8,6 / 10

Bardzo dobry
84%
poleca ten hotel
Aquis Sandy Beach Resort
Grecja / Korfu

Aquis Sandy Beach Resort: teren hotelu

Zobacz na mapie

Ocena na podstawie 54 opinii

Stosunek jakosci do ceny: ADEKWATNY

Szczegółowe oceny
  • 8.6
    Hotel

    • 8.8 Basen
    • 8.8 Obsługa
    • 8.3 Rozrywka i animacje
    • 8.3 Sport
    • 8.8 Udogodnienia dla dzieci
  • 8.3
    Pokoje

    • 8.4 Czystość
    • 7.8 Łazienka
    • 8.4 Wielkość
    • 8.4 Wyposażenie
  • 8.3
    Położenie

    • 7.4 Atrakcje w okolicy
    • 8.9 Ciche i kameralne położenie
    • 8.2 Możliwości komunikacyjne
    • 9.8 Odleglość od plaży
    • 7.8 Restauracje/bary w okolicy
  • 8.6
    Posiłki

    • 9.0 Ilość
    • 8.8 Jakość i smak
    • 8.7 Obsługa/serwis
    • 8.1 Urozmaicenie
Zalety hotelu:
  • Ciche i kameralne położenie
  • Obfite posiłki
  • Pomocna obsługa hotelowa
  • Ładny basen
Sprawdź oferty z Twojego lotniska
  • Wyjazd z Warszawy All Inclusive
    2 300 zł 7 dni / os. Sprawdź
  • Wyjazd z Krakowa All Inclusive
    2 340 zł 7 dni / os. Sprawdź
Zobacz oferty z innych lotnisk

Opinie

Dodane przez        
 
  • 8,9 / 10

    Hania
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Sierpień 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Blisko plaży, zielono, niska zabudowa. Pomimo dużej ilości pokoi i budynków kameralnie i miło.

    Byłam w sierpniu z dziećmi. Bardzo mi się podobało.Blisko bardzo ładna plaża. Obsługa super. Animacja fantastyczna zwłaszcza jeśli chodzi o dzieci, wróciły zachwycone. Niestety byłam świadkiem gdy szef animatorów zrobił awanturę i rzucił krzesłem w pracowników. Uważam to zachowanie za skandaliczne.

    Opinia dodana: 22 sierpnia 2014
  • 10 / 10

    RAFAŁ
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Lipiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety bardzo fajny
    • Wady brak

    wspaniała obsługa szczególnie pani Aneta Osuch firma grecos!!!!

    Opinia dodana: 13 sierpnia 2014
  • 8,2 / 10

    Emilia
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Lipiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi

    Hotel przeznaczony głównie dla rodzin z dziećmi , dzieciaki naprawdę będą czuły się tutaj b.dobrze. Jedzenie podczas pobytu było bardzo smaczne, po dwóch tygodniach wydawało się mało urozmaicone. Hotel jest naprawdę sporych rozmiarów, jednak mimo tego jest to obiekt kameralny. Plaża ok - zejście do morza w niektórych momentach kamieniste. Animacje prowadzone w języku polskim - wielkie podziękowania dla dwójki z Poznania - Anety i Mateusza. Mateusz świetnie dogadywał się z naszymi dzieciakami, a Aneta zachęcała do aktywności w ciągu dnia zarażając pozytywnym uśmiechem i nastawieniem. Trzecia animatorka z Polski - chyba Olga trochę nerwowo nastawiona do dzieci. Polecamy do skorzystania z wycieczek do aquaparku, stolicy oraz albanii.

    Opinia dodana: 24 lipca 2014
  • 8,5 / 10

    Dorota
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Lipiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Baseny, zjeżdżalnie, przyjemne otoczenie, ładna plaża
    • Wady Wad godnych opisania nie zauważyłam

    Hotel w postaci wielu budynków, stąd codziennie pokonuje się spore odległości, ale jest to przyjemna wędrówka w miłym otoczeniu. Jedzenie bardzo dobre, można przytyć. Jednak biorąc udział w zajęciach (aqua aerobik, zumba) można podreperować formę fizyczną. Zajęcia dla dzieci w języku polskim. Okolica generalnie spokojna. Dostaliśmy pokój w budynku najbliżej plaży, ale na parterze, stąd zapewniany boczny widok na morze prawie żaden. Przy tym był to budynek najbliżej drogi, niezbyt ruchliwej, ślepej. Uważam jednak, że pokój w środku kompleksu jest korzystniejszy. Byliśmy w pierwszym tygodniu lipca-pogoda fantastyczna-ciepło z wiatrem nawet chłodniejsze powiewy.

    Opinia dodana: 14 lipca 2014
  • 8,1 / 10

    M.
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Czerwiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Hotel położony blisko morza.

    Hotel w porządku. Chcieliśmy pokoje obok siebie i takie dostaliśmy. Super animacje dla dzieci i dla dorosłych. Animatorzy z Polski i nie tylko rewelacyjni- dzieciaki zachwycone. Codziennie jakieś SHOW dla wszystkich gości hotelowych. Polecam.

    Opinia dodana: 25 czerwca 2014
  • 8,1 / 10

    Monika
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Czerwiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Hotel położony blisko morza.

    Hotel w porządku. Chcieliśmy pokoje obok siebie i takie dostaliśmy. Super animacje dla dzieci i dla dorosłych. Animatorzy z Polski i nie tylko rewelacyjni- dzieciaki zachwycone. Codziennie jakieś SHOW dla wszystkich gości hotelowych. Polecam.

    Opinia dodana: 25 czerwca 2014
  • 9,4 / 10

    Bunia
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Czerwiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety obfite i urozmaiconr posiłki ŚWIETNY zespół animatorów duży i czysty pokój obsługa bardzo miła i mówiąca po angielsku, każdą prośbę spełniała niezwłocznie, z uśmiechem położenie - cicha i spokojna okolica, ale świetna baza wypadowa do wycieczek autem (możliwość taniego wypożyczenia auta w hotelu)
    • Wady czasem nieprzyjemny zapach w łazience - brak wentylacji,

    Polecamy szcególnie dla rodzin z dziećmi, ale nie tylko, ponieważ ze względu na wiellkość hotelu i terenów można znaleźć zarówno miejsce z animacjami jak i cichego wypoczynku przy basenie/na plaży.

    Opinia dodana: 16 czerwca 2014
  • 7,9 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Joanna
    Grupa przyjaciół
    Pobyt: Czerwiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Animacje na wysokim poziomie i zroznicowane, rezydenci Grecosa - pani Dominika Konwicka - bardzo profesjonalni, ze świetną obsługą wycieczek fakultatywnych. Obsługa hotelu sympatyczna i profesjonalna. Rozległy teren pozwala uciekać od zgiełku, albo do niego lgnąć.
    • Wady Zbyt hałaśliwa wewnątrz główna jadalnia, przydałby się jakieś ekrany akustyczne pod sufitem. Rodzaj światła, który nie służy estetyce potraw. To samo na drugiej, małej jadalni wygląda lepiej, przyjemniej się je w mniej rezonującym wnętrzu.

    W sezonie raczej polecałabym go tylko i wyłącznie dla rodzin z małymi dziećmi.

    Opinia dodana: 12 czerwca 2014
  • 9,1 / 10

    Klient Wakacje.pl

    zla.m
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Maj 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi

    Niezwykle przyjemny wyjazd, sympatyczna obsługa, jedzenie pyszne, atrakcje dla dzieci zapewnione. Szczerze polecam

    Opinia dodana: 26 maja 2014
  • 8,7 / 10

    zośka
    Para
    Pobyt: Wrzesień 2013

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi

    Jedyny minus tego hotelu bardzo duża ilość małych rozbrykanych dzieci które sa wychowywane w tej chwili prze rodziców w sposób bezstresowy

    Opinia dodana: 18 września 2013
1 2 3 4 5 ... 6
Byłeś w tym hotelu? Podziel się opinią z innymi