8,0 / 10

Dobry
84%
poleca ten hotel
Eleftheria
Grecja / Kreta

Eleftheria: basen, obiekt

Zobacz na mapie

Ocena na podstawie 43 opinii

Stosunek jakosci do ceny: ADEKWATNY

Szczegółowe oceny
  • 7.2
    Hotel

    • 8.7 Basen
    • 7.9 Obsługa
    • 6.4 Rozrywka i animacje
    • 6.1 Sport
    • 7.0 Udogodnienia dla dzieci
  • 8.5
    Pokoje

    • 9.0 Czystość
    • 8.0 Łazienka
    • 8.2 Wielkość
    • 8.4 Wyposażenie
  • 7.4
    Położenie

    • 7.2 Atrakcje w okolicy
    • 9.5 Ciche i kameralne położenie
    • 7.6 Możliwości komunikacyjne
    • 5.8 Odleglość od plaży
    • 7.2 Restauracje/bary w okolicy
  • 7.9
    Posiłki

    • 8.3 Ilość
    • 7.9 Jakość i smak
    • 8.1 Obsługa/serwis
    • 7.4 Urozmaicenie
Zalety hotelu:
  • Ciche i kameralne położenie
  • Czyste i przyjemne pokoje
  • Ładny basen
  • Obfite posiłki
Sprawdź oferty z Twojego lotniska
  • Wyjazd z Wrocławia śniadania i obiadokolacje
    2 298 zł 7 dni / os. Sprawdź
Zobacz oferty z innych lotnisk

Opinie

Dodane przez        
 
  • 7,7 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Kamil
    Para
    Pobyt: Wrzesień 2014

    • Poleca hotel dla
    • Par

    Hotel, naprawdę godny uwagi. Spokojna okolica. Czysto i miła atmosfera dobrze rzutują na pozytywną ocenę tego hotelu Ogółlnie hotel godny uwagii polecenia !

    Opinia dodana: 30 września 2014
  • 9,2 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Bożena
    Para
    Pobyt: Wrzesień 2014

    • Poleca hotel dla
    • Ceniących spokój

    znakomity hotelik, na uboczu, ale bardzo 'klimatyczny' dzięki pięknemu ogrodowi, urokliwym ocienionym alejkom, widokowi na morze z jadalni i basenu. pokoje dość duże, codziennie sprzątane, wymieniane ręczniki, dwa razy w ciągu tygodniowego pobytu zmieniana pościel. kolejną zaletą jest aneks kuchenny z kuchenką elektryczną, garnkami, zastawą stołową i ekspresem przelewowym do kawy. zawsze gorąca woda. pyszne posiłki i bardzo miła obsługa. szczególne pozdrowienia dla pani Moniki. do plaży 15 minut spacerkiem, z głównej ulicy można w 15-20 minut dojechać autobusem do Chani za 1.6 euro, za 8.40 na plażę i wyspę Elafonisi.

    Opinia dodana: 29 września 2014
  • 8,0 / 10

    Kar
    Para
    Pobyt: Wrzesień 2014

    • Poleca hotel dla
    • Ceniących spokój

    Hotel: czysty, zadbany, cichy. Pokój: dosyć duży, schludny, czysty z łazienką i balkonem (widok na skalną fontannę, przy dopłacie widok na morze, nam na tym nie zależało) Obsługa: miła, pomocna, niestety nie wszyscy mówią w j.angielskim) Jedzenie (śniadania): w formie bufetu, ciepłe, zimne, napoje oraz słodkości, owoce. W miarę urozmaicone. Czystość: pokój sprzątany codziennie, świeża pościel i ręczniki. Bar basenowy: czynny do godziny 24/1, leżaki niepłatne. Odległość od morza: daleko około 1km , dla nas był to plus, jednak jeżeli ktoś nie ma ochoty na codzienne spacery pod górkę, byłby niezadowolony. Ogólnie całość oceniam na 9 w skali 1-10 :)

    Opinia dodana: 26 września 2014
  • 7,4 / 10

    Klient Wakacje.pl

    jack
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Wrzesień 2014

    • Poleca hotel dla
    • Par
    • Zalety położenie miła obsługa (Alex) dobre jedzenie
    • Wady słaby internet płatne napoje do kolacji płatna klimatyzacja

    świetny punkt dla zmotoryzowanych, piękny widok ze wzgórza

    Opinia dodana: 22 września 2014
  • 9,1 / 10

    Patrycja,Roland
    Para
    Pobyt: Sierpień 2014

    • Poleca hotel dla
    • Nastawionych na zwiedzanie
    • Zalety cichy,kameralny w pięknym dużym ogrodzie,super basen

    Bardzo fajny hotelik,duży basen,zawsze wolne leżaki,super obsługa ,zawsze pomocna.Świetne miejsce wypadowe do zwiedzania okolicy samochodem(jeśli chcecie wypożyczyć samochód to pytajcie Aleksa u niego wszystko załatwicie,mówi po polsku)blisko Chania cudne miejsce. Okolica bardzo ładna dużo kafejek sklepów.Jedynym minusem dla mnie była średnia plaża ,na ładną trzeba pojechać autobusem do Kolimbarii kamienista ale dużo mniej ludzi.Szczególne pozdrowienia dla zawsze uśmięchniętego Aleksa i Moniki bardzo sympatyczni ludzie i zawsze pomocni.Aleks tworzy niesamowity klimat tego miejsca.

    Opinia dodana: 30 sierpnia 2014
  • 9,0 / 10

    Gabi
    Para
    Pobyt: Czerwiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Ceniących spokój
    • Zalety kameralny, czysty, fantastyczna obsługa, niezapomniane widoki.

    Wakacje bardzo udane. Jeśli ktoś szuka spokojnego odpoczynku to tam go znajdzie. Poza tym piękne widoki rekompensują odległość plaży od hotelu. Hotel kameralny, a co zatem idzie obsługa hotelowa bardzo przyjazna, nie wspomnę już o człowieku ,,legendzie" jakim jest Alex. Hotel godny polecenia, nie można się do niczego doczepić. Naprawdę można odpocząć.

    Opinia dodana: 29 sierpnia 2014
  • 10 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Greg
    Para
    Pobyt: Sierpień 2014

    • Poleca hotel dla
    • Ceniących spokój
    • Zalety ATMOSFERA JEDZENIE CZYSTO CISZA BAR POOL i GREK MÓWIĄCY PO POLSKU MIASTO CHANIA BLISKO WIDOK Z OKNA NA MORZE
    • Wady ODLEGŁOSC OD PLAZY UMAWIANIE SIĘ NA MINBUSA W RECEPCJI

    Rezerwować bez wątpliwości i obaw. Najlepsze miejsce do wypoczynku w AGIA MARINA!

    Opinia dodana: 24 sierpnia 2014
  • 9,1 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Magda
    Singiel
    Pobyt: Lipiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Ceniących spokój
    • Zalety zadbany cichy dobre jedzenie miła atmosfera
    • Wady po pewnym czasie jedzenie monotonne

    Byłam na wakacjach w lipcu 2014 roku. Wybierając hotel na podstawie opinii - trafiłam w dziesiątkę. Tego szukałam - spokojnego, nie zatłoczonego, zadbanego, schludnego hotelu, z dużą przestrzenią i roślinnością, trochę oddalonego od centrum miasta. Pokoje bardzo czyste, jedzenie dobre, choć pomimo tego, że byłam tylko tydzień to po zachwycie kunsztem kucharza w pierwszych dniach pobytu, potem zaczynałam już marudzić, ale to taki drobny minus. Atmosfera bardzo miła, rodzinna, nie zauważyłam i nie spotkałam się z tym by polaków traktowano gorzej. Jeśli będę jeszcze kiedyś wybierać się na Kretę to prawdopodobnie znowu przyjadę w to miejsce, do tego hotelu.

    Opinia dodana: 27 lipca 2014
  • 9,8 / 10

    Mariusz i Beata
    Para
    Pobyt: Lipiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Par
    • Zalety Kameralne położenie,cisza, spokój,piękny widok na morze,piękny ogrod,mila obsługa,smaczne posiłki,czystość.
    • Wady Dużo schodów - wada tylko dla osób mniej sprawnych.

    Wyśmienity hotel dla osób szukających kameralnej atmosfery,ciszy,spokoju,pięknego widoku na morze.Hotel położony na wzgórzu,składający się z trzech budynków otoczonych piękna roślinnością.Z basenu i hotelowej restauracja baśniowy widok na morze-10 minut piechota od głównej ulicy Agia Marina,z której schodzi się już bezpośrednio na piaszczystą plaże. Obsługa mila,zawsze chętna do pomocy,pokoje codziennie sprzątane bez zarzutu,codzienna wymiana uzo ręczników.Smaczne posiłki,potrawy donoszone na bieżąco,dużo sałatek i warzyw(ważne dla wegetarian).Dla osób lubiących potrawy mięsne codziennie 3-4 dania mięsne,smaczne desery. Goście przeważnie z krajów skandynawskich i Polski. Według mojej oceny hotel ma mocne trzy gwiazdki,Polecany głównie dla par,chcących romantycznie i spokojnie spędzić czas,choć osoby lubiące się wyszaleć będą miały tu znakomity punkt wypadowy do pobliskich lokali w Agia Marina,Platanias czy Chanii-lezacej 10 minut drogi autobusem bądź samochodem.

    Opinia dodana: 24 lipca 2014
  • 8,0 / 10

    Piotrek i Aga
    Para
    Pobyt: Lipiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Ceniących spokój

    Hotel czysty zadbany , pokoje sprzątane na bieżąco basen ok . Odległość do plaży trochę spora lecz na potrzeby gości jest bus który załatwia sprawę tzn bus hotelowy( zawozi i przywozi gości) Cicha i spokojna okolica . Wielka zaleta tego hotelu Pan Alex( barman i zarządzający) który służy pomocą zawsze i wszędzie, gość mówi po polsku zawsze chętny do pomocy. Pozdrowienia dla Alexa !!

    Opinia dodana: 14 lipca 2014
Byłeś w tym hotelu? Podziel się opinią z innymi