8,6 / 10

Bardzo dobry
84%
poleca ten hotel
Aquis Sandy Beach Resort
Grecja / Korfu

Aquis Sandy Beach Resort: teren hotelu

Zobacz na mapie

Ocena na podstawie 51 opinii

Stosunek jakosci do ceny: ADEKWATNY

Szczegółowe oceny
  • 8.5
    Hotel

    • 8.7 Basen
    • 8.8 Obsługa
    • 8.2 Rozrywka i animacje
    • 8.1 Sport
    • 8.7 Udogodnienia dla dzieci
  • 8.3
    Pokoje

    • 8.4 Czystość
    • 7.8 Łazienka
    • 8.4 Wielkość
    • 8.4 Wyposażenie
  • 8.3
    Położenie

    • 7.4 Atrakcje w okolicy
    • 8.8 Ciche i kameralne położenie
    • 8.1 Możliwości komunikacyjne
    • 9.8 Odleglość od plaży
    • 7.7 Restauracje/bary w okolicy
  • 8.6
    Posiłki

    • 9.0 Ilość
    • 8.7 Jakość i smak
    • 8.6 Obsługa/serwis
    • 8.0 Urozmaicenie
Zalety hotelu:
  • Obfite posiłki
  • Ciche i kameralne położenie
  • Pomocna obsługa hotelowa
  • Ładny basen
Sprawdź oferty z Twojego lotniska
  • Wyjazd z Katowic All Inclusive
    2 090 zł 7 dni / os. Sprawdź
  • Wyjazd z Poznania All Inclusive
    2 150 zł 7 dni / os. Sprawdź
Zobacz oferty z innych lotnisk

Opinie

Dodane przez        
 
  • 8,5 / 10

    Dorota
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Lipiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Baseny, zjeżdżalnie, przyjemne otoczenie, ładna plaża
    • Wady Wad godnych opisania nie zauważyłam

    Hotel w postaci wielu budynków, stąd codziennie pokonuje się spore odległości, ale jest to przyjemna wędrówka w miłym otoczeniu. Jedzenie bardzo dobre, można przytyć. Jednak biorąc udział w zajęciach (aqua aerobik, zumba) można podreperować formę fizyczną. Zajęcia dla dzieci w języku polskim. Okolica generalnie spokojna. Dostaliśmy pokój w budynku najbliżej plaży, ale na parterze, stąd zapewniany boczny widok na morze prawie żaden. Przy tym był to budynek najbliżej drogi, niezbyt ruchliwej, ślepej. Uważam jednak, że pokój w środku kompleksu jest korzystniejszy. Byliśmy w pierwszym tygodniu lipca-pogoda fantastyczna-ciepło z wiatrem nawet chłodniejsze powiewy.

    Opinia dodana: 14 lipca 2014
  • 8,1 / 10

    M.
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Czerwiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Hotel położony blisko morza.

    Hotel w porządku. Chcieliśmy pokoje obok siebie i takie dostaliśmy. Super animacje dla dzieci i dla dorosłych. Animatorzy z Polski i nie tylko rewelacyjni- dzieciaki zachwycone. Codziennie jakieś SHOW dla wszystkich gości hotelowych. Polecam.

    Opinia dodana: 25 czerwca 2014
  • 8,1 / 10

    Monika
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Czerwiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Hotel położony blisko morza.

    Hotel w porządku. Chcieliśmy pokoje obok siebie i takie dostaliśmy. Super animacje dla dzieci i dla dorosłych. Animatorzy z Polski i nie tylko rewelacyjni- dzieciaki zachwycone. Codziennie jakieś SHOW dla wszystkich gości hotelowych. Polecam.

    Opinia dodana: 25 czerwca 2014
  • 9,4 / 10

    Bunia
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Czerwiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety obfite i urozmaiconr posiłki ŚWIETNY zespół animatorów duży i czysty pokój obsługa bardzo miła i mówiąca po angielsku, każdą prośbę spełniała niezwłocznie, z uśmiechem położenie - cicha i spokojna okolica, ale świetna baza wypadowa do wycieczek autem (możliwość taniego wypożyczenia auta w hotelu)
    • Wady czasem nieprzyjemny zapach w łazience - brak wentylacji,

    Polecamy szcególnie dla rodzin z dziećmi, ale nie tylko, ponieważ ze względu na wiellkość hotelu i terenów można znaleźć zarówno miejsce z animacjami jak i cichego wypoczynku przy basenie/na plaży.

    Opinia dodana: 16 czerwca 2014
  • 7,9 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Joanna
    Grupa przyjaciół
    Pobyt: Czerwiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Animacje na wysokim poziomie i zroznicowane, rezydenci Grecosa - pani Dominika Konwicka - bardzo profesjonalni, ze świetną obsługą wycieczek fakultatywnych. Obsługa hotelu sympatyczna i profesjonalna. Rozległy teren pozwala uciekać od zgiełku, albo do niego lgnąć.
    • Wady Zbyt hałaśliwa wewnątrz główna jadalnia, przydałby się jakieś ekrany akustyczne pod sufitem. Rodzaj światła, który nie służy estetyce potraw. To samo na drugiej, małej jadalni wygląda lepiej, przyjemniej się je w mniej rezonującym wnętrzu.

    W sezonie raczej polecałabym go tylko i wyłącznie dla rodzin z małymi dziećmi.

    Opinia dodana: 12 czerwca 2014
  • 9,1 / 10

    Klient Wakacje.pl

    zla.m
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Maj 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi

    Niezwykle przyjemny wyjazd, sympatyczna obsługa, jedzenie pyszne, atrakcje dla dzieci zapewnione. Szczerze polecam

    Opinia dodana: 26 maja 2014
  • 8,7 / 10

    zośka
    Para
    Pobyt: Wrzesień 2013

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi

    Jedyny minus tego hotelu bardzo duża ilość małych rozbrykanych dzieci które sa wychowywane w tej chwili prze rodziców w sposób bezstresowy

    Opinia dodana: 18 września 2013
  • 9,7 / 10

    forget-me-not
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Sierpień 2013

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi

    Wakacje spędzaliśmy z dziećmi w wieku 1,5 roku i 4 lata. Dzieci zawsze miały co robić. Brodzik bezpieczny. Przy basenie ze zjeżdżalniami siedzi ratownik. Poza tym, salon gier z automatami (płatnymi po 0,5 i 1 euro), pokój zabaw dla dzieci z ciekawymi zabawkami np. kuchnia z IKEI, warsztat, klocki, kredki, jednak dziecko w nim zostaje samo na odpowiedzialność rodziców, jest również osobne "przedszkole" prowadzone przez polskie animatorki w wyznaczonych godzinach. Obsługa bardzo miła. Posiłki zróżnicowane i bardzo dobre oprócz śniadań, na których ciągle było to samo, no ale czego wymagać od śniadania. Na pewno jest to wielki ośrodek wczasowy, ale w okresie, w którym my byliśmy tj.pod koniec sierpnia, nie było tego czuć - ludzie sobie nie przeszkadzają. Plaża piaszczysta, morze krystaliczne, nurkując można zobaczyć przepływającą rybkę. My przeważnie siedzieliśmy przy basenie ze względu na dzieci. Jeśli chodzi o pokoje, według oferty mieliśmy otrzymać pokój z podwójnym łóżkiem,dostawką i łóżeczkiem dla niemowlaka. Znajoma w biurze podróży w uwagach zaznaczyła tylko prośbę o pokój na parterze. Dostaliśmy apartament na parterze z dwoma sypialniami. Było co prawda czuć wilgoć bardziej niż w pokoju znajomych, ale to nam nie przeszkadzało.może wszyscy skarżyli się na ten pokój, więc dali Polakom.. Byliśmy na kolacji w miasteczku 2x zupa rybna, 2 x piwo, 2 x kalmary i jeszcze jedna potrawa w zastępstwie za musakę = 45 euro dodać muszę, że czekając na dania otrzymaliśmy chleb z masłem czosnkowym, który doliczono nam do rachunku po 1 euro za kromkę. Polecam dla rodzin z dziećmi, bo jest tu dla nich dużo atrakcji. Nie polecam osobom lubiących ciche, kameralne hotele.

    Opinia dodana: 07 września 2013
  • 6,4 / 10

    simon

    Pobyt: Grudzień -0001

    • Poleca hotel dla
    • Ceniących spokój

    Częsty brak ciepłej wody. Jedzenie nastawione na Anglików. Bardzo słaby internet. Nie ciekawa najbliższa okolica.

    Opinia dodana: 11 czerwca 2013
  • 8,4 / 10

    gars70
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Lipiec 2012

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi

    plusy: piękna piaszczysta plaża, polskie animacje dla dzieci, dużo stolików w barach, dużo leżaków pod parasolami, zjeżdzalnie; minusy: słabej jakości alkohole, czystość, słabe animacje dla dorosłych, słabe WIFI, komary, mrówki. Ogólnie bardzo dobry hotel dla dzieci. Jeśli ktoś chce więcej szczegółów to odsyłam do mojej szczegółowej recenzji na holidaycheck z tytułem "Raj dla dzieci ale nie wszystko bajka" lub proszę zadać pytania gars70@gmail.com

    Opinia dodana: 07 sierpnia 2012
1 2 3 4 5 ... 6
Byłeś w tym hotelu? Podziel się opinią z innymi