8,3 / 10

Bardzo dobry
82%
poleca ten hotel
Park Golden Beach
Bułgaria / Złote Piaski

Park Golden Beach: obiekt, basen, plaża

Zobacz na mapie

Ocena na podstawie 92 opinii

Stosunek jakosci do ceny: ADEKWATNY

Szczegółowe oceny
  • 7.7
    Hotel

    • 7.7 Basen
    • 8.2 Obsługa
    • 7.7 Rozrywka i animacje
    • 7.3 Sport
    • 7.8 Udogodnienia dla dzieci
  • 8.8
    Pokoje

    • 8.7 Czystość
    • 8.5 Łazienka
    • 9.1 Wielkość
    • 8.7 Wyposażenie
  • 8.2
    Położenie

    • 8.3 Atrakcje w okolicy
    • 8.1 Ciche i kameralne położenie
    • 7.9 Możliwości komunikacyjne
    • 7.8 Odleglość od plaży
    • 8.7 Restauracje/bary w okolicy
  • 8.4
    Posiłki

    • 9.1 Ilość
    • 8.3 Jakość i smak
    • 8.5 Obsługa/serwis
    • 7.7 Urozmaicenie
Zalety hotelu:
  • Obfite posiłki
  • Przestronne pokoje
  • Duży wybór restauracji i barów w okolicy
  • Komfortowo wyposażone pokoje
Sprawdź oferty z Twojego lotniska
  • Wyjazd z Warszawy All Inclusive
    1 549 zł 7 dni / os. Sprawdź
  • Wyjazd z Katowic All Inclusive
    1 549 zł 7 dni / os. Sprawdź
Zobacz oferty z innych lotnisk

Opinie

Dodane przez        
 
  • 9,5 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Michał
    Para
    Pobyt: Wrzesień 2014

    • Poleca hotel dla
    • Par
    • Zalety smaczne wyżywienie świetna praca sympatycznych animatorów czystość duże pokoje niedaleko do plaży
    • Wady płatny internet numeracja pokoi, przez co można się zgubić

    Hotel położony w bardzo ciekawej okolicy,blisko do plaży - wystarczy zejść schodami (dość stromymi)by dostać sie na główną promenadę i plaże. Warto zauważyć ze zaraz po zejśćiu po lewej stronie jest Supermarket VALDI w którym jest dużo taniej niż w ALDO (np. wódka bułgarska 0,5 L 9lev, a ten sam produkt w Aldo 12 lev.) W hotelu miła obsługa, dwa bary ,fajne drinki, baaaaardzo ładny widok z tarasu widokowego w jadalni oraz obok recepcji. Wyżywienie bardzo dobre chociaz śniadania ciągle te same,lecz wybór jest tak ogromny że napewno nie ma co narzekać. Swietna praca animatorów, którzy byli bardzo mili i życzliwi i starali sie bardzo by każdy czuł się dobrze i wymyślali różnego rodzaju atrakcje ( codziennie gra w rzutki, siatkówkę plażową) jest stół do tenisa stołowego gdzie można bezpłatnie pograć.Dla dzieci zawsze o godz.20 była mini dyskoteka. Większość turystów w hotelu to Polacy,Niemcy oraz Rosjanie, chociaż widoczni są również Bułgarzy. Pokoje duże i przestronne, duży balkon,codziennie sprzątany. Wielka łazienka. jedyny minus to numeracja pokoi w hotelu i schody które prowadzą do nikąd,ale to nie wpływa na moją ocene końcową, polecam bardzo ten hotel.

    Opinia dodana: 27 października 2014
  • 8,1 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Maciej
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Sierpień 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety miła obsługa, urozmaicone posiłki, bardzo czysto, zajęcia animacyjne,
    • Wady słabo działająca klimatyzacja, nudne wieczory - brak imprez tanecznych

    Ogólnie polecam hotel. Pokoje codziennie sprzątane, codzienna wymiana ręczników, bardzo dobra i urozmaicona kuchnia. restauracja klimatyzowana. Duży plus dla barmanów - duży wybór i nie trzeba się dopraszać. Prawie codziennie lody dla dzieci. Minusem była klimatyzacja - naprawdę słabo działająca - ciężko wypocząć w nocy. Do morza niedaleko - wystarczy pokonać kilkadziesiąt stopni - niezbyt uciążliwe. Plaża i woda cudowne. Brakowało jedynie jakiś imprez w hotelu. Hotel posiada możliwości zorganizowania czegoś na kształt dyskoteki ale były tylko nudne animacje wieczorne przy basenie.

    Opinia dodana: 16 października 2014
  • 9,1 / 10

    Klient Wakacje.pl

    bartas
    Singiel
    Pobyt: Wrzesień 2014

    • Poleca hotel dla
    • Par
    • Zalety przestronne pokoje z balkonem, klimatyzacja, duże ilości urozmaiconego jedzenia, basen na zewnątrz i wewnątrz, siłownia
    • Wady monotonne śniadania, klimatyzacja by mogła bardziej chłodzić a nie tylko wiać

    Wypoczynek zalicza do udanych. Byłem tam sam w połowie września, pogoda cudowna, lekki wiaterek, temperatura w okolicach 26-28 C. Plaża długa i piękna, chociaż morze często niespokojne (często czerwona flaga). Zejście ze schodów nie takie tragiczne, kilkadziesiąt schodów w dół i było się prawie na plaży :)

    Opinia dodana: 29 września 2014
  • 8,3 / 10

    Ania31
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Wrzesień 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi

    Hotel przyzwoity. Pokoje duże, choć trochę w nich śmierdzi grzybem. Niestety to minus tego że hotele w Złotych Piaskach w większości w zimie nie działają, przez co są zgrzybiałe. Przestronne balkony. Łóżeczka niemowlęce dostępne bez opłat. Czystość ocenię na 4 -. Ręczniki wymieniają codziennie, natomiast prawie nie odkurzają i nie myją sanitariatów. Duży minus za to że koce nie maja poszewek, jedynie jest prześcieradło którym najpierw się przykrywasz a potem kocem. Niestety te koce były brudne. Widziałam jak ludzie chodzili z nimi na plażę. Jedzenie dobre i urozmaicone; każdy znajdzie coś dla siebie.W stołówce krzesełka dla dzieci w dość dużej ilości. Na plaże zejście po schodach ( 180 stopni) . Przez 2 pierwsze dni dają się we znaki, potem można się przyzwyczaić ( tzn ja schodziłam z dzieckiem i wózkiem i dałam rade :). Na plaży leżaki płatne to ok po 8 lev za leżak , parasol. Natomiast warto dopłacić do all inclusive 6 leva za dzień od osoby i wtedy masz 2 leżaki, parasol i bar na plaży w tej cenie. Naprawdę watro to zrobić :)Wtedy nie trzeba na lunch wspinać się po schodach . Animacje nawet niezłe , natomiast stanowczo za głośne :(. Obsługa całkiem przyjemna. Baseny czyste ale woda zimna. Ogólnie raczej polecam. Ja wypoczęłam i jestem zadowolona. Wiadomo zawsze sa plusy i minusy. Tutaj te minusy da się przełknąć :))

    Opinia dodana: 17 września 2014
  • 6,9 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Monika
    Para
    Pobyt: Wrzesień 2014

    • Zalety - całodzienne animacje, najciekawsze wieczorem po kolacji - schludny pokój, sprzątany codziennie - widoki - czysta plaża
    • Wady - praktycznie codziennie to samo jedzenie, mało urozmaicone - kilkadziesiąt schodów do zejścia na plażę, ogólnie dużo schodów, współczuje rodzicom z wózkiem - windy nie wszystkie bezpieczne - płatne wi-fi - przed hotelem inny hotel gdzie mają super zjeżdżalnie pontonową, tutaj brak jakiejkolwiek. Więc codziennie zazdrościliśmy ;) - mało leżaków przy basenie

    Jak dla mnie 4 gwiazdki są na wyrost, gdybym miała wybierać ponownie, wybrałabym coś innego

    Opinia dodana: 17 września 2014
  • 9,4 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Młoda Para
    Para
    Pobyt: Sierpień 2014

    • Poleca hotel dla
    • Szukających rozrywki
    • Zalety super posiłki fajne animacje

    w tym roku byliśmy w tym hotelu, jesteśmy bardzo zadowoleni. Posiłki bardzo duża ilość, codziennie co innego tylko frytki były codziennie. Podczas każdego posiłku zawsze coś na ciepło, ciepły chleb, bułki. fajne położenie, tzn okolica w miarę cicho po 22, niedaleko do centrum gdzie jest bardzo duża ilość barów. Większość typowo pod Niemców ale są kluby gdzie idzie się pobawić np. Pr.Club.

    Opinia dodana: 11 września 2014
  • 8,9 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Joanna
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Sierpień 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi

    Hotel i miejsce godne polecenia dla osób ceniących sobie zarówno rozrywki jaki spokój. Posiłki urozmaicone, pyszne, w ogromnych ilościach. Pokoje przestronne, czyste z fajnym widokiem na morze.

    Opinia dodana: 26 sierpnia 2014
  • 10 / 10

    agawa
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Sierpień 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety dobre jedzenia, czysto, blisko promenady ze sklepami i atrakcjami

    Miło spędziliśmy urlop. Szkoda tylko, że tak szybko płynął czas. Wszystko było zgodnie z opisem.Bardzo dobre jedzenie. Animatorzy ok., animacje zewnętrzne na niskim poziomie.

    Opinia dodana: 19 sierpnia 2014
  • 9,1 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Przemek
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Sierpień 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Duży fajny hotel,extra widoki na morze,duże pokoje i łazienki,duża restauracja z tarasem z widokiem na morze-super sprawa,kryty basen,który w sezonie był praktycznie zawsze wolny,bezproblemowy kontakt z personelem w języku rosyjskim,niemieckim i angielskim.Ogólnie ok.
    • Wady Większych nie zauważyłem,może gdzie niegdzie małe poprawki remontowe by się przydały.No i windy trochę jeżdżą jak chcą.....

    Pobyt od 1-8 sierpnia br.Pogioda doskonała.Temperatura w granicach 32-35 stopni.Basen przy hotelu niebyt duży,ale ogólnie fajny.Wcześniejsza pobudka, rezerwacja leżaka przy basenie "ręcznikiem" i cały dzień do dyspozycji:)Posiłki dość dobre,jeśli nie pakuje się na talerz od razu wszystkiego po trochu,to nie można mówić,że jedzenie nie jest urozmaicone. Animacje w hotelu na wysokim poziomie. Na scenie przy basenie praktycznie cały czas się coś działo od godziny 10-23.Wieczorne disko dla dzieci. Animacje prowadzone równolegle w języku polskim,niemieckim i bułgarskim,tak więc żadne dziecko nie czuje się nie swojo.Restauracja bezpośrednio przy basenie hotelowym,nic nie brakowało. W hotelu głównie Polacy i Niemcy,tych przynajmniej najabrdziej było widać i słychać. Plaża piaszczysta,piasek gorący,woda bardzo ciepła i czysta,często duże fale. Ogólnie pobyt z pięcioletnim dzieckiem zaliczamy do udanych. Podsumowując: hotel dla "normalnych" ludzi nie oczekujących za taką cenę,że zastaną na miejscu Mariot.Pozdrawiam.

    Opinia dodana: 12 sierpnia 2014
  • 7,3 / 10

    Agata
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Lipiec 2014

    • Zalety duże pokoje - czysto, dobre jedzienie, polski animator
    • Wady schody.... wszędzie schody, małe baseny, głosna muzyka, awarie wind, brak placu zabaw dla dzieci

    Hotel - duże pokoje, dobre jedzenie, czysto ( ręczniki i pościel wymieniane codziennie). Basen mały, trzeba wstać o 6 rano aby mieć leżak...., muzyka przy basenie bardzo głośna i uciążliwa. Brak fajnego placu zabaw dla dzieci. Polski animator Filip bardzo uczynny i miły. Animacje - typowe, ale każdy znajdzie coś dla siebie. Miałam wariant all inclusive przy plaży, zawsze był zapewniony leżak z parasolem, bar przy plaży bardzo skromny- tylko napoje i ciasteczka - nie ma nic do jedzenia - z uwagi, że aby dojść na plażę trzeba pokonać 90 schodów ( a byłam z małymi dziećmi)- dość uciążliwe, że trzeba wracać na posiłki. Morze bardzo ładne, ciepłe i czyste. Największy mankament hotelu to schody.... Nie tylko te 90 schodów na plażę, ale też w samym hotelu i na basenach - masakra.... Żadna winda nie zatrzymuje się na poziomie basenu, trzeba zejść po schodach..... brodziki przy basenie na innym poziomie niż leżaki, oczywiście schody.... podjazdy dla wózków - do mojego nie pasowały, nikt z nich nie korzystał, a więc nie tylko do mojego. No i na koniec- zakwaterowani byliśmy na VIII p ( wraz z 2-latkiem z wózkiem), windy albo nie jeździły, albo trzeba na nie bardzo długo czekać. Generalnie schody zepsuły nam urlop.... być może nasze wrażenia byłyby inne gdybyśmy byli bez dzieci..... Podsumowując na pewno hotel nie dla rodzin z małymi dziećmi,nie dla osób starszych, i nie dla niepełnosprawnych ( a taka też była - chłopak jeździł na wózku inwalidzkim) - odradzam, cena też nie powala 2500 za osobę dorosłą za tydzień (biuro ecco holiday) - ogólnie można było lepiej wydać te pieniądze.

    Opinia dodana: 07 sierpnia 2014
1 2 3 4 5 ... 10
Byłeś w tym hotelu? Podziel się opinią z innymi