7,9 / 10

Dobry
Louis Princess Beach
Cypr / Cypr Południowy

Louis Princess Beach

Zobacz na mapie

Ocena na podstawie 24 opinii

Stosunek jakości do ceny: ADEKWATNY

Szczegółowe oceny
  • 7.5
    Hotel

    • 8.0 Basen
    • 8.5 Obsługa
    • 6.8 Rozrywka i animacje
    • 6.5 Sport
    • 7.3 Udogodnienia dla dzieci
  • 7.8
    Pokoje

    • 8.0 Czystość
    • 7.5 Łazienka
    • 8.0 Wielkość
    • 7.7 Wyposażenie
  • 7.6
    Położenie

    • 6.0 Atrakcje w okolicy
    • 8.1 Ciche i kameralne położenie
    • 8.0 Możliwości komunikacyjne
    • 9.1 Odleglość od plaży
    • 6.6 Restauracje/bary w okolicy
  • 8.8
    Posiłki

    • 8.9 Ilość
    • 8.9 Jakość i smak
    • 9.0 Obsługa/serwis
    • 8.5 Urozmaicenie
Zalety hotelu:
  • Plaża publiczna bezpośrednio przy hotelu, piaszczysto-kamienista z łagodnym zejściem do morza
  • ok. 10 km od portu lotniczego w Larnace
  • Świetna obsługa kelnerska
  • Pomocna obsługa hotelowa
Sprawdź oferty z Twojego lotniska
  • Wyjazd z Warszawy - Chopin All Inclusive
    2 599 zł 7 dni / os. Sprawdź
  • Wyjazd z Katowic All Inclusive
    2 853 zł 7 dni / os. Sprawdź
Zobacz oferty z innych lotnisk

Opinie

Dodane przez      
 
  • 7,3 / 10

    Gość
    Para
    Pobyt: Grudzień 2014

    • Zalety Blisko plaży
    • Wady nieczynne spa poza sezonem, mrówki w części pokoi, słabe animacje, brak rozrywek w okolicy hotelu.

    Hotel lata świetności ma za sobą. W części pokoi z klimatyzacji wychodzą mrówki "faraonki". Przekąski między posiłkami w restauracji na życzenie jak się upomniało u kelnera. Na plus jest darmowy serwis plażowy, pyszne i urozmaicone jedzenie. Chociaż napoje do obiadu i kolacji serwowane przez kelnerów w ilości limitowanej 1 szklanka soku lub lampka wina na osobę. Specjalna dopłata do kolacji sylwestrowej, która okazała się zwykłą kolacją (no, może było dwa czy trzy dania więcej niż normalnie). Jedzenie w szwedach,bez alkoholu. Po drinka trzeba było do baru chodzić. O północy nawet lampki szampana nie zaserwowano a cała impreza skończyła się przed 1. Więc dopłata za kolację sylwestrową w wysokości prawie 400 zł jest jakąś pomyłką w przypadku tego hotelu. Pokaz tańca który był w trakcie wieczoru nie był tego wart, tym bardziej że gdyby nie sylwester taki pokaz tańca pewnie też by się odbył w ramach animacji odbywających się co 2 wieczór na zmianę z dyskoteką dla dzieci albo bingo.

    Opinia dodana: 06 stycznia 2015
  • 7,5 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Jolanta Pawelska-Luba
    Para
    Pobyt: Październik 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety bliskość morza
    • Wady uboga plaża

    Hotel 4* a dostawaliśmy ręczniki szare i postrzępione, nie pachniały proszkiem tylko starymi szmatami! Obrzydlistwo! Sam hotel był przyjemny ale te doznania jakie dawały ręczniki przyćmiły wszystko. Żałujemy, że nie poszliśmy ze skargą do recepcji. UWAGA DO 'ITAKI': szkoda,że na stronie biura nie ma informacji, że transfer do hotelu to prawie godziny, a sam hotel jest tuż przy lotnisku w Larnace.

    Opinia dodana: 27 października 2014
  • 9,2 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Joluska
    Para
    Pobyt: Grudzień 2013

    • Poleca hotel dla
    • Par
    • Zalety Hotel proponował bardzo ciekawe atrakcje, jak lekcje gotowania, przyrządzania drinków, wieczory muzyczne, spotkania z kierownictwem itp.

    Hotel umiejscowiony jest w pewnej odległości od miasta, ale to zmuszało nas do spacerów, które były niezbędne z uwagi na fantastyczne jedzenie. Jeszcze nigdy nie spotkaliśmy się z tak różnorodnymi, smacznymi ,wielokulturowymi posiłkami. Widać, że kucharze tworzą je z pasją. Miło było spotkać na posiłkach szefa, który z przyjemnością obserwował wczasowiczów korzystających z bufetu i przyjmował od nich słowa pochwały, które całemu zespołowi się w pełni należały.

    Opinia dodana: 16 października 2014
  • 7,9 / 10

    joanna
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Październik 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety położenie, blisko plaża, świetne jedzenie
    • Wady pokoje

    Hotel rewelacyjnie położony, bezpośrednio przy plaży z pięknym basenem. Bardzo kameralny i spokojny, jedynym minusem były pokoje które potrzebują generalnego remontu

    Opinia dodana: 16 października 2014
  • 9,4 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Darek
    Para
    Pobyt: Marzec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Ceniących spokój

    Bardzo udany tydzień pobytu w hotelu. Wszystko zgodne z opisem. Polecam

    Opinia dodana: 30 marca 2014
  • 8,3 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Ewa
    Para
    Pobyt: Grudzień 2013

    • Poleca hotel dla
    • Ceniących spokój
    • Zalety bliskość do plaży, ładny, przytulny hotel, miła obsługa
    • Wady płatne wi/fi,

    Alles gut!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Opinia dodana: 04 stycznia 2014
  • 7,0 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Monika
    Para
    Pobyt: Grudzień 2013

    • Poleca hotel dla
    • Ceniących spokój
    • Zalety kameralny pobyt w grudniu, szkoda, ze nie zakwaterowano nas od slonecznej strony ale pewnie w lecie to nie wada lecz zaleta; ladny hotel, pokoje wygodne i codziennie sprzatane, dostalismy pokoj od strony basenow hotelowych z ladnym widokiem, komunikacja dobra - blisko przystanek i 10 min do Larnaki a z Larnaki mozna pojechac do innych miejcowosci, mila obsluga, ktora szybko reaguje na prosby , posilki obfite i dobre , nigdy nie brakowalo jedzenia, kort tenisowy dla tcyh ktorzy odbijaja w srednim stanie ale jest
    • Wady w grudniu na powitanie zimna woda z kranu i zimny pokoj ale obsluga bardzo szybko reagowala, z klimatyzacji wydobywal sie zapach palonych papierosow, male baseny co w lecie moze byc problemem przy pelnym oblozeniu, plaza hotelowa mala, na piechote trudno dojc do Larnaki, trzeba jechac raczej autobusem, niby all inclusive a 3 posilki i jesli ostatni zjedzony o 19 a potem do nocy jest balet po mozna poczuc sie jednak glodnym, brak przekasek, nie wszystkie lokalne alkohole mozna bylo dostac w barze; kawa i herbata w restauracji tylko na sniadanie; fajnie byloby gdyby przy obiedzie i kolacji tez mona skorzystac z dystrybutorow; tragiczne animacje, falszujacy grajek na harmoszce i falszujace grupy wokalne.. dla mnie tragedia ale niektorzy ludzie sie bawili

    nasz tygodniowy wyjazd w grudniu uwazam za udany; hotel wygladal tak jak na zdjeciu wiec bylismy mile zdziwieni; dostalismy pokoj z bocznym widokiem na morze i na wewnetrzny dziedziniec z basenam - jak na zdjeciu i ten widok byl bardzo przyjemny; pokoje wygodne, po malej wpadce na poczatku pierwszego wieczoru do konca wyjazdu nie bylo problemow ani z ciepla woda ani z klimatyzacja; hotel blisko przystanku autobusowego, mozna sobie robic samemu wycieczki; po drugiej stronie ulicy sa sklepiki i bary, w sezonie zimowym nie korzystalismy z nich; jest betonowy kort tenisowy od strony ulicy - troche glosno i moglby byc bardziej zadbany ale mozna poodbijac; alkohole raczej rozwodnione i z nizszej polki, nie wszystkie lokalne byly dostepne wiec jakosc mocno srednia ale to dla nas nie bylo najwazniejsze; jedzenie bardzo dobre i dostatek, mozna byloby tylko w all inclusive zadbac o jakies przekaski pomiedzy posilkami a zwlaszcza poznym wieczorem dla tych co lubia pograc do pozna w karty i posiedziec; duzo emerytow z Anglii i Niemiec; pobyt przyjemny jak na grudniowy, swiateczny wyjazd; jestesmy zadowoleni, pozdrawiam

    Opinia dodana: 03 stycznia 2014
  • 9,6 / 10

    Jola
    Para
    Pobyt: Grudzień 2013

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi

    Przebywaliśmy w hotelu w dniach 01.12.-08.12.2013. Wszyscy zgodnie chwaliliśmy jedzenie, które było bardzo smaczne, urozmaicone i w ogromnych ilościach. Pracownicy hotelu, restauracji i baru bardzo sympatyczni, pierwszy raz miałam wrażenie , że nie byliśmy anonimowi. Bardzo ciekawe animacje (dania przygotowywane przez szefa na oczach wczasowiczów, zajęcia relaksacyjne czy występy muzyczne), które były dostosowane do wieku klientów firmy Itaka. Można śmiało polecić ten hotel!

    Opinia dodana: 11 grudnia 2013
  • 7,4 / 10

    bogdan
    Para
    Pobyt: Sierpień 2013

    Hotel. przyjemny. Obsługa bez zastrzeżeń, aczkolwiek oczekiwanie prawie 4 godz. na pokój to jednak przesada. I te rosyjskie hordy, które swym zachowaniem i hałasem psuły wypoczynek. Osobom dostającym drgawek na wszechobecny rosyjski- nie polecam.

    Opinia dodana: 06 września 2013
  • 6,3 / 10

    maja
    Para
    Pobyt: Październik 2012

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi, ceniących spokój

    Nie mila obsluga, posilki prawie takie same codziennie, basen czyszczony w poludnie wiec nie mozna plywac wtedy. Ogulnie dobre dla rodzin z bardzo malymi dziecmi albo dla bardzo starych osob. Hotel przypominal dom starosci poniewaz wszyscy miely 70-80 lat..

    Opinia dodana: 06 marca 2013
Byłeś w tym hotelu? Podziel się opinią z innymi
First MinuteDo30%taniej jeszcze przez:dnigodzinminutsekund