8,7 / 10

Wspaniały
97%
poleca ten hotel
Poseidon Palace
Grecja / Riwiera Olimpijska

Poseidon Palace: obiekt

Zobacz na mapie

Ocena na podstawie 70 opinii

Stosunek jakości do ceny: ADEKWATNY

Szczegółowe oceny
  • 8.2
    Hotel

    • 9.0 Basen
    • 9.4 Obsługa
    • 6.5 Rozrywka i animacje
    • 7.4 Sport
    • 8.7 Udogodnienia dla dzieci
  • 9.3
    Pokoje

    • 9.5 Czystość
    • 9.3 Łazienka
    • 9.1 Wielkość
    • 9.1 Wyposażenie
  • 7.9
    Położenie

    • 6.8 Atrakcje w okolicy
    • 9.1 Ciche i kameralne położenie
    • 7.0 Możliwości komunikacyjne
    • 9.5 Odleglość od plaży
    • 7.1 Restauracje/bary w okolicy
  • 9.6
    Posiłki

    • 9.7 Ilość
    • 9.6 Jakość i smak
    • 9.7 Obsługa/serwis
    • 9.3 Urozmaicenie
Zalety hotelu:
  • WI-FI w lobby bezpłatne, możliwość wypożyczenia laptopa (dodatkowo płatny ok. 3 EUR/godz.)
  • Rozległy kompleks położony bezpośrednio przy żwirkowo-kamienisto-piaszczystej plaży
  • Świetna obsługa kelnerska
  • Bardzo smaczne posiłki
Sprawdź oferty z Twojego lotniska
  • Wyjazd z Katowic All Inclusive
    2 570 zł 7 dni / os. Sprawdź
  • Wyjazd z Wrocławia All Inclusive
    2 600 zł 7 dni / os. Sprawdź
Zobacz oferty z innych lotnisk

Opinie

Dodane przez        
 
  • 8,1 / 10

    Kasia
    ""
    Pobyt: Sierpień 2015

    • Poleca hotel dla
    • Ceniących spokój
    • Zalety zadbany , czysty, nowoczesny, teren wokół hotelu bardzo zadbany, bar nad morzem ,dobre jedzenie, miła obsługa
    • Wady animacje w jezyku niemieckim na bardzo słabym poziomie. , centralnie sterowanan klimatyzacja

    Generalnie polecam hotel dla osób ceniacych spokój. Hotel czysty , zadbany z miła obsługą. Jedyny minus bardzo ubogi program animacyjny i w dodatku tylko i wyłacznie skierowany do gosci z Niemiec .

    Opinia dodana: 26 sierpnia 2015
  • 9,6 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Joanna
    ""
    Pobyt: Sierpień 2015

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Jedzenie rewelacja!!!
    • Wady słaba klimatyzacja,oraz brak w sumie animacji.

    Ogólnie jestem zadowolona z wakacji w tym hotelu jednak polecam go bardziej dla rodzin z dziećmi:))

    Opinia dodana: 20 sierpnia 2015
  • 10 / 10

    Czesław Hoppe
    ""
    Pobyt: Czerwiec 2015

    • Poleca hotel dla
    • Par
    • Zalety Super
    • Wady Przy tak przyzwoitym kompleksie zamiast małego pomostu worki z piaskiem w morzu by pominąć strefe kamieni Taka kompromitacja !

    Kompleks hotelowy na wysokim poziomie czysto pościel ręczniki zmieniane co dziennie kuchnia bardzo dobra i urozmaicana

    Opinia dodana: 10 czerwca 2015
  • 8,8 / 10

    Joanna
    Para
    Pobyt: Maj 2015

    • Poleca hotel dla
    • Ceniących spokój

    Hotel zasługujący na swoje 4,5*. Bardzo nowoczesny design (dla osób szukających greckiego klimatu będzie zaskoczeniem ? bo tu go nie znajdą). Duża restauracja z bardzo smaczną kuchnią serwującą zarówno dania kuchni śródziemnomorskiej jak i międzynarodowej. Rozległy kompleks bungalowów (minusem są balkony przedzielone murkami o wysokości ok. 40 cm ? brak prywatności na balkonie). Pokoje dość przestronne i nowocześnie urządzone (panele podłogowe). Spory basen z duża liczba leżaków do opalania. Dosyć krótka i wąska plaża z kamyczkami i głębokim zejściem do morza. Przyjemna recepcja z fotelami i pobliskim drink barem, który także wychodzi na powietrze. Goście to głównie Niemcy. Miłym dodatkiem jest Gym & SPA ? część SPA jest także przeniesiona na zewnątrz ? nad plażą pod namiotami można zamówić np. masaż, W ofercie SPA jest wiele zabiegów pielęgnacyjnych i upiększających. Dodatkową atrakcja dla gości może być możliwość podpatrzenia jak wygląda greckie wesele ? w tym hotelu często sa organizowane. Niestety, na czas wesela jest zamykany duży drink bar przy recepcji (który zamienia się w salę balowa) ale dzięki temu goście mogą na własne oczy zobaczyć i poczuć klimat greckiego wesela. Do najbliższego większego miasteczka (Platamonas) ok. 15-20 min taksówką. Znajduje się tam sporo sklepów, marketów i bardzo dużo tawern i restauracji z regionalną kuchnią. Dużo barów i kawiarni na plaży, sklepów z pamiątkami. Wieczorem Platamonas zamienia się iście dyskotekowo-klubowe zagłębie z imprezami na plaży do białego rana.

    Opinia dodana: 26 maja 2015
  • 8,3 / 10

    Ania i Jacek
    Para
    Pobyt: Czerwiec 2011

    • Poleca hotel dla
    • Ceniących spokój

    Ładny, nowoczesny hotel, położony blisko małej żwirowej plaży (cześć plaży piaszczysta). Bardzo dobre jedzenie i miła obsługa. Z hotelu busy do najbliższej większej miejscowości Leptokaria, piechotą około 30 minut drogą wzdłuż plaży. Jeden stół do tenisa stołowego na dworze, siłownia bez rewelacji, ale wystarczająca. W okolicy brak jakichkolwiek imprez - dobre miejsce na spokojny wypoczynek. Polecamy wycieczki fakultatywne do Aten oraz Meteory.

    Opinia dodana: 06 października 2012
  • 8,3 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Joanna Linczuk
    Para
    Pobyt: Wrzesień 2012

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi, ceniących spokój, wymagających klientów

    Autor nie dodał opinii tekstowej

    Opinia dodana: 08 września 2012
  • 8,8 / 10

    Herhor
    Para
    Pobyt: Sierpień 2012

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi

    Łyżka dziegciu w beczce miodu. Hotel ogólnie bardzo dobry z bogatą ofertą all inclusive (również w barze przy plaży). Pokoje przestronne z widokiem na masyw Olimpu lub na morze. Jedzenie bardzo smaczne i różnorodne. Kuchnia grecka i międzynarodowa, bardzo bogate menu, lody, owoce. Na plaży leżaki płatne 6 EUR za komplet 2 leżaki i parasol/za dzień. WiFi bezpłatne w lobby, ale w budynku 2xx też był zasięg. Minusy hotelu: 1. Beznadziejne i strasznie nudne animacje tylko w języku niemieckim. 2. W sezonie pełno rozbieganych i rozwrzeszczanych niemieckich oraz rosyjskich dzieci, które dają o sobie znać zwłaszcza w restauracji podczas posiłków. 3. Plaża kamienista (po prawej stronie od pomocu, po przejściu ok. 10 m. po kamienich, dno robi się piaszczyste). 4. W soboty i często w niedziele hotel organizuje wesela. Wtedy dla gości hotelowych zamknięta zostaje najatrakcyjniejsza część hotelu (z kurtynami wodnymi i fontannami), a obsługa hotelu bardziej troszczy się o weselników, niż o gości hotelowych. 5. Brak jakiejkolwiek greckiej muzyki i greckiego folkloru na terenie hotelu.

    Opinia dodana: 24 sierpnia 2012
  • 8,6 / 10

    Agnieszka Waw
    Para
    Pobyt: Sierpień 2012

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi

    Autor nie dodał opinii tekstowej

    Opinia dodana: 14 sierpnia 2012
  • 9,6 / 10

    Łukasz

    • Poleca hotel dla
    • Ceniących spokój, rodzin z dziećmi

    Autor nie dodał opinii tekstowej

    Opinia dodana: 09 sierpnia 2012
  • 9,7 / 10

    Klient Wakacje.pl

    dario
    Para
    Pobyt: Maj 2011

    • Poleca hotel dla
    • Wymagających klientów, rodzin z dziećmi, aktywnych

    Hotel położony około kilometra od Leptokari(spacerkiem wzdłóż przepęknej plazy 15 min) Pokoje czyste i sprzątane codziennie Jedzenie wyśmienite, urozmaicone i codziennie coś nowego Basen czyściutki, tylko mało miejsca na leżaki Hotel przy plaży, tam miejsca full Bar na plaży i przy basenie super,obsługujemy się sami więc niema problemu z czekaniem na obsługę Animacje niestty nie dla polaków, ale fajne Polskie opiekunki dla dzieciaków najwyższy poziom(byliśmy bez dzieciaków więc z własnych obiektywnych obserwacji mogę polecić W Leptokarii polecam bazar w czwartek(od 5 euro markowe"oryginalne" ciuchy) Osobiście nie polecam wycieczki do Aten, strasznie męcząca i większosc w biegu albo przez okno,autbus jedzie kupę godzin Ogolnie impreza supe

    Opinia dodana: 18 grudnia 2011
1 2 3 4 5 ... 7
Byłeś w tym hotelu? Podziel się opinią z innymi