8,0 / 10

Dobry
85%
poleca ten hotel
Eleftheria
Grecja / Kreta

Eleftheria: basen, obiekt

Zobacz na mapie

Ocena na podstawie 51 opinii

Stosunek jakości do ceny: ADEKWATNY

Szczegółowe oceny
  • 7.4
    Hotel

    • 8.6 Basen
    • 8.0 Obsługa
    • 6.5 Rozrywka i animacje
    • 6.7 Sport
    • 7.2 Udogodnienia dla dzieci
  • 8.3
    Pokoje

    • 8.8 Czystość
    • 7.9 Łazienka
    • 8.1 Wielkość
    • 8.2 Wyposażenie
  • 7.9
    Posiłki

    • 8.2 Ilość
    • 7.8 Jakość i smak
    • 8.0 Obsługa/serwis
    • 7.4 Urozmaicenie
  • 7.5
    Położenie

    • 7.2 Atrakcje w okolicy
    • 9.2 Ciche i kameralne położenie
    • 7.7 Możliwości komunikacyjne
    • 6.1 Odleglość od plaży
    • 7.4 Restauracje/bary w okolicy
Zalety hotelu:
  • Ciche i kameralne położenie
  • Czyste i przyjemne pokoje
  • Ładny basen
  • Dobre wrażenie ogólne
Sprawdź oferty z Twojego lotniska
  • Wyjazd z Wrocławia śniadania
    1 099 zł 3 dni / os. Sprawdź
  • Wyjazd z Katowic śniadania
    1 620 zł 7 dni / os. Sprawdź
Zobacz oferty z innych lotnisk

Opinie

Dodane przez        
 
  • 8,9 / 10

    Ewa
    Para
    Pobyt: Czerwiec 2015

    • Poleca hotel dla
    • Ceniących spokój

    Bardzo duży plus okolica spokojna, przemiła obsługa hotelu polecam

    Opinia dodana: 19 sierpnia 2015
  • 9,0 / 10

    W. Kowalski
    ""
    Pobyt: Czerwiec 2015

    • Poleca hotel dla
    • Par
    • Zalety Miła obsługa mówiąca po polsku, piękne położenie,czyste, wygodne pokoje, dużo zieleni, smaczne jedzenie.
    • Wady Odległość od plaży.

    Hotel bardzo przyjemny, chociaż rozłożony na sporym terenie (dla mnie zaleta). Posiłki smaczne i urozmaicone, dużo surówek i sałatek, co dla mnie było szczególnie ważne.Obsługa sali i baru bardzo przyjazna i pomocna w każdej sytuacji, szczególnie Monika i Aleks. Na plażę schodzi się z góry, więc nie ma problemu. Trochę gorzej z wejściem, ale można zamówić auto z hotelu. Myślę, że hotel godny polecenia. Cicho i spokojnie, wspaniałe miejsce do odpoczynku. P

    Opinia dodana: 09 sierpnia 2015
  • 7,0 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Bartek
    ""
    Pobyt: Czerwiec 2015

    • Poleca hotel dla
    • Ceniących spokój
    • Zalety Cisza, spokój, czystość
    • Wady brak

    Hotel bardzo przyjemy, niesamowicie czysty. Byliśmy z żoną w różnych hotelach, również w hiszpańskiej sieci Barcelo, proszę mi wierzyć , nigdy nie widziałem tak wyczyszczonych schodów (białych). Sprzątaczki czyściły deptak na kolanach. Piękny ogród, skromny ale bardzo zadbany. W hotelu cisza i spokój, z dala od turystycznego hałasu. Piękne widoki. Jedzenie to nie all inclusive, ale bardzo dobre. Cały czas dokładane, nawet pod koniec śniadania/kolacji niczego nie brakowało. Droga z plaży do hotelu bardzo stroma, ale piękne widoki. Jak komuś się nie chciało iść to kursował darmowy bus hotelowy hotel-plaża-hotel. Polecam hotel każdemu kto chce wypocząć.

    Opinia dodana: 08 sierpnia 2015
  • 4,4 / 10

    Łukasz
    ""
    Pobyt: Sierpień 2014

    • Zalety Obsługa ok , basen ok .
    • Wady Robactwo w pokojowych łazienkach sporo , bardzo mała różnorodność jedzenia i bardzo często nie dobre niestety.

    Byliśmy w 2014 r. Okolica spokojna jak ktoś lubi ok. Pokoje ok łazienka raczej słaby standard i wspomniane robaki. Miejscowość w jakiej jest hotel nie jest zbyt ciekawa. Na szczęście mieliśmy samochód i tylko dzięki temu ten wyjazd był bardzo udany bo nie wyobrażam sobie nie zwiedzić krety samochodem i pozostać w tej miejscowość. Jedzenie w hotelu naprawdę słabe byliśmy w różnych hotelach ale tam niechętnie schodziliśmy do restauracji. Mało , i niestety niedobre ,rzadko trafialiśmy na coś co nam smakowało a naprawdę nie jesteśmy jakoś bardzo wybredni.

    Opinia dodana: 12 lipca 2015
  • 8,1 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Ela i Andrzej
    ""
    Pobyt: Czerwiec 2015

    • Poleca hotel dla
    • Ceniących spokój
    • Zalety Położenie z dala od brzydkiego miasteczka Agia Marina, piękny ogród,
    • Wady brak istotnych wad

    Byliśmy w tym hotelu od 17 do 24.06.2015. Wybraliśmy go na podstawie opinii, nie wiedząc jeszcze jak brzydkie jest miasteczko Agia Marina, zwane w ofertach kurortem (sic!). Dlatego tym bardziej cieszyliśmy się, że znaleźliśmy się w enklawie ciszy, piękna i uroku, jakim jest teren hotelu. Co prawda 800 m wyżej, ale warto było codziennie pokonywać tę odległość, żeby odizolować się od tego, co na dole. Piękna zieleń, duży teren, brak tłoku (często idąc przez teren hotelu można było nie natknąć się na nikogo). Wszędzie bardzo czysto. Miła, nie narzucająca się obsługa. W restauracji podczas posiłków nigdy żadnych kłopotów z naczyniami, co zdarzało nam się w hotelach wyższej kategorii. Można byłoby ponarzekać na zbyt małe "dosmaczanie " potraw, były one za mało greckie, bardziej pod gust międzynarodowy (tzatziki bez czosnku), ale to problem generalnie kuchni hotelowych. Mogliśmy bardziej greckiej kuchni spróbować w restauracjach na dole w Agia Marina i podczas wyjazdów do Chanii (jeździliśmy tam autobusem).

    Opinia dodana: 28 czerwca 2015
  • 8,0 / 10

    michna
    Para
    Pobyt: Wrzesień 2014

    • Poleca hotel dla
    • Par
    • Zalety Czysto, smacznie, obsługa (barman alex - wspanialy czlowiek), spokojna okolica, ladny widok
    • Wady Droga powrotna pod górkę

    Hotel calkowicie spelnil nasze oczekiwania, a nawet nas zaskoczyl. Stosunek jakosci do ceny wyśmienity. Odległość do plaży może troche duza, ale za to mamy ladne widoki po drodze oraz wiekszy spokoj. Jedzenie naprawdę bardzo przyzwoite, ładny hotelowy ogród. Polecam wszytkim nie wymagajacym all inclusive oraz dla zwiedzajacych wyspę :)

    Opinia dodana: 02 listopada 2014
  • 7,2 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Lucyna
    Para
    Pobyt: Październik 2014

    • Poleca hotel dla
    • Ceniących spokój

    hotel nieduży, godny polecenia dla osób ceniących spokój,

    Opinia dodana: 20 października 2014
  • 9,1 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Damian Marek
    Para
    Pobyt: Wrzesień 2014

    • Poleca hotel dla
    • Ceniących spokój
    • Zalety Spokojna okolica, ładne ogrody, przemiła obsługa i dobra kuchnia no i mówiący po polsku Alex i jego żona - Polka.
    • Wady Dla tych którzy nie lubią się męczyć droga powrotna do hotelu pod górę.

    Polecamy hotel wszystkim którzy pragną spokoju. Ładne położenie i zielone ogrody wokół hotelu powodują iż nawet przebywając na balkonie można miło spędzać wieczory.

    Opinia dodana: 14 października 2014
  • 7,9 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Wakacyjna
    Para
    Pobyt: Wrzesień 2014

    • Poleca hotel dla
    • Par
    • Zalety Zadbany, położony na wzgórzu, czyste i ładne pokoje
    • Wady spory kawałek do plaży

    Hotel sprawił na nas miłe wrażenie, ładny zadbany, otoczony śródziemnomorską roślinnością, czyściutki. Jedzenia przy opcji śniadania i obiadokolacje było aż nadmiar, ładnie podane, duży wybór, do tego słodkości i owoce. Jedynym minusem był brak napojów do kolacji - ale ogólnie nie przeszkadzało nam to bardzo. Pokoje ładne, czyste, sprzątane codziennie. Obsługa bardzo miła i sympatyczna. Z czystym sumieniem polecam hotel i Krętę. Wakacje były cudowne :)

    Opinia dodana: 08 października 2014
  • 7,7 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Kamil
    Para
    Pobyt: Wrzesień 2014

    • Poleca hotel dla
    • Par

    Hotel, naprawdę godny uwagi. Spokojna okolica. Czysto i miła atmosfera dobrze rzutują na pozytywną ocenę tego hotelu Ogółlnie hotel godny uwagii polecenia !

    Opinia dodana: 30 września 2014
1 2 3 4 5 ... 6
Byłeś w tym hotelu? Podziel się opinią z innymi