8,8 / 10

Wspaniały
96%
poleca ten hotel
Imperial Belvedere
Grecja / Kreta

Imperial Belvedere: basen

Zobacz na mapie

Ocena na podstawie 68 opinii

Stosunek jakości do ceny: ADEKWATNY

Szczegółowe oceny
  • 8.7
    Hotel

    • 9.3 Basen
    • 9.0 Obsługa
    • 8.2 Rozrywka i animacje
    • 8.0 Sport
    • 9.2 Udogodnienia dla dzieci
  • 8.9
    Pokoje

    • 8.9 Czystość
    • 8.6 Łazienka
    • 9.0 Wielkość
    • 8.9 Wyposażenie
  • 9.2
    Posiłki

    • 9.6 Ilość
    • 9.0 Jakość i smak
    • 9.2 Obsługa/serwis
    • 8.9 Urozmaicenie
  • 8.2
    Położenie

    • 8.4 Atrakcje w okolicy
    • 8.4 Ciche i kameralne położenie
    • 8.6 Możliwości komunikacyjne
    • 6.9 Odleglość od plaży
    • 8.6 Restauracje/bary w okolicy
Zalety hotelu:
  • Atrakcje dla dzieci: zjeżdżalnie, plac zabaw oraz miniklub.
  • Tylko 400 m do piaszczystej plaży (bezpłatny bus hotelowy kursujący na plażę).
  • Hotel położony na wzgórzu, ok. 1 km od centrum rozrywkowego Hersonissos.
  • Trzy strefy wypoczynku, w tym specjalna - dla najmłodszych - z licznymi atrakcjami.
Sprawdź oferty z Twojego lotniska
  • Wyjazd z Katowic All Inclusive
    1 639 zł 3 dni / os. Sprawdź
  • Wyjazd z Warszawy - Chopin All Inclusive
    1 957 zł 7 dni / os. Sprawdź
Zobacz oferty z innych lotnisk

Opinie

Dodane przez          
 
  • 5,4 / 10

    Paweł
    Para
    Pobyt: Sierpień 2015

    • Zalety Duża liczba basenów zapewnia atrakcję dzieciom
    • Wady Brudno, pokoje obskurne w standardzie 2 gwiazdek zamiast 4, w łaziencie grzyb, meble poobijane stare, wyłozone płytkami z lat 70'. Bardzo daleko do plaży, a bus to mały opel combo dla hotelu w którym jest może z 800 gości... Porażka

    Przyjechałem do hotelu wykupiwszy standart 4 gwiazdek, a zastałem co najwyżej standart 2 gwiazdek , brudne pokoje, zniszczone meble, grzyb w łazience i zepsutą klimatyzację klejoną taśmą bezbarwną z kiosku.

    Opinia dodana: 29 sierpnia 2015
  • 5,8 / 10

    Rafi
    ""
    Pobyt: Lipiec 2015

    • Poleca hotel dla
    • Par
    • Zalety Kilka basenów - każdy coś znajdzie dla siebie
    • Wady Daleko od plaży. Jedzenie przeciętne.

    Ogólnie Ok. Jednak nie różni się od innych hoteli, które można mieć o 500-700zł taniej od osoby za 7 dni. Widać, że podniszczony. Daleko do plaży.

    Opinia dodana: 26 sierpnia 2015
  • 10 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Małgorzata
    ""
    Pobyt: Czerwiec 2015

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety same zalety
    • Wady brak

    Byłam w tym hotelu na przełomie czerwiec/lipiec 2015r. razem z wnuczkiem - 8 lat. Hotel położony w świetnym miejscu, blisko miasta, uważam że w niedalekiej odległości od morza. W hotelu czyściutko, codziennie sprzatane, ręczniki wymieniane codziennie. Jedzenie przepyszne, każdy dla siebie bez przoblemu coś znajdzie. Duże urozmaicenie posiłków, dużo owoców, deserów, lodów. Świetne animacje zarówno dla dzieci jak i dla dorosłych. Z czystym sumieniem mogę polecić ten hotel, a dla rodzin pragnących wypocząć razem z dziećmi idealny

    Opinia dodana: 19 sierpnia 2015
  • 9,4 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Andrzej
    ""
    Pobyt: Sierpień 2015

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Ładne duże baseny!!! Bardzo dobre i urozmaicone posiłki.
    • Wady Duża odległość od plaży.

    Duży pięknie położony kompleks hotelowy z trzema ładnymi basenami. Bardzo dobre posiłki każdy znajdzie coś dla siebie, Pokoje czyste i zadbane. Jedynym minusem jest duża odległość od plaży!!! Polecam ten hotel!!!

    Opinia dodana: 04 sierpnia 2015
  • 9,5 / 10

    Marek
    ""
    Pobyt: Lipiec 2015

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety położenie, obsługa,baseny.jedzenie
    • Wady brak

    Super hotel wspaniali kelnerzy i animatorzy wspaniałe jedzenie ,baseny.

    Opinia dodana: 21 lipca 2015
  • 8,6 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Joanna
    ""
    Pobyt: Czerwiec 2015

    • Poleca hotel dla
    • Ceniących spokój
    • Zalety Cały teren wokół hotelu wyjątkowo zadbany i czysty, przepiękna i różnorodna roslinność. Hotel proponuje 3 strefy dla wypoczywających, cicha najwyżej położoną, trochę niżej dla lubiacych muzykę i animacje a najniżej dla rodzin z dziećmi z duzą ilością wodnych atrakcji.
    • Wady Niektórym łazienkom w pokojach hotelowych przydałby sie remont.

    Ogólnie hotel godny polecenia dla osób chcących się wybrać na Kretę.

    Opinia dodana: 19 czerwca 2015
  • 9,3 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Get
    ""
    Pobyt: Czerwiec 2015

    • Poleca hotel dla
    • Szukających rozrywki
    • Zalety - jedzenie:) - ladne baseny - polozony w ciekawym miejscu - ladnie wygladajacy obiekt - animacje i przedstawienia - obsluga zabawiajaca urlopowiczow swietna (niestety Panie sprzatajace smutne wiecznie:() - bliskosc sklepow - bary hotelowe
    • Wady - troszke trzeba pod gorke wejsc wracajac z plazy - jak na tak cudny hotel zaskakiwalo to, ze pokoje nie byly wyposazone w \"zestawy\" dla przyjezdnych (czepek/balsam/papcie); zaskakiwala rowniez minimalistycznosc pokoi (nudne kolory) - przejscie do plazy jest nieciekawe

    Goraco polecam, zwlaszcza w opcji all inclusive, choc mozna przytyc przez nia:)

    Opinia dodana: 17 czerwca 2015
  • 7,8 / 10

    ewa
    ""
    Pobyt: Czerwiec 2015

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety serwis,piekne widoki
    • Wady brak

    polecam w tej okolicy b.dobryduży hotel blisko miasta połozony w pieknym ogrodzie.mozliwośc pruszania sie miedzy poziomami hotelu windami

    Opinia dodana: 17 czerwca 2015
  • 8,3 / 10

    przygla
    ""
    Pobyt: Czerwiec 2015

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Położenie (z jednej strony piękne góry, z drugiej morze), baseny (na 4 różnych poziomach), atrakcje dla dzieci (3 place zabaw, minigolf, małe zjeżdżalnie w basenie, mini zoo na terenie hotelu)
    • Wady Wyposażenie pokoju wymaga odświeżenia (ale wszystko działa!). Spory harmider na stołówce, słabe napoje i alkohole bez alkoholu

    Hotel bardzo duży, położony na zboczu. Cały kompleks jest zlokalizowany na 8 poziomach! Na szczęście praktycznie wszędzie można dostać się windą. Jeśli chodzi o baseny to każdy będzie zadowolony (jest ich w sumie 5 na 4 różnych poziomach). Jest duży 'olimpijski' basen gdzie można popływać i wokół którego odbywają się wszystkie animacje, obok jest mniejszy basen dla dzieci (40cm-1.m głębokości). Osobno oczywiście basen dla dzieci ze ślizgawkami i innymi zabawkami (uwaga - to nie jest żaden aquapark, nie ma tam zjeżdżalni dla starszych, zabawa dla dzieci

    Opinia dodana: 09 czerwca 2015
  • 6,5 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Magdalena
    ""
    Pobyt: Czerwiec 2015

    • Poleca hotel dla
    • Par
    • Zalety Czyste baseny, super jedzenie.
    • Wady Pokoje w stylu \"poźny gierek\".

    Bylismy w czerwcu 2015 przez tydzien czasu z roczną córeczką. Jeśli chodzi o hotel to 4 gwiazdki za baseny, łazienki przy basenach i 5 gwiazdek za restauracje, niestety słabe 3 gwiazdki za pokój. Najpierw dostaliśmy troszkę wyżej położony, meble stare, a materace miały chyba ze 40 lat, czuć było każdą sprężynę. W łazience stęchły zapach, który niósł się na pokój, pleśn i grzyby na fugach, wanna niedomyta.... W drugi dzien zalało nam łazienkę, więc wymieniono nam pokój na niżej położony, ale za to blisko basenu dla dzieci i placu zabaw, jednak problemy w zasadzie te same plus robactwo wchodzące do pokoju przez balkon i szpary. Pająki, karaluchy, i mrówki. Brudna wanna, odór z łazienki. Pani sprzątająca w zasadzie wymieniała tylko prześcieradła i myła podłogę, ale płytek przy wannie i samej wanny to raczej myć nie myła.... Czarna pleśń była nawet na słuchawce prysznicowej. Poza tym same zalety, blisko kózki, osiołki (mini zoo). Bardzo podobał mi sie bar przy basenie, samemu można było sobie nalać piwa, czy innych napoi bez stania w kolejce, leżakow pełno wolnych. Do plaży busem, albo piechotą ok 10 min. drogi pieszo, plaza oblegana, kamienista w większości miejsc, więc pozostaliśmy przy basenach, ogólnie wieczorne show super, tylko ze z tak małym dzieckiem musieliśmy się obejść smakiem.

    Opinia dodana: 08 czerwca 2015
1 2 3 4 5 ... 7
Byłeś w tym hotelu? Podziel się opinią z innymi