7,9 / 10

Dobry
96%
poleca ten hotel
Flamingo
Bułgaria / Złote Piaski

Flamingo: basen

Zobacz na mapie

Ocena na podstawie 31 opinii

Stosunek jakosci do ceny: ADEKWATNY

Szczegółowe oceny
  • 7.4
    Hotel

    • 8.3 Basen
    • 9.3 Obsługa
    • 5.8 Rozrywka i animacje
    • 5.6 Sport
    • 6.8 Udogodnienia dla dzieci
  • 8.4
    Pokoje

    • 9.2 Czystość
    • 8.0 Łazienka
    • 8.0 Wielkość
    • 8.4 Wyposażenie
  • 7.7
    Położenie

    • 6.7 Atrakcje w okolicy
    • 8.7 Ciche i kameralne położenie
    • 8.1 Możliwości komunikacyjne
    • 6.7 Odleglość od plaży
    • 8.1 Restauracje/bary w okolicy
  • 8.1
    Posiłki

    • 8.5 Ilość
    • 8.0 Jakość i smak
    • 9.6 Obsługa/serwis
    • 6.2 Urozmaicenie
Zalety hotelu:
  • Świetna obsługa kelnerska
  • Czyste i przyjemne pokoje
  • Pomocna obsługa hotelowa
  • Dobre wrażenie ogólne

Opinie

Dodane przez      
 
  • 9,3 / 10

    Kaśka
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Sierpień 2013

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi, ceniących spokój

    Kameralny hotel dla rodzin z dziećmi, położony w spokojnej okolicy. Do centrum Złotych Piasków 10 minut spacerkiem. Obsługa hotelu miła, pokoje czyste. W czasie naszego pobytu zmieniano pościel, ręczniki i sprzątano pokoje. Czysta woda w basenie.Posiłki smaczne, czasami dania się powtarzały ale każdy mógł sobie coś wybrać. Zawsze sałatki do obiadu, owoce i ciastka.Nie mieliśmy wykupionych napojów ale pomimo tego do śniadania i obiadokolacji były serwowane. Odległość do plaży umiarkowana. Jedno zejście po stromych schodach lub trochę dalej drugie łagodniejsze. W przyszłym roku na pewno wrócę do tego hotelu.

    Opinia dodana: 04 września 2013
  • 8,4 / 10

    Klient Wakacje.pl

    olilajda
    Para
    Pobyt: Wrzesień 2012

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi, ceniących spokój

    Mili ludzie, pyszne jedzenie, czyściutko! Jednym słowem super:)

    Opinia dodana: 18 września 2012
  • 7,8 / 10

    Beata
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Sierpień 2012

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi, ceniących spokój

    Hotel super.Obsługa zawsze uśmiechnięta.Pokoje sprzątane co dwa dni. Ręczniki wymieniane codziennie lub co 2 dni.Basen czyszczony codziennie.Śniadania choć monotonne ale smaczne. Obiady w przystępnej cenie-pyszne. 3 plaże do wyboru. Najbliższa obok budujących się hoteli po stromych schodach. Polecam ze względu na obsługę. Starali się mówić po polsku. Nie przechodzili obok bez "dzień dobry". Polecam.

    Opinia dodana: 13 sierpnia 2012
  • 8,1 / 10

    Angela
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Lipiec 2012

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi, ceniących spokój

    Hotel położony w cichej dzielnicy Złotych Piasków. Do najbliższej plaży jest jakieś 300 metrów po schodkach , ale jest ona mała także lepiej nadłożyć drogi i wybrać się na plażę główną lub ta przy wjeździe do Złotych ( tutaj też są najtańsze restaurację w jakich zdarzyło mi się zjeść) . Do centrum jakieś 20 minut, więc dość szybko, ale trasa mało przyjemna do osoby idącej samotnie ( las itd). W hotelu obsługa super, normalnie porozumiewaliśmy się po Polsku, basen ładnie utrzymany, a przy nim restauracja - ceny nieco niższe niż w centrum Złotych. Mieliśmy wykupione śniadania oraz obiadokolację. Wyglądało to mniej więcej tak że na śniadaniu pieczywo tostowe (potem dołożyli też chleb), ser żółty, biały, zawsze pomidory i ogórki albo podane same albo w sałatkach, miód, masło, jajka, wędlina, jakieś kiełbaski, jogurt i musli. Czasami coś jeszcze. Zawsze było też coś na słodko- np ciasto i melon/arbuz/śliwki. Do śniadań mimo iż wykupiliśmy wersję bez napojów podawane były dwa soki, kawa i herbata miętowa. Jeśli natomiast chodzi obiady to generalnie podobne były do siebie, ale smaczne. Zawsze jakieś mięsko, zupa, frytki i oczywiście 2 sałatki + jako jedyny napój - herbata miętowa . Dodatkowo zdarzyło nam się dostać zapiekaną cukinię, spaghetti, rybę, kapustę gotowaną czy ryż z warzywami. I oczywiście coś słodkiego tak samo jak rano :) Jedyne co za bardzo mi się nie podobało, to to że hotel pomimo iż miał oświetlenie, nie używał go. No chyba ze ktoś poprosił - dwa razy sobie zażyczyliśmy oświetlenia tarasu i basenu. Natomiast wszystkie hoteliki w okolicy nie oszczędzają i są oświetlone. I pewna przestroga, byliśmy dużą 18-sto osobową grupą, jeden z chłopców mieszkających na parterze trzymał na balkonie dwie pary markowych butów (łącznie wartych ok 600zł) i zostały one ukradzione, pomimo tego że balkony sa na terenie odgrodzonym zaraz koło restauracji. Niestety przez brak oświetlenia były zaciemnione , a dodatkowy brak kamer czy chociaż atrap zachęcił złodzieja. Także na to proszę uważać, ale po za tym hotel polecam :)

    Opinia dodana: 30 lipca 2012
  • 8,7 / 10

    polap
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Lipiec 2011

    • Poleca hotel dla
    • Ceniących spokój, nastawionych na zwiedzanie

    Nasze wakacje 2010 i 2011 . Hotel położony na obrzeżach, z dala od tłumów . Spokojna dzielnica dla tych turystów, którzy tego własnie oczekują.Obsługa - przemili ludzie. Własciciel zyskuje po poznaniu. Pokoje czyste, bezpłatna lodowka, płatna klima, TV Polonia obcojęzyczne kanały. Ręczniki i pościel wymieniane na bieżąco w miarę życzenia. Basen nie olbrzymi ale wystarczający . Woda czysta. Jest też brodzik. Leżaki i parasole bezpłatne. Jedzenie bez ograniczeń, dla nas smaczne, choć mało mięsa. Wokół sklepiki, kilka wejśc na plażę. Miłe spacery do centrum (ok. 20 min.).W hotelu wymiana waluty.Przemiła rezydentka Luiza.Hotel nie ma udogodnień dla małych dzieci. Sejf płatny, internet, wi-fi. Dobre jedzienie w barze. Rado kelner zna j.polski

    Opinia dodana: 22 października 2011
  • 8,6 / 10

    wojownik
    Para
    Pobyt: Maj 2011

    Autor nie dodał opinii tekstowej

    Opinia dodana: 09 lipca 2011
  • 7,1 / 10

    Koliber
    Para
    Pobyt: Czerwiec 2009

    Hotel bardzo przyjemy . Miła obsługa jeden z kelnerów można dogadać się po polsku. Właściciel gburowaty, lepiej nie wchodzić mu w drogę. Jedzenie : śniadania monotonne, wędliny, sery, jaja, parówki, dżemy, pomidory ,ogórki, płatki, owoce generalnie codziennie to samo. Obiadokolacje też monotonne. Polecam wykupienie tylko śniadań na mieście są naprawdę fajne restauracje i można najeść się do syta ( ceny podobne jak w Polsce). Alkohol tani , miejscowa wódka za 1l około 24 zł. Piwo też taniocha jakieś 2,50 zł , papierosy około 6-7 zł. Na plaże niestety idzie się dość długo i schodzi wysokimi schodami-stromymi. Na Złote piaski idzie się jakieś 20 min. Generalnie polecam !!!

    Opinia dodana: 09 sierpnia 2010
  • 6,7 / 10

    Piko
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Lipiec 2010

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi, ceniących spokój

    Kameralny hotel z basenem. Basen i liczba leżaków i parasoli wystarczająca. Dania z karty w restauracji bardzo smaczne i niedrogie (wykupione mieliśmy tylko śniadania). Pokój niezbyt duży, mały balkon, prysznic bez brodzika. Telewizja 50 kanałów, ale z polskich tylko TVP Polonia. Za lodówkę trzeba dopłacić 1 euro dziennie, a za klimatyzację 2,5 euro. Do plaży nie więcej niż 10 minut. W okolicy sporo restauracji. Spokój, a kto lubi więcej hałasu to Złote Piaski w zasięgu nóg.

    Opinia dodana: 09 sierpnia 2010
  • 6,8 / 10

    Voice
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Czerwiec 2010

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi, ceniących spokój

    Hotel Flamingo to typowe 3 gwiazdki pokoje czyste, sprzątane, wymiana ręczników, lodówka, tv (tylko Polonia) łazienka bez brodzika wiec prysznic trochę ją zalewa, ogólnie hotel całkiem dobry. Basen niewielki,leżaki i parasole dostępne. Śnidania monotonne ale świeże i smaczne. Okolica to dziura jednak dzięki temu na plaży nie ma tłoku i jest przyjemnie. Do plaży jakieś 10-15 min, a droga prowadzi z górki lub ok 100 schodów więc z powrotem mocne wzniesienie do wychodzenia. Ogólnie wrazenia dobre, spokojnie polecam. Do Złotych Piasków ok 1,5 km, a tam już co kto woli.

    Opinia dodana: 07 sierpnia 2010
  • 5,7 / 10

    gregoroszop
    Para
    Pobyt: Lipiec 2009

    • Poleca hotel dla
    • Ceniących spokój

    2 DNI TEMU WRÓCIŁEM HOTEL JEST OK!OBSŁUGA TEŻ.SĄ TO OBRZEŻA ZŁOTYCH PIASKÓW MIEJSCOWOŚC CZAJKA W KTÓREJ SĄ DWIE DOBRE RESTAURACJE DANTON,FLIRT NAPEWNO TANSZE NIŻ W ZŁOTYCH PIASKACH.PLAŻA FAJNA OD HOTELU TO OKOŁO 10-15 MINUT ZA HOTELEM ADIS W KIERUNKU ZP.RAKIJA U GOSPODARZA 1 LITR 8LEWA OWOCE TANIE JAK BARSZCZ. MIEJSCOWOSC CZAJKA NO NIESTETY ALE BRUDNA,IPEŁNO BEZPANSKICH PSÓW. A I JESZCZE JEDNO TO POGODA NA 14 DNI 1 DZIEN DESZCZU.

    Opinia dodana: 23 sierpnia 2009
Byłeś w tym hotelu? Podziel się opinią z innymi