Zgłoś uwagi do strony Zamknij
Twoje pytanie zostało przesłane do osoby odpowiedzialnej w biurze wakacje.pl za jej sprzedaż przez Internet. Odpowiedź zostanie udzielona Państwu (e-mail'em lub telefonicznie) tak szybko jak to możliwe.

W przypadku niejasności prosimy o kontakt:

tel. 0 801 455 401, (58) 325 29 00
Już teraz życzymy Państwu udanego wypoczynku.
Dziękujemy za wysłanie formularza!
Doradca Wakacje.pl skontaktuje się z Państwem telefonicznie lub e-mailem!
Rezerwacja telefoniczna
0 801 455 401
koszt 0,49 zł/min z VAT
Dziękujemy za przekazanie nam swoich uwag!
Rezerwacja telefoniczna
0 801 455 401
koszt 0,49 zł/min z VAT
Twoje zapytanie właśnie trafiło do jednego z wakacyjnych doradców.
W najbliższym czasie nasz specjalista skontaktuje się z Tobą w celu udzielenia odpowiedzi.

W razie dodatkowych pytań, pozostajemy do dyspozycji pod numerami 801 455 402 oraz 58 325 29 00

Dziękujemy za kontakt i już teraz życzymy udanych podróży z Wakacje.pl

Pola oznaczone gwiazdką (*) są obowiązkowe

Potwierdzam zapoznanie się z polityką prywatności oraz wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu przez Enovatis S.A. w celu:

Wyślij
+ Dodaj swoją opinię
Europa Afryka Azja Ameryka Północna Ameryka Środkowa Ameryka Południowa Australia i Oceania

Opinie Hlidi - Grecja

Obsługa3
    Udogodnienia dla dzieci2
    2.5
    Ogólne wrażenie4.0
  • Uwagi: ciekawe ile ci co tak narzekają tak naprawde zaplacili za cale wczasy(przejazd,nocleg i wyzywienie)??skoro za sam przejazd prZewoznik bierze (tam i powrót)ok 450zl.noclegi w kokkino nero to ok.25 do 40 eu za pare.(ja placilem w hlidi 40.)a ci ludzie placili(ci co najbardziej narzekają)od 700 do 1000 za osobe.i oni maja czelnosc narzekac na hotel??a co ma zrobic wlasciciel skoro biuro mu dalo 20zl na osobe dziennie za wyzywienie?zauwazam ze ci zawsze najbardziej narzekaja,ci którzy myslą ze za 800zl spedzą (tak im sie wydaje)wspaniale wakacje w grecji!!!hahahaha.smiechu warte!!!bylem tam z zona 3 tyg i bylo super!!sami sie stolowalismy i jedlismy to co zamówilismy.mielismy rowerki i odwidzilismy wszystkie plaze od Stomio po veliką.i za rok

Autor: lemongirl

Obsługa4
    Udogodnienia dla dzieci3
    3.3
    Ogólne wrażenie4.0
  • Uwagi: Miejsce bardzo przyjemne, pokoje na bardzo wysokim standardzie (łazienka w pokoju) i chętnie bym tam wróciła, gdyby nie to, że nie można zarezerwować samego hotelu, bez wyżywienia. Jedzenie w tawernie (należącej do tego samego właściciela, co hotel) było baardzo słabe (mało i niesmacznie).

Autor: sztajer

Ilość3
    Jakość i smak3
    Hotel1.0
    Ogólne wrażenie1.0
  • Uwagi: TRZYMAJCIE SIĘ Z DALEKA OD HOTEU HLIDI!!! Hotel z zewnątrz robi całkiem dobre wrażenie, niestety wrażenie to mija niezapomnianie z momentem wejścia do pokoju. Na miejscu byliśmy o 6 rano, pokoje były nie posprzątane, pościel nie zmieniona, śmieci po poprzednich mieszkańcach nie wyniesione, łazienka nie umyta(akurat nasza wanna dodatkowo zapchana). Kiedy wkońcu doczekaliśmy się zmiany pościeli (pokój niestety musielismy posprzśtać sobie sami) to trzeba było zbierać się na śniadanie. Zaznaczam, że policzono nam te trzy godzinki jako jeden nocleg:(Przez okres dwóch tygodni pokoje ani razu nam nie posprzatano, 2 ręczniki, które otrzymaliśmy wraz ze zmianą pościeli miały nam starczyć na dwa tygodnie. Karta magnetyczna nie działała, więc zdarzało się, że nie mogliśmy się dostać do pokoju, a w recepcji przez cały okres pobytu nikogo nie było, więc trzeba było albo czekać na właściciela, albo go poszukać(zdarzyło nam się czekać raz 2 godzinki zanim weszliśmy do pokoju)! Jeżeli chodzi o posiłki to bywało różnie na śniadanie co dzień taki sam zestaw, obiady czasem dobre, czasem trudne do strawienia. Moim zdaniem skandalem był tzw. pakiet śniadaniowy, który miał zastąpić śniadanie podczas wyjazdów na wycieczki, na pakiet ten składały się 2 kromki chleba tostowego, a na nich jeden plasterek sera i jeden plasterek wędliny, bez masła oczywiście. Taka oto kanapka miała nam starczyć na cały dzień. Jeżeli chodzi o Kokino Nero, to mieścinka godna polecenia (choć nie dla tych, którzy lubią zarywać noce na dyskotekach:) ), okolice naprawdę ładne, morze czyściutkie, plaże głównie kamieniste, ale jak ktoś się dobrze rozejrzał to znalazły się też piaszczyste. Kokino Nero tak, ale Hotel Hlidi zdecydowanie NIE!!!

Autor: Lidka

Jakość i smak3
    2.8
    Hotel1.0
    Ogólne wrażenie2.0
  • Uwagi: TRZYMAJCIE SIĘ Z DALEKA OD HOTEU HLIDI!!!hotel z zewnątrz robi całkiem dobre wrażenie, niestety wrażenie to mija niezapomnianie z momentem wejścia do pokoju. Na miejscu byliśmy o 6 rano, pokoje były nieposprzątane, pościel nie zmieniona, ściemi po poprzednich mieszkańcach nie wyniesione, łazienka nie umyta(akurat nasza wanna dodatkowo zapchana). Kiedy wkońcu doczekaliśmy się zmiany pościeli (pokój musieliśmy posprzątać sobie sami) to trzeba było zbierać się na śniadanie. Zaznaczam, że policzono nam te trzy godzinki jako jeden nocleg:(Przez okres dwóch tygodni pokoje ani razu nam nie posprzątano, 2 ręczniki, które otrzymaliśmy wraz ze zmianą pościeli miały nam starczyć na dwa tygodnie. Karta magnetyczna nie działała, więc zdarzało się,że nie mogliśmy się dostać do pokoju, a w receocji przez cały okres pobuyt nikogo nie było, więc trzeba było albo czekać na właściciela, albo go poszukać!
    Jeżeli chodzi o Kokino Nero, to mieścinka godna polecenia (choć nie dla tych, którzy lubia zarywać noce na dyskotekach:) ), okolice naprawdę ładne, morze czyściutkie, plaże głównie kamieniste, ale jak ktoś dobrze poszukał to znalazły się też piaszczyste.
    Kokino Nero tak, aale Hotel Hlidi zdecydowanie NIE!!!

Autor: KAISA

Jakość i smak2
    Urozmaicenie2
    2.3
    Ogólne wrażenie5.0
  • Uwagi: Hotel Hlidi jest hotelem bardzo ładnym, ładnie zaprojektowanym i urządzonym. Jedyna malutka wada tego obiektu to trochę niedosprzątane pokoje i wejście do hotelu. Ale ogólne wrażenie bardzo pozytywne. Kokino Nero jest miejscowością idealną dla osób pragnących się nacieszyć sobą, z dala od tłumu i zgiełku typowo riwierskiej miejscowości. Ogólne wrażenie bardzo pozytywne i jeśli będę miała okazję to ponownie wybiorę się do Kokino Nero i hotelu Hlidi :) NAPRAWDĘ POLECAM!!!

Autor: Bartezinho

Sport2
    Obsługa2
    Udogodnienia dla dzieci3
    Ogólne wrażenie4.0
  • Uwagi: Witam wszystkich. W Kokkino Nero spędziłem 2 tygodnie. Prawda jest taka - jeżeli szukasz dobrej zabawy, głośnej muzyki i szalonych dyskotek - to nie jest odpowiednie miejsce. Nie jest to jednak w żadnym wypadku wadą tego miasteczka. Po kilku spędzonych tam dniach docenia się urok tej małej wioski. Gdy chcemy sobie w spokoju posiedziec i podziwiac przepiękne morze, wystarczy odejść kilkadziesiąt metrów od centrum. Widoki są super - z jednej strony wysokie góry, z drugiej cudowne, cieplutkie morze. Jeżeli chodiz o zakwaterowanie to mieszkałem w Hotelu Hlidi. Ogólnie wszystko było ok, ale pierwszego dnia gdy odebraliśmy pokój nie było w nim za czysto. Łazienka również nie należała do najczystszych. Łóżko bardzo wygodne, na wyposażeniu również mała lodóweczka. Teraz przejdę do najbardziej drażniącego tematu. Kompletnie nie rozumiem ludzi, którzy są aż tak bardzo zszokowani jedzeniem posiłków w pobliskiej tawernie. Jeżeli ktoś nie wie jak wygląda posiłek " kontynentalny" to niech sie nie wypowiada. Niektórzy są chyba zawiedzeni, bo nie dają tam 3 kotletów i miski ziemniaków. Ludzie - OPAMIENTAJCIE SIĘ. Dla mnie ważniejsze jest, aby jedzenie było świeże i rzeczywiście tak było. Wstyd mi było za Polaków, którzy w obecności kelnerów wąchali jedzenie i robili durne miny. Oczywiście później na forach wypisują brednie odnośnie fatalnego jedzenia. Riwiera jest specyficznym regionem Grecji, w mojej ocenie troche zacofanym. Brakowało mi np. sportów wodnych itp. Jeżeli ktoś chce maksymalnie poleniuchować powinien rozważyć wyjazd do Kokkino :)

Autor: żenia

Czy polecasz hotel: nie
    Komu polecasz hotel: z dziećmi

• 2007-08-28, 20:07
    Wyposażenie2
    1.8
    Ilość1
    Ogólne wrażenie1.0
  • Uwagi: Masakra!!! Hotel przy odrobinie uwagi i chęci mógłby być całkiem przyjemny ale tu nikomu się nic nie chce !!! Brud,brud,brud !!!
    Jedzenie to skandal !!! Lepiej nie mówić i lepiej zaopatrzyć się w jakieś zapasy... Mało , mało i beznadziejne ! Ja bylam z nastoletnim synem,który potrzebowałby trochę więcej jedzenia i musialam dokupić .Okolica też beznadziejna .Plaża kamienista,brudna.Ladna plaża 2 km dalej w miejscowości Koutsoupia.Nie polecam tego hotelu .Przez dwa tygodnie niesprzątane,ręczniki,pościel niewymieniane.

Autor: Jacek

Czystość2
    Wyposażenie1
    Ilość1
    Ogólne wrażenie1.0
  • Uwagi: KOSZMAR!!!!!! a szczególnie "restauracja"- tawerna ???. Śniadania na serwetce papierowej jak się przyszło odpowiednio wcześnie, Później na dłoni lub brudnym stole. Niezależnie od tego czy przy stole siedziały 2, 3 lub 4 osoby zawsze podawano na jednym talerzu-półmisku?" Brakowało tylko żeby do tego były 2,3,4 łyżki i byłoby swojsko. jak z tymi rurami kanalizacyjnym w hotelu ale to podobno ten sowiecki urok całej Grecji że zużyty papier toaletowy trzeba zachować na później. Na śniadanie 30 osób miało do dyspozycji 4-5 łyżeczek do posłodzenia i pomieszania kawy czy herbaty. Jeżeli to co podawano to jest kuchnia Grecka to im serdecznie współczuję! Hotel nie wiele lepszy. Klimatyzator służy jedynie do hałasowania - nic nie chłodzi. Trafił się nam deszcz więc dodatkową atrakcją był wodospad na ścianie, kałuże na podłodze i zalany bagaż. Miejscowość równie koszmarna jak powyższe szczegóły. Brudna, zaniedbana, zrujnowana, brzydka, zapełniana wyłącznie przez polskie biura podróży. ODRADZAM, ODRADZAM, ODRADZAM!!!!!. KOSZMAR !!!!!! a to wszystko dzięki firmie TRIADA!!! A i jeszcze jedno - firma twierdzi że dojazd z lotniska w Salonikach zajmuje 1,5h - a wychodzi minimum 3,5h. Z uwagi na rozkład lotów wczasy jak zwykle 6-cio dniowe a nie 8 dniowe jak zachwalają - ale w takim miejscu to nawet zaleta a nie wada :-).

Autor: Charlotte
    Termin wyjazdu: Czerwiec 2007

Czy polecasz hotel: nie mam zdania
    Komu polecasz hotel: z osobą towarzyszącą
    Stosunek jakości do ceny: raczej adekwatny

• 2007-08-19, 19:24
    Łazienka4
    Obsługa/serwis2
    1.5
    Ogólne wrażenie3.0
  • Uwagi: Hotel jest OK! Ładne wejście i sala telewizyjna(szczegolnie te dwie skórzane kanapy i ten bajerancki stolik ze szkla hartowanego :-))) Pokoje ładne tylko szkoda, ze nie ma klimatyzacji. Co do sprzątania to trzeba sobie samemu posprzatać , bo Rosjanka nie ma czasu i ciągle ją ręce bolały :-)) Rozrywek żadnych poza Disco Plazza nad tawerna pod jaskólczymi gniazdami i odchodami, szczegolnie te lampy upstrzone jaskółczym guanos, w ktorej się jadlo to "rewelacyjne greckie jedzenie"-zimne, bez smaku, a śniadania?chlebek, kawa i plasterek byczej-czerwonej a`la wędliny, oczywiscie do tego jeszcze plasterek sera i dżemik w plastikowym pudełeczku na 1kromke, a masło? jak im sie uwidziało to dali- MAKABRA. Nie polecam tej tawerny nawet tym co stosuja diete.I najgorsze jest to, ze za to jedzonko sie zapłaciło, a potem wczasowicze dojadali w innej tawernie. Okolica ładna, ale żadnych dróg spacerowych nie ma, po plazy nie pochodzisz, bo kamienista i mała, poza tym wszedzie daleko. Mozna tu przyjechać, ale przejazdem i tylko na 2 dni. Pozdrawiam naszych sąsiadów(Magdę i Rafała)mam nadzieję, że Rafał nie wkurzył sie na to żarcie? i 3-ę z Łodzi Charlotte