8,9 / 10

Wspaniały
95%
poleca ten hotel
Titan Garden
Turcja / Riwiera Turecka

Titan Garden: basen

Zobacz na mapie

Ocena na podstawie 199 opinii

Stosunek jakości do ceny: ADEKWATNY

Szczegółowe oceny
  • 8.9
    Hotel

    • 9.2 Basen
    • 9.0 Obsługa
    • 8.8 Rozrywka i animacje
    • 8.3 Sport
    • 9.0 Udogodnienia dla dzieci
  • 9.1
    Pokoje

    • 9.3 Czystość
    • 8.9 Łazienka
    • 8.8 Wielkość
    • 9.2 Wyposażenie
  • 8.4
    Położenie

    • 7.7 Atrakcje w okolicy
    • 8.4 Ciche i kameralne położenie
    • 9.3 Możliwości komunikacyjne
    • 8.7 Odleglość od plaży
    • 8.0 Restauracje/bary w okolicy
  • 9.1
    Posiłki

    • 9.4 Ilość
    • 9.1 Jakość i smak
    • 9.3 Obsługa/serwis
    • 8.7 Urozmaicenie
Zalety hotelu:
  • Udogodnienia dla dzieci: brodzik, łóżeczka (na życzenie), krzesełka w restauracji, 2 place zabaw.
  • Piaszczysto-żwirowa plaża ok. 200 m od hotelu.
  • Hotel usytuowany na powierzchni 15 000 m2.
  • 2 baseny odkryte i 2 zjeżdżalnie wodne.
Sprawdź oferty z Twojego lotniska
  • Wyjazd z Poznania All Inclusive
    1 002 zł 3 dni / os. Sprawdź
  • Wyjazd z Katowic All Inclusive
    1 102 zł 3 dni / os. Sprawdź
Zobacz oferty z innych lotnisk

Opinie

Dodane przez          
 
  • 9,3 / 10

    Barbara Godula
    ""
    Pobyt: Sierpień 2015

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety położenie, z dala od zgiełku; gościnność; animacje dla dzieci oraz dla dorosłych
    • Wady brak suszarek na ręczniki i bieliznę

    Jesteśmy zadowoleni z pobytu, jakości obsługi oraz ogólnego poziomu hotelu. Z czystym sumieniem polecimy go znajomym.

    Opinia dodana: 02 września 2015
  • 10 / 10

    Karina
    ""
    Pobyt: Sierpień 2015

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety super animacje,atmosfera,czysto
    • Wady zadnych

    Super spedzony czas.Wszyscy uprzejmi i sympatyczni.Duzo animacji dla dzieci jak i dla dorosłch kazdy znajdzie cos dla siebie .Jedzenie swietne a obsluga kelnerska bez zarzutu.W pokojach i ogolnie w calym hotelu czysto.POLECAM w 100 %

    Opinia dodana: 27 sierpnia 2015
  • 9,2 / 10

    Janusz Koba
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Lipiec 2015

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Generalnie super hotel w swojej kategorii****.
    • Wady Problemy z leżakami przy basenie. Zdarzało się że pracownik obsługi w przypadku dłuższej nieobecności na leżakach, zabierał rzeczy tam pozostawione, a leżaki przekazywał innym gościom. To było wyjątkowo źle odbierane przez dotkniętych takim działaniem. Należy coś z tym zrobić w przyszłości!!!

    Podsumowując, bardzo udany pobyt. Byliśmy czwarty raz z rzędu na wakacjach w Turcji.Być może zdecydujemy się na wypoczynek w tymże hotelu w przyszłym roku, co moim zdaniem jest najlepszą rekomendacją. Serdecznie polecamy.

    Opinia dodana: 20 sierpnia 2015
  • 7,9 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Dariusz Dworkiewicz
    ""
    Pobyt: Czerwiec 2015

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Atmosfera,
    • Wady Brak

    Pobyt w hotelu TITAN GARDEN oceniam jako bardzo udany, atmosfera stwazana przez pracowników a w szczególności animatorów jest niepowtazalna. Bardzo sympatyczny hotel który polecam wszystkim.

    Opinia dodana: 19 sierpnia 2015
  • 10 / 10

    Anita
    ""
    Pobyt: Lipiec 2015

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Czyste baseny , pokoje , dużo rozrywek przy basenie ,animacje dla dziec ,dyskoteki dla dorosłych , nie ma nudy .
    • Wady Leżaki koło basenu trzeba wstawać przed 6 i rezerwować to 1 minus ale w sumie wszędzie jest ten problem .

    Wakacje uważam za bardzo udane byliśmy w Lipcu 2015 roku. Pokoje czyste codziennie sprzątane i miłe niespodzianki od pań sprzątających balony dla dzieci , łabędzie z ręczników ,pełno kwiatów super. Animacje dla dzieci wspaniałe. Kelnerzy uprzejmi . Jedzenie wspaniałe każdy znajdzie coś dla siebie . Jedne z najlepszych wakacji na jakich byłam . Polecam w 100 %.

    Opinia dodana: 13 lipca 2015
  • 8,4 / 10

    Damian
    ""
    Pobyt: Czerwiec 2015

    • Poleca hotel dla
    • Aktywnych
    • Zalety - bardzo dobre jedzenie, dostępne praktycznie w każdą godzinę pobytu -animacje -czystość -snack bar przy plaży -bardzo ładny ogród -wieczorne show w amfitatarze -nie żałują alkoholu
    • Wady -problemy z wifi

    Witam, byliśmy w tym hotelu w czerwcu 2015 i praktycznie wszystko Nam się podobało. Jedzenie bardzo dobre, animacje prowadzone przez 6 dni w tygodniu oprócz Niedzieli , co wieczorne show w amfiteatrze będzie czymś co Wam się spodoba.

    Opinia dodana: 09 lipca 2015
  • 6,5 / 10

    Piotr
    ""
    Pobyt: Lipiec 2015

    • Poleca hotel dla
    • Szukających rozrywki
    • Zalety Obsługa daje radę, zjeżdżalnie -- to docenił mój Syn, czystość w pokojach.
    • Wady Mało leżaków -- jak wstaniesz przed 6 !!! to coś znajdziesz, inaczej zapomnij !!! Śniadania monotonne, codziennie to samo -- jajka..., raz były paróweczki. Hotel wymaga remontu ! Łazienki w opłakanym stanie. Obiekt nie przystosowany na tak duzą ilość gości jaką jest w stanie pomieścić.

    W turcji byłem po raz drugi. Ogólne wrażenia raczej pozytywne. Sam kraj piękny z wyjątkiem plaż(plaże brudne i kamieniste), ale sam krajobraz piękny. Góry, morze, piękna roślinność. Na wszechobecny brud i nieład turecki przymykam oko ;) w końcu to TURKISH - STYLE ;) Co do hotelu Titan Garden to skusiły mnie jego pozytywne opinie. Hmm, mój Syn ( 12 lat ) powiedział że było super, zjeżdzlanie, dwa baseny i hamburgery na plaży :D ( hamburger to gotowiec -- raczej jakiś MOM - papier smażony ) ważne że Synkowi smakował. O wolnych leżakach przy basenie proszę zapomnieć. No chyba że cierpią Państwo na bezsseność i udacie się na basen przed godziną 6 rano !!! to coś się zarezerwuje. Łazienki to już kilka lat wstecz powinny zostać wyremontowane. Posiłki w sumie ok, z wyjątkiem snack baru i ichnich hamburgerów. Śniadania jedynie kiepskie, jajka, jaka i jaka --- zawsze surowe, i do tego jakaś mielonka. Te pozytywne opinie które skusiły mnie do tego hotelu, były wystawione poza sezonem, może wtedy leżaków pod dostatkiem, a jedzenie bardziej urozmaicone. Jak dla mnie to pierwszy i ostatni pobyt w tym molochu. Ocena 3 gwiazdki i nic więcej

    Opinia dodana: 08 lipca 2015
  • 9,2 / 10

    Marcin
    ""
    Pobyt: Czerwiec 2015

    • Poleca hotel dla
    • Par
    • Zalety dobre położenie, pyszne jedzenie, dobra obsługa, gwarantowana pogoda, cena za wczasy niższa jak nad Polskim Bałtykiem
    • Wady kamienista plaża

    Hotel szczerze polecam. Do centrum 10 minut spacerkiem. Pokoje czyste z własną klimatyzacją. Tygodniowe wczasy z last minute w połowie czerwca za 1200 zł. na osobę. Polecam wycieczki fakultatywne kupowane na mieście, ponad dwa razy tańsze niż u rezydenta. Obowiązkowo Łaźnia Turecka (15 Euro osoba-transfer wliczony w cenę). Animacje prowadzone w kilku językach.

    Opinia dodana: 28 czerwca 2015
  • 9,0 / 10

    Rafał i Renatka
    ""
    Pobyt: Czerwiec 2015

    • Poleca hotel dla
    • Par
    • Zalety Bardzo czysto i schludnie, miła i zawsze uśmiechnięta obsługa,animacje w języku polskim,SUPER!!!!!!!
    • Wady Plaża brudna i kamienista (ale to wada plaży a nie hotelu)

    Byliśmy (ja z żoną) w Titan pod koniec maja 2015 i muszę przyznać że bardzo mile się zaskoczyłem a był to nasz pierwszy wyjazd do Turcji. Naszym zdaniem hotel ten z czystym sumieniem możemy polecić każdemu kto marzy o wypoczynku w pełnym słowa znaczeniu. Miła i uśmiechnięta obsługa, rewelacyjne jedzenie ,bardzo czysto , super animacje (dwie polskie animatorki) to tylko część pozytywów które znajdziemy w tym pięknym miejscu . Wycieczki fakultatywne proponuje wykupić w biurach na miejscu, jest ich całe mnóstwo a ceny są o wiele niższe niż u organizatora wycieczki. .Spędziliśmy na prawdę wspaniały urlop a przy okazji poznaliśmy fantastycznych ludzi: Paulinkę ,Jacka ,Sandrę i Dawidka których bardzo serdecznie pozdrawiam i mama nadzieję że się u nas pojawicie (po żniwach he he!!) Pozdrawiam

    Opinia dodana: 20 czerwca 2015
  • 7,9 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Anna i Andrzej
    ""
    Pobyt: Czerwiec 2015

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Miła i uczynna obsługa. Wiele atrakcji - fajne animacje. Urozmaicone i dość smaczne jedzenie.
    • Wady Bardzo daleko od lotniska. Jechaliśmy autokarem 2,5 godz (nie zdążyliśmy nawet na kolację - na szczęście jest jeszcze zupa od 0.00 do 0.30). Po całym dniu w drodze - zbawienne.

    Hotel dość fajny ale do świetnego trochę mu brakuje. Obsługa uczynna i miła. Animacje rewelacyjne. Basen mógłby być większy, ale cóż. Nie wiem jak w pełnym sezonie bo już w czerwcu jest problem ze znalezieniem wolnego leżaka przy basenie - obłożenie 100% może dlatego, że jest tam przyjemniej niż na plaży ponieważ żwirowo - kamienisty brzeg jest raczej dla wytrzymałych stóp .

    Opinia dodana: 19 czerwca 2015
1 2 3 4 5 ... 20
Byłeś w tym hotelu? Podziel się opinią z innymi