7,9 / 10

Dobry
90%
poleca ten hotel
Summer Village
Grecja / Kos

Summer Village: basen

Zobacz na mapie

Ocena na podstawie 11 opinii

Stosunek jakosci do ceny: ADEKWATNY

Szczegółowe oceny
  • 7.3
    Hotel

    • 8.6 Basen
    • 8.4 Obsługa
    • 6.3 Rozrywka i animacje
    • 6.2 Sport
    • 6.9 Udogodnienia dla dzieci
  • 7.8
    Pokoje

    • 8.0 Czystość
    • 7.4 Łazienka
    • 8.5 Wielkość
    • 7.5 Wyposażenie
  • 7.8
    Położenie

    • 7.1 Atrakcje w okolicy
    • 8.9 Ciche i kameralne położenie
    • 8.2 Możliwości komunikacyjne
    • 7.8 Odleglość od plaży
    • 7.1 Restauracje/bary w okolicy
  • 8.8
    Posiłki

    • 9.1 Ilość
    • 8.9 Jakość i smak
    • 8.8 Obsługa/serwis
    • 8.4 Urozmaicenie
Zalety hotelu:
  • Obfite posiłki
  • Bardzo smaczne posiłki
  • Ciche i kameralne położenie
  • Świetna obsługa kelnerska
Sprawdź oferty z Twojego lotniska
  • Wyjazd z Katowic All Inclusive
    1 820 zł 7 dni / os. Sprawdź
  • Wyjazd z Warszawy All Inclusive
    1 820 zł 7 dni / os. Sprawdź
Zobacz oferty z innych lotnisk

Opinie

Dodane przez        
 
  • 8,9 / 10

    Oliwia
    Para
    Pobyt: Sierpień 2014

    • Poleca hotel dla
    • Ceniących spokój
    • Zalety było totalne "róbta co chceta":) basen 24/h właściciel totalny luzak!!polecamy hihi

    Bardzo miły urlop,totalny wypoczynek,zero problemów na miejscu,aczkolwiek na pewno dla ludzi szukajacych spokoju i wyciszenia,szalonym imprezowiczom nie polecamy;)

    Opinia dodana: 06 września 2014
  • 9,2 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Karolina
    Para
    Pobyt: Sierpień 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety - ciche otoczenie - miła obsługa hotelowa - dobre, smaczne jedzenie - różnorodność dań - dostępność komunikacyjna - niedaleko plaży i miasteczka - ładne i schludne pokoje - fajny basen :) - moskitiery w oknach (duży plus)
    • Wady - brzydki zapach ze studzienki, jednakże jest to element towarzyszący turystom nie tylko w tym hotelu, bowiem na KOS każdy ma jeszcze swoje własne szambo. - mała różnorodność alkoholi w ofercie all inclusive

    Hotel położony niedaleko od plaży oraz miasteczka w miejscowości Marmari. Wieczorami open bar (all: piwo, ouzo, cola, fanta, sprite) oraz możliwość zakupienia drinków odplatnie, na których barman nie oszczędza alkoholu ;) Hotel posiada kilka odrębnych segmentów, w których na dole i na górze znajdują się pokoje. Ogólne wrażenie bardzo dobre, obsługa super miła, dania podawane na stołówce bardzo dobre. Duży wybór warzyw, owoców i deserów. Godziny podawania posiłków dostosowane do turystów, pomiędzy obiadem a kolacją długa przerwa :) Można w tym czasie pozwiedzać, pojechać gdzieś. Jedynym mankamentem Marmari jest brak apteki w całej miejscowości, do najbliższej trzeba się udać na Kos (stolicę wyspy) - 2E za osobę za kurs w jedną stronę. Wifi działa w holu recepcji, nad basenem, w barze przybasenowym oraz na stołówce. W pokojach- nie. Uważam, że jest to dobre rozwiązanie, w końcu na urlopie powinno się odpoczywać od udogodnień technicznych :) Klimatyzacja dodatkowo płatna niestety, ale da się bez niej wytrzymać. W oknach balkonowych są zainstalowane moskitiery- SUPER, duży plus za to!

    Opinia dodana: 02 września 2014
  • 7,1 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Ewa
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Sierpień 2014

    Hotel ok, posiłki bardzo dobre, jako minus to niestety brak animacji dla dzieci, brak greckiej muzyki.

    Opinia dodana: 30 sierpnia 2014
  • 8,1 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Radek i Ewa
    Para
    Pobyt: Sierpień 2014

    • Poleca hotel dla
    • Par
    • Zalety - położony w spokojnej okolicy - hotel prowadzony przez sympatyczną rodzinę - niezatłoczony basen - sklep wielobranżowy przy hotelu -wypożyczalnia rowerów/motorów/samochodów

    Polecamy dla osób szukających spokoju, odpoczynku, wiejskiego klimatu i atmosfery. Blisko do piaszczystej plaży, woda bez wodorostów. Leżaki płatne, ale znajdują się również wolne przestrzenie do swobodnego leżakowania na kocyku. Polecamy wycieczkę rowerową wzdłuż morza do samego KOS.

    Opinia dodana: 26 sierpnia 2014
  • 9,7 / 10

    adi
    Para
    Pobyt: Sierpień 2014

    • Poleca hotel dla
    • Ceniących spokój
    • Zalety dobre jedzenie,brak animacji,brak atrakcji w pobliżu,brak placu zabaw dla dzieci,cisza i spokój-to czego oczekuję na urlopie
    • Wady pojechałam wypocząć a nie szukać wad

    Poza tym super atmosfera stworzona przez właścicieli, piękna plaża położona 10 minut od hotelu.

    Opinia dodana: 02 sierpnia 2014
  • 8,9 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Maciej
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Lipiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Ceniących spokój
    • Zalety dobre jedzenie, spokojna okolica
    • Wady brak placu zabaw dla dzieci

    Dobra relacja jakości do ceny. Jedzenie dobre, basen ładny, plaża ładna 10 min spacerkiem od hotelu, obsługa bez zarzutu. Jedyny minus to brak placu zabaw dla dzieci, są tylko huśtawki.

    Opinia dodana: 21 lipca 2014
  • 7,7 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Aneta lat 46
    Singiel
    Pobyt: Lipiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Par
    • Zalety Witam.Ogólnie wrażenie dobre,basen czyściutki,jedzenie wyśmienite.Mam jedynie zastrzeżenie do łazienki.Natrysk zapychający się i nadający się do remontu.Nie miałam odwagi stanąć gołą stopą,wyłącznie w butach.Umywalka i toaleta ok.Wieczorami warto wypożyczyć samochód i pojechać do Kos gdzie tetni nocne życie.Warto też podjechać do Kefalos skąd rozpościera się piękny widok.Ogólnie jestem zadowolona.
    • Wady Za ogrodzeniem znajduje się gospodarstwo,gdzie pianie kogutów skutecznie uniemożliwia spokojną noc.Praktycznie nadaje już od 3.30.Trzeba zamykać okna wtedy w pokoju robi się gorąco....chyba,że zamówi się klimatyzację za dodatkową opłatą.

    Witam.Ogólnie wrażenie dobre,basen czyściutki,jedzenie wyśmienite.Mam jedynie zastrzeżenie do łazienki.Natrysk zapychający się i nadający się do remontu.Nie miałam odwagi stanąć gołą stopą,wyłącznie w butach.Umywalka i toaleta ok.Wieczorami warto wypożyczyć samochód i pojechać do Kos gdzie tetni nocne życie.Warto też podjechać do Kefalos skąd rozpościera się piękny widok.Ogólnie jestem zadowolona.

    Opinia dodana: 20 lipca 2014
  • 7,5 / 10

    Aga
    Singiel
    Pobyt: Lipiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Ceniących spokój
    • Zalety Dobra baza wypadowa dla zwiedzających na własną rękę, spokój, cisza.
    • Wady Mało atrakcji dla gości typu muzyka na żywo, animacje w ciągu dnia, itp.

    Hotel Summer Village w Marmari na wyspie Kos jak najbardziej godny polecenia.Mimo swoich 3 gwiazdek pod wieloma względami zasługuje na więcej. Czysto, niezwykle sprawna obsługa zwłaszcza w recepcji (Irene :)). Właściciele pełni troski o gości i ich wygodę, pomocni, wszyscy mówią po angielsku. Jedzenie pyszne i dużo, kelnerzy uwijają się jak mogą, nie ma kolejek na stołówce. Jest zawsze ciepła woda. Bezpłatne Wi-Fi w Lobby i w barze. Jest komputer z dostępem do internetu- również bezpłatnie. UWAGA na fatalnego rezydenta: Wojciech Schaschowitz/ Neckermann. Niczego z nim nie ustalajcie, żadnych wycieczek fakultatywnych z tym Panem- zostaniecie na lodzie. Ten człowiek to jeden wielki problem i zwykle niczego nie wie. Zero pomocy z jego strony. KOSZMAR a nie rezydent!!! Nie odbiera telefonu w razie problemów.

    Opinia dodana: 10 lipca 2014
  • 4,3 / 10

    Wojtek
    Para
    Pobyt: Lipiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Ceniących spokój
    • Zalety -
    • Wady -

    Da się żyć ale bez żadnych fajerwerków. Turcja jest fajna a hotel nie jest tragiczny ale przy tej cenie to trochę za mało.

    Opinia dodana: 09 lipca 2014
  • 6,4 / 10

    Rodzina
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Czerwiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Ceniących spokój

    Ogólnie hotel i obsługa hotelowa w porządku. Hotel położony na uboczu. Polecam dla osób ceniących spokój i lubiących przesiadywać w hotelowym barze.

    Opinia dodana: 06 lipca 2014
Byłeś w tym hotelu? Podziel się opinią z innymi