7,9 / 10

Dobry
84%
poleca ten hotel
Eleftheria
Grecja / Kreta

Eleftheria: basen, obiekt

Zobacz na mapie

Ocena na podstawie 48 opinii

Stosunek jakości do ceny: ADEKWATNY

Szczegółowe oceny
  • 7.3
    Hotel

    • 8.5 Basen
    • 8.0 Obsługa
    • 6.4 Rozrywka i animacje
    • 6.5 Sport
    • 7.1 Udogodnienia dla dzieci
  • 8.3
    Pokoje

    • 8.8 Czystość
    • 8.1 Wielkość
    • 8.2 Wyposażenie
    • 7.9 Łazienka
  • 7.8
    Posiłki

    • 8.1 Ilość
    • 7.8 Jakość i smak
    • 8.0 Obsługa/serwis
    • 7.3 Urozmaicenie
  • 7.4
    Położenie

    • 7.1 Atrakcje w okolicy
    • 9.2 Ciche i kameralne położenie
    • 7.7 Możliwości komunikacyjne
    • 6.0 Odleglość od plaży
    • 7.3 Restauracje/bary w okolicy
Zalety hotelu:
  • Ciche i kameralne położenie
  • Czyste i przyjemne pokoje
  • Ładny basen
  • Dobre wrażenie ogólne
Sprawdź oferty z Twojego lotniska
  • Wyjazd z Wrocławia śniadania
    1 049 zł 3 dni / os. Sprawdź
  • Wyjazd z Katowic śniadania
    1 649 zł 7 dni / os. Sprawdź
Zobacz oferty z innych lotnisk

Opinie

Dodane przez        
 
  • 4,4 / 10

    Łukasz
    ""
    Pobyt: Sierpień 2014

    • Zalety Obsługa ok , basen ok .
    • Wady Robactwo w pokojowych łazienkach sporo , bardzo mała różnorodność jedzenia i bardzo często nie dobre niestety.

    Byliśmy w 2014 r. Okolica spokojna jak ktoś lubi ok. Pokoje ok łazienka raczej słaby standard i wspomniane robaki. Miejscowość w jakiej jest hotel nie jest zbyt ciekawa. Na szczęście mieliśmy samochód i tylko dzięki temu ten wyjazd był bardzo udany bo nie wyobrażam sobie nie zwiedzić krety samochodem i pozostać w tej miejscowość. Jedzenie w hotelu naprawdę słabe byliśmy w różnych hotelach ale tam niechętnie schodziliśmy do restauracji. Mało , i niestety niedobre ,rzadko trafialiśmy na coś co nam smakowało a naprawdę nie jesteśmy jakoś bardzo wybredni.

    Opinia dodana: 12 lipca 2015
  • 8,1 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Ela i Andrzej
    ""
    Pobyt: Czerwiec 2015

    • Poleca hotel dla
    • Ceniących spokój
    • Zalety Położenie z dala od brzydkiego miasteczka Agia Marina, piękny ogród,
    • Wady brak istotnych wad

    Byliśmy w tym hotelu od 17 do 24.06.2015. Wybraliśmy go na podstawie opinii, nie wiedząc jeszcze jak brzydkie jest miasteczko Agia Marina, zwane w ofertach kurortem (sic!). Dlatego tym bardziej cieszyliśmy się, że znaleźliśmy się w enklawie ciszy, piękna i uroku, jakim jest teren hotelu. Co prawda 800 m wyżej, ale warto było codziennie pokonywać tę odległość, żeby odizolować się od tego, co na dole. Piękna zieleń, duży teren, brak tłoku (często idąc przez teren hotelu można było nie natknąć się na nikogo). Wszędzie bardzo czysto. Miła, nie narzucająca się obsługa. W restauracji podczas posiłków nigdy żadnych kłopotów z naczyniami, co zdarzało nam się w hotelach wyższej kategorii. Można byłoby ponarzekać na zbyt małe "dosmaczanie " potraw, były one za mało greckie, bardziej pod gust międzynarodowy (tzatziki bez czosnku), ale to problem generalnie kuchni hotelowych. Mogliśmy bardziej greckiej kuchni spróbować w restauracjach na dole w Agia Marina i podczas wyjazdów do Chanii (jeździliśmy tam autobusem).

    Opinia dodana: 28 czerwca 2015
  • 8,0 / 10

    michna
    Para
    Pobyt: Wrzesień 2014

    • Poleca hotel dla
    • Par
    • Zalety Czysto, smacznie, obsługa (barman alex - wspanialy czlowiek), spokojna okolica, ladny widok
    • Wady Droga powrotna pod górkę

    Hotel calkowicie spelnil nasze oczekiwania, a nawet nas zaskoczyl. Stosunek jakosci do ceny wyśmienity. Odległość do plaży może troche duza, ale za to mamy ladne widoki po drodze oraz wiekszy spokoj. Jedzenie naprawdę bardzo przyzwoite, ładny hotelowy ogród. Polecam wszytkim nie wymagajacym all inclusive oraz dla zwiedzajacych wyspę :)

    Opinia dodana: 02 listopada 2014
  • 7,2 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Lucyna
    Para
    Pobyt: Październik 2014

    • Poleca hotel dla
    • Ceniących spokój

    hotel nieduży, godny polecenia dla osób ceniących spokój,

    Opinia dodana: 20 października 2014
  • 9,1 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Damian Marek
    Para
    Pobyt: Wrzesień 2014

    • Poleca hotel dla
    • Ceniących spokój
    • Zalety Spokojna okolica, ładne ogrody, przemiła obsługa i dobra kuchnia no i mówiący po polsku Alex i jego żona - Polka.
    • Wady Dla tych którzy nie lubią się męczyć droga powrotna do hotelu pod górę.

    Polecamy hotel wszystkim którzy pragną spokoju. Ładne położenie i zielone ogrody wokół hotelu powodują iż nawet przebywając na balkonie można miło spędzać wieczory.

    Opinia dodana: 14 października 2014
  • 7,9 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Wakacyjna
    Para
    Pobyt: Wrzesień 2014

    • Poleca hotel dla
    • Par
    • Zalety Zadbany, położony na wzgórzu, czyste i ładne pokoje
    • Wady spory kawałek do plaży

    Hotel sprawił na nas miłe wrażenie, ładny zadbany, otoczony śródziemnomorską roślinnością, czyściutki. Jedzenia przy opcji śniadania i obiadokolacje było aż nadmiar, ładnie podane, duży wybór, do tego słodkości i owoce. Jedynym minusem był brak napojów do kolacji - ale ogólnie nie przeszkadzało nam to bardzo. Pokoje ładne, czyste, sprzątane codziennie. Obsługa bardzo miła i sympatyczna. Z czystym sumieniem polecam hotel i Krętę. Wakacje były cudowne :)

    Opinia dodana: 08 października 2014
  • 7,7 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Kamil
    Para
    Pobyt: Wrzesień 2014

    • Poleca hotel dla
    • Par

    Hotel, naprawdę godny uwagi. Spokojna okolica. Czysto i miła atmosfera dobrze rzutują na pozytywną ocenę tego hotelu Ogółlnie hotel godny uwagii polecenia !

    Opinia dodana: 30 września 2014
  • 9,2 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Bożena
    Para
    Pobyt: Wrzesień 2014

    • Poleca hotel dla
    • Ceniących spokój

    znakomity hotelik, na uboczu, ale bardzo 'klimatyczny' dzięki pięknemu ogrodowi, urokliwym ocienionym alejkom, widokowi na morze z jadalni i basenu. pokoje dość duże, codziennie sprzątane, wymieniane ręczniki, dwa razy w ciągu tygodniowego pobytu zmieniana pościel. kolejną zaletą jest aneks kuchenny z kuchenką elektryczną, garnkami, zastawą stołową i ekspresem przelewowym do kawy. zawsze gorąca woda. pyszne posiłki i bardzo miła obsługa. szczególne pozdrowienia dla pani Moniki. do plaży 15 minut spacerkiem, z głównej ulicy można w 15-20 minut dojechać autobusem do Chani za 1.6 euro, za 8.40 na plażę i wyspę Elafonisi.

    Opinia dodana: 29 września 2014
  • 8,0 / 10

    Kar
    Para
    Pobyt: Wrzesień 2014

    • Poleca hotel dla
    • Ceniących spokój

    Hotel: czysty, zadbany, cichy. Pokój: dosyć duży, schludny, czysty z łazienką i balkonem (widok na skalną fontannę, przy dopłacie widok na morze, nam na tym nie zależało) Obsługa: miła, pomocna, niestety nie wszyscy mówią w j.angielskim) Jedzenie (śniadania): w formie bufetu, ciepłe, zimne, napoje oraz słodkości, owoce. W miarę urozmaicone. Czystość: pokój sprzątany codziennie, świeża pościel i ręczniki. Bar basenowy: czynny do godziny 24/1, leżaki niepłatne. Odległość od morza: daleko około 1km , dla nas był to plus, jednak jeżeli ktoś nie ma ochoty na codzienne spacery pod górkę, byłby niezadowolony. Ogólnie całość oceniam na 9 w skali 1-10 :)

    Opinia dodana: 26 września 2014
  • 7,4 / 10

    Klient Wakacje.pl

    jack
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Wrzesień 2014

    • Poleca hotel dla
    • Par
    • Zalety położenie miła obsługa (Alex) dobre jedzenie
    • Wady słaby internet płatne napoje do kolacji płatna klimatyzacja

    świetny punkt dla zmotoryzowanych, piękny widok ze wzgórza

    Opinia dodana: 22 września 2014
Byłeś w tym hotelu? Podziel się opinią z innymi