7,9 / 10

Dobry
85%
poleca ten hotel
Louis Creta Princess
Grecja / Kreta

Louis Creta Princess: basen

Zobacz na mapie

Ocena na podstawie 61 opinii

Stosunek jakosci do ceny: ADEKWATNY

Szczegółowe oceny
  • 8.2
    Hotel

    • 9.3 Basen
    • 8.5 Obsługa
    • 7.3 Rozrywka i animacje
    • 7.3 Sport
    • 8.7 Udogodnienia dla dzieci
  • 6.9
    Pokoje

    • 7.5 Czystość
    • 6.4 Łazienka
    • 6.8 Wielkość
    • 7.1 Wyposażenie
  • 7.6
    Położenie

    • 4.9 Atrakcje w okolicy
    • 9.0 Ciche i kameralne położenie
    • 8.4 Możliwości komunikacyjne
    • 9.7 Odleglość od plaży
    • 6.0 Restauracje/bary w okolicy
  • 8.8
    Posiłki

    • 9.4 Ilość
    • 8.7 Jakość i smak
    • 8.9 Obsługa/serwis
    • 8.1 Urozmaicenie
Zalety hotelu:
  • Aquapark z 5 zjeżdżalniami
  • W ramach all inclusive oryginalne napoje 7up, pepsi, mirinda z dystrybutora
  • Hotel przy plaży, rozległy kompleks otoczony jest wspaniałym egzotycznym ogrodem
  • Obfite posiłki

Opinie

Dodane przez          
 
  • 5,9 / 10

    Monika
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Sierpień 2014

    • Zalety bardzo dobrej jakości jedzenie, atrakcje dla dzieci, dwa baseny dla dzieci, place zabaw
    • Wady bardzo duży hotel, wszystkie napoje z akutomatu bardzo kiepskiej jakości, dwie windy w hotelu, które bardzo wolno się przemieszczały, plaża bardzo mocno kamienista,

    Mocna strona tego hotelu, to smaczne jedzenie i dużo atrakcji dla dzieci. Plaża brzydka, kamienista, napoje, łącznie z winem z dystrybutorów, kawa okropna także z automatu. Wydaliśmy na wycieczkę dużo i uważam, że hotel 4* powinien trzymać jakiś poziom. Byliśmy w budynku głównym na 4, ostatnim piętrze, skazani na dwie windy, które chodziły opornie:(, ludzie w bungalowach byli bardziej zadowoleni. Nie polecam tego obiektu.

    Opinia dodana: 26 sierpnia 2014
  • 6,0 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Kasia
    Para
    Pobyt: Lipiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Par

    Witam właśnie miesiąc temu wróciłam z wakacji Hotel jest ładny, baseny czyste , z jedzenie w miarę. Największymi minusami tego hotelu była plaża która, była kamienista i małe pokoje. Jednak pomimo tych wad wszystkim polecam.

    Opinia dodana: 14 lipca 2014
  • 9,0 / 10

    Klient Wakacje.pl

    moniś
    Para
    Pobyt: Maj 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Hotel wspaniały, jedzenie mega smaczne i dużo. Pokoje duże czyste jak i łazienka.
    • Wady Myślę że nie posiada.

    Piękne miejsce, wakacje bardzo udane. Wszystko jak na fotkach więc myślę że mogę śmiało polecić ten hotel. Dużo rodzin z dziećmi nawet niemowlakami.

    Opinia dodana: 11 lipca 2014
  • 7,8 / 10

    Karolina
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Czerwiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Blisko morze, dużo atrakcji dla dzieci, bezpłatny autobus hotelowy do Chani 3 razy dziennie.
    • Wady Łazienka oraz znajdujące się niedaleko koszary wojskowe. Kamienista plaza

    Gorąco polecam ten hotel. Hotel i otoczenie super. Jedzenie bardzo dobre :) Jedyny minus to łazienka, czysta choć pozostawia wiele do życzenia. Ogólne wrażenie bardzo dobre.

    Opinia dodana: 20 czerwca 2014
  • 9,1 / 10

    Asia
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Maj 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi

    Właśnie wróciliśmy z tego hotelu po tygodniowym urlopie, byliśmy z 3 letnim dzieckiem. Baseny rewelacyjne dla dzieci i dla dorosłych. Jedzenie bardzo smaczne, świetne animacje dla dzieci. Polecam dla rodzin z dziećmi i nie tylko.

    Opinia dodana: 07 czerwca 2014
  • 8,4 / 10

    Beata
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Sierpień 2013

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Jedzenie,napoje ,położenie,obsługa
    • Wady Brak wad

    Było super restauracja azjatycka Mura przepyszne jedzenie,włoska przy plaży super syn 12 letni był bardzo zadowolony spagetti ,pizza w kilku smakach ,sałatki.Przy basenach obiad wielkie grile różne mięska ,rybki sałatki skomponowane i warzywa dla własnych kompozycji,sosy .pózne śniadania przy basenach dla śpiochów .ogólne sniadania i kolacje restauracji .poprostu super:)Leżaczki wszędzie przy basenach ,na plazy w ogrodachBajka tylko leżeć jeść i korzystać z licznych wycieczek :)

    Opinia dodana: 26 kwietnia 2014
  • 8,1 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Anna
    Singiel
    Pobyt: Wrzesień 2013

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Bardzo dobry hotel dla rodzin z dziećmi, fajny plac zabaw, baseny, zjeżdżalnie. Woda w basenach slłodka. Ciekawe i liczne animacje.
    • Wady Hotel licznie odwiedzany przez Rosjan, właściwie przebywali tam tylko Rosjanie i Polacy. Obsluga często odpowiadała lub pytała po rosyjsku, co nie było komfortowe.

    Hotel mocno przeciętny jak na cztery gwiazdki, mnie brakowało większej dbabłości o estetykę hotelu, ogrodów i pokoi.

    Opinia dodana: 07 października 2013
  • 9,7 / 10

    anit31
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Wrzesień 2013

    • Poleca hotel dla
    • Par, rodzin z dziećmi, aktywnych

    Super hotel, Super warunki, Super jedzenie, Super atrakcje Poprostu SUPER udane wakacje !!! Polecam ten hotel

    Opinia dodana: 12 września 2013
  • 8,7 / 10

    Iwona
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Sierpień 2012

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi, ceniących spokój, szukających rozrywki

    Bardzo dobry hotel, zaspokajający wszystkie potrzeby. Niewątpliwym atutem hotelu są baseny - duże, czyste, różne głębokości, plaża raczej kamienista i duże fale. Okolica spokojna, atrakcji w pobliżu poza terenem hotelowym nie ma ale hotel zapewnia bezpłatny transport autobusem do Chanii 3 x dziennie, można więc wyskoczyć na zakupy a i stare miasto w Chanii jest warte obejrzenia. Jedzenie jest pyszne, bardzo urozmaicone. Kuchnia w zasadzie międzynarodowa, każdy znajdzie coś dla siebie ale lokalnych potraw także można spróbować.

    Opinia dodana: 15 lipca 2013
  • 8,9 / 10

    Hania
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Czerwiec 2013

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi

    Z urlopu wróciłam wczoraj i od razu chcę podzielić się swoimi uwagami.Jestem przeszczęśliwa z wyboru tego hotelu,wszystko jest super ,szczególnie dla rodzin z dziećmi,tam nudzić się nie będą.Na Krecie byłam po raz trzeci ale takiego urlopu jeszcze nie miałam.Gorąco polecam,jeszcze jeżeli nie wybraliście hotelu,polecam właśnie ten.

    Opinia dodana: 04 lipca 2013
1 2 3 4 5 ... 7
Byłeś w tym hotelu? Podziel się opinią z innymi