8,3 / 10

Bardzo dobry
82%
poleca ten hotel
Park Golden Beach
Bułgaria / Złote Piaski

Park Golden Beach: obiekt, basen, plaża

Zobacz na mapie

Ocena na podstawie 86 opinii

Stosunek jakosci do ceny: ADEKWATNY

Szczegółowe oceny
  • 7.7
    Hotel

    • 7.6 Basen
    • 8.2 Obsługa
    • 7.7 Rozrywka i animacje
    • 7.2 Sport
    • 7.7 Udogodnienia dla dzieci
  • 8.8
    Pokoje

    • 8.7 Czystość
    • 8.5 Łazienka
    • 9.1 Wielkość
    • 8.8 Wyposażenie
  • 8.1
    Położenie

    • 8.3 Atrakcje w okolicy
    • 8.1 Ciche i kameralne położenie
    • 7.9 Możliwości komunikacyjne
    • 7.8 Odleglość od plaży
    • 8.7 Restauracje/bary w okolicy
  • 8.4
    Posiłki

    • 9.1 Ilość
    • 8.2 Jakość i smak
    • 8.5 Obsługa/serwis
    • 7.7 Urozmaicenie
Zalety hotelu:
  • Obfite posiłki
  • Przestronne pokoje
  • Duży wybór restauracji i barów w okolicy
  • Komfortowo wyposażone pokoje
Sprawdź oferty z Twojego lotniska
  • Wyjazd z Warszawy All Inclusive
    1 595 zł 7 dni / os. Sprawdź
  • Wyjazd z Katowic All Inclusive
    1 599 zł 7 dni / os. Sprawdź
Zobacz oferty z innych lotnisk

Opinie

Dodane przez        
 
  • 8,9 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Joanna
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Sierpień 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi

    Hotel i miejsce godne polecenia dla osób ceniących sobie zarówno rozrywki jaki spokój. Posiłki urozmaicone, pyszne, w ogromnych ilościach. Pokoje przestronne, czyste z fajnym widokiem na morze.

    Opinia dodana: 26 sierpnia 2014
  • 10 / 10

    agawa
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Sierpień 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety dobre jedzenia, czysto, blisko promenady ze sklepami i atrakcjami

    Miło spędziliśmy urlop. Szkoda tylko, że tak szybko płynął czas. Wszystko było zgodnie z opisem.Bardzo dobre jedzenie. Animatorzy ok., animacje zewnętrzne na niskim poziomie.

    Opinia dodana: 19 sierpnia 2014
  • 9,1 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Przemek
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Sierpień 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Duży fajny hotel,extra widoki na morze,duże pokoje i łazienki,duża restauracja z tarasem z widokiem na morze-super sprawa,kryty basen,który w sezonie był praktycznie zawsze wolny,bezproblemowy kontakt z personelem w języku rosyjskim,niemieckim i angielskim.Ogólnie ok.
    • Wady Większych nie zauważyłem,może gdzie niegdzie małe poprawki remontowe by się przydały.No i windy trochę jeżdżą jak chcą.....

    Pobyt od 1-8 sierpnia br.Pogioda doskonała.Temperatura w granicach 32-35 stopni.Basen przy hotelu niebyt duży,ale ogólnie fajny.Wcześniejsza pobudka, rezerwacja leżaka przy basenie "ręcznikiem" i cały dzień do dyspozycji:)Posiłki dość dobre,jeśli nie pakuje się na talerz od razu wszystkiego po trochu,to nie można mówić,że jedzenie nie jest urozmaicone. Animacje w hotelu na wysokim poziomie. Na scenie przy basenie praktycznie cały czas się coś działo od godziny 10-23.Wieczorne disko dla dzieci. Animacje prowadzone równolegle w języku polskim,niemieckim i bułgarskim,tak więc żadne dziecko nie czuje się nie swojo.Restauracja bezpośrednio przy basenie hotelowym,nic nie brakowało. W hotelu głównie Polacy i Niemcy,tych przynajmniej najabrdziej było widać i słychać. Plaża piaszczysta,piasek gorący,woda bardzo ciepła i czysta,często duże fale. Ogólnie pobyt z pięcioletnim dzieckiem zaliczamy do udanych. Podsumowując: hotel dla "normalnych" ludzi nie oczekujących za taką cenę,że zastaną na miejscu Mariot.Pozdrawiam.

    Opinia dodana: 12 sierpnia 2014
  • 7,3 / 10

    Agata
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Lipiec 2014

    • Zalety duże pokoje - czysto, dobre jedzienie, polski animator
    • Wady schody.... wszędzie schody, małe baseny, głosna muzyka, awarie wind, brak placu zabaw dla dzieci

    Hotel - duże pokoje, dobre jedzenie, czysto ( ręczniki i pościel wymieniane codziennie). Basen mały, trzeba wstać o 6 rano aby mieć leżak...., muzyka przy basenie bardzo głośna i uciążliwa. Brak fajnego placu zabaw dla dzieci. Polski animator Filip bardzo uczynny i miły. Animacje - typowe, ale każdy znajdzie coś dla siebie. Miałam wariant all inclusive przy plaży, zawsze był zapewniony leżak z parasolem, bar przy plaży bardzo skromny- tylko napoje i ciasteczka - nie ma nic do jedzenia - z uwagi, że aby dojść na plażę trzeba pokonać 90 schodów ( a byłam z małymi dziećmi)- dość uciążliwe, że trzeba wracać na posiłki. Morze bardzo ładne, ciepłe i czyste. Największy mankament hotelu to schody.... Nie tylko te 90 schodów na plażę, ale też w samym hotelu i na basenach - masakra.... Żadna winda nie zatrzymuje się na poziomie basenu, trzeba zejść po schodach..... brodziki przy basenie na innym poziomie niż leżaki, oczywiście schody.... podjazdy dla wózków - do mojego nie pasowały, nikt z nich nie korzystał, a więc nie tylko do mojego. No i na koniec- zakwaterowani byliśmy na VIII p ( wraz z 2-latkiem z wózkiem), windy albo nie jeździły, albo trzeba na nie bardzo długo czekać. Generalnie schody zepsuły nam urlop.... być może nasze wrażenia byłyby inne gdybyśmy byli bez dzieci..... Podsumowując na pewno hotel nie dla rodzin z małymi dziećmi,nie dla osób starszych, i nie dla niepełnosprawnych ( a taka też była - chłopak jeździł na wózku inwalidzkim) - odradzam, cena też nie powala 2500 za osobę dorosłą za tydzień (biuro ecco holiday) - ogólnie można było lepiej wydać te pieniądze.

    Opinia dodana: 07 sierpnia 2014
  • 8,4 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Anna
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Lipiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Duże pokoje, dobre jedzenie, różnorodne animacje dla dzieci i dorosłych, prowadzone przez zaangażowanych animatorów.
    • Wady Płatne wifi. Widać że Bułgarzy nie dbają o to, co zbudują. W hotelu przydałby się mały remont. Pokonanie schodów prowadzących na plażę nie jest aż tak bardzo uciążliwe, jak pisano wcześniej.

    Spędziliśmy w tym hotelu tydzień w lipcu 2014 roku (czteroosobowa rodzina ). Wakacje udane. Hotel przyzwoity, jedzenie dobre. Bułgaria biedna i zaniedbana, ale w hotelu można się jedynie przyczepić do drobiazgów, które nie mają jednak wpływu na pobyt. Piękne wybrzeże. Mieliśmy pokój z zapierającym dech w piersiach widokiem na morze.

    Opinia dodana: 02 sierpnia 2014
  • 8,3 / 10

    Monika
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Lipiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Hotel dobrze położony, blisko głównego deptaka oraz bardzo ładnej plaży. Pokoje przestronne. Posiłki urozmaicone i obfite, każdy znajdzie coś dla siebie. Możliwość spożywania posiłków na tarasie restauracyjnym z pięknym widokiem na morze.
    • Wady Pomimo codziennego serwisu sprzątającego kurz na telewizorze, szafkach. Podłoga w łazience \\\"odświeżana\\\" brudnym, mopem. Pomimo opłacenia Wi-Fi dostępne jedynie w holu hotelowym. Basen stanowczo za mały jak na taką ilość gości, ale dla mojej rodziny nie miało to znaczenia, ponieważ przyjechaliśmy z zamiarem plażowania nad morzem. Siłowania w opłakanym stanie.

    Zarówno ja jak i moja rodzina uważamy pobyt za bardzo udany. Złote Piaski są bardzo rozrywkowe, z dużą ilością atrakcji zarówno dla dzieci i dorosłych. Przy marinie odkryliśmy tawernę Magdalena, gdzie można zjeść rarytasy Morza Czarnego np. przepyszną świeżą rybkę, mule, krewetki, raki w szokująco niskich cenach. Właściciel jest kelnerem i zna polski. Niestety najsłabszym punktem okazał się Pan Rezydent. Szkoda, że nie pojawił się na koniec turnusu i nie zainteresował odprawą grupy.

    Opinia dodana: 19 lipca 2014
  • 9,0 / 10

    raf
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Lipiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety ok

    Bardzo fajnie dla rodzin z małymi dziecmi dużo animacji

    Opinia dodana: 16 lipca 2014
  • 8,6 / 10

    Klient Wakacje.pl

    karmiza
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Lipiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Bardzo czysto, miła obsługa i doskonali animatorzy dla dzieci. Mnóstwo dobrego jedzenia
    • Wady Brak bezpłatnego wi-fi, trochę mało miejsc na leżaki przy basenie. Duo dość stromych schodów w drodze na plażę. Winda, której algorytmu rozwożenia ludzi nie opanowałam przez cały tydzień ;)

    Byłam tam z dwójką dzieci to głównie przez pryzmat dzieci oceniam hotel. Jest godny polecenia. Dzieciaki zachwycone basenem i zajęciami dla dzieci. Panie, które sprzątają pokoje układają każdego ranka dzieciakom cuda (w 3D) z ręczników na łózkach . Były słonie, psy, łabędzie, statki i krokodyle. Bardzo dobre lody w barze. No i piękna, przestronna plaża. Na wprost zejścia z hotelu sporo miejsca na koce, więc nie trzeba korzystać z płatnych leżaków. A uważam, że to byłby zbędny wydatek :)

    Opinia dodana: 14 lipca 2014
  • 9,7 / 10

    konkwistador
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Lipiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Dobre jedzenie,czysto,z dziećmi jest co robić,można na spokojnie zadbać o swoje ciało,z obsługą można się dogadać i po rosyjsku i po angielsku,piękne widoki z okna na morze
    • Wady Płatne wifi, które ma się za free na głównym deptaku,wielu nowobogackich za wschodniej granicy, którym wydaje się,że to oni są najważniejsi

    Wypoczywaliśmy z żoną i 2 małych dzieci. Wieczorami animatorzy dwoili się i troili aby było wesoło dla dorosłych a we wcześniejszych porach dla dzieci. Do czystej plaży blisko,brak pryszniców na plażach. Budki dla ratowników są ale raczej puste. Jedzenie bardzo dobre,jedynie brak masła/margaryny do smarowania pieczywa dzieciakom. Ceny są dużo wyższe niż w mieścinkach obok.

    Opinia dodana: 08 lipca 2014
  • 5,6 / 10

    kbropole
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Czerwiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Ceniących spokój
    • Zalety Położenie,obsługa,pokoje.
    • Wady zero udogodnień dla wózków dziecięcych.

    W hotelu przebywaliśmy 14 dni.Ogólne wrażenie bardzo dobre.Hotel czysty,obsługa miła nie domagająca się napiwków.Jedzenie dobre,urozmaicone i pod dostatkiem. Jedyny mankmęt hotelu to schody prowadzące na plaże,jest ich ok.100 i stanowią wielkie utrudnienie dla rodzin z dziećmi.Podjazdy strome nie dopasowane do rozstawu kół wózka,dlatego dzieci trzeba nosić na rękach. Hotel godny polecenia i wart swoich gwiazdek. Lewa lepiej kupić w Polsce,a opcje "plaża" w hotelu wychodzi 4 lewa na dzień za osobe (1 lewa=2.15 pln).

    Opinia dodana: 04 lipca 2014
1 2 3 4 5 ... 9
Byłeś w tym hotelu? Podziel się opinią z innymi