8,9 / 10

Wspaniały
96%
poleca ten hotel
Imperial Belvedere
Grecja / Kreta

Imperial Belvedere: basen

Zobacz na mapie

Ocena na podstawie 55 opinii

Stosunek jakosci do ceny: ADEKWATNY

Szczegółowe oceny
  • 8.8
    Hotel

    • 9.5 Basen
    • 9.2 Obsługa
    • 8.1 Rozrywka i animacje
    • 7.9 Sport
    • 9.3 Udogodnienia dla dzieci
  • 9.3
    Pokoje

    • 9.3 Czystość
    • 9.0 Łazienka
    • 9.4 Wielkość
    • 9.3 Wyposażenie
  • 8.2
    Położenie

    • 8.5 Atrakcje w okolicy
    • 8.3 Ciche i kameralne położenie
    • 8.7 Możliwości komunikacyjne
    • 6.6 Odleglość od plaży
    • 8.7 Restauracje/bary w okolicy
  • 9.2
    Posiłki

    • 9.7 Ilość
    • 9.0 Jakość i smak
    • 9.3 Obsługa/serwis
    • 8.8 Urozmaicenie
Zalety hotelu:
  • Obfite posiłki
  • Ładny basen
  • Dobre wrażenie ogólne
  • Przestronne pokoje
Sprawdź oferty z Twojego lotniska
  • Wyjazd z Warszawy All Inclusive
    1 980 zł 7 dni / os. Sprawdź
  • Wyjazd z Katowic All Inclusive
    2 150 zł 7 dni / os. Sprawdź
Zobacz oferty z innych lotnisk

Opinie

Dodane przez        
 
  • 8,9 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Iwona
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Czerwiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Miła obsługa,dobre jedzenie ,ogólnie czysto no może raz pani sprzatajaca zapomniała wymienic reczniki ale to nie był problem ;-)
    • Wady Wybralismy wycieczke fakultatywną i mieliśmy zamowione wczesne sniadanie,dokładnie o 3.30.Niestety nikogo w restauracji nie zastalismy ,ciemno,resztki jedzenia z poprzedniego dnia.Suchy prowiant masakra.Na cały dzien jedna osoba dostała 2 małe bułeczki,jeden mały soczek i jedno jabłko.Raczej małe szanse zeby to wystarczyło na cały dzień a dokładnie do 23 wieczorem.Zaznaczam,ze mielismy wykupione all inclusive.

    Wybraliśmy wycieczke fakultatywna organizowaną przez biuro 7 islands na Samarię,jechalismy 5 godzin i dosłownie 10 min przed dojazdem okazało sie,ze wąwóz danego dnia zamykaja z powodu złych warunków atmosferycznych.Nie było mowy o zwrocie kosztów,rezydent zaproponował nam inny wąwóz,o połowe krótszy ,wszystko było by ok gdyby i połowe tej kwoty nam zwrócono.Dostalismy jednak zwrotu po 5 euro i niestety uwazam,że to jet bardzo nie w porzadku.Biuro powinno liczyc sie z takimi sytuacjami i nie osmieszac sie zwrotem takich smiesznych sum!!!!!

    Opinia dodana: 27 czerwca 2014
  • 9,2 / 10

    Klient Wakacje.pl

    ROB
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Czerwiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety baseny, obsługa, piaszczysta plaża niedaleko hotelu

    godny polecenia szczególnie dla rodzin z dziećmi, przyjemna okolica,

    Opinia dodana: 20 czerwca 2014
  • 9,9 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Kasia & Mateo
    Para
    Pobyt: Czerwiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Par
    • Zalety duży kompleks, trzy baseny , piękne położenie, smaczne jedzenie, miła obsługa, wszędzie czysto, sprawna klimatyzacja
    • Wady brak

    Polecam wszystkim! Byliśmy zaskoczeni pozytywnie tym, jak wszystko sprawnie działa w hotelu. Do tego miła obsługa, jedzenia pod dostatkiem, poza głównymi posiłkami dostępne były napoje oraz przekąski w snack barze (frytki, tosty, lody itp). Pyszne drinki z lokalnym alkoholem :) Trzy baseny położone na różnych poziomach więc ludzie nie byli stłoczeni w jednym punkcie. Z hotelu blisko do morza, piękny krajobraz - góry, morze, skaliste wybrzeża, palmy. Do Heraklionu (stolica, lotnisko) jest ok. 30 km, podobna odległość jest również do miasteczka Agios Nikolaos, które warto zobaczyć - miejscowy autobus jedzie ok 45 min, bilet 4,1 eur w jedną stronę. Stamtąd można popłynąć na Spinalongę - wyspę trędowatych. Ciekawym miejscem jest także Knossos, gdzie znajdują się ruiny pałacu króla Minosa - tam najlepiej wybrać się z przewodnikiem. Poza tym spacer promenadą po miasteczku Hersonissos (w którym mieści się hotel) dostarcza interesujących doznań. Ogólnie wrażenia niesamowite, ciężko je opisać, nawet zdjęcia nie są w stanie oddać tego co się zobaczyło. Kreta jest przepiękna.

    Opinia dodana: 08 czerwca 2014
  • 9,5 / 10

    Marta /Warszawa
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Maj 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety duzo atrakcji dla dzieci
    • Wady brak

    Polecam na rodzin z dziećmi. Ddobre jedzenie, ciekawe animacje, czyste pokoje i ładna plaża

    Opinia dodana: 07 czerwca 2014
  • 8,2 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Agata
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Styczeń 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi

    Polecam serdecznie.Ładne duze baseny.Przepiekny widok z tarasow. Pokoje czyste sprzątane codziennie.Jedzenie urozmaicone chociaż do najlżejszej kuchni nie należało-dużo gulaszy i sosów. Lecielismy z biurem 7 Islands wszystko było super.

    Opinia dodana: 17 stycznia 2014
  • 10 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Wioletta
    Para
    Pobyt: Październik 2013

    • Poleca hotel dla
    • Par, rodzin z dziećmi, singli

    Serdecznie polecamy ten hotel !!!, super wyposażenie, dużo basenów zarówno dla dzieci jak i duży wybór dla dorosłych. Smakoszów kuchni to tylko tam !!!, jedzenie REWELACJA !!!!! Korty tenisowe, boiska do siatkówki, siłownia wszytsko za darmo. Bary super ;) Nic dodać nic ująć ! Cudowny hotel i położenie !!! Polecam !

    Opinia dodana: 12 października 2013
  • 9,6 / 10

    Dorota

    Pobyt: Grudzień -0001

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi, szukających luksusu, szukających rozrywki

    Bardzo udane wakacje,hotel świetny,każdy znajdzie coś dla siebie.Polecam wypożyczyć samochód i zwiedzić wyspę.

    Opinia dodana: 07 września 2013
  • 8,7 / 10

    ADAM
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Sierpień 2013

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi, nastawionych na zwiedzanie

    Hotel kompleksowo wyposażony. Niezwykle sprawna obsługa. Pobliskie Hersonissos męczące tłumem ludzi na ulicach wieczorem- temperatura do spacerów robi się znośna w sierpniu dopiero ok. 21 i wszyscy "wylegają" ( w hotelu jest ok bo jest znacznie wyżej ). Pobliskie Star Beach z całonocnymi atrakcjami przyciąga młodych ludzi szukających rozrywek ale nie jest męczące dla hotelu. Dostępne na piechotę plaże w pobliżu raczej nie najwyższych lotów - można się wybrać na krótkie kąpiele i nurkowanie. Ta część Krety ma delikatnie mówiąc niezbyt atrakcyjną zabudowę turystyczną więc nie olśniewa urodą, ale ....... Hotel jest takim samowystarczalnym kombinatem ze wspaniałym jedzeniem, basenami, i miłą obsługą. Jest więc idealny na pobyt w nim + kilka spacerów na plażę, wieczorem do portu lub..... Jako wspaniała baza wypadowa do zwiedzania środkowej i wschodniej Krety. Polecam wypożyczenie samochodu ale jeszcze w Polsce - wypożyczalnię hotelową można sobie darować ceny znacznie wyższe a jakość samochodów tragiczna. Radzę wypożyczać samochody z maksymalnie dużym silnikiem - drogi Krety to jedna wielka serpentyna podjazdów i zjazdów. Planować odległości na mapie ze średnią prędkością podróżną nie większą niż 40 km/h na głównych drogach a na bocznych w południowej części wyspy nie więcej niż 30 km/h. Polecam do odwiedzenia: Spinalonga, Festos, Cretaquarium, Jaskinia Dikti, wioska Krista, ile się da plaż i mieścin na południu wyspy, muzeum archeologiczne w Iraklionie ( uważać na klimatyzację!!!), jeść lunche w malutkich tavernach na południu lub po drodze w mieścinkach w centralnej części - z daleka od miejscowości turystycznych. Jedzenie niesamowicie pyszne i naturalne,. Ceny: lunch składający się z sałatek, przystawek, wody, kawy na 4 głodne osoby, nie do przejedzenia, nie więcej niż 25-28 Euro, paliwo średnio 1,8 Euro, parkingi za darmo przy każdej plaży z wyjątkiem Vai ( na wschodnim krańcu wyspy z lasem palmowym - można ale dojazd z Hersonissos to bite 3 godziny) i parkingów w Iraklionie, drogie kosmetyki - brać z Polski.

    Opinia dodana: 04 września 2013
  • 8,7 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Paweł
    Para
    Pobyt: Wrzesień 2012

    • Poleca hotel dla
    • Aktywnych, nastawionych na zwiedzanie, ceniących spokój

    Polecam hotel, przestrzenny, dobrze rozplanowany, jedzenie ok, obsługa ok, alkohole mocne:)

    Opinia dodana: 10 września 2012
  • 9,4 / 10

    Klient Wakacje.pl

    feder
    Para
    Pobyt: Sierpień 2012

    • Poleca hotel dla
    • Aktywnych, rodzin z dziećmi, szukających rozrywki

    Autor nie dodał opinii tekstowej

    Opinia dodana: 31 sierpnia 2012
1 2 3 4 5 ... 6
Byłeś w tym hotelu? Podziel się opinią z innymi