Zgłoś uwagi do strony Zamknij
Twoje pytanie zostało przesłane do osoby odpowiedzialnej w biurze wakacje.pl za jej sprzedaż przez Internet. Odpowiedź zostanie udzielona Państwu (e-mail'em lub telefonicznie) tak szybko jak to możliwe.

W przypadku niejasności prosimy o kontakt:

tel. 0 801 455 401, (58) 325 29 00
Już teraz życzymy Państwu udanego wypoczynku.
Dziękujemy za wysłanie formularza!
Doradca Wakacje.pl skontaktuje się z Państwem telefonicznie lub e-mailem!
Rezerwacja telefoniczna
0 801 455 401
koszt 0,49 zł/min z VAT
Dziękujemy za przekazanie nam swoich uwag!
Rezerwacja telefoniczna
0 801 455 401
koszt 0,49 zł/min z VAT
Twoje zapytanie właśnie trafiło do jednego z wakacyjnych doradców.
W najbliższym czasie nasz specjalista skontaktuje się z Tobą w celu udzielenia odpowiedzi.

W razie dodatkowych pytań, pozostajemy do dyspozycji pod numerami 801 455 402 oraz 58 325 29 00

Dziękujemy za kontakt i już teraz życzymy udanych podróży z Wakacje.pl

Pola oznaczone gwiazdką (*) są obowiązkowe

Potwierdzam zapoznanie się z polityką prywatności oraz wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu przez Enovatis S.A. w celu:

Wyślij
+ Dodaj swoją opinię
Europa Afryka Azja Ameryka Północna Ameryka Środkowa Ameryka Południowa Australia i Oceania

Opinie Aydinbey Gold Dreams - Turcja

Wielkość5
    Wyposażenie5
    Łazienka5
    Ogólne wrażenie5.0
  • Uwagi: Właśnie wróciliśmy z tego hotelu (lot Enter-air opóźniony z Antalii do Wa-wy w dniu 14.08). Hotel - Super! Polecamy wszystkim. Hotel w opcji ULTRA All Inclusive. Byliśmy 3-osobową rodziną. Pokoje czyste. Codziennie sprzątane, aż miło. Mini-barek uzupełniany codziennie. Obsługa - na wysokim poziomie - po paru dniach z daleka nas witali ;-D Goście - z różnych krajów. Dużo Niemców. Rosyjskojęzycznych też trochę - ale na wysokim poziomie. Posiłki - bardzo dobre i bardzo urozmaicone - kuchnia wymyślała różne dania - aż miło było jeść. Czysto! Lodówka z ciastami stała koło stoiska z ciastami. Plaża - indywidualna (kamienie - trzeba mieć buty). Baseny - żadnych kłopotów z leżakami. Bary - ile różnych drinków można wypić... ;-D

Autor: Patka

• 2011-08-13, 14:33
  • ocena 4.7
    Restauracje/bary w okolicy5
    Atrakcje w okolicy5
    4.3
    Sport5
    Ogólne wrażenie5.0
  • Uwagi: super hotel !!!prawie brak minusów jeden jest taki że jest śliska nawierzchnia koło basenu ! jedzenie bardzo dobre i urozmaicone , codziennie cos innego ! W hotelu świetne dyskoteki , robią w hotelowych barach świetne drinki . Obsługa bardzo miła . Na zjężdzalniach nie tylko dzieci się mogą dobrze bawić ale i tez dorośli . Z hotelu jest blosko do miasta . A i w morzu na początku jest troche kamieni więc radze zabrać specjalne buty :)haha jak to lubi ! Polecam ten hotel na 100% !Ja właśnie wróciłam wczoraj z tego hotelu i bardzo żałuje że to tak szybko minęło bo było naprawdę super ! Już planuje tam wrócić w następnym roku :) Pozdrawiam

Autor: Adriana

Udogodnienia dla dzieci1
    Basen3
    2.0
    Ogólne wrażenie1.0
  • Uwagi: Ten hotel to tragedia!!Hotel to mini Rosja ! Pokoj byl brudny,wlosy w lodowce,ktora nie dzialala, w lazience popsuta zwisajaca czesc szyby prysznicowej,nie dzialajaca klimatyzacja przy 50st !!! Obsluga wiecznie niezadowolona i robiaca awantury gosciom,Jedzenie bardzo monotonne, sniadania,obiady,kolacje - wiecznie to samo. Brak lodowek na stolowce gdzie podaja ciasta czy owoce,wszystko cieple i rozplywajace sie. Brudne naczynia,szklanki, serwetki, na ktorych TRZEBA jesc, a jadlo juz na nich kilkunastu gosci wczesniej ! Do morza nie radze schodzic chyba, ze ktos chce nogi polamac! przy tym woda naprawde brudna. Moglabym sie rozpisywac naprawde dlugo jeszcze, ale po prostu ODRADZAM TEN HOTEL !!!

Autor: Magdalena

Obsługa/serwis4
    Rozrywka i animacje3
    Sport3
    Ogólne wrażenie4.0
  • Uwagi: Bardzo polecam łaźnię turecką, szczególnie Ozgur to najlepszy masażysta na swiecie ! Warto wydać trochę więcej pieniedzy na hammam w hotelu, niż gdzies na wycieczce.Dlaczego ? Bo po pierwsze blisko, po drugie 2 godziny zabiegu to nie 30 minut byle jak, po trzecie tu są najlepsi specjalisci od masażu, a Ozgur jest super !!!! Polecam spa center szczególnie, reszta tez jest super ale spa, spa i jeszcze raz spa POLECAM !!!

Autor: mk
    Termin wyjazdu: Sierpień 2010

Czy polecasz hotel: nie mam zdania

• 2010-10-05, 12:59
    Rozrywka i animacje1
    Sport1
    Obsługa2
    Ogólne wrażenie3.0
  • Uwagi: Bylismy w hotelu z dzieckiem we wrzesniu 2010. PLUSY: jedzenie-dobre, kryty basen dla dzieci, plac zabaw dla dzieci, muzyka przy basenie, MINUSY: daleko od lotniska, jedzenie mało urozmaicone, strasznie śliska nawierzchnia przy basenach, bardzo łatwo sie połamać, animacje tragedia, standard raczej średni w hotelu głównym co innego w domkach. Hotel nie zasługuje na 5 gwiazdek. Nie polecam!

Autor: Gosia

Rozrywka i animacje1
    Sport1
    2.8
    Ogólne wrażenie3.0
  • Uwagi: Z frontu: po pierwsze hotel znajduje się w Turkler,a nie w Konakli. Ilość ruskich to ok.95% gości, obsługa mówi po rosyjsku, rosyjsku i turecku. Polskiego, angielskiego nie usłyszysz. Byliśmy już w tym hotelu i niestety jakość spadła o jakieś 200%. Jedzenie: codziennie: ryż, ziemniaki i kurczak lub jakaś mamałyga mięsno-warzywna. Zupa nocna to codziennie zupa jogurtowa o różnych nazwach-smakuje i wygląda tak samo codziennie. Jednak jedzenie byłoby do przeżycia tylko ilość sąsiadów z Rosji zatruwa cały pobyt. Bitwy o jedzenie, talerze, leżaki, krzesła, drinki przy barze, itp. Bezczelnie nawet wypchną Cię z Twojego miejsca na sofach. Hotel nastawiony tylko na ruskich (łącznie z recepcją). Polecamy dla ludzi o stalowych nerwach.

Autor: czerto

• 2010-08-28, 13:19
  • ocena 4.3
    Restauracje/bary w okolicy1
    Atrakcje w okolicy1
    Wyposażenie5
    Sport5
    Ogólne wrażenie5.0
  • Uwagi: Codzienne animacje w 3 językach,zajęcia w basenie i na plaży od 10-17. Jedzenie super, podają też gorące posiłki na plaży.Warzywa świeże, codziennie przygotowywane na oczach gości.Napitki ok:)Byliśmy z 2 latkiem. Jest osłonie ty basen dla dzieci,huśtawki,ogródek z opiekunką w którym można się bawić.Pokoje codziennie sprzątane. Klimatyzacja, sejf, telewizor, lodówka - wszystko w pokoju. Miła obsługa. Polecam.

Autor: xyhu

• 2010-08-20, 09:32
  • ocena 4.6
    Restauracje/bary w okolicy4
    4.2
    Łazienka5
    Ogólne wrażenie5.0
  • Uwagi: Wróciliśmy z tego hotelu 17 sierpnia po 7 dniach (2 os 8 latek), ogólnie było OK, pokoje czyste sprzątane codziennie w pokojach klima sterowana ind. gdy się jest w pokoju (można to obejść wkładając wizytówkę jakąś w czytnik w pokoju – najlepiej po sprzątaniu i wtedy po powrocie jest chłód w pokoju :), plaża średnia, baseny duże nie było tłoku, zjeżdżalnie OK, rezerwacja leżaków przed śniadaniem i zawsze się miało miejsca gdzie się chciało. Jedzenia nie brakowało ale wybór średni – dużo warzyw – ogólnie smaczne, przekąski w rożnych barach inne. Plus ... 200 m od delfinarium, ogólnie okolica spokojna w okolicy kilka sklepów (ceny jak w mieście). Hotel POLECAMY

Autor: Łukasz

Rozrywka i animacje2
    Sport2
    Obsługa1
    Ogólne wrażenie1.0
  • Uwagi: Hotel należy do sieci o takiej nazwie i dlatego ma 5 * tak naprawdę ten konkretny 3 *. Obsługa mówi tylko po rosyjsku i nawet na recepcji osoba nie jest w stanie powiedzieć nic w innym języku – bardzo duży minus, to samo na barach tylko rosyjski i nic więcej. Posiłki mało urozmaicone – najelszy z tego jest grill ale co 3 dni jest to samo wiec bardzo monotonne jedzenie i bardzo mały wybór. W miejscu gdzie są podawane posiłi bardzo mało miejsca i jest „walka o miejsce”. Brak klimatyzacji w głównym holu, ale za to jest w pokojach i to jest plus. Pokoje są sprzątane codziennie tylko w dziwnych godzinach około 17 – 18 (może akurat ja miałem takie godziny sprzątania)

Autor: anmar13

Wielkość3
    Jakość i smak4
    Rozrywka i animacje4
    4.2
  • Uwagi: Hotel ok byliśmy dwa tygodnie przełom lipiec sierpień 2010, obsługa dobra, jedzenia dużo jak dla mnie to dobre w miarę urozmaicone pokoje czyste,dużo basenów, rano trzeba zarezerwować leżaki woda około 30 stopni, plaża nie ciekawa ze względu na piasek szary pomieszany z kamieniami ale tak jest wszędzie,przy plaży bar z drinkami napojami pizza, hamburgery i frytki,ogólnie polecam na rodzinny wypad, trafiliśmy akurat było dużo polaków ale i rosjan