7,9 / 10

Dobry
Louis Princess Beach
Cypr / Cypr Południowy

Louis Princess Beach

Zobacz na mapie

Ocena na podstawie 20 opinii

Stosunek jakosci do ceny: ADEKWATNY

Szczegółowe oceny
  • 7.4
    Hotel

    • 7.9 Basen
    • 8.6 Obsługa
    • 6.7 Rozrywka i animacje
    • 6.3 Sport
    • 7.1 Udogodnienia dla dzieci
  • 8.0
    Pokoje

    • 8.3 Czystość
    • 7.8 Łazienka
    • 8.2 Wielkość
    • 7.8 Wyposażenie
  • 7.5
    Położenie

    • 5.7 Atrakcje w okolicy
    • 8.1 Ciche i kameralne położenie
    • 8.0 Możliwości komunikacyjne
    • 9.3 Odleglość od plaży
    • 6.2 Restauracje/bary w okolicy
  • 8.8
    Posiłki

    • 8.8 Ilość
    • 8.8 Jakość i smak
    • 8.9 Obsługa/serwis
    • 8.5 Urozmaicenie
Zalety hotelu:
  • Plaża publiczna bezpośrednio przy hotelu, piaszczysto-kamienista z łagodnym zejściem do morza
  • ok. 10 km od portu lotniczego w Larnace
  • Świetna obsługa kelnerska
  • Obfite posiłki
Sprawdź oferty z Twojego lotniska
  • Wyjazd z Warszawy śniadania i obiadokolacje
    1 849 zł 7 dni / os. Sprawdź
  • Wyjazd z Wrocławia All Inclusive
    3 039 zł 7 dni / os. Sprawdź
Zobacz oferty z innych lotnisk

Opinie

Dodane przez      
 
  • 9,4 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Darek
    Para
    Pobyt: Marzec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Ceniących spokój

    Bardzo udany tydzień pobytu w hotelu. Wszystko zgodne z opisem. Polecam

    Opinia dodana: 30 marca 2014
  • 8,3 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Ewa
    Para
    Pobyt: Grudzień 2013

    • Poleca hotel dla
    • Ceniących spokój
    • Zalety bliskość do plaży, ładny, przytulny hotel, miła obsługa
    • Wady płatne wi/fi,

    Alles gut!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Opinia dodana: 04 stycznia 2014
  • 7,0 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Monika
    Para
    Pobyt: Grudzień 2013

    • Poleca hotel dla
    • Ceniących spokój
    • Zalety kameralny pobyt w grudniu, szkoda, ze nie zakwaterowano nas od slonecznej strony ale pewnie w lecie to nie wada lecz zaleta; ladny hotel, pokoje wygodne i codziennie sprzatane, dostalismy pokoj od strony basenow hotelowych z ladnym widokiem, komunikacja dobra - blisko przystanek i 10 min do Larnaki a z Larnaki mozna pojechac do innych miejcowosci, mila obsluga, ktora szybko reaguje na prosby , posilki obfite i dobre , nigdy nie brakowalo jedzenia, kort tenisowy dla tcyh ktorzy odbijaja w srednim stanie ale jest
    • Wady w grudniu na powitanie zimna woda z kranu i zimny pokoj ale obsluga bardzo szybko reagowala, z klimatyzacji wydobywal sie zapach palonych papierosow, male baseny co w lecie moze byc problemem przy pelnym oblozeniu, plaza hotelowa mala, na piechote trudno dojc do Larnaki, trzeba jechac raczej autobusem, niby all inclusive a 3 posilki i jesli ostatni zjedzony o 19 a potem do nocy jest balet po mozna poczuc sie jednak glodnym, brak przekasek, nie wszystkie lokalne alkohole mozna bylo dostac w barze; kawa i herbata w restauracji tylko na sniadanie; fajnie byloby gdyby przy obiedzie i kolacji tez mona skorzystac z dystrybutorow; tragiczne animacje, falszujacy grajek na harmoszce i falszujace grupy wokalne.. dla mnie tragedia ale niektorzy ludzie sie bawili

    nasz tygodniowy wyjazd w grudniu uwazam za udany; hotel wygladal tak jak na zdjeciu wiec bylismy mile zdziwieni; dostalismy pokoj z bocznym widokiem na morze i na wewnetrzny dziedziniec z basenam - jak na zdjeciu i ten widok byl bardzo przyjemny; pokoje wygodne, po malej wpadce na poczatku pierwszego wieczoru do konca wyjazdu nie bylo problemow ani z ciepla woda ani z klimatyzacja; hotel blisko przystanku autobusowego, mozna sobie robic samemu wycieczki; po drugiej stronie ulicy sa sklepiki i bary, w sezonie zimowym nie korzystalismy z nich; jest betonowy kort tenisowy od strony ulicy - troche glosno i moglby byc bardziej zadbany ale mozna poodbijac; alkohole raczej rozwodnione i z nizszej polki, nie wszystkie lokalne byly dostepne wiec jakosc mocno srednia ale to dla nas nie bylo najwazniejsze; jedzenie bardzo dobre i dostatek, mozna byloby tylko w all inclusive zadbac o jakies przekaski pomiedzy posilkami a zwlaszcza poznym wieczorem dla tych co lubia pograc do pozna w karty i posiedziec; duzo emerytow z Anglii i Niemiec; pobyt przyjemny jak na grudniowy, swiateczny wyjazd; jestesmy zadowoleni, pozdrawiam

    Opinia dodana: 03 stycznia 2014
  • 9,6 / 10

    Jola
    Para
    Pobyt: Grudzień 2013

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi

    Przebywaliśmy w hotelu w dniach 01.12.-08.12.2013. Wszyscy zgodnie chwaliliśmy jedzenie, które było bardzo smaczne, urozmaicone i w ogromnych ilościach. Pracownicy hotelu, restauracji i baru bardzo sympatyczni, pierwszy raz miałam wrażenie , że nie byliśmy anonimowi. Bardzo ciekawe animacje (dania przygotowywane przez szefa na oczach wczasowiczów, zajęcia relaksacyjne czy występy muzyczne), które były dostosowane do wieku klientów firmy Itaka. Można śmiało polecić ten hotel!

    Opinia dodana: 11 grudnia 2013
  • 7,4 / 10

    bogdan
    Para
    Pobyt: Sierpień 2013

    Hotel. przyjemny. Obsługa bez zastrzeżeń, aczkolwiek oczekiwanie prawie 4 godz. na pokój to jednak przesada. I te rosyjskie hordy, które swym zachowaniem i hałasem psuły wypoczynek. Osobom dostającym drgawek na wszechobecny rosyjski- nie polecam.

    Opinia dodana: 06 września 2013
  • 6,3 / 10

    maja
    Para
    Pobyt: Październik 2012

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi, ceniących spokój

    Nie mila obsluga, posilki prawie takie same codziennie, basen czyszczony w poludnie wiec nie mozna plywac wtedy. Ogulnie dobre dla rodzin z bardzo malymi dziecmi albo dla bardzo starych osob. Hotel przypominal dom starosci poniewaz wszyscy miely 70-80 lat..

    Opinia dodana: 06 marca 2013
  • 9,2 / 10

    Przemas
    Para
    Pobyt: Październik 2012

    Hotel b. fajny. Potwierdzam rewelacyjne opinie o jedzeniu. Mnóstwo i mocno urozmaicone. To w zasadzie największy plus hotelu. Codziennie wieczorny posiłek pod innym hasłem : kuchnia cypryjska, włoska, ryby i owoce morza. Na deser ciasta, lody i owoce (melony, arbuzy, kiwi, pomarańcze, ananasy i inne). Basen niewielki, ale za to często pusty - w morzu woda była sporo cieplejsza. Nie było żadnego problemu z leżakami przy basenie, nawet ok. południa, choć oczywiście najbardziej atrakcyjne (w cieniu lub pełnym słońcu) były już zajęte. Plaża niezbyt ciekawa, zwłaszcza jeśli ktoś jest przyzwyczajony do bałtyckiego piasku. Dzieci nie mają po co zabierać foremek, za to morze b. długo płytkie. Trzeba się nachodzić, żeby móc popływać. Głębokość do pasa w odległości ok. 50 m od brzegu. Falochrony powodują, że fale są b. małe nawet gdy mocno wieje. W hotelu wśród gości po 25% Polaków, Anglików i Rosjan, a pozostałe 25 % to Niemcy, Francuzi, Holendrzy itd. Dla miłośników trunków : pierwszy raz byłem w hotelu gdzie drinki w ramach AI nie były "chrzczone". Wręcz przeciwnie - przy zamówieniu np. brandy, barmani nalewali znacznie więcej niż można się było spodziewać. Może to dlatego, że większość obsługi to Rosjanie... Kelnerki pochodziły z Rumunii i Bułgarii - b. sympatyczne, a animatorka Basia (Polka) to przesympatyczna osoba. Pogoda na początku października idealna dla Polaka - ok. 29-33 stopnie C w cieniu. Na wycieczkach nie trzeba było chronić się przed słońcem. Jeśli szukać dziury w całym to mogę powiedzieć, że w łazience pojawiały się mrówki, ale w niezbyt dużej ilości. Karaluchów czy innego robactwa nie widziałem ani razu przez cały tydzień. Niestety są komary i wieczorne wietrzenie pokoju kończyło się nocnym polowaniem na te owady. Trafiliśmy również na b. sympatycznych współwczasowiczów Polaków, którzy jeszcze bardziej umilili nam pobyt, ale to już kwestia szczęścia.

    Opinia dodana: 10 października 2012
  • 9,4 / 10

    Klient Wakacje.pl

    romek
    Para
    Pobyt: Wrzesień 2012

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi

    super jedzenie, niezwykle urozmaicone, fajna plaża, polecam wszystkim

    Opinia dodana: 01 października 2012
  • 9,5 / 10

    Klient Wakacje.pl

    ela
    Para
    Pobyt: Maj 2012

    hotel super, a najlepsze drinki,kolorowe i bardzo smaczne,jedzenie nawet dla bardzo wybrednych, pokoje miłe i czyste,pobyt w maju 2012 był bardzo przyjemny

    Opinia dodana: 26 czerwca 2012
  • 9,0 / 10

    edyta
    Para
    Pobyt: Maj 2012

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi, ceniących spokój

    pobyt udany:) polecam szczegolnie hotelowa restauracje, jedzenie bardzo dobre nawet dla b wymagajacych. pobyt umiliła nam polska animatorka Basia [swietna osobka]. pokoje moga byc, choc niezbyt nowe wyposażenie. hotel ogolnie nieco zniszczony, co nie ma wplywu na pobyt, gdy ma sie towarzystwo. ogolnie polecam dla rodzin z dziecmi i ceniacych spokoj

    Opinia dodana: 21 czerwca 2012
Byłeś w tym hotelu? Podziel się opinią z innymi