. Obsługa sympatyczna, ok. Co do all inclusive i jakości, też bez zastrzeżeń. Jedzenie dosc urozmaicone, tak samo napoje, dostępne bez oograniczeń. Dotychczas jezdzilismy na walsna reke do Chorwacji, jkos tak kreca nas te balkańskie klimaty. Ale hotel to jednak hotel, nic cie nie obchodzi o nic nie musisz sie martwic. Naprawdę warto!

    Opinia dodana: 17 listopada 2011
  • 9,6 / 10

    Adriana

    • Poleca hotel dla
    • Szukających rozrywki

    świetny wypoczynek na cieplutkiej, piaszczystej plaży. Nie polecam kwitnięcia na basenie, na którym wypoczywa i tak sporo osób, jestesmy nad morzem, wiec czas poznawac jego uroki:) Dotyhczas jeżdzilismy na wolasna reke do Chorwacji, wakacje z biurem i do tego all to wspaniale rozwiązanie jesli chce się odpoczac w 100%, tak naprawde o nic sie nie marwtisz, niczym sie nie przejmujesz. Standard hotelu odpowiada mi w stu procentach, pokoje z pięknym widokiem na morze. Duzo zieleni dookola, polecam wieczorne spacery.

    Opinia dodana: 06 listopada 2011
  • 9,7 / 10

    Adriana
    Para
    Pobyt: Wrzesień 2011

    • Poleca hotel dla
    • Wymagających klientów, aktywnych

    świetny wypoczynek na cieplutkiej, piaszczystej plaży. Nie polecam kwitnięcia na basenie, na którym wypoczywa i tak sporo osób, jestesmy nad morzem, wiec czas poznawac jego uroki:) Dotyhczas jeżdzilismy na wolasna reke do Chorwacji, wakacje z biurem i do tego all to wspaniale rozwiązanie jesli chce się odpoczac w 100%, tak naprawde o nic sie nie marwtisz, niczym sie nie przejmujesz. Standard hotelu odpowiada mi w stu procentach, pokoje z pięknym widokiem na morze. Duzo zieleni dookola, polecam wieczorne spacery.

    Opinia dodana: 06 listopada 2011
1 2 3 4 5 ... 7
Byłeś w tym hotelu? Podziel się opinią z innymi