8,2 / 10

Bardzo dobry
87%
poleca ten hotel
Eftalia Village
Turcja / Riwiera Turecka

Eftalia Village: zjeżdżalnia

Zobacz na mapie

Ocena na podstawie 153 opinii

Stosunek jakości do ceny: ADEKWATNY

Szczegółowe oceny
  • 8.1
    Hotel

    • 9.1 Basen
    • 8.2 Obsługa
    • 7.1 Rozrywka i animacje
    • 7.4 Sport
    • 8.6 Udogodnienia dla dzieci
  • 8.4
    Pokoje

    • 8.6 Czystość
    • 8.1 Łazienka
    • 8.5 Wielkość
    • 8.4 Wyposażenie
  • 7.8
    Położenie

    • 6.3 Atrakcje w okolicy
    • 8.8 Ciche i kameralne położenie
    • 8.6 Możliwości komunikacyjne
    • 8.6 Odleglość od plaży
    • 6.8 Restauracje/bary w okolicy
  • 8.7
    Posiłki

    • 9.4 Ilość
    • 8.8 Jakość i smak
    • 8.5 Obsługa/serwis
    • 8.2 Urozmaicenie
Zalety hotelu:
  • Plaża żwirowo - piaszczysta ok. 150 m od hotelu, przejście nadziemne lub podziemne przez ulicę
  • Obfite posiłki
  • Trzy baseny ze zjeżdżalniami
  • Ciche i kameralne położenie
Sprawdź oferty z Twojego lotniska
  • Wyjazd z Gdańska All Inclusive
    1 022 zł 3 dni / os. Sprawdź
  • Wyjazd z Katowic All Inclusive
    1 022 zł 3 dni / os. Sprawdź
Zobacz oferty z innych lotnisk

Opinie

Dodane przez          
 
  • 8,7 / 10

    Rafał
    ""
    Pobyt: Lipiec 2015

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Zjeżdzalnie, masa atrakcji dla dzieci,
    • Wady Bardzo ślisko!!!!!!!!! Masa połamanych podczas pobytu.

    Byliśmy z dziećmi od 30 06.15 do 10 07.15. Masa atrakcji dla dzieci dużo zjeżdzalni , fajne animacje i show. Niestety bardzo ślisko !!!!! Widok gipsu codzienny a hotelowy lekarz miał pełne ręce roboty. Ogólnie polecam , ale dla odważnych i uważnych. Niestety pierwszy raz nie polecam biura podróży TUI. Pierwszy raz nam się zdarzyło (20 wyjazdów) abyśmy nie zobaczyli rezydentki na oczy, Po przylocie na lotnisku nie obecna, na spotkanie w hotelu nie dotarła , i na wyjazd też, przez co było straszne zamieszanie. Byliśmy w Turcji 2 lata temu z Wezyrem i było super.

    Opinia dodana: 06 sierpnia 2015
  • 7,3 / 10

    agat
    ""
    Pobyt: Lipiec 2015

    • Zalety Piękna zieleń, wyspa posiada b. dużo atrakcji
    • Wady bardzo Slskie płytki przy basenie aqua. tyle osób połamanych to nigdzie nie widziałem, co chwile ktos leżał. Koty które potrafiły podrapać

    Brak klimatyzacji na lobby, na stołowce, brudne szklanki, talerze-( standart ). Raczej tam nie wrócę, Hotel o standarcie naciąganym 4. Pokoje ładne, czyste, duże.

    Opinia dodana: 22 lipca 2015
  • 9,0 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Agata
    ""
    Pobyt: Maj 2015

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety fantastyczne zaplecze atrakcji dla dzieci
    • Wady mały teren

    Hotel fantastyczny. spokojny i bezpieczny, mnóstwo atrakcji dla dzieci, zjeżdżalnie, dobrze utrzymane baseny. doskonałe jedzenie i miła obsługa. bardzo czysto. polecam dla rodzin z dziećmi.

    Opinia dodana: 14 lipca 2015
  • 7,1 / 10

    kato
    ""
    Pobyt: Sierpień 2013

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Dużo atrakcji dla dzieci-aqapark,zajęcia z animatorami.Czysty hotel,duzo zieleni
    • Wady Plaża nieco zaniedbana-aczkolwiek nie ma tragedii

    Polecam dla rodzin z dziecmi.W pobliżu osrodka pustka-nie ma co zwiedzać.

    Opinia dodana: 21 czerwca 2015
  • 8,7 / 10

    Anna
    Grupa przyjaciół
    Pobyt: Maj 2015

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Dobra lokalizacja, dużo zieleni, czysto
    • Wady jeden klucz do pokoju

    W dniu przyjazdu okazało się, że nie ma dla nas pokoju zgodnie z wykupioną rezerwacją, byliśmy grupą sześciu osobową to chcieli nas zakwaterować w pokojach dwuosobowych z jedną łazienką i WC. Ponieważ nie chcieliśmy się na to zgodzić to Pan w recepcji potraktował nas bardzo arogancko wskazując nam miejsce zakwaterowania na fotelach w lobby.Wywnioskowaliśmy, że musi mieć na to zgodę swojego przełożonego ponieważ w przeciwnym wypadku inaczej traktowałby turystów(był to przypadek odosobniony, ponieważ pozostali pracownicy hotelu byli bardzo bardzo mili i uprzejmi).Wszystko zakończyło się dobrze ale to tylko dzięki wspaniałemu rezydentowi Ahmedowi Cherni, bardzo serdecznie Go pozdrawiamy.Rozwiązał wszystkie nasze problemy,znalazły się pokoje jesteśmy bardzo zadowoleni,że mieliśmy tak wspaniałego rezydenta.Poza tym jedynym incydentem nie mieliśmy powodów do niezadowolenia, bardzo dobre wyżywienie,lokalizacja, blisko do morza, dużo zieleni, czysto, pokoje sprzątane codziennie.Bardzo nam się podobało chyba tam wrócimy,spokojnie mogę polecić ten hotel.

    Opinia dodana: 04 czerwca 2015
  • 9,1 / 10

    Asia
    ""
    Pobyt: Maj 2015

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Położenie, Zjeżdżalnie na palży, kompleks basenów na plazy,
    • Wady Pokoje ,jakośc wyposażenia

    Polecam hotel, adekwatna jakość do ceny. :) .......................................................

    Opinia dodana: 29 maja 2015
  • 9,0 / 10

    Lidka
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Październik 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety piękny ogród ,ładne , czyściutkie pokoje codziennie sprzatane , przytrajane kwiatami łóżka , wspaniałe, urozmaicone jedzenie ,wręcz nie do przejedzenia napoje do oporu wszędzie , baseny czyściutkie , zjeżdżalnie obłędne , personel uprzejmy nienachalny
    • Wady Czasami , zwłaszcza pod wieczór brzydko pachniało , przwdopodobnie z instalacji wodnej pod basenami , śliskie płytki przy niektórych basenach

    Hotel wspaniały , zwłaszcza dla rodzin z dziećmi . Wspaniałe wakacje ! Jeśli będę jechac jeszcze raz do tego hotelu to muszę mieć pewność że drugi raz nie będę z kilkoma setkami Rosjan . Ogólnie nic do nich nie mam . Przypominają mi Nas Polaków z lat 70 - 80 . W czasie Ich masowego najazdu bardzo spadł poziom obsługi , pogorszyło się jedzenie . Było ich dużo i głośno . Na szczęście trwało to kilka dni .

    Opinia dodana: 02 listopada 2014
  • 8,0 / 10

    Klient Wakacje.pl

    TOMEK
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Październik 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi

    hotel fajnie położony, dużo atrakcji zwłaszcza zjeżdżalnie, jedzenie dobre i dużo,

    Opinia dodana: 20 października 2014
  • 9,6 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Krystyna Adamenko
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Październik 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety blisko plaży,kameralnie,domki w ogrodzie, widok na łąkę i w oddali morze(kozy codziennie pasali)
    • Wady drobne niedociągnięcia, armatura sanitarna dość zużyta w naszym pokoju, nie wiem jak w innych..

    Wspaniałe miejsce dla tych którzy nie lubią tłumów, dyskotek,hałasu.. dla rodzin z dziećmi szczególnie, wspaniałe animatorki z Polski, urozmaicone posiłki, cudne aquaparki, spędziliśmy tam bardzo udane wakacje..

    Opinia dodana: 17 października 2014
  • 2,2 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Iwona
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Wrzesień 2014

    Dałam się niestety oszukać. W momencie kiedy rezerwowałam wakacje ten hotel w ofercie miał 5 gwiazdek, po przyjechaniu na miejsce byłam niesamowicie zaskoczona. Wszystko stare, pościel z żołtymi plamami odrażająca. Na 2 pokoje mieliśmy jeden klucz! i jeden pilot do klimatyzacji! co było problemem w nocy!!! Nie polecam, te pokoje to naprawdę nawet na 3 gwiazdki nie zasługują. Zmieniałam Hotel bo nie byłam w stanie tam mieszkać. Nie dajcie się oszukać!! to nie wygląda tak jak na zdjęciach. Baseny są w porządku i aqua park również, ale pokoje są straszne!!!!

    Opinia dodana: 15 października 2014
1 2 3 4 5 ... 16
Byłeś w tym hotelu? Podziel się opinią z innymi