8,4 / 10

Bardzo dobry
91%
poleca ten hotel
Dessole Sea Beach Resort & Aqua Park
Egipt / Sharm el Sheikh

Dessole Sea Beach Resort & Aqua Park

Zobacz na mapie

Ocena na podstawie 224 opinii

Stosunek jakości do ceny: ADEKWATNY

Szczegółowe oceny
  • 8.0
    Hotel

    • 9.3 Basen
    • 8.3 Obsługa
    • 7.2 Rozrywka i animacje
    • 7.3 Sport
    • 8.3 Udogodnienia dla dzieci
  • 8.6
    Pokoje

    • 8.5 Czystość
    • 8.9 Wielkość
    • 8.8 Wyposażenie
    • 8.3 Łazienka
  • 8.2
    Posiłki

    • 8.7 Ilość
    • 8.2 Jakość i smak
    • 8.3 Obsługa/serwis
    • 7.4 Urozmaicenie
  • 8.2
    Położenie

    • 7.0 Atrakcje w okolicy
    • 8.8 Ciche i kameralne położenie
    • 8.8 Możliwości komunikacyjne
    • 9.5 Odleglość od plaży
    • 7.2 Restauracje/bary w okolicy
Zalety hotelu:
  • Bezpośrednio przy hotelu, szeroka, piaszczysta plaża.
  • Bogate atrakcje wodne: kompleks basenów z aquaparkiem (26 zjeżdżalni), plac zabaw w wodzie, sztuczna rzeka.
  • Dla dzieci: brodzik, miniaquapark, miniklub.
  • Hotel zlokalizowany w centrum Nabq Bay, 8 km od lotniska.
Sprawdź oferty z Twojego lotniska
  • Wyjazd z Poznania All Inclusive
    1 990 zł 7 dni / os. Sprawdź
  • Wyjazd z Wrocławia All Inclusive
    1 990 zł 7 dni / os. Sprawdź
Zobacz oferty z innych lotnisk

Opinie

Dodane przez            
 
  • 8,1 / 10

    Jagoda
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Lipiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Rozległy ogród, wiele basenów i atrakcji dla dzieci i dorosłych. Świetne programy animacyjne w dzień i wieczorem.
    • Wady Dość stare pokoje, średniej czystości.

    Mi pobyt w tym hotelu pasował. Standard adekwatny do ceny. Śliczny, zadbany ogród, rozległe baseny , dobre jedzenie w wielu miejscach hotelu, super opieka dla dzieci. Za dolara mieliśmy w super miejscu leżaki z parasolami.

    Opinia dodana: 26 kwietnia 2015
  • 9,7 / 10

    Ania
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Marzec 2015

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Właściwie tylko same zalety! !
    • Wady Prawie sami Rosjanie!

    Byłam w tym hotelu w marcu i muszę przyznać, że był to super wybór. Pokój o bardzo wysokim standarcie (polecam nr 3101) ,Aqua park już dość stary, ale moja corcia zachwycona! Plaża bez zastrzeżeń, od 24.03. Otworzyli hotelowy pomost.Jedzenie bardzo smaczne. Obsługa miła i uprzejma .Jedyny minus to animacje tylko dla Rosjan, ale myślę, że to taki czas, że polskich animatorów jeszcze nie było. Ogólnie wakacje super i szczerze polecam ten hotel.

    Opinia dodana: 13 kwietnia 2015
  • 6,7 / 10

    Klient Wakacje.pl

    michał
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Marzec 2015

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety blisko morza duza ilosc basenów
    • Wady hotel stary lata swietnosci ma za soba ale nie jest zle

    hotel ok ma kilka dylematów w postaci kiepskiego wykonczenia zwłaszcza dedali na aqua parku gdzie przebywa sie z dziecmi animacje tylko po rosyjsku zero angielskiego hotel dla Rosjan jedzenie wrecz wydzielaja i to w dosłownym znaczeniu tego słowa od 1 do 10 daje 7

    Opinia dodana: 12 marca 2015
  • 7,0 / 10

    Klient Wakacje.pl

    KASIA
    Grupa przyjaciół
    Pobyt: Luty 2015

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety BLISKO PLAZY CUDNY AQUAPARK ŚWIETNE BASENY
    • Wady NIESTETY ALE BRUD SZCZEGÓLNIE W ŁAZIENKACH

    OGÓLNIE HOTEL BARDZO FAJNY BYLISMY Z BIURA SUN&FUN PO PRZYJEŹDZIE OTRZYMALISMY POKOJE OKROPNE BRUD I SMRÓD JAK Z KANLIZACJI SZCZEGOLNIE ŁAZIENKI ZAPUSZCZONE NASTĘPNEGO DNIA PO ZROBIENIU AWANTURY OTRZYMALISMY POKOJE WIEKSZE I ZDECYDOWANIE LEPIEJ POSPRZATANE POLECAM POKOJE P W BUDYNACH PRZY BASENIE MAŁYM Z WODĄ PODGRZEWANA , JEDZENIE BARDZO DOBRE I UROZMAICONE MAŁO OWOCÓW I CIAST ALE KAZDY ZNAJDZIE COŚ DLA SIEBIE GENERALNIE JEDZENIA PEŁNO BO I NA PLAŻY I W AQUAPARKU ANIMACJE SUPER POLECAM DLA RODZIN Z DZIEĆMI

    Opinia dodana: 17 lutego 2015
  • 9,0 / 10

    Marzena z rodziną
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Luty 2015

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Super Aqua Park, dobre położenie blisko morza, super obsługa, super animacje dla dzieci i dorosłych :), wysoki standard czystości hotelu i obiektu,
    • Wady łazienki mogłyby być lepsze, ale nie jest źle,

    Podczas pobytu nie spotkało nas nic przykrego, doskonały hotel dla rodzin z dziećmi, bardzo miła obsługa, ładna rafa, aczkolwiek trzeba iść ok. 300 m., cała moja rodzina jest bardzo zadowolona z pobytu w tym hotelu. Szczerze polecam.

    Opinia dodana: 04 lutego 2015
  • 4,5 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Małgosia
    Para
    Pobyt: Październik 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi

    Pokój mieliśmy ładny ale dopiero za 4 podejściem,, pierwszy pokój z 3 łóżkami pojedynczymi i z mężem i musieliśmy spać osobno,, na drugi dzień zgłosiłam na recepcji i za trzecim podejściem dostaliśmy pokoj ladny i z loże małżeńskim. Jedzenie kiepskie i nieurozmaicone,,zero sosów i zup,,poprostu do niczego..

    Opinia dodana: 19 października 2014
  • 7,5 / 10

    Klient Wakacje.pl

    GOSIA
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Sierpień 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi

    Hotel ogólnie ok ale byliśmy w lepszym.Można pojechać raz i już tam nie wracać.

    Opinia dodana: 15 października 2014
  • 8,8 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Gosia
    Grupa przyjaciół
    Pobyt: Wrzesień 2014

    • Poleca hotel dla
    • Aktywnych
    • Zalety różnorodne jedzenie duże baseny własna plaża miła obsługa
    • Wady brak odnowionych łazienek

    Polecam ten hotel wszystkim. Fakt, można znaleźć kilka spraw, które będą nam przeszkadzać np. brak żarówki w lampie lub niedziałającą lodówka w pokoju, ale uwierzcie, ze informując o tym obsługę pokojów, bardzo szybko wszystko będzie naprawione. Posiłki różnorodne i każdy znajdzie coś dla siebie. Można jeść ponad miarę, ale czy po to jedzie się na takie wczasy? Czasem wystoi się w kolejce po świeżo zrobioną jajecznicę, ale przecież hotel nie będzie zatrudniał 10 kucharzy do robienia jednej jajecznicy na śniadanie. Bądźcie wyrozumiali. W przyszłym roku wracam do tego hotelu ponownie, bo naprawdę warto!!!

    Opinia dodana: 28 września 2014
  • 2,2 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Monika
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Sierpień 2014

    • Zalety Animatorzy

    Hotel przy plaży, ale w morzu wody jest tylko do kolan, stąd woda jest gorąca, więc o przyjemności z morskiej kąpieli należy zapomnieć. Brud w pokojach, restauracjach i toaletach na obiekcie. W restauracjach ręce przyklejały się do stołu, szklanki, kieliszki ciągle niedomyte . Codzienny brak talerzy i filiżanek to standard. Z dużym prawdopodobieństwem naczynia jednorazowe były używane ponownie. W barach notorycznie brakowało podstawowych napojów (piwo, sprite, nestea). Jednym słowem obiekt nieprzygotowany na taką liczbę gości. Kelnerzy i barmani, z wyjątkiem 2 panów bardzo nieprzyjemni, niektórzy wręcz aroganccy. Pojęcie all inclusive to spore nadużycie w tym hotelu. Znajomi, którzy byli z nami postanowili wystawić pozytywną opinię po powrocie, śmiejąc się, że czemu innym ma być lepiej. Z powątpiewaniem więc czytam wszystkie pozytywne opinie o tym hotelu. Ja piszę otwarcie: odradzam.

    Opinia dodana: 02 września 2014
  • 4,9 / 10

    Monika
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Sierpień 2014

    • Zalety Animatorzy
    • Wady obsługa, brud, restauracje i bary nieprzygotowane na taką liczbę gości

    Wszechobecny brud: w pokojach, restauracjach i toaletach na obiekcie. Brak chłodnej wody w kranach, w godzinach szczytu (po zamknięciu basenu, a przed kolacją) to woda w ogóle nie leciała albo bardzo małym strumieniem. Przez 11 dni pobytu podłoga na balkonie została zamieciona 1 raz. Restauracje obrzydliwe wręcz pod względem czystości. Ręce przyklejały się do stołu, szklanki kieliszki zawsze niedomyte (a może w ogóle niemyte). Codzienny brak talerzy i filiżanek to standard. Restauracje nieprzygotowane na taką liczbę gości. Kelnerzy i barmani, z wyjątkiem 2 panów bardzo nieprzyjemni, niektórzy wręcz chamscy. W pokoju nie działał telewizor, lampka nocna, sejf, słuchawka prysznicowa. Potwierdzam pozytywne opinie o animatorach: Heniek, Monika, Iza, Chocolate - WSPANIALI!

    Opinia dodana: 27 sierpnia 2014
1 2 3 4 5 ... 23
Byłeś w tym hotelu? Podziel się opinią z innymi