8,8 / 10

Wspaniały
100%
poleca ten hotel
Royal Sun Holiday
Bułgaria / Słoneczny Brzeg

Royal Sun Holiday

Zobacz na mapie

Ocena na podstawie 10 opinii

Stosunek jakosci do ceny: ADEKWATNY

Szczegółowe oceny
  • 8.4
    Hotel

    • 9.8 Basen
    • 8.0 Obsługa
    • 7.4 Rozrywka i animacje
    • 8.0 Sport
    • 8.3 Udogodnienia dla dzieci
  • 9.5
    Pokoje

    • 9.8 Czystość
    • 9.2 Łazienka
    • 9.0 Wielkość
    • 9.8 Wyposażenie
  • 8.7
    Położenie

    • 8.6 Atrakcje w okolicy
    • 8.7 Ciche i kameralne położenie
    • 9.4 Możliwości komunikacyjne
    • 7.8 Odleglość od plaży
    • 9.2 Restauracje/bary w okolicy
  • 8.8
    Posiłki

    • 9.0 Ilość
    • 9.3 Jakość i smak
    • 9.0 Obsługa/serwis
    • 8.0 Urozmaicenie
Zalety hotelu:
  • Czyste i przyjemne pokoje
  • Ładny basen
  • Komfortowo wyposażone pokoje
  • Dobre wrażenie ogólne

Opinie

Dodane przez        
 
  • 8,3 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Marta
    Singiel
    Pobyt: Wrzesień 2013

    • Poleca hotel dla
    • Par, rodzin z dziećmi, aktywnych

    Bardzo ładny hotel. Poza obsługą recepcji (która nie miała ochoty na pomoc swoim gościom m.in. w odpowiedzi na proste pytania) wszystko było fajniezorganizowane

    Opinia dodana: 21 września 2013
  • 8,0 / 10

    Magdag
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Czerwiec 2010

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi, ceniących spokój

    Witam!! BYłam w hotelu Royal Sun 2 tygodnie w lipcu 2010/ Wrażenie dobre. Piekny, przestronny, duży czysty hotel. Obsługa bardzo dobra. Obok hotelu jest przystanek autobusowy wiec łatwo i szybko mozna przemieszczac się. Do centrum jest blisko. Baseny czyste, leżaków jest bardzo duzo. Jeśłi ktokolwiek chciałby dowiedziec się cos o tym hotelu i otoczeniu to prosze na emiala magdagallegro@wp.pl. Mogę również wysłac parę fotek. Pozdrawiam Magda

    Opinia dodana: 26 maja 2011
  • 8,9 / 10

    IVA
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Czerwiec 2009

    • Poleca hotel dla
    • Szukających rozrywki, rodzin z dziećmi, aktywnych

    Hotel super-pobyt zorganizowany przez "wakacyjny wynajem" więc moja ocena nie dotyczy np. wyżywienia czy opieki rezydenta.Ale bardzo miło spędziłam tam urlop,hotel nowy,dobrze wyposażone pokoje,czyściutko.Dwa duże baseny,kącik dla dzieciaczków,żadnych problemów z leżakami przy basenie ogólnie SUPER- POLECAM!!!!!!!!!!

    Opinia dodana: 26 grudnia 2009
  • 8,2 / 10

    Kinga
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Czerwiec 2009

    • Poleca hotel dla
    • Wymagających klientów, rodzin z dziećmi, ceniących spokój

    Hotel bardzo urokliwy,czysty,zadbany,pokoje duże z balkonem,baseny duże i czyste,aneks kuchenny dobrze wyposażony, jedynie czego brakowało, to elektrycznego czajnika(zamiast niego był ekspres do kawy).Klimatyzacja tylko w salonie.Rezydent delikatnie mówiąc mało kontaktowy.Najlepszą obsługą były sprzątaczki,przychodziły codziennie,miałam zepsutą klimę i w recepcji powiedzieli, że jest sobota i trzeba czekać do poniedziałku. Sprzątaczka załatwiła sprawę od ręki(wystarczyło wymienić zepsutego pilota do klimatyzacji).Plaża dość daleko.Fajne dwa markety w pobliżu hotelu, produkty w dobrych cenach.Morze śliczne,bez glonów,piaszczyste,ciepłe. Mile wspominam pobyt i z chęcią do tego hotelu bym wróciła.

    Opinia dodana: 24 sierpnia 2009
  • 8,4 / 10

    julia
    Para
    Pobyt: Czerwiec 2008

    • Poleca hotel dla
    • Wymagających klientów, szukających rozrywki

    super hotel duze baseny swietne pokoje duze , nowe meble, super sprawna klima czysciutko pachnaco , jedzenie dobre ale dosc monotonne co dzien to samo ale taki wybor ze i tak codziennie nie dlao sie wsyztskiego sprobowac, otoczenie hotelu dobre choc nie rewealcyjne dosc ciezko przejsc przez ulice nie jest ona szeroka ale bulgarscy kierowcy za nic maja pieszych:] no ale dalo sie przezyc, nie bylo to az takie uciazliwe, samo miasteczko fajne raczej huczne :)plaza tez ok morze srednie co prawda nie takie cieple i czyste jak w grecji ale tez nie takie jak bałtyk:]milo sie bylo w nim wypluskac:) ogolnie pobyt bardzo udany!polecam ten hotel

    Opinia dodana: 22 lipca 2009
  • 9,6 / 10

    adam
    Para
    Pobyt: Czerwiec 2008

    szczerze polecam -hotel nowo wybudowany,wszystko nowe i czyste oraz zadbane,

    Opinia dodana: 19 stycznia 2009
  • 9,1 / 10

    jarek
    Para
    Pobyt: Lipiec 2008

    Autor nie dodał opinii tekstowej

    Opinia dodana: 24 sierpnia 2008
  • 9,2 / 10

    Pazik
    Para
    Pobyt: Lipiec 2008

    • Poleca hotel dla
    • Wymagających klientów, szukających rozrywki, rodzin z dziećmi

    Autor nie dodał opinii tekstowej

    Opinia dodana: 21 sierpnia 2008
  • 10 / 10

    Klient Wakacje.pl

    ania
    Para
    Pobyt: Czerwiec 2008

    • Poleca hotel dla
    • Wymagających klientów, ceniących spokój

    Hotel Royal Sun nowy, zgodny z opisem, wysoki standard. Mieliśmy przyjemność nocować w apartamencie-w pełni umeblowany i wyposażony w talerze, sztućce oraz garnek i patelnię, balkon bardzo duży w widokiem na baseny. Codziennie sprzątaczki wymieniają ręczniki i nawet myją naczynia i co 3 dzień (jeśli nie ma Cię w pokoju) zmieniają pościel. 2 duże baseny i trzeci dla dzieci, które są codziennie czyszczone. Łoże małżeńskie-duże i wygodne. Jedyny minus-klimatyzacja tylko w pokoju dziennym, w sypialni również by się przydała.

    Opinia dodana: 17 sierpnia 2008
  • 8,7 / 10

    Elżbieta
    Para
    Pobyt: Lipiec 2008

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi, aktywnych

    Autor nie dodał opinii tekstowej

    Opinia dodana: 08 sierpnia 2008
Byłeś w tym hotelu? Podziel się opinią z innymi