7,9 / 10

Dobry
89%
poleca ten hotel
Jinene Beach
Tunezja

Jinene Beach: obiekt

Zobacz na mapie

Ocena na podstawie 150 opinii

Stosunek jakosci do ceny: ADEKWATNY

Szczegółowe oceny
  • 7.6
    Hotel

    • 8.4 Basen
    • 8.0 Obsługa
    • 7.4 Rozrywka i animacje
    • 6.9 Sport
    • 7.5 Udogodnienia dla dzieci
  • 8.3
    Pokoje

    • 8.3 Czystość
    • 8.2 Łazienka
    • 8.8 Wielkość
    • 8.0 Wyposażenie
  • 8.0
    Położenie

    • 7.2 Atrakcje w okolicy
    • 8.3 Ciche i kameralne położenie
    • 9.1 Możliwości komunikacyjne
    • 8.5 Odleglość od plaży
    • 7.1 Restauracje/bary w okolicy
  • 8.2
    Posiłki

    • 9.0 Ilość
    • 8.2 Jakość i smak
    • 8.2 Obsługa/serwis
    • 7.5 Urozmaicenie
Zalety hotelu:
  • Hotel bezpośrednio przy piaszczystej plaży
  • Świetne mozliwości komunikacyjne
  • Obfite posiłki
  • Przestronne pokoje
Sprawdź oferty z Twojego lotniska
  • Wyjazd z Warszawy All Inclusive
    1 649 zł 7 dni / os. Sprawdź
  • Wyjazd z Katowic All Inclusive
    1 849 zł 7 dni / os. Sprawdź
Zobacz oferty z innych lotnisk

Opinie

Dodane przez          
 
  • 7,9 / 10

    ala
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Sierpień 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Animacje dla dzieci !!!!!! super. codziennie od 21.00 dla dzieci tance z animatorami. potem dla dorosłych,. Dla dzieci codziennie to samo, dla dorosłych codziennie cos innego, SUPER
    • Wady troszke brudno na stołówce, ale przy tej ilości osób to naprawde usprawiedliwione

    za te pieniądze naprawde ok. jedzenie troche nudne

    Opinia dodana: 17 sierpnia 2014
  • 6,9 / 10

    Klient Wakacje.pl

    jacek
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Lipiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Ceniących spokój
    • Zalety miła obsługa, dostępność leżaków, smaczne posiłki
    • Wady mało urozmaicone posiłki, hotel wymaga odnowienia,

    Bardzo porządny hotel, obsługa spełnia oczekiwania klientów, a dzieci są wręcz dopieszczane przez nich, nie mieliśmy tam żadnych problemów. Niemniej hotel wymaga odświeżenia. Plaża i basen czyste, nie było walki o leżaki. Jedzenie bardzo smaczne aczkolwiek mało urozmaicone. Pokoje sprzątane codziennie i za dinara można oczekiwać fantazyjnych wzorków z ręczników.

    Opinia dodana: 19 lipca 2014
  • 7,7 / 10

    anna
    Para
    Pobyt: Październik 2012

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety piękny,czysty miła obsługa zwłaszcza jak dostanie 1 dolara.jedzenie doskonałe totalne obżarstwo.bardzo polecam wszystkim,
    • Wady mała plaża w sezonie nie można wsadzić palca.polecam po sezonie

    bardzo polecam.cicho spokojnie czysto miło i smacznie.trochę daleko do centrum ok 3km.dobry spacer po objadaniu.mnóstwo taksówek.trzeba im kazać włączyć taksometr,wtedy cena będzie o połowe niższa.

    Opinia dodana: 18 czerwca 2014
  • 5,6 / 10

    Gosia
    Grupa przyjaciół
    Pobyt: Sierpień 2013

    • Poleca hotel dla
    • Nastawionych na zwiedzanie

    Hotel w środku czysty, pokoje duże, w miarę dobrze sprzątane. Za to wokół hotelu bród, smród i ubóstwo. Teren wkoło basenu raczej kiepsko sprzątany. Przez cały tydzień identyczne śniadania- kompletnie żaden produkt się nie zmienił. Obsługa jako- tako. Hotel w miarę dobrej lokalizacji- blisko do centrum i do portu.

    Opinia dodana: 27 sierpnia 2013
  • 8,4 / 10

    Agnieszka

    Pobyt: Grudzień -0001

    • Poleca hotel dla
    • Szukających rozrywki, singli, ceniących spokój

    opinia dotyczy hotelu Royal Jinene, 4 gwiazdkowego, na tym samym terenie znajduje się jinene 3 gwiazdkowy, hotele te mają wspólny basen i plażę, 1)czystość zadowalająca, pokoje sprzątane należycie i bez szperania po prywatnych rzeczach :)2) jedzenie - wyśmienite duży wybór, naprawdę każdy znajdzie coś dla siebie, ktoś tam narzekał na śniadania- ludzie zastanówcie się co wy jecie we własnym domu, a później wypowiadajcie się na takie tematy, świetne naleśniki, tosty, jogurty, płatki itd itd naprawdę nie można narzekać, ponadto w recepcji cała dobę kawa i herbata i raz dziennie butelka wody na pokój, 3) obsługa - wredny kelner stary dziadek kt zaczął się uśmiechać i przynosić napoje na czas dopiero po napiwku :P miłe panie sprzątające i znudzeni recepcjoniści, przemiły kucharz kt na kolacji podawał specjalne dania 4) basen bardzo mały ale świetny aerobik ok 12:00 naprawdę ćwiczenia z prawdziwego zdarzenia, w barze przy basenie przekąski i napoje 5) najważniejsze - plaża - wspaniała długa i wystarczająca ! nie piszcie że morze zabrało plaże i nie ma się gdzie rozkładać, bo to bzdura, dla każdego starczy miejsca ponadto plaża ma zakole w głąb lądu, leżaki i parasole oraz materace BEZPŁATNE :)uwaga trzeba mieć własne ręczniki plażowe ! 6) odległości- równo godzina plażą do mediny w sus i równo godzina plażą do portu el kantaoui, ponadto w niedalekiej odległości od hotelu znajduje się sklep z pamiątkami PALMAS CENTER świetny wybór, niskie ceny i bez targowania się :)po wyjściu z hotelu trzeba iść w stronę sus ok 300 m. w tym drugim hotelu, 3 gwiazdkowym podobno warunki są dużo gorsze, więc warto dopłacić te 80 zł do tygodniowego pobytu i mieć spokój :) w barze na plaży nie ma alkoholu ! wspaniałe wieczorne animacje i dyskoteki dla dzieci, naprawdę udany pobyt zagwarantowany , wiem co mówię bo byłam w rożnych hotelach tj 4 razy w Egipcie raz w Maroko i wcześniej raz w Tunezji w centrum sus ale uważam iż ten hotel jest o wiele lepszy od poprzedniego w kt męczyłam się 2 tyg :) Agnieszka

    Opinia dodana: 07 lipca 2013
  • 10 / 10

    JAN
    Para
    Pobyt: Maj 2012

    • Poleca hotel dla
    • Par, rodzin z dziećmi, aktywnych

    Chociaż hotel ma 3 gwiazdki to ujął mnie wyposażeniem,czystością,a widoki z balkonu na morze Śródziemne nie do opisania,obsługa jakiej w zyciu nie spotkałem miła,usmiechnięta,sympatyczna.Jedzenie bardzo dobre i w wystarczajacej ilości,na stołówce miła niespodzianka ze strony szefa na pożegnanie kwiaty,kameralny nastrój.Sama Tunezja cudowny kraj,Port el Kantoui,Medyna,Susse to piekne pełne uroku miasta,z wieloma zabytkami a w Medynie wielkie targowisko.Plaża mała,ale nigdy nie martwiłem sie o leżak,o każdej porze dnia było wolne miejsce,basen na zewnatrz jak i w hotelu bez zastrzeżeń,jestem pod wielkim wrażeniem i w tym roku tam wracam,odpoczynek murowany.

    Opinia dodana: 10 stycznia 2013
  • 5,9 / 10

    Daniel
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Wrzesień 2012

    Byłem dwa tygodnie w tym hotelu sierpien wrzesien 2012. Ogólnie jak na ten standard to oceniam go średnio jdzenie jak kazde inne w Tunezji jednak na ogólną ocenę hotelu rzucił niestety jeden niemiły incydent. Otóż skradziono mi z rzeczy osobistych w pokoju 150 dolarów!! i to rzutuje na cały staff w tym hotelu. OBSŁUGA POKOJOWA TO ZŁODZIEJE!!!!! wiec odradzam tym którzy posiadają ze soba jakiekolwiek wartościowe przedmioty. W dodatku jechałem z biura BeeFree - czyli pani Agata Kocur - rezydent z biura zero opieki ( w połowie drogi do hotelu wysiadła sobie z busa i dalej opiekował się nami arab!!, który mówił tlyko po arabsku. Ponadto zero reakcji od strony rezydenta odnosnie kradzieży pieniędzy Żenujące. Jśli ktos chce miec spokojna głowę niech najlepiej korzysta albo z karty kredytowej albo nosi pieniądze przy sobie

    Opinia dodana: 18 września 2012
  • 6,4 / 10

    Anna

    Pobyt: Grudzień -0001

    • Poleca hotel dla
    • Ceniących spokój, rodzin z dziećmi

    Bylismy w hotelu Jinene w ostatnim tygodniu sierpnia 2012. Hotel lata swietnosci ma juz za soba, jednakze w ofercie last minute stosunek jakosci do ceny wypada dosc korzystnie. Jest to hotel 3 gwiazdkowy i nalezy sobie z tego zdawac sprawe i decydowac sie na niego swiadomie nie oczekujac luksusow. Nie zauwazylismy zadnych powaznych uchybien ze strony hotelu. Zdjecia dostepne w internecie odzwierciedlaja stan faktyczny, moze jedynie lekko przerysowuja wielkosc basenu. Z lezakami zarowno przy basenie jak i na plazy nie bylo problemu. Mozna bylo znalezc wolne bez wzgledu na pore dnia. Jedynym minusem hotelujest brak lodowek w pokojach. Jest to hotel dla ludzi spokojnych chcacych odpoczac w ciszy i z dala od zgielku. Zdecydowanie nie polecamy osobom zadnym rozrywek i chcacym zaznac zycia nocnego w Tunezji. Do centrum Sousse jest okolo 8 km ( okolo 1,5 h spaceru) do centrum El Kantaui nieco blizej, jakies 5 km, okolo 50 minut spaceru. Oczywiscie do obu tych miejscowosci mozna dostac sie taksowka lub kolejka turystyczna. Niedaleko hotelu znajduje sie duzy hipermarket i dwie, moze trzy kawiarnie. Mowa tu jednak o obiektach na obzezach miasta. Raczej cichych i do posiedzenia. Ps. Ocena dotyczy hotelu jinene beach ktory posiada 3 gwaizdki. W tym samym kompleksie hotelowym znajduje sie hotel royal jinene ktoryposiada 4 gwiazki.

    Opinia dodana: 31 sierpnia 2012
  • 9,8 / 10

    Gonia
    Para
    Pobyt: Lipiec 2011

    • Poleca hotel dla
    • Wymagających klientów, szukających rozrywki, rodzin z dziećmi

    Było wspaniale, polecam wszystkim! W tym roku byłam pierwszy raz i wiem, że w przyszłym roku też tam spędzę urlop!:)) TUNEZJA JEST BOSKA!

    Opinia dodana: 29 sierpnia 2011
  • 7,3 / 10

    Iwona
    Para
    Pobyt: Lipiec 2011

    Hotel polecany dla ludzi lubiących spokój, bardziej polecany osobom starszym. Pokoje ładnie urządzone ale brudne, mimo pozostawienia dolara. Hotel w naszej ocenie stary, brudny - bardzo naciągane 4 gwiazdki. Widok z pokoju na morze od strony basenu super, ale z drugiej strony - koszmar - wysypisko śmieci. Jedzenie bardzo dobre, urozmaicone - dla każdego. All inclusive to porażka - 2 trunki do wyboru, piwo i niewiele napojów bezalkoholowych. Na plaży wyłącznie napoje bezalkoholowe, ale coca coli już nie dają. Basen jeden na 2 hotele - niewielki i głęboki.Lokalizacja hotelu dość dobra, z daleka od miejskiego zgiełku, a jak ktoś chce rozrywki, to niedaleko do Suss jak i do pięknego Portu el Kantaoui. Ogólna ocena hotelu - średnia.

    Opinia dodana: 28 sierpnia 2011
1 2 3 4 5 ... 15
Byłeś w tym hotelu? Podziel się opinią z innymi