8,8 / 10

Wspaniały
95%
poleca ten hotel
Plaza Pallas
Grecja / Zakynthos

Plaza Pallas: teren hotelu

Zobacz na mapie

Ocena na podstawie 22 opinii

Stosunek jakości do ceny: ADEKWATNY

Szczegółowe oceny
  • 8.8
    Hotel

    • 9.3 Basen
    • 9.5 Obsługa
    • 8.2 Rozrywka i animacje
    • 8.3 Sport
    • 8.9 Udogodnienia dla dzieci
  • 8.9
    Pokoje

    • 9.1 Czystość
    • 8.6 Łazienka
    • 9.2 Wielkość
    • 8.8 Wyposażenie
  • 8.7
    Położenie

    • 8.5 Atrakcje w okolicy
    • 8.5 Ciche i kameralne położenie
    • 9.0 Możliwości komunikacyjne
    • 8.5 Odleglość od plaży
    • 9.1 Restauracje/bary w okolicy
  • 8.8
    Posiłki

    • 8.9 Ilość
    • 8.8 Jakość i smak
    • 9.1 Obsługa/serwis
    • 8.3 Urozmaicenie
Zalety hotelu:
  • Pomocna obsługa hotelowa
  • Dobre wrażenie ogólne
  • Przestronne pokoje
  • Ładny basen
Sprawdź oferty z Twojego lotniska
  • Wyjazd z Katowic All Inclusive
    2 249 zł 7 dni / os. Sprawdź
  • Wyjazd z Warszawy - Chopin All Inclusive
    2 249 zł 7 dni / os. Sprawdź
Zobacz oferty z innych lotnisk

Opinie

Dodane przez          
 
  • 7,3 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Krzysztof
    ""
    Pobyt: Lipiec 2015

    • Poleca hotel dla
    • Ceniących spokój
    • Zalety oddalony od hałasu miła obsługa
    • Wady płatna klimatyzacja

    Ocena bardzo pozytywna. Bez większych zastrzeżeń. Miła obsługa. Spokojna okolica. Blisko do plaży. Kuchnia niczego sobie (ja bezmięsny się najadałem).Jak chciałem w sklepie zapłacić kartą to wywołałem poruszenie ale to specyfika Grecji nie hotelu. Polecam wszystkim!

    Opinia dodana: 19 sierpnia 2015
  • 7,4 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Piotr
    ""
    Pobyt: Czerwiec 2015

    • Poleca hotel dla
    • Par
    • Zalety Przestronne, duże pokoje i balkony pokoje Brak tłoku, każdy miał swój leżak przy basenie Czysto i estetycznie Zagroda żółwi Drinki Bardzo sympatyczna obsługa Blisko do wszystkich potrzebnych punktów - sklepy, wypożyczalnie itp Można korzystać z all-in poza dobą hotelową czekając na samolot i na swój pokój
    • Wady mały wybór i urozmaicenie potraw przeciętne położenie ze względu na widoki

    Ogólnie hotel oceniam bardzo pozytywnie. W czasie pobytu wiele do ideału nie brakowało. Tylko żeby napoje z dyspozytorów były lepszej jakości. Menu mało urozmaicone, ale wynika to raczej z tego, że jest to mały hotel i dużo jedzenia mogłoby się zmarnować. Jedzenie smaczne, aczkolwiek niezbyt wyszukane choć każdy powinien znaleźć coś dla siebie. Poza tym pobyt w tym hotelu był miłym zaskoczeniem. Podejrzewam, że trudno znaleźć coś lepszego w tej kategorii cenowej. Poleciłbym znajomym.

    Opinia dodana: 19 sierpnia 2015
  • 8,4 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Adam
    ""
    Pobyt: Czerwiec 2015

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Dobre posiłki, kameralny mały, zadbany basen, ciekawe wieczorki muzyczne, bliskość centrum.
    • Wady trochę oddalony od morza

    Hotel kameralny spokojny, jedzenie dobre, basen czysty, trochę mały ale w innych hotelach są podobne, pokoje sprzątane. Polecam

    Opinia dodana: 19 sierpnia 2015
  • 8,3 / 10

    Shem
    ""
    Pobyt: Sierpień 2015

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Przemiła obsługa, warto tam pojechać choćby dla nich.
    • Wady Klima za dodatkową opłatą.

    Fajny hotel z bardzo sympatyczna obsługą. Jedzenie dobre, ale szybko się nudzi. Dużo anglików, brak rosjan :) Do morza trzeba dojść ok. 400m ale warto bo jest czyste i super ciepłe. Zakynthos generalnie bardzo fajne ale nie dłużej niż na 7-10dni.

    Opinia dodana: 17 sierpnia 2015
  • 8,6 / 10

    Kuba i Asia
    ""
    Pobyt: Lipiec 2015

    • Poleca hotel dla
    • Par
    • Zalety miła obsługa, mnóstwo jedzenia, dobre piwo
    • Wady nieliczne kulinarne wtopy

    Genialny pobyt, w swietnej atmosferze. Obsługa miła, skora do pomocy, zawsze usmiechnieta. Mnóstwo jedzenia, aczkolwiek po pewnym czasie staje się monotonne. Produkty z których przygotowywali posiłki nie były najwyższej jakości. Negatywnym hitem tego wypadu jednogłośnie została kolacja, kiedy to podano pizze z parówkami, które zostały po śniadaniu... Poza tym, dobre piwko lane w barze oraz całkiem ok drinki. Ogólnie polecamy

    Opinia dodana: 08 sierpnia 2015
  • 9,6 / 10

    Edyta i Rafał
    ""
    Pobyt: Czerwiec 2015

    • Poleca hotel dla
    • Par
    • Zalety Pyszne jedzenie Miła obsługa
    • Wady Zdecydowanie brak

    Bylismy w hotelu w polowie czerwca, z pewnoscia i w 100 % moge polecic ten hotel. Jedna z zalet jest położenie, w cichym uroczym miasteczku, z dala od dyskotek i hałasu. Pokoje sa duże , ladne i czyste. Kazdy pokój ma taraz wyposazony w zestaw mebli ogrodowych. Basen jest nie duzy ale czysty, w tym hotelu nie istnieke problem zajmowania lezakow od 6.00 rano, zawsze jest gdzie sie polozyc, w basenie tez nie jest tloczno. Duzym plusem hotelu jest jedzenie, duzy wybor warzyw, mies, wszystko swierze i bardzo smaczne, kazdy znajdzie cos dla siebie. Jednak to co najbardziej urzeklo nas bylo podejscie obslugi. Niesamowicie mili ludzie, zawsze usmiechnieci, za kazdym razem przy posilku ktos pyta czy nie chcemy czegos do picia, czy wszystko smakuje, czy jest ok. Nikt nie kreci nosem przy zamawianiu drinkow czy przekąsek, zawsze z checia służą pomocą. Drinki mocne, piwko smaczne. Fantastyczny barman Jannis ;-) Wlasciciel hotelu codziennie doglada wszystkiego, zawsze milo sie przywita, zagada. Super mila rodzinna atmosfera, wrócimy tam jeszcze w tym roku. POLECAM Z CZYSTYM SUMIENIEM :-)

    Opinia dodana: 30 czerwca 2015
  • 9,3 / 10

    Magda i Jarek
    Para
    Pobyt: Czerwiec 2015

    • Poleca hotel dla
    • Ceniących spokój
    • Zalety Jeśli wybieramy się do Laganas ( nic poza klubami, barami tam nie ma), polecam tylko ten hotel, który polożony jest lekko na wzgórzu w gaju oliwnym, co za tym idzie zdala od brudnego centrum Laganas obleganego przez wiecznie pjanych anglików.
    • Wady nie ma!

    Mały, kameralny z rodzinną atmosferą i pyszną kuchnią :). Obsługa jak i barmani przesympatyczni. Po raz pierwszy spotkałam się z sytuacją, że przy all inclusive napoje typu : fanta, sprite, cola są lane z prawdziwych butelek :):) piwko też dobre.

    Opinia dodana: 22 czerwca 2015
  • 7,4 / 10

    Aga & Marek
    ""
    Pobyt: Maj 2015

    • Poleca hotel dla
    • Par
    • Zalety Sympatyczna atmosfera, dobra obsługa, czysto, duże pokoje, czysty basen, leżaków przy basenie pod dostatkiem.
    • Wady Łazienki wymagają odświeżenia, ale za tą cenę nie wypada marudzić. Hałas z ulicy momentami przeszkadza.

    Byliśmy w hotelu Plaza Pallas w maju 2015. Mimo, że przyjechaliśmy z lotniska w godzinach południowych, pokoje już na nas czekały :) Obsługa przemiła, zawsze do dyspozycji gości. Jeszcze nigdy w czasie pobytu na wypoczynku za granicą nikt nie pytał nas tak często, czy wszystko OK! Jedzenie smaczne, dużo, zawsze można wybrać coś dla siebie. Nawet na życzenie i zupełnie gratis przygotowano zupę. Lokalizacja wyśmienita, bo to doskonały punkt wypadowy w każdą stronę. W pobliżu jest polskie biuro Zante Magic Tours--> polecamy. Wspaniała ekipa zakręconych i zakochanych w Grecji ludzi. Koniecznie trzeba wybrać się na wycieczki, bo wspomnienia zapadną Wam głęboko w pamięć. Zdjęcia jak z przewodników po Zakynthos. Planujemy powrót w przyszłym roku, bo uwielbiamy Grecję... Na koniec pobytu właściciele miło nas zaskoczyli. Mimo, że doba hotelowa zakończyła się o 12.00 w dniu wylotu ( wylot mieliśmy w godzinach wieczornych). właściciele zaprosili wszystkich odjeżdżających na obiad, a każda para dostała w prezencie butelkę miejscowego greckiego wina. To było na prawdę miłe! I jak tu nie kochać Greków za ich uśmiech serdeczność i otwartość. Z całego serca polecamy ten hotel :)

    Opinia dodana: 10 czerwca 2015
  • 10 / 10

    Martyna
    ""
    Pobyt: Maj 2015

    • Poleca hotel dla
    • Par
    • Zalety przestronne pokoje, duże lustro w łazience, duży balkon,dobra lokalizacja, basen
    • Wady brak

    Hotel bardzo fajny , czysty , codziennie sprzątany :) Obsługa przemiła :) Wszystko OK :) Polecam !

    Opinia dodana: 02 czerwca 2015
  • 10 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Natalia
    Para
    Pobyt: Maj 2015

    • Poleca hotel dla
    • Par
    • Zalety jedzenie, duże pokoje, łazienka, taras, winda w hotelu, basen i ogródek z żółwiami, imprezy bar sambuca fantastycznie!
    • Wady nie ma

    Byliśmy razem z partnerem w terminie 15-22 maj 2015 r. obsługa hotelu przemiła, zawsze pomocna. Pokoje bardzo duże, taras także. Plus za ładną łazienkę z wielkim lustrem. Pokoje sprzątane codziennie, świeże ręczniki. Winda w hotelu. Basen i leżaki bezpłatne. Atrakcją są żółwie przy hotelu. Bar Sambuca w porządku, imprezy z muzyką zagraniczną, dwa razy trafił się koncert. Alkohol: piwo rozcieńczane z wodą, wino dobre, ouzo jak ktoś lubi, my niekoniecznie za tym przepadamy, koniak z colą słaby. Jedzenie w restauracji Oliva Garden pyszne, codziennie desery, duże porcje w formie bufetu, kawa, herbata, soki bez ograniczeń. Kelnerzy/ki miłe. Do przystanku, skelpu typu carfur, miasta i plaży jest blisko. Opieka polskiej rezydentki. Jednym słowem fantastyczne wakacje. Polecamy!

    Opinia dodana: 23 maja 2015
Byłeś w tym hotelu? Podziel się opinią z innymi