8,2 / 10

Bardzo dobry
88%
poleca ten hotel
Eftalia Village
Turcja / Riwiera Turecka

Eftalia Village: basen, obiekt

Zobacz na mapie

Ocena na podstawie 140 opinii

Stosunek jakosci do ceny: ADEKWATNY

Szczegółowe oceny
  • 8.1
    Hotel

    • 9.2 Basen
    • 8.2 Obsługa
    • 7.1 Rozrywka i animacje
    • 7.4 Sport
    • 8.7 Udogodnienia dla dzieci
  • 8.5
    Pokoje

    • 8.7 Czystość
    • 8.2 Łazienka
    • 8.6 Wielkość
    • 8.5 Wyposażenie
  • 7.8
    Położenie

    • 6.2 Atrakcje w okolicy
    • 8.9 Ciche i kameralne położenie
    • 8.7 Możliwości komunikacyjne
    • 8.6 Odleglość od plaży
    • 6.6 Restauracje/bary w okolicy
  • 8.8
    Posiłki

    • 9.5 Ilość
    • 8.9 Jakość i smak
    • 8.5 Obsługa/serwis
    • 8.2 Urozmaicenie
Zalety hotelu:
  • Plaża żwirowo - piaszczysta ok. 150 m od hotelu, przejście nadziemne lub podziemne przez ulicę
  • Obfite posiłki
  • Trzy baseny ze zjeżdżalniami
  • Ciche i kameralne położenie
Sprawdź oferty z Twojego lotniska
  • Wyjazd z Katowic All Inclusive
    1 353 zł 7 dni / os. Sprawdź
  • Wyjazd z Warszawy All Inclusive
    1 403 zł 7 dni / os. Sprawdź
Zobacz oferty z innych lotnisk

Opinie

Dodane przez        
 
  • 7,7 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Maciej Kołodko
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Sierpień 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Dużo zieleni
    • Wady Wnętrza pokoi do remontu

    Udało nam się przenieść z Eftalia Village do hotelu Eftalia Marine (obok Village) i dlatego było dobrze.Village wygląda ładnie z zewnątrz,otoczony jest zielenią , ale pokoje są do remontu.Naszym zdaniem nie powinno się zapraszać gości do pokoi w takim stanie .Marine dla odmiany jest czysty,nowy a infrastruktura jest wspólna dla obu hoteli i jak najbardziej zadowalająca(zjeżdżalnie,wiele basenów,barów,restauracji) . Animacje na niezłym poziomie,ale niektóre pokrywały się w czasie i nie można było uczestniczyć we wszystkich . Wyżywienie niezłe ,dużo , ale mało urozmaicone.Hotel Eftalia Village załuguje na 3 *** a Marine na 4****.Pięć gwiazdek to ma na przykład Marden Palace .

    Opinia dodana: 24 sierpnia 2014
  • 3,2 / 10

    ola
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Sierpień 2014

    • Zalety zielono ,zjezdzalnie
    • Wady slychac sasiadow slisko kolo basenow okropne monotonne jedzenie brak animacji a jak sa to pol godziny szara plamiasta posciel sprane szorstkie reczniki

    kolo basenow slisko mozna polamac kosci,zjezdzalnie otwarte 10-12i14-17,jedzenie okropne monotonne animacje polgodziny koncza sie o 22 potem to nic, mini kluby sa ale szukajcie ich sami bo po dzieci nikt nie przyjdzie nie zbiera ich nie ma informacji gdzie sa zlokalizowane/wezyr/ mimo duzej grupy polakow/napewno wiecej niz niemcow/animacje i mini disco dla dzieci prowadzone sa po rusku niemiecku angielsku ,piosenki na dyscotece dla dzieci tez w tych jezykach po polsku nie ma zadnej moja mala byla zawiedziona nie chciala chodzic, w pokoju brak wtyczek, klima bezposrednio na lozko mozna sie pochorowac reczniki jezeli sa bo nie zawsze to mocno sprane szortkie dziurawe,posciel juz na wstepie szara w plamach zmieniana co 3dni?dziecko przybieglo z basenu wskoczyla na lozko i takie slady stop zostaly w okolicy hotelu nic nie ma wiec siedzicie na miejscu dobre to tylko zjezdzalnie

    Opinia dodana: 21 sierpnia 2014
  • 1,0 / 10

    Basia
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Lipiec 2014

    Nie mogę nic powiedzieć o tym hotelu, ponieważ w ogóle tam nie przebywałam. Jestem bardzo nie zadowolona ,ponieważ po przyjeździe z lotniska do hotelu Eftalia zaprowadzono nas na kolację, myślę żeby nas trochę udobruchać , po przyjściu do recepcji powiedziano nam , że nie ma dla nas miejsc. Chciałam zaznaczyć, że wczasy w Eftali rezerwowałam w styczniu. Jestem bardzo niezadowolona, poniewaz nie mogę tego pojąć dlaczego tych miejsc nie było!

    Opinia dodana: 31 lipca 2014
  • 10 / 10

    Klient Wakacje.pl

    ewa
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Lipiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Ogromny aquapark do dyspozycji gosci. Duza ilość barów i restauracji. Raj dla dzieci!!!

    Rewelacja! Polecam dla rodzin z dziecmi!!! Ogromny aquapark przy plazy, wiele restauracji do dyspozycji gosci, mila obsługa, bardzo smaczne jedzenie - mnustwo ryb. Animacje dla dzieci.

    Opinia dodana: 17 lipca 2014
  • 8,9 / 10

    Kinga
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Lipiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Hotel urządzony ze smakiem, wysmienite wyzywienie, w ilościach nie do ogarniecia. Dla dzieci raj na ziemii :) Kompleks Spa i obsługa, od której mozna się dowiedzieć wszystkiego - Pani Walentyna rozmawia w języku polskim i udzieli Wam wszystkich informacji, dodatkowo Guest Relation Pani Sylwia. Niestety od pani rezydent z Wezyra nie sprostała oczekiwaniom
    • Wady raczej brak :)

    Najważniejsze na urlopie: słońce, woda, relaks, dobre jedzenie i picie. To na pewno można znaleźć w tym miejscu. Polecam serdecznie skorzystanie w wolnej chwili, a na pewno sie taka znajdzie, skorzystanie z kompleksu SPA - masaże, łaźnia pierwsza klasa. Wyjazd był rodzinno - przyjacielski, wiec wszyscy zadowoleni :) 100 % polecam :D:D

    Opinia dodana: 15 lipca 2014
  • 7,8 / 10

    Rafał z Gdańska
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Czerwiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Czystość , smaczne i w miarę urozmaicone jedzenie
    • Wady słabe animacje , disco dla dzieci codziennie wg tego samego schematu - po 3 dniach wszyscy znają kolejność piosenek , NAPOJE I DRINKI W PLASTIKOWYCH KUBKACH!!!

    Witam , mieliśmy okazję gościć w tym hotelu w sierpniu 2012 . Pomimo pełnego obłożenia wszystko działało sprawnie ( poza rezydentką TUI - masakra jakaś - tylko wcisnąć ludziom wycieczki i nara - na szczęście nie nam). Kuchnia niezła , dużo i urozmaicona - każdy znajdzie coś dla siebie , minusik za napoje z dystrybutorów dla dzieci bleee. Wiadomo jak to jest , chcesz mieć zawsze stolik , sztućce , nakrycia , wino itp do stolika - nie bądź skąpcem daj parę eurasków a będzie Ci dane . My mieliśmy wszystko , ekstra obsługę , uśmiechniętego kelnera i wszystkiego w nadmiarze. Co do barów - ogólnie spoko : drinki , piwo , wino itp. niestety serwowane w plastikowych kubasach - fuj!!! Tu z pomocą przyszło znowu parę eurasków - znalazły się szklaneczki , kufle do piwa , dla grzecznie proszącego klienta zawsze jest jakieś rozwiązanie - stolik obsługiwany z nadmierną wręcz starannością. Moja 7 letnia córka wiecznie okupywała zjeżdżalnie wodne i baseny a ponieważ jest z nich daleko do rest. głównej więc nie chodziliśmy na obiady - zresztą kto by to zjadł.:) Wycieczki fakultatywne kupujcie u autochtonów - 40% taniej i wszystko ok. , Polecam dolmusze - tanio i spoczko do Alanyi 2 euro/os , do Side 3euro/os. Blisko hotelu delfinarium - bez szału obecnie zostały tylko 3 delfiny i 3 foki:( , byliśmy w lepszych i tańszych. Hotel polecam dla rodzin z dziećmi - 2 tyg zleciały jak z bicza strzelił.

    Opinia dodana: 22 czerwca 2014
  • 8,0 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Robert
    Grupa przyjaciół
    Pobyt: Czerwiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Duży kompleks hotelowy, utrzymany na dobrym poziomie, powstają nowe budynki, na bieżąco sprzątane pokoje, klimatyzacja. Widać, że starają się, aby zapewnić dobre warunki przebywającym w nim wczasowiczom. Ogólnie polecam.
    • Wady Ponieważ jest to duży kompleks hotelowy, jest on rozbudowywany i przebywa w nim duża ilość osób to trudno tu o spokój- dlatego dla osób pragnących ciszy nie spełni on tych wymagań. Mi osobiście to nie przeszkadzało.

    Polecam to miejsce dla osób z dziećmi, duża ilość basenów itd. Ogólnie wywarł na mnie dobre wrażenie i śmiało mogę go polecić. Sama plaża jest trochę kamienista, ale duża ilość basenów, barów, dostęp do leżaków, dobra kuchnia, opieka rezydentów jest godna odwiedzenia tego miejsca.

    Opinia dodana: 20 czerwca 2014
  • 6,2 / 10

    malgosia t
    Grupa przyjaciół
    Pobyt: Czerwiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety super miasteczko wodne na plaży,duzy obiekt,dużo roślinności,miła obsługa,zjeżdzalnie,bary na plaży
    • Wady moloch,tłumy na posiłkach,zadaszona jadalnia zatrzymujaca opary z kuchni,skromne pokoje,na pewno nie są na poziomie 5 gwiazdek,restauracja też słabe 4 gwiazdki

    Hotel przyjemny,ale na pewno to nie 5 gwiazdek,to bardziej kompleks wypoczynkowy niż hotel.Ogólnie jakość podnosi miasteczko wodne na plaży,super nowoczesne,nowe.

    Opinia dodana: 13 czerwca 2014
  • 8,4 / 10

    Klient Wakacje.pl

    marzenia
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Czerwiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi

    Wczasy bardzo udane. Wielkim plusem jest zagospodarownie plaży. Super! W hotelu trochę brakuje muzyki a jak już coś leci to rosyjskie przeboje.

    Opinia dodana: 13 czerwca 2014
  • 9,9 / 10

    Paulina
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Czerwiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Domowy styl . Kamerlny w pięknym ogrodzie. Pokoje duże, czyste.
    • Wady Brak

    Przebywałam tam na przełomie majai czerwca 2014. Fantastyczny pobyt. Dycha za wsztsytko. Wyzywienie fantastyczne, otoczenie fantastyczne, infrasttruktura wokół hotelu i na plaży fantastyczna. W przyszłym roku równiez tam pojadę.

    Opinia dodana: 11 czerwca 2014
1 2 3 4 5 ... 14
Byłeś w tym hotelu? Podziel się opinią z innymi