7,1 / 10

Dobry
81%
poleca ten hotel
Perla
Bułgaria / Złote Piaski

Perla: basen, obiekt

Zobacz na mapie

Ocena na podstawie 27 opinii

Stosunek jakosci do ceny: ADEKWATNY

Szczegółowe oceny
  • 5.8
    Hotel

    • 7.0 Basen
    • 6.9 Obsługa
    • 4.6 Rozrywka i animacje
    • 4.8 Sport
    • 5.5 Udogodnienia dla dzieci
  • 7.9
    Pokoje

    • 8.1 Czystość
    • 7.3 Łazienka
    • 8.6 Wielkość
    • 7.7 Wyposażenie
  • 7.4
    Położenie

    • 7.7 Atrakcje w okolicy
    • 7.6 Ciche i kameralne położenie
    • 7.8 Możliwości komunikacyjne
    • 6.0 Odleglość od plaży
    • 7.8 Restauracje/bary w okolicy
  • 7.1
    Posiłki

    • 8.3 Ilość
    • 6.8 Jakość i smak
    • 7.4 Obsługa/serwis
    • 6.1 Urozmaicenie
Zalety hotelu:
  • Przestronne pokoje
  • Obfite posiłki
  • Duży wybór atrakcji w okolicy
  • Czyste i przyjemne pokoje
Sprawdź oferty z Twojego lotniska
  • Wyjazd z Katowic śniadania i obiadokolacje
    1 385 zł 7 dni / os. Sprawdź
  • Wyjazd z Poznania śniadania i obiadokolacje
    1 445 zł 7 dni / os. Sprawdź
Zobacz oferty z innych lotnisk

Opinie

Dodane przez      
 
  • 4,4 / 10

    Patryk
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Wrzesień 2013

    Niedawnego pobytu w Złotych Piaskach nie mogę ocenić najlepiej, głównie przez pryzmat kiepskiego hotelu, do którego zakwaterowała nas Itaka. Byłem w wielu hotelach w średnim standardzie i muszę powiedzieć, że ten wypada bardzo kiepsko. Zacznę od jedzenia, bo to jako jedyne było dla mnie do przyjęcia. Można było się najeść, choć monotonnie to nie najgorzej. I to tyle jeśli chodzi o pozytywy. Czystość pozostawia bardzo wiele do życzenia. Brak atrakcji dla dzieci, plaża dość daleko ( dla ludzi bez dzieci pewnie to nie problem). Pokój typu studio z dwiema łazienkami wyglądał na mocno zużyty, materac na łóżku to jakaś kpina - kręgosłup nie przestawał mnie boleć przez cały pobyt. Toalety brudne - śmierdząca zasłonka prysznicowa, odór kanału, i grzyb w narożnikach. Podłoga w pokoju myta brudną szmatą. Ogólnie wrażenie - od 20-tu lat w hotelu nie było robione nic. Ząb czasu odcisnął się na każdym hotelowym sprzęcie. Można powiedzieć - hej zapłaciłeś niedużo to nie narzekaj. Ale tak jak wspominałem wcześniej widziałem dziesiątki hoteli 3* w Europie i ten zdecydowanie zamyka stawkę. Ciśnienie podnosi dodatkowo, że w opisie Itaki dają dodatkowe pół gwiazdki jako - "dużo lepszy niż standardowe 3 gwiazdki".

    Opinia dodana: 14 września 2013
  • 5,6 / 10

    leszek

    Pobyt: Grudzień -0001

    hotel jak i całe złote piaski nastawiony na maksymalizację zysku. WIFI płatne,ceny jak w Polsce w latach minionych. Wszędzie kawa chemiczna z automatów. A gdzie dawna tradycyjna "dzezwa". Już wiecej tam nie pojadę , jest wiele miejsc ciekawszych do odpoczynku.

    Opinia dodana: 07 września 2013
  • 4,7 / 10

    Agnieszka
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Sierpień 2013

    Wczoraj wrocilam z pobytu w Hotelu Perla i odradzam tam pobyt ze wzgledu na zla jakosc hotelu, brak atrakcji dla dzieci, obsluga niezbyt mila.

    Opinia dodana: 24 sierpnia 2013
  • 5,0 / 10

    Malwina
    Para
    Pobyt: Lipiec 2012

    • Poleca hotel dla
    • Par, ceniących spokój

    Plusem były ładne pokoje i market na terenie hotelu. Cicho i ustronnie, odległość od plaży i "centrum rozrywki" dosyć duża. Żenujący jest fakt płacenia za leżaki i parasole (niektóre popsute bez możliwości wymiany) przy hotelowym basenie. Bardzo blisko aquapark, ale szczerze nie polecamy, wysoka cena + dodatkowo płatne szafki na ubrania a atrakcje.. słabe.

    Opinia dodana: 07 lipca 2013
  • 7,6 / 10

    Klient Wakacje.pl

    EJT
    Para
    Pobyt: Lipiec 2012

    • Poleca hotel dla
    • Szukających rozrywki

    Większość gości to osoby w wieku 18 - 25 lat, są także grupy młodzieżowe. Minusy: hałas samochodowy z ulicy, przy której położony jest hotel (pokoje o numerach parzystych mają balkony od strony ulicy), natarczywa muzyka przy basenie. Plusy: bardzo dobre posiłki, pełne menu przez cały okres wydawania śniadań i obiadokolacji. Przystępne ceny i sympatyczna obsługa w restauracji. Pokoje estetyczne i czyste. Skuteczna klimatyzacja. Na parterze nieźle zaopatrzony i niedrogi sklep.

    Opinia dodana: 06 sierpnia 2012
  • 6,8 / 10

    Klient Wakacje.pl

    sly
    Para
    Pobyt: Lipiec 2012

    • Poleca hotel dla
    • Szukających rozrywki

    Hotel oddalony od plaży, trzeba przejść przez centrum miasteczka około 10-15 minut, ale plusem jest to, że jest ciut ciszej niż w tych obleganych przez rozdartych szwabów :/ (ktoś narzeka na Polaków? niech zobaczy co robi to ....ehh szkoda słów) Standard pokoi całkiem przyzwoity, minusem jest obsługa, która ogranicza się jedynie do wyrzucenia z kosza i dołożenia papieru toaletowego. Jedzenie - dużo i dobre, często powtarza się to samo ale jest w czym wybrać. Duuuży minus za płatną lodówkę i płatne leżaki przy basenie hotelowym. Zero również animacji - jeśli oczywiście komuś na tym zależy. Mnie jak jadę nad morze interesuje plaża, woda i słońce...a tego nie brakuje :) Ogólnie polecam!!!

    Opinia dodana: 16 lipca 2012
  • 7,1 / 10

    hAna
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Czerwiec 2012

    Hetel pachnie PRLem, ale w sumie jest w nim wszystko co potrzeba. Absolutnie nie zasługuje na sygnalizację "udogodnienia dla dzieci" bo tzw. "plac zabaw" zawiera wyłącznie 30letnią huśtawkę i równie starą zjeżdżalnię, obie w opłakanym stanie. Ale jest fajny basen, więc dla dzieci niewymagających wystarczy :)

    Opinia dodana: 18 czerwca 2012
  • 8,0 / 10

    Marta87
    Para
    Pobyt: Lipiec 2011

    Hej! Byłam w tym hotelu 24.08-07.09.2011 uważam, że jest warto polecenia czysto, schludnie i dobrze położony. W razie pytań służę pomocą martka16@autogra.pl POZDRAWIAM!!! P.S. Bułgaria jest świtnym miejscem na spędzenie wakacji :)

    Opinia dodana: 25 września 2011
  • 8,7 / 10

    mona_lisa00
    Para
    Pobyt: Lipiec 2010

    Bardzo miłe wspomnienia po pobycie w hotelu Perla ;) Polecam bardzo ;] Obsługa w hotelu expresowa ;]

    Opinia dodana: 30 marca 2011
  • 6,5 / 10

    nati
    Para
    Pobyt: Grudzień 2010

    witam bylam w tym hotelu w sierpniu 2010. Jedzenie słabe ciągle to samo i nie zbyt apetyczne( ale w kazym hotelu ciagle się coś powtarza). Rozrywki super. Pokoje ładne,średnio czyste- ale ok! jeden minus ze na basenie lezaki platne jeszcze sie z tym nie spotkalam! Kolo hotelu jakies 200m wywóz śmieci strasznie smierdzi jak sie idzie na promenade. Jeżeli ktoś nie jest zbyt wymagający to polecam:)

    Opinia dodana: 08 stycznia 2011
Byłeś w tym hotelu? Podziel się opinią z innymi