8,4 / 10

Bardzo dobry
93%
poleca ten hotel
Sun Club Side
Turcja / Riwiera Turecka

Sun Club Side: basen, obiekt

Zobacz na mapie

Ocena na podstawie 194 opinii

Stosunek jakosci do ceny: ADEKWATNY

Szczegółowe oceny
  • 7.9
    Hotel

    • 8.2 Basen
    • 8.8 Obsługa
    • 7.3 Rozrywka i animacje
    • 7.1 Sport
    • 8.0 Udogodnienia dla dzieci
  • 8.1
    Pokoje

    • 8.3 Czystość
    • 7.3 Łazienka
    • 8.4 Wielkość
    • 8.5 Wyposażenie
  • 8.6
    Położenie

    • 8.5 Atrakcje w okolicy
    • 8.3 Ciche i kameralne położenie
    • 8.5 Możliwości komunikacyjne
    • 8.4 Odleglość od plaży
    • 9.0 Restauracje/bary w okolicy
  • 8.8
    Posiłki

    • 9.3 Ilość
    • 8.8 Jakość i smak
    • 9.1 Obsługa/serwis
    • 8.1 Urozmaicenie
Zalety hotelu:
  • Obfite posiłki
  • Świetna obsługa kelnerska
  • Duży wybór restauracji i barów w okolicy
  • Bardzo smaczne posiłki
Sprawdź oferty z Twojego lotniska
  • Wyjazd z Katowic All Inclusive
    1 822 zł 7 dni / os. Sprawdź
  • Wyjazd z Poznania All Inclusive
    1 858 zł 7 dni / os. Sprawdź
Zobacz oferty z innych lotnisk

Opinie

Dodane przez        
 
  • 8,4 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Kacper
    Para
    Pobyt: Kwiecień 2012

    • Zalety Wspaniała jakość w stosunku do ceny. Bardzo miły i grzeczna obsługa. Panie sprzątające za mały napiwek potrafią z działać cuda. Lokalizacja.
    • Wady Mały basen.

    Wspaniała jakość w stosunku do ceny. Bardzo miły i grzeczna obsługa. Panie sprzątające za mały napiwek potrafią z działać cuda. Lokalizacja - świetna. Chwila do plaży oraz tuk tuków. Dosłownie tuż przy hotelu jest biuro z wycieczkami fakultatywnymi gdzie Turek prowadzący biuro mówi po Polsku (Polska Żona). Tanie, dobrej jakości wyjazdy (spływ, jeep safari).

    Opinia dodana: 01 kwietnia 2014
  • 4,8 / 10

    anna
    Para
    Pobyt: Sierpień 2013

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi

    Witam spędziliśmy w tym hotelu dwa tygodnie .Wejście do hotelu słabe wręcz dramatyczne jednak po przejściu bramy dość fajny ogród z dużą ilością zieleni.Basen zdecydowanie zamały wręcz przypominający oczko wodne a zjeżdżalnia jest dużo mniejsza niż wyglądała na zdjęciu ITAKI.Przy basenie bardzo mało miejsca co skutkuje poranną rezerwacją . O 9 rano nie ma szans na znalezienie wolnego miejsca.ANIMACJE to zupełna katastrofa od 10 do 23 krzyczy cały czas turek ' ANIMATOR' ,który nie ma pomysłu na to co chce zrobić, pomocnice animatora również żenada a dziewczyna prowadząca fitnes nie ma wcale pojęcia jak go prowadzić ćwiczenia wymyśla z głowy na poczekaniu trwa to góra 10 minut .Faworyzowani są na turyści z rosji i niemiec, mają inny kolor opasek przez co są rozpoznawalni jeżeli ktoś liczy na spokój to na pewno nie w tym hotelu. Pokoje bardzo małe Jedzenie paskudne , śniadania tylko smaczne.Bardzo często zdarzało się że na obiad nie było co zjeść same podgrzewane gotowce z mrożonek w jakiś dziwnych sosach .Jedzenie które było na obiad często było przerabiane na coś innego na kolacje ( pstrąg smażony z obiadu który został był podany na kolacje w jakimś sosie) to jest jeden przykład który podaję a było takich sytuacji naprawdę wiele .Na cały pobyt 2 tygodnie tylko raz był cały kawałek kurczaka Jedynym plusem tego hotelu jest bliskość do ruin starożytnego miasta do którego można pospacerować promenadą przy morzu .Plaża hotelowa nie oznaczona, ciężko na nią trafić Ja osobiście nie polecam tego hotelu dla ludzi którzy chcą odpocząć przy basenie i smacznie sobie zjeść 7,6

    Opinia dodana: 01 września 2013
  • 8,8 / 10

    Kuba
    Para
    Pobyt: Sierpień 2013

    • Poleca hotel dla
    • Par, rodzin z dziećmi, szukających rozrywki

    Super położony hotel. Dużym plusem ogród gdzie każdy może znaleźć kawałek miejsca dla siebie. Nie da się nudzić. Plaża blisko. Spacerując promenadą wiele barów, sklepów, dyskotek. Koniecznie trzeba zwiedzić ruiny Side (amfiteatr, świątynie, agorę), także port. Obsługa hotelu bardzo dobra, miła, zawsze uśmiechnięta i pomocna. W hotelu głównie Niemcy, ale jest też sporo Rosjan i Polaków. Animacje raczej słabe, ale za to można pograć w siatkówkę, piłkę wodną itp. Ogólnie hotel GORĄCO POLECAM !!!

    Opinia dodana: 25 sierpnia 2013
  • 9,8 / 10

    Barbara
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Czerwiec 2013

    • Poleca hotel dla
    • Par, rodzin z dziećmi, ceniących spokój

    Byłyśmy pod koniec czerwca 2013(all inclusive).Super miejsce-szczerze polecam.Czyściutko,przemiła,uczynna obsługa(niezależnie czy dasz napiwek czy nie).Posiłki smaczne,przeogromny wybór dań.Napoje,herbaty,kawy,wina...itd...itp...Ani razu nie nabawiłysmy się niestrawności.Pokoje dość duże,nowe meble,świetnie działająca klima,codziennie sprzatane wymiana ręczników.Mało wczasowiczów-bez jakiegokolwiek tłoku przy basenie czy na plaży.Sejf własny w pokoju za minimalną opłatą.Przepiekna zadbana roslinność w ogrodzie-pan ogrodnik 2xdziennie podlewa,strzyże i sprzata uschłe liście.Po g.23.00 cisza i spokój.Bliski i łatwy dostęp do innych atrakcji-wycieczek,dyskotek,sklepów,restauracji,taxi....

    Opinia dodana: 06 lipca 2013
  • 10 / 10

    JANUSZ
    Para
    Pobyt: Czerwiec 2013

    • Poleca hotel dla
    • Par, szukających rozrywki

    W maju 2013 odpoczywałam w Side z biura podróży Itaka, hotel bardzo fajny, cisza, spokój, posiłki super, obsługa miła i sympatyczna. Polecam zwiedzanie stareg miasta w Side, jest pełne uroku i tajemnic oraz bazaru w Manavgat. Wszystkie inne atrakcje polecam z biura N-KESK?N TOUR( które się mieści po prawej stron?e od hotelu. Efkan (łysy facet), który się zajmuje załatwieniem tego rodzaju atrakcji, mówi po polsku i rosyjsku, idzie go zrozumieć, a jego oferta była o wiele korzystniejsza, niż ta proponowana przez pilota. Ten gość o godz. 22.00, załatwił nam hamam na 10.00 nastepnego dnia i wszystko było super . (kapadocj? 2n? 50 EURO)

    Opinia dodana: 01 lipca 2013
  • 10 / 10

    ASIA
    Para
    Pobyt: Czerwiec 2013

    • Poleca hotel dla
    • Par, szukających rozrywki, szukających luksusu

    Hotel jest położony przy ulicy, na której znajduja się sklepy i restauracje. Bardzo dobre miejsce dla kogoś, kto chce spędzać czas na plaży, a nie w hotelu. Wycieczki wykupiliśmy na miejscu, nie u organizatora, a w biurze N-KESKIN TOUR które znajduje się na ulicy prowadzącej z hotelu na plażę (ostatnie biuro po prawej od hotele). Zapłaciliśmy o 40% taniej niż u organizatora! Wybraliśsmy się z nimi do Kapadocji. Fantastyka! Niesamowita wyprawa i coś, co trzeba koniecznie zobaczyć. Niesamowite widoki i naprawdę wszystko zorganizowane tak jak obiecywali. Przewodnik mowiścy po polsku i świetnie opowiadający o historii, tradycjach i zwyczajach tureckich. Dogadać wszystkie szczegóły można w biurze z Efkanem ( łysy gość), który mówi po angielsku, niemiecku i trochę po polsku i rosyjsku.

    Opinia dodana: 30 czerwca 2013
  • 8,9 / 10

    Kasia
    Para
    Pobyt: Czerwiec 2013

    • Poleca hotel dla
    • Par, szukających rozrywki

    Byłam w tym hotelu maj ogólne wrazenie super to co pisze Pan Dępski (pozdro Marian) już się zmieniło parasole nowe i lezaki też są na plaży.Można również skorzystać z wycieczek polecam Pamakule i Kapadocję a szczególnie Green Canyon.Przestrzegam aby nie kupować wycieczek u rezydentów ponieważ ograbiają polaków z kasy Po prawej stronie od hotelu jest fajne biuro N- KESK?N bardzo miły turek co mówi trochę po polsku ma na imię LYSEGO EFKAN bardzo go polecam u niego za wycieczkę zapłacicie połowe mniej niż u rezydenta coś wiem na ten temat bo kupiłam aż 4 wycieczek i jestem zadowolona a kasa została to że rezydenci mówią że tureckie biura nie mają ubezp to bzdura do kapadocji jeżdzi super turek o imieniu Oktaj co mówi po polsku lepiej niż nie jeden rodzony polak.

    Opinia dodana: 29 czerwca 2013
  • 8,4 / 10

    Kacper
    Para
    Pobyt: Maj 2011

    • Poleca hotel dla
    • Par, aktywnych, nastawionych na zwiedzanie

    Bardzo przyjemny mały hotel. W pełni zasługujący na 3+ z plusem. Nic dodać nic ująć i wymagać za większą cenę. Jedyny minus to Wezyr Holidays, który zakwaterował mnie 1 nocy do bungalowa w innym hotelu bez ciepłej wody, i dziurą w dachu. Wracając do hotelu - genialne położenie. 200m od hotelu Turek mający Polską Żoną i sprzedający wycieczki faklutatywne. Z ręką na sercu polecam. O wiele lepsze aniżeli te od rezydenta. I dużo tańsze.

    Opinia dodana: 15 marca 2013
  • 8,8 / 10

    Ania
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Maj 2012

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi

    B. fajny hotelik. Było czysto, duży teren z trawką do biegania dla 1,5 letniej córeczki, 2 huśtawki, plastikowa zjezdzalnia malutka, mały basen ale z osobnym brodzikiem, animacje w porządku, ale najwaznijsze ze b. blisko promenady, morza, no ogolnie centrum Side. Wychodziło się z hotelu wręcz na samą promenadę, spacerkiem 15 min. do ruin. Aaa i jedzenie super i dużo. No w tej cenie co my mieliśmy urlop, to lepiej nie moglismy trafic. Bylismy z Itaką. Pokoje czyste, łazienka mała, ale zupelnie wystraczająca. Fajne bylo to, że kazdy pokój ma jedno duże łózko i obok pojedyncze. Złączyliśmy te łóżka razem i mielismy mega wielkie łoze i spalismy w trojkę - córka przy ścianie, wręcz w poprzek, a my z mężem wciąż mieliśmy dużo miejsca na swoim łóżku. Zamówiliśmy łóżeczko dziecięce, ale było tak obrzydliwe, że daliśmy sobie z nim spokój. Pogoda w maju 9-16 super. Nie za gorąco średnio 25-27 stopni, ale na tyle cieplo ze kapalismy suie wszyscy w basenie, morzu i opalalismy sie. Czasem w dzien bylo az za cieplo. Chlodniesze wieczory - ale zakladalismy dlugie rekawy i spacerowalismy. Side jest śliczne. Ja polecam!

    Opinia dodana: 05 września 2012
  • 8,4 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Anna

    Pobyt: Grudzień -0001

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi

    B. fajny hotelik. Było czysto, duży teren z trawką do biegania dla 1,5 letniej córeczki, 2 huśtawki, plastikowa zjezdzalnia malutka, mały basen ale z osobnym brodzikiem, animacje w porządku, ale najwaznijsze ze b. blisko promenady, morza, no ogolnie centrum Side. Wychodziło się z hotelu wręcz na samą promenadę, spacerkiem 15 min. do ruin. Aaa i jedzenie super i dużo. No w tej cenie co my mieliśmy urlop, to lepiej nie moglismy trafic. Bylismy z Itaką. Pokoje czyste, łazienka mała, ale zupelnie wystraczająca. Fajne bylo to, że kazdy pokój ma jedno duże łózko i obok pojedyncze. Złączyliśmy te łóżka razem i mielismy mega wielkie łoze i spalismy w trojkę - córka przy ścianie, wręcz w poprzek, a my z mężem wciąż mieliśmy dużo miejsca na swoim łóżku. Zamówiliśmy łóżeczko dziecięce, ale było tak obrzydliwe, że daliśmy sobie z nim spokój. Pogoda w maju 9-16 super. Nie za gorąco średnio 25-27 stopni, ale na tyle cieplo ze kapalismy suie wszyscy w basenie, morzu i opalalismy sie. Czasem w dzien bylo az za cieplo. Chlodniesze wieczory - ale zakladalismy dlugie rekawy i spacerowalismy. Side jest śliczne. Ja polecam!

    Opinia dodana: 05 września 2012
1 2 3 4 5 ... 20
Byłeś w tym hotelu? Podziel się opinią z innymi