8,3 / 10

Bardzo dobry
91%
poleca ten hotel
Sea Beach Resort & Aqua Park
Egipt / Sharm el Sheikh

Sea Beach Resort & Aqua Park

Zobacz na mapie

Ocena na podstawie 216 opinii

Stosunek jakosci do ceny: ADEKWATNY

Szczegółowe oceny
  • 8.0
    Hotel

    • 9.4 Basen
    • 8.4 Obsługa
    • 7.2 Rozrywka i animacje
    • 7.3 Sport
    • 8.3 Udogodnienia dla dzieci
  • 8.7
    Pokoje

    • 8.5 Czystość
    • 8.3 Łazienka
    • 9.0 Wielkość
    • 8.8 Wyposażenie
  • 8.2
    Położenie

    • 7.0 Atrakcje w okolicy
    • 8.8 Ciche i kameralne położenie
    • 8.8 Możliwości komunikacyjne
    • 9.6 Odleglość od plaży
    • 7.1 Restauracje/bary w okolicy
  • 8.2
    Posiłki

    • 8.8 Ilość
    • 8.2 Jakość i smak
    • 8.4 Obsługa/serwis
    • 7.5 Urozmaicenie
Zalety hotelu:
  • Basen z podgrzewaną wodą w sezonie zimowym
  • Rafa koralowa przy brzegu, zalecane obuwie ochronne
  • Mini aqua park z 24 zjeżdżalniami
  • Hotel przy piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza
Sprawdź oferty z Twojego lotniska
  • Wyjazd z Gdańska All Inclusive
    2 585 zł 7 dni / os. Sprawdź
  • Wyjazd z Wrocławia All Inclusive
    2 585 zł 7 dni / os. Sprawdź
Zobacz oferty z innych lotnisk

Opinie

Dodane przez            
 
  • 2,2 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Monika
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Sierpień 2014

    • Zalety Animatorzy

    Hotel przy plaży, ale w morzu wody jest tylko do kolan, stąd woda jest gorąca, więc o przyjemności z morskiej kąpieli należy zapomnieć. Brud w pokojach, restauracjach i toaletach na obiekcie. W restauracjach ręce przyklejały się do stołu, szklanki, kieliszki ciągle niedomyte . Codzienny brak talerzy i filiżanek to standard. Z dużym prawdopodobieństwem naczynia jednorazowe były używane ponownie. W barach notorycznie brakowało podstawowych napojów (piwo, sprite, nestea). Jednym słowem obiekt nieprzygotowany na taką liczbę gości. Kelnerzy i barmani, z wyjątkiem 2 panów bardzo nieprzyjemni, niektórzy wręcz aroganccy. Pojęcie all inclusive to spore nadużycie w tym hotelu. Znajomi, którzy byli z nami postanowili wystawić pozytywną opinię po powrocie, śmiejąc się, że czemu innym ma być lepiej. Z powątpiewaniem więc czytam wszystkie pozytywne opinie o tym hotelu. Ja piszę otwarcie: odradzam.

    Opinia dodana: 02 września 2014
  • 4,9 / 10

    Monika
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Sierpień 2014

    • Zalety Animatorzy
    • Wady obsługa, brud, restauracje i bary nieprzygotowane na taką liczbę gości

    Wszechobecny brud: w pokojach, restauracjach i toaletach na obiekcie. Brak chłodnej wody w kranach, w godzinach szczytu (po zamknięciu basenu, a przed kolacją) to woda w ogóle nie leciała albo bardzo małym strumieniem. Przez 11 dni pobytu podłoga na balkonie została zamieciona 1 raz. Restauracje obrzydliwe wręcz pod względem czystości. Ręce przyklejały się do stołu, szklanki kieliszki zawsze niedomyte (a może w ogóle niemyte). Codzienny brak talerzy i filiżanek to standard. Restauracje nieprzygotowane na taką liczbę gości. Kelnerzy i barmani, z wyjątkiem 2 panów bardzo nieprzyjemni, niektórzy wręcz chamscy. W pokoju nie działał telewizor, lampka nocna, sejf, słuchawka prysznicowa. Potwierdzam pozytywne opinie o animatorach: Heniek, Monika, Iza, Chocolate - WSPANIALI!

    Opinia dodana: 27 sierpnia 2014
  • 8,8 / 10

    Klient Wakacje.pl

    AGNIESZKA
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Lipiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety AQUA PARK,
    • Wady STANOWCZO ZA DUŻO ANIMACJI W JĘZYKU ROSYJSKIM

    Byłam wspólnie z dziećmi 7 i 12 lat - przełom lipca a sierpnia 2014 - 11 dni. Hotel zyskuje na pewno własnym aqua parkiem. Morze płytkie bez rafy. Jedzenie dużo i praktycznie można jeść przez cały dzień. Kolacja nawet do 01:00. Obsługa w restauracjach bardzo miła i sprawna. Pokoje - co do wykończenia to standard egipski, czyli wykonane szybko i niedokładnie. Również przy sprzątaniu pokoi wszystko trzeba było pokazać palcem. Ogólnie wrażenia dobre - z chęcią bym tam wróciła. Pomimo szczytu gości, nie było problemu z wolnymi stolikami i leżakami w aqua parku. Rezydent SUN & FUN Adel spisał się na 6-tkę, wszystko potrafił załatwić. Bardzo miło go wspominamy. Nie polecamy Delfinarium, szkoda pieniędzy. Dzieci bardziej były zadowolone z quadów safari.

    Opinia dodana: 25 sierpnia 2014
  • 10 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Kasia
    Para
    Pobyt: Lipiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Animacje ,aqua park ,miła obsługa
    • Wady Do rafy trzeba iść ponad kilometr ale warto

    Hotel zasługuje na dobrą opinie bardzo miła obsługa ,nie nachalna ale pomocna ,animacje rewelacyjne potrafili rozbawić wszystkich a dzieciaki były zachwycone ,codziennie wymyślali coś nowego . Pokoje skromne ale czyste codziennie sprzątane , ręczniki wymieniane też codzienne . Rezydent godny pochwały pomagał nam we wszystkim o co go poprosiliśmy nigdy nie zbagatelizował sprawy , np. miałam problemy zdrowotne wstawił się w ciągu 15 min i pomógł w doborze leków :) . Jedzenie bardzo urozmaicone każdy coś znalazł dla siebie . Polecam ten hotel :) .

    Opinia dodana: 24 sierpnia 2014
  • 9,3 / 10

    irek
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Lipiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi

    Jak to w Egipcie. Świetny hotel dla rodzin z dziećmi. Świetni animatorzy Polscy.

    Opinia dodana: 24 sierpnia 2014
  • 7,8 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Patrycja
    Grupa przyjaciół
    Pobyt: Lipiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Lokalizacja, aqua park na terenie, animacje.
    • Wady Lazienki w pokojach stanowczo do remontu

    Hotel calkiem w porzadku. Bardzo fajny aqua park. Jedzenie smaczne, ale monotonne. Po kilku dniach sie nudzi. My bylismy grupa 12 osob. Atrakcje dla mlodych i dlq dzieci :) bardzo ciekawe animacje hotelowe. Ale niestety w wiekszosci jezykiem komunikowania sie byl rosyjski. W hotelu jest mnostwo Rosjan, w tym roku pierwszy sezon z polskimi animacjami w tym hotelu wiec duzy plus Dla dzieciaczków i rodziców. Jesli ktos chce ponarzekać to zawsze sobie znajdzie punkt zaczepienia. Chocby to, ze lazienki byly niewyremontowane. Natomiast jesli ktos jedzie sie dobrze bawic i odpoczac to na pewno milo spedzi czas w tym hotelu. Polecam bar w wodzie i barmanow, ktorzy robia niesamowite drinki (nieobjete formula allinclusive) gdy damy im 5$.! Bardzo mily polski rezydent Adel, ktory pomoze wszystko zalatwic. Od wycieczek przez lekarza, po zmiane pokoju jesli ktos jest nie zadowolony. Ogólnie polecamy

    Opinia dodana: 24 sierpnia 2014
  • 8,6 / 10

    Aleksandra
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Sierpień 2014

    • Poleca hotel dla
    • Ceniących spokój
    • Zalety Dla rodzin niewymagających luksusu super .Brak raf na odcinku należącym do hotelowej plaży
    • Wady Stary, ciut już rozsypujący się hotel, pokoje wymagające remontu i łazienka odnowienia

    Wakacje udane ,plaża i basen rekompensują egipskie zaniedbania . Super obsługa , jeszcze lepsi animatorzy - to oni podnoszą standart tego hotelu , plus polskojęzyczna obsługa Na super pochwałę zasługuje animator Heniek oraz rezydent Adam

    Opinia dodana: 14 sierpnia 2014
  • 8,3 / 10

    Małgosia
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Lipiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Hotel ładnie położony, otoczenie zadbane. Aquapark .
    • Wady Plaża żwirowa, brak możliwości kąpieli w morzu, (Rafy do kolan na długości ok. 300m)

    Hotel ładnie położony i zadbany. Blisko (20 minut ) do centrum Nie warto dawać w recepcji dolarów w zamian za lepszy pokój. My daliśmy, a i tak musieliśmy wymieniać (bo śmierdziało) a potem jeszcze 3x dzwonić po drugą dostawkę. Pokój dość duży, sprzątany codziennie. Lodówka działająca, dobrze chłodząca. Suszarka i klimatyzacja w pokoju działająca bez zarzutu. Baseny czyste, leżaki jednak trzeba było rezerwować ok 8, bo później nie było już wolnych miejsc. Wadą był fakt zamykania zjeżdżalni na basenie . Działały tylko po jednej godzinie przed i po południu. A nie każdy miał ochotę spędzać cały dzień w aqua parku. Jedzenie dość smaczne, w miarę urozmaicone. chociaż po 10 dniach wydawało się monotonne. Raczej nie polecam jedzenia warzyw i owoców , gdyż mieliśmy z mężem dwu dniowe problemy pokarmowe. A z tego , co słyszałam , nie tylko my. Tragedią były kolejki do baru na plaży, ale z tego co słyszałam , to się już zmieniło. Napoje alkoholowe z plastikowych butelek, podawane były w coraz mniejszych kubeczkach (również plastikowych ) Na początku lipca nastąpiły podobno spore zmiany w hotelu, więc mam nadzieję, że również zmieniło się wiele jeśli chodzi o posiłki i napoje. Największym plusem w hotelu byli animatorzy. Monika, Iza i Heniu - jeszcze raz bardzo dziękujemy ! Był to ich pierwszy miesiąc w hotelu, ale bardzo się starali. Dla chętnych były ćwiczenia, zabawy w wodzie, siatkówka i inne gry. Poza tym codziennie 2x był czynny KidsClub. Jeśli więc dziecko zmęczone było przebywaniem na słońcu i w wodzie, można było powierzyć je opiece dziewczyn, gdzie zawsze były zabawy, konkursy i oczywiście lody !!!! Za darmo (ktoś wcześniej pisał że płatne....) Oczywiście wieczorem disco dla dzieci , A potem atrakcje dla pozostałych wczasowiczów. Pokazy węży, tańce....ale to też podobno się teraz zmieniło na lepsze. Aqua park- super zabawa dla dzieci i nie tylko. Leżaki zawsze wolne, obsługa pilnuje bezpieczeństwa. Ogólnie polecam ten hotel, zwłaszcza dla rodzin z dziećmi

    Opinia dodana: 24 lipca 2014
  • 5,4 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Sergiusz
    Grupa przyjaciół
    Pobyt: Lipiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety duży aquapark i basen animacje ok
    • Wady brudno w pokojach

    Hotel przeciętny bardzo ładny aquapark i basen fajne animacje ,animatorzy Polacy dobre jedzenie ale mały wybór no i brud w pokoju ale w tych krajach tak jest, ogólnie cena do jakości ok polecam ten hotel

    Opinia dodana: 21 lipca 2014
  • 3,3 / 10

    Krzysiek
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Czerwiec 2014

    • Zalety Ładny basen
    • Wady Posiłki, komunikacja , animacja, rozrywka

    Po pierwsze tam nie ma żadnej piaszczystej plaży , na obszarze całego hotelu jest żwir (boisko do siatkówki i p.nożnej także na żwirze) Piszą że na brzegu są koralowce , są -obumarłe twarde jak beton. 300 metrów w głąb woda po kolana. Atrakcje są , odpowiednio płatne (nie tanie)-30 km. od hotelu. Piwo i drinki z ruskiej wódki w plastikowym kubeczku to standard .Ogólnie nie polecałbym tego hotelu nikomu.

    Opinia dodana: 14 lipca 2014
1 2 3 4 5 ... 22
Byłeś w tym hotelu? Podziel się opinią z innymi