8,2 / 10

Bardzo dobry
96%
poleca ten hotel
Desire Beach
Turcja / Riwiera Turecka

Desire Beach: basen

Zobacz na mapie

Ocena na podstawie 42 opinii

Stosunek jakosci do ceny: ADEKWATNY

Szczegółowe oceny
  • 7.6
    Hotel

    • 9.0 Basen
    • 8.7 Obsługa
    • 7.0 Rozrywka i animacje
    • 6.2 Sport
    • 7.1 Udogodnienia dla dzieci
  • 8.6
    Pokoje

    • 8.5 Czystość
    • 8.6 Łazienka
    • 8.4 Wielkość
    • 8.6 Wyposażenie
  • 7.8
    Położenie

    • 7.4 Atrakcje w okolicy
    • 8.0 Ciche i kameralne położenie
    • 9.1 Możliwości komunikacyjne
    • 7.0 Odleglość od plaży
    • 7.6 Restauracje/bary w okolicy
  • 9.0
    Posiłki

    • 9.3 Ilość
    • 9.0 Jakość i smak
    • 9.3 Obsługa/serwis
    • 8.7 Urozmaicenie
Zalety hotelu:
  • Świetna obsługa kelnerska
  • Obfite posiłki
  • Bardzo smaczne posiłki
  • Świetne mozliwości komunikacyjne
Sprawdź oferty z Twojego lotniska
  • Wyjazd z Warszawy All Inclusive
    2 061 zł 7 dni / os. Sprawdź
Zobacz oferty z innych lotnisk

Opinie

Dodane przez        
 
  • 8,7 / 10

    mika_p1
    Para
    Pobyt: Lipiec 2012

    • Poleca hotel dla
    • Ceniących spokój

    W hotelu byłam na początku lipca 2012 r. Hetel bardzo ładny, położony w cichej i spokojnej okolicy (okolica dla ludzi, którzy chcą odpocząć a nie bawić się). Pokoje bardzo ładne, codziennie sprzątane, jedzenie pychota -) każdy znajdzie coś dobrego dla siebie. Do plaży wiedzie polna dróżka,.. Plaże bardzo szerokie i piaszczyste...(przepiękne!!!), czysto i jeszcze raz czysto!!! Na plaży leżaki +materace, które położone są pod parwanami, które dają przyjemny cień:) Jedzenie na plaży troszkę monotonne - ale można zrobić sobie mały spacerek do hotelu. W hotelu przeważają Niemcy oraz Rosjanie - z dużą przewagą Niemców. Gorąco polecam hotel osobą ceniącym spokój:)

    Opinia dodana: 09 sierpnia 2012
  • 9,2 / 10

    Nowosielska Barbara
    Singiel
    Pobyt: Maj 2012

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi, nastawionych na zwiedzanie, ceniących spokój

    Nice personel for foreign people.Holiday,it was pleasire in this hotel.Nowosielska Barbara

    Opinia dodana: 14 maja 2012
  • 6,9 / 10

    ER
    Para
    Pobyt: Maj 2011

    Plusem tego hotelu jest bardzo dobre i obfite jedzenie, bliskość ładnej plaży (z barem) i sprawna sterowana indywidualnie klimatyzacja. Hotel nastawiony jest na gości z Niemiec (również tych pochodzenia tureckiego) można porozumieć się tylko w jęz. niemieckim, animacje również w tym języku. Co do czystości mam pewne uwagi, byłam tam dwa tygodnie i ani razu nie zmieniono pościeli, ręczniki też nie były zmieniane codziennie (składano w kostkę stare, żeby udawały nowe),materace do leżaków na plaży są płatne o czym nie mówi żaden folder,obsługa rezydenta z firmy GTI fatalna.

    Opinia dodana: 10 lipca 2011
  • 8,9 / 10

    Mika
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Czerwiec 2011

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi

    Bardzo fajny hotel z miłą obsługą.Polecam rodzinom z dziećmi,a także singlom i parom.Jedzenie-w porównaniu do ceny - dosyć dobre. Jedyne uwagi co do hotelu to nieprzyjemne przejście do plaży[sypiąca się kostka]. Okolica bardzo przyjemna, dużo sklepów,wybór wycieczek.Ciekawe animacje, aerobik w wodzie,dwie zjeżdżalnie oraz brodzik dla maluchów.Polecam!!!

    Opinia dodana: 18 czerwca 2011
  • 8,8 / 10

    Katarzyna

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi

    Dziwne, ale osoby które twierdzą, że w pobliżu nie ma żadnych dyskotek, chyba wogóle nie wychodzily z hotelu(owszem, można pojechać na dyskotekę do side, ale po co, skoro w miejscowości, zaledwie 8min spacerkiem od hotelu aż roi sie od barów z dyskotekami, troche przykre,że osoby piszą o czymś, a wogóle nie poznaly okolicy) A co do obsługi, tak niektórzy znaja tylko język niemiecki, ale jest to tylko bardzo mała część, wiec nie rozumiem skąd te stwierdzenia: nikt nie rozmawia po angilesku.

    Opinia dodana: 20 marca 2011
  • 8,1 / 10

    margot
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Lipiec 2010

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi

    Bardzo fajny hotel.Byliśmy tam pod koniec sierpnia 2010 r. z 2 dzieci w wieku przedszkolnym.Pokoje i łazienki czyste i sprzątane codziennie, niezbyt duże. Klimatyzacja indywidualna, sprawna, dobrze działająca.Basen czyściutki, zjeżdżalnie bez rewelacji. Bardzo miła obsługa. Jedzenia i napoje dużo, smaczne (choć to rzecz gustu). My spędziliśmy tam bardzo miły urlop, a dzieci były wprost zachwycone. Wycieczki fakultatywne polecam kupować u Turka naprzeciw hotelu - sprawdzone i o połowę taniej niż u rezydentki. Z hotelu łatwo można dojechać dolmuszą do antycz.Side oraz do Manavgatu na bazar (wbrew temu co twierdzi rezydentka).

    Opinia dodana: 01 lutego 2011
  • 8,7 / 10

    Karolina
    Para
    Pobyt: Czerwiec 2010

    Hotel ok zadbany codziennie sprzatane pokoje czyste reczniki dekoracje na lozkach a obsluga jednym slowem super naprawde usmiechnieci zyczliwi az milo sie wspomina... jedyny minus to przewaga gosci z Niemiec animacje slabe i glownie w jezyku niemieckim... Ogromnym plusem jest bezplatny bar na plazy na ktorym wydaja rowniez obiady i nie trzeba specjalnie wracac do hotelu... jedzenie nie do przejedzenia od koloru do wyboru;-) no i bedac tam trzeba koniecznie wybrac sie na rafting i jeep safari super zabawa i niezapomniane emocje...a i kupujcie wycieczki w biurach tureckich znajdujacym sie przed samym hotelem wycieczki 2razy tansze niz u swojego rezydenta a jakosc ta sama...;)

    Opinia dodana: 18 listopada 2010
  • 6,4 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Inga

    • Poleca hotel dla
    • Ceniących spokój

    Byłyśmy w 3 dziewczyny w terminie 10-17.09.2010. Dostałyśmy fajny apartament, każda z nas miała swój oddzielny pokój, wspólny korytarz i łazienka, nieźle działająca klimatyzacja, aż się przeziębiłam :) Pokoje codziennie sprzątane i codziennie wymieniane ręczniki. Nie polecam osobom nie mówiącym po niemiecku. Obsługa nie mówi ani słowa po angielsku, bardzo to męczące. Barmani nie znają nawet podstaw typu white wine czy water, nie mówiąc już o tak skomplikowanym wyrażeniu jak sparkling water, trzeba pokazywać na migi, masakra :) Kelnerzy w restauracji nie znają słowa lunch, 15 minut zajęło nam dogadanie się z kelnerami o której zaczyna się lunch :) A myślałam, że to słowo uniwersalne :) Jedzenia dużo, ale kompletnie bez smaku, chociaż naprawdę nie można narzekać, każdy znajdzie coś dla siebie, jeśli ktoś chce trzymać linię mnóstwo surówek w różnych kombinacjach, czasami zaskakujących, z kapusty, papryki, kukurydzy, koperku, cebuli, pyszne ogórki i pomidory. W hotelu wyłącznie niemieccy emeryci z dużą nadwagą, więc nie polecam osobom szukającym rozrywki. W pobliżu żadnych dyskotek, trzeba jechać 4 km do Side, ale busy powrotne tylko do 1 w nocy, potem tylko taxi. Ogólnie cena adekwatna do jakości, hotel nie jest dla osób wymagających. W pobliżu bazar z tureckimi podróbkami, od kratki Burberry aż się w głowie kręci, wszędzie też Prada, Chanel, Gucci, Puma, Nike, Adidas, Bilabong, Bench, itd., trzeba się targować, cenę można stargować nawet o połowę, ale handlarze mało uprzejmi, czasem wręcz chamscy jeśli proponowana cena ich nie zadowala. Animacje w hotelu cieniutkie i tylko po niemiecku prowadzone przez Neckermana dla Niemców. Spora różnica między tym hotelem, a 5-gwiazdkowym w którym byłam w zeszłym roku, ale ogólnie nie było źle, pogoda cudowna, wino było, fajne własne towarzystwo, książki, tony gazet z Polski, więc czego chcieć więcej :)

    Opinia dodana: 19 września 2010
  • 7,2 / 10

    Asia
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Czerwiec 2010

    • Poleca hotel dla
    • Ceniących spokój

    Hotel czysty codziennie sprzątany.Jedzenie dobre i wystarczającej ilości.Na kolację dodatkowo grill-przyrządzane są bardzo dobre potrawy.Obsługa bardzo miła.Minusem jest to ,że słabo znają język angielski.Ze względu na bardzo dużo przebywających tam Niemców można dobrze porozumieć się po niemiecku. Basen dość duży jednak trochę za mało obok leżaków .Animacje tylko w języku niemieckim.Jechaliśmy z Wezyrem-rezydentkę widzieliśmy tylko raz przy zachwalaniu wycieczek.To duży minus.Poza tym -do plaży jakieś 15 min spacerkiem.Plaża piaszczysta,czysta.Dość szeroka. Leżaki w wystarczającej ilości.Bar na plaży ok-chociaż kubki nie są dokładnie myte i można napić się z piaskiem,lepiej nalewać napoje do jednorazowych kubków.

    Opinia dodana: 18 lipca 2010
  • 8,7 / 10

    Iwona
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Maj 2010

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi

    Wróciłam dwa dni temu z tego hotelu,jestem bardzo zadowolona,żałuje,że czytałam złe opinie,transfer z lotniska super przygotowany,byłam miło zaskoczona na miejscu,super hotelik,miła obsługa,jedzenie super i dużo. Złe opinie piszą ci którym zawsze i wszedzie wszystko przeszkadza,za luksus trzeba troche więcej zapłacic i dopłacic do jeszcze jednej gwiazdki.

    Opinia dodana: 03 lipca 2010
Byłeś w tym hotelu? Podziel się opinią z innymi