8,3 / 10

Bardzo dobry
89%
poleca ten hotel
Eftalia Village
Turcja / Riwiera Turecka

Eftalia Village: basen, obiekt

Ocena na podstawie 137 opinii

Stosunek jakosci do ceny: ADEKWATNY

Szczegółowe oceny
  • 8.1
    Hotel

    • 9.2 Basen
    • 8.3 Obsługa
    • 7.1 Rozrywka i animacje
    • 7.4 Sport
    • 8.7 Udogodnienia dla dzieci
  • 8.6
    Pokoje

    • 8.8 Czystość
    • 8.2 Łazienka
    • 8.7 Wielkość
    • 8.6 Wyposażenie
  • 7.9
    Położenie

    • 6.3 Atrakcje w okolicy
    • 9.0 Ciche i kameralne położenie
    • 8.8 Możliwości komunikacyjne
    • 8.7 Odleglość od plaży
    • 6.7 Restauracje/bary w okolicy
  • 8.9
    Posiłki

    • 9.6 Ilość
    • 8.9 Jakość i smak
    • 8.6 Obsługa/serwis
    • 8.3 Urozmaicenie
Zalety hotelu:
  • Plaża żwirowo - piaszczysta ok. 150 m od hotelu, przejście nadziemne lub podziemne przez ulicę
  • Obfite posiłki
  • Trzy baseny ze zjeżdżalniami
  • Ciche i kameralne położenie
Sprawdź oferty z Twojego lotniska
  • Wyjazd z Katowic All Inclusive
    1 403 zł 7 dni / os. Sprawdź
  • Wyjazd z Warszawy All Inclusive
    1 403 zł 7 dni / os. Sprawdź
Zobacz oferty z innych lotnisk

Opinie

Dodane przez        
 
  • 10 / 10

    Klient Wakacje.pl

    ewa
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Lipiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Ogromny aquapark do dyspozycji gosci. Duza ilość barów i restauracji. Raj dla dzieci!!!

    Rewelacja! Polecam dla rodzin z dziecmi!!! Ogromny aquapark przy plazy, wiele restauracji do dyspozycji gosci, mila obsługa, bardzo smaczne jedzenie - mnustwo ryb. Animacje dla dzieci.

    Opinia dodana: 17 lipca 2014
  • 8,9 / 10

    Kinga
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Lipiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Hotel urządzony ze smakiem, wysmienite wyzywienie, w ilościach nie do ogarniecia. Dla dzieci raj na ziemii :) Kompleks Spa i obsługa, od której mozna się dowiedzieć wszystkiego - Pani Walentyna rozmawia w języku polskim i udzieli Wam wszystkich informacji, dodatkowo Guest Relation Pani Sylwia. Niestety od pani rezydent z Wezyra nie sprostała oczekiwaniom
    • Wady raczej brak :)

    Najważniejsze na urlopie: słońce, woda, relaks, dobre jedzenie i picie. To na pewno można znaleźć w tym miejscu. Polecam serdecznie skorzystanie w wolnej chwili, a na pewno sie taka znajdzie, skorzystanie z kompleksu SPA - masaże, łaźnia pierwsza klasa. Wyjazd był rodzinno - przyjacielski, wiec wszyscy zadowoleni :) 100 % polecam :D:D

    Opinia dodana: 15 lipca 2014
  • 7,8 / 10

    Rafał z Gdańska
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Czerwiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Czystość , smaczne i w miarę urozmaicone jedzenie
    • Wady słabe animacje , disco dla dzieci codziennie wg tego samego schematu - po 3 dniach wszyscy znają kolejność piosenek , NAPOJE I DRINKI W PLASTIKOWYCH KUBKACH!!!

    Witam , mieliśmy okazję gościć w tym hotelu w sierpniu 2012 . Pomimo pełnego obłożenia wszystko działało sprawnie ( poza rezydentką TUI - masakra jakaś - tylko wcisnąć ludziom wycieczki i nara - na szczęście nie nam). Kuchnia niezła , dużo i urozmaicona - każdy znajdzie coś dla siebie , minusik za napoje z dystrybutorów dla dzieci bleee. Wiadomo jak to jest , chcesz mieć zawsze stolik , sztućce , nakrycia , wino itp do stolika - nie bądź skąpcem daj parę eurasków a będzie Ci dane . My mieliśmy wszystko , ekstra obsługę , uśmiechniętego kelnera i wszystkiego w nadmiarze. Co do barów - ogólnie spoko : drinki , piwo , wino itp. niestety serwowane w plastikowych kubasach - fuj!!! Tu z pomocą przyszło znowu parę eurasków - znalazły się szklaneczki , kufle do piwa , dla grzecznie proszącego klienta zawsze jest jakieś rozwiązanie - stolik obsługiwany z nadmierną wręcz starannością. Moja 7 letnia córka wiecznie okupywała zjeżdżalnie wodne i baseny a ponieważ jest z nich daleko do rest. głównej więc nie chodziliśmy na obiady - zresztą kto by to zjadł.:) Wycieczki fakultatywne kupujcie u autochtonów - 40% taniej i wszystko ok. , Polecam dolmusze - tanio i spoczko do Alanyi 2 euro/os , do Side 3euro/os. Blisko hotelu delfinarium - bez szału obecnie zostały tylko 3 delfiny i 3 foki:( , byliśmy w lepszych i tańszych. Hotel polecam dla rodzin z dziećmi - 2 tyg zleciały jak z bicza strzelił.

    Opinia dodana: 22 czerwca 2014
  • 8,0 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Robert
    Grupa przyjaciół
    Pobyt: Czerwiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Duży kompleks hotelowy, utrzymany na dobrym poziomie, powstają nowe budynki, na bieżąco sprzątane pokoje, klimatyzacja. Widać, że starają się, aby zapewnić dobre warunki przebywającym w nim wczasowiczom. Ogólnie polecam.
    • Wady Ponieważ jest to duży kompleks hotelowy, jest on rozbudowywany i przebywa w nim duża ilość osób to trudno tu o spokój- dlatego dla osób pragnących ciszy nie spełni on tych wymagań. Mi osobiście to nie przeszkadzało.

    Polecam to miejsce dla osób z dziećmi, duża ilość basenów itd. Ogólnie wywarł na mnie dobre wrażenie i śmiało mogę go polecić. Sama plaża jest trochę kamienista, ale duża ilość basenów, barów, dostęp do leżaków, dobra kuchnia, opieka rezydentów jest godna odwiedzenia tego miejsca.

    Opinia dodana: 20 czerwca 2014
  • 6,2 / 10

    malgosia t
    Grupa przyjaciół
    Pobyt: Czerwiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety super miasteczko wodne na plaży,duzy obiekt,dużo roślinności,miła obsługa,zjeżdzalnie,bary na plaży
    • Wady moloch,tłumy na posiłkach,zadaszona jadalnia zatrzymujaca opary z kuchni,skromne pokoje,na pewno nie są na poziomie 5 gwiazdek,restauracja też słabe 4 gwiazdki

    Hotel przyjemny,ale na pewno to nie 5 gwiazdek,to bardziej kompleks wypoczynkowy niż hotel.Ogólnie jakość podnosi miasteczko wodne na plaży,super nowoczesne,nowe.

    Opinia dodana: 13 czerwca 2014
  • 8,4 / 10

    Klient Wakacje.pl

    marzenia
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Czerwiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi

    Wczasy bardzo udane. Wielkim plusem jest zagospodarownie plaży. Super! W hotelu trochę brakuje muzyki a jak już coś leci to rosyjskie przeboje.

    Opinia dodana: 13 czerwca 2014
  • 9,9 / 10

    Paulina
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Czerwiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Domowy styl . Kamerlny w pięknym ogrodzie. Pokoje duże, czyste.
    • Wady Brak

    Przebywałam tam na przełomie majai czerwca 2014. Fantastyczny pobyt. Dycha za wsztsytko. Wyzywienie fantastyczne, otoczenie fantastyczne, infrasttruktura wokół hotelu i na plaży fantastyczna. W przyszłym roku równiez tam pojadę.

    Opinia dodana: 11 czerwca 2014
  • 9,7 / 10

    Mariusz
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Maj 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety super zagospodarowany teren przy plaży, dobra obsługa i dużo jedzenia

    Pobyt 7-21 maj z 7-letnim dzieckiem - bardzo udane wakacje (brak większych zastrzeżeń do Wezyra).Pierwsze 2 dni padało (czas przeznaczony na zwiedzanie),ale potem grzało do końca pobytu. Woda w morzu ciepła, w basenach z rana i w pierwszym kontakcie jeszcze zimna.Jedzenia dużo i nie do przejedzenia, miła i dobra obsługa (naprawdę zasuwają)-można się doczepić jedynie do znajomości języków niektórych z obsługi.Hotel naprawdę czysty, pokój ok -zalecam pokój od strony ogrodu na piętrze najlepiej w połowie kompleksu (przy aqua i restauracji głośno,wystarczy że w pokojach wszystko słychać a sąsiedzi Niemcy i Francuzi potrafią hałasować o 3 nad ranem).Bardzo dużo Polaków, dzięki temu mieliśmy polskie animatorki w hotelowym mini klubie, na plaży mini klub międzynarodowy (dziennie mieliśmy ok.3godz. dla siebie).Sklep,fryzjer na terenie hotelu,w pobliżu bazar,kantor.Bliziutko fajne delfinarium -na miejscu 20 euro dorosły(nie kupować u rezydenta!).Bazar w pobliskim Konakli, piękna plaża kleopatry i port w Alanya (18km )-tani dojazd dolmuszem.Za tą cenę (w maju tanio)hotel przerósł nasze oczekiwania , a to za sprawą Eftalia Island, z której mogą darmowo korzystać goście sieci Eftalia.Jest to genialny kompleks na plaży (z hotelu minuta przez tunel),mnóstwo zjeżdżalni i basenów, wc,bar z piciem i jedzeniem co krok (nie trzeba wracać na obiad do hotelu, ale z alkoholu na plaży tylko piwo)-aquapark bajka.Jeszcze dopieszczają, ale mozna korzystać już ze wszystkiego (ostatniego dnia załapałem się na otwarcie ostatniej zjeżdżalni).Sama plaża średnia,kamienista, ale panorama z platwormy zjeżdżalni cudna.Jedynym minusem było brak muzyki przy basenie hotelowym. bo DJ był na plaży.Z czystym sumieniem polecam ten hotel.

    Opinia dodana: 24 maja 2014
  • 10 / 10

    justyna
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Maj 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety wlasnie dzis wrocilam z dwojka dzieci. dzieci zachwycone baseny zjrzdzalnie po prostu super. jedzenia mnostwo. po prostu wspaniake wakacje

    polecam serdecznie szczevolnje rkdzinom z dziecmi. baseny i zjezdzaknie na plazy super. hotel czysciutki lrzepiekny. wad nie widzielismy. polecam

    Opinia dodana: 21 maja 2014
  • 8,5 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Bogdan
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Maj 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Bardzo dobra obsługa i położenie.
    • Wady Bardzo słaby sygnał łączności bezprzewodowej. Pokoje średnio dobre.

    Bardzo udane wakacje. Super położenie kompleksu hotelowego. Bardzo dobre wyżywienie i obsługa hotelowa zarówno w głównym kompleksie , a także na plaży.

    Opinia dodana: 19 maja 2014
1 2 3 4 5 ... 14
Byłeś w tym hotelu? Podziel się opinią z innymi