6,6 / 10

Dobry
Niriides Beach
Grecja / Kos

Niriides Beach

Zobacz na mapie

Ocena na podstawie 11 opinii

Stosunek jakosci do ceny: PONIŻEJ OCZEKIWAŃ

Szczegółowe oceny
  • 5.6
    Hotel

    • 6.4 Basen
    • 6.3 Obsługa
    • 5.9 Rozrywka i animacje
    • 4.5 Sport
    • 4.3 Udogodnienia dla dzieci
  • 6.9
    Pokoje

    • 7.4 Czystość
    • 5.9 Łazienka
    • 6.1 Wielkość
    • 7.8 Wyposażenie
  • 6.2
    Położenie

    • 5.7 Atrakcje w okolicy
    • 6.0 Ciche i kameralne położenie
    • 7.2 Możliwości komunikacyjne
    • 6.5 Odleglość od plaży
    • 5.9 Restauracje/bary w okolicy
  • 6.6
    Posiłki

    • 7.6 Ilość
    • 6.3 Jakość i smak
    • 6.7 Obsługa/serwis
    • 5.7 Urozmaicenie
Zalety hotelu:
  • Obfite posiłki
Sprawdź oferty z Twojego lotniska
  • Wyjazd z Rzeszowa śniadania i obiadokolacje
    2 089 zł 7 dni / os. Sprawdź
  • Wyjazd z Poznania śniadania i obiadokolacje
    2 149 zł 7 dni / os. Sprawdź
Zobacz oferty z innych lotnisk

Opinie

Dodane przez      
 
  • 7,5 / 10

    Alicja z dorosłym synem
    Seniorzy
    Pobyt: Lipiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Ceniących spokój
    • Zalety Czystość pokoi i pomieszczeń ogólnodostępnych. Miła i profesjonalna obsługa. Smaczne i urozmaicone wyżywienie. Plaża hotelowa bez zarzutu. Basen również. Pokoje od strony gór sprzyjające wypoczynkowi.
    • Wady Odległość od miasta Kos ponad 3 km, w opisach podawana jest dużo mniejsza. Brzeg morza kamienisty i nie pomogły nawet specjalne buty do wody. Płatna klimatyzacja.

    W porównaniu do opinii z poprzednich lat sytuacja odnośnie wyżywienia uległa zdecydowanej poprawie. Posiłki są urozmaicone, także śniadania bez zastrzeżeń. Na deser arbuz i lody. Nie ma natrętnych kelnerów proponujących napoje do obiadokolacji. Z wycieczek zbiorowych nie korzystaliśmy wiec kontakt z rezydentką ograniczył się jedynie do spotkania po przyjeździe. Na prywatnej, hotelowej, niewielkiej plaży jest około 70 leżaków z materacami. Plaża jest sprzątana a leżaki codziennie układane. Moim zdaniem za mało jest parasoli. Ale nie trzeba polować na leżaki i zajmować ich wcześnie rano. Jedyny mankament, na który właściwie nikt nie ma wpływu to kamieniste morskie dno. Nie zachęcało dzieci do zabawy na brzegu i przez to było cicho i spokojnie. Słowem - dobry odpoczynek i relaks.Basen przy hotelu również w porządku. Wszędzie wzorowa czystość oraz uprzejma, uśmiechnięta obsługa. Polecamy hotel Niriides na Kos.

    Opinia dodana: 22 lipca 2014
  • 9,6 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Justyna
    Para
    Pobyt: Sierpień 2011

    Autor nie dodał opinii tekstowej

    Opinia dodana: 09 stycznia 2012
  • 5,4 / 10

    baja2906
    Para
    Pobyt: Lipiec 2011

    Dwa dni temu wróciłismy z pobytu w tym hotelu.Hotel ładny, czysty w dobrym miejscu. Plaża hotelowa własciwie nie istnieje, kawałek niesposprzatanego zwiru, kilka połamanych leżaków.Wyżywienie koszmarne, ciagle to samo, żadnego wyboru( góra dwa dania na kolacje), niesmaczne, bark świeżych warzyw.Personel recepcyjny nieuprzejmy i niekompetentny. Miałam wrażenie że przeszkadzamy paniom z recepcji.Nie polecam tego hotelu.

    Opinia dodana: 08 sierpnia 2011
  • 7,7 / 10

    dodekanezowiec
    Para
    Pobyt: Lipiec 2010

    • Poleca hotel dla
    • Aktywnych, nastawionych na zwiedzanie

    Całkiem przyjemny hotelik. Czytając opinie (tu np. małżeństwa z Wawy) i na tripadvisior zachwyconych Anglików zastanawiałem się czy to Anglicy są takimi syfiarzami czy Wawiacy takimi snobami ? Wyszło tak że jak będzie jakiś Panathinaikos grał z Legią to będę kibicował Grekom :). Do rzeczy - wszytsko jak na zdjęciach, obsługa bardzo miła, jedzenie dobre, śniadania jak na Grecję duże, obiadokolacje z kuchnią grecką ale nie "fastfoodową". Są minusy - klima dodatk. płatna, plaża fakt kiepska bo wąska i kamienista jak w Hersonissos, zaniedbana, do centrum jednak nie 2 a ze 3 km. Ale spokojna okolica, widok z pokoju na morze b.ładny. Sprzątają codziennie. Stosunek ceny do jakości niezły.

    Opinia dodana: 27 sierpnia 2010
  • 3,3 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Janusz
    Para
    Pobyt: Czerwiec 2010

    Włąśnie wróciliśmy z tego hotelu.Jak można pisać że plaża jest prywatna przy hotelu jeśli jest to bardzo brudny skrawek miejsca z 16 brudnymi leżakami.W wodzie ogromna ilość brudu i zielska -do tego stopnia że nie sposób jest wejść do wody.Jest to karygodne -jak można tak oszukiwać klientów.Po oprzyjeździe rezydentka poinformowała że jak chcemy lepszą plażę to można jeździć autobusem jakieś 12-15 km.Co tyczy sie posiłków to obiadokolacje O.K. ale śniadania niestety znów pozostawiają sobie wiele do życzenia NIE POLECAM !!!!!!szkoda czasu i fatygi na tę propozycję wakacyjną.

    Opinia dodana: 14 lipca 2010
  • 3,0 / 10

    małżeństwo z W-wy
    Para
    Pobyt: Sierpień 2009

    Autor nie dodał opinii tekstowej

    Opinia dodana: 12 września 2009
  • 8,1 / 10

    Ola
    Para
    Pobyt: Lipiec 2009

    • Poleca hotel dla
    • Aktywnych

    Super hotelik, z przemiłą obsługą, życzliwą i sympatyczną. Pokoje o bardzo fajnym standardzie. Te z widokiem na morze (uroczy widok, szczególnie po przebudzeniu), dosyć hałaśliwe (znajdują się przy ulicy) ale jeśli dokucza hałas, szczególnie w nocy, można zamknąć balkon, włączyć klimę i jest ok. Pokoje po drugiej stronie, z widokiem na góry, cicho i spokojnie. Jedzenie barrrdzo smaczne; sniadania jednolite ale dobre, obiadokolacje - przepyszne. Jeśli do wakacji podejdziecie na luzie, to Niriides i wyspa Kos zauroczą was absolutnie - tam jest po prostu cudnie :)

    Opinia dodana: 08 września 2009
  • 3,0 / 10

    małżeństwo z Warszawy
    Para
    Pobyt: Lipiec 2009

    Hotel znajduje sie przy bardzo ruchliwej ulicy,dominują rowery,skutery, samochody,dla pieszego generalnie brak miejsca do spacerowania.Plaża niby piaszczysto-kamienista jest wielką"żwirownią",gdzie nawet buty nie gwarantują normalnego wejscia do wody,nie mówiąc o trawie i smieciach na tzw."zagospodarowanej plaży"hotelowej.Obsługa hotelowa hałaśliwa,niemiła,zajęta własnymi sprawami.Generalnie nie ma specjalnie co tam robić,sytuację ratują wyłącznie wycieczki.Choć nie ma co liczyć na rezydentów,jak np.Pani Alicja S.,która nie miała czasu dla turystów,nie służyłą pomocą ani radą.Rezydencji nie orientują sie nawet,jaką grupą krajową się opiekują.

    Opinia dodana: 06 września 2009
  • 8,8 / 10

    Jan DWOREK

    • Poleca hotel dla
    • Szukających luksusu

    Autor nie dodał opinii tekstowej

    Opinia dodana: 13 lipca 2009
  • 8,0 / 10

    Mirosława vv

    Hotel jest dobrą bazą do wakacji. Na nocleg i chwilę odpoczynku jest jak znalazł. Jedliśmy w centrum oddalonym o 20 minut. Opcji do wyboru jest cała masa. Personel jest bardzo, ale to bardzo miły. Pomogą kiedy tylko zajdzie taka potrzeba. Zawsze biegają z uśmiechem na ustach. Pokój z gatunku standard i nic ponadto. Nam w zupełności starczyło to że codziennie był sprzątany. Mieliśmy też szczęście co do pogody. Nie było super upałów, temperatura w sam raz!

    Opinia dodana: 13 stycznia 2009
Byłeś w tym hotelu? Podziel się opinią z innymi