7,2 / 10

Dobry
75%
poleca ten hotel
Eleftheria
Grecja / Kreta

: /

Zobacz na mapie

Ocena na podstawie 16 opinii

Stosunek jakosci do ceny: ADEKWATNY

Szczegółowe oceny
  • 6.8
    Hotel

    • 8.5 Basen
    • 7.4 Obsługa
    • 6.2 Rozrywka i animacje
    • 5.2 Sport
    • 6.1 Udogodnienia dla dzieci
  • 8.3
    Pokoje

    • 8.9 Czystość
    • 7.8 Łazienka
    • 7.8 Wielkość
    • 8.3 Wyposażenie
  • 7.3
    Położenie

    • 7.2 Atrakcje w okolicy
    • 9.5 Ciche i kameralne położenie
    • 7.4 Możliwości komunikacyjne
    • 5.4 Odleglość od plaży
    • 6.9 Restauracje/bary w okolicy
  • 7.5
    Posiłki

    • 7.8 Ilość
    • 7.7 Jakość i smak
    • 7.4 Obsługa/serwis
    • 6.9 Urozmaicenie
Zalety hotelu:
  • Ciche i kameralne położenie
  • Czyste i przyjemne pokoje
  • Ładny basen
  • Ładna łazienka
Sprawdź oferty z Twojego lotniska
  • Wyjazd z Warszawy śniadania i obiadokolacje
    1 310 zł 7 dni / os. Sprawdź
  • Wyjazd z Poznania śniadania i obiadokolacje
    1 439 zł 7 dni / os. Sprawdź
Zobacz oferty z innych lotnisk

Opinie

Dodane przez      
 
  • 8,3 / 10

    Eliza
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Lipiec 2013

    • Poleca hotel dla
    • Ceniących spokój
    • Zalety Cisza, spokój, cudna okolica ;-) wspaniały barman Aleks
    • Wady brak

    Byłam tam z córką w 2011 r , z rodziną i przyjaciółką w 2012 i 2013 roku i mamy wykupiony pobyt w 2014 roku. Nie możemy sie juz doczekać . To chyba mówi samo za siebie.

    Opinia dodana: 18 lutego 2014
  • 9,6 / 10

    Jurek

    Pobyt: Grudzień -0001

    • Poleca hotel dla
    • Ceniących spokój

    Byłem z żoną w lipcu 2013. Hotel bardzo czysty i zadbany (codzienna wymiana ręczników i sprzątanie pokoju). Jedzenie b. dobre- bez ograniczeń. W opcji 2 posiłków mieliśmy przesyt. I spokój wieczorami i w nocy- nawet cykady milkną po zmierzchu. Polecamy!

    Opinia dodana: 23 sierpnia 2013
  • 8,8 / 10

    Aga

    Pobyt: Grudzień -0001

    • Poleca hotel dla
    • Ceniących spokój, rodzin z dziećmi, szukających rozrywki

    Cudowne greckie wakacje, pod każdym względem :) Polecamy i pozdrawiamy Aleksa :) najlepszego barmana pod słońcem :)

    Opinia dodana: 12 lutego 2013

  • 8,2 / 10

    Sir Jaco
    Para
    Pobyt: Lipiec 2012

    • Poleca hotel dla
    • Nastawionych na zwiedzanie, ceniących spokój, rodzin z dziećmi

    Hotel pięknie położony, spokój i cisza... Dookoła drzewka oliwne a w dole morze. Obsługa normalna, miła z jednym wyjątkiem... Alex :) wspaniały, radosny człowiek! Dusza tego miejsca! Pomoże, wytłumaczy, podpowie. Zawsze uśmiechnięty! Jedzenie bardzo smaczne, może nie wspaniałe ale naprawdę dobre. Każdy znajdzie coś dla siebie bo jest spory wybór. Pokój, łazienka ok. Zwyczajnie normalne - telewizor, łóżka, lodóweczka, balkon + mała łazienka. Wielki minus natomiast za brak klimatyzacji w pakiecie, tylko za dopłatą!!! W tym klimacie to chyba skandal... A na dodatek mimo że wykupicie ten luksus to i tak wrócicie do "gorącego" pokoju bo kluczyk do uruchomienia elektryki musicie zabrać ze sobą a klimatyzacja jest na tym samym obwodzie co oświetlenie i zasilanie gniazdek!!! Po za tym jest bardzo mało wydajna, więc żeby poczuć jej dobrodziejstwo upływa sporo czasu. Jest to jedyna , za to poważna uwago do tego hotelu. Tak czy inaczej, polecam! Szukacie spokoju, relaksu, ciszy? Eleftheria!!!

    Opinia dodana: 16 stycznia 2013
  • 8,4 / 10

    Katia
    Para
    Pobyt: Wrzesień 2012

    • Poleca hotel dla
    • Ceniących spokój, nastawionych na zwiedzanie

    Hotel naprawde bardzo ładny, czysty,zadbany, przyjazna,spokojna, atmosfera. Idealny dla ludzi ceniacych spokój. Posiłki barszo smaczne. okolica niezbyt rozrywkowa,ale do Chani 8 km i tam jest co robic. Polecam z osobą towarzyszącą. Hotel położony na wgórzu wsróg gajów oliwnych z widokim na morze, do glównej drogi i plaży ok 10 - 15 min pieszo. Nam to nie przeszkadzało, lubimy spacery, a i tak jezdzi bus hotelowy 5 x dziennie.

    Opinia dodana: 23 września 2012
  • 8,4 / 10

    Ania

    Pobyt: Grudzień -0001

    • Poleca hotel dla
    • Ceniących spokój, rodzin z dziećmi

    Hotel położony w spokojnej cichej okolicy z dala od zgiełku głównej drogi. Do plaży kawałek, z powrotem pod górkę - zaostrzało apetyt ;) Jedzenie super, duży wybór, codziennie starają się podać coś z kuchni greckiej i europejskiej, świeże pyszne warzywa, mięsko przyrządzone-palce lizać ! Obsługa bardzo miła, szczególnie Alex - właściciel/kelner (nasza córeczka codziennie dostawała soczek z palemką gratis do kolacji;), trochę mówi po polsku. Apartamenty bardzo przestronne, czyste, pościel/ręczniki często zmieniane - bez zarzutu. W pokoju mieliśmy lodówkę, klimatyzację, ilość łóżek - jak w ofercie, czyli żadnych problemów na miejscu nie zastaliśmy. Najbliższa plaża piaszczysta. W połowie czerwca pusta, końcem czerwca umiarkowanie zatłoczona. W miasteczku jest sporo rozrywek (ja zauważałam głównie te dla dzieci, nie wiem jak tam z dyskotekami, ale podejrzewam że nie ma z tym problemu), można dobrze i tanio zjeść w knajpkach (polecam Tempo - po drodze z hotelu na plażę, np. 20E/2os. przystawki,obiad,deser,wino). Uwaga dla rodziców z malutkimi dziećmi, które jeszcze wymagają szczególnego żywienia (zupki ze słoiczków, mleko modyf.): w marketach w miasteczku jest bardzo mały wybór tych produktów, lepiej przywieźć z polski i mieć spokój niż jeździć po marketach w poszukiwaniu mleka odpowiadającego wiekowi dziecka.

    Opinia dodana: 07 września 2012
  • 9,2 / 10

    Ilona

    Pobyt: Grudzień -0001

    • Poleca hotel dla
    • Ceniących spokój, rodzin z dziećmi

    Pobyt czerwiec 2012. Hotel wspaniały, na szczęście w pewnej odległości od ulicy. Przystanek autobusowy w odległości 8 min. Dużo i tanio można zobaczuć i zwiedzić samodzielnie. Do plaży ok 10 min, z powrotem ok 15 - bo pod górkę. Bus (bezpłatny!) 5 x dziennie. Jedzenie urozmaicone, smakowo-rewelacyjne, ilościowo-bez ograniczeń. Czystość w pokojach wzorcowa. Pościel zmieniana co 3 dni. Obsługa uprzejma, uczynna. A jeżeli chodzi o Alexa- potwierdzam wypowiedź poprzedników. Wprowadza dodatkowy klimat tego hotelu. Uśmiechnięty, uprzejmy,chętny do pomocy.Zatrudnienie Alexa to strzał w dziesiątkę. Ogólnie: hotel dla szukających spokoju. Jeżeli chcemy trochę się rozerwać, można zejść na dół ( ok 8 min). Co kawałek są knajpki z muzyką grecką, "normalną', graną na żywo. A po powrocie- siadamy na balkonie. bierzemy w rękę szklaneczkę Uzo lub Kretaraki (polecam zakupienie tej z miodem) i odpoczywamy, odpoczywamy..

    Opinia dodana: 10 sierpnia 2012
  • 9,8 / 10

    Aśka
    Para
    Pobyt: Lipiec 2012

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi, ceniących spokój

    Hotel śliczny, bardzo czysto. Wspaniała obsługa. Mili właściciele. Pyszne jedzenie. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Byliśmy 15 dni i spędziliśmy bardzo milo czas. Polecamy gorąco tym, którzy lubią spokój i ciszę.

    Opinia dodana: 03 sierpnia 2012
  • 8,8 / 10

    eliza

    Pobyt: Grudzień -0001

    • Poleca hotel dla
    • Ceniących spokój, rodzin z dziećmi

    Drugi rok z rzędu w tym hotelu jak zwykle nie rozczarował, jedzenie pyszne , obsługa rewelacyjna , plaża piaszczysta a ALEX - barman - to jest czwarta i piąta gwiazdka dla tego hotelu.W przyszłym roku mam nadzieję tam wrócić.

    Opinia dodana: 23 lipca 2012
  • 9,2 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Marek

    Pobyt: Grudzień -0001

    • Poleca hotel dla
    • Ceniących spokój, rodzin z dziećmi

    Byłem w tym hotelu wraz z żoną i 9 letnim dzieckiem w pierwszej połowie lipca 2012.Polecam go gorąco, jedzenie w opcji HB bardzo dobre, pokoje czyste , schludne, widoki wspaniałe, niesamowicie spokojna okolica, świetna do wypoczynku, jesli ktoś sie chce zabawić 10-15 min od hotelu bary, restauracje i nocne dyskoteki, ale w okolicy hotelu absolutna cisza i brak uciążliwych ciagów samochodowych po północy i w innych porach dnia.Najważniejszą osoba w hotelu jest Aleks , Grek mówiący nieźle po polsku, jest bardzo sympatyczny, uczynny i bez niego ten Hotel nie miałby duszy.To on rządzi przy barze i w jadalni, szczególnie przy niezapomnianych obiadokolacjach:)Polecam gorąco ten Hotel i profesjonalną obsługe Aleksa (bardzo dużo praktycznych informacji o Krecie dowiecie się Państwo tylko od niego)

    Opinia dodana: 23 lipca 2012
Byłeś w tym hotelu? Podziel się opinią z innymi