8,8 / 10

Wspaniały
89%
poleca ten hotel
Plaza Pallas
Grecja / Zakynthos

Plaza Pallas: basen, obiekt

Zobacz na mapie

Ocena na podstawie 9 opinii

Stosunek jakosci do ceny: ADEKWATNY

Szczegółowe oceny
  • 8.3
    Hotel

    • 9.1 Basen
    • 9.6 Obsługa
    • 6.5 Rozrywka i animacje
    • 7.1 Sport
    • 8.7 Udogodnienia dla dzieci
  • 8.8
    Pokoje

    • 9.0 Czystość
    • 8.4 Łazienka
    • 9.4 Wielkość
    • 8.3 Wyposażenie
  • 9.1
    Położenie

    • 8.7 Atrakcje w okolicy
    • 8.6 Ciche i kameralne położenie
    • 9.8 Możliwości komunikacyjne
    • 8.8 Odleglość od plaży
    • 9.8 Restauracje/bary w okolicy
  • 9.0
    Posiłki

    • 9.2 Ilość
    • 9.1 Jakość i smak
    • 9.4 Obsługa/serwis
    • 8.3 Urozmaicenie
Zalety hotelu:
  • Duży wybór restauracji i barów w okolicy
  • Świetne mozliwości komunikacyjne
  • Dobre wrażenie ogólne
  • Pomocna obsługa hotelowa
Sprawdź oferty z Twojego lotniska
  • Wyjazd z Katowic All Inclusive
    2 249 zł 7 dni / os. Sprawdź
  • Wyjazd z Warszawy All Inclusive
    2 249 zł 7 dni / os. Sprawdź
Zobacz oferty z innych lotnisk

Opinie

Dodane przez        
  • 8,3 / 10

    Mirosław Bugaj
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Sierpień 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Dobra lokalizacja nieopodal plaży, miła obsługa, czyste pokoje
    • Wady w czasie piątkowych koncertów organizowanych przez hotelowy pub, głośno do późnej nocy

    Polecam hotel Plaza Palace w Tsilivi na wyspie Zakyntos

    Opinia dodana: 25 sierpnia 2014
  • 8,8 / 10

    Dorota z Rzeszowa
    Para
    Pobyt: Sierpień 2014

    • Poleca hotel dla
    • Par
    • Zalety Świetna lokalizacja

    Jak na standarty Greckie bardzo czysto, obsługa bardzo miła i pomocna. Sama lokalizacja bardzo dobra wszędzie blisko. Basen czysty i bardzo przyjemny.

    Opinia dodana: 24 sierpnia 2014
  • 7,8 / 10

    WRJ
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Lipiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety kameralna
    • Wady pokoje od strony baru glośne do późnych godzin nocnych , platna klimatyzacja

    swietna obsluga, rodzinna atmosfera. troche mało typowej kuchni greckiej , ale jest OK. jesli ktos szuka schbowego z kapustą to brak :-) wbrew opisowi jest internet za darmo , oczywiscie bardzo niestabilny . hotel godny polecenia zarowno dla rodzin z dziecmi - wtedy pokoje od strony basenu / dziedzinca wskazane jak i dla osob ktore luba rozrywke- bar czynny nawet do 5 rano z doskonalą obsługą

    Opinia dodana: 21 lipca 2014
  • 9,8 / 10

    Agnieszka z Warszawy
    Singiel
    Pobyt: Maj 2014

    • Poleca hotel dla
    • Par
    • Zalety Kameralny, czysty, rodzinna atmosfera, wspaniała kuchnia, bar, blisko wszędzie,
    • Wady brak

    maj 2014 To mój pierwszy pobyt w Hotelu Plaza Pallas i w Grecji. Jechałam na jeden tydzień więc szukałam spokojnego, kameralnego miejsca, gdzie będę mogła spędzić udany urlop. Sprawdziłam wszystkie dostępne opinie ludzi, którzy wcześniej już odwiedzili ten kraj. Byłam pełna obaw bo opinie o standardzie czystości w Greckich hotelach nie były dobre. Jechałam więc nie pewna co zastanę, tym bardziej że wybrałam mniej popularną i bardziej dziką wyspę Zakynthos. Hotel Plaza Pallas okazał się strzałem w dziesiątkę ! Opiszę w paru słowach moje wrażenia, bo wiem, że jest to pomocne w wyborze dla osób szukających miejsca na udane wakacje :) Jest to miejsce dla osób, które tak jak ja chcą kameralnych wakacji. Same pary i rodziny z dziećmi, nie ma jednak zbytniego hałasu i rozgardiaszu z tego powodu. Hotel jest dość mały ale to jest na jego korzyść, blisko morza, czyściutki (mój pokój na parterze był niedawno remontowany),panuje rodzinna atmosfera. Już od rana (all inclusive) wspaniałości kuchni greckiej i nie tylko w przyhotelowej restauracyjce Olive Garden. Wszystko serwowane przez uroczego szefa kuchni (Kostas)oraz pomocny w każdej chwili i przyjaźnie nastawiony personel (Gina, Dimitris, Olga). Jedzenie cudowne, powtarzające się umiarkowanie ale zawsze smaczne i w dużych ilościach :) Wieczory można spędzić w barze Sambuca mieszczącego się na parterze hotelu. No i tam niezastąpiony Spiros i Janis oraz atrakcje w postaci muzyki na żywo, tańce no i swoboda wakacyjna ;)

    Opinia dodana: 01 czerwca 2014
  • 9,2 / 10

    Joanna
    Para
    Pobyt: Maj 2014

    • Poleca hotel dla
    • Ceniących spokój
    • Zalety dobra lokalizacja, profesjonalna obsługa , zadbany hotel, nowa łazienka, dobre jedzenie ,
    • Wady brak

    Polecam ten hotel, jest to miejsce do ktorego warto wrócić. Wszedzie bardzo blisko.

    Opinia dodana: 27 maja 2014
  • 9,1 / 10

    RobertS
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Grudzień 2013

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi

    Polecam w 100 % dla rodzin z dziećmi. To co widziałem po drodze z lotniska i to co zastaliśmy na miejscu-rewelacja. Jedzenie smacznie, brak pijanych Angoli. Plaża przy hotelu mocno obsadzona ,ale jak sie wynajmie auto na cały pobyt to naprawdę można znaleźć piękne miejsca. Trochę już pojezdziłem po świecie i zawsze bardzo miło wspominam nasz pobyt na Zakhyntos. Woda bajka, jedzenie pyszne, ludzie mili musowo trzeba płynąć do zatoki wraku-raj na ziemi.

    Opinia dodana: 21 grudnia 2013
  • 8,9 / 10

    ola
    Para
    Pobyt: Sierpień 2011

    • Poleca hotel dla
    • Wymagających klientów, rodzin z dziećmi, ceniących spokój

    Serdecznie polecam hotel i wyspę Zakynthos. Obsługa w hotelu robi niesamowite wrażenie, hotel nie jest zbyt duży i dzięki temu panuje tam prawie rodzinna atmosfera, bardzo szybko cały turnus poznaje się ze sobą. Hotel czysty i zadbany, a obsłudze zależy na tym aby każdy dobrze się czuł i bawił.JEdzenie bardzo smaczne, może nie bardzo urozmaicone ale każdy znajdzie coś co mu odpowiada. Alkohole które podają są bardzo smaczne i w ogóle nie rozcieńczone. Piwko zawsze schłodzone, drinki pięknie podane (do wyboru np. malibu, czy sex on the beach). Ogólnie hotel oceniam bardzo pozytywnie, chętnie jeszcze tam wrócę.

    Opinia dodana: 10 października 2011
  • 8,8 / 10

    bajkowa
    Para
    Pobyt: Lipiec 2011

    • Poleca hotel dla
    • Wymagających klientów

    Miłe wspomnienia. Hotel zadbany, z zewnątrz prezentuje się naprawdę nieźle. Wszystko tak jak na zdjęciach. Wokoło sklepy i bary, blisko do plaży. Jedzenie dobre i nie do przejedzenia. Pokoje skromne, ale było wszystko co potrzebne. Minusem była za krótka zasłonka w prysznicu, przez co z każdym myciem łazienka była zalana. Nie było żadnych animacji. Basen duży i czysty. Przemiła obsługa, co chwilę pytają się czy wszystko w porządku, czy niczego nie brakuje. Naprawdę super. Polecam. Jak jeszcze raz na Zakynthos to ponownie do tego hotelu.

    Opinia dodana: 08 sierpnia 2011
  • 8,7 / 10

    bajkowa
    Para
    Pobyt: Lipiec 2011

    • Poleca hotel dla
    • Wymagających klientów, rodzin z dziećmi

    Miłe wspomnienia. Hotel zadbany, z zewnątrz prezentuje się naprawdę nieźle. Wokoło sklepy i bary, blisko do plaży. Jedzenie dobre i nie do przejedzenia. Pokoje skromne, ale było wszystko co potrzebne. Minusem była za krótka zasłonka w prysznicu, przez co z każdym myciem łazienka była zalana. Nie było żadnych animacji. Basen duży i czysty. Przemiła obsługa, co chwilę pytają się czy wszystko w porządku, czy niczego nie brakuje. Naprawdę super. Polecam. Jak jeszcze raz na Zakynthos to ponownie do tego hotelu.

    Opinia dodana: 08 sierpnia 2011
Byłeś w tym hotelu? Podziel się opinią z innymi