8,7 / 10

Wspaniały
79%
poleca ten hotel
Premier Le Reve Spa & Casino
Egipt / Hurghada

Premier Le Reve Spa & Casino: otoczenie hotelu

Zobacz na mapie

Ocena na podstawie 15 opinii

Stosunek jakosci do ceny: ADEKWATNY

Szczegółowe oceny
  • 7.9
    Hotel

    • 9.5 Basen
    • 9.1 Obsługa
    • 7.1 Rozrywka i animacje
    • 6.8 Sport
    • 6.3 Udogodnienia dla dzieci
  • 9.5
    Pokoje

    • 9.2 Czystość
    • 9.6 Łazienka
    • 9.7 Wielkość
    • 9.5 Wyposażenie
  • 7.8
    Położenie

    • 5.2 Atrakcje w okolicy
    • 9.8 Ciche i kameralne położenie
    • 7.7 Możliwości komunikacyjne
    • 9.2 Odleglość od plaży
    • 6.2 Restauracje/bary w okolicy
  • 9.3
    Posiłki

    • 9.7 Ilość
    • 9.0 Jakość i smak
    • 9.1 Obsługa/serwis
    • 9.4 Urozmaicenie
Zalety hotelu:
  • Basen z podgrzewaną wodą w sezonie zimowym
  • Luksusowy hotel na wysokim poziomie
  • Położony przy pięknej, piaszczystej plaży z pomostem i dostępem do rafy koralowej
  • Ciche i kameralne położenie
Sprawdź oferty z Twojego lotniska
  • Wyjazd z Katowic All Inclusive
    2 837 zł 7 dni / os. Sprawdź
  • Wyjazd z Poznania All Inclusive
    2 896 zł 7 dni / os. Sprawdź
Zobacz oferty z innych lotnisk

Opinie

Dodane przez      
 
  • 9,0 / 10

    Ola
    Para
    Pobyt: Sierpień 2012

    • Poleca hotel dla
    • Par, ceniących spokój, szukających luksusu

    Hotel robi wrażenie. Posiłki bardzo dobre, urozmaicone, obługa super,... hotel nastrojowy... Wieczory urozmaicone ale na spokojnie :))) mozna odpoczać

    Opinia dodana: 25 maja 2013
  • 9,8 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Artur T
    Para
    Pobyt: Luty 2013

    • Poleca hotel dla
    • Par, ceniących spokój, szukających luksusu

    Rewelacyjny Hotel. Przeznaczony dla Par, dzieci poniżej 17 lat nie mogą być zameldowane. Dzięki temu spokój i cisza. Obsługa hotelu obi co może aby umilić pobyt. Naprawdę byliśmy zaskakiwani codziennie. Moja żona miała ochotę krzyczeć z radości po kolejne ppozytywnej niespodziance jaka nas spotkała. Polecam.

    Opinia dodana: 16 lutego 2013
  • 9,4 / 10

    Klient Wakacje.pl

    esz
    Para
    Pobyt: Lipiec 2012

    • Poleca hotel dla
    • Ceniących spokój, wymagających klientów

    Autor nie dodał opinii tekstowej

    Opinia dodana: 01 sierpnia 2012
  • 10 / 10

    Magda

    Pobyt: Grudzień -0001

    • Poleca hotel dla
    • Ceniących spokój, szukających luksusu

    Hotel rewelacja. Pełny Relax. Nie przyjmują tam dzieci do 15 roku życia,dlatego jest cisza i spokój. Przy basenie ciągle cicha muzyka relaksacyjna. Obsługa nadskakuje aż za bardzo. W pokoju białe szlafroki i pantofle. Soki do śniadania z marchwi i jabłek. Na plaży i przy basenie wycierają okulary i roznoszą chusteczki odświeżające. Naprawdę luksusowo. Jedzenie super. Byłam 7 razy w Egipcie i polecam ten hotel. Ten i Sztaigenrerger al dau beach to najlepsze w Hurghadzie.

    Opinia dodana: 18 maja 2012
  • 9,4 / 10

    Magdalena Czyż
    wyjazd firmowy
    Pobyt: Listopad 2011

    • Poleca hotel dla
    • Wymagających klientów, aktywnych, ceniących spokój

    cisza i spokój, daleko od centrum, dla osób od 16lat

    Opinia dodana: 02 lutego 2012
  • 6,8 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Mariusz
    Para
    Pobyt: Listopad 2011

    Hotel całkiem niezły :-). Ma oczywiście wiele mankamentów jak to w Egipcie. Niby internet jest za darmo, w pokoju wi-fi i kabel, ale działa bardzo słabo i ciągle się zacina, przestaje działać. Byłem w tym hotelu 3 raz i zawsze tak było. Żeby mieć stabilne połączenie musiałem kupić Vodafone 3G w Hurgadzie. Jest tu gdzie pojeździć na rowerze, ale rowery w hotelowej wypożyczalni to rupiecie i nie nadają się do jazdy. Masaże drogie i słabe. Dodatkowo coś malowali i śmierdziało strasznie. Wynająłem samochód z kierowcą do SenzoMall (5km) i z powrotem, chciałem podjechać jeszcze w drodze powrotnej po jakiś koniak do monopolowego, ale kierowca się uparł, że on nie pojedzie. Zapłaciłem 45$. Taksówką z Hurgady za tyle to mógłobym jeździć 24h!!!

    Opinia dodana: 31 grudnia 2011
  • 7,8 / 10

    alibaba
    Para
    Pobyt: Wrzesień 2011

    • Poleca hotel dla
    • Wymagających klientów, ceniących spokój

    Najbardziej komfortowy hotel w jakim byłem w Egipcie - był to nasty pobyt w tym kraju. Ultra al - doskonały . Przepyszne jedzenie, desery - dzieła sztuki.Wszędzie bardzo czysto.Wszystkie nasze życzenia ( kabel do internetu w pokoju, cieńsze poduszki )recepcja spełniła natychmiast.Ogromny plus dla szukających spokoju- brak głośnych animacji brak dzieci ( hotel nie przyjmuje gości poniżej 16 roku życia).Doskonałą wizytówką BP Wezyr jest rezydent P.Saber Hamed - b.kulturalny młody człowiek,mówiący świetnie po polsku,punktualny,służący dobrymi radami. Jedyny mankament to fatalny stan techniczny rowerów w hotelowej wypożyczalni- tym się nie da jechać! I jeszcze jeden drobny minus - brak polskiego programu w TV. Plus - bezpłatny internet.

    Opinia dodana: 12 października 2011
  • 10 / 10

    jacenty
    Para
    Pobyt: Sierpień 2011

    • Poleca hotel dla
    • Wymagających klientów

    Tak sobie wyobrażam raj .......

    Opinia dodana: 03 września 2011
  • 9,9 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Pablo
    Para
    Pobyt: Lipiec 2011

    Hotel piękny, położony w okolicy, która za niedługo stanie się ekskluzywnym kurortem. Obok budowany jest hotel Baron z 1000 pokoi. Jedzenie najlepsze jakie do tej pory w Egipcie przyszło nam jeść. Właściwie je się na okrągło :-) Wyposażenie łazienek i pokoi bardzo dobre. Niestety wykończeniówka fatalna, ale to chyba standard w Egipcie. Dziwnie jest patrzeć na piękne marmury obok których są niedokonczone fugi,maźnieta pedzlem sciana itd. Na basenie żadnej walki o leżaki nie ma. Miejsce jest dla wszystkich. 90 procent to Rosjanie, trochę Brytyjczyków, NIemcy, jedna para z Polski, z panią która zmiatała jedzenie ze stołów do swojej przepastnej torebki (pozdrawiamy). Polecamy hotel dla ludzi pragnących spokoju, spokoju i jeszcze raz spokoju

    Opinia dodana: 23 sierpnia 2011
  • 8,6 / 10

    lagracja
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Listopad 2010

    • Poleca hotel dla
    • Wymagających klientów, ceniących spokój

    ByŁam w tym hotelu w grudniu 2010r z dwojką dzieci w wieku 1,5 i 5 lat. Ogólnie miło wspominam wyjazd, jednak nie jest to hotel dla dzieci, raczej dla ludzi starszych lub szukających relaksu i spokoju. Teren hotelu bardzo ładnie zadbany, baseny ok, ale w okolicy pustkowie, wokół same budowle hoteli. Animacji w ciągu dnia w ogóle nie ma, tylko wieczorem w Long Bar. Pokoje duże i ładne, natomiast jeśli chodzi o czystość, to trzeba zaznaczyć iż oczekuję się więcej od sprzątania, wtedy od razu przychodzą i poprawiają. Jedzenie dobre, dużo owoców morza, ryb. Desery wyglądają i smakują wysmienicie. Jak na Egipt hotel naprawdę na poziomie.

    Opinia dodana: 04 maja 2011
Byłeś w tym hotelu? Podziel się opinią z innymi