8,7 / 10

Wspaniały
97%
poleca ten hotel
Poseidon Palace
Grecja / Riwiera Olimpijska

Poseidon Palace: obiekt

Zobacz na mapie

Ocena na podstawie 66 opinii

Stosunek jakosci do ceny: ADEKWATNY

Szczegółowe oceny
  • 8.1
    Hotel

    • 9.0 Basen
    • 9.4 Obsługa
    • 6.3 Rozrywka i animacje
    • 7.3 Sport
    • 8.7 Udogodnienia dla dzieci
  • 9.3
    Pokoje

    • 9.6 Czystość
    • 9.4 Łazienka
    • 9.1 Wielkość
    • 9.1 Wyposażenie
  • 7.9
    Położenie

    • 6.7 Atrakcje w okolicy
    • 9.2 Ciche i kameralne położenie
    • 6.9 Możliwości komunikacyjne
    • 9.5 Odleglość od plaży
    • 7.0 Restauracje/bary w okolicy
  • 9.6
    Posiłki

    • 9.7 Ilość
    • 9.6 Jakość i smak
    • 9.7 Obsługa/serwis
    • 9.3 Urozmaicenie
Zalety hotelu:
  • WI-FI w lobby bezpłatne, możliwość wypożyczenia laptopa (dodatkowo płatny ok. 3 EUR/godz.)
  • Rozległy kompleks położony bezpośrednio przy żwirkowo-kamienisto-piaszczystej plaży
  • Świetna obsługa kelnerska
  • Bardzo smaczne posiłki

Opinie

Dodane przez      
 
  • 8,3 / 10

    Ania i Jacek
    Para
    Pobyt: Czerwiec 2011

    • Poleca hotel dla
    • Ceniących spokój

    Ładny, nowoczesny hotel, położony blisko małej żwirowej plaży (cześć plaży piaszczysta). Bardzo dobre jedzenie i miła obsługa. Z hotelu busy do najbliższej większej miejscowości Leptokaria, piechotą około 30 minut drogą wzdłuż plaży. Jeden stół do tenisa stołowego na dworze, siłownia bez rewelacji, ale wystarczająca. W okolicy brak jakichkolwiek imprez - dobre miejsce na spokojny wypoczynek. Polecamy wycieczki fakultatywne do Aten oraz Meteory.

    Opinia dodana: 06 października 2012
  • 8,3 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Joanna Linczuk
    Para
    Pobyt: Wrzesień 2012

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi, ceniących spokój, wymagających klientów

    Autor nie dodał opinii tekstowej

    Opinia dodana: 08 września 2012
  • 8,8 / 10

    Herhor
    Para
    Pobyt: Sierpień 2012

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi

    Łyżka dziegciu w beczce miodu. Hotel ogólnie bardzo dobry z bogatą ofertą all inclusive (również w barze przy plaży). Pokoje przestronne z widokiem na masyw Olimpu lub na morze. Jedzenie bardzo smaczne i różnorodne. Kuchnia grecka i międzynarodowa, bardzo bogate menu, lody, owoce. Na plaży leżaki płatne 6 EUR za komplet 2 leżaki i parasol/za dzień. WiFi bezpłatne w lobby, ale w budynku 2xx też był zasięg. Minusy hotelu: 1. Beznadziejne i strasznie nudne animacje tylko w języku niemieckim. 2. W sezonie pełno rozbieganych i rozwrzeszczanych niemieckich oraz rosyjskich dzieci, które dają o sobie znać zwłaszcza w restauracji podczas posiłków. 3. Plaża kamienista (po prawej stronie od pomocu, po przejściu ok. 10 m. po kamienich, dno robi się piaszczyste). 4. W soboty i często w niedziele hotel organizuje wesela. Wtedy dla gości hotelowych zamknięta zostaje najatrakcyjniejsza część hotelu (z kurtynami wodnymi i fontannami), a obsługa hotelu bardziej troszczy się o weselników, niż o gości hotelowych. 5. Brak jakiejkolwiek greckiej muzyki i greckiego folkloru na terenie hotelu.

    Opinia dodana: 24 sierpnia 2012
  • 8,6 / 10

    Agnieszka Waw
    Para
    Pobyt: Sierpień 2012

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi

    Autor nie dodał opinii tekstowej

    Opinia dodana: 14 sierpnia 2012
  • 9,6 / 10

    Łukasz

    Pobyt: Grudzień -0001

    • Poleca hotel dla
    • Ceniących spokój, rodzin z dziećmi

    Autor nie dodał opinii tekstowej

    Opinia dodana: 09 sierpnia 2012
  • 9,7 / 10

    Klient Wakacje.pl

    dario
    Para
    Pobyt: Maj 2011

    • Poleca hotel dla
    • Wymagających klientów, rodzin z dziećmi, aktywnych

    Hotel położony około kilometra od Leptokari(spacerkiem wzdłóż przepęknej plazy 15 min) Pokoje czyste i sprzątane codziennie Jedzenie wyśmienite, urozmaicone i codziennie coś nowego Basen czyściutki, tylko mało miejsca na leżaki Hotel przy plaży, tam miejsca full Bar na plaży i przy basenie super,obsługujemy się sami więc niema problemu z czekaniem na obsługę Animacje niestty nie dla polaków, ale fajne Polskie opiekunki dla dzieciaków najwyższy poziom(byliśmy bez dzieciaków więc z własnych obiektywnych obserwacji mogę polecić W Leptokarii polecam bazar w czwartek(od 5 euro markowe"oryginalne" ciuchy) Osobiście nie polecam wycieczki do Aten, strasznie męcząca i większosc w biegu albo przez okno,autbus jedzie kupę godzin Ogolnie impreza supe

    Opinia dodana: 18 grudnia 2011
  • 9,1 / 10

    bagu78
    Para
    Pobyt: Sierpień 2011

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi, ceniących spokój

    Hotel z bardzo dobrą i sympatyczną obsługą. Wszędzie bardzo czysto, zarówno w pokojach jak i w całym hotelu. Wyżywienie bardzo dobre a samoobsługa przy barach to dobry usprawniający pomysł. Plaża kamienista zatem polecam zabranie ze sobą specjalnych butów do wchodzenia do morza. Hotel na pewno godny polecenia.

    Opinia dodana: 11 października 2011
  • 7,8 / 10

    Klient Wakacje.pl

    JohnCry
    Para
    Pobyt: Sierpień 2011

    • Poleca hotel dla
    • Wymagających klientów, ceniących spokój

    Zdecydowanie polecam pobyt w hotelu osobom szukającym odpoczynku, wyciszenia się, relaksu. Nudzić się w nim będą ci, którzy chcą imprezować, aktywnie spędzać czas. Hotel położony jest "na końcu świata". Do najbliższej cywilizacji 2km. Animacje tylko po niemiecku, więc wieczorem poza piciem (oprócz nalewania piwa wszystkie inne napoje, w tym drinki, pobiera, przygotowywuje się samemu dzięki czemu nie ma wogule kolejek) nie ma specjalnie co robić (brak dyskoteki, niegrecka muzyka tylko w beach barze). Największe atuty to wszechobecna czystość w hotelu, przyzwoite jedzenie oraz kulturalna, nienarzucająca się obsługa. Ponadto na terenie całego kompleksu (także w pokojach) można podłączyć się do niezabezpieczonej sieci internetowej (wi-fi).

    Opinia dodana: 21 września 2011
  • 9,4 / 10

    Grawis
    Para
    Pobyt: Lipiec 2011

    • Poleca hotel dla
    • Wymagających klientów, rodzin z dziećmi, ceniących spokój

    Wiele hoteli już zaliczyliśmy nie tylko w Grecji,ale ten bije wszystkie na głowę obsługą jej sprawnością czystością samego hotelu. Sprawność obsługi hotelowej do pozazdroszczenia. Wybór posiłków ich urozmaicenie w wersji All inclusive to niedościgniony wzór dla hoteli Turcji czy Egiptu. Spokój cisza- pełen relaks. Jednak jeśli ktoś szuka rozrywek nocnych to ich tutaj nie znajdzie. Plaża to potwierdzam opinię,że mogło być lepiej i czyściej jednak sama woda możliwości nurkowania wśród ryb, krabów czy ośmiornic niweluje wszystkie braki plażowe. Hotel godny polecenia.

    Opinia dodana: 08 września 2011
  • 9,2 / 10

    Marek
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Lipiec 2011

    • Poleca hotel dla
    • Wymagających klientów, rodzin z dziećmi

    hej, Hotel rewelacyjny, jedzenie smaczne - wręcz pyszne :) ( RYBY, DUŻ MIĘSA - ROZNORODNEGO, WARZYWA, OWOCE pychota) , obsługa czystość REWELACJA. Czystość, ład, zadbany ogród, pracujący tam ludzie REWELACJA. Naprawdę warto wybrać się :). Szczególne podziękowania dla p. Romana z biura Rainbow Tours za REWELACYJNE PROWADZENIE WYCIECZEK!!!!!!!!!!!

    Opinia dodana: 08 września 2011
1 2 3 4 5 ... 7
Byłeś w tym hotelu? Podziel się opinią z innymi