8,3 / 10

Bardzo dobry
82%
poleca ten hotel
Park Golden Beach
Bułgaria / Złote Piaski

Park Golden Beach: obiekt, basen, plaża

Zobacz na mapie

Ocena na podstawie 81 opinii

Stosunek jakosci do ceny: ADEKWATNY

Szczegółowe oceny
  • 7.7
    Hotel

    • 7.6 Basen
    • 8.2 Obsługa
    • 7.7 Rozrywka i animacje
    • 7.1 Sport
    • 7.7 Udogodnienia dla dzieci
  • 8.7
    Pokoje

    • 8.6 Czystość
    • 8.5 Łazienka
    • 9.0 Wielkość
    • 8.7 Wyposażenie
  • 8.1
    Położenie

    • 8.3 Atrakcje w okolicy
    • 8.2 Ciche i kameralne położenie
    • 7.8 Możliwości komunikacyjne
    • 7.7 Odleglość od plaży
    • 8.7 Restauracje/bary w okolicy
  • 8.3
    Posiłki

    • 9.1 Ilość
    • 8.2 Jakość i smak
    • 8.4 Obsługa/serwis
    • 7.6 Urozmaicenie
Zalety hotelu:
  • Obfite posiłki
  • Przestronne pokoje
  • Duży wybór restauracji i barów w okolicy
  • Komfortowo wyposażone pokoje
Sprawdź oferty z Twojego lotniska
  • Wyjazd z Katowic All Inclusive
    1 682 zł 7 dni / os. Sprawdź
  • Wyjazd z Gdańska All Inclusive
    1 694 zł 7 dni / os. Sprawdź
Zobacz oferty z innych lotnisk

Opinie

Dodane przez        
 
  • 8,3 / 10

    Monika
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Lipiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Hotel dobrze położony, blisko głównego deptaka oraz bardzo ładnej plaży. Pokoje przestronne. Posiłki urozmaicone i obfite, każdy znajdzie coś dla siebie. Możliwość spożywania posiłków na tarasie restauracyjnym z pięknym widokiem na morze.
    • Wady Pomimo codziennego serwisu sprzątającego kurz na telewizorze, szafkach. Podłoga w łazience \\\"odświeżana\\\" brudnym, mopem. Pomimo opłacenia Wi-Fi dostępne jedynie w holu hotelowym. Basen stanowczo za mały jak na taką ilość gości, ale dla mojej rodziny nie miało to znaczenia, ponieważ przyjechaliśmy z zamiarem plażowania nad morzem. Siłowania w opłakanym stanie.

    Zarówno ja jak i moja rodzina uważamy pobyt za bardzo udany. Złote Piaski są bardzo rozrywkowe, z dużą ilością atrakcji zarówno dla dzieci i dorosłych. Przy marinie odkryliśmy tawernę Magdalena, gdzie można zjeść rarytasy Morza Czarnego np. przepyszną świeżą rybkę, mule, krewetki, raki w szokująco niskich cenach. Właściciel jest kelnerem i zna polski. Niestety najsłabszym punktem okazał się Pan Rezydent. Szkoda, że nie pojawił się na koniec turnusu i nie zainteresował odprawą grupy.

    Opinia dodana: 19 lipca 2014
  • 9,0 / 10

    raf
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Lipiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety ok

    Bardzo fajnie dla rodzin z małymi dziecmi dużo animacji

    Opinia dodana: 16 lipca 2014
  • 8,6 / 10

    Klient Wakacje.pl

    karmiza
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Lipiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Bardzo czysto, miła obsługa i doskonali animatorzy dla dzieci. Mnóstwo dobrego jedzenia
    • Wady Brak bezpłatnego wi-fi, trochę mało miejsc na leżaki przy basenie. Duo dość stromych schodów w drodze na plażę. Winda, której algorytmu rozwożenia ludzi nie opanowałam przez cały tydzień ;)

    Byłam tam z dwójką dzieci to głównie przez pryzmat dzieci oceniam hotel. Jest godny polecenia. Dzieciaki zachwycone basenem i zajęciami dla dzieci. Panie, które sprzątają pokoje układają każdego ranka dzieciakom cuda (w 3D) z ręczników na łózkach . Były słonie, psy, łabędzie, statki i krokodyle. Bardzo dobre lody w barze. No i piękna, przestronna plaża. Na wprost zejścia z hotelu sporo miejsca na koce, więc nie trzeba korzystać z płatnych leżaków. A uważam, że to byłby zbędny wydatek :)

    Opinia dodana: 14 lipca 2014
  • 9,7 / 10

    konkwistador
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Lipiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Dobre jedzenie,czysto,z dziećmi jest co robić,można na spokojnie zadbać o swoje ciało,z obsługą można się dogadać i po rosyjsku i po angielsku,piękne widoki z okna na morze
    • Wady Płatne wifi, które ma się za free na głównym deptaku,wielu nowobogackich za wschodniej granicy, którym wydaje się,że to oni są najważniejsi

    Wypoczywaliśmy z żoną i 2 małych dzieci. Wieczorami animatorzy dwoili się i troili aby było wesoło dla dorosłych a we wcześniejszych porach dla dzieci. Do czystej plaży blisko,brak pryszniców na plażach. Budki dla ratowników są ale raczej puste. Jedzenie bardzo dobre,jedynie brak masła/margaryny do smarowania pieczywa dzieciakom. Ceny są dużo wyższe niż w mieścinkach obok.

    Opinia dodana: 08 lipca 2014
  • 5,6 / 10

    kbropole
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Czerwiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Ceniących spokój
    • Zalety Położenie,obsługa,pokoje.
    • Wady zero udogodnień dla wózków dziecięcych.

    W hotelu przebywaliśmy 14 dni.Ogólne wrażenie bardzo dobre.Hotel czysty,obsługa miła nie domagająca się napiwków.Jedzenie dobre,urozmaicone i pod dostatkiem. Jedyny mankmęt hotelu to schody prowadzące na plaże,jest ich ok.100 i stanowią wielkie utrudnienie dla rodzin z dziećmi.Podjazdy strome nie dopasowane do rozstawu kół wózka,dlatego dzieci trzeba nosić na rękach. Hotel godny polecenia i wart swoich gwiazdek. Lewa lepiej kupić w Polsce,a opcje "plaża" w hotelu wychodzi 4 lewa na dzień za osobe (1 lewa=2.15 pln).

    Opinia dodana: 04 lipca 2014
  • 8,1 / 10

    Wojtek Kce
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Wrzesień 2013

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety dobry stosunek ceny do jakości, ciche położenie jednocześnie blisko głównego deptaka
    • Wady mały basen

    spędziliśmy tydzień z dzieckiem 1,5 roku we wrześniu i mogę ten hotel polecić za tą cenę jak najbardziej 1630zł plus dopłata 130 za all na plaży to naprawdę cudów nie oczekujmy.Położenie w drugiej linii jakieś 300 metrów od plaży dojście po schodach dla niektórych może być uciążliwe ale ja pokonywałem je kilka razy dziennie z dzieciakiem na ręce i nie miałem problemu, po zejściu ze schodów główny deptak-mnóstwo sklepów i barów, i wejście na plaże.Na plaży wydzielone miejsce(leżaki i parasole bezpłatne, materac płatny w naszej opcji) oraz bar skromny ale był, a większość hoteli go nie posiada i to jest plus napoje oraz przekąski oraz owoce.Pokoje duże wszystkie z balkonem codziennie sprzątane na życzenie zmieniana pościel łóżeczko dla dziecka w cenie.Internet wifi 18 lewa za tydzień działa w hotelu i na plaży dość dobre łącze.Basen niezbyt duży we wrześniu nie było problemu z leżakami ale w sezonie pewnie jest tłok do tego dwa male baseniki dla dzieci oraz basen kryty podzielony na głębszą i płytszą część.Plaża piaszczysta we wrześniu pusto.Jedzenia pod dostatkiem i urozmaicone nie narzekaliśmy ale zawsze się znajdzie malkontent nawet w 5* hotelu.Hotel polecamy i możliwe że wrócimy.Wycieczki te same co u rezydenta można kupić na deptaku połowę taniej my nie korzystaliśmy, byliśmy na piechotę w Aładży 1h drogi polecam.

    Opinia dodana: 08 grudnia 2013
  • 9,0 / 10

    Domcia
    Para
    Pobyt: Wrzesień 2013

    • Poleca hotel dla
    • Par

    Hotel bardzo przyjemny, obsługa dyskretna i przyjazna. Miła atmosfera.

    Opinia dodana: 13 września 2013
  • 7,6 / 10

    Ma(L)utka
    Para
    Pobyt: Sierpień 2013

    • Poleca hotel dla
    • Par, rodzin z dziećmi

    Hotel godny polecenia. Pokoje czyste, sprzatane codzennie. Jedzenie ok, ale troche monotonne. Bardzo ladna, szeroka plaza przy hotelu. Wyjazd jak najbardziej zaliczam do udanych:)

    Opinia dodana: 04 września 2013
  • 8,2 / 10

    Krystian Cybruch
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Sierpień 2013

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi

    Wrocilismy z wakacji tydzień temu,jestesmy bardzo mile zaskoczenie i zadowolenie jeżeli chodzi o obsługe hotelu i restauracji.Posilki urozmaivone i bogate(oprócz śniadań),Hotel robi bardzo duże wrazenie ,ogólnie z mężem jetesmy zadowoleni z wypoczynku szczerze polecam,mnóstwo rozrywki dla dzieci jeśli chodzi o anImacje,plecam polecam.A na marginesie pozdrawiamy animatora Piotrka i poznanych polakow miedzy innym,i Paulinke Sylwie z dziecmi ,Karolcie z mężem i córką,oraz PRZESYMPATYCZNA I ZAWSZE UŚMIECHNIĘTĄ WIOLE z rodziną

    Opinia dodana: 27 sierpnia 2013
  • 8,9 / 10

    Pavlo
    Para
    Pobyt: Lipiec 2013

    • Poleca hotel dla
    • Aktywnych, ceniących spokój

    hotel posiada 4 gwiazdki i na taką ocenę zasługuje , bez szczególnego narzekania ale też bez czegoś specjalnego. Jeśli ktoś nastawia się na wypoczynek to owszem polecam ( nie oszukujmy się za tą cenę nie oczekujmy cudów).

    Opinia dodana: 25 sierpnia 2013
1 2 3 4 5 ... 9
Byłeś w tym hotelu? Podziel się opinią z innymi