9,1 / 10

Wspaniały
93%
poleca ten hotel
Elba Carlota
Hiszpania / Fuerteventura

Elba Carlota: basen

Zobacz na mapie

Ocena na podstawie 63 opinii

Stosunek jakości do ceny: ADEKWATNY

Szczegółowe oceny
  • 8.7
    Hotel

    • 8.9 Basen
    • 9.0 Obsługa
    • 8.6 Rozrywka i animacje
    • 8.4 Sport
    • 8.7 Udogodnienia dla dzieci
  • 9.3
    Pokoje

    • 9.3 Czystość
    • 9.5 Łazienka
    • 9.4 Wielkość
    • 9.2 Wyposażenie
  • 8.8
    Położenie

    • 8.2 Atrakcje w okolicy
    • 8.9 Ciche i kameralne położenie
    • 9.1 Możliwości komunikacyjne
    • 9.5 Odleglość od plaży
    • 8.3 Restauracje/bary w okolicy
  • 9.2
    Posiłki

    • 9.4 Ilość
    • 9.3 Jakość i smak
    • 9.2 Obsługa/serwis
    • 8.8 Urozmaicenie
Zalety hotelu:
  • Basen z podgrzewaną wodą w sezonie zimowym
  • Bezpośrednio przy piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza oraz trzema zatokami otoczonymi falochronami
  • Blisko od lotniska (ok. 8 km)
  • Ładna łazienka
Sprawdź oferty z Twojego lotniska
  • Wyjazd z Katowic All Inclusive
    2 425 zł 7 dni / os. Sprawdź
  • Wyjazd z Poznania All Inclusive
    2 445 zł 7 dni / os. Sprawdź
Zobacz oferty z innych lotnisk

Opinie

Dodane przez          
 
  • 8,0 / 10

    Renata
    ""
    Pobyt: Marzec 2015

    • Poleca hotel dla
    • Par
    • Zalety czysto, dobre animacje, niedaleko lotniska, bar rewelacyjny:)
    • Wady Nie znam

    polecam choć nie mam porównania z innymi hotelami na Wyspach

    Opinia dodana: 19 sierpnia 2015
  • 9,6 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Zbigniew Haczkowski
    Para
    Pobyt: Kwiecień 2015

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Bardzo dobry.
    • Wady Brak.

    Bardzo miły pobyt - bardzo miły personel,znakomite wyżywienie,piękny hotel,przemiła i bardzo troskliwa rezydentka z RAINBOW TURS Wszystko OK.Polecam.

    Opinia dodana: 13 maja 2015
  • 9,7 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Artur
    Para
    Pobyt: Marzec 2015

    • Poleca hotel dla
    • Par
    • Wady Słaby internet, latające samoloty nad hotelem.

    Obfite i różnorodne posiłki zawsze 2-3 rodzaje ryb i 4-5 rodzajów mięsa, ciasta, lody i codziennie kolacja tematyczna, Pokoje czyste i przestronne, obsługa miła i Pani na recepcji mówi po polsku. Baseny i teren hotelowy super animacje również. Polecam dla rodzin z dziećmi.

    Opinia dodana: 08 kwietnia 2015
  • 7,2 / 10

    sobol
    Para
    Pobyt: Kwiecień 2014

    • Poleca hotel dla
    • Par
    • Zalety polozenie, obsluga,jedzenie na kolana nie powala, ale ok.
    • Wady samoloty podchodzace nad hotelem do ladowania w dzien(jezeli komus to przeszkadza). po 20-tej byl juz spokoj. pokoje bez wymiany poscieli przez 7 dni, ale sprzatane codziennie i z wymiana recznikow

    Gdyby sie czepiac , to wady w kazdym hotelu znajdziemy. jednemu podoba sie corka, drugiemu jej matka... Polecam, ale nie za 2800-3000zł na osobe. za 7 dni. Bylem z zona w kwietniu 2014r(obydwoje po 40 lat). na wakacje tygodniowe latamy 2 razy w roku: robimy je sobie wiosna i jesienia, bo fajne ceny, nie ma tloku i (przewaznie) buractwa.. Zaplacilismy 1650 za osobe wykupujac oferte dzien wczesniej. Nigdy za ten hotel nie zaplacilbym wiecej niz 2000-2200zl.

    Opinia dodana: 25 lutego 2015
  • 9,6 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Maciej
    Para
    Pobyt: Grudzień 2014

    • Poleca hotel dla
    • Par

    Stosunek zalet do wad zdecydowanie wypada na korzyść zalet.

    Opinia dodana: 23 grudnia 2014
  • 9,5 / 10

    wakacje
    Para
    Pobyt: Październik 2014

    • Poleca hotel dla
    • Ceniących spokój

    Hotel swietny, niestety na nurkowanie i kite surfing trzeba jechac na inna czesc wyspy i tracic caly dzien - a nie jak jest napisane na plazy przy hotelu. No i drogo - 410 euro za baardzo ubogi kurs nurkowania to jednak sporo, no ale to nie wina hotelu. Jedzenie bardzo dobre, chociaz po 2 tygodniach troche sie nudzi, bo potrawy sie powtarzaja. Fajne sa wieczory tematyczne (sushi, wloski itp.) W pokojach mogliby sie bardziej przylozyc do sprzatania (np. przez 2 tygodnie podloga w ogole nie byla zamiatana/odkurzana, caly czas byl piach z plazy) Ogolnie jestem bardzo zadowolona, obsluga jest bardzo mila - pozdrawiam pana Pena :)!

    Opinia dodana: 06 grudnia 2014
  • 9,2 / 10

    Klient Wakacje.pl

    ROMAN POPIOŁEK
    Para
    Pobyt: Październik 2014

    • Poleca hotel dla
    • Par
    • Zalety CZYSTOŚĆ,FLORA,KRÓTKA DROGA OD LOTNISKA,POSIŁKI,ANIMACJE
    • Wady HAŁAS SAMOLOTÓW, WCZESNIE CHOWAJĄCE SIĘ SŁOŃCE ZA KONTUREM BUDYNKU

    OGÓLNIE JESTEŚMY ZADOWOLENI.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Opinia dodana: 28 października 2014
  • 9,1 / 10

    Basrtek
    Para
    Pobyt: Czerwiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Duże pokoje, gratis widok na ocean, basen super, blisko plaża. Jedzenie urozmaicone bardzo dobre.

    Pobyt na początku czerwca bardzo udany, cisza i spokój. pokoje ładne, 2 duże baseny , plaża przy hotelu, jedzenie bardzo dobre , hotel polecam było super...

    Opinia dodana: 21 lipca 2014
  • 8,6 / 10

    Mateusz
    Para
    Pobyt: Maj 2014

    • Poleca hotel dla
    • Par
    • Zalety Duzy czysty i zadbany hotel.w pelni zasluguje na 4 gwiazdki,polecamy w 100%.Szczegolnie polecam wykupienie wczasow z wakacje.pl i proponuje zglosic sie do Pani Karoliny Iwan -goraco pozdrawiam

    Pobyt Maj 2014 Hotel bardzo czysty jeden z lepszych w ktorych bylismy w pel ni 4 gwiazdki ,zachecam do od[oczynku w tym hotelu...Pokoje duze i sprzatane codziennie....

    Opinia dodana: 30 maja 2014
  • 9,4 / 10

    Michał i Becia
    Para
    Pobyt: Grudzień 2013

    • Poleca hotel dla
    • Ceniących spokój
    • Zalety Prawdziwy europejski standard (duuuużo wyższy niż ten z Egiptu/Tunezji), pełna kultura, miła obsługa, sporo atrakcji (zarówno dla dzieciaków, jak i dorosłych), cisza i spokój wieczorami (głównie starsi Anglicy/Niemcy/Francuzi korzystających z uroków swoich emerytur), mało krzykliwych i wulgarnych nacji rosyjskiej i polskiej. Ciekawe animacje/przygody kulinarne/gry i zabawy ruchowe. Obsługa pracuje z pasją i nie jest namolna.
    • Wady brak

    Bardzo przyjemny wyjazd. Udało nam się wyrwać na urlop do ciepłych krajów (Afryka odpadała ze względu na ciążę Żony) i nie żałujemy, mimo, iż hotel do tanich nie należy. Temperatura w okresie naszego wyjazdu oscylowała w okolicach 24 stopni. W słońcu było bajkowo, trochę słabiej, kiedy chowało się za chmurami, bo przy mocniejszych podmuchach wiatru robiło się chłodno. Specjalnie szukaliśmy spokojnej lokalizacji oraz cichego hotelu i nie zawiedliśmy się. Idealne miejsce dla osób szukających odskoczni od codziennych stresów, zgiełku i chamskich akcji. Relaks jak się patrzy.

    Opinia dodana: 17 maja 2014
1 2 3 4 5 ... 7
Byłeś w tym hotelu? Podziel się opinią z innymi