8,8 / 10

Wspaniały
95%
poleca ten hotel
Imperial Belvedere
Grecja / Kreta

: /

Zobacz na mapie

Ocena na podstawie 42 opinii

Stosunek jakosci do ceny: ADEKWATNY

Szczegółowe oceny
  • 8.7
    Hotel

    • 9.4 Basen
    • 9.2 Obsługa
    • 8.0 Rozrywka i animacje
    • 7.8 Sport
    • 9.3 Udogodnienia dla dzieci
  • 9.2
    Pokoje

    • 9.2 Czystość
    • 8.9 Łazienka
    • 9.4 Wielkość
    • 9.3 Wyposażenie
  • 8.1
    Położenie

    • 8.4 Atrakcje w okolicy
    • 8.2 Ciche i kameralne położenie
    • 8.6 Możliwości komunikacyjne
    • 6.5 Odleglość od plaży
    • 8.6 Restauracje/bary w okolicy
  • 9.2
    Posiłki

    • 9.6 Ilość
    • 9.0 Jakość i smak
    • 9.3 Obsługa/serwis
    • 8.9 Urozmaicenie
Zalety hotelu:
  • Obfite posiłki
  • Dobre wrażenie ogólne
  • Ładny basen
  • Przestronne pokoje
Sprawdź oferty z Twojego lotniska
  • Wyjazd z Warszawy All Inclusive
    1 610 zł 7 dni / os. Sprawdź
  • Wyjazd z Poznania All Inclusive
    1 990 zł 7 dni / os. Sprawdź
Zobacz oferty z innych lotnisk

Opinie

Dodane przez        
 
  • 8,2 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Agata
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Styczeń 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi

    Polecam serdecznie.Ładne duze baseny.Przepiekny widok z tarasow. Pokoje czyste sprzątane codziennie.Jedzenie urozmaicone chociaż do najlżejszej kuchni nie należało-dużo gulaszy i sosów. Lecielismy z biurem 7 Islands wszystko było super.

    Opinia dodana: 17 stycznia 2014
  • 10 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Wioletta
    Para
    Pobyt: Październik 2013

    • Poleca hotel dla
    • Par, rodzin z dziećmi, singli

    Serdecznie polecamy ten hotel !!!, super wyposażenie, dużo basenów zarówno dla dzieci jak i duży wybór dla dorosłych. Smakoszów kuchni to tylko tam !!!, jedzenie REWELACJA !!!!! Korty tenisowe, boiska do siatkówki, siłownia wszytsko za darmo. Bary super ;) Nic dodać nic ująć ! Cudowny hotel i położenie !!! Polecam !

    Opinia dodana: 12 października 2013
  • 9,6 / 10

    Dorota

    Pobyt: Grudzień -0001

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi, szukających luksusu, szukających rozrywki

    Bardzo udane wakacje,hotel świetny,każdy znajdzie coś dla siebie.Polecam wypożyczyć samochód i zwiedzić wyspę.

    Opinia dodana: 07 września 2013
  • 8,7 / 10

    ADAM
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Sierpień 2013

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi, nastawionych na zwiedzanie

    Hotel kompleksowo wyposażony. Niezwykle sprawna obsługa. Pobliskie Hersonissos męczące tłumem ludzi na ulicach wieczorem- temperatura do spacerów robi się znośna w sierpniu dopiero ok. 21 i wszyscy "wylegają" ( w hotelu jest ok bo jest znacznie wyżej ). Pobliskie Star Beach z całonocnymi atrakcjami przyciąga młodych ludzi szukających rozrywek ale nie jest męczące dla hotelu. Dostępne na piechotę plaże w pobliżu raczej nie najwyższych lotów - można się wybrać na krótkie kąpiele i nurkowanie. Ta część Krety ma delikatnie mówiąc niezbyt atrakcyjną zabudowę turystyczną więc nie olśniewa urodą, ale ....... Hotel jest takim samowystarczalnym kombinatem ze wspaniałym jedzeniem, basenami, i miłą obsługą. Jest więc idealny na pobyt w nim + kilka spacerów na plażę, wieczorem do portu lub..... Jako wspaniała baza wypadowa do zwiedzania środkowej i wschodniej Krety. Polecam wypożyczenie samochodu ale jeszcze w Polsce - wypożyczalnię hotelową można sobie darować ceny znacznie wyższe a jakość samochodów tragiczna. Radzę wypożyczać samochody z maksymalnie dużym silnikiem - drogi Krety to jedna wielka serpentyna podjazdów i zjazdów. Planować odległości na mapie ze średnią prędkością podróżną nie większą niż 40 km/h na głównych drogach a na bocznych w południowej części wyspy nie więcej niż 30 km/h. Polecam do odwiedzenia: Spinalonga, Festos, Cretaquarium, Jaskinia Dikti, wioska Krista, ile się da plaż i mieścin na południu wyspy, muzeum archeologiczne w Iraklionie ( uważać na klimatyzację!!!), jeść lunche w malutkich tavernach na południu lub po drodze w mieścinkach w centralnej części - z daleka od miejscowości turystycznych. Jedzenie niesamowicie pyszne i naturalne,. Ceny: lunch składający się z sałatek, przystawek, wody, kawy na 4 głodne osoby, nie do przejedzenia, nie więcej niż 25-28 Euro, paliwo średnio 1,8 Euro, parkingi za darmo przy każdej plaży z wyjątkiem Vai ( na wschodnim krańcu wyspy z lasem palmowym - można ale dojazd z Hersonissos to bite 3 godziny) i parkingów w Iraklionie, drogie kosmetyki - brać z Polski.

    Opinia dodana: 04 września 2013
  • 8,7 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Paweł
    Para
    Pobyt: Wrzesień 2012

    • Poleca hotel dla
    • Aktywnych, nastawionych na zwiedzanie, ceniących spokój

    Polecam hotel, przestrzenny, dobrze rozplanowany, jedzenie ok, obsługa ok, alkohole mocne:)

    Opinia dodana: 10 września 2012
  • 9,4 / 10

    Klient Wakacje.pl

    feder
    Para
    Pobyt: Sierpień 2012

    • Poleca hotel dla
    • Aktywnych, rodzin z dziećmi, szukających rozrywki

    Autor nie dodał opinii tekstowej

    Opinia dodana: 31 sierpnia 2012
  • 8,2 / 10

    Anett
    Para
    Pobyt: Sierpień 2012

    • Poleca hotel dla
    • Szukających rozrywki

    Bylismy tydzien w sierpniu 2012roku,i jestesmy tylko utwierdzeni w tym,ze to pierwszy i ostatni raz urlop w DUZYM OBIEKCIE HOTELOWYM. Generalnie jesli ktos takie lubi to ok jak najbardziej polecamy. Ale juz dobre kilka lat latamy do roznych krajow i roznych hoteli na Krecie bylismy drugi raz,wiec nasze zdanie jest takie ,ze mniejsze jest lepsze. Tu jest chaos,charmider itp. W resaturacji ludzie zachowują sie jakby nie jedli z tydzien ,pchaja talerzem w plecy(chyba tak pospieszają?),jak cos im spadnie na podloge to luz takie swinki sa i tyle ,lataja,biegaja,popychaja i to nie lekko. Na basenach kolejna masakra ,jak RANO sie nie zajmie lezaka to juz kilka godz czekasz i czatujesz jak sęp. Pewnego dnia jak zarezerwowalam ok.7ej rano to za dwie godz reczniki ktos na rzucil pare metrow dalej na ziemie!!! taka ''kultura''. W mniejszych hotelach takich sytuacji nie ma. Poza tym halas,halas.Slona woda w basenach ,nie wiemy po co skoro jest morze od tego. Plaze ok jak to w Grecji spojze w google to potem nie bedzie pretensji,ale tu blisko hotelu sa piaszczyste,ale nie takie szerokie jak na wyspach Kanaryjskich np. Warto tez pojezdzic skuterem lub kladem po oklicy i nad hotelem w gore swietne male uliczki i fajne knajpki typowo Greckie. pozdrawiam

    Opinia dodana: 18 sierpnia 2012
  • 9,1 / 10

    Klient Wakacje.pl

    mamawczasowiczka
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Lipiec 2012

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi, nastawionych na zwiedzanie

    Brak animatorów dla polskich dzieci.

    Opinia dodana: 14 sierpnia 2012
  • 9,6 / 10

    Danuta
    Para
    Pobyt: Czerwiec 2012

    • Poleca hotel dla
    • Aktywnych, rodzin z dziećmi, nastawionych na zwiedzanie

    Hotel fantastyczny.Jedzenie urozmaicone,obsluga bardzo mila.Wspaniala baza wypadowa na wycieczki zorganizowane jak rowniez indywidualne( wypozyczonym samochodem).Wieczorne spacery po sklepikach i knajpkach sa rowniez urozmaiceniem spedzonych wakacji!! Serdecznie polecam.Hotel przyjazny rodzinom z dziecmi.Opiniami sceptykow(ktorym przeszkadza to ze pokoj za daleko od basenu lub brak polskich programow) proponuje sie nie sugerowac.Kretenczycy (bo tak nalezy o nich mowic) sa bardzo goscinni i pozytywnie nastawieni do Polakow!!

    Opinia dodana: 28 czerwca 2012
  • 9,0 / 10

    Mariusz i Karolina
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Maj 2012

    • Poleca hotel dla
    • Aktywnych, rodzin z dziećmi

    Super hotel,ładne,czyste i duze pokoje w bungalowach.Bardzo smaczna kuchnia typowo grecka.Animacje dzienne srednie-areobik,dart,zumba, siatkówka ,pozdrowienia dla przyjaciół siatkarzy z Wrocławia ,animacje wieczorne-całkiem sympatyczne i smieszne.Miła obsługa ,pracuje tam kilku Polakow wspaniali barmani-.Ładne duze baseny.Przepiekny widok z tarasow. Duzy wybor alkoholi, swietny nastrój w barach Polecam Star Beach plaze, około 200 m w prawo jest wieksza i ładniejsza oraz aquapark wstep 8 euro dla dzieci na cały dzien-ok.500m od hotelu.Lecielismy po raz pierwszy z biurem 7 Islands,wszystko było super.

    Opinia dodana: 27 maja 2012
Byłeś w tym hotelu? Podziel się opinią z innymi