0,0 / 10

Średnia ocena
Telemachos
Grecja / Korfu

Telemachos

Ocena na podstawie 0 opinii

Stosunek jakosci do ceny: PONIŻEJ OCZEKIWAŃ

Szczegółowe oceny
  • 4.6
    Hotel

    • 5.5 Basen
    • 4.0 Obsługa
    • 4.9 Rozrywka i animacje
    • 3.9 Sport
    • 4.5 Udogodnienia dla dzieci
  • 4.2
    Pokoje

    • 3.4 Czystość
    • 3.8 Łazienka
    • 5.8 Wielkość
    • 3.8 Wyposażenie
  • 5.8
    Położenie

    • 4.9 Atrakcje w okolicy
    • 6.3 Ciche i kameralne położenie
    • 6.4 Możliwości komunikacyjne
    • 4.9 Odleglość od plaży
    • 6.3 Restauracje/bary w okolicy
  • 4.7
    Posiłki

    • 6.0 Ilość
    • 4.6 Jakość i smak
    • 4.0 Obsługa/serwis
    • 4.1 Urozmaicenie

Opinie

Dodane przez      
  • 2,0 / 10

    karej
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Lipiec 2013

    hej!!!napiszę swoja opinię aby ostrzec wszystkich ktorzy maja zamiar sie wybrac do tego Hotelu!Nie polecam tego Hotelu o ile tak go mozna nazwac bo w celi w wiezieniu maja lepiej niz pokoje w tym Hotelu......Wybralam sie z rodzina na wakacje do Corfu i zarezerwowalismy ten ze Hotel na zdjeciach az tak zle nie wygladam wiadomo bylo ze nie ma sie spodziewac luksusów ale ze az taka nora to bedzie !!!!ale do rzeczy 2 tyg temu trafilismy do tego hotelu juz sama recepcja nie wygladala zachęcajaco ale bylam dobrej mysli ze moze bedzie dobrze ale jak dostalismy klucze do pokoju i do niego weszlismy to az plakac mi sie zachcialo !!!!dodoam ze bylo nas 3 osoby a pokoj byl bardzo maly ,ŁÓŻKA byle jakie materace brudne ,nie ma tv, lodowki ,kompletnie nic tylko te 3 łózka staly i mały stolik a łazienka jeszcze gorsza brud,grzyb,jakies robactwa,zasłona prysznicowa cała w pleśni ,zlew także ,toaleta brudna zagrzybiala az nie miło sie załatwic ........poprostu szok !!!!!!!!nigdy bym sie takiego czegos nie spodziewala oczywiscie odrazu poszlismy do recepcji i chcielismy zmiane pokoju ale w recepcji nie chcieli tego przyjac do wiadomosci potraktowali nas jak smieci i powiedzieli ze jak nam sie nie podoba drzwi sa otwarte mozemy sie wynosic ....Poszlismy do pokoji jakos przespaliśmy tę noc a rano poszlismy na sniadania a tam kolejny szok naczynia nie domyte ,talerze popekane ,jedzenie wydzielane tzn samemu nie wolno nakladac poprostu masakra jakas jak taki Hotel moze nadal funkcjonowac jak biura podrozy moga go miec w swojej ofercie przeciez to sie nie nadaje do wynajmowania tylko do zburzenia i swinie mozna tam hodowac !!!!!!wiec po sniadaniu poszlismy ponownie do wlascieciela i znowu prosilismy o zmiane pokoju ,ale uslyszelismy ze nie ma takiej opcji i koniec rozmowy wiec nic innego nam nie pozostalo jak poszukac nowego hotelu poszlismy na miasto odrazu znalezlismy hotel nie drogi ale bynajmniej nie w plesni i naprawde hotel byl super a co najsmieszniejsze zaplacilismy polowe mniej co w TELEMACHOS!!

    Opinia dodana: 06 sierpnia 2013
  • 2,7 / 10

    aga
    Para
    Pobyt: Maj 2012

    Codziennie jedzenie takie samo : makaron, ryż i ziemniaki. Jeśli było mięso to był cud. Pokoje brudne, obsługa niemiła, alkohole najgorszej jakości. Do plaży ponad kilometr. Nie polecam tego hotelu.

    Opinia dodana: 04 lipca 2012
  • 3,3 / 10

    Joanna
    Para
    Pobyt: Czerwiec 2010

    Oprócz karaluchów ogólnego brudu,sensacji jelitowych po jedzeniu personel dobrany przypadkowo,dla Polaków nieuprzejmy wręcz segregacja narodowa! Basen mały nie za czysty a teren wokół brudny!Rezydentka pozostawiła gości samych sobie(wersja7+7)zgubiła gości przy wycieczce na kontynent.Pilot po kontynencie bardzo kompetentny ale hotel w centrum Aten straszny! pozostałe ok.

    Opinia dodana: 11 maja 2012
  • 3,4 / 10

    m
    Para
    Pobyt: Lipiec 2011

    Ostrzegamy!!! W hotelu Telemachos dotkliwie pogryzły nas pluskwy. Materace pełne robactwa. Ohyda! Biuro podróży Triada utrzymuje współpracę z tym hotelem mimo tak fatalnych opinii.

    Opinia dodana: 18 sierpnia 2011
  • 4,8 / 10

    Kugo Noss
    Para
    Pobyt: Sierpień 2010

    plus w górach mili ludzie z dobrym swojskim winem, oliwą i orzechami. miła pani w recepcji bardzo pomagała przy planowaniu własnych wycieczek (pani rezydentka za pomoc w wynajeciu samochodu doliczala sobie ok.15 euro). W tej podrozy bardzo zawiodłam sie na triadzie..np. wycieczki bez polskiego przewodnika kosztowały ok. 40 euro średnio (12-15 euro wiecej niz w lokalnych biurach TE SAME WYCIECZKI. )

    Opinia dodana: 29 września 2010
  • 5,1 / 10

    Kugo Noss
    Para
    Pobyt: Sierpień 2010

    Hotel wyjątkowo poniżej oczekiwań. brudno i śmierdząco. Zapachem towarzyszącym - fetor wychodzący wprost z ubikacji. Z ktorej nie tylko się ulatnia ale także wycieka... Brak kocy do przykrycia jedynie 2 prześcieradła. Jedzenie kompletnie bez smaku, choć kucharz (Szkot) miły choć zmęczony. Radzę nie siadać przy oknie, w wersji Hb śniadania są do 9.30, a obiadokolacje od 19.30. Jednak dużego odczucia głodu chodzący tuż za otwartym balkonem szczur (sam bądź z kumplami) może sprawić, że tak oczekiwane stanie się nie do przełknięcia...

    Opinia dodana: 29 września 2010
  • 2,7 / 10

    Monix
    Para
    Pobyt: Lipiec 2010

    Ojjj, duuze przezycie! Wszystkie negatywne opinie sa calkowicie zasluzone! Obsluga jest bardzo zla, a hotel brudny. Po pokojach lataja nie tylko pajaki, ale i karaluchy! Obsluga wydaje klucze do nie posprzatanych pokoi! Czas oczekiwania na sprzatniecie to 2 godziny z miernym rezultatem. Dla gosci z Brytyjskimi paszportami i placacych gotowka, pokoje sa i to sprzatniete, w nowej czesci.. Jednym slowem dyskryminacja! Jest bardzo glosno do poznych godzin, wiec o spaniu mozna zapomniec. Jedzenie kiepskie, brak naczyn i co wiecej kucharz naklada porcje zaleznie od wygladu goscia(jak jestes za chudy to za duzo nie dostaniesz do jedzenia, oj nie..). Do plazy daleko, a przy glownej ulicy nic nie ma.

    Opinia dodana: 12 września 2010
  • 4,6 / 10

    Gucio
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Lipiec 2010

    Je się z wielkim stresem - trzeba pilnować swoich naczyń, bo zabierają bez pytania. Owoce są przez 5 minut, później nikt nie dokłada. Talerze śliskie od detergentów lub tłuszczu. Brak filiżanek na kawę, herbatę - znikają w ciągu 6 sekund. Pokoje brudne, śmierdzące koce. Trzeba zabijać pająki, gąsienice i cykady zanim pójdzie się spać. Brak podjazdu na na walizki - są strome schody, a nikt nie pomoże wnieść bagażu. NIGDY WIECEJ!!!!!

    Opinia dodana: 09 września 2010
  • 4,3 / 10

    Silusienka
    Para
    Pobyt: Sierpień 2010

    Wlasnie wrocila z wakacji w Dassii.Mieszkalam w tym hotelu-TRAGEDIA.Absolutnie nie polecam.Brudne lazienki,mrowki i pajaki,zaslona od prysznica brudna i zplesniala,toaleta w srodku z kamieniem.Pokoje nie sa sprzatane,nieprzyjemny zapach w srodku, posciel brudna-ja mialam slady krwii,reczniki nie sa wymieniane.Obsluga fatalna,jak widza mloda kobiete bez osoby towarzyszacej(mezczyzny) to chca tylko jednego.jedyna zacz jak mi sie podobala to pokaz tanca.czesto podruzuje i bywalam w wielu hotelach ale ten jest NAJGORSZY.biuro podrozy OLIMPIC podczas mojego pobytu zerwalo umowe z hotelem.

    Opinia dodana: 08 września 2010
  • 3,5 / 10

    urlopowiczka
    Para
    Pobyt: Lipiec 2010

    Właśnie wróciłam z Korfu i miałam nieprzyjemność mieszkać w tym czymś, nazwanym hotelem. Tragedia i porażka. Smród z kanalizacji, brak klimy (za opłatą 50 euro za tydzień!!), w łazienkach grzyb na ścianie, pościel brudna, obsługa to chyba jakieś przypadkowe osoby, widziałam jak barman przepycha wc, kpina!!!!!!!! kucharki to również pokojówki. Jedzenie znośne ale szału nie ma. Przy basenie banda pijanych angoli 18h na dobę. W folderach hotel ma 3 gwiazdki ale obsługa z recpcji twierdzi że hotel ma 2. Kpina i żenada.

    Opinia dodana: 25 sierpnia 2010
Byłeś w tym hotelu? Podziel się opinią z innymi