8,0 / 10

Dobry
87%
poleca ten hotel
Eden Club
Tunezja

: /

Zobacz na mapie

Ocena na podstawie 126 opinii

Stosunek jakosci do ceny: ADEKWATNY

Szczegółowe oceny
  • 8.9
    Hotel

    • 9.5 Basen
    • 8.3 Obsługa
    • 9.0 Rozrywka i animacje
    • 8.4 Sport
    • 9.1 Udogodnienia dla dzieci
  • 6.8
    Pokoje

    • 7.3 Czystość
    • 6.6 Łazienka
    • 6.6 Wielkość
    • 6.9 Wyposażenie
  • 7.9
    Położenie

    • 6.4 Atrakcje w okolicy
    • 8.6 Ciche i kameralne położenie
    • 8.7 Możliwości komunikacyjne
    • 9.7 Odleglość od plaży
    • 6.0 Restauracje/bary w okolicy
  • 8.2
    Posiłki

    • 9.0 Ilość
    • 8.2 Jakość i smak
    • 8.0 Obsługa/serwis
    • 7.7 Urozmaicenie
Zalety hotelu:
  • Mini Aqua Park na terenie hotelu (czynny 01.06-30.09)
  • Hotel bezpośrednio przy plaży (parasole i leżaki są bezpłatne)
  • Przyjemne baseny w tym jeden ze zjeżdżalniami
  • Dużo udogodnień dla dzieci: brodzik ze zjeżdżalnią, plac zabaw, miniklub (dla dzieci w wieku 4-11 lat), łóżeczko dla dziecka w w
Sprawdź oferty z Twojego lotniska
  • Wyjazd z Warszawy All Inclusive
    1 299 zł 7 dni / os. Sprawdź
  • Wyjazd z Katowic All Inclusive
    1 599 zł 7 dni / os. Sprawdź
Zobacz oferty z innych lotnisk

Opinie

Dodane przez        
 
  • 4,8 / 10

    Kasia&Jacek
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Styczeń 2014

    Hotel stary i brudny !!!!!!!!!!!!! Zapleśniałe łazienki itp . Na stołówce roje much latające i siedzące na posiłkach !!!! trzeba uważać aby razem z widelcem nie połknąć muchy !! a obsługa nic z tym nie robi Animacje super NIE POLECAM !!!!!!!!!

    Opinia dodana: 12 stycznia 2014
  • 7,4 / 10

    Gość
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Sierpień 2013

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi

    Pokoje ciasne o niedużym standardzie.Łazienka słabiutko wykończona.Jedzenie non stop to samo z bardzo ubogim szweckim stołem.Głodi nie chodziliśmy. Napoje w restauracji mocno rozcieńczone wodą.Zjeżdżalnie w aquaparku stare obdzierajace plecy plus kolejki za sprawą ludności miejscowej.Przewspaniali animatorzy.Obsługa bardzo dobra.Płatny internet 5DT za godzinę przy bardzo niziuteńkiej szybkośći przy Wifi.W barach przekąski w wersji oszczędosciowej,napoje ok.Basen i plaża ok

    Opinia dodana: 26 sierpnia 2013
  • 8,8 / 10

    KASIA

    Pobyt: Grudzień -0001

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi, szukających rozrywki

    Sierpień 2013, Hotel hoć nie najnowszy - godny polecenia. Nie było luksusów ale uważam że jak na 3* to OK. Codziennie sprzątane pokoje, świeże ręczniki, brak insektów (jedynie muchy), obsługa hotelowa i sprządaczki bardzo uprzejmi i pomocni. Teren hotelu bardzo zadbany, piękny ogród, czyste baseny, stołówka także choć przy takiej ilości wczasowiczów kelnerzy czasem nie nadążali ze sprzątaniem, jednak nie było to specjalnie uciążliwe dla niewymagających:). Animatorzy rewelacyjni (brak polskiego)dużo się działo w ciągu dnia, plusem było to że pokoje hotelowe są oddalone od głównego basenu więc wieczorne imprezy nie przeszkadzały wczasowiczom i śpiącym dzieciom. Dla dzieci prawdziwy raj - super baseny, zjeżdżalnie i animacje. Jedyny minus hotelu to plaża - zaniedbana, nie czyszczony brzeg ani piasek, dużo śmieci. Ogólnie jesteśmy zadowoleni z pobytu i być może tam wrócimy:).

    Opinia dodana: 20 sierpnia 2013
  • 9,2 / 10

    urlopowiczka
    Para
    Pobyt: Lipiec 2013

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi, ceniących spokój

    Byłam już w kilku hotelach, więcej niż 3* - to był wyjazd żeby odpocząć. Tym razem bez zwiedzania - tylko odpoczynek. Przeczytałam parę opinii, bo już raz się nacięłam. chciałam wiedzieć czego mam się spodziewać. Trochę miałam obaw - nie lubię się wykłócać o pokój, jedzenie, walczyć z napiwkami. W sumie z całego autobusu tylko my jechaliśmy do tego hotelu. O Boże ale trafiłam - pomyślałam. I... jakież było moje zdziwienie. Jeszcze nigdy nie było tyle jedzenia, owoców, ciast, picia, pizzy i czego tylko dusza zapragnie, nie wiedziałam co wybrać. Nigdzie nie było kolejek, na plaży czy basenie o której bym nie poszła wolne leżaki, materace, kajaki, rower wodny - nie trzeba było lecieć rano, żeby zająć miejsce. Stolików na stołówce pełno - gdzie chciałam mogłam usiąść, bez walki o talerze czy sztućce. jedzenie ciągle dokładali, mimo że wcale nie brakowało. Animacje na okrągło - jak Ci ludzie mieli tyle siły? Pokój codziennie sprzątany, ręczniki zmieniane. Było cudownie. Woda przy brzegu faktycznie z wodorostami, ale wystarczyło zrobić większy krok i już było widać piasek na dnie i podpływające rybki. A muchy .... ludzie przecież to Afryka. Zejdźcie ze swojego" tronu" i jedźcie wypocząć. Naprawdę warto.

    Opinia dodana: 20 lipca 2013
  • 5,2 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Marcin Łódź
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Wrzesień 2012

    Po wylądowaniu rezydent Sun&Fun poinformował mnie, że w wykupionym przeze mnie hotelu Houda Golf & Beach Club nie zostanę zakwaterowany . Zawieziono nas do Eden Club , zakwaterowano w jednoosobowym pokoju (dwie dorosłe osoby +dziecko) pomimo wykupienia pokoju dwuosobowego z dostawką . Pokój wyglądał jakby dopiero co został opuszczony, brudno, śmieci w koszu. Po wejściu do łazienki SZOK , wszędzie włosy w wannie,umywalce, na toalecie, oraz brakowało ręczników. Na spotkaniu informacyjnym z rezydent Sun&Fun panią Justyną Reguzi złożyłem reklamację ,został zamieniony pokój na dwuosobowy z dostawką ale za to w promocji dostałem GRZYBA I PLEŚŃ w łazience. Pani rezydent zapewniła mnie ,że zakwaterowano mnie w hotelu o wyższym standardzie -bardzo w to wątpię !!! Postanowiłem wymienić pokój ,usłyszałem w recepcji - jak mi się nie podoba to mam dużo miejsca na plaży . Podczas pobytu raz wymieniono ręczniki na wyraźną prośbę . Plaża mała i brudna ,bardzo mało parasoli może około 30 szt na przeszło 1000 gości hotelowych . Po przypływach (normalne) pojawiały się śmieci na plaży i w wodzie ale nie normalnym było aby turyści sami sprzątali jakieś liny ,butelki i torebki . Z ciekawości poszedłem z dzieckiem zobaczyć jak wygląda plaża w Houda Golf&Beach Club zostałem mile zaskoczony czyściutko ,co jakiś czas były grabione wodorosty, plaża w Eden Club -SYF. Posiłki średnie , monotonne, w większości przeżywały kilka żyć . Talerze , kieliszki były niedomyte , obrusy brudne ; obsługa zamiast wymienić zalany obrus po prostu przewracała go na drugą stronę .Przy próbie reklamacji hotelu u rezydent SUN&FUN pani Justyny Reguzi spotkałem się z totalną ignorancją . Pani Justynie bardziej zależało na sprzedaniu wycieczki (przecież z tego miała prowizję ) jak na wysłuchaniu jakiegoś tam polaczka. Skradziono mi telefon , skontaktowałem się z panią Justyną poprosiłem o pomoc w zgłoszeniu na policję i SZOK -odmówiła.!!! NIE POLECAM SUN&FUN ,HOTELU !!! zostaliśmy oszukani przez SUN&FUN , zainteresowanym foto na maila miwd@poczta.onet.pl

    Opinia dodana: 30 września 2012
  • 8,9 / 10

    Siskela
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Wrzesień 2012

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi

    A Polak to tylko narzekać potrafi! Przecież kupując wycieczkę to chyba raczej wiemy, czy wybieramy 3* czy 5*. Przestańcie narzekać i marudzić!!!

    Opinia dodana: 10 września 2012
  • 6,3 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Malinna
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Sierpień 2012

    Tabuny much w hotelowej restauracji odbierają apetyt. Są wszędzie. Przy stanowisku z serem, nie widać było sera, dopiero 2 wentylatory pomogły, żeby muchy poszukały sobie innego żerowiska. Obrzydliwość! sam hotel jest brudny, zniszczony, wymaga generalnego remontu. Nasz pokój był malowany 5 minut przed naszym wejściem do niego. Tunezyjskie malowanie to farba kapiąca z sufitu (mamy zniszczone przez farbę bagaże), ściany zamalowane tylko tam gdzie dosięgnie pędzel i smród, ktorego nie da się w tym upale wywietrzyć, bo klimatyzacja ledwo zipie, tak jest zapchana brudem. Gdy intensywność smrodu farby traci na mocy, przebija się nieznośna won pleśni, stęchlizny i wilgoci. Jedzenie - każdy znajdzie coś dla siebie, codzien to samo, mimo że każdy dzień firmuje inna kuchnia. Dania z grilla najlepiej brać i nie patrzeć na grill, bo on nigdy nie widział srodków czystości. Sa na nim zapewne jeszcze resztki przypalonego mięsa z otwarcia hotelu. Animacje dla dzieci ok, choć znam i widziałam lepsze. Panie animatorki są tam jak za karę, znudzone, bez emocji, bez werwy, pokazują dzieciom "układy taneczne" jakby były w stanie agonalnym. Sytuację ratują 2 panowie, ktorzy robią co mogą żeby dzieciaki się wyskakały i wybawiły.

    Opinia dodana: 01 września 2012
  • 9,0 / 10

    Dzul
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Sierpień 2012

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi

    Autor nie dodał opinii tekstowej

    Opinia dodana: 30 sierpnia 2012
  • 8,6 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Filip
    Para
    Pobyt: Sierpień 2012

    • Poleca hotel dla
    • Aktywnych, szukających rozrywki

    Hotel 3-gwiazdkowy, baza noclegowa bez rewelacji:czysto i skromnie, za to budynki frontalne, restauracja, bary, obsługa, a przede wszystkim doskonale dobrana grupa animatorów czynią z Eden Club miejsce, gdzie można się świetnie bawić, zapomnieć o całym zgiełku codzienności, wypocząć:leżakując bądź aktywnie. Miejsce godne polecenia:)

    Opinia dodana: 28 sierpnia 2012
  • 8,0 / 10

    Klient Wakacje.pl

    julkul
    Para
    Pobyt: Sierpień 2012

    • Poleca hotel dla
    • Aktywnych

    nie w czym oprócz pokoi i połoenia może tam być źle pokoje takie sobie ale najmniej potrzbne klima dzialala super na plaży te kulki to nie sa bobki wielbłądzie co niektórzy wymyślaja duzo zieleni i chyba tan wróce

    Opinia dodana: 24 sierpnia 2012
1 2 3 4 5 ... 15
Byłeś w tym hotelu? Podziel się opinią z innymi