6,1 / 10

Dobry
Kasapakis
Grecja / Kreta

Kasapakis: basen

Ocena na podstawie 9 opinii

Stosunek jakosci do ceny: ADEKWATNY

Szczegółowe oceny
  • 5.0
    Hotel

    • 6.6 Basen
    • 7.0 Obsługa
    • 3.2 Rozrywka i animacje
    • 2.6 Sport
    • 3.8 Udogodnienia dla dzieci
  • 6.6
    Pokoje

    • 6.8 Czystość
    • 5.3 Łazienka
    • 8.0 Wielkość
    • 6.2 Wyposażenie
  • 6.7
    Położenie

    • 5.4 Atrakcje w okolicy
    • 7.5 Ciche i kameralne położenie
    • 7.1 Możliwości komunikacyjne
    • 7.0 Odleglość od plaży
    • 6.6 Restauracje/bary w okolicy
  • 5.5
    Posiłki

    • 5.7 Ilość
    • 5.5 Jakość i smak
    • 7.4 Obsługa/serwis
    • 3.3 Urozmaicenie
Zalety hotelu:
  • Przestronne pokoje
  • Ciche i kameralne położenie
Sprawdź oferty z Twojego lotniska
  • Wyjazd z Katowic własne
    1 410 zł 7 dni / os. Sprawdź
  • Wyjazd z Wrocławia własne
    1 440 zł 7 dni / os. Sprawdź
Zobacz oferty z innych lotnisk

Opinie

Dodane przez          
 
  • 3,7 / 10

    Kazik
    Para
    Pobyt: Czerwiec 2014

    • Zalety Zaletą jest położenie, po prostu kreta.
    • Wady Wady, monotonne jedzenie, kociarnia.

    Super wczasy, tylko hotel mnie rozczarował, Grecos daje 3 gwiazdki nie wiadomo za co.

    Opinia dodana: 29 czerwca 2014
  • 7,4 / 10

    kiri
    Para
    Pobyt: Maj 2013

    • Poleca hotel dla
    • Nastawionych na zwiedzanie
    • Zalety Przemiła pomocna obsługa, rodzinna atmosfera. Położenie tuż przy nadmorskiej promenadzie.
    • Wady Lata świetności już dawno zapomniał.

    Adekwatna jakość za żądaną cenę, ale wrażenie pozytywne. Polecam ten hotel raczej osobom zwiedzającym, bo siedzącym w hotelu raczej nie przypadnie do gustu.

    Opinia dodana: 29 grudnia 2013
  • 6,8 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Katarzyna
    Singiel
    Pobyt: Wrzesień 2013

    • Poleca hotel dla
    • Ceniących spokój, nastawionych na zwiedzanie

    Hotel skromny, ale czysty, z miła obsługa. Polecam osobą, które nie traktują hotelu jako miejsca spedzania wakacji. Brak animascji w moim odczuci to zaleta. Dla ludzi nie nastawionych na rozrywkę lub szukających jej poza hotelem. Miejsowosc to dobra baza wypadowa.

    Opinia dodana: 27 września 2013
  • 5,5 / 10

    Maciej z Gdańska
    Para
    Pobyt: Wrzesień 2013

    Zużyty papier toaletowy, jak w całej Grecji należy wyrzucać do wiadra. Tylko,ze Pani sprzątająca ma jeden dzień wolny i nikt wówczas tego wiadra nie opróżnia. Czajnik elektryczny cieknący i podrapana patelnia - nie do użytku. TV satelitarna - 5 programów (ZDF, rosyjski i 3 greckie-kiepskiej jakości obraz). W łazience natrysk bez zasłonki (o kabinie nie wspominam) - wszystko zalane.Ręczniki stare.Brak mydła.Hotel leży bezpośrednio pod korytarzem podejścia do lądowania samolotów na lotnisku w Heriaklionie- hałas w dzień i nocy.Ciepła woda tylko po nagrzaniu przez słońce - instalacja solarowa (rano zimna, wieczorem zimna). Bardzo dobra kawa frappe w barze-polecam.Codziennie jedliśmy w innej tawernie i w innej miejscowości w każdej jedzenie smaczne. Drugi raz nie pojechałbym do tego hotelu.

    Opinia dodana: 25 września 2013
  • 6,7 / 10

    robert pająk
    Singiel
    Pobyt: Wrzesień 2013

    • Poleca hotel dla
    • Ceniących spokój, nastawionych na zwiedzanie

    Polecam Krete na wakacje i hotel mały kameralny miły personel blisko do plaży piękny widok z jadalni pokoje czyste z łazienką szału niema ale czysta.W okolicy wszystko czego potrzeba na wakacjach sklepy biura podróży tawerny z pysznym jedzeniem i miłą obsługą poleca.

    Opinia dodana: 14 września 2013
  • 6,8 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Anita Łuczyńska

    Pobyt: Grudzień -0001

    Hotel był przeciętny, pokoik i łazienka bardzo małe. Jednak schludny i czysty. Niestety trafiłam do pokoju na parterze i praktycznie z balkonu miałam widok tylko na krzaki, nic więcej(co prawda był to plus jak było gorąco , bo słońce nie ogrzewało pokoju).

    Opinia dodana: 13 września 2013
  • 7,8 / 10

    Anna
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Lipiec 2013

    • Poleca hotel dla
    • Par, ceniących spokój, nastawionych na zwiedzanie

    Bardzo przyjemny kameralny hotel dla niewymagających ludzi. Polecam chcącym odpocząć od zgiełku i hałasu.Dla rodzin z dziećmi też. Basen hotelowy praktycznie pusty nie ma walki o leżaki. Plaża przy samym hotelu kamienista, jednak ok 300 metrów w lewo ładna piaszczysta plaża. Same miasteczko bardzo spokojne , parę sklepów, żadnych dyskotek także nie polecam młodym nastawionym na rozrywkę. Pokoje hotelowe duże przestronne, wyposażone w lodówkę i aneks kuchenny. Łazienki w dobrym stanie. Posiłki w formie HB. Zastanawiam się czy ludzie piszące negatywne opinie mają więcej w domu do jedzenia- śniadania owszem codziennie to samo ale i na słodko i na słono- dżemy, nutella, miód, 2 rodzaje płatków śniadaniowych, ser biały, ser żółty, szynka- mielonka, pomidory, ogórki, kawa , herbata , mleko , sok. Bułki, tosty, ciastka. Obiadokolacje serwowane do stolika- przystawka, danie główne i deser. Szkoda tylko, że nie było świeżych owoców.Obsługa hotelowa bardzo miła i uczynna. Najlepiej wypożyczyć auto i zjechać wschodnią część wyspy. Za niewielkie pieniądze myślę, że warto rozważyć wyjazd do tego hotelu.

    Opinia dodana: 14 lipca 2013
  • 3,3 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Ania
    Grupa przyjaciół
    Pobyt: Czerwiec 2013

    • Poleca hotel dla
    • Nastawionych na zwiedzanie

    Hotel raczej tylko na nocleg i pod warunkiem , że materace w łóżkach zostaną wymienione . Łazienki w fatalnym stanie , brak dobrego odpływu wody . Posiłki bardzo słabe , długi czas oczekiwania . Do ładnej plaży około 4oo m Nie polecam dla rodzin z dziećmi , a już z opcją HB wogóle .Okolica nic ciekawego , trzeba jechać do pobliskich miejscowości . Nie jestem wybredna , ale na prawdę nie polecam tego hotelu .

    Opinia dodana: 05 lipca 2013
  • 7,3 / 10

    Klara
    Grupa przyjaciół
    Pobyt: Maj 2013

    • Poleca hotel dla
    • Par, aktywnych, ceniących spokój

    Bardzo prosty hotel dla niewymagających klientów. Idealny dla osób, które chcą wydać mniej na hotel a więcej na atrakcje na miejscu. Miła obsługa, duże pokoje, 10 minut spaceru do centrum wioski ze świetnymi tawernami.

    Opinia dodana: 20 maja 2013
Byłeś w tym hotelu? Podziel się opinią z innymi