8,0 / 10

Dobry
88%
poleca ten hotel
Eden Club
Tunezja

Eden Club: basen

Zobacz na mapie

Ocena na podstawie 153 opinii

Stosunek jakosci do ceny: ADEKWATNY

Szczegółowe oceny
  • 8.8
    Hotel

    • 9.4 Basen
    • 8.2 Obsługa
    • 8.9 Rozrywka i animacje
    • 8.3 Sport
    • 9.1 Udogodnienia dla dzieci
  • 6.8
    Pokoje

    • 7.2 Czystość
    • 6.5 Łazienka
    • 6.5 Wielkość
    • 6.8 Wyposażenie
  • 7.9
    Położenie

    • 6.4 Atrakcje w okolicy
    • 8.5 Ciche i kameralne położenie
    • 8.7 Możliwości komunikacyjne
    • 9.6 Odleglość od plaży
    • 5.9 Restauracje/bary w okolicy
  • 8.2
    Posiłki

    • 8.9 Ilość
    • 8.2 Jakość i smak
    • 8.0 Obsługa/serwis
    • 7.7 Urozmaicenie
Zalety hotelu:
  • Mini Aqua Park na terenie hotelu (czynny 01.06-30.09)
  • Hotel bezpośrednio przy plaży (parasole i leżaki są bezpłatne)
  • Przyjemne baseny w tym jeden ze zjeżdżalniami
  • Dużo udogodnień dla dzieci: brodzik ze zjeżdżalnią, plac zabaw, miniklub (dla dzieci w wieku 4-11 lat), łóżeczko dla dziecka w w
Sprawdź oferty z Twojego lotniska
  • Wyjazd z Warszawy All Inclusive
    1 859 zł 7 dni / os. Sprawdź
  • Wyjazd z Katowic All Inclusive
    1 859 zł 7 dni / os. Sprawdź
Zobacz oferty z innych lotnisk

Opinie

Dodane przez          
 
  • 8,0 / 10

    p
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Październik 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Fajne zjezdzalnie. Baseny, blisko ladna plaza. Z malymi dzicmi jest co robic - super animacje, tez w wodzie. wieczorne animacje dla doroslych.
    • Wady Duzo wschodnich sasiadow.

    Hotel moze jest 3-4 gwiazdkowy, ale jest czysto, zadbane trawniki, duzo jedzenia, alkohol tez chyba do 24. polozony na uboczu ale busem czy taxi 15 min do centrum. - A jak ktos chce zwiedzac kraj to ogolnie brudny, w tej samej cenie polecam Sri Lanca - ogromna roznica a niby podobny krajobraz.

    Opinia dodana: 16 października 2014
  • 3,3 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Karolina
    Grupa przyjaciół
    Pobyt: Październik 2014

    • Poleca hotel dla
    • Szukających rozrywki
    • Zalety animacje, jedzenie
    • Wady brudne pokoje, w trakcie deszczu kałuże na korytarzach, sejf płatny, klucz za kaucją

    Hotel lata świetności ma za sobą. Rezydentka sun&fun pomogła zamienić pokój. pierwotny był dramatem. animacje na wysokim poziomie. obsługa chętnie pozbawia nas wpłaconych dinarów jako kaucję za klucz do sejfu. Uwaga na naciągaczy, którzy naganiaja na wycieczki a są za łapówki wpuszczani na teren hotelu.

    Opinia dodana: 15 października 2014
  • 6,3 / 10

    Anna Z.
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Wrzesień 2014

    • Poleca hotel dla
    • Par

    Byłam w tym hotelu w sierpniu br. Oprócz tego, że jak zwykle trzeba dać do ręki aby mieć lepszy pokój, uważam, że jest ok. Niestety jestem zaszokowana NEGATYWNIE zachowaniem naszej rezydentki Pani JUSTYNY!!! Byliśmy jedyną rodziną, która w tamtym czasie przyleciała do tego hotelu. JUSTYNA nie raczyła się pojawić. Po rozmowie telefonicznej (nasze telefony nie działały), którą wykonał do niej pan całkowicie postronny (tunezyjczyk zachęcający do podróży kładami) raczyła po kilkunastu sygnałach odebrać i przekazać nam (nie rozmawiała z nami osobiście), że nie ma czasu przyjechać a zebrania ma w poniedziałki. Czekaliśmy na jaśnie wielmożną panią rezydent do poniedziałku - NIE POJAWIŁA SIĘ!!! Przy wykupionej wycieczce ( zbiórka o 6.10 a restauracja otwarta od 6.00) raczyła przekazać, że gdy pokarzemy w recepcji voucher to otworzą nam wcześnie restaurację niestety TAK NIE BYŁO!!! Wcześniejsze grupy polskich turystów prosiła panią rezydent aby załatwiła program w telewizji TV Polonia (według opisu miał być )- NIKT Z TURYSÓW SIĘ TEGO NIE DOCZEKAŁ. Zaznaczyć chcę, że rezydent z estonni poza tym, że załatwił lepsze pokoje swoim turystom to jeszcze był POD TELEFONEM. ZALECAM ZWRACANIE UWAGI NA REZYDENTÓW (zwłaszcza na Panią Justynę) bo może popsuć urlop. Moim skromnym zdaniem takie osoby tylko szkodzą biurom podróży (ja dwa razy się zastanowię czy jeszcze raz jechać z Fun&Fun)

    Opinia dodana: 23 września 2014
  • 8,4 / 10

    Marcin
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Sierpień 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Hotel położony jest przy samej plaży, z basenem oraz aquaparkiem - jest w czym wybierać. Posiłki urozmaicone i bardzo smaczne. Świetne miejsce dla rodzin z dziećmi.
    • Wady Mnóstwo much!

    Hotel zapewnia atrakcję, rzeczywiście wypoczęliśmy. Jeżeli chodzi i rozrywki i animacje oferta hotelu głównie skierowana jest do Niemców i Rosjan.

    Opinia dodana: 09 września 2014
  • 7,4 / 10

    damian
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Lipiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety sduper zjezdzalnie, przy samej plazy, duzo atrakcji dla dzieci
    • Wady wielkosc pokoi, pomoc hotelowa rozcienczone napoje

    witam bylismy z poczatkiem wrzesnia 2013 pogoda super zjezdzalnie bezpieczne chodz sporo tutejszych mieszkancow jedzienie praktycznie co godz. cos i bar przy plazy w cenie. drinki rozcienczone ale do picia.polecam autobus do ssouse i powrot taxi w 5 osob wychodzi nie wiele. no i prawdopodobnie dlugi dojazd do hotelu za ta cene naprawde warto... aha jeszcze jakies 10euro extra za fajny pokoj oby nie na parterze

    Opinia dodana: 15 lipca 2014
  • 6,8 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Andrzej
    Para
    Pobyt: Czerwiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Par
    • Zalety Blisko na plaże, zawsze uśmiechnięta cała załoga.
    • Wady Klimatyzacja która była ustawiona na 25 stopni, do końca mojego wyjazdu nie potrafili tego naprawić.

    Hotel całkiem spoko, miałem parę obaw po przeczytaniu wcześniejszych komentarzy ale teraz wiem że zupełnie nie potrzebnie:) Hotel godny polecenia, a zjeżdżalnie wcale nie rysują pleców;) jak to ktoś wcześniej pisał.

    Opinia dodana: 17 czerwca 2014
  • 9,3 / 10

    ja
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Czerwiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi

    Raczej nie jestem skłonna pisać opinii ale jak przeczytałam tutaj, że obsługa i panie sprzątające okradały pokoje gości to nie wytrzymałam. Przez dwa tygodnie pobytu nasz pokój był codziennie sprzątany (które raczej robiło bałagan). Mieliśmy PSP, dość fajny aparat, laptopa i kasę która raczej nie była jakoś super schowana. Nigdy nam nic nie zginęło. Panie sprzątaczki zawsze uśmiechnięte i skłonne pomóc. LUDZIE - one tam zarabiają parę groszy i cieszą się że mają pracę. Nie ryzykowały by! Hotel ten to nie jest może szczyt marzeń jeśli chodzi o standard. Faktycznie czuć tam wilgoć ale w końcu jest położony nad samym morzem - tam nawet ręczniki na balkonie nie schną. Można przymknąć na to oko, jeżeli jedziesz tam z dzieckiem i widzisz jego błysk w oku jak zobaczy animatora. Oni tam są wspaniali. Dzieci od samego rana skaczą im na plecy - a oni z uśmiechem to znoszą:) Polecammmmm..........:) i pozdrawiam kelnera Ali-ego i animatora Momo:)

    Opinia dodana: 12 czerwca 2014
  • 4,8 / 10

    Kasia&Jacek
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Styczeń 2014

    Hotel stary i brudny !!!!!!!!!!!!! Zapleśniałe łazienki itp . Na stołówce roje much latające i siedzące na posiłkach !!!! trzeba uważać aby razem z widelcem nie połknąć muchy !! a obsługa nic z tym nie robi Animacje super NIE POLECAM !!!!!!!!!

    Opinia dodana: 12 stycznia 2014
  • 7,4 / 10

    Gość
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Sierpień 2013

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi

    Pokoje ciasne o niedużym standardzie.Łazienka słabiutko wykończona.Jedzenie non stop to samo z bardzo ubogim szweckim stołem.Głodi nie chodziliśmy. Napoje w restauracji mocno rozcieńczone wodą.Zjeżdżalnie w aquaparku stare obdzierajace plecy plus kolejki za sprawą ludności miejscowej.Przewspaniali animatorzy.Obsługa bardzo dobra.Płatny internet 5DT za godzinę przy bardzo niziuteńkiej szybkośći przy Wifi.W barach przekąski w wersji oszczędosciowej,napoje ok.Basen i plaża ok

    Opinia dodana: 26 sierpnia 2013
  • 8,8 / 10

    KASIA

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi, szukających rozrywki

    Sierpień 2013, Hotel hoć nie najnowszy - godny polecenia. Nie było luksusów ale uważam że jak na 3* to OK. Codziennie sprzątane pokoje, świeże ręczniki, brak insektów (jedynie muchy), obsługa hotelowa i sprządaczki bardzo uprzejmi i pomocni. Teren hotelu bardzo zadbany, piękny ogród, czyste baseny, stołówka także choć przy takiej ilości wczasowiczów kelnerzy czasem nie nadążali ze sprzątaniem, jednak nie było to specjalnie uciążliwe dla niewymagających:). Animatorzy rewelacyjni (brak polskiego)dużo się działo w ciągu dnia, plusem było to że pokoje hotelowe są oddalone od głównego basenu więc wieczorne imprezy nie przeszkadzały wczasowiczom i śpiącym dzieciom. Dla dzieci prawdziwy raj - super baseny, zjeżdżalnie i animacje. Jedyny minus hotelu to plaża - zaniedbana, nie czyszczony brzeg ani piasek, dużo śmieci. Ogólnie jesteśmy zadowoleni z pobytu i być może tam wrócimy:).

    Opinia dodana: 20 sierpnia 2013
1 2 3 4 5 ... 16
Byłeś w tym hotelu? Podziel się opinią z innymi