7,7 / 10

Dobry
91%
poleca ten hotel
Nimfa
Chorwacja / Dalmacja Południowa

Nimfa: obiekt

Zobacz na mapie

Ocena na podstawie 37 opinii

Stosunek jakosci do ceny: ADEKWATNY

Szczegółowe oceny
  • 7.7
    Hotel

    • 8.3 Basen
    • 8.0 Obsługa
    • 7.4 Rozrywka i animacje
    • 6.9 Sport
    • 7.9 Udogodnienia dla dzieci
  • 7.3
    Pokoje

    • 7.6 Czystość
    • 7.4 Łazienka
    • 7.0 Wielkość
    • 7.2 Wyposażenie
  • 7.7
    Położenie

    • 5.6 Atrakcje w okolicy
    • 9.2 Ciche i kameralne położenie
    • 7.5 Możliwości komunikacyjne
    • 9.6 Odleglość od plaży
    • 6.5 Restauracje/bary w okolicy
  • 8.6
    Posiłki

    • 9.1 Ilość
    • 8.6 Jakość i smak
    • 8.8 Obsługa/serwis
    • 8.0 Urozmaicenie
Zalety hotelu:
  • Plaża przy hotelu (sąsiaduje z plażą dla naturystów)
  • Świetne możliwości komunikacyjne
  • Ładny basen
  • Ciche i kameralne położenie

Opinie

Dodane przez          
 
  • 7,5 / 10

    Edmund
    Grupa przyjaciół
    Pobyt: Październik 2014

    • Poleca hotel dla
    • Par

    Fajny hotel, bardzo miła obsługa.Super pokoje z widokiem na morze. Polecam

    Opinia dodana: 16 października 2014
  • 8,0 / 10

    Klient Wakacje.pl

    piotr
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Sierpień 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety hotel położony w bardzo ładnym miejscu nad brzegiem morza
    • Wady śmierdzące pokoje

    ogólnie hotel fajny i jedzenie dobre, napoje słabe . Hotel ma swój basen z słona woda mogła by być słodka woda ale to szło jeszcze przeżyć leżaki tez na basenie były darmowe tylko żeby mieć leżak to goście hotelowi wstawali o piątej rano i zajmowali leżaki to już była jakaś porażka po prostu leżaki były w cenie pobytu tylko ze gości było 200 a leżaków 50 taka moja ocena hotelu .

    Opinia dodana: 16 października 2014
  • 7,9 / 10

    Iwona
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Maj 2014

    • Poleca hotel dla
    • Ceniących spokój
    • Zalety Położenie nad morzem, animacje, obsługa, w maju basen był podgrzewany
    • Wady Duża ilość schodów, co może być utrudnieniem dla osób z wózkami, małe pokoje, słona woda w basenie

    Pobyt w maju udany, podgrzewany basen-woda słona, brodzik dla dzieci, położenie rewelacyjne, dobry dojazd do wielu miejscowości. Ocena pozytywna.

    Opinia dodana: 15 października 2014
  • 7,6 / 10

    Klient Wakacje.pl

    TP
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Lipiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety - fajna lokalizacja - bardzo dobre jedzenie - atrakcje dla dzieci - czysto
    • Wady - hotel ma już swoje lata

    Byliśmy na wakacjach w nimfie w lipcu 2014r z dwójką dzieci 5lat i niespełna rok. Z zalet na pewno położenie blisko morza z bajecznymi widokami, bardzo dobre jedzenie choć w 6-7 dzień już się nudziło, fajne atrakcje dla dzieci, duży basen. Z wad...widać że hotel ma swoje lata, trochę ciasno na basenie ale byliśmy w pełnym sezonie. Ogólnie na pewno godny polecenia.

    Opinia dodana: 15 października 2014
  • 7,6 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Piotr
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Październik 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Blisko morza.

    Zero animacji ale to tylko dlatego,że końcówka sezonu,Wspaniale jedzenie.Dużo ryb ,owoców,kilka smaków lodów. Z tego co mi wiadomo,.hotel zmienia właściciela i za takie pieniądze już tam nie pojedziemy.Za pewne będzie drożej ale i standard wyższy.Hotel będzie nosił nazwę Adriatyk Beach.

    Opinia dodana: 09 października 2014
  • 5,3 / 10

    Klient Wakacje.pl

    lalika
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Lipiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Nastawionych na zwiedzanie
    • Zalety cena
    • Wady wystrój głęboki prl pokoje oszczędnościowe niesamowcie ciasne, nawety wyrzucenie dostawki nic nie da multum schodów i brak udogodnien dla osób z wózkami czy mających problem z poruszaniem się, brak możliwośći dojechania windami np. na stołówkę, dodatkowo czasami niektóre przejścia są zamykane na klucz

    Ogólnie hotel ok, cudów w tej cenie i na 3 gwiazdki się nie spodziewałam. W hotelu animacje przedewszstkim nastawione pod francuzów, ale z większości można skorzystać jeżeli rozumiemy choć odrobinę angielski. Jedzenie smaczne, ale nie wiem jak będzie w upały, bo brakuje lżejszych potraw (makaronów, zapiekanek warzywnych itp), w większości to ryby i mięsa w sosach. Do obiadu i kolacj wybór owoców (2-6 gatunków), przy śniadaniach najczęściej tylko jabłka. Śniadania nie takie tragiczne jak to się tutaj opisuje (hotele w których była do tej pory miały to samo albo mniej.. - jajecznica, jajko na twardo, jajko sadzone, parowki lub kiełbaski, 3 rodzaje płatków, 3 rodzaje dżemów, miód, serek biały, ser żółty i wędlina, pomiodory oraz ogórki, 2-4 rodzaji smaczneg pieczywa). Minusem mogą być mało smaczne przesłodzone napoje z dystrybutorów, na plus że każdy leje sobie sam co chce i ile chce (alkohole też, choć wybór mizerny). Woda w basenie słona, basen mały i pytki, więc nadaje się przedewszystkim dla dzieci do zabaw i aquaerobiku;-) Niestety obsługa basenowa (jeśli wogóle można ich tak nazwać) nie nadążała sprzątać dookoło basenu i pod koniec dnia leżaki, stoli i krzesełka bywały dość lepiące.... Na szczęście obsługa stołówki nadążała oraz reagowała na uwagi i prośby. We wsi nie ma nic (dosłownie - 1 sklep, 1 bistro, 1 bar, 1 lodziarnia - koniec) w miejscowości obok też, więc trzeba jechać do Makarskiej (odległość 20km, ale jedzie się chwilkę, bo nadbrzeżem. Ceny sportów wodnych na plaży kosmiczne (640kun za 10 min lot spadochronem ciągnietym za łodzią dla 2+1 na wysokości 300 metrów), leżaki również płatne. Ogólnie hotelu nie polecam ludziom starszym, dla których poruszanie się po hotelu może być problemem, to samo tyczy się ludzi z malutkimi dziećmi. Na dłuższy pobyt jeśli nie nastawiamy się na zwiedzanie również nie polecam, bo można się zanudzić.

    Opinia dodana: 10 lipca 2014
  • 4,6 / 10

    M Szubstarski
    Seniorzy
    Pobyt: Czerwiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Par
    • Zalety położenie
    • Wady standard z ubiegłej epoki.brak dopieszczenia turysty

    wszyscy zachwalają .otoczenie morze góry piękne .ale są i braki.notorycznie zimna woda na herbatę zimne parówki i jajecznica śniadania tragiczne .hałasy w nocy . ceny sprzętu wodnego astronomiczne. garstka suchych ciastek na podwieczorek. wycieczki fakultatywne to głównie jazda autobusem przereklamowane

    Opinia dodana: 01 lipca 2014
  • 4,4 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Marcin
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Czerwiec 2014

    • Zalety Dość urozmaicone jedzenie (jak na 3 gwiazdki, nie licząc śniadań). Animacje - z punktu widzenia gości francuskojęzycznych :-)
    • Wady Mierna dbałość o czystość. Mrówki w pokojach. \\\"Czar PRL-u\\\" w architekturze i utrzymaniu kompleksu hotelowego.

    Jeżeli darzycie sympatią małe stworzenia (w szczególności mrówki) i z nostalgią wspominacie wczasy w molochach hotelowych z czasów PRL ten obiekt jest dla Was. Pojawiające się w ocenach 3.5 gwiazdki są o co najmniej 1,5 zawyżone. W pokoju, w którym mieszkałem z córką, żoną i mrówkami: ciekła woda z sufitu, ciekła woda z klimatyzacji i nie otwierała się roleta okienna. Cały obiekt prosi się o remont, a i obecna obsługa nie dokłada należytej staranności w jego "serwisowaniu". Małym pocieszeniem jest jedynie urozmaicenie posiłków (z wyłączeniem kiepskich śniadań). Jeżeli chcecie zaoszczędzić wybieżcie tańszy hotel (np. Punta -oddalona o 3 km ) z niewielie gorszymi warunkami lub droższy i lepszy.

    Opinia dodana: 24 czerwca 2014
  • 6,9 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Joanna
    Para
    Pobyt: Czerwiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Par
    • Zalety Przepiękne, malownicze położenie hotelu. Dobre i obfite lunche i kolacje.
    • Wady Słabe śniadania. Pomidory i ogórki podawane tylko i wyłącznie do lunchu i kolacji. Na śniadania podawano zawsze te same nie najwyższej jakości wędliny i obowiązkowo jajka :) a do tego dżem, płatki i pieczywa.

    Średniej jakości hotel w przepięknej, malowniczej i spokojnej okolicy w bardzo dobrej cenie.

    Opinia dodana: 10 czerwca 2014
  • 7,9 / 10

    kolo
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Październik 2013

    • Poleca hotel dla
    • Par, rodzin z dziećmi, ceniących spokój

    pojechaliśmy z dzieckiem. Dziecko do 15 lat jedzie za darmo i śpi na dostawce w związku z czym pokój nadaje się tylko do spania. w każdym razie i tak w nim mało siedzieliśmy bo pogoda dopisała a jest co robić. Idealne miejsce dla kogoś kto się chce wyciszyć. dookoła spokój i cisza. dziecko miało co robić chociaż było to poza sezonem. moge polecić ten hotel

    Opinia dodana: 08 października 2013
Byłeś w tym hotelu? Podziel się opinią z innymi