8,9 / 10

Wspaniały
95%
poleca ten hotel
Titan Garden
Turcja / Riwiera Turecka

Titan Garden: basen

Zobacz na mapie

Ocena na podstawie 195 opinii

Stosunek jakości do ceny: ADEKWATNY

Szczegółowe oceny
  • 8.9
    Hotel

    • 9.2 Basen
    • 9.0 Obsługa
    • 8.8 Rozrywka i animacje
    • 8.3 Sport
    • 9.0 Udogodnienia dla dzieci
  • 9.1
    Pokoje

    • 9.3 Czystość
    • 8.8 Wielkość
    • 9.2 Wyposażenie
    • 8.9 Łazienka
  • 8.4
    Położenie

    • 7.6 Atrakcje w okolicy
    • 8.4 Ciche i kameralne położenie
    • 9.4 Możliwości komunikacyjne
    • 8.7 Odleglość od plaży
    • 8.0 Restauracje/bary w okolicy
  • 9.1
    Posiłki

    • 9.4 Ilość
    • 9.1 Jakość i smak
    • 9.3 Obsługa/serwis
    • 8.6 Urozmaicenie
Zalety hotelu:
  • Udogodnienia dla dzieci: brodzik, łóżeczka (na życzenie), krzesełka w restauracji, 2 place zabaw.
  • Piaszczysto-żwirowa plaża ok. 200 m od hotelu.
  • Hotel usytuowany na powierzchni 15 000 m2.
  • 2 baseny odkryte i 2 zjeżdżalnie wodne.
Sprawdź oferty z Twojego lotniska
  • Wyjazd z Krakowa All Inclusive
    1 224 zł 3 dni / os. Sprawdź
  • Wyjazd z Katowic All Inclusive
    1 246 zł 3 dni / os. Sprawdź
Zobacz oferty z innych lotnisk

Opinie

Dodane przez          
 
  • 10 / 10

    Anita
    ""
    Pobyt: Lipiec 2015

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Czyste baseny , pokoje , dużo rozrywek przy basenie ,animacje dla dziec ,dyskoteki dla dorosłych , nie ma nudy .
    • Wady Leżaki koło basenu trzeba wstawać przed 6 i rezerwować to 1 minus ale w sumie wszędzie jest ten problem .

    Wakacje uważam za bardzo udane byliśmy w Lipcu 2015 roku. Pokoje czyste codziennie sprzątane i miłe niespodzianki od pań sprzątających balony dla dzieci , łabędzie z ręczników ,pełno kwiatów super. Animacje dla dzieci wspaniałe. Kelnerzy uprzejmi . Jedzenie wspaniałe każdy znajdzie coś dla siebie . Jedne z najlepszych wakacji na jakich byłam . Polecam w 100 %.

    Opinia dodana: 13 lipca 2015
  • 8,4 / 10

    Damian
    ""
    Pobyt: Czerwiec 2015

    • Poleca hotel dla
    • Aktywnych
    • Zalety - bardzo dobre jedzenie, dostępne praktycznie w każdą godzinę pobytu -animacje -czystość -snack bar przy plaży -bardzo ładny ogród -wieczorne show w amfitatarze -nie żałują alkoholu
    • Wady -problemy z wifi

    Witam, byliśmy w tym hotelu w czerwcu 2015 i praktycznie wszystko Nam się podobało. Jedzenie bardzo dobre, animacje prowadzone przez 6 dni w tygodniu oprócz Niedzieli , co wieczorne show w amfiteatrze będzie czymś co Wam się spodoba.

    Opinia dodana: 09 lipca 2015
  • 6,5 / 10

    Piotr
    ""
    Pobyt: Lipiec 2015

    • Poleca hotel dla
    • Szukających rozrywki
    • Zalety Obsługa daje radę, zjeżdżalnie -- to docenił mój Syn, czystość w pokojach.
    • Wady Mało leżaków -- jak wstaniesz przed 6 !!! to coś znajdziesz, inaczej zapomnij !!! Śniadania monotonne, codziennie to samo -- jajka..., raz były paróweczki. Hotel wymaga remontu ! Łazienki w opłakanym stanie. Obiekt nie przystosowany na tak duzą ilość gości jaką jest w stanie pomieścić.

    W turcji byłem po raz drugi. Ogólne wrażenia raczej pozytywne. Sam kraj piękny z wyjątkiem plaż(plaże brudne i kamieniste), ale sam krajobraz piękny. Góry, morze, piękna roślinność. Na wszechobecny brud i nieład turecki przymykam oko ;) w końcu to TURKISH - STYLE ;) Co do hotelu Titan Garden to skusiły mnie jego pozytywne opinie. Hmm, mój Syn ( 12 lat ) powiedział że było super, zjeżdzlanie, dwa baseny i hamburgery na plaży :D ( hamburger to gotowiec -- raczej jakiś MOM - papier smażony ) ważne że Synkowi smakował. O wolnych leżakach przy basenie proszę zapomnieć. No chyba że cierpią Państwo na bezsseność i udacie się na basen przed godziną 6 rano !!! to coś się zarezerwuje. Łazienki to już kilka lat wstecz powinny zostać wyremontowane. Posiłki w sumie ok, z wyjątkiem snack baru i ichnich hamburgerów. Śniadania jedynie kiepskie, jajka, jaka i jaka --- zawsze surowe, i do tego jakaś mielonka. Te pozytywne opinie które skusiły mnie do tego hotelu, były wystawione poza sezonem, może wtedy leżaków pod dostatkiem, a jedzenie bardziej urozmaicone. Jak dla mnie to pierwszy i ostatni pobyt w tym molochu. Ocena 3 gwiazdki i nic więcej

    Opinia dodana: 08 lipca 2015
  • 9,2 / 10

    Marcin
    ""
    Pobyt: Czerwiec 2015

    • Poleca hotel dla
    • Par
    • Zalety dobre położenie, pyszne jedzenie, dobra obsługa, gwarantowana pogoda, cena za wczasy niższa jak nad Polskim Bałtykiem
    • Wady kamienista plaża

    Hotel szczerze polecam. Do centrum 10 minut spacerkiem. Pokoje czyste z własną klimatyzacją. Tygodniowe wczasy z last minute w połowie czerwca za 1200 zł. na osobę. Polecam wycieczki fakultatywne kupowane na mieście, ponad dwa razy tańsze niż u rezydenta. Obowiązkowo Łaźnia Turecka (15 Euro osoba-transfer wliczony w cenę). Animacje prowadzone w kilku językach.

    Opinia dodana: 28 czerwca 2015
  • 9,0 / 10

    Rafał i Renatka
    ""
    Pobyt: Czerwiec 2015

    • Poleca hotel dla
    • Par
    • Zalety Bardzo czysto i schludnie, miła i zawsze uśmiechnięta obsługa,animacje w języku polskim,SUPER!!!!!!!
    • Wady Plaża brudna i kamienista (ale to wada plaży a nie hotelu)

    Byliśmy (ja z żoną) w Titan pod koniec maja 2015 i muszę przyznać że bardzo mile się zaskoczyłem a był to nasz pierwszy wyjazd do Turcji. Naszym zdaniem hotel ten z czystym sumieniem możemy polecić każdemu kto marzy o wypoczynku w pełnym słowa znaczeniu. Miła i uśmiechnięta obsługa, rewelacyjne jedzenie ,bardzo czysto , super animacje (dwie polskie animatorki) to tylko część pozytywów które znajdziemy w tym pięknym miejscu . Wycieczki fakultatywne proponuje wykupić w biurach na miejscu, jest ich całe mnóstwo a ceny są o wiele niższe niż u organizatora wycieczki. .Spędziliśmy na prawdę wspaniały urlop a przy okazji poznaliśmy fantastycznych ludzi: Paulinkę ,Jacka ,Sandrę i Dawidka których bardzo serdecznie pozdrawiam i mama nadzieję że się u nas pojawicie (po żniwach he he!!) Pozdrawiam

    Opinia dodana: 20 czerwca 2015
  • 7,9 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Anna i Andrzej
    ""
    Pobyt: Czerwiec 2015

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Miła i uczynna obsługa. Wiele atrakcji - fajne animacje. Urozmaicone i dość smaczne jedzenie.
    • Wady Bardzo daleko od lotniska. Jechaliśmy autokarem 2,5 godz (nie zdążyliśmy nawet na kolację - na szczęście jest jeszcze zupa od 0.00 do 0.30). Po całym dniu w drodze - zbawienne.

    Hotel dość fajny ale do świetnego trochę mu brakuje. Obsługa uczynna i miła. Animacje rewelacyjne. Basen mógłby być większy, ale cóż. Nie wiem jak w pełnym sezonie bo już w czerwcu jest problem ze znalezieniem wolnego leżaka przy basenie - obłożenie 100% może dlatego, że jest tam przyjemniej niż na plaży ponieważ żwirowo - kamienisty brzeg jest raczej dla wytrzymałych stóp .

    Opinia dodana: 19 czerwca 2015
  • 9,5 / 10

    Klient Wakacje.pl

    rena
    ""
    Pobyt: Czerwiec 2015

    • Poleca hotel dla
    • Par
    • Zalety Wszystko na miejscu praktycznie można nie opuszczać hotelu
    • Wady transfer z lotniska ok. 2 h ale wg mnie warto, czasami problemy z wi-f

    Hotel polecam z czystym sumienie, za nie wygórowaną cenę w ofercie last minet otrzymaliśmy wszystko co potrzeba podczas urlopu. Pokój przestronny, wygodny z balkonem. Jedzenie przepyszne, urozmaicone w ilości nie do przejedzenie, każdy znajdzie coś dla siebie. Kelnerzy uwijają się jak mróweczki nie zdążysz usiąść a już pytają co podać do picia, są przesympatyczni ( pozdrowienia dla Ramazana ). W hotelu cały dzień rożne animacje dla dzieci i dorosłych ekipa animatorów przezabawna - dwie najlepsze to oczywiście nasze rodaczki. Blisko hotelu sklepiki z chętnymi do tagowania turkami a ceny lepsze niż w samej Alanyi do której z przed hotelu odjeżdżają busik. i. Zdecydowanie polecam i na pewno jeszcze tam wrócimy.

    Opinia dodana: 12 czerwca 2015
  • 9,2 / 10

    Grzegorz Chilkiewicz
    Grupa przyjaciół
    Pobyt: Maj 2015

    • Poleca hotel dla
    • Par
    • Zalety czysto,obsługa perfekcyjna, rozrywki ,bary i czego dusza zapragnie
    • Wady nie zauważyłem

    Super hotel ,położony kilkanaście kilometrów od Alanii,przy hotelu przystanek do Alanii za 1,5 euro 10 minut. Jedzenie nie do przejedzenia a dla łasuchów raj,alkohol lany kiedy chcesz i ile ,nie sugerujcie się 4 gwiazdkami obsługa i serwis 5-gwiazdkowy ,dużo rozrywek na plaży bezpłatne posiłki,bar i leżaki.Ogólnie rewelka byłem 05.2015

    Opinia dodana: 03 maja 2015
  • 9,2 / 10

    iwona
    Grupa przyjaciół
    Pobyt: Maj 2013

    • Poleca hotel dla
    • Par
    • Zalety blisko plaża, alkohol w dyskotece do 23 za darmo, drinki lane od serca, miła obsługa, dobre jedzenie
    • Wady brak

    Byłam tam razem ze znajomymi w 2013r, wszyscy byliśmy bardzo zadowoleni z pobytu, obsługa miła, jedzenie przepyszne, bar z jedzeniem i piciem na plaży. Super, polecam. P.S Szkoda,że tak daleko od lotniska, ale cóż :(

    Opinia dodana: 17 marca 2015
  • 9,0 / 10

    JUSTYNA
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Lipiec 2013

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety czysto,miła obsługa
    • Wady brak

    Jedzenie rewelacyjne,dbałość o czystość i teren wokół hotelu.Miła obsługa.Byliśmy z dziećmi w 2013 roku w lipcu.Szczerze polecam.

    Opinia dodana: 15 marca 2015
1 2 3 4 5 ... 20
Byłeś w tym hotelu? Podziel się opinią z innymi