8,5 / 10

Bardzo dobry
84%
poleca ten hotel
Aquis Sandy Beach Resort
Grecja / Korfu

Aquis Sandy Beach Resort: teren hotelu

Zobacz na mapie

Ocena na podstawie 61 opinii

Stosunek jakosci do ceny: ADEKWATNY

Szczegółowe oceny
  • 8.6
    Hotel

    • 8.8 Basen
    • 8.8 Obsługa
    • 8.3 Rozrywka i animacje
    • 8.3 Sport
    • 8.8 Udogodnienia dla dzieci
  • 8.0
    Pokoje

    • 8.1 Czystość
    • 7.6 Łazienka
    • 8.2 Wielkość
    • 8.2 Wyposażenie
  • 8.4
    Położenie

    • 7.5 Atrakcje w okolicy
    • 8.9 Ciche i kameralne położenie
    • 8.3 Możliwości komunikacyjne
    • 9.8 Odleglość od plaży
    • 7.9 Restauracje/bary w okolicy
  • 8.6
    Posiłki

    • 9.0 Ilość
    • 8.7 Jakość i smak
    • 8.6 Obsługa/serwis
    • 8.0 Urozmaicenie
Zalety hotelu:
  • Obfite posiłki
  • Ciche i kameralne położenie
  • Pomocna obsługa hotelowa
  • Ładny basen
Sprawdź oferty z Twojego lotniska
  • Wyjazd z Katowic All Inclusive
    1 840 zł 7 dni / os. Sprawdź
  • Wyjazd z Warszawy All Inclusive
    1 900 zł 7 dni / os. Sprawdź
Zobacz oferty z innych lotnisk

Opinie

Dodane przez        
 
  • 9,1 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Mag K.
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Maj 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety położenie tuż przy plaży, 3 baseny (w tym jeden ze zjeżdżalniami), wspaniali animatorzy, jedzenie smaczne i dużo

    Byliśmy z 1,5 roczną córką, przed sezonem (maj 2014), było już sporo ludzi, bardzo sympatycznie. Animatorzy wspaniali, chciało im się i wygłupiać z dziećmi, i pracować z dorosłymi, bardzo miła obsługa - od pań sprzątających po szefa kuchni. Otwarci, mili ludzie, czysto (sprzątane codziennie, co 2-3 dni zmiana pościeli), pogoda piękna, jedzenie smaczne i ile dusza zapragnie. Spędziliśmy czas bardzo przyjemnie, polecamy, zwłaszcza z dziećmi.

    Opinia dodana: 17 listopada 2014
  • 9,4 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Monika z Katowic
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Wrzesień 2013

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi

    Hotel nadający się idealnie dla rodzin z dziećmi. Pokoje duże, czyste. Animacje dla dzieci i baseny na wysokim poziomie. Jedzenie smaczne. Plaża i morze - rewelacja. Polecam

    Opinia dodana: 28 października 2014
  • 7,5 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Arturo
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Październik 2014

    • Poleca hotel dla
    • Par

    Wakacje w tym hotelu były bardzo udane. Córka (3,5) zachwycona wszystkimi atrakcjami baseny morze zieleń animatorki wieczorne mini disco występy etc. Jedyna rzecz która jest niedopuszczalna to śmierdzące pokoje., W dniu przyjazdu otrzymaliśmy pokój, który śmierdział tragicznie wilgocią wraz z zjełczałą klimatyzacją. Po interwencji w recepcji (35min) otrzymaliśmy drugi pokój, w którym śmierdziało trochę mniej natomiast klimatyzacja była popsuta a sam pokój był zdemolowany brudny po prostu zniszczony. zakwaterowanie było w godzinach wieczornych dlatego byliśmy zmuszeni przespać się w tym syfie. Na drugi dzień było spotkanie z rezydentką u której to Pani bardzo stanowczo zainterweniowałem i po kwadransie ostrej walki w recepcji otrzymaliśmy apartament w zupełnie innej części obiektu, gdzie nie było się w sumie do czego przyczepić. Najważniejsze było to że było czysto i nie cuchnęło. Jak się później okazało Polaków kwateruje się najczęściej w starej części całego kompleksu gdzie niestety jest syf sodoma i gomora.. Dziwi mnie fakt że zarówno Grecos jak i hotel nie pozamykał tej śmierdzącej części obiektu. Może dlatego, że niektórym nie przeszkadza ten smród natomiast oprócz mnie interweniowały jeszcze 4 rodziny. Szkoda że taki hotel jak i organizator (który zna ten problem) na samym początku musi popsuć pierwsze wrażenie takim brudem i smrodem co jest równoznaczne z traktowaniem gości jak bydło, które może zniesie wszystko.

    Opinia dodana: 15 października 2014
  • 7,6 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Arturo
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Sierpień 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Dużo zieleni, atrakcje dla dzieci i dorosłych,
    • Wady śmierdzące pokoje

    Wakacje w tym hotelu były bardzo udane. Córka (3,5) zachwycona wszystkimi atrakcjami baseny morze zieleń animatorki wieczorne mini disco występy etc. Jedyna rzecz która jest niedopuszczalna to śmierdzące pokoje., W dniu przyjazdu otrzymaliśmy pokój, który śmierdział tragicznie wilgocią wraz z zjełczałą klimatyzacją. Po interwencji w recepcji (35min) otrzymaliśmy drugi pokój, w którym śmierdziało trochę mniej natomiast klimatyzacja była popsuta a sam pokój był zdemolowany brudny po prostu zniszczony. zakwaterowanie było w godzinach wieczornych dlatego byliśmy zmuszeni przespać się w tym syfie. Na drugi dzień było spotkanie z rezydentką u której to Pani bardzo stanowczo zainterweniowałem i po kwadransie ostrej walki w recepcji otrzymaliśmy apartament w zupełnie innej części obiektu, gdzie nie było się w sumie do czego przyczepić. Najważniejsze było to że było czysto i nie cuchnęło. Jak się później okazało Polaków kwateruje się najczęściej w starej części całego kompleksu gdzie niestety jest syf sodoma i gomora.. Dziwi mnie fakt że zarówno Grecos jak i hotel nie pozamykał tej śmierdzącej części obiektu. Może dlatego, że niektórym nie przeszkadza ten smród natomiast oprócz mnie interweniowały jeszcze 4 rodziny. Szkoda że taki hotel jak i organizator (który zna ten problem) na samym początku musi popsuć pierwsze wrażenie takim brudem i smrodem co jest równoznaczne z traktowaniem gości jak bydło, które może zniesie wszystko.

    Opinia dodana: 08 września 2014
  • 8,8 / 10

    Ninka
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Wrzesień 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety położony przy pięknej, szerokiej i piaszczystej plaży. Duży kompleks, ale nie ma tłoku i wszędzie piękna zadbana zieleń.
    • Wady słaby personel sprzątający pokoje:(

    spędziliśmy z rodziną w tym hotelu dwa cudowne tygodnie:) Mieliśmy super pokój rodziny na piętrze w spokojnym miejscu z pięknym widokiem na góry (wygląda na to, że mieliśmy wielkie szczęście). Hotel bardzo duży takie wakacyjne miasteczko, ale nie czuć tłumu...wszędzie piękna zadbana zieleń. Nam jedzonko bardzo smakowało, ogromne ilości wszystkiego, owoców, deserów i innych potraw. Nie rozumiem jak ludzie piszą, że jedzenie było monotonne i zastanawiam się jak wyglądają ich np. śniadania w domu? W każdym razie dla nas było wszystkiego dużo i pysznie. Fajne baseny, morze cudownie ciepłe i czyste, plaża szeroka piaszczysta, nie zatłoczona ale brudna:( super na długie spacery:) Obok hotelu małe miasteczko z tawernami nad samym morzem i trzema sklepami z pamiątkami. Alkohole w hotelu ok. białe winko bardzo dobre, piwko również:) Pyszne lody bananowe i czekoladowe!!! Cudowni Animatorzy z Grecosa Aneta dzięki której moja waga nie wzrosła:) i Olga, którą uwielbiają wszystkie dzieci oraz Hotelowi animatorzy zwłaszcza nasi rodacy Beata niesamowicie ciepła kobietka, w której moja córka się zakochała i Łukasz ciągle uśmiechnięty i zawsze chętny do rozmowy... wszyscy jesteście wspaniali i odwalacie kawał dobrej roboty!!! dzieciaki były zachwycone zajęciami z Wami:) Dla naszej rodzinki to były wielkie Greckie wakacje:)

    Opinia dodana: 05 września 2014
  • 5,3 / 10

    Wojtek
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Sierpień 2014

    • Zalety Położenie i otoczenie. Ładny ogród. Pokoje funkcjonalne, dość duże
    • Wady W pokojach brudno i wszędzie obecny zapach stęchlizny i grzyb. W łązienkach grzyb, nic nie schnie z powodu wilgoci. Brak napoi w pokojach, Jeśli ktoś chce wypić epresso to musi zapłacić pomimo opcji All inclusive.

    Hotel nie zasługuje na 4*, poza fajnym położeniem hotelu nad plażą, na dużym terenie oraz dużych pokojach rodzinnych z dwiema sypialniami nie wart swojej ceny. Posiłki tragiczne. Codziennie to samo, to co zostało po posiłku można znaleźć wykorzystane w kolejnym, spalone frytki dorzucane do podgrzewacza, za espresso trzeba zapłacić. Żeby zapomnieć o stołówce hotelowej sugeruję wyjścia na lunch, a przynajmniej na kolację do miejscowości Agios Georgios. Jako przekąski między posiłkami tylko hot-dogi. Pokoje z grzybem w środku, smród stęchlizny. Animacje słabe, tzw. występy momentami żenujące.

    Opinia dodana: 01 września 2014
  • 8,9 / 10

    Hania
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Sierpień 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Blisko plaży, zielono, niska zabudowa. Pomimo dużej ilości pokoi i budynków kameralnie i miło.

    Byłam w sierpniu z dziećmi. Bardzo mi się podobało.Blisko bardzo ładna plaża. Obsługa super. Animacja fantastyczna zwłaszcza jeśli chodzi o dzieci, wróciły zachwycone. Niestety byłam świadkiem gdy szef animatorów zrobił awanturę i rzucił krzesłem w pracowników. Uważam to zachowanie za skandaliczne.

    Opinia dodana: 22 sierpnia 2014
  • 10 / 10

    RAFAŁ
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Lipiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety bardzo fajny
    • Wady brak

    wspaniała obsługa szczególnie pani Aneta Osuch firma grecos!!!!

    Opinia dodana: 13 sierpnia 2014
  • 8,2 / 10

    Emilia
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Lipiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi

    Hotel przeznaczony głównie dla rodzin z dziećmi , dzieciaki naprawdę będą czuły się tutaj b.dobrze. Jedzenie podczas pobytu było bardzo smaczne, po dwóch tygodniach wydawało się mało urozmaicone. Hotel jest naprawdę sporych rozmiarów, jednak mimo tego jest to obiekt kameralny. Plaża ok - zejście do morza w niektórych momentach kamieniste. Animacje prowadzone w języku polskim - wielkie podziękowania dla dwójki z Poznania - Anety i Mateusza. Mateusz świetnie dogadywał się z naszymi dzieciakami, a Aneta zachęcała do aktywności w ciągu dnia zarażając pozytywnym uśmiechem i nastawieniem. Trzecia animatorka z Polski - chyba Olga trochę nerwowo nastawiona do dzieci. Polecamy do skorzystania z wycieczek do aquaparku, stolicy oraz albanii.

    Opinia dodana: 24 lipca 2014
  • 8,5 / 10

    Dorota
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Lipiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Baseny, zjeżdżalnie, przyjemne otoczenie, ładna plaża
    • Wady Wad godnych opisania nie zauważyłam

    Hotel w postaci wielu budynków, stąd codziennie pokonuje się spore odległości, ale jest to przyjemna wędrówka w miłym otoczeniu. Jedzenie bardzo dobre, można przytyć. Jednak biorąc udział w zajęciach (aqua aerobik, zumba) można podreperować formę fizyczną. Zajęcia dla dzieci w języku polskim. Okolica generalnie spokojna. Dostaliśmy pokój w budynku najbliżej plaży, ale na parterze, stąd zapewniany boczny widok na morze prawie żaden. Przy tym był to budynek najbliżej drogi, niezbyt ruchliwej, ślepej. Uważam jednak, że pokój w środku kompleksu jest korzystniejszy. Byliśmy w pierwszym tygodniu lipca-pogoda fantastyczna-ciepło z wiatrem nawet chłodniejsze powiewy.

    Opinia dodana: 14 lipca 2014
1 2 3 4 5 ... 7
Byłeś w tym hotelu? Podziel się opinią z innymi