8,1 / 10

Bardzo dobry
81%
poleca ten hotel
Park Golden Beach
Bułgaria / Złote Piaski

: /

Zobacz na mapie

Ocena na podstawie 70 opinii

Stosunek jakosci do ceny: ADEKWATNY

Szczegółowe oceny
  • 7.6
    Hotel

    • 7.5 Basen
    • 8.1 Obsługa
    • 7.6 Rozrywka i animacje
    • 7.1 Sport
    • 7.7 Udogodnienia dla dzieci
  • 8.7
    Pokoje

    • 8.7 Czystość
    • 8.5 Łazienka
    • 9.0 Wielkość
    • 8.8 Wyposażenie
  • 8.2
    Położenie

    • 8.3 Atrakcje w okolicy
    • 8.2 Ciche i kameralne położenie
    • 7.9 Możliwości komunikacyjne
    • 7.8 Odleglość od plaży
    • 8.8 Restauracje/bary w okolicy
  • 8.2
    Posiłki

    • 9.0 Ilość
    • 8.1 Jakość i smak
    • 8.4 Obsługa/serwis
    • 7.5 Urozmaicenie
Zalety hotelu:
  • Obfite posiłki
  • Przestronne pokoje
  • Duży wybór restauracji i barów w okolicy
  • Komfortowo wyposażone pokoje
Sprawdź oferty z Twojego lotniska
  • Wyjazd z Warszawy All Inclusive
    1 569 zł 7 dni / os. Sprawdź
  • Wyjazd z Katowic All Inclusive
    1 631 zł 7 dni / os. Sprawdź
Zobacz oferty z innych lotnisk

Opinie

Dodane przez        
  • 8,1 / 10

    Wojtek Kce
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Wrzesień 2013

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety dobry stosunek ceny do jakości, ciche położenie jednocześnie blisko głównego deptaka
    • Wady mały basen

    spędziliśmy tydzień z dzieckiem 1,5 roku we wrześniu i mogę ten hotel polecić za tą cenę jak najbardziej 1630zł plus dopłata 130 za all na plaży to naprawdę cudów nie oczekujmy.Położenie w drugiej linii jakieś 300 metrów od plaży dojście po schodach dla niektórych może być uciążliwe ale ja pokonywałem je kilka razy dziennie z dzieciakiem na ręce i nie miałem problemu, po zejściu ze schodów główny deptak-mnóstwo sklepów i barów, i wejście na plaże.Na plaży wydzielone miejsce(leżaki i parasole bezpłatne, materac płatny w naszej opcji) oraz bar skromny ale był, a większość hoteli go nie posiada i to jest plus napoje oraz przekąski oraz owoce.Pokoje duże wszystkie z balkonem codziennie sprzątane na życzenie zmieniana pościel łóżeczko dla dziecka w cenie.Internet wifi 18 lewa za tydzień działa w hotelu i na plaży dość dobre łącze.Basen niezbyt duży we wrześniu nie było problemu z leżakami ale w sezonie pewnie jest tłok do tego dwa male baseniki dla dzieci oraz basen kryty podzielony na głębszą i płytszą część.Plaża piaszczysta we wrześniu pusto.Jedzenia pod dostatkiem i urozmaicone nie narzekaliśmy ale zawsze się znajdzie malkontent nawet w 5* hotelu.Hotel polecamy i możliwe że wrócimy.Wycieczki te same co u rezydenta można kupić na deptaku połowę taniej my nie korzystaliśmy, byliśmy na piechotę w Aładży 1h drogi polecam.

    Opinia dodana: 08 grudnia 2013
  • 9,0 / 10

    Domcia
    Para
    Pobyt: Wrzesień 2013

    • Poleca hotel dla
    • Par

    Hotel bardzo przyjemny, obsługa dyskretna i przyjazna. Miła atmosfera.

    Opinia dodana: 13 września 2013
  • 7,6 / 10

    Ma(L)utka
    Para
    Pobyt: Sierpień 2013

    • Poleca hotel dla
    • Par, rodzin z dziećmi

    Hotel godny polecenia. Pokoje czyste, sprzatane codzennie. Jedzenie ok, ale troche monotonne. Bardzo ladna, szeroka plaza przy hotelu. Wyjazd jak najbardziej zaliczam do udanych:)

    Opinia dodana: 04 września 2013
  • 8,2 / 10

    Krystian Cybruch
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Sierpień 2013

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi

    Wrocilismy z wakacji tydzień temu,jestesmy bardzo mile zaskoczenie i zadowolenie jeżeli chodzi o obsługe hotelu i restauracji.Posilki urozmaivone i bogate(oprócz śniadań),Hotel robi bardzo duże wrazenie ,ogólnie z mężem jetesmy zadowoleni z wypoczynku szczerze polecam,mnóstwo rozrywki dla dzieci jeśli chodzi o anImacje,plecam polecam.A na marginesie pozdrawiamy animatora Piotrka i poznanych polakow miedzy innym,i Paulinke Sylwie z dziecmi ,Karolcie z mężem i córką,oraz PRZESYMPATYCZNA I ZAWSZE UŚMIECHNIĘTĄ WIOLE z rodziną

    Opinia dodana: 27 sierpnia 2013
  • 8,9 / 10

    Pavlo
    Para
    Pobyt: Lipiec 2013

    • Poleca hotel dla
    • Aktywnych, ceniących spokój

    hotel posiada 4 gwiazdki i na taką ocenę zasługuje , bez szczególnego narzekania ale też bez czegoś specjalnego. Jeśli ktoś nastawia się na wypoczynek to owszem polecam ( nie oszukujmy się za tą cenę nie oczekujmy cudów).

    Opinia dodana: 25 sierpnia 2013
  • 7,9 / 10

    ania
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Wrzesień 2012

    Uwaga!! w hotelu kradną. Pierwsze wrażenie, obsługa, jedzenie, pokoje - bardzo pozytywne. Wydawało nam się, że hotel jest na wysokim poziomie i nie mieliśmy powodów do narzekań. W przeddzień wylotu do Polski zostaliśmy okradzeni - ktoś w nocy otworzył drzwi własnym kluczem i wyjął wszystkie pieniądze z portfela (zdziwiło nas to, że rano drzwi do pokoju były otwarte). Rezydentka zapewniała, że stało się to pierwszy raz od 10 lat i odradziła powiadomienie policji. Okazało się, że w tym samym czasie pieniądze straciło jeszcze kilkoro Polaków. Dwójka została zaskoczona w pokoju przez złodzieja, który otwierał drzwi własnym kluczem. Wszystkim odradzano policję, co oznacza dla mnie, że w proceder zamieszana jest większa ilość osób. Zdecydowanie odradzam ten hotel!!!

    Opinia dodana: 11 września 2012
  • 8,8 / 10

    Kasia i Krzysiu W

    Pobyt: Grudzień -0001

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi

    Właśnie wróciliśmy z Bułgarii-hotel Park Hotel Golden Beach. Hotel piękny, czyste pokoje codziennie sprzątane,co drugi dzień wymieniane ręczniki, jedzenie dobre, obsługa hotelu bardzo fajna:),animacje to strzał w dziesiątkę - odbywały się w języku polskim,animatorzy 100% dają z siebie, zawsze uśmiechnięci i przyjaźnie nastawieni:)co przekładało się na fantastyczną zabawę.To był niezapomniany tydzień:)dziękujemy

    Opinia dodana: 25 sierpnia 2012
  • 9,2 / 10

    aleks241
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Lipiec 2012

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi

    Właśnie wróciłam z tego hotelu i jestem nim zachwycona. Zrobił na mnie bardzo dobre wrażenie. Pokój ładnie urządzony, sprzątany codziennie. Bardzo miła obsługa, jedzenie urozmaicone i stale uzupełniane. Zejście na plażę schodami ale po takim jedzeniu trochę wysiłku się przydało :) Animacje w języku polskim, angielskim i niemieckim. Polecam :)

    Opinia dodana: 13 lipca 2012
  • 10 / 10

    anna.ad
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Czerwiec 2012

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi, szukających rozrywki

    Hotel położony jest w bardzo fajnym miejscu, blisko do głównej promenady, przepiękna plaża i widoki. Jedzenie bardzo smaczne, duży wybór. Rewelacyjne animacje.

    Opinia dodana: 28 czerwca 2012
  • 10 / 10

    Michał

    Pobyt: Grudzień -0001

    • Poleca hotel dla
    • Szukających luksusu, szukających rozrywki, singli

    bylismy tam z chłopakami w tamtym roku, wszystko git, rozrywki nie brakuje ;-) w tym roku rownież tam

    Opinia dodana: 07 maja 2012
1 2 3 4 5 ... 8
Byłeś w tym hotelu? Podziel się opinią z innymi