8,2 / 10

Bardzo dobry
88%
poleca ten hotel
Eftalia Village
Turcja / Riwiera Turecka

Eftalia Village: zjeżdżalnia

Zobacz na mapie

Ocena na podstawie 150 opinii

Stosunek jakości do ceny: ADEKWATNY

Szczegółowe oceny
  • 8.1
    Hotel

    • 9.1 Basen
    • 8.2 Obsługa
    • 7.1 Rozrywka i animacje
    • 7.4 Sport
    • 8.7 Udogodnienia dla dzieci
  • 8.4
    Pokoje

    • 8.6 Czystość
    • 8.1 Łazienka
    • 8.5 Wielkość
    • 8.4 Wyposażenie
  • 8.8
    Posiłki

    • 9.4 Ilość
    • 8.8 Jakość i smak
    • 8.5 Obsługa/serwis
    • 8.2 Urozmaicenie
  • 7.8
    Położenie

    • 6.3 Atrakcje w okolicy
    • 8.8 Ciche i kameralne położenie
    • 8.6 Możliwości komunikacyjne
    • 8.6 Odleglość od plaży
    • 6.7 Restauracje/bary w okolicy
Zalety hotelu:
  • Plaża żwirowo - piaszczysta ok. 150 m od hotelu, przejście nadziemne lub podziemne przez ulicę
  • Obfite posiłki
  • Trzy baseny ze zjeżdżalniami
  • Ciche i kameralne położenie
Sprawdź oferty z Twojego lotniska
  • Wyjazd z Katowic All Inclusive
    1 252 zł 3 dni / os. Sprawdź
  • Wyjazd z Warszawy - Chopin All Inclusive
    1 301 zł 3 dni / os. Sprawdź
Zobacz oferty z innych lotnisk

Opinie

Dodane przez          
 
  • 7,1 / 10

    kato
    ""
    Pobyt: Sierpień 2013

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Dużo atrakcji dla dzieci-aqapark,zajęcia z animatorami.Czysty hotel,duzo zieleni
    • Wady Plaża nieco zaniedbana-aczkolwiek nie ma tragedii

    Polecam dla rodzin z dziecmi.W pobliżu osrodka pustka-nie ma co zwiedzać.

    Opinia dodana: 21 czerwca 2015
  • 8,7 / 10

    Anna
    Grupa przyjaciół
    Pobyt: Maj 2015

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Dobra lokalizacja, dużo zieleni, czysto
    • Wady jeden klucz do pokoju

    W dniu przyjazdu okazało się, że nie ma dla nas pokoju zgodnie z wykupioną rezerwacją, byliśmy grupą sześciu osobową to chcieli nas zakwaterować w pokojach dwuosobowych z jedną łazienką i WC. Ponieważ nie chcieliśmy się na to zgodzić to Pan w recepcji potraktował nas bardzo arogancko wskazując nam miejsce zakwaterowania na fotelach w lobby.Wywnioskowaliśmy, że musi mieć na to zgodę swojego przełożonego ponieważ w przeciwnym wypadku inaczej traktowałby turystów(był to przypadek odosobniony, ponieważ pozostali pracownicy hotelu byli bardzo bardzo mili i uprzejmi).Wszystko zakończyło się dobrze ale to tylko dzięki wspaniałemu rezydentowi Ahmedowi Cherni, bardzo serdecznie Go pozdrawiamy.Rozwiązał wszystkie nasze problemy,znalazły się pokoje jesteśmy bardzo zadowoleni,że mieliśmy tak wspaniałego rezydenta.Poza tym jedynym incydentem nie mieliśmy powodów do niezadowolenia, bardzo dobre wyżywienie,lokalizacja, blisko do morza, dużo zieleni, czysto, pokoje sprzątane codziennie.Bardzo nam się podobało chyba tam wrócimy,spokojnie mogę polecić ten hotel.

    Opinia dodana: 04 czerwca 2015
  • 9,1 / 10

    Asia
    ""
    Pobyt: Maj 2015

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Położenie, Zjeżdżalnie na palży, kompleks basenów na plazy,
    • Wady Pokoje ,jakośc wyposażenia

    Polecam hotel, adekwatna jakość do ceny. :) .......................................................

    Opinia dodana: 29 maja 2015
  • 9,0 / 10

    Lidka
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Październik 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety piękny ogród ,ładne , czyściutkie pokoje codziennie sprzatane , przytrajane kwiatami łóżka , wspaniałe, urozmaicone jedzenie ,wręcz nie do przejedzenia napoje do oporu wszędzie , baseny czyściutkie , zjeżdżalnie obłędne , personel uprzejmy nienachalny
    • Wady Czasami , zwłaszcza pod wieczór brzydko pachniało , przwdopodobnie z instalacji wodnej pod basenami , śliskie płytki przy niektórych basenach

    Hotel wspaniały , zwłaszcza dla rodzin z dziećmi . Wspaniałe wakacje ! Jeśli będę jechac jeszcze raz do tego hotelu to muszę mieć pewność że drugi raz nie będę z kilkoma setkami Rosjan . Ogólnie nic do nich nie mam . Przypominają mi Nas Polaków z lat 70 - 80 . W czasie Ich masowego najazdu bardzo spadł poziom obsługi , pogorszyło się jedzenie . Było ich dużo i głośno . Na szczęście trwało to kilka dni .

    Opinia dodana: 02 listopada 2014
  • 8,0 / 10

    Klient Wakacje.pl

    TOMEK
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Październik 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi

    hotel fajnie położony, dużo atrakcji zwłaszcza zjeżdżalnie, jedzenie dobre i dużo,

    Opinia dodana: 20 października 2014
  • 9,6 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Krystyna Adamenko
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Październik 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety blisko plaży,kameralnie,domki w ogrodzie, widok na łąkę i w oddali morze(kozy codziennie pasali)
    • Wady drobne niedociągnięcia, armatura sanitarna dość zużyta w naszym pokoju, nie wiem jak w innych..

    Wspaniałe miejsce dla tych którzy nie lubią tłumów, dyskotek,hałasu.. dla rodzin z dziećmi szczególnie, wspaniałe animatorki z Polski, urozmaicone posiłki, cudne aquaparki, spędziliśmy tam bardzo udane wakacje..

    Opinia dodana: 17 października 2014
  • 2,2 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Iwona
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Wrzesień 2014

    Dałam się niestety oszukać. W momencie kiedy rezerwowałam wakacje ten hotel w ofercie miał 5 gwiazdek, po przyjechaniu na miejsce byłam niesamowicie zaskoczona. Wszystko stare, pościel z żołtymi plamami odrażająca. Na 2 pokoje mieliśmy jeden klucz! i jeden pilot do klimatyzacji! co było problemem w nocy!!! Nie polecam, te pokoje to naprawdę nawet na 3 gwiazdki nie zasługują. Zmieniałam Hotel bo nie byłam w stanie tam mieszkać. Nie dajcie się oszukać!! to nie wygląda tak jak na zdjęciach. Baseny są w porządku i aqua park również, ale pokoje są straszne!!!!

    Opinia dodana: 15 października 2014
  • 9,8 / 10

    Kazimierz
    Seniorzy
    Pobyt: Wrzesień 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Mieszkałem w siostrzanym hotelu Marin który jest nowym hotelem i nowoczesnym. Jest super.
    • Wady Wad zasadniczych nie ma. Personel nie zna języków obcych . Kuchnia może nie odpowiadać każdemu ale jedzenie jest urozmaicone i w b.dużych ilościach.

    Wyjazd był planowany do hotelu Eftalia Village ale na miejscu zapłaciliśmy dodatkowo chyba 40 Euro i dostaliśmy pokój w sąsiednim nowoczesnym hotelu Marin. Zamiana była korzystna bo nowy hotel jest luksusowy, wspaniale połozony i ma duże baseny jak i dobry kontakt (przez tunel pod jezdnią) z plażą nad morzem i jednoczesnie atrakcyjnym miasteczkiem rozrywki szczególnie dla dzieci.Tam też są duże baseny.Łóżka, materace i parasole bezpłatne i w ilościach przewyższających popyt (byłem we wrześniu). Barki z napojami zawsze czynne i bez ograniczeń serwują podstawowe lokalne napoje alkoholowe oraz orzeźwiajace. Teren jest na bieżąco sprzatany i ogólnie jest czysto. Dla rodzin z dziećmi - raj. Pokoje duże , czyste, częste zmiany ręczników i sprzątane. Lodówka(mini barek) codziennie zaopatrywany, niestety tylko w fantę i coca cole. Jedzenia jest bardzo dużo i jest urozmaicone ale w smakach tureckich. Nie każdy to lubi a i dzieci moga grymasić chociaż zawsze można znaleźć coś dobrego dla siebie.Dużo warzyw, słodyczy , serów, nabiału i w zasadzie jest wszystko.Na podkreślenie zasługuje bardzo dobra organizacja pobytu i przejazdów (przelotów) przez firmę WEZYR. Samoloty punktualne jak i autokary na miejscu. Hostessy (Polki) mile i profesjonalnie obsługują turystów. Również ważnym momentem był zakup biletów na wyjazd w firmie WAKACJE.pl która profesjonalnie udzieliła informacji o wyjeździe, pomogła w uzyskaniu wiz i doradziła odnośnie ubezpieczenia . Uważam że wyjazd był bardzo udany i wszystkim polecam organizatora firmę WEZYR oraz sprzedawcę usługi firmę WAKACJE.pl.

    Opinia dodana: 07 października 2014
  • 7,8 / 10

    Dawid
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Sierpień 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety piękny ogród, niska zabudowa, blisko wszędzie i wszystko na miejscu.
    • Wady niektóre pokoje, śliska podłoga głównie przy basenach

    Hotel przystosowany dla rodzin w dziećmi, z pięknym ogrodem wszystko tworzy atmosferę wioski wakacyjnej, jednak jeżeli chodzi o pokoje to proszę się nie nastawiać na luksusy, są pokoje po remoncie (bliżej basenu tego ze zjeżdżalniami) oraz te wymagające remontu (bliżej recepcji). Sprzątane codziennie, nawet dosyć dokładnie, niestety są dosyć małe, dla rodziny 2+2 stanowczo za małe. Gwiazdkami też proszę się nie sugerować my dostaliśmy pokój blisko recepcji (wymagający remontu). Jedzenie bardzo dobre, różnorodność potraw do wyboru do koloru, na pewno każdy znajdzie coś dla siebie. Na terenie hotelu sklepy, lekarz, SPA, tatuaże, itp., cenowo też nie najgorzej. Największą jednak atrakcją hotelu według mnie jest dostęp do aquaparku Eftalia Island na plaży gdzie dzieci i nie tylko mają po prostu raj. Różnorodność zjeżdżalni pozwala każdemu znaleźć coś dla siebie i co najważniejsze nawet o 10.00 można było znaleźć wolne leżaki. Do aquaparku trzeba iść przejściem nad drogą lub tunelem pod drogą około 200-300 m od hotelu w zależności od miejsca zakwaterowania ale naprawdę warto, jest tam wszystko co trzeba: bary, sklepy, lekarz, kantor, klub dla dzieci. Dodam jeszcze, że za dopłatą 30 euro można było zmienić hotel na najmłodsze dziecko rodziny Eftalia - Marin oddanym w tym roku. Zmieniliśmy ze względu na wielkość pokoi i na to że wszystko jest świeże i nowe. Jednak sprzątania mogą się uczyć od Village, w Marin sprzątanie nie istnieje, notoryczny brak ręczników, trzeba było ciągle schodzić do recepcji i się o nie prosić. Jednak hotel już zupełnie inny - dwa duże budynki 5-piętrowe zbudowane na kształt dużych okrętów, dobrze i nowocześnie wyposażone, codziennie w lodówce cola i fanta, bezpłatny sejf, formuła all rozszerzona. Co ważne mieszkając w Marin można korzystać z infrastruktury Village bez ograniczeń. W obydwu hotelach całodobowa ochrona. Ogólnie wyjazd uważam za udany i polecam wszystkim niezdecydowanym, dodam na koniec, że bardzo długo wybieraliśmy nasze wakacje

    Opinia dodana: 08 września 2014
  • 7,7 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Maciej Kołodko
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Sierpień 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Dużo zieleni
    • Wady Wnętrza pokoi do remontu

    Udało nam się przenieść z Eftalia Village do hotelu Eftalia Marine (obok Village) i dlatego było dobrze.Village wygląda ładnie z zewnątrz,otoczony jest zielenią , ale pokoje są do remontu.Naszym zdaniem nie powinno się zapraszać gości do pokoi w takim stanie .Marine dla odmiany jest czysty,nowy a infrastruktura jest wspólna dla obu hoteli i jak najbardziej zadowalająca(zjeżdżalnie,wiele basenów,barów,restauracji) . Animacje na niezłym poziomie,ale niektóre pokrywały się w czasie i nie można było uczestniczyć we wszystkich . Wyżywienie niezłe ,dużo , ale mało urozmaicone.Hotel Eftalia Village załuguje na 3 *** a Marine na 4****.Pięć gwiazdek to ma na przykład Marden Palace .

    Opinia dodana: 24 sierpnia 2014
1 2 3 4 5 ... 15
Byłeś w tym hotelu? Podziel się opinią z innymi