7,9 / 10

Dobry
93%
poleca ten hotel
Summer Village
Grecja / Kos

Summer Village: basen

Zobacz na mapie

Ocena na podstawie 16 opinii

Stosunek jakosci do ceny: ADEKWATNY

Szczegółowe oceny
  • 7.4
    Hotel

    • 8.4 Basen
    • 8.1 Obsługa
    • 6.6 Rozrywka i animacje
    • 6.5 Sport
    • 7.1 Udogodnienia dla dzieci
  • 7.7
    Pokoje

    • 7.9 Czystość
    • 7.3 Łazienka
    • 8.3 Wielkość
    • 7.4 Wyposażenie
  • 8.0
    Położenie

    • 7.4 Atrakcje w okolicy
    • 8.8 Ciche i kameralne położenie
    • 8.1 Możliwości komunikacyjne
    • 8.0 Odleglość od plaży
    • 7.5 Restauracje/bary w okolicy
  • 8.6
    Posiłki

    • 8.8 Ilość
    • 8.8 Jakość i smak
    • 8.6 Obsługa/serwis
    • 8.3 Urozmaicenie
Zalety hotelu:
  • Ciche i kameralne położenie
  • Obfite posiłki
  • Bardzo smaczne posiłki
  • Świetna obsługa kelnerska
Sprawdź oferty
  • Ecco Holiday
    1 902 zł 7 dni / os. Sprawdź
Zobacz wszystkie oferty

Opinie

Dodane przez          
 
  • 8,9 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Kasia
    Para
    Pobyt: Sierpień 2014

    • Poleca hotel dla
    • Ceniących spokój
    • Zalety dobre jedzenie, czysto, miła obsługa, kameralnie
    • Wady trzeba dojść kawałek do plaży

    Ja i mój chłopak byliśmy bardzo zadowoleni z pobytu w hotelu. Za tą cenę i jak na trzy gwiazdki super. Pokoje są w porządku, nic nie brakuje, czysto. Jedyny minus dla mnie to zasłonka pod prysznicem w łazience, zamiast normalnej kabiny. Nie wypowiem się co do działania klimatyzacji, bo nie wykupiliśmy jej, mimo pobytu w sierpniu nie potrzebowaliśmy. W pokoju byliśmy głównie wieczorem, kiedy przy otwartym balkonie było ok. Jedzenie pyszne, według mnie wybór na tyle duży, że każdy coś powinien sobie dobrać. Do plaży idzie się ok 10 min, nie jest to jakiś problem. Generalnie polecam hotel osobom, którym zależy na spokojnym wypoczynku, bez imprez w hotelu. Chętnie bym tam wróciła.

    Opinia dodana: 16 października 2014
  • 7,0 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Krzysztof
    Para
    Pobyt: Październik 2014

    • Poleca hotel dla
    • Ceniących spokój
    • Zalety dużą zaletą hotelu jest jedzenie, szczególnie kolacje na których serwowane są także greckie specjały. Smacznie i ciekawe smaki. Spory wybór również dla wegetarian.
    • Wady Łazienki. Wymagają gruntownego remontu.

    Grecja to dość brudny i zaniedbany kraj. Nie wiem czy wszechobecny chaos i nieład to przyczyna czy efekt kryzysu. Na tym tle hotel wyróżnia się dość pozytywnie. Fajna baza wypadowa do rowerowych wypraw. Można aktywnie wypocząć. Polecam wyprawę do Zia i do term (na południe od KOS) świetne widoki. Trasa rowerowa raczej dla wymagających.

    Opinia dodana: 12 października 2014
  • 8,2 / 10

    Klient Wakacje.pl

    wiola
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Październik 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Bardzo mili właściciele,obsługa na stołówce super.
    • Wady Mając All w barze można wypić piwo lub wino.Drink Quazo nie do wypicia reszta drinków płatna. Brak placu zabaw dla dzieci.

    Ogólne wrażenie bardzo dobre.Pokoje codziennie sprzątane,wymieniane ręczniki.Cisza i spokój.Obsługa miła i pomocna .Jedzenie ok,każdy znajdzie coś dla siebie. .Hotel blisko plaży;) Jak za takie pieniądze polecam.Nasza rezydentka Pani Danusia rewelacja!Zawsze uśmiechnięta i sympatyczna:)-tej rezydentki życzę każdemu:)

    Opinia dodana: 05 października 2014
  • 7,6 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Michal
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Wrzesień 2014

    • Poleca hotel dla
    • Ceniących spokój
    • Wady brak greckiej muzyki

    Byliśmy w tym hotelu na początku września, hotel dla osób ceniących spokojny wypoczynek. Obsługa i właściciele hotelu są naprawdę w porządku. Dobra baza wypadowa do zwiedzania wyspy. W trakcie pobytu dwa razy padało (początek września) ale i tak pogoda super. Do plaży 10-15? drogi (my byliśmy z dzieckiem więc 15?), plaża piaszczysta a woda w morzu cieplutka. Hotel godny polecenia dla osób ceniących rozsądne i umiarkowane ceny przy zakupie wakacji.

    Opinia dodana: 15 września 2014
  • 7,4 / 10

    andrzej
    Grupa przyjaciół
    Pobyt: Wrzesień 2014

    • Poleca hotel dla
    • Ceniących spokój

    Przebywalem "poza sezonem" stad dodatkowe koszty zwiazane z klimatyzacja, calkowity brak animacji, niezbyt sympatyczni barmanii. Smaczne wyzywienie rekompensuje powyzsze niedoskonalosci.Polecam ale nie dluzej jak tydzien.

    Opinia dodana: 13 września 2014
  • 8,9 / 10

    Oliwia
    Para
    Pobyt: Sierpień 2014

    • Poleca hotel dla
    • Ceniących spokój
    • Zalety było totalne "róbta co chceta":) basen 24/h właściciel totalny luzak!!polecamy hihi

    Bardzo miły urlop,totalny wypoczynek,zero problemów na miejscu,aczkolwiek na pewno dla ludzi szukajacych spokoju i wyciszenia,szalonym imprezowiczom nie polecamy;)

    Opinia dodana: 06 września 2014
  • 9,2 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Karolina
    Para
    Pobyt: Sierpień 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety - ciche otoczenie - miła obsługa hotelowa - dobre, smaczne jedzenie - różnorodność dań - dostępność komunikacyjna - niedaleko plaży i miasteczka - ładne i schludne pokoje - fajny basen :) - moskitiery w oknach (duży plus)
    • Wady - brzydki zapach ze studzienki, jednakże jest to element towarzyszący turystom nie tylko w tym hotelu, bowiem na KOS każdy ma jeszcze swoje własne szambo. - mała różnorodność alkoholi w ofercie all inclusive

    Hotel położony niedaleko od plaży oraz miasteczka w miejscowości Marmari. Wieczorami open bar (all: piwo, ouzo, cola, fanta, sprite) oraz możliwość zakupienia drinków odplatnie, na których barman nie oszczędza alkoholu ;) Hotel posiada kilka odrębnych segmentów, w których na dole i na górze znajdują się pokoje. Ogólne wrażenie bardzo dobre, obsługa super miła, dania podawane na stołówce bardzo dobre. Duży wybór warzyw, owoców i deserów. Godziny podawania posiłków dostosowane do turystów, pomiędzy obiadem a kolacją długa przerwa :) Można w tym czasie pozwiedzać, pojechać gdzieś. Jedynym mankamentem Marmari jest brak apteki w całej miejscowości, do najbliższej trzeba się udać na Kos (stolicę wyspy) - 2E za osobę za kurs w jedną stronę. Wifi działa w holu recepcji, nad basenem, w barze przybasenowym oraz na stołówce. W pokojach- nie. Uważam, że jest to dobre rozwiązanie, w końcu na urlopie powinno się odpoczywać od udogodnień technicznych :) Klimatyzacja dodatkowo płatna niestety, ale da się bez niej wytrzymać. W oknach balkonowych są zainstalowane moskitiery- SUPER, duży plus za to!

    Opinia dodana: 02 września 2014
  • 7,1 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Ewa
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Sierpień 2014

    Hotel ok, posiłki bardzo dobre, jako minus to niestety brak animacji dla dzieci, brak greckiej muzyki.

    Opinia dodana: 30 sierpnia 2014
  • 8,1 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Radek i Ewa
    Para
    Pobyt: Sierpień 2014

    • Poleca hotel dla
    • Par
    • Zalety - położony w spokojnej okolicy - hotel prowadzony przez sympatyczną rodzinę - niezatłoczony basen - sklep wielobranżowy przy hotelu -wypożyczalnia rowerów/motorów/samochodów

    Polecamy dla osób szukających spokoju, odpoczynku, wiejskiego klimatu i atmosfery. Blisko do piaszczystej plaży, woda bez wodorostów. Leżaki płatne, ale znajdują się również wolne przestrzenie do swobodnego leżakowania na kocyku. Polecamy wycieczkę rowerową wzdłuż morza do samego KOS.

    Opinia dodana: 26 sierpnia 2014
  • 9,7 / 10

    adi
    Para
    Pobyt: Sierpień 2014

    • Poleca hotel dla
    • Ceniących spokój
    • Zalety dobre jedzenie,brak animacji,brak atrakcji w pobliżu,brak placu zabaw dla dzieci,cisza i spokój-to czego oczekuję na urlopie
    • Wady pojechałam wypocząć a nie szukać wad

    Poza tym super atmosfera stworzona przez właścicieli, piękna plaża położona 10 minut od hotelu.

    Opinia dodana: 02 sierpnia 2014
Byłeś w tym hotelu? Podziel się opinią z innymi