8,9 / 10

Wspaniały
95%
poleca ten hotel
Titan Garden
Turcja / Riwiera Turecka

Titan Garden: basen

Zobacz na mapie

Ocena na podstawie 192 opinii

Stosunek jakości do ceny: ADEKWATNY

Szczegółowe oceny
  • 8.9
    Hotel

    • 9.3 Basen
    • 9.0 Obsługa
    • 8.8 Rozrywka i animacje
    • 8.3 Sport
    • 9.0 Udogodnienia dla dzieci
  • 9.1
    Pokoje

    • 9.3 Czystość
    • 8.9 Łazienka
    • 8.8 Wielkość
    • 9.2 Wyposażenie
  • 8.4
    Położenie

    • 7.7 Atrakcje w okolicy
    • 8.4 Ciche i kameralne położenie
    • 9.4 Możliwości komunikacyjne
    • 8.7 Odleglość od plaży
    • 8.0 Restauracje/bary w okolicy
  • 9.1
    Posiłki

    • 9.4 Ilość
    • 9.1 Jakość i smak
    • 9.3 Obsługa/serwis
    • 8.6 Urozmaicenie
Zalety hotelu:
  • Udogodnienia dla dzieci: brodzik, łóżeczka (na życzenie), krzesełka w restauracji, 2 place zabaw.
  • Piaszczysto-żwirowa plaża ok. 200 m od hotelu.
  • Hotel usytuowany na powierzchni 15 000 m2.
  • 2 baseny odkryte i 2 zjeżdżalnie wodne.
Sprawdź oferty z Twojego lotniska
  • Wyjazd z Katowic All Inclusive
    1 295 zł 3 dni / os. Sprawdź
  • Wyjazd z Warszawy - Chopin All Inclusive
    1 345 zł 3 dni / os. Sprawdź
Zobacz oferty z innych lotnisk

Opinie

Dodane przez          
 
  • 9,2 / 10

    Marcin
    ""
    Pobyt: Czerwiec 2015

    • Poleca hotel dla
    • Par
    • Zalety dobre położenie, pyszne jedzenie, dobra obsługa, gwarantowana pogoda, cena za wczasy niższa jak nad Polskim Bałtykiem
    • Wady kamienista plaża

    Hotel szczerze polecam. Do centrum 10 minut spacerkiem. Pokoje czyste z własną klimatyzacją. Tygodniowe wczasy z last minute w połowie czerwca za 1200 zł. na osobę. Polecam wycieczki fakultatywne kupowane na mieście, ponad dwa razy tańsze niż u rezydenta. Obowiązkowo Łaźnia Turecka (15 Euro osoba-transfer wliczony w cenę). Animacje prowadzone w kilku językach.

    Opinia dodana: 28 czerwca 2015
  • 9,0 / 10

    Rafał i Renatka
    ""
    Pobyt: Czerwiec 2015

    • Poleca hotel dla
    • Par
    • Zalety Bardzo czysto i schludnie, miła i zawsze uśmiechnięta obsługa,animacje w języku polskim,SUPER!!!!!!!
    • Wady Plaża brudna i kamienista (ale to wada plaży a nie hotelu)

    Byliśmy (ja z żoną) w Titan pod koniec maja 2015 i muszę przyznać że bardzo mile się zaskoczyłem a był to nasz pierwszy wyjazd do Turcji. Naszym zdaniem hotel ten z czystym sumieniem możemy polecić każdemu kto marzy o wypoczynku w pełnym słowa znaczeniu. Miła i uśmiechnięta obsługa, rewelacyjne jedzenie ,bardzo czysto , super animacje (dwie polskie animatorki) to tylko część pozytywów które znajdziemy w tym pięknym miejscu . Wycieczki fakultatywne proponuje wykupić w biurach na miejscu, jest ich całe mnóstwo a ceny są o wiele niższe niż u organizatora wycieczki. .Spędziliśmy na prawdę wspaniały urlop a przy okazji poznaliśmy fantastycznych ludzi: Paulinkę ,Jacka ,Sandrę i Dawidka których bardzo serdecznie pozdrawiam i mama nadzieję że się u nas pojawicie (po żniwach he he!!) Pozdrawiam

    Opinia dodana: 20 czerwca 2015
  • 7,9 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Anna i Andrzej
    ""
    Pobyt: Czerwiec 2015

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Miła i uczynna obsługa. Wiele atrakcji - fajne animacje. Urozmaicone i dość smaczne jedzenie.
    • Wady Bardzo daleko od lotniska. Jechaliśmy autokarem 2,5 godz (nie zdążyliśmy nawet na kolację - na szczęście jest jeszcze zupa od 0.00 do 0.30). Po całym dniu w drodze - zbawienne.

    Hotel dość fajny ale do świetnego trochę mu brakuje. Obsługa uczynna i miła. Animacje rewelacyjne. Basen mógłby być większy, ale cóż. Nie wiem jak w pełnym sezonie bo już w czerwcu jest problem ze znalezieniem wolnego leżaka przy basenie - obłożenie 100% może dlatego, że jest tam przyjemniej niż na plaży ponieważ żwirowo - kamienisty brzeg jest raczej dla wytrzymałych stóp .

    Opinia dodana: 19 czerwca 2015
  • 9,5 / 10

    Klient Wakacje.pl

    rena
    ""
    Pobyt: Czerwiec 2015

    • Poleca hotel dla
    • Par
    • Zalety Wszystko na miejscu praktycznie można nie opuszczać hotelu
    • Wady transfer z lotniska ok. 2 h ale wg mnie warto, czasami problemy z wi-f

    Hotel polecam z czystym sumienie, za nie wygórowaną cenę w ofercie last minet otrzymaliśmy wszystko co potrzeba podczas urlopu. Pokój przestronny, wygodny z balkonem. Jedzenie przepyszne, urozmaicone w ilości nie do przejedzenie, każdy znajdzie coś dla siebie. Kelnerzy uwijają się jak mróweczki nie zdążysz usiąść a już pytają co podać do picia, są przesympatyczni ( pozdrowienia dla Ramazana ). W hotelu cały dzień rożne animacje dla dzieci i dorosłych ekipa animatorów przezabawna - dwie najlepsze to oczywiście nasze rodaczki. Blisko hotelu sklepiki z chętnymi do tagowania turkami a ceny lepsze niż w samej Alanyi do której z przed hotelu odjeżdżają busik. i. Zdecydowanie polecam i na pewno jeszcze tam wrócimy.

    Opinia dodana: 12 czerwca 2015
  • 9,2 / 10

    Grzegorz Chilkiewicz
    Grupa przyjaciół
    Pobyt: Maj 2015

    • Poleca hotel dla
    • Par
    • Zalety czysto,obsługa perfekcyjna, rozrywki ,bary i czego dusza zapragnie
    • Wady nie zauważyłem

    Super hotel ,położony kilkanaście kilometrów od Alanii,przy hotelu przystanek do Alanii za 1,5 euro 10 minut. Jedzenie nie do przejedzenia a dla łasuchów raj,alkohol lany kiedy chcesz i ile ,nie sugerujcie się 4 gwiazdkami obsługa i serwis 5-gwiazdkowy ,dużo rozrywek na plaży bezpłatne posiłki,bar i leżaki.Ogólnie rewelka byłem 05.2015

    Opinia dodana: 03 maja 2015
  • 9,2 / 10

    iwona
    Grupa przyjaciół
    Pobyt: Maj 2013

    • Poleca hotel dla
    • Par
    • Zalety blisko plaża, alkohol w dyskotece do 23 za darmo, drinki lane od serca, miła obsługa, dobre jedzenie
    • Wady brak

    Byłam tam razem ze znajomymi w 2013r, wszyscy byliśmy bardzo zadowoleni z pobytu, obsługa miła, jedzenie przepyszne, bar z jedzeniem i piciem na plaży. Super, polecam. P.S Szkoda,że tak daleko od lotniska, ale cóż :(

    Opinia dodana: 17 marca 2015
  • 9,0 / 10

    JUSTYNA
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Lipiec 2013

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety czysto,miła obsługa
    • Wady brak

    Jedzenie rewelacyjne,dbałość o czystość i teren wokół hotelu.Miła obsługa.Byliśmy z dziećmi w 2013 roku w lipcu.Szczerze polecam.

    Opinia dodana: 15 marca 2015
  • 9,0 / 10

    majka
    Para
    Pobyt: Maj 2013

    • Poleca hotel dla
    • Ceniących spokój
    • Zalety super jedzenie, mili kelnerzy
    • Wady brak animacji

    Jedzenie rewelacyjne, dobre wino do obiadu, drinki takie sobie, ale to taka specyfika kraju. Dużo wycieczek do wyboru, na piechotę można pójść do sklepów z ciuchami/butami. Czysto, miłe panie sprzątające. Baseny czyste. Parę kroków na prywatną plażę i bar na plaży. Akurat w maju była dość chłodna woda, ale generalnie odpoczęliśmy i polecam to miejsce.

    Opinia dodana: 24 lutego 2015
  • 9,5 / 10

    Jadwiga
    Para
    Pobyt: Luty 2015

    • Poleca hotel dla
    • Par
    • Zalety super,polecam
    • Wady brak

    było fantastycznie.obsługa miła kelnerzy grzeczni ,animacje bardzo fajne ,tylko WEZYR to masakra.

    Opinia dodana: 14 lutego 2015
  • 9,7 / 10

    wakacjowicz
    Para
    Pobyt: Wrzesień 2015

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety super położenie, bardzo duży wybór jedzenia, czysto

    Najlepiej to "załatwić" sobie pokój w głównym budynku z widokiem na morze, ale pozostałe lokalizacje też super. Wg mnie najlepiej jest w głównym budynku, bo tez są jeszcze z 3 budynki dodatkowe. Wybór posiłków niesamowity, spora zmienność dań, Wi-Fi działa dobrze, bez problemu można korzystać z pokoju, tylko niektórym hasło nie działa w pierwszym dniu, więc trzeba iść nadać od nowa. potem zero problemów z łączeniem. Klimatyzacja indywidualna, bez zastrzeżeń. dużo animacji, więc nikt się w dzień nie nudzi. sporo zabaw także dla dzieci. Hotel pełna rewelacja.

    Opinia dodana: 25 stycznia 2015
1 2 3 4 5 ... 20
Byłeś w tym hotelu? Podziel się opinią z innymi