8,0 / 10

Dobry
88%
poleca ten hotel
Eden Club
Tunezja

Eden Club: basen

Zobacz na mapie

Ocena na podstawie 149 opinii

Stosunek jakosci do ceny: ADEKWATNY

Szczegółowe oceny
  • 8.8
    Hotel

    • 9.4 Basen
    • 8.2 Obsługa
    • 9.0 Rozrywka i animacje
    • 8.4 Sport
    • 9.1 Udogodnienia dla dzieci
  • 6.8
    Pokoje

    • 7.3 Czystość
    • 6.6 Łazienka
    • 6.6 Wielkość
    • 6.9 Wyposażenie
  • 7.9
    Położenie

    • 6.4 Atrakcje w okolicy
    • 8.6 Ciche i kameralne położenie
    • 8.7 Możliwości komunikacyjne
    • 9.7 Odleglość od plaży
    • 6.0 Restauracje/bary w okolicy
  • 8.2
    Posiłki

    • 9.0 Ilość
    • 8.2 Jakość i smak
    • 8.0 Obsługa/serwis
    • 7.7 Urozmaicenie
Zalety hotelu:
  • Mini Aqua Park na terenie hotelu (czynny 01.06-30.09)
  • Hotel bezpośrednio przy plaży (parasole i leżaki są bezpłatne)
  • Przyjemne baseny w tym jeden ze zjeżdżalniami
  • Dużo udogodnień dla dzieci: brodzik ze zjeżdżalnią, plac zabaw, miniklub (dla dzieci w wieku 4-11 lat), łóżeczko dla dziecka w w
Sprawdź oferty z Twojego lotniska
  • Wyjazd z Warszawy All Inclusive
    1 549 zł 7 dni / os. Sprawdź
  • Wyjazd z Wrocławia All Inclusive
    1 549 zł 7 dni / os. Sprawdź
Zobacz oferty z innych lotnisk

Opinie

Dodane przez        
 
  • 7,4 / 10

    damian
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Lipiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety sduper zjezdzalnie, przy samej plazy, duzo atrakcji dla dzieci
    • Wady wielkosc pokoi, pomoc hotelowa rozcienczone napoje

    witam bylismy z poczatkiem wrzesnia 2013 pogoda super zjezdzalnie bezpieczne chodz sporo tutejszych mieszkancow jedzienie praktycznie co godz. cos i bar przy plazy w cenie. drinki rozcienczone ale do picia.polecam autobus do ssouse i powrot taxi w 5 osob wychodzi nie wiele. no i prawdopodobnie dlugi dojazd do hotelu za ta cene naprawde warto... aha jeszcze jakies 10euro extra za fajny pokoj oby nie na parterze

    Opinia dodana: 15 lipca 2014
  • 6,8 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Andrzej
    Para
    Pobyt: Czerwiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Par
    • Zalety Blisko na plaże, zawsze uśmiechnięta cała załoga.
    • Wady Klimatyzacja która była ustawiona na 25 stopni, do końca mojego wyjazdu nie potrafili tego naprawić.

    Hotel całkiem spoko, miałem parę obaw po przeczytaniu wcześniejszych komentarzy ale teraz wiem że zupełnie nie potrzebnie:) Hotel godny polecenia, a zjeżdżalnie wcale nie rysują pleców;) jak to ktoś wcześniej pisał.

    Opinia dodana: 17 czerwca 2014
  • 9,3 / 10

    ja
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Czerwiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi

    Raczej nie jestem skłonna pisać opinii ale jak przeczytałam tutaj, że obsługa i panie sprzątające okradały pokoje gości to nie wytrzymałam. Przez dwa tygodnie pobytu nasz pokój był codziennie sprzątany (które raczej robiło bałagan). Mieliśmy PSP, dość fajny aparat, laptopa i kasę która raczej nie była jakoś super schowana. Nigdy nam nic nie zginęło. Panie sprzątaczki zawsze uśmiechnięte i skłonne pomóc. LUDZIE - one tam zarabiają parę groszy i cieszą się że mają pracę. Nie ryzykowały by! Hotel ten to nie jest może szczyt marzeń jeśli chodzi o standard. Faktycznie czuć tam wilgoć ale w końcu jest położony nad samym morzem - tam nawet ręczniki na balkonie nie schną. Można przymknąć na to oko, jeżeli jedziesz tam z dzieckiem i widzisz jego błysk w oku jak zobaczy animatora. Oni tam są wspaniali. Dzieci od samego rana skaczą im na plecy - a oni z uśmiechem to znoszą:) Polecammmmm..........:) i pozdrawiam kelnera Ali-ego i animatora Momo:)

    Opinia dodana: 12 czerwca 2014
  • 4,8 / 10

    Kasia&Jacek
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Styczeń 2014

    Hotel stary i brudny !!!!!!!!!!!!! Zapleśniałe łazienki itp . Na stołówce roje much latające i siedzące na posiłkach !!!! trzeba uważać aby razem z widelcem nie połknąć muchy !! a obsługa nic z tym nie robi Animacje super NIE POLECAM !!!!!!!!!

    Opinia dodana: 12 stycznia 2014
  • 7,4 / 10

    Gość
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Sierpień 2013

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi

    Pokoje ciasne o niedużym standardzie.Łazienka słabiutko wykończona.Jedzenie non stop to samo z bardzo ubogim szweckim stołem.Głodi nie chodziliśmy. Napoje w restauracji mocno rozcieńczone wodą.Zjeżdżalnie w aquaparku stare obdzierajace plecy plus kolejki za sprawą ludności miejscowej.Przewspaniali animatorzy.Obsługa bardzo dobra.Płatny internet 5DT za godzinę przy bardzo niziuteńkiej szybkośći przy Wifi.W barach przekąski w wersji oszczędosciowej,napoje ok.Basen i plaża ok

    Opinia dodana: 26 sierpnia 2013
  • 8,8 / 10

    KASIA

    Pobyt: Grudzień -0001

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi, szukających rozrywki

    Sierpień 2013, Hotel hoć nie najnowszy - godny polecenia. Nie było luksusów ale uważam że jak na 3* to OK. Codziennie sprzątane pokoje, świeże ręczniki, brak insektów (jedynie muchy), obsługa hotelowa i sprządaczki bardzo uprzejmi i pomocni. Teren hotelu bardzo zadbany, piękny ogród, czyste baseny, stołówka także choć przy takiej ilości wczasowiczów kelnerzy czasem nie nadążali ze sprzątaniem, jednak nie było to specjalnie uciążliwe dla niewymagających:). Animatorzy rewelacyjni (brak polskiego)dużo się działo w ciągu dnia, plusem było to że pokoje hotelowe są oddalone od głównego basenu więc wieczorne imprezy nie przeszkadzały wczasowiczom i śpiącym dzieciom. Dla dzieci prawdziwy raj - super baseny, zjeżdżalnie i animacje. Jedyny minus hotelu to plaża - zaniedbana, nie czyszczony brzeg ani piasek, dużo śmieci. Ogólnie jesteśmy zadowoleni z pobytu i być może tam wrócimy:).

    Opinia dodana: 20 sierpnia 2013
  • 9,2 / 10

    urlopowiczka
    Para
    Pobyt: Lipiec 2013

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi, ceniących spokój

    Byłam już w kilku hotelach, więcej niż 3* - to był wyjazd żeby odpocząć. Tym razem bez zwiedzania - tylko odpoczynek. Przeczytałam parę opinii, bo już raz się nacięłam. chciałam wiedzieć czego mam się spodziewać. Trochę miałam obaw - nie lubię się wykłócać o pokój, jedzenie, walczyć z napiwkami. W sumie z całego autobusu tylko my jechaliśmy do tego hotelu. O Boże ale trafiłam - pomyślałam. I... jakież było moje zdziwienie. Jeszcze nigdy nie było tyle jedzenia, owoców, ciast, picia, pizzy i czego tylko dusza zapragnie, nie wiedziałam co wybrać. Nigdzie nie było kolejek, na plaży czy basenie o której bym nie poszła wolne leżaki, materace, kajaki, rower wodny - nie trzeba było lecieć rano, żeby zająć miejsce. Stolików na stołówce pełno - gdzie chciałam mogłam usiąść, bez walki o talerze czy sztućce. jedzenie ciągle dokładali, mimo że wcale nie brakowało. Animacje na okrągło - jak Ci ludzie mieli tyle siły? Pokój codziennie sprzątany, ręczniki zmieniane. Było cudownie. Woda przy brzegu faktycznie z wodorostami, ale wystarczyło zrobić większy krok i już było widać piasek na dnie i podpływające rybki. A muchy .... ludzie przecież to Afryka. Zejdźcie ze swojego" tronu" i jedźcie wypocząć. Naprawdę warto.

    Opinia dodana: 20 lipca 2013
  • 5,2 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Marcin Łódź
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Wrzesień 2012

    Po wylądowaniu rezydent Sun&Fun poinformował mnie, że w wykupionym przeze mnie hotelu Houda Golf & Beach Club nie zostanę zakwaterowany . Zawieziono nas do Eden Club , zakwaterowano w jednoosobowym pokoju (dwie dorosłe osoby +dziecko) pomimo wykupienia pokoju dwuosobowego z dostawką . Pokój wyglądał jakby dopiero co został opuszczony, brudno, śmieci w koszu. Po wejściu do łazienki SZOK , wszędzie włosy w wannie,umywalce, na toalecie, oraz brakowało ręczników. Na spotkaniu informacyjnym z rezydent Sun&Fun panią Justyną Reguzi złożyłem reklamację ,został zamieniony pokój na dwuosobowy z dostawką ale za to w promocji dostałem GRZYBA I PLEŚŃ w łazience. Pani rezydent zapewniła mnie ,że zakwaterowano mnie w hotelu o wyższym standardzie -bardzo w to wątpię !!! Postanowiłem wymienić pokój ,usłyszałem w recepcji - jak mi się nie podoba to mam dużo miejsca na plaży . Podczas pobytu raz wymieniono ręczniki na wyraźną prośbę . Plaża mała i brudna ,bardzo mało parasoli może około 30 szt na przeszło 1000 gości hotelowych . Po przypływach (normalne) pojawiały się śmieci na plaży i w wodzie ale nie normalnym było aby turyści sami sprzątali jakieś liny ,butelki i torebki . Z ciekawości poszedłem z dzieckiem zobaczyć jak wygląda plaża w Houda Golf&Beach Club zostałem mile zaskoczony czyściutko ,co jakiś czas były grabione wodorosty, plaża w Eden Club -SYF. Posiłki średnie , monotonne, w większości przeżywały kilka żyć . Talerze , kieliszki były niedomyte , obrusy brudne ; obsługa zamiast wymienić zalany obrus po prostu przewracała go na drugą stronę .Przy próbie reklamacji hotelu u rezydent SUN&FUN pani Justyny Reguzi spotkałem się z totalną ignorancją . Pani Justynie bardziej zależało na sprzedaniu wycieczki (przecież z tego miała prowizję ) jak na wysłuchaniu jakiegoś tam polaczka. Skradziono mi telefon , skontaktowałem się z panią Justyną poprosiłem o pomoc w zgłoszeniu na policję i SZOK -odmówiła.!!! NIE POLECAM SUN&FUN ,HOTELU !!! zostaliśmy oszukani przez SUN&FUN , zainteresowanym foto na maila miwd@poczta.onet.pl

    Opinia dodana: 30 września 2012
  • 8,9 / 10

    Siskela
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Wrzesień 2012

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi

    A Polak to tylko narzekać potrafi! Przecież kupując wycieczkę to chyba raczej wiemy, czy wybieramy 3* czy 5*. Przestańcie narzekać i marudzić!!!

    Opinia dodana: 10 września 2012
  • 6,3 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Malinna
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Sierpień 2012

    Tabuny much w hotelowej restauracji odbierają apetyt. Są wszędzie. Przy stanowisku z serem, nie widać było sera, dopiero 2 wentylatory pomogły, żeby muchy poszukały sobie innego żerowiska. Obrzydliwość! sam hotel jest brudny, zniszczony, wymaga generalnego remontu. Nasz pokój był malowany 5 minut przed naszym wejściem do niego. Tunezyjskie malowanie to farba kapiąca z sufitu (mamy zniszczone przez farbę bagaże), ściany zamalowane tylko tam gdzie dosięgnie pędzel i smród, ktorego nie da się w tym upale wywietrzyć, bo klimatyzacja ledwo zipie, tak jest zapchana brudem. Gdy intensywność smrodu farby traci na mocy, przebija się nieznośna won pleśni, stęchlizny i wilgoci. Jedzenie - każdy znajdzie coś dla siebie, codzien to samo, mimo że każdy dzień firmuje inna kuchnia. Dania z grilla najlepiej brać i nie patrzeć na grill, bo on nigdy nie widział srodków czystości. Sa na nim zapewne jeszcze resztki przypalonego mięsa z otwarcia hotelu. Animacje dla dzieci ok, choć znam i widziałam lepsze. Panie animatorki są tam jak za karę, znudzone, bez emocji, bez werwy, pokazują dzieciom "układy taneczne" jakby były w stanie agonalnym. Sytuację ratują 2 panowie, ktorzy robią co mogą żeby dzieciaki się wyskakały i wybawiły.

    Opinia dodana: 01 września 2012
1 2 3 4 5 ... 15
Byłeś w tym hotelu? Podziel się opinią z innymi