7,7 / 10

Dobry
Stella Palace
Grecja / Kreta

Stella Palace: basen

Zobacz na mapie

Ocena na podstawie 18 opinii

Stosunek jakości do ceny: PONIŻEJ OCZEKIWAŃ

Szczegółowe oceny
  • 7.7
    Hotel

    • 8.4 Basen
    • 7.6 Obsługa
    • 7.6 Rozrywka i animacje
    • 6.9 Sport
    • 7.7 Udogodnienia dla dzieci
  • 7.5
    Pokoje

    • 7.9 Czystość
    • 7.5 Wielkość
    • 7.7 Wyposażenie
    • 6.9 Łazienka
  • 6.8
    Położenie

    • 5.8 Atrakcje w okolicy
    • 7.6 Ciche i kameralne położenie
    • 6.8 Możliwości komunikacyjne
    • 7.9 Odleglość od plaży
    • 6.3 Restauracje/bary w okolicy
  • 7.9
    Posiłki

    • 8.2 Ilość
    • 8.1 Jakość i smak
    • 8.1 Obsługa/serwis
    • 7.3 Urozmaicenie
Zalety hotelu:
  • Dla dzieci: 2 brodziki, miniklub i plac zabaw.
  • Doskonała lokalizacja: tylko 200 m do centrum Analipsi i 4 km do rozrywkowego Hersonissos.
  • Bezpośrednio przy hotelu prywatna, piaszczysto-żwirowa plaża.
  • Przestronne pokoje
Sprawdź oferty z Twojego lotniska
  • Wyjazd z Katowic All Inclusive
    1 629 zł 4 dni / os. Sprawdź
  • Wyjazd z Warszawy - Chopin All Inclusive
    2 060 zł 7 dni / os. Sprawdź
Zobacz oferty z innych lotnisk

Opinie

Dodane przez        
 
  • 9,2 / 10

    Karolina
    Grupa przyjaciół
    Pobyt: Maj 2014

    • Poleca hotel dla
    • Aktywnych
    • Zalety Dużo basenów, bardzo dobre jedzenie, dużo i bardzo urozmaicone, jedzenie podawane praktycznie przez 15 h w różnych barach i restauracjach nie do przejedzenia idealny dla rodzin z dziećmi jak również dla par jak i grupy przyjaciół
    • Wady Nie znalazłam

    Hotel bardzo ładny nie można się tam nudzić. Pyszne jedzenie i bardzo dużo i bardzo urozmaicone. Jeść można od rana do późnej nocy non stop trzeba tylko zmieniać bary i restauracje. W hotelu dwie restauracje tematyczne. Osobiście polecam tą przy kapliczce. Rewelacyjne jedzenie. Całą wyspę można objechać samochodem. Gorąco polecam wycieczkę jeepami na drugą stronę wyspy. Super widoki i morze ciepłe,błękitne. Jedeny minus to daleko od miasta. W okolicy jest małe miasteczko z kolorowymi domkami, kapliczkami. Przy plaży w małej kapliczce pewna para brała ślub wyglądało to bajecznie!!!!Codziennie wieczorem mnóstwo animacji dla małych i dużych. No i oczywiście jest też dyskoteka można poszaleć, ale nie jest głośno osoby z dziećmi mogą spać w ciszy. Dyskoteka jest w innej części hotelu i nikomu nie przeszkadza.Hotel doskonale nadaje się dla rodzin z dziećmi, młodych lubiących poszaleć, dla tych co chcą odpocząć. Najlepsze jest to że nikt nikomu nie przeszkadza.Uwaga!!! W restauracji są wyparzacze do butelek dla dzieci super. Polecam wieczorami bar przy recepcji robią tam obłędne drinki. Na pewno jeszcze tam wrócę. Hotel zasługuje na 5 gwiazdek!!!!!

    Opinia dodana: 25 czerwca 2015
  • 6,9 / 10

    Karolina
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Czerwiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Duzo basenów,amfiteatr(codzienne przedstawienia),plac zabaw dla dzieci.Brodzik dla dzieci ze statkiem pirackim. Polskie animacje.
    • Wady rezydentka neckermanna która gdy poprosilismy ją o pomoc w znalezieniu lekarza odmówiła bo podobno to nie lezy w jej obowiazkach i nie moze nam pomóc!To skutecznie odstraszyło nas od biura neckermann

    Byliśmy w tym hotelu w czerwcu 2014 wraz z dwójką dzieci.Mieliśmy świetnie położony pokój bezpośrednio z wyjściem na basen.Pokój byl duży,miał lodówke,sejf,klimatyzację.Sprzątany był codziennie.Ręczniki były wymieniane codziennie(tylko te które były rzucane na podłogę). Jedzenie urozmaicone.Wieczory tematyczne.Lekarz w hotelu obok-stella village.Niestety położenie hotelu kiepskie(obok hotelu oprócz tawerny i 3 sklepików nie ma nic).Plusem był przystanek pociągu którym za niewielką opłatą można było się dostac do Hersonisos. Plaża fatalna,malutka z ciemnym gruboziarnistym piaskiem.Ogólnie pobyt wspominamy bardzo dobrze,ale z neckermanna już nie skorzystamy.

    Opinia dodana: 28 grudnia 2014
  • 5,6 / 10

    pawel kasza
    Grupa przyjaciół
    Pobyt: Maj 2014

    Uwaga na bardzo częste zakwaterowanie w hotelu obok czyli stella village ktory jest częścią stella pallace. Tam pokoje zasługują na 1!!!!

    Opinia dodana: 15 października 2014
  • 4,8 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Marek Maździarz
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Wrzesień 2014

    Niestety biuro podróży wprowadziło nas ewidentnie w błąd. Na stronie internetowej hotel figurował jako 5-cio gwiazdkowy a zostaliśmy zakwaterowani w czymś co miało standard kiepskiego akademika. 2 razy musieliśmy zmieniać pokój!!!!! W trakcie telefonicznego zamawiania wyjazdu konsultantka zapewniała( na moje wyraźne pytanie), że będziemy w hotelu Stella Palace a na miejscu zakwaterowano nas w hotelu Stella Village!!!! ( o 2 klasy gorszy) - mam nadzieję, że ta rozmowa została nagrana. Na dodatek lot powrotny był opóźniony o ponad 5 godzin!!!!!!! Były to zdecydowanie najgorsze wakacje w naszym życiu. Właśnie przygotowujemy z prawnikiem reklamację, a w przypadku jej nie uwzględnienia skierujemy sprawę na drogę sądową.

    Opinia dodana: 10 października 2014
  • 9,2 / 10

    mirek
    Para
    Pobyt: Lipiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Szukających luksusu
    • Zalety hotel godny polecenia.
    • Wady częste przypadki przetransferowania na 1 dobe do pobliskiego hotelu Europa.

    wspaniały hotel same plusy .jedynym mankamentem jest częsty brak miejsca na jedną dobę . sam tego doświadczyłem,zrekompensowano mi tę niedogodność darmowym samochodem na 1 dzień.posiłki rewelacja ,podam 1 przykład ,na rybnej kolacji naliczyłem 11 rodzajów potraw rybnych,nie licząc drobnicy tzn ślimaków ,krewetek itp.dodam że jestem wymagającym wczasowiczem.poprostu super!!!!!!!!

    Opinia dodana: 16 lipca 2014
  • 8,8 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Paulina
    Para
    Pobyt: Styczeń 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi

    byliśmy w tym hotelu w czerwcu 2010 i wróciliśmy bardzo zadowoleni - nie było się do czego przyczepić. Pokoje przestonne i czyste, często sprzątane, ręczniki wymieniane każdego dnia. Basen zadbrany. W naszym turnusie nie bylo polskich animatorek ale nam to nie przeszkadzało, ekipa animatorów która była prowadziła animacje w jezyku angielskim. Jedzenie smaczene, zróżnicowane i w dużych ilościach - każdy może najeść się do syta. Jedynym minusem był obowiązek dla panów zakładaniua długich spodni na kolacje, o czym mój mąż zapomniał, ale porozmawialiśmy z dyrektorem hotelu i darowali nam zakup długich spodni na miejscu :) Ogólnie bylismy zadowoleni i planujemy wrócić tam w tym roku już z dzieckiem. Cicha okolica, mało rozrywek, ale jesli ktoś planuje wypocząć na urlopie to idealne miejsce.

    Opinia dodana: 11 stycznia 2014
  • 5,3 / 10

    TOMEK
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Czerwiec 2013

    Uwaga, w cenie 5 gwiazdkowego hotelu palace, kwaterują w 4gwiazdkowych pokojach villige (z powodu braku miejsc). Recepcja bardzo niechętna pomocy, zdecydowanie odradzam, w porównaniu do turcji (byliśmy w dwóch róznych hotelach) tragedia.

    Opinia dodana: 20 czerwca 2013
  • 8,9 / 10

    Monika
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Lipiec 2012

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi

    Z zaskoczeniem czytałam kiepskie opinie o hotelu. Obiekt składa sie z dwóch części, Palace i Mare. My byliśmy w części Palace i byliśmy bardzo zadowoleni. W hotelu byla bardzo przyjazna atmosfera, a dla mnie to jedno z ważniejszych kryteriów wyboru hotelu. Pokoje bez zarzutu, czyste, ładne. Jedzenia dużo. Bardzo fajne baseny. Hotel nowiutki, przestronny. Jeden z lepszych hoteli w Grecji, w których byliśmy, a wyjeżdżamy często. Być może opinie dotyczyły części Stella Village która jest już zgryziona zębem czasu. Baseny małe, pokoje proszące się o pilny remont. Niby ten sam hotel, a różnica trzech gwiazdek.

    Opinia dodana: 17 marca 2013
  • 8,8 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Paulina
    Para
    Pobyt: Sierpień 2011

    Autor nie dodał opinii tekstowej

    Opinia dodana: 11 października 2011
  • 8,5 / 10

    Diablo
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Sierpień 2011

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi, ceniących spokój

    Do hotelu Stella Pallace pojechałem z biurem podróży Ecco Holiday. Hotel wyglądał tak, jak został zaprezentowany w katalogu tzn. miał kilka basenów w tym również brodziki dla dzieci,pokoje były dosyć przestronne, hotel położony wśród zieleni. Codziennie rano obsługa sprzątała wokół basenów,systematycznie wymieniała ręczniki w pokojach, 2 razy w tygodniu zmieniano pościel. Jedzenie w restauracji bardzo urozmaicone, miła obsługa rozmawiająca również po polsku. Gorąco polecam, zwłaszcza dla rodzin z dziećmi!! Jedyny i zarazem największy minus to rezydentki hotelu, które są niezbyt uprzejme oraz nie są skore do pomocy przy załatwianiu spraw związanych z pobytem.

    Opinia dodana: 19 września 2011
Byłeś w tym hotelu? Podziel się opinią z innymi