8,9 / 10

Wspaniały
95%
poleca ten hotel
Titan Garden
Turcja / Riwiera Turecka

Titan Garden: budynek główny

Zobacz na mapie

Ocena na podstawie 183 opinii

Stosunek jakosci do ceny: ADEKWATNY

Szczegółowe oceny
  • 8.9
    Hotel

    • 9.3 Basen
    • 9.0 Obsługa
    • 8.8 Rozrywka i animacje
    • 8.3 Sport
    • 9.1 Udogodnienia dla dzieci
  • 9.1
    Pokoje

    • 9.3 Czystość
    • 8.9 Łazienka
    • 8.7 Wielkość
    • 9.2 Wyposażenie
  • 8.4
    Położenie

    • 7.6 Atrakcje w okolicy
    • 8.4 Ciche i kameralne położenie
    • 9.4 Możliwości komunikacyjne
    • 8.7 Odleglość od plaży
    • 7.9 Restauracje/bary w okolicy
  • 9.1
    Posiłki

    • 9.4 Ilość
    • 9.1 Jakość i smak
    • 9.3 Obsługa/serwis
    • 8.6 Urozmaicenie
Zalety hotelu:
  • Internet bezprzewodowy w lobby bezpłatnie
  • Plaża prywatna, piaszczysta ok. 200 m od hotelu
  • Bar na plaży bezpłatny
  • Świetne mozliwości komunikacyjne
Sprawdź oferty z Twojego lotniska
  • Wyjazd z Warszawy All Inclusive
    1 676 zł 7 dni / os. Sprawdź
  • Wyjazd z Katowic All Inclusive
    1 825 zł 7 dni / os. Sprawdź
Zobacz oferty z innych lotnisk

Opinie

Dodane przez          
 
  • 10 / 10

    Klient Wakacje.pl

    kobieta
    Para
    Pobyt: Maj 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety blisko plaży, czysto , personel miły i zawsze uśmiechnięty
    • Wady brak

    świetny hotel, położony na uboczu -wszystkim szukającym odpoczynku gorąco polecam

    Opinia dodana: 16 października 2014
  • 4,1 / 10

    Angelika
    Para
    Pobyt: Październik 2014

    • Wady *zupełnie inne podejście do polaków (można powiedzieć olewanie ,szczególnie stołowka) *bardzo głośne codziennie wieczorne dyskoteki,które sprawiały ze zasnąc można było po cięzkim wymeczeniu *jedzenie jak w sanatorium (zimne)

    wrociliśmy wraz z narzeczonym wczoraj z tego hotelu ,pobyt 7dniowy,hotel staruszek,po zmianie pokoju z naszej stony było ok.Pierwszy pokój który chcieli wmydlić bo wiadomo,,polacy przyjechali''sądzę że po wyjeżdzie moglibyśmy nabawić sie depresji(pokój ciemny z widokiem na rury,i smród kuchni ) ogólnie sam pobyt ok ważne że słoneczko było ,no i chyba nic poza tym niestety ,w basenie woda tak nieprzyjemnie zimna że po zamoczeniu stopy włosy stawały dęba, miały być przekąski a codziennie były ciasta które nie nadawały się zupełnie do jedzenia. Pobyt tam z dzieciakami odradzam,ciągle psujące się windy ,brak zainteresowania ze strony obsługi zerowe,monotonne jedzenie ,brak herbaty do kolacji czy kawy ,podrobione rozgazowane napoje które pod koniec pobytu niestety powodowały odruch wymiotny, jedynym atutem było to ,że faktycznie były blisko bazarki wiec nie trzeba było się niepotrzebnie tłuc do samego centrum Alany.I to chyba na tyle z mojej strony, na pewno nie pojechałabym tam drugi raz ,nawet za połowy ceny ,średnia wieku 60plus

    Opinia dodana: 09 października 2014
  • 9,3 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Marta z rodzinką z Dąbrowy Górni
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Lipiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Bardzo dobre jedzenie. Sympatyczna obsluga. Blisko plaża.Fajne animacje dla dzieci i doroslych i dobre polozenie hotelu.
    • Wady zakrótko czynna duza zjezdzalnia i cieżko o leżaki przy basenie. Słaby internet.

    Bardzo dobre i smaczne jedzenie (w duzych ilosciach). Obsluga hotelowa mila i dobrze nastawiona na dzieci.Pokoje czyste codziennie sprzatane.Fajne animacje dla dzieci i doroslych.Dla dzieciakow brodzik i mala zjezdzalnia oraz dwie wieksze zjezdzalnie.Mozliwosc korzystania rowniez z basenow i zjezdzalni obok w innym sasiednim hotelu.Plac zabaw dla najmlodszych oraz przedszkole.Wieczorem dyskoteka dla doroslych.Kazdy znajdzie cos dla siebie.Plaza blisko troszke żwirkowata ale nie przeszkadza to dzieciakom w dobrej zabawie. Woda w morzu cudownie ciepla.Lokalizacja hotelu dobra.Można w kazdej chwili wyskoczyc na zakupy.Blisko bazary,sklepy,apteki oraz ok. 12 km.centrum Alanyi.Dojechac można samemu busem.Hotel wyglada znacznie fajniej za żywo niż na zdjeciach z ofert biur podrózy.My bylismy od 30 lipca, z 5 letnim dzieckiem i jestesmy zadowloleni .Bylo super!!Polecamy dla rodzin z dziecmi i nie tylko.

    Opinia dodana: 06 sierpnia 2014
  • 8,1 / 10

    Brygida i Irek
    Para
    Pobyt: Czerwiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Ladny, zadbany, pieknie wokół hotelu.Warty i godny polecenia.
    • Wady Mało zabaw tanecznych, prawie wogole , jedynie disco po godzinie 23.Sprzątanie pokoii w póznych godzinach.

    Hotel naprawde piękny, pokoje ładne , czyste, wokół hotelu przepięknie.Pokoje w miare czyste.Obsługa dobra, musimy tutaj wyróznic kelnera Sabri, to osoba pełna spokoju, wspaniały kelner, szefowie powinni mu podziękowac za taką obsługe,zaangażowanie , osobowość i podejscie do pracy, do ludzi.Jestesmy zachwyceni Jego pracą. Bosowie powiiniscie być dumni z takiego pracownika. Oczywiscie nie mozna również pominąć kelnera Mustafa i Osama. Podejscie i obsługa na wysokim poziomie. Zyczę abyscie byli obsłuzeni tak jak my.Jesteśmy połni podziwu ich pracy i zaangażowania.

    Opinia dodana: 26 czerwca 2014
  • 8,5 / 10

    k.
    Para
    Pobyt: Czerwiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Par

    Hotel dosyć spory jednak zajmuję stosunkowo mały obszar więc odczuwa się lekko ścisk, z leżakami przy basenie jest problem jeśli odpowiednio wcześnie się ich nie zajmie. Prywatna plaża dla hotelu titan select i titan garden jest bardzo blisko. Hotel znajduję się w dosyć rozbudowanej miejscowości nastawionej na turystykę z tego względu nie brakuję sklepów, restauracji itd. Polecam fakultatywne wycieczki na kapadocje i pamukkale, czas dojazdu na miejsce trwa strasznie długo więc trzeba się na to nastawić ale pomimo tego warto zobaczyć te miejsca. W hotelu dużo atrakcji dla dzieci i dorosłych, praktycznie każdego dnia jest jakieś przedstawienie, dyskoteka i bardzo dużo animacji. Jedynie w deszczowe dni ciężko znaleźć coś ciekawego do roboty ale to chyba się tyczy większości kurortów turystycznych. Jedynym minusem jest monotonne jedzenie, może nie ma tragedii ale mogło by być przynajmniej trochę bardziej urozmaicone. Ogólnie to hotel godny polecenia, cena jest adekwatna do warunków.

    Opinia dodana: 14 czerwca 2014
  • 6,0 / 10

    iwona
    Grupa przyjaciół
    Pobyt: Czerwiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Ceniących spokój
    • Zalety cichy blisko morze ,dobre jedzenie
    • Wady beznadziejne animacje a prawie ich brak ,nie polecam dla młodych ludzi bo nie ma co robić .to mój 6 wyjazd liczyłam na zabawę ...fajne animacje ...niestety rozczarowałam się ...

    byliśmy w maju 7-13 pierwsze 3 dni lało...animatorzy nie robili nic aby umilić ten czas polska animatorka tylko się uśmiechała nie robiła dosłownie nic jeśli chcecie się pośmiać fajnie pobawić ,powygłupiać to wybierzcie inny hotel

    Opinia dodana: 10 czerwca 2014
  • 9,0 / 10

    Klient Wakacje.pl

    jacek albert
    Grupa przyjaciół
    Pobyt: Maj 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety fajny hotel przyjazny dla dzieci
    • Wady brak

    warto tam odpoczywać. jedzenie dobre, obsługa miła - trochę przeszkadzało mi walczenie codzienne o leżaki przy basenie

    Opinia dodana: 19 maja 2014
  • 9,9 / 10

    anetalubin
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Maj 2014

    • Poleca hotel dla
    • Szukających rozrywki
    • Zalety obsługa,przepyyszne dania i ciasta,animacje na wysokim poziomie,kids club dla dzieci ,dzieciaczki nie nudzą sie
    • Wady ten hotel nie posiada wad

    Rewelacja hotel,animatorzy starają się jak mogą zabawiać gości,plaża żwirkowo-piaszczysta,blisko do centrum Alanyi,chociaż po Konakli też można pospacerować. polecam bardzo wejście pieszo na góre Kale, ja pokonałam tą trase w lipcu kiedy temperatury były wysokie ale jak będę ponownie to również wybiorę się pieszo.Nawet moja 9-cioletnia córka pokonała tą trase

    Opinia dodana: 17 maja 2014
  • 8,1 / 10

    Tomek
    Para
    Pobyt: Maj 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Czysty, dobre jedzenie, świetna miła i kompetentna obsługa.
    • Wady Mało zajęć w deszczowe i pochmurne dni.

    Jeżeli chodzi o hotel i obsługę to wszystko jak najbardziej w porządku. Pogoda straszna zimno ,deszcz padał prawie codziennie . Miały być gwarantowane słoneczne wakacje, a była jedna wielka lipa. Pracownicy Wezyra na miejscu ewidentnie znudzeni i nie zainteresowani klientami.

    Opinia dodana: 16 maja 2014
  • 9,1 / 10

    nieznajoma07
    Para
    Pobyt: Kwiecień 2014

    Polecam! hotel czysty, pokoje codziennie sprzątane. Dużo rozrywek: codziennie pokazy i dyskoteki. Dobra okolica, centrum handlowe, bazar, 10 km od pięknego miasteczka Alanyi - można dojechać miejskim dolmuszem za 3 liry. Obsługa hotelu super, łatwo się porozumieć po ang, niemiecku, rosyjsku, z niektórymi nawet po polsku. Idealny dla rodzin z dziećmi - dużo animacji i przedszkole. Jedyną wadą hotelu było wyżywienie - dość monotonne, średnio smaczne.

    Opinia dodana: 04 maja 2014
1 2 3 4 5 ... 19
Byłeś w tym hotelu? Podziel się opinią z innymi