8,0 / 10

Dobry
Stella Palace
Grecja / Kreta

Stella Palace: teren hotelu

Zobacz na mapie

Ocena na podstawie 14 opinii

Stosunek jakosci do ceny: ADEKWATNY

Szczegółowe oceny
  • 8.0
    Hotel

    • 9.0 Basen
    • 7.8 Obsługa
    • 7.8 Rozrywka i animacje
    • 7.1 Sport
    • 8.0 Udogodnienia dla dzieci
  • 8.3
    Pokoje

    • 8.6 Czystość
    • 7.5 Łazienka
    • 8.4 Wielkość
    • 8.4 Wyposażenie
  • 7.0
    Położenie

    • 5.6 Atrakcje w okolicy
    • 8.0 Ciche i kameralne położenie
    • 6.8 Możliwości komunikacyjne
    • 8.4 Odleglość od plaży
    • 6.4 Restauracje/bary w okolicy
  • 8.0
    Posiłki

    • 8.4 Ilość
    • 8.1 Jakość i smak
    • 8.2 Obsługa/serwis
    • 7.1 Urozmaicenie
Zalety hotelu:
  • Ładny basen
  • Przestronne pokoje
  • Obfite posiłki
  • Świetna obsługa kelnerska

Opinie

Dodane przez      
 
  • 9,2 / 10

    mirek
    Para
    Pobyt: Lipiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Szukających luksusu
    • Zalety hotel godny polecenia.
    • Wady częste przypadki przetransferowania na 1 dobe do pobliskiego hotelu Europa.

    wspaniały hotel same plusy .jedynym mankamentem jest częsty brak miejsca na jedną dobę . sam tego doświadczyłem,zrekompensowano mi tę niedogodność darmowym samochodem na 1 dzień.posiłki rewelacja ,podam 1 przykład ,na rybnej kolacji naliczyłem 11 rodzajów potraw rybnych,nie licząc drobnicy tzn ślimaków ,krewetek itp.dodam że jestem wymagającym wczasowiczem.poprostu super!!!!!!!!

    Opinia dodana: 16 lipca 2014
  • 8,8 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Paulina
    Para
    Pobyt: Styczeń 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi

    byliśmy w tym hotelu w czerwcu 2010 i wróciliśmy bardzo zadowoleni - nie było się do czego przyczepić. Pokoje przestonne i czyste, często sprzątane, ręczniki wymieniane każdego dnia. Basen zadbrany. W naszym turnusie nie bylo polskich animatorek ale nam to nie przeszkadzało, ekipa animatorów która była prowadziła animacje w jezyku angielskim. Jedzenie smaczene, zróżnicowane i w dużych ilościach - każdy może najeść się do syta. Jedynym minusem był obowiązek dla panów zakładaniua długich spodni na kolacje, o czym mój mąż zapomniał, ale porozmawialiśmy z dyrektorem hotelu i darowali nam zakup długich spodni na miejscu :) Ogólnie bylismy zadowoleni i planujemy wrócić tam w tym roku już z dzieckiem. Cicha okolica, mało rozrywek, ale jesli ktoś planuje wypocząć na urlopie to idealne miejsce.

    Opinia dodana: 11 stycznia 2014
  • 5,3 / 10

    TOMEK
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Czerwiec 2013

    Uwaga, w cenie 5 gwiazdkowego hotelu palace, kwaterują w 4gwiazdkowych pokojach villige (z powodu braku miejsc). Recepcja bardzo niechętna pomocy, zdecydowanie odradzam, w porównaniu do turcji (byliśmy w dwóch róznych hotelach) tragedia.

    Opinia dodana: 20 czerwca 2013
  • 8,9 / 10

    Monika
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Lipiec 2012

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi

    Z zaskoczeniem czytałam kiepskie opinie o hotelu. Obiekt składa sie z dwóch części, Palace i Mare. My byliśmy w części Palace i byliśmy bardzo zadowoleni. W hotelu byla bardzo przyjazna atmosfera, a dla mnie to jedno z ważniejszych kryteriów wyboru hotelu. Pokoje bez zarzutu, czyste, ładne. Jedzenia dużo. Bardzo fajne baseny. Hotel nowiutki, przestronny. Jeden z lepszych hoteli w Grecji, w których byliśmy, a wyjeżdżamy często. Być może opinie dotyczyły części Stella Village która jest już zgryziona zębem czasu. Baseny małe, pokoje proszące się o pilny remont. Niby ten sam hotel, a różnica trzech gwiazdek.

    Opinia dodana: 17 marca 2013
  • 8,8 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Paulina
    Para
    Pobyt: Sierpień 2011

    Autor nie dodał opinii tekstowej

    Opinia dodana: 11 października 2011
  • 8,5 / 10

    Diablo
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Sierpień 2011

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi, ceniących spokój

    Do hotelu Stella Pallace pojechałem z biurem podróży Ecco Holiday. Hotel wyglądał tak, jak został zaprezentowany w katalogu tzn. miał kilka basenów w tym również brodziki dla dzieci,pokoje były dosyć przestronne, hotel położony wśród zieleni. Codziennie rano obsługa sprzątała wokół basenów,systematycznie wymieniała ręczniki w pokojach, 2 razy w tygodniu zmieniano pościel. Jedzenie w restauracji bardzo urozmaicone, miła obsługa rozmawiająca również po polsku. Gorąco polecam, zwłaszcza dla rodzin z dziećmi!! Jedyny i zarazem największy minus to rezydentki hotelu, które są niezbyt uprzejme oraz nie są skore do pomocy przy załatwianiu spraw związanych z pobytem.

    Opinia dodana: 19 września 2011
  • 7,6 / 10

    Stanisław Tomaszewski

    FAWORYZOWANI SĄ TURYŚCI FRANCUSCY , DLA POLAKÓW BRAK ANIMACJI A JEŻELI SĄ TO STRASZNIE WYMUSZONE , Z FRANCUZAMI BAWI SIĘ CAŁA ELITA JAK RÓWNIEŻ REZYDENT HOTELU,DYSKOTEKI W STELLA VILLAGE GDZIE JEST ON TYLKO DOSTAWKĄ DO PALLACE ALE TAM DLA FRANCUZÓW ALL INCLUSIVE ISTNIEJE CHYBA DO RANA, MY NATOMIAST JESTEŚMY ZBYWANI,,,,,,NIE POLECAM , SĄ LEPSZE HOTELE ZA TĄ KASĘ GDZIE JESTEŚMY TRAKTOWANI NA RÓWNI Z INNYMI GOŚĆMI

    Opinia dodana: 07 maja 2011
  • 8,8 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Ad@m

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi

    Autor nie dodał opinii tekstowej

    Opinia dodana: 28 grudnia 2010
  • 4,3 / 10

    gacoperz@gmail.com
    Para
    Pobyt: Czerwiec 2010

    Pokoje sprzątane codziennie ale po łebkach. Ręczniki kąpielowe za kaucją które można TYLKO raz wymienić podczas pobytu. All inclusive jest taki, ze już nigdy nie zamówię w hotelu tej op... reszta ze względu na obszerność znajduje się tu: http://pokazywarka.pl/7zeyvh-2/

    Opinia dodana: 06 sierpnia 2010
  • 6,7 / 10

    ziuta
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Maj 2010

    • Poleca hotel dla
    • Ceniących spokój

    Autor nie dodał opinii tekstowej

    Opinia dodana: 06 lipca 2010
Byłeś w tym hotelu? Podziel się opinią z innymi