8,0 / 10

Dobry
86%
poleca ten hotel
Eleftheria
Grecja / Kreta

Eleftheria: basen, obiekt

Zobacz na mapie

Ocena na podstawie 47 opinii

Stosunek jakosci do ceny: ADEKWATNY

Szczegółowe oceny
  • 7.3
    Hotel

    • 8.6 Basen
    • 8.0 Obsługa
    • 6.4 Rozrywka i animacje
    • 6.5 Sport
    • 7.1 Udogodnienia dla dzieci
  • 8.4
    Pokoje

    • 8.9 Czystość
    • 8.0 Łazienka
    • 8.2 Wielkość
    • 8.3 Wyposażenie
  • 7.4
    Położenie

    • 7.1 Atrakcje w okolicy
    • 9.3 Ciche i kameralne położenie
    • 7.6 Możliwości komunikacyjne
    • 5.8 Odleglość od plaży
    • 7.2 Restauracje/bary w okolicy
  • 8.1
    Posiłki

    • 8.4 Ilość
    • 8.0 Jakość i smak
    • 8.2 Obsługa/serwis
    • 7.6 Urozmaicenie
Zalety hotelu:
  • Ciche i kameralne położenie
  • Czyste i przyjemne pokoje
  • Ładny basen
  • Obfite posiłki
Sprawdź oferty z Twojego lotniska
  • Wyjazd z Poznania śniadania
    1 449 zł 7 dni / os. Sprawdź
  • Wyjazd z Warszawy śniadania
    1 499 zł 7 dni / os. Sprawdź
Zobacz oferty z innych lotnisk

Opinie

Dodane przez        
 
  • 8,0 / 10

    michna
    Para
    Pobyt: Wrzesień 2014

    • Poleca hotel dla
    • Par
    • Zalety Czysto, smacznie, obsługa (barman alex - wspanialy czlowiek), spokojna okolica, ladny widok
    • Wady Droga powrotna pod górkę

    Hotel calkowicie spelnil nasze oczekiwania, a nawet nas zaskoczyl. Stosunek jakosci do ceny wyśmienity. Odległość do plaży może troche duza, ale za to mamy ladne widoki po drodze oraz wiekszy spokoj. Jedzenie naprawdę bardzo przyzwoite, ładny hotelowy ogród. Polecam wszytkim nie wymagajacym all inclusive oraz dla zwiedzajacych wyspę :)

    Opinia dodana: 02 listopada 2014
  • 7,2 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Lucyna
    Para
    Pobyt: Październik 2014

    • Poleca hotel dla
    • Ceniących spokój

    hotel nieduży, godny polecenia dla osób ceniących spokój,

    Opinia dodana: 20 października 2014
  • 9,1 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Damian Marek
    Para
    Pobyt: Wrzesień 2014

    • Poleca hotel dla
    • Ceniących spokój
    • Zalety Spokojna okolica, ładne ogrody, przemiła obsługa i dobra kuchnia no i mówiący po polsku Alex i jego żona - Polka.
    • Wady Dla tych którzy nie lubią się męczyć droga powrotna do hotelu pod górę.

    Polecamy hotel wszystkim którzy pragną spokoju. Ładne położenie i zielone ogrody wokół hotelu powodują iż nawet przebywając na balkonie można miło spędzać wieczory.

    Opinia dodana: 14 października 2014
  • 7,9 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Wakacyjna
    Para
    Pobyt: Wrzesień 2014

    • Poleca hotel dla
    • Par
    • Zalety Zadbany, położony na wzgórzu, czyste i ładne pokoje
    • Wady spory kawałek do plaży

    Hotel sprawił na nas miłe wrażenie, ładny zadbany, otoczony śródziemnomorską roślinnością, czyściutki. Jedzenia przy opcji śniadania i obiadokolacje było aż nadmiar, ładnie podane, duży wybór, do tego słodkości i owoce. Jedynym minusem był brak napojów do kolacji - ale ogólnie nie przeszkadzało nam to bardzo. Pokoje ładne, czyste, sprzątane codziennie. Obsługa bardzo miła i sympatyczna. Z czystym sumieniem polecam hotel i Krętę. Wakacje były cudowne :)

    Opinia dodana: 08 października 2014
  • 7,7 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Kamil
    Para
    Pobyt: Wrzesień 2014

    • Poleca hotel dla
    • Par

    Hotel, naprawdę godny uwagi. Spokojna okolica. Czysto i miła atmosfera dobrze rzutują na pozytywną ocenę tego hotelu Ogółlnie hotel godny uwagii polecenia !

    Opinia dodana: 30 września 2014
  • 9,2 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Bożena
    Para
    Pobyt: Wrzesień 2014

    • Poleca hotel dla
    • Ceniących spokój

    znakomity hotelik, na uboczu, ale bardzo 'klimatyczny' dzięki pięknemu ogrodowi, urokliwym ocienionym alejkom, widokowi na morze z jadalni i basenu. pokoje dość duże, codziennie sprzątane, wymieniane ręczniki, dwa razy w ciągu tygodniowego pobytu zmieniana pościel. kolejną zaletą jest aneks kuchenny z kuchenką elektryczną, garnkami, zastawą stołową i ekspresem przelewowym do kawy. zawsze gorąca woda. pyszne posiłki i bardzo miła obsługa. szczególne pozdrowienia dla pani Moniki. do plaży 15 minut spacerkiem, z głównej ulicy można w 15-20 minut dojechać autobusem do Chani za 1.6 euro, za 8.40 na plażę i wyspę Elafonisi.

    Opinia dodana: 29 września 2014
  • 8,0 / 10

    Kar
    Para
    Pobyt: Wrzesień 2014

    • Poleca hotel dla
    • Ceniących spokój

    Hotel: czysty, zadbany, cichy. Pokój: dosyć duży, schludny, czysty z łazienką i balkonem (widok na skalną fontannę, przy dopłacie widok na morze, nam na tym nie zależało) Obsługa: miła, pomocna, niestety nie wszyscy mówią w j.angielskim) Jedzenie (śniadania): w formie bufetu, ciepłe, zimne, napoje oraz słodkości, owoce. W miarę urozmaicone. Czystość: pokój sprzątany codziennie, świeża pościel i ręczniki. Bar basenowy: czynny do godziny 24/1, leżaki niepłatne. Odległość od morza: daleko około 1km , dla nas był to plus, jednak jeżeli ktoś nie ma ochoty na codzienne spacery pod górkę, byłby niezadowolony. Ogólnie całość oceniam na 9 w skali 1-10 :)

    Opinia dodana: 26 września 2014
  • 7,4 / 10

    Klient Wakacje.pl

    jack
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Wrzesień 2014

    • Poleca hotel dla
    • Par
    • Zalety położenie miła obsługa (Alex) dobre jedzenie
    • Wady słaby internet płatne napoje do kolacji płatna klimatyzacja

    świetny punkt dla zmotoryzowanych, piękny widok ze wzgórza

    Opinia dodana: 22 września 2014
  • 9,1 / 10

    Patrycja,Roland
    Para
    Pobyt: Sierpień 2014

    • Poleca hotel dla
    • Nastawionych na zwiedzanie
    • Zalety cichy,kameralny w pięknym dużym ogrodzie,super basen

    Bardzo fajny hotelik,duży basen,zawsze wolne leżaki,super obsługa ,zawsze pomocna.Świetne miejsce wypadowe do zwiedzania okolicy samochodem(jeśli chcecie wypożyczyć samochód to pytajcie Aleksa u niego wszystko załatwicie,mówi po polsku)blisko Chania cudne miejsce. Okolica bardzo ładna dużo kafejek sklepów.Jedynym minusem dla mnie była średnia plaża ,na ładną trzeba pojechać autobusem do Kolimbarii kamienista ale dużo mniej ludzi.Szczególne pozdrowienia dla zawsze uśmięchniętego Aleksa i Moniki bardzo sympatyczni ludzie i zawsze pomocni.Aleks tworzy niesamowity klimat tego miejsca.

    Opinia dodana: 30 sierpnia 2014
  • 9,0 / 10

    Gabi
    Para
    Pobyt: Czerwiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Ceniących spokój
    • Zalety kameralny, czysty, fantastyczna obsługa, niezapomniane widoki.

    Wakacje bardzo udane. Jeśli ktoś szuka spokojnego odpoczynku to tam go znajdzie. Poza tym piękne widoki rekompensują odległość plaży od hotelu. Hotel kameralny, a co zatem idzie obsługa hotelowa bardzo przyjazna, nie wspomnę już o człowieku ,,legendzie" jakim jest Alex. Hotel godny polecenia, nie można się do niczego doczepić. Naprawdę można odpocząć.

    Opinia dodana: 29 sierpnia 2014
Byłeś w tym hotelu? Podziel się opinią z innymi