9,1 / 10

Wspaniały
93%
poleca ten hotel
Elba Carlota
Hiszpania / Fuerteventura

Elba Carlota: basen

Zobacz na mapie

Ocena na podstawie 59 opinii

Stosunek jakosci do ceny: ADEKWATNY

Szczegółowe oceny
  • 8.7
    Hotel

    • 8.9 Basen
    • 9.0 Obsługa
    • 8.6 Rozrywka i animacje
    • 8.4 Sport
    • 8.7 Udogodnienia dla dzieci
  • 9.3
    Pokoje

    • 9.3 Czystość
    • 9.5 Łazienka
    • 9.4 Wielkość
    • 9.2 Wyposażenie
  • 8.8
    Położenie

    • 8.1 Atrakcje w okolicy
    • 8.9 Ciche i kameralne położenie
    • 9.1 Możliwości komunikacyjne
    • 9.6 Odleglość od plaży
    • 8.4 Restauracje/bary w okolicy
  • 9.2
    Posiłki

    • 9.5 Ilość
    • 9.3 Jakość i smak
    • 9.2 Obsługa/serwis
    • 8.8 Urozmaicenie
Zalety hotelu:
  • Basen z podgrzewaną wodą w sezonie zimowym
  • Bezpośrednio przy piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza oraz trzema zatokami otoczonymi falochronami
  • Blisko od lotniska (ok. 8 km)
  • Ładna łazienka
Sprawdź oferty z Twojego lotniska
  • Wyjazd z Katowic All Inclusive
    2 360 zł 7 dni / os. Sprawdź
  • Wyjazd z Poznania All Inclusive
    2 390 zł 7 dni / os. Sprawdź
Zobacz oferty z innych lotnisk

Opinie

Dodane przez          
 
  • 9,5 / 10

    wakacje
    Para
    Pobyt: Październik 2014

    • Poleca hotel dla
    • Ceniących spokój

    Hotel swietny, niestety na nurkowanie i kite surfing trzeba jechac na inna czesc wyspy i tracic caly dzien - a nie jak jest napisane na plazy przy hotelu. No i drogo - 410 euro za baardzo ubogi kurs nurkowania to jednak sporo, no ale to nie wina hotelu. Jedzenie bardzo dobre, chociaz po 2 tygodniach troche sie nudzi, bo potrawy sie powtarzaja. Fajne sa wieczory tematyczne (sushi, wloski itp.) W pokojach mogliby sie bardziej przylozyc do sprzatania (np. przez 2 tygodnie podloga w ogole nie byla zamiatana/odkurzana, caly czas byl piach z plazy) Ogolnie jestem bardzo zadowolona, obsluga jest bardzo mila - pozdrawiam pana Pena :)!

    Opinia dodana: 06 grudnia 2014
  • 9,2 / 10

    Klient Wakacje.pl

    ROMAN POPIOŁEK
    Para
    Pobyt: Październik 2014

    • Poleca hotel dla
    • Par
    • Zalety CZYSTOŚĆ,FLORA,KRÓTKA DROGA OD LOTNISKA,POSIŁKI,ANIMACJE
    • Wady HAŁAS SAMOLOTÓW, WCZESNIE CHOWAJĄCE SIĘ SŁOŃCE ZA KONTUREM BUDYNKU

    OGÓLNIE JESTEŚMY ZADOWOLENI.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Opinia dodana: 28 października 2014
  • 9,1 / 10

    Basrtek
    Para
    Pobyt: Czerwiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Duże pokoje, gratis widok na ocean, basen super, blisko plaża. Jedzenie urozmaicone bardzo dobre.

    Pobyt na początku czerwca bardzo udany, cisza i spokój. pokoje ładne, 2 duże baseny , plaża przy hotelu, jedzenie bardzo dobre , hotel polecam było super...

    Opinia dodana: 21 lipca 2014
  • 8,6 / 10

    Mateusz
    Para
    Pobyt: Maj 2014

    • Poleca hotel dla
    • Par
    • Zalety Duzy czysty i zadbany hotel.w pelni zasluguje na 4 gwiazdki,polecamy w 100%.Szczegolnie polecam wykupienie wczasow z wakacje.pl i proponuje zglosic sie do Pani Karoliny Iwan -goraco pozdrawiam

    Pobyt Maj 2014 Hotel bardzo czysty jeden z lepszych w ktorych bylismy w pel ni 4 gwiazdki ,zachecam do od[oczynku w tym hotelu...Pokoje duze i sprzatane codziennie....

    Opinia dodana: 30 maja 2014
  • 9,4 / 10

    Michał i Becia
    Para
    Pobyt: Grudzień 2013

    • Poleca hotel dla
    • Ceniących spokój
    • Zalety Prawdziwy europejski standard (duuuużo wyższy niż ten z Egiptu/Tunezji), pełna kultura, miła obsługa, sporo atrakcji (zarówno dla dzieciaków, jak i dorosłych), cisza i spokój wieczorami (głównie starsi Anglicy/Niemcy/Francuzi korzystających z uroków swoich emerytur), mało krzykliwych i wulgarnych nacji rosyjskiej i polskiej. Ciekawe animacje/przygody kulinarne/gry i zabawy ruchowe. Obsługa pracuje z pasją i nie jest namolna.
    • Wady brak

    Bardzo przyjemny wyjazd. Udało nam się wyrwać na urlop do ciepłych krajów (Afryka odpadała ze względu na ciążę Żony) i nie żałujemy, mimo, iż hotel do tanich nie należy. Temperatura w okresie naszego wyjazdu oscylowała w okolicach 24 stopni. W słońcu było bajkowo, trochę słabiej, kiedy chowało się za chmurami, bo przy mocniejszych podmuchach wiatru robiło się chłodno. Specjalnie szukaliśmy spokojnej lokalizacji oraz cichego hotelu i nie zawiedliśmy się. Idealne miejsce dla osób szukających odskoczni od codziennych stresów, zgiełku i chamskich akcji. Relaks jak się patrzy.

    Opinia dodana: 17 maja 2014
  • 5,2 / 10

    wojciech
    Grupa przyjaciół
    Pobyt: Grudzień 2013

    • Zalety WYZYWIENIE

    opinie o hotelu ukazująsie wybiorczo .Rezydent nie informuje o trudach wycieczek gorskich, nie uprzedza starszych osob o trasie nad przepasciami np. na Lanzarotte

    Opinia dodana: 15 grudnia 2013
  • 8,9 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Ola
    Para
    Pobyt: Wrzesień 2013

    • Poleca hotel dla
    • Ceniących spokój
    • Zalety Dość dobry standard, super obsługa, czystość, spokój
    • Wady W pokojach parterowych położonych przy ulicy rano słychać hałasy pracującej śmieciarki i osób segregujących szkło i butelki, nie dało się spać. Musieliśmy zmienić pokój.

    Hotel bardzo czysty, nie trzeba było nikogo prosić o sprzątanie pokoju, bardzo miła i pomocna obsługa, jakość i ilość posiłków super, codziennie coś nowego w bufecie na kolacje i obiady, jedzenie urozmaicone, podawali i specjały kuchni włoskiej i hiszpańskiej a nawet japońskie sushi :) Bardzo blisko do plaży, sympatyczni animatorzy

    Opinia dodana: 06 grudnia 2013
  • 6,1 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Grace
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Listopad 2013

    • Poleca hotel dla
    • Ceniących spokój
    • Zalety dobrze utrzymany i czysty, obsługa nie uciazliwa
    • Wady male baseny ,mały ogrod, sprzatanie pokoi ograniczajace sie dozascielenia łozka i wyrzucenia smieci, nieuzupelniana w pokojach woda, kawa czy herbata, nie dodawane po wyczerpaniu mydelko (1 na 2 osoby) all inclusive tylko do 23-ej, dodatkowo płatny sejf, zastaw na reczniki, wykwaterowanie o godz12 tej i zakonczenie servisu - wyzywienia przy wylocie do Warszawy o 19 tej.Koniecznosc dokupienia pokoju lub wyzywienia albo spacerowania po okolicy

    rezydent nie informuje, ze dojazd na Lanzarotte czy tez dojazd na czarną plaże odbywa się przez strome i krete serpentyny gdzie dla osob strszych jest to ogrmony stres i skoki cisnienia.Odchorowywalam ten wyjazd cala noc, bo mam paniczny lek wysokosci. Nie polecam Fuerteventury w listopadzie, chłodnawo na cały pobyt tylko 2 dni sloneczne,bywaja nieprzyjemne wiatry.Bez kaptura na glowe nie warto sie ruszac.W basenach zimno.Jedzenie wysmienite i urozmaicone. Goscie to przewaznie Anglicy i Skandynawoie.Srednia wieku 60-70 lat ale to i taka pora roku.

    Opinia dodana: 06 grudnia 2013
  • 9,2 / 10

    Zygmunt Bulka

    • Poleca hotel dla
    • Ceniących spokój

    Bardzo dobra jakość za rozsądna cenę. Największa wadą:słabo działająca klimatyzacja w pokoju. Największa zaleta: bardzo smaczna i urozmaicona kuchnia. Warto dodać że Hotel położony jest w bliskim sąsiedztwie lotniska więc z jednej strony mamy krótki transfer na lotnisko a z drugiej stosunkowo nisko przelatujące samoloty.

    Opinia dodana: 16 listopada 2013
  • 7,2 / 10

    Artur
    Para
    Pobyt: Listopad 2013

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi, ceniących spokój

    Hotel usytuowany dla osób lubiących cisze, spokój, nude. W okolicy nic nie ma nawet w samym centrum miasta brak atrakcji. Obsługa ok, hotel też minus że w wyżywieniu all napoje do godz. 24 tylko. Byliśmy w maju i nie polecamy tego miesiąca pochmurno i nie za ciepło a co innego w biurze mówili, wiecej do biura Sigma w Kielcach sie nie wybiorę

    Opinia dodana: 11 listopada 2013
1 2 3 4 5 ... 6
Byłeś w tym hotelu? Podziel się opinią z innymi