6,2 / 10

Dobry
Kasapakis
Grecja / Kreta

Kasapakis: basen

Ocena na podstawie 11 opinii

Stosunek jakosci do ceny: ADEKWATNY

Szczegółowe oceny
  • 5.6
    Hotel

    • 6.8 Basen
    • 7.1 Obsługa
    • 4.3 Rozrywka i animacje
    • 4.0 Sport
    • 5.0 Udogodnienia dla dzieci
  • 6.7
    Pokoje

    • 6.9 Czystość
    • 5.7 Łazienka
    • 7.9 Wielkość
    • 6.5 Wyposażenie
  • 6.7
    Położenie

    • 5.6 Atrakcje w okolicy
    • 7.3 Ciche i kameralne położenie
    • 7.0 Możliwości komunikacyjne
    • 6.9 Odleglość od plaży
    • 6.6 Restauracje/bary w okolicy
  • 5.1
    Posiłki

    • 5.3 Ilość
    • 5.2 Jakość i smak
    • 6.7 Obsługa/serwis
    • 3.4 Urozmaicenie
Zalety hotelu:
  • Przestronne pokoje
Sprawdź oferty z Twojego lotniska
  • Wyjazd z Katowic własne
    1 360 zł 7 dni / os. Sprawdź
  • Wyjazd z Rzeszowa własne
    1 390 zł 7 dni / os. Sprawdź
Zobacz oferty z innych lotnisk

Opinie

Dodane przez          
 
  • 3,6 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Sylwia i Tomek
    Para
    Pobyt: Lipiec 2014

    • Zalety Codzienne sprzątanie pokoi.
    • Wady Nasze oceny dużo mówią...

    Początkowe wrażenie OK lecz i dalej tym... gorzej. Pokoje i łazienki na plus jak i Servis Room. Kuchnia, a co za tym idzie palniki do gotowanie straszne! To powinno być wyrzucone na śmieci! Widać że właścicielka liczy na szybką kasę mając nas głęboko w ...! Jeśli chodzi o posiłki ODRADZAMY! Nawet Wi-Fi ledwo działa.Przez 2 tygodnie ten sam REPERTUAR śniadaniowy, zamiast masła co jest SKANDALEM podawana jest margaryna, szynka z marketu ohydna i ten ser bez smaku! Kolacje trochę lepsze. Polecamy pizze! Plaże? Pozostawiają dużo do życzenia. Całe szczęście że był basen. Jednym słowem na pewno na Kretę nie wrócimy. Nie jesteśmy wymagającymi no ale niestety... nie polecamy!

    Opinia dodana: 22 sierpnia 2014
  • 9,3 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Leo
    Grupa przyjaciół
    Pobyt: Lipiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety - schludnie - czysto
    • Wady Jak w tej cenie wad nie posiada

    Najtrafniejsze porównanie standardu do kwater prywatnych w Polsce. Hotel idealny do spania bo na Krecie nie powinno sie siedziec nad basenem jest zbyt pieknie

    Opinia dodana: 25 lipca 2014
  • 3,7 / 10

    Kazik
    Para
    Pobyt: Czerwiec 2014

    • Zalety Zaletą jest położenie, po prostu kreta.
    • Wady Wady, monotonne jedzenie, kociarnia.

    Super wczasy, tylko hotel mnie rozczarował, Grecos daje 3 gwiazdki nie wiadomo za co.

    Opinia dodana: 29 czerwca 2014
  • 7,4 / 10

    kiri
    Para
    Pobyt: Maj 2013

    • Poleca hotel dla
    • Nastawionych na zwiedzanie
    • Zalety Przemiła pomocna obsługa, rodzinna atmosfera. Położenie tuż przy nadmorskiej promenadzie.
    • Wady Lata świetności już dawno zapomniał.

    Adekwatna jakość za żądaną cenę, ale wrażenie pozytywne. Polecam ten hotel raczej osobom zwiedzającym, bo siedzącym w hotelu raczej nie przypadnie do gustu.

    Opinia dodana: 29 grudnia 2013
  • 6,8 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Katarzyna
    Singiel
    Pobyt: Wrzesień 2013

    • Poleca hotel dla
    • Ceniących spokój, nastawionych na zwiedzanie

    Hotel skromny, ale czysty, z miła obsługa. Polecam osobą, które nie traktują hotelu jako miejsca spedzania wakacji. Brak animascji w moim odczuci to zaleta. Dla ludzi nie nastawionych na rozrywkę lub szukających jej poza hotelem. Miejsowosc to dobra baza wypadowa.

    Opinia dodana: 27 września 2013
  • 5,5 / 10

    Maciej z Gdańska
    Para
    Pobyt: Wrzesień 2013

    Zużyty papier toaletowy, jak w całej Grecji należy wyrzucać do wiadra. Tylko,ze Pani sprzątająca ma jeden dzień wolny i nikt wówczas tego wiadra nie opróżnia. Czajnik elektryczny cieknący i podrapana patelnia - nie do użytku. TV satelitarna - 5 programów (ZDF, rosyjski i 3 greckie-kiepskiej jakości obraz). W łazience natrysk bez zasłonki (o kabinie nie wspominam) - wszystko zalane.Ręczniki stare.Brak mydła.Hotel leży bezpośrednio pod korytarzem podejścia do lądowania samolotów na lotnisku w Heriaklionie- hałas w dzień i nocy.Ciepła woda tylko po nagrzaniu przez słońce - instalacja solarowa (rano zimna, wieczorem zimna). Bardzo dobra kawa frappe w barze-polecam.Codziennie jedliśmy w innej tawernie i w innej miejscowości w każdej jedzenie smaczne. Drugi raz nie pojechałbym do tego hotelu.

    Opinia dodana: 25 września 2013
  • 6,7 / 10

    robert pająk
    Singiel
    Pobyt: Wrzesień 2013

    • Poleca hotel dla
    • Ceniących spokój, nastawionych na zwiedzanie

    Polecam Krete na wakacje i hotel mały kameralny miły personel blisko do plaży piękny widok z jadalni pokoje czyste z łazienką szału niema ale czysta.W okolicy wszystko czego potrzeba na wakacjach sklepy biura podróży tawerny z pysznym jedzeniem i miłą obsługą poleca.

    Opinia dodana: 14 września 2013
  • 6,8 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Anita Łuczyńska

    Pobyt: Grudzień -0001

    Hotel był przeciętny, pokoik i łazienka bardzo małe. Jednak schludny i czysty. Niestety trafiłam do pokoju na parterze i praktycznie z balkonu miałam widok tylko na krzaki, nic więcej(co prawda był to plus jak było gorąco , bo słońce nie ogrzewało pokoju).

    Opinia dodana: 13 września 2013
  • 7,8 / 10

    Anna
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Lipiec 2013

    • Poleca hotel dla
    • Par, ceniących spokój, nastawionych na zwiedzanie

    Bardzo przyjemny kameralny hotel dla niewymagających ludzi. Polecam chcącym odpocząć od zgiełku i hałasu.Dla rodzin z dziećmi też. Basen hotelowy praktycznie pusty nie ma walki o leżaki. Plaża przy samym hotelu kamienista, jednak ok 300 metrów w lewo ładna piaszczysta plaża. Same miasteczko bardzo spokojne , parę sklepów, żadnych dyskotek także nie polecam młodym nastawionym na rozrywkę. Pokoje hotelowe duże przestronne, wyposażone w lodówkę i aneks kuchenny. Łazienki w dobrym stanie. Posiłki w formie HB. Zastanawiam się czy ludzie piszące negatywne opinie mają więcej w domu do jedzenia- śniadania owszem codziennie to samo ale i na słodko i na słono- dżemy, nutella, miód, 2 rodzaje płatków śniadaniowych, ser biały, ser żółty, szynka- mielonka, pomidory, ogórki, kawa , herbata , mleko , sok. Bułki, tosty, ciastka. Obiadokolacje serwowane do stolika- przystawka, danie główne i deser. Szkoda tylko, że nie było świeżych owoców.Obsługa hotelowa bardzo miła i uczynna. Najlepiej wypożyczyć auto i zjechać wschodnią część wyspy. Za niewielkie pieniądze myślę, że warto rozważyć wyjazd do tego hotelu.

    Opinia dodana: 14 lipca 2013
  • 3,3 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Ania
    Grupa przyjaciół
    Pobyt: Czerwiec 2013

    • Poleca hotel dla
    • Nastawionych na zwiedzanie

    Hotel raczej tylko na nocleg i pod warunkiem , że materace w łóżkach zostaną wymienione . Łazienki w fatalnym stanie , brak dobrego odpływu wody . Posiłki bardzo słabe , długi czas oczekiwania . Do ładnej plaży około 4oo m Nie polecam dla rodzin z dziećmi , a już z opcją HB wogóle .Okolica nic ciekawego , trzeba jechać do pobliskich miejscowości . Nie jestem wybredna , ale na prawdę nie polecam tego hotelu .

    Opinia dodana: 05 lipca 2013
Byłeś w tym hotelu? Podziel się opinią z innymi