9,1 / 10

Wspaniały
93%
poleca ten hotel
Plaza Pallas
Grecja / Zakynthos

Plaza Pallas: teren hotelu

Zobacz na mapie

Ocena na podstawie 17 opinii

Stosunek jakości do ceny: ADEKWATNY

Szczegółowe oceny
  • 9.0
    Hotel

    • 9.5 Basen
    • 9.7 Obsługa
    • 8.2 Rozrywka i animacje
    • 8.3 Sport
    • 9.2 Udogodnienia dla dzieci
  • 9.1
    Pokoje

    • 9.3 Czystość
    • 9.4 Wielkość
    • 8.9 Wyposażenie
    • 8.6 Łazienka
  • 9.1
    Położenie

    • 8.8 Atrakcje w okolicy
    • 8.7 Ciche i kameralne położenie
    • 9.4 Możliwości komunikacyjne
    • 8.8 Odleglość od plaży
    • 9.6 Restauracje/bary w okolicy
  • 9.1
    Posiłki

    • 9.2 Ilość
    • 9.1 Jakość i smak
    • 9.5 Obsługa/serwis
    • 8.5 Urozmaicenie
Zalety hotelu:
  • Dobre wrażenie ogólne
  • Pomocna obsługa hotelowa
  • Duży wybór restauracji i barów w okolicy
  • Przestronne pokoje
Sprawdź oferty z Twojego lotniska
  • Wyjazd z Katowic All Inclusive
    2 249 zł 7 dni / os. Sprawdź
  • Wyjazd z Warszawy - Chopin All Inclusive
    2 249 zł 7 dni / os. Sprawdź
Zobacz oferty z innych lotnisk

Opinie

Dodane przez          
 
  • 9,6 / 10

    Edyta i Rafał
    ""
    Pobyt: Czerwiec 2015

    • Poleca hotel dla
    • Par
    • Zalety Pyszne jedzenie Miła obsługa
    • Wady Zdecydowanie brak

    Bylismy w hotelu w polowie czerwca, z pewnoscia i w 100 % moge polecic ten hotel. Jedna z zalet jest położenie, w cichym uroczym miasteczku, z dala od dyskotek i hałasu. Pokoje sa duże , ladne i czyste. Kazdy pokój ma taraz wyposazony w zestaw mebli ogrodowych. Basen jest nie duzy ale czysty, w tym hotelu nie istnieke problem zajmowania lezakow od 6.00 rano, zawsze jest gdzie sie polozyc, w basenie tez nie jest tloczno. Duzym plusem hotelu jest jedzenie, duzy wybor warzyw, mies, wszystko swierze i bardzo smaczne, kazdy znajdzie cos dla siebie. Jednak to co najbardziej urzeklo nas bylo podejscie obslugi. Niesamowicie mili ludzie, zawsze usmiechnieci, za kazdym razem przy posilku ktos pyta czy nie chcemy czegos do picia, czy wszystko smakuje, czy jest ok. Nikt nie kreci nosem przy zamawianiu drinkow czy przekąsek, zawsze z checia służą pomocą. Drinki mocne, piwko smaczne. Fantastyczny barman Jannis ;-) Wlasciciel hotelu codziennie doglada wszystkiego, zawsze milo sie przywita, zagada. Super mila rodzinna atmosfera, wrócimy tam jeszcze w tym roku. POLECAM Z CZYSTYM SUMIENIEM :-)

    Opinia dodana: 30 czerwca 2015
  • 9,3 / 10

    Magda i Jarek
    Para
    Pobyt: Czerwiec 2015

    • Poleca hotel dla
    • Ceniących spokój
    • Zalety Jeśli wybieramy się do Laganas ( nic poza klubami, barami tam nie ma), polecam tylko ten hotel, który polożony jest lekko na wzgórzu w gaju oliwnym, co za tym idzie zdala od brudnego centrum Laganas obleganego przez wiecznie pjanych anglików.
    • Wady nie ma!

    Mały, kameralny z rodzinną atmosferą i pyszną kuchnią :). Obsługa jak i barmani przesympatyczni. Po raz pierwszy spotkałam się z sytuacją, że przy all inclusive napoje typu : fanta, sprite, cola są lane z prawdziwych butelek :):) piwko też dobre.

    Opinia dodana: 22 czerwca 2015
  • 7,4 / 10

    Aga & Marek
    ""
    Pobyt: Maj 2015

    • Poleca hotel dla
    • Par
    • Zalety Sympatyczna atmosfera, dobra obsługa, czysto, duże pokoje, czysty basen, leżaków przy basenie pod dostatkiem.
    • Wady Łazienki wymagają odświeżenia, ale za tą cenę nie wypada marudzić. Hałas z ulicy momentami przeszkadza.

    Byliśmy w hotelu Plaza Pallas w maju 2015. Mimo, że przyjechaliśmy z lotniska w godzinach południowych, pokoje już na nas czekały :) Obsługa przemiła, zawsze do dyspozycji gości. Jeszcze nigdy w czasie pobytu na wypoczynku za granicą nikt nie pytał nas tak często, czy wszystko OK! Jedzenie smaczne, dużo, zawsze można wybrać coś dla siebie. Nawet na życzenie i zupełnie gratis przygotowano zupę. Lokalizacja wyśmienita, bo to doskonały punkt wypadowy w każdą stronę. W pobliżu jest polskie biuro Zante Magic Tours--> polecamy. Wspaniała ekipa zakręconych i zakochanych w Grecji ludzi. Koniecznie trzeba wybrać się na wycieczki, bo wspomnienia zapadną Wam głęboko w pamięć. Zdjęcia jak z przewodników po Zakynthos. Planujemy powrót w przyszłym roku, bo uwielbiamy Grecję... Na koniec pobytu właściciele miło nas zaskoczyli. Mimo, że doba hotelowa zakończyła się o 12.00 w dniu wylotu ( wylot mieliśmy w godzinach wieczornych). właściciele zaprosili wszystkich odjeżdżających na obiad, a każda para dostała w prezencie butelkę miejscowego greckiego wina. To było na prawdę miłe! I jak tu nie kochać Greków za ich uśmiech serdeczność i otwartość. Z całego serca polecamy ten hotel :)

    Opinia dodana: 10 czerwca 2015
  • 10 / 10

    Martyna
    ""
    Pobyt: Maj 2015

    • Poleca hotel dla
    • Par
    • Zalety przestronne pokoje, duże lustro w łazience, duży balkon,dobra lokalizacja, basen
    • Wady brak

    Hotel bardzo fajny , czysty , codziennie sprzątany :) Obsługa przemiła :) Wszystko OK :) Polecam !

    Opinia dodana: 02 czerwca 2015
  • 10 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Natalia
    Para
    Pobyt: Maj 2015

    • Poleca hotel dla
    • Par
    • Zalety jedzenie, duże pokoje, łazienka, taras, winda w hotelu, basen i ogródek z żółwiami, imprezy bar sambuca fantastycznie!
    • Wady nie ma

    Byliśmy razem z partnerem w terminie 15-22 maj 2015 r. obsługa hotelu przemiła, zawsze pomocna. Pokoje bardzo duże, taras także. Plus za ładną łazienkę z wielkim lustrem. Pokoje sprzątane codziennie, świeże ręczniki. Winda w hotelu. Basen i leżaki bezpłatne. Atrakcją są żółwie przy hotelu. Bar Sambuca w porządku, imprezy z muzyką zagraniczną, dwa razy trafił się koncert. Alkohol: piwo rozcieńczane z wodą, wino dobre, ouzo jak ktoś lubi, my niekoniecznie za tym przepadamy, koniak z colą słaby. Jedzenie w restauracji Oliva Garden pyszne, codziennie desery, duże porcje w formie bufetu, kawa, herbata, soki bez ograniczeń. Kelnerzy/ki miłe. Do przystanku, skelpu typu carfur, miasta i plaży jest blisko. Opieka polskiej rezydentki. Jednym słowem fantastyczne wakacje. Polecamy!

    Opinia dodana: 23 maja 2015
  • 9,4 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Julka
    Para
    Pobyt: Maj 2015

    • Poleca hotel dla
    • Ceniących spokój
    • Zalety Czysty basen, piękny widok z balkonu, wifi na terenie całego hotelu, pomocna i sympatyczna obsługa,
    • Wady za krótka zasłonka w prysznicu, brytjyska kuchnia

    Bardzo fajny hotel w dobrej cenie, spędziliśmy w nim niezapomniany miodowy miesiąc. W bezpośrednim sąsiedztwie jest kilka sklepów, zarówno marketów jak i dla turystów, tuż obok jest również polskie biuro Zante Magic Tours które organizuje wycieczki po okolicy z polskimi przewodnikami (polecamy!!). Do plaży idzie się spacerkiem 3 minuty, a sama plaża czysta, zadbana, piaszczysta i pełna skarbów (zebrałam całą torbę pięknych muszli). Hotelowe jedzenie było świeże i dobre, ale przygotowane typowo pod brytyjczyków - english breakfast, pizza, pieczeń, frytki itp, zabrakło mi lokalnych potraw, ryb, owoców morza czy choćby nawet sałatki grackiej - na takie specjały chodziliśmy do knajpy Ideal naprzeciwko hotelu (najlepsze pasticcio w moim życiu!) Hotelowy bar ma fajny klimat, a alkohole z all inclusive barmani lali szczodrze i bez problemów. Sam pokój był wygodny i czysty, na balkonie mieliśmy krzesła, stoliczek i przepiękny widok. Nasze łózko niestety nie było jednym dużym łóżkiem tylko dwoma jedynkami zsuniętymi razem, ale przynajmniej było wygodne. Do dyspozycji mieliśmy sporą szafę z szufladami i toaletką, a telewizor oprócz greckich odbierał także jeden polski kanał(4fun). Aneks kuchenny był w pełni wyposażony, choć oprócz lodówki w ogóle z niego nie korzystaliśmy. Jedynym utrapieniem był prysznic. Zasłonka była za krótka i przyklejała się do ciała a woda spływała po niej poza brodzik i zalewała podłogę.

    Opinia dodana: 18 maja 2015
  • 9,0 / 10

    Krzysztof
    Para
    Pobyt: Sierpień 2015

    • Poleca hotel dla
    • Aktywnych
    • Zalety + Bardzo blisko zarówno do centrum rozrywkowego jak i na plażę (ok 600m); + Czysty basen; + Wystarczająca ilość leżaków, przynajmniej w połowie sierpnia kiedy byliśmy My; + aneksie kuchenny wyposażony, jest lodówka; + w pobliżu (ok. 100m) dobrze zaopatrzony sklep; + WiFi - jest darmowe, ale proszę nie spodziewać się, iż w każdym miejscu będzie dobry transfer, w niektórych częściach nie ma dostępu; + blisko (20m) wypożyczalni (kłady, samochody skutery); + na tyłach hotelu bezpłatny, "dziki" parking http://goo.gl/QVF4oQ
    • Wady - Troszkę zbyt blisko ulicy, leżąc koło basenu jesteś 5 metrów od ulicy i mimo płotu jednak słuchać przejeżdżające auto bądź przechodzących ludzi; - nieco niejasne zasady dot. jakie drinki są darmowe; - warto byłoby odświeżyć łazienki; - słaba znajomość języka angielskiego niektórych kelnerów.

    Przemiła obsługa, bardzo sympatyczni animatorzy. Właściciel, który interesuje się swoimi gośćmi i dopytuje czy jest ok. Wszędzie blisko. Jeśli chodzi o wycieczki na miejscu to polecam zantemagictours, gdyż są 100m od hotelu, są polskojęzyczni, mają ciekawą ofertę. Koniecznie do odwiedzenia "Zatoka Wraku Naviagio" - wrażenia niepowtarzalne. Zakynthos natomiast ponoć najlepiej odwiedzać w maju/czerwcu gdy wszystko kwitnie. Warto sprawdzić okolicę hotelu http://goo.gl/Vr3riW Polecam serdecznie.

    Opinia dodana: 18 stycznia 2015
  • 9,8 / 10

    monika kalmus
    Grupa przyjaciół
    Pobyt: Październik 2014

    • Poleca hotel dla
    • Par

    Polecam wszystkim, którzy chcą spędzić urlop z dziećmi w otoczeniu przyjaznych im ludzi. Otwartość Greków i całego personelu spowodowała, że dzieci wracały ze łzami w oczach. Spędziły tam najlepsze jak dotąd wakacje. Po powrocie stwierdziliśmy, że wrócimy raz jeszcze tam pojedziemy.

    Opinia dodana: 16 października 2014
  • 8,3 / 10

    Mirosław Bugaj
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Sierpień 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Dobra lokalizacja nieopodal plaży, miła obsługa, czyste pokoje
    • Wady w czasie piątkowych koncertów organizowanych przez hotelowy pub, głośno do późnej nocy

    Polecam hotel Plaza Palace w Tsilivi na wyspie Zakyntos

    Opinia dodana: 25 sierpnia 2014
  • 8,8 / 10

    Dorota z Rzeszowa
    Para
    Pobyt: Sierpień 2014

    • Poleca hotel dla
    • Par
    • Zalety Świetna lokalizacja

    Jak na standarty Greckie bardzo czysto, obsługa bardzo miła i pomocna. Sama lokalizacja bardzo dobra wszędzie blisko. Basen czysty i bardzo przyjemny.

    Opinia dodana: 24 sierpnia 2014
Byłeś w tym hotelu? Podziel się opinią z innymi