8,9 / 10

Wspaniały
82%
poleca ten hotel
Premier Le Reve Spa & Casino
Egipt / Hurghada

Premier Le Reve Spa & Casino: basen

Zobacz na mapie

Ocena na podstawie 18 opinii

Stosunek jakości do ceny: ADEKWATNY

Szczegółowe oceny
  • 8.3
    Hotel

    • 9.6 Basen
    • 9.3 Obsługa
    • 7.6 Rozrywka i animacje
    • 7.4 Sport
    • 7.4 Udogodnienia dla dzieci
  • 9.5
    Pokoje

    • 9.3 Czystość
    • 9.6 Łazienka
    • 9.7 Wielkość
    • 9.5 Wyposażenie
  • 9.4
    Posiłki

    • 9.8 Ilość
    • 9.2 Jakość i smak
    • 9.3 Obsługa/serwis
    • 9.5 Urozmaicenie
  • 8.1
    Położenie

    • 6.2 Atrakcje w okolicy
    • 9.8 Ciche i kameralne położenie
    • 8.0 Możliwości komunikacyjne
    • 9.3 Odleglość od plaży
    • 6.9 Restauracje/bary w okolicy
Zalety hotelu:
  • Basen z podgrzewaną wodą w sezonie zimowym
  • Luksusowy hotel na wysokim poziomie
  • Położony przy pięknej, piaszczystej plaży z pomostem i dostępem do rafy koralowej
  • Świetne możliwości komunikacyjne
Sprawdź oferty z Twojego lotniska
  • Wyjazd z Katowic All Inclusive
    2 138 zł 3 dni / os. Sprawdź
  • Wyjazd z Warszawy - Chopin All Inclusive
    2 189 zł 3 dni / os. Sprawdź
Zobacz oferty z innych lotnisk

Opinie

Dodane przez        
 
  • 9,5 / 10

    lechu
    Para
    Pobyt: Kwiecień 2015

    • Poleca hotel dla
    • Ceniących spokój
    • Zalety Tylko osoby dorosle, brak halasliwych animacji, zdecydowana wiekszosc gosci w hotelu to Brytyjczycy i Niemcy, perfekcyjne jedzenie, super czysto. Idealny dla osob ceniacych cisze, spokoj i towarzystwo na poziomie

    Absolutnie perfekcyjny. Po wizycie w wielu bardzo dobrych hotelach na terenie europy i nie tylko smialo mozna zakwalifikowac premier le reve do grupy hoteli odpowiedniej dla najbardziej wymagajacych klientow. Hotel w top 3 w hurghadzie. Rownac sie z nim moga tylko hotele Baron i Azur ale te sa sporo drozsze.

    Opinia dodana: 18 kwietnia 2015
  • 9,7 / 10

    Bozena
    Para
    Pobyt: Marzec 2015

    • Poleca hotel dla
    • Par
    • Zalety Standard europejski, Doskonały wystrój , olbrzymie w doskonałym smaku urządzone pokoje, możliwość spaceru nad morzem jak w Sopocie kilka km
    • Wady Obumarłe rafa, brak podgrzewanych basenöw na zewnątrz

    Polecam wybrednych pod każdym względem klientom, cisza i spokój gdy masz ochotę na rozrywkę jest angielski pub na 4 piętrze. Codziennie można się poczuć jak król i królowa gdyż obsługa stara się spełnić wszelkie zachcianki. Rekomenduje pokoje tylko de lux bo są z widokiem na morze , baseny i palmy. Pozostałe pokoje s? z tylu hotelu z widokiem na mur lub nieskończona budowę to cena za niższą cenę :( widoki hotelowe i leżaki jak na Malediwach. W hotelu zakaz dzieci zatem relax na maxa. Polecam dla starszych i tych co mają dosyć zgiełku i pragną naprawdę odpocząć w lubuskie. Byłam 10 razy w Egipcie zawsze 5* jakościowo to był najlepszy hotel o standardzie europejskim . Wśród gości Anglicy, Niemcy, Francuzi, Skandynawowie. Polaków i Rosjan nie słychać i nie widać.

    Opinia dodana: 07 marca 2015
  • 10 / 10

    agusia
    Grupa przyjaciół
    Pobyt: Lipiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Szukających luksusu
    • Zalety Bardzo luksusowy!!!

    Hotel o bardzo wysokim standardzie,polecam bardzo wymagajacym wczasowiczom.Jedzenie rewelacja,trzeba tam byc i zobacyc,podaja nawet ogorki malosolne,jedzenie bardzo europejskie.Pokoje czyste,obsluga na wysokim poziomie,wielojezyczna.Hotel polozony w bardzo luksusowj dzielnicy.Wypozyczalnia maleksow,rowerow oraz hulajnogi. Mozna poczuc sie jak w raju,powaznie.Przy basenach obsluga czysci okulary ,reczniki mietowe do schladzania ciala i wiele innych atrakcji. Moge tak pisac i pisac bez konca,bo jest o czym pisac.Same superlatywy.Bedac w tym hotelu ,nie czulam sie jak w Egipcie ,tylko w egzotycznych krrajach.Jeszcze w tak spokojnym hotelu nie bylam ,muzyka na zywo przy basenach.REWLACJA!!! Polakow praktycznie nie ma.Polecam z czystym sumieniem.

    Opinia dodana: 11 sierpnia 2014
  • 9,0 / 10

    Ola
    Para
    Pobyt: Sierpień 2012

    • Poleca hotel dla
    • Par, ceniących spokój, szukających luksusu

    Hotel robi wrażenie. Posiłki bardzo dobre, urozmaicone, obługa super,... hotel nastrojowy... Wieczory urozmaicone ale na spokojnie :))) mozna odpoczać

    Opinia dodana: 25 maja 2013
  • 9,8 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Artur T
    Para
    Pobyt: Luty 2013

    • Poleca hotel dla
    • Par, ceniących spokój, szukających luksusu

    Rewelacyjny Hotel. Przeznaczony dla Par, dzieci poniżej 17 lat nie mogą być zameldowane. Dzięki temu spokój i cisza. Obsługa hotelu obi co może aby umilić pobyt. Naprawdę byliśmy zaskakiwani codziennie. Moja żona miała ochotę krzyczeć z radości po kolejne ppozytywnej niespodziance jaka nas spotkała. Polecam.

    Opinia dodana: 16 lutego 2013
  • 9,4 / 10

    Klient Wakacje.pl

    esz
    Para
    Pobyt: Lipiec 2012

    • Poleca hotel dla
    • Ceniących spokój, wymagających klientów

    Autor nie dodał opinii tekstowej

    Opinia dodana: 01 sierpnia 2012
  • 10 / 10

    Magda

    • Poleca hotel dla
    • Ceniących spokój, szukających luksusu

    Hotel rewelacja. Pełny Relax. Nie przyjmują tam dzieci do 15 roku życia,dlatego jest cisza i spokój. Przy basenie ciągle cicha muzyka relaksacyjna. Obsługa nadskakuje aż za bardzo. W pokoju białe szlafroki i pantofle. Soki do śniadania z marchwi i jabłek. Na plaży i przy basenie wycierają okulary i roznoszą chusteczki odświeżające. Naprawdę luksusowo. Jedzenie super. Byłam 7 razy w Egipcie i polecam ten hotel. Ten i Sztaigenrerger al dau beach to najlepsze w Hurghadzie.

    Opinia dodana: 18 maja 2012
  • 9,4 / 10

    Magdalena Czyż
    wyjazd firmowy
    Pobyt: Listopad 2011

    • Poleca hotel dla
    • Wymagających klientów, aktywnych, ceniących spokój

    cisza i spokój, daleko od centrum, dla osób od 16lat

    Opinia dodana: 02 lutego 2012
  • 6,8 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Mariusz
    Para
    Pobyt: Listopad 2011

    Hotel całkiem niezły :-). Ma oczywiście wiele mankamentów jak to w Egipcie. Niby internet jest za darmo, w pokoju wi-fi i kabel, ale działa bardzo słabo i ciągle się zacina, przestaje działać. Byłem w tym hotelu 3 raz i zawsze tak było. Żeby mieć stabilne połączenie musiałem kupić Vodafone 3G w Hurgadzie. Jest tu gdzie pojeździć na rowerze, ale rowery w hotelowej wypożyczalni to rupiecie i nie nadają się do jazdy. Masaże drogie i słabe. Dodatkowo coś malowali i śmierdziało strasznie. Wynająłem samochód z kierowcą do SenzoMall (5km) i z powrotem, chciałem podjechać jeszcze w drodze powrotnej po jakiś koniak do monopolowego, ale kierowca się uparł, że on nie pojedzie. Zapłaciłem 45$. Taksówką z Hurgady za tyle to mógłobym jeździć 24h!!!

    Opinia dodana: 31 grudnia 2011
  • 7,8 / 10

    alibaba
    Para
    Pobyt: Wrzesień 2011

    • Poleca hotel dla
    • Wymagających klientów, ceniących spokój

    Najbardziej komfortowy hotel w jakim byłem w Egipcie - był to nasty pobyt w tym kraju. Ultra al - doskonały . Przepyszne jedzenie, desery - dzieła sztuki.Wszędzie bardzo czysto.Wszystkie nasze życzenia ( kabel do internetu w pokoju, cieńsze poduszki )recepcja spełniła natychmiast.Ogromny plus dla szukających spokoju- brak głośnych animacji brak dzieci ( hotel nie przyjmuje gości poniżej 16 roku życia).Doskonałą wizytówką BP Wezyr jest rezydent P.Saber Hamed - b.kulturalny młody człowiek,mówiący świetnie po polsku,punktualny,służący dobrymi radami. Jedyny mankament to fatalny stan techniczny rowerów w hotelowej wypożyczalni- tym się nie da jechać! I jeszcze jeden drobny minus - brak polskiego programu w TV. Plus - bezpłatny internet.

    Opinia dodana: 12 października 2011
Byłeś w tym hotelu? Podziel się opinią z innymi