8,0 / 10

Dobry
88%
poleca ten hotel
Eden Club
Tunezja

Eden Club: basen

Zobacz na mapie

Ocena na podstawie 155 opinii

Stosunek jakości do ceny: ADEKWATNY

Szczegółowe oceny
  • 8.8
    Hotel

    • 9.4 Basen
    • 8.2 Obsługa
    • 9.0 Rozrywka i animacje
    • 8.3 Sport
    • 9.1 Udogodnienia dla dzieci
  • 6.8
    Pokoje

    • 7.2 Czystość
    • 6.5 Wielkość
    • 6.8 Wyposażenie
    • 6.5 Łazienka
  • 7.9
    Położenie

    • 6.4 Atrakcje w okolicy
    • 8.5 Ciche i kameralne położenie
    • 8.7 Możliwości komunikacyjne
    • 9.6 Odleglość od plaży
    • 5.9 Restauracje/bary w okolicy
  • 8.2
    Posiłki

    • 8.9 Ilość
    • 8.2 Jakość i smak
    • 8.0 Obsługa/serwis
    • 7.7 Urozmaicenie
Zalety hotelu:
  • Mini Aqua Park na terenie hotelu (czynny 01.06-30.09)
  • Hotel bezpośrednio przy plaży (parasole i leżaki są bezpłatne)
  • Przyjemne baseny w tym jeden ze zjeżdżalniami
  • Dużo udogodnień dla dzieci: brodzik ze zjeżdżalnią, plac zabaw, miniklub (dla dzieci w wieku 4-11 lat), łóżeczko dla dziecka w w
Sprawdź oferty z Twojego lotniska
  • Wyjazd z Katowic All Inclusive
    1 699 zł 7 dni / os. Sprawdź
  • Wyjazd z Warszawy - Chopin All Inclusive
    1 719 zł 7 dni / os. Sprawdź
Zobacz oferty z innych lotnisk

Opinie

Dodane przez          
 
  • 7,2 / 10

    Marcin
    ""
    Pobyt: Czerwiec 2015

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety animacje i animatorzy, jedzenie, basen i plaża
    • Wady malutki pokój, bardzo skromny

    Pokoje i sam budynek hotelowy lata świetności mają już za sobą, odnawiane ale na sztukę wejście do pokoju było załamką, chcieliśmy wymienić ale w końcu tydzień to i w namiocie się wytrzyma, a w pokojach nie ma pilotów do tv, sam tv też był uszkodzony sam sobie wymieniłem na inny z wolnego pokoju!!! tyle złego reszta to już wakacje. Animatorzy i atrakcje dla dzieci BOMBA, baseny dwa kompleksy jeden przy plaży drugi z aquaparkiem za hotelem codziennie czyszczone SUPER. plaża czysta codziennie sprzątana i zagrabiana (taką kosiarką do piachu :-) ). Barmani w porządku ale Ci młodzi starzy to cwaniaki i naciągacze. alkohol jak alkohol dobrze zabrać z lotniska.... ale w barze w lobby jak zagadasz to za cztery dinary nalał nam z dolnej lodówy normalnej wódki 0,5l. Generalnie polecam dla rodzin z dziećmi maluchy mają cały dzień co robić. jak ktoś trafi takie towarzystwo jak my to będą udane wakacje. a jedzenie też jest niezłe i nie brakowało w porównaniu do innych hoteli bardzo długo podawane posiłki ( śniadanie 6-10, kolacja 18.30-22 )no i przekąski napoje kawa itp 24h

    Opinia dodana: 04 lipca 2015
  • 9,0 / 10

    Klient Wakacje.pl

    gość
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Maj 2015

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Atrakcje dla dzieci i nie tylko
    • Wady Duzo wschodnich i glodnych sasiadow

    Holet jest super polecam dla rodzin z dziećmi. ...dla dzieci duzo atrakcji od aqua parku po mini club i wieczorne wystepy....caly dzien cos sie dzieje nie ma nudy...ja nie jestem z tych osób ktore lubią byc w centrum zainteresowania i nie uczestniczylam w roznych rozrywkach ale fanie popatrzec....animatorzy sa SUPER.jedzenie również smaczne napewno mozna cos sobie wybrac jedynie co mi przeszkadzalo to nachalni rosjanie którzy chyba nigdy jedzenia nie widzieli.ogolnie hotel ok a pokoje nie musza byc piekne i ze zlotymi klamkami..polecam

    Opinia dodana: 27 maja 2015
  • 8,0 / 10

    p
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Październik 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Fajne zjezdzalnie. Baseny, blisko ladna plaza. Z malymi dzicmi jest co robic - super animacje, tez w wodzie. wieczorne animacje dla doroslych.
    • Wady Duzo wschodnich sasiadow.

    Hotel moze jest 3-4 gwiazdkowy, ale jest czysto, zadbane trawniki, duzo jedzenia, alkohol tez chyba do 24. polozony na uboczu ale busem czy taxi 15 min do centrum. - A jak ktos chce zwiedzac kraj to ogolnie brudny, w tej samej cenie polecam Sri Lanca - ogromna roznica a niby podobny krajobraz.

    Opinia dodana: 16 października 2014
  • 3,3 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Karolina
    Grupa przyjaciół
    Pobyt: Październik 2014

    • Poleca hotel dla
    • Szukających rozrywki
    • Zalety animacje, jedzenie
    • Wady brudne pokoje, w trakcie deszczu kałuże na korytarzach, sejf płatny, klucz za kaucją

    Hotel lata świetności ma za sobą. Rezydentka sun&fun pomogła zamienić pokój. pierwotny był dramatem. animacje na wysokim poziomie. obsługa chętnie pozbawia nas wpłaconych dinarów jako kaucję za klucz do sejfu. Uwaga na naciągaczy, którzy naganiaja na wycieczki a są za łapówki wpuszczani na teren hotelu.

    Opinia dodana: 15 października 2014
  • 6,3 / 10

    Anna Z.
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Wrzesień 2014

    • Poleca hotel dla
    • Par

    Byłam w tym hotelu w sierpniu br. Oprócz tego, że jak zwykle trzeba dać do ręki aby mieć lepszy pokój, uważam, że jest ok. Niestety jestem zaszokowana NEGATYWNIE zachowaniem naszej rezydentki Pani JUSTYNY!!! Byliśmy jedyną rodziną, która w tamtym czasie przyleciała do tego hotelu. JUSTYNA nie raczyła się pojawić. Po rozmowie telefonicznej (nasze telefony nie działały), którą wykonał do niej pan całkowicie postronny (tunezyjczyk zachęcający do podróży kładami) raczyła po kilkunastu sygnałach odebrać i przekazać nam (nie rozmawiała z nami osobiście), że nie ma czasu przyjechać a zebrania ma w poniedziałki. Czekaliśmy na jaśnie wielmożną panią rezydent do poniedziałku - NIE POJAWIŁA SIĘ!!! Przy wykupionej wycieczce ( zbiórka o 6.10 a restauracja otwarta od 6.00) raczyła przekazać, że gdy pokarzemy w recepcji voucher to otworzą nam wcześnie restaurację niestety TAK NIE BYŁO!!! Wcześniejsze grupy polskich turystów prosiła panią rezydent aby załatwiła program w telewizji TV Polonia (według opisu miał być )- NIKT Z TURYSÓW SIĘ TEGO NIE DOCZEKAŁ. Zaznaczyć chcę, że rezydent z estonni poza tym, że załatwił lepsze pokoje swoim turystom to jeszcze był POD TELEFONEM. ZALECAM ZWRACANIE UWAGI NA REZYDENTÓW (zwłaszcza na Panią Justynę) bo może popsuć urlop. Moim skromnym zdaniem takie osoby tylko szkodzą biurom podróży (ja dwa razy się zastanowię czy jeszcze raz jechać z Fun&Fun)

    Opinia dodana: 23 września 2014
  • 8,4 / 10

    Marcin
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Sierpień 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Hotel położony jest przy samej plaży, z basenem oraz aquaparkiem - jest w czym wybierać. Posiłki urozmaicone i bardzo smaczne. Świetne miejsce dla rodzin z dziećmi.
    • Wady Mnóstwo much!

    Hotel zapewnia atrakcję, rzeczywiście wypoczęliśmy. Jeżeli chodzi i rozrywki i animacje oferta hotelu głównie skierowana jest do Niemców i Rosjan.

    Opinia dodana: 09 września 2014
  • 7,4 / 10

    damian
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Lipiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety sduper zjezdzalnie, przy samej plazy, duzo atrakcji dla dzieci
    • Wady wielkosc pokoi, pomoc hotelowa rozcienczone napoje

    witam bylismy z poczatkiem wrzesnia 2013 pogoda super zjezdzalnie bezpieczne chodz sporo tutejszych mieszkancow jedzienie praktycznie co godz. cos i bar przy plazy w cenie. drinki rozcienczone ale do picia.polecam autobus do ssouse i powrot taxi w 5 osob wychodzi nie wiele. no i prawdopodobnie dlugi dojazd do hotelu za ta cene naprawde warto... aha jeszcze jakies 10euro extra za fajny pokoj oby nie na parterze

    Opinia dodana: 15 lipca 2014
  • 6,8 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Andrzej
    Para
    Pobyt: Czerwiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Par
    • Zalety Blisko na plaże, zawsze uśmiechnięta cała załoga.
    • Wady Klimatyzacja która była ustawiona na 25 stopni, do końca mojego wyjazdu nie potrafili tego naprawić.

    Hotel całkiem spoko, miałem parę obaw po przeczytaniu wcześniejszych komentarzy ale teraz wiem że zupełnie nie potrzebnie:) Hotel godny polecenia, a zjeżdżalnie wcale nie rysują pleców;) jak to ktoś wcześniej pisał.

    Opinia dodana: 17 czerwca 2014
  • 9,3 / 10

    ja
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Czerwiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi

    Raczej nie jestem skłonna pisać opinii ale jak przeczytałam tutaj, że obsługa i panie sprzątające okradały pokoje gości to nie wytrzymałam. Przez dwa tygodnie pobytu nasz pokój był codziennie sprzątany (które raczej robiło bałagan). Mieliśmy PSP, dość fajny aparat, laptopa i kasę która raczej nie była jakoś super schowana. Nigdy nam nic nie zginęło. Panie sprzątaczki zawsze uśmiechnięte i skłonne pomóc. LUDZIE - one tam zarabiają parę groszy i cieszą się że mają pracę. Nie ryzykowały by! Hotel ten to nie jest może szczyt marzeń jeśli chodzi o standard. Faktycznie czuć tam wilgoć ale w końcu jest położony nad samym morzem - tam nawet ręczniki na balkonie nie schną. Można przymknąć na to oko, jeżeli jedziesz tam z dzieckiem i widzisz jego błysk w oku jak zobaczy animatora. Oni tam są wspaniali. Dzieci od samego rana skaczą im na plecy - a oni z uśmiechem to znoszą:) Polecammmmm..........:) i pozdrawiam kelnera Ali-ego i animatora Momo:)

    Opinia dodana: 12 czerwca 2014
  • 4,8 / 10

    Kasia&Jacek
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Styczeń 2014

    Hotel stary i brudny !!!!!!!!!!!!! Zapleśniałe łazienki itp . Na stołówce roje much latające i siedzące na posiłkach !!!! trzeba uważać aby razem z widelcem nie połknąć muchy !! a obsługa nic z tym nie robi Animacje super NIE POLECAM !!!!!!!!!

    Opinia dodana: 12 stycznia 2014
1 2 3 4 5 ... 16
Byłeś w tym hotelu? Podziel się opinią z innymi