7,0 / 10

Dobry
92%
poleca ten hotel
Avliga Beach
Bułgaria / Słoneczny Brzeg

Avliga Beach: basen, obiekt

Zobacz na mapie

Ocena na podstawie 15 opinii

Stosunek jakości do ceny: ADEKWATNY

Szczegółowe oceny
  • 5.6
    Hotel

    • 6.9 Basen
    • 7.2 Obsługa
    • 3.6 Rozrywka i animacje
    • 3.8 Sport
    • 6.1 Udogodnienia dla dzieci
  • 6.7
    Pokoje

    • 7.0 Czystość
    • 5.7 Łazienka
    • 7.8 Wielkość
    • 6.3 Wyposażenie
  • 8.7
    Położenie

    • 8.5 Atrakcje w okolicy
    • 7.3 Ciche i kameralne położenie
    • 8.8 Możliwości komunikacyjne
    • 9.6 Odleglość od plaży
    • 9.1 Restauracje/bary w okolicy
  • 7.0
    Posiłki

    • 8.1 Ilość
    • 6.6 Jakość i smak
    • 6.9 Obsługa/serwis
    • 6.3 Urozmaicenie
Zalety hotelu:
  • Duży wybór restauracji i barów w okolicy
  • Świetne możliwości komunikacyjne
  • Duży wybór atrakcji w okolicy
  • Obfite posiłki
Sprawdź oferty z Twojego lotniska
  • Wyjazd z śniadania i obiadokolacje
    143 zł 1 dni / os. Sprawdź
  • Wyjazd z Gliwic śniadania i obiadokolacje
    1 072 zł 0 dni / os. Sprawdź
Zobacz oferty z innych lotnisk

Opinie

Dodane przez          
 
  • 5,0 / 10

    e
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Sierpień 2015

    • Poleca hotel dla
    • Ceniących spokój
    • Zalety Zaletą hotelu jest jego położenie - blisko plaży (rzeczywiste 50m), deptaka, sklepów i restauracji
    • Wady brud, smród i ubóstwo; Pokoje sprzątane tylko z wierzchu, pościel przeciętnej jakości, ręczniki sprane, firany i zasłony klejące od brudu, mrówki w łazience, zapchany brodzik - woda nie chciała spływać, zagrzybiała zasłona prysznicowa; jedzenie monotonne, ciągle te same potrawy, dodatkowo tłuste i na prawdę niesmaczne; znam się na kuchni bułgarskiej, mieszkałam w tym kraju kilka lat, ale takich obrzydlistw nie widziałam; 4 dnia już mieliśmy dość i chodziliśmy na własne posiłki, mimo że hotelowe były opłacone. Basen czynny tylko od 9 do 18, po 18 ochroniarz wyprasza z basenu.

    Pobyt w hotelu dla ludzi nie szukających luksusów i mało wymagających; Niby 3* ale lokalnej kategorii czyli polskie 2*. Na plus na pewno położenie, bliziutko plaży, względna cisza, chociaż nie wiem, jak od strony ulicy. Sąsiedzi to głównie Niemcy i Rosjanie, trochę Bułgarów. Byliśmy jedynymi Polakami. Dla dzieci jedynie przestarzały plac zabaw i mały basen, ale czynny do 18, brak animacji czy zajęć; Dostępna sala fitness, ale brzydki zapach odbierał komfort ćwiczeń. Polecam pobyt w tym miejscu ale tylko ze względu na lokalizację.

    Opinia dodana: 24 sierpnia 2015
  • 9,3 / 10

    Marcin
    ""
    Pobyt: Lipiec 2015

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety jak dlamnie bylo ok
    • Wady brak

    Wszystko bylo ok i na miejscu obsluga hotelowa wporzadku blisko moza pokoje czyste Panie rezydetki z Nakermana bardzo mileZ przyjemnascia tam powruce i polecam innym warto.

    Opinia dodana: 11 sierpnia 2015
  • 7,6 / 10

    Gość
    ""
    Pobyt: Lipiec 2015

    • Poleca hotel dla
    • Szukających rozrywki
    • Zalety Blisko plaży i centrum miasta, sklepy, mc donald, bary , kluby.
    • Wady Klima czasem nie dawala rady .

    Hotel polozony w bardzo dobrej lokalizacji wszedzie blisko, Okolica imprezowa ale znajdzie sie tez cos dla chcących grzecznie posiedziec.Niestety nie ma zadnych animatorow w hotelu, ani nie gra w tle muzyka wiec na basenie dosyc nudno.Jedzonko bez zastrzeżeń sniadaniami mozna sie znudzic ale tydzien da sie przeżyć. Pokoje czyste sprzatane codzienne,wymieniane ręczniki. Bardzo fajny hotel godny polecenia .Bardziej dla mlodych ludzi niz rodzin z dziećmi.

    Opinia dodana: 10 sierpnia 2015
  • 5,9 / 10

    Joanna
    Para
    Pobyt: Październik 2014

    • Poleca hotel dla
    • Ceniących spokój

    Hotel wspaniale położony blisko plaży,spokój,cisza-to zalety.Jeśli chodzi o czystość w pokojach -dużo do życzenia! Jedzenie nie powiem spora ilość lecz po paru dniach pobytu- monotonia i potwornie tłusto,ale to tylko moja opinia ,każdy ma swój gust co do wyżywienia.Wyjazd jako do Bułgarii udany-polecam.Joanna.

    Opinia dodana: 16 października 2014
  • 5,7 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Beata
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Sierpień 2014

    • Poleca hotel dla
    • Par
    • Zalety połozenie
    • Wady personel niemiły,pokoje nieposprzatane

    monotonne jedzenie(jajka).personel sprzatajacy raz zmienił reczniki i" posprzatał" niedokładnie,podczas 7-dniowego pobytu,posciel nie była zmieniana,brak wolnych lezaków przy basenie, w dniu wyjazdu trzeba opóscic pokój zbyt wczesnie i koczowac na recepcji,ogólne wrazenie -zadawalające

    Opinia dodana: 15 października 2014
  • 6,9 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Robert
    Grupa przyjaciół
    Pobyt: Sierpień 2014

    • Poleca hotel dla
    • Ceniących spokój
    • Zalety blisko morza, sklep 24h przy hotelu, czyste pokoje,
    • Wady leżaki basenowe, brak animacji, monotonne wyżywienie, klimatyzacja, internet dodatkowo płatny

    Hotel jak na *** przystało jest w porządku. Problemem może być mała ilość gniazdek elektrycznych w pokoju (w łazience brak). Hotel nic nie robi w kierunku, by leżaki przy basenie nie były rezerwowane. Dochodziło do sytuacji, że od paru dni nie ma wolnych leżaków, bo osoby schodząc danego dnia z niego nawet nie ściągały ręczników tak by miejsca były one już zarezerwowane na dzień następny. Wyżywienie monotonne, owoce - tylko arbuzy. Klimatyzacja zbiorowa, zagrzybiała - miała problemy z osiągnięciem niższych temperatur. Wszystkie hotele obok z animacjami - tu totalnie ich brak. Internet dodatkowo płatny. Śmiesznie wygląda ten hotel w porównaniu do pozostałych w słonecznym brzegu - jest malutki.

    Opinia dodana: 26 sierpnia 2014
  • 7,6 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Rafał
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Sierpień 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety dobra lokalizacja, spokojna atmosfera, zróżnicowane jedzenie, stosunkowo duży basen pośród innych hoteli
    • Wady Brak opcji All Inclusive, dawny remont

    Dobra lokalizacja hotelu, blisko plaży i promenady. Hotel kameralny, miła obsługa, smaczne jedzenie; wymaga częściowego remontu ; stosunkowo duży basen i brodzik w porównaniu z innymi dużymi hotelami, gdzie baseny są dużo mniejsze lub ich nie ma; bliska lokalizacja sklepów , barów i centrum rozrywki; lotnisko w odl. 30km. L

    Opinia dodana: 24 sierpnia 2014
  • 8,4 / 10

    WASO
    Para
    Pobyt: Październik 2013

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi

    Hotelik malutki i milutki. Obsługa ok. Dobra lokalizacja, blisko do plaży. Morze i plaża przeludniona, ale to nie przeszkadza w wypoczynku. Polecam

    Opinia dodana: 03 listopada 2013

  • 9,6 / 10

    Asia i Maciek
    Para
    Pobyt: Wrzesień 2012

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi, ceniących spokój

    Byliśmy na urlopie w pierwszej połowie września 2012. Hotel nie ma wysokich standardów, ale jest czysto i schludnie. Mieliśmy pokój od ulicy i wcale nie było słychać hałasów. Obsługa bardzo miła. Jedzenie urozmaicone, śniadania i obiadokolacje w zupełności wystarczą. Dodatkowo podawane są napoje, słodkości i owoce. Idealne położenie hotelu to jego główna zaleta. W basenie woda zimna, to fakt, ale czysta. We wrześniu nie było problemu z leżakami. Z drugiej strony lepiej iść nad morze. Wystarczy przejść deptak i już jest się na plaży. Plaże czyste, woda cieplutka. Atrakcji co nie miara. Sklepów w okolicy bardzo dużo. Różnorodne knajpki. Ja osobiście polecam restauracje i bar CONDOR - niedaleko centrum - tanio i bardzo smacznie! :) Trafiliśmy na idealną pogodę od 25 do 30 stopni. Zero deszczu. Gorąco polecam ten hotel osobom, które chcą spędzić super wakacje za niewielkie pieniądze, oczywiście bez luksusów :) Ale czy warto płacić grube pieniądze za ładniej urządzony pokój? Chyba lepiej dodatkowe pieniądze przeznaczyć na spróbowanie bułgarskiej kuchni i inne atrakcje :)

    Opinia dodana: 12 grudnia 2012
  • 8,0 / 10

    krzysztof Kostrzyn nad odrą
    Para
    Pobyt: Sierpień 2012

    W hotelu przebywalismy od 24.8.do 2.9. Pokoje byly zajete w 98%. Wiekszosc gosci stanowili Niemcy i Czesi. Przedział wiekowy od roku do 80 lat. Minusem jest zimnna woda w basenie, i pokoje od strony ulicy (nad ranem jest troche halasu) .Plusem tego hotelu jest : ze do obiadokolacji było picie do wyboru , soki i woda. Gdzie uprzednio sie nie spotkalismy. Jesli chodzi o miejsca na lezakach to zajmowalismy je jak szlismy, na sniadanie o 9.Problem z lezakami byl jak woda nad morzem wygladala jak zupa szczawiowa od glonow, a i ludzie lezaki zajmowali na wyrost czy im potrzeba, czy nie.Duzym zdziwieniem bylo brak reustauracji z jadlem rodzimym, i muzyka regionalna.

    Opinia dodana: 08 września 2012
Byłeś w tym hotelu? Podziel się opinią z innymi