9,0 / 10

Wspaniały
93%
poleca ten hotel
Plaza Pallas
Grecja / Zakynthos

Plaza Pallas: teren hotelu

Zobacz na mapie

Ocena na podstawie 16 opinii

Stosunek jakości do ceny: ADEKWATNY

Szczegółowe oceny
  • 8.9
    Hotel

    • 9.4 Basen
    • 9.7 Obsługa
    • 8.1 Rozrywka i animacje
    • 8.2 Sport
    • 9.1 Udogodnienia dla dzieci
  • 9.1
    Pokoje

    • 9.3 Czystość
    • 8.6 Łazienka
    • 9.4 Wielkość
    • 8.9 Wyposażenie
  • 9.0
    Położenie

    • 8.8 Atrakcje w okolicy
    • 8.6 Ciche i kameralne położenie
    • 9.3 Możliwości komunikacyjne
    • 8.8 Odleglość od plaży
    • 9.6 Restauracje/bary w okolicy
  • 9.1
    Posiłki

    • 9.3 Ilość
    • 9.1 Jakość i smak
    • 9.5 Obsługa/serwis
    • 8.5 Urozmaicenie
Zalety hotelu:
  • Dobre wrażenie ogólne
  • Pomocna obsługa hotelowa
  • Duży wybór restauracji i barów w okolicy
  • Przestronne pokoje
Sprawdź oferty z Twojego lotniska
  • Wyjazd z Katowic All Inclusive
    2 099 zł 7 dni / os. Sprawdź
  • Wyjazd z Warszawy - Chopin All Inclusive
    2 099 zł 7 dni / os. Sprawdź
Zobacz oferty z innych lotnisk

Opinie

Dodane przez          
 
  • 9,3 / 10

    Magda i Jarek
    Para
    Pobyt: Czerwiec 2015

    • Poleca hotel dla
    • Ceniących spokój
    • Zalety Jeśli wybieramy się do Laganas ( nic poza klubami, barami tam nie ma), polecam tylko ten hotel, który polożony jest lekko na wzgórzu w gaju oliwnym, co za tym idzie zdala od brudnego centrum Laganas obleganego przez wiecznie pjanych anglików.
    • Wady nie ma!

    Mały, kameralny z rodzinną atmosferą i pyszną kuchnią :). Obsługa jak i barmani przesympatyczni. Po raz pierwszy spotkałam się z sytuacją, że przy all inclusive napoje typu : fanta, sprite, cola są lane z prawdziwych butelek :):) piwko też dobre.

    Opinia dodana: 22 czerwca 2015
  • 7,4 / 10

    Aga & Marek
    ""
    Pobyt: Maj 2015

    • Poleca hotel dla
    • Par
    • Zalety Sympatyczna atmosfera, dobra obsługa, czysto, duże pokoje, czysty basen, leżaków przy basenie pod dostatkiem.
    • Wady Łazienki wymagają odświeżenia, ale za tą cenę nie wypada marudzić. Hałas z ulicy momentami przeszkadza.

    Byliśmy w hotelu Plaza Pallas w maju 2015. Mimo, że przyjechaliśmy z lotniska w godzinach południowych, pokoje już na nas czekały :) Obsługa przemiła, zawsze do dyspozycji gości. Jeszcze nigdy w czasie pobytu na wypoczynku za granicą nikt nie pytał nas tak często, czy wszystko OK! Jedzenie smaczne, dużo, zawsze można wybrać coś dla siebie. Nawet na życzenie i zupełnie gratis przygotowano zupę. Lokalizacja wyśmienita, bo to doskonały punkt wypadowy w każdą stronę. W pobliżu jest polskie biuro Zante Magic Tours--> polecamy. Wspaniała ekipa zakręconych i zakochanych w Grecji ludzi. Koniecznie trzeba wybrać się na wycieczki, bo wspomnienia zapadną Wam głęboko w pamięć. Zdjęcia jak z przewodników po Zakynthos. Planujemy powrót w przyszłym roku, bo uwielbiamy Grecję... Na koniec pobytu właściciele miło nas zaskoczyli. Mimo, że doba hotelowa zakończyła się o 12.00 w dniu wylotu ( wylot mieliśmy w godzinach wieczornych). właściciele zaprosili wszystkich odjeżdżających na obiad, a każda para dostała w prezencie butelkę miejscowego greckiego wina. To było na prawdę miłe! I jak tu nie kochać Greków za ich uśmiech serdeczność i otwartość. Z całego serca polecamy ten hotel :)

    Opinia dodana: 10 czerwca 2015
  • 10 / 10

    Martyna
    ""
    Pobyt: Maj 2015

    • Poleca hotel dla
    • Par
    • Zalety przestronne pokoje, duże lustro w łazience, duży balkon,dobra lokalizacja, basen
    • Wady brak

    Hotel bardzo fajny , czysty , codziennie sprzątany :) Obsługa przemiła :) Wszystko OK :) Polecam !

    Opinia dodana: 02 czerwca 2015
  • 10 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Natalia
    Para
    Pobyt: Maj 2015

    • Poleca hotel dla
    • Par
    • Zalety jedzenie, duże pokoje, łazienka, taras, winda w hotelu, basen i ogródek z żółwiami, imprezy bar sambuca fantastycznie!
    • Wady nie ma

    Byliśmy razem z partnerem w terminie 15-22 maj 2015 r. obsługa hotelu przemiła, zawsze pomocna. Pokoje bardzo duże, taras także. Plus za ładną łazienkę z wielkim lustrem. Pokoje sprzątane codziennie, świeże ręczniki. Winda w hotelu. Basen i leżaki bezpłatne. Atrakcją są żółwie przy hotelu. Bar Sambuca w porządku, imprezy z muzyką zagraniczną, dwa razy trafił się koncert. Alkohol: piwo rozcieńczane z wodą, wino dobre, ouzo jak ktoś lubi, my niekoniecznie za tym przepadamy, koniak z colą słaby. Jedzenie w restauracji Oliva Garden pyszne, codziennie desery, duże porcje w formie bufetu, kawa, herbata, soki bez ograniczeń. Kelnerzy/ki miłe. Do przystanku, skelpu typu carfur, miasta i plaży jest blisko. Opieka polskiej rezydentki. Jednym słowem fantastyczne wakacje. Polecamy!

    Opinia dodana: 23 maja 2015
  • 9,4 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Julka
    Para
    Pobyt: Maj 2015

    • Poleca hotel dla
    • Ceniących spokój
    • Zalety Czysty basen, piękny widok z balkonu, wifi na terenie całego hotelu, pomocna i sympatyczna obsługa,
    • Wady za krótka zasłonka w prysznicu, brytjyska kuchnia

    Bardzo fajny hotel w dobrej cenie, spędziliśmy w nim niezapomniany miodowy miesiąc. W bezpośrednim sąsiedztwie jest kilka sklepów, zarówno marketów jak i dla turystów, tuż obok jest również polskie biuro Zante Magic Tours które organizuje wycieczki po okolicy z polskimi przewodnikami (polecamy!!). Do plaży idzie się spacerkiem 3 minuty, a sama plaża czysta, zadbana, piaszczysta i pełna skarbów (zebrałam całą torbę pięknych muszli). Hotelowe jedzenie było świeże i dobre, ale przygotowane typowo pod brytyjczyków - english breakfast, pizza, pieczeń, frytki itp, zabrakło mi lokalnych potraw, ryb, owoców morza czy choćby nawet sałatki grackiej - na takie specjały chodziliśmy do knajpy Ideal naprzeciwko hotelu (najlepsze pasticcio w moim życiu!) Hotelowy bar ma fajny klimat, a alkohole z all inclusive barmani lali szczodrze i bez problemów. Sam pokój był wygodny i czysty, na balkonie mieliśmy krzesła, stoliczek i przepiękny widok. Nasze łózko niestety nie było jednym dużym łóżkiem tylko dwoma jedynkami zsuniętymi razem, ale przynajmniej było wygodne. Do dyspozycji mieliśmy sporą szafę z szufladami i toaletką, a telewizor oprócz greckich odbierał także jeden polski kanał(4fun). Aneks kuchenny był w pełni wyposażony, choć oprócz lodówki w ogóle z niego nie korzystaliśmy. Jedynym utrapieniem był prysznic. Zasłonka była za krótka i przyklejała się do ciała a woda spływała po niej poza brodzik i zalewała podłogę.

    Opinia dodana: 18 maja 2015
  • 9,0 / 10

    Krzysztof
    Para
    Pobyt: Sierpień 2015

    • Poleca hotel dla
    • Aktywnych
    • Zalety + Bardzo blisko zarówno do centrum rozrywkowego jak i na plażę (ok 600m); + Czysty basen; + Wystarczająca ilość leżaków, przynajmniej w połowie sierpnia kiedy byliśmy My; + aneksie kuchenny wyposażony, jest lodówka; + w pobliżu (ok. 100m) dobrze zaopatrzony sklep; + WiFi - jest darmowe, ale proszę nie spodziewać się, iż w każdym miejscu będzie dobry transfer, w niektórych częściach nie ma dostępu; + blisko (20m) wypożyczalni (kłady, samochody skutery); + na tyłach hotelu bezpłatny, "dziki" parking http://goo.gl/QVF4oQ
    • Wady - Troszkę zbyt blisko ulicy, leżąc koło basenu jesteś 5 metrów od ulicy i mimo płotu jednak słuchać przejeżdżające auto bądź przechodzących ludzi; - nieco niejasne zasady dot. jakie drinki są darmowe; - warto byłoby odświeżyć łazienki; - słaba znajomość języka angielskiego niektórych kelnerów.

    Przemiła obsługa, bardzo sympatyczni animatorzy. Właściciel, który interesuje się swoimi gośćmi i dopytuje czy jest ok. Wszędzie blisko. Jeśli chodzi o wycieczki na miejscu to polecam zantemagictours, gdyż są 100m od hotelu, są polskojęzyczni, mają ciekawą ofertę. Koniecznie do odwiedzenia "Zatoka Wraku Naviagio" - wrażenia niepowtarzalne. Zakynthos natomiast ponoć najlepiej odwiedzać w maju/czerwcu gdy wszystko kwitnie. Warto sprawdzić okolicę hotelu http://goo.gl/Vr3riW Polecam serdecznie.

    Opinia dodana: 18 stycznia 2015
  • 9,8 / 10

    monika kalmus
    Grupa przyjaciół
    Pobyt: Październik 2014

    • Poleca hotel dla
    • Par

    Polecam wszystkim, którzy chcą spędzić urlop z dziećmi w otoczeniu przyjaznych im ludzi. Otwartość Greków i całego personelu spowodowała, że dzieci wracały ze łzami w oczach. Spędziły tam najlepsze jak dotąd wakacje. Po powrocie stwierdziliśmy, że wrócimy raz jeszcze tam pojedziemy.

    Opinia dodana: 16 października 2014
  • 8,3 / 10

    Mirosław Bugaj
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Sierpień 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Dobra lokalizacja nieopodal plaży, miła obsługa, czyste pokoje
    • Wady w czasie piątkowych koncertów organizowanych przez hotelowy pub, głośno do późnej nocy

    Polecam hotel Plaza Palace w Tsilivi na wyspie Zakyntos

    Opinia dodana: 25 sierpnia 2014
  • 8,8 / 10

    Dorota z Rzeszowa
    Para
    Pobyt: Sierpień 2014

    • Poleca hotel dla
    • Par
    • Zalety Świetna lokalizacja

    Jak na standarty Greckie bardzo czysto, obsługa bardzo miła i pomocna. Sama lokalizacja bardzo dobra wszędzie blisko. Basen czysty i bardzo przyjemny.

    Opinia dodana: 24 sierpnia 2014
  • 7,8 / 10

    WRJ
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Lipiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety kameralna
    • Wady pokoje od strony baru glośne do późnych godzin nocnych , platna klimatyzacja

    swietna obsluga, rodzinna atmosfera. troche mało typowej kuchni greckiej , ale jest OK. jesli ktos szuka schbowego z kapustą to brak :-) wbrew opisowi jest internet za darmo , oczywiscie bardzo niestabilny . hotel godny polecenia zarowno dla rodzin z dziecmi - wtedy pokoje od strony basenu / dziedzinca wskazane jak i dla osob ktore luba rozrywke- bar czynny nawet do 5 rano z doskonalą obsługą

    Opinia dodana: 21 lipca 2014
Byłeś w tym hotelu? Podziel się opinią z innymi