8,9 / 10

Wspaniały
96%
poleca ten hotel
Titan Garden
Turcja / Riwiera Turecka

Titan Garden: budynek główny

Zobacz na mapie

Ocena na podstawie 180 opinii

Stosunek jakosci do ceny: ADEKWATNY

Szczegółowe oceny
  • 8.9
    Hotel

    • 9.3 Basen
    • 9.1 Obsługa
    • 8.8 Rozrywka i animacje
    • 8.3 Sport
    • 9.1 Udogodnienia dla dzieci
  • 9.1
    Pokoje

    • 9.4 Czystość
    • 8.9 Łazienka
    • 8.8 Wielkość
    • 9.2 Wyposażenie
  • 8.4
    Położenie

    • 7.6 Atrakcje w okolicy
    • 8.4 Ciche i kameralne położenie
    • 9.4 Możliwości komunikacyjne
    • 8.7 Odleglość od plaży
    • 7.9 Restauracje/bary w okolicy
  • 9.1
    Posiłki

    • 9.4 Ilość
    • 9.1 Jakość i smak
    • 9.3 Obsługa/serwis
    • 8.6 Urozmaicenie
Zalety hotelu:
  • Internet bezprzewodowy w lobby bezpłatnie
  • Plaża prywatna, piaszczysta ok. 200 m od hotelu
  • Bar na plaży bezpłatny
  • Świetne mozliwości komunikacyjne
Sprawdź oferty z Twojego lotniska
  • Wyjazd z Katowic All Inclusive
    1 468 zł 7 dni / os. Sprawdź
  • Wyjazd z Wrocławia All Inclusive
    1 518 zł 7 dni / os. Sprawdź
Zobacz oferty z innych lotnisk

Opinie

Dodane przez          
 
  • 8,1 / 10

    Brygida i Irek
    Para
    Pobyt: Czerwiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Ladny, zadbany, pieknie wokół hotelu.Warty i godny polecenia.
    • Wady Mało zabaw tanecznych, prawie wogole , jedynie disco po godzinie 23.Sprzątanie pokoii w póznych godzinach.

    Hotel naprawde piękny, pokoje ładne , czyste, wokół hotelu przepięknie.Pokoje w miare czyste.Obsługa dobra, musimy tutaj wyróznic kelnera Sabri, to osoba pełna spokoju, wspaniały kelner, szefowie powinni mu podziękowac za taką obsługe,zaangażowanie , osobowość i podejscie do pracy, do ludzi.Jestesmy zachwyceni Jego pracą. Bosowie powiiniscie być dumni z takiego pracownika. Oczywiscie nie mozna również pominąć kelnera Mustafa i Osama. Podejscie i obsługa na wysokim poziomie. Zyczę abyscie byli obsłuzeni tak jak my.Jesteśmy połni podziwu ich pracy i zaangażowania.

    Opinia dodana: 26 czerwca 2014
  • 8,5 / 10

    k.
    Para
    Pobyt: Czerwiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Par

    Hotel dosyć spory jednak zajmuję stosunkowo mały obszar więc odczuwa się lekko ścisk, z leżakami przy basenie jest problem jeśli odpowiednio wcześnie się ich nie zajmie. Prywatna plaża dla hotelu titan select i titan garden jest bardzo blisko. Hotel znajduję się w dosyć rozbudowanej miejscowości nastawionej na turystykę z tego względu nie brakuję sklepów, restauracji itd. Polecam fakultatywne wycieczki na kapadocje i pamukkale, czas dojazdu na miejsce trwa strasznie długo więc trzeba się na to nastawić ale pomimo tego warto zobaczyć te miejsca. W hotelu dużo atrakcji dla dzieci i dorosłych, praktycznie każdego dnia jest jakieś przedstawienie, dyskoteka i bardzo dużo animacji. Jedynie w deszczowe dni ciężko znaleźć coś ciekawego do roboty ale to chyba się tyczy większości kurortów turystycznych. Jedynym minusem jest monotonne jedzenie, może nie ma tragedii ale mogło by być przynajmniej trochę bardziej urozmaicone. Ogólnie to hotel godny polecenia, cena jest adekwatna do warunków.

    Opinia dodana: 14 czerwca 2014
  • 6,0 / 10

    iwona
    Grupa przyjaciół
    Pobyt: Czerwiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Ceniących spokój
    • Zalety cichy blisko morze ,dobre jedzenie
    • Wady beznadziejne animacje a prawie ich brak ,nie polecam dla młodych ludzi bo nie ma co robić .to mój 6 wyjazd liczyłam na zabawę ...fajne animacje ...niestety rozczarowałam się ...

    byliśmy w maju 7-13 pierwsze 3 dni lało...animatorzy nie robili nic aby umilić ten czas polska animatorka tylko się uśmiechała nie robiła dosłownie nic jeśli chcecie się pośmiać fajnie pobawić ,powygłupiać to wybierzcie inny hotel

    Opinia dodana: 10 czerwca 2014
  • 9,0 / 10

    Klient Wakacje.pl

    jacek albert
    Grupa przyjaciół
    Pobyt: Maj 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety fajny hotel przyjazny dla dzieci
    • Wady brak

    warto tam odpoczywać. jedzenie dobre, obsługa miła - trochę przeszkadzało mi walczenie codzienne o leżaki przy basenie

    Opinia dodana: 19 maja 2014
  • 9,9 / 10

    anetalubin
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Maj 2014

    • Poleca hotel dla
    • Szukających rozrywki
    • Zalety obsługa,przepyyszne dania i ciasta,animacje na wysokim poziomie,kids club dla dzieci ,dzieciaczki nie nudzą sie
    • Wady ten hotel nie posiada wad

    Rewelacja hotel,animatorzy starają się jak mogą zabawiać gości,plaża żwirkowo-piaszczysta,blisko do centrum Alanyi,chociaż po Konakli też można pospacerować. polecam bardzo wejście pieszo na góre Kale, ja pokonałam tą trase w lipcu kiedy temperatury były wysokie ale jak będę ponownie to również wybiorę się pieszo.Nawet moja 9-cioletnia córka pokonała tą trase

    Opinia dodana: 17 maja 2014
  • 8,1 / 10

    Tomek
    Para
    Pobyt: Maj 2014

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Czysty, dobre jedzenie, świetna miła i kompetentna obsługa.
    • Wady Mało zajęć w deszczowe i pochmurne dni.

    Jeżeli chodzi o hotel i obsługę to wszystko jak najbardziej w porządku. Pogoda straszna zimno ,deszcz padał prawie codziennie . Miały być gwarantowane słoneczne wakacje, a była jedna wielka lipa. Pracownicy Wezyra na miejscu ewidentnie znudzeni i nie zainteresowani klientami.

    Opinia dodana: 16 maja 2014
  • 9,1 / 10

    nieznajoma07
    Para
    Pobyt: Kwiecień 2014

    Polecam! hotel czysty, pokoje codziennie sprzątane. Dużo rozrywek: codziennie pokazy i dyskoteki. Dobra okolica, centrum handlowe, bazar, 10 km od pięknego miasteczka Alanyi - można dojechać miejskim dolmuszem za 3 liry. Obsługa hotelu super, łatwo się porozumieć po ang, niemiecku, rosyjsku, z niektórymi nawet po polsku. Idealny dla rodzin z dziećmi - dużo animacji i przedszkole. Jedyną wadą hotelu było wyżywienie - dość monotonne, średnio smaczne.

    Opinia dodana: 04 maja 2014
  • 9,2 / 10

    Lidia301

    Pobyt: Grudzień -0001

    • Poleca hotel dla
    • Ceniących spokój, rodzin z dziećmi, szukających luksusu

    Hotel idealnie czysty, w okolicy jest dużo 5 gwiazdkowych hoteli z Rosjanami gdzie jest strasznie brudno, ten hotel jest ukierunkowany na Niemców i Polaków, Rosjan i Turków mało głównie Ci którzy tu przyjechali prywatnie. Pyszne jedzenie, dobra obsługa, internet w pokoju, pokoje sprzątane codziennie, do sklepów i bazarów 2 min drogi licząc od drzwi pokoju hahaha, polecamy!

    Opinia dodana: 16 września 2013
  • 8,0 / 10

    Monia
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Lipiec 2013

    • Poleca hotel dla
    • Par, rodzin z dziećmi, szukających rozrywki

    Hotel położony w ładnej okolicy niedaleko centrum Konakli w którym znajduje sie całkiem spore centrum handlowe. Blisko Alanii 20 minut jazdy miejskim autobusem. Hotel średniej wielkości, ale pokoje czyste i regularnie sprzątane.Basen zbyt mały jak na tak dużą liczbę przyjmowanych gości. Problem z wolnymi leżakami przy basenie jak i na plaży.Trzeba wstawać wcześniej rano żeby zająć miejsce. Materace płatne ale mało kto korzysta.Jedzenie dobre choć niezbyt urozmaicone. Pod koniec pobytu mieliśmy problem ze znaleźeniem wolnych stolików w restauracji. Słabe animacje przy basenie.Plusem tego hotelu sa nocne dyskoteki z dobrą muzyką, bardzo sympatyczna obsługa, polscy animatorzy, ratownicy na basenach i na plaży, całkiem przyjemnie usytuowany beach bar i ładna okolica. Polecam ten hotel.

    Opinia dodana: 25 lipca 2013
  • 7,6 / 10

    aneta homan

    Pobyt: Grudzień -0001

    • Poleca hotel dla
    • Szukających rozrywki

    W hotelu czysto, posiłki bardzo przeciętne, na prawdę nic szczególnego, absolutnie nie określiłabym ich jako "pyszne". Napiwki radzę od pierwszego dnia dawać w restauracji i sprzątającym paniom, bowiem może być nieprzyjemnie. My zagapiliśmy się i pani schowała nam ręcznik kąpielowy i czapeczkę dziecka, tak że usiedlismy ze zdumienia, a kelner po pierwszym dniu bez napiwku od nas zapytał czy mamy zamienić 10 euro w monetach na banknot...i ogólnie był nieprzyjemny, na prawdę nie było nam miło wchodzić na salę kiedy go widzieliśmy, taki niski, najstarszy. Na placu zabaw kocie odchody w żwirku przy zjeżdżalniach. Tzw. przekąski między posiłkami to w barze na plaży codziennie to samo-hamburgery marnej jakości, frytki, kawałki kurczaka, makaron, przekąsek przy hotelu - brak, tylko o 17 ciasto- codziennie takie samo- czarne i żółte piaskowe, czasem bułki, które zostały ze śniadania. W naszym przypadku najbardziej byliśmy rozczarowani plażą. Spodziewaliśmy się żwirkowo-piaskowej, faktycznie jest szara żwirowa ze sporymi kamieniami, które bardzo się nagrzewają. Każdy, z kim rozmawialiśmy mówił, że na plaży był tylko raz, z dziećmi - naszym zdaniem całkowicie odpada. Ogólnie - jechać do Turcji, aby cały czas spędzić przy basenie to pomyłka, my z uwagi na małe dzieci tak własnie spędziliśmy 2 tygodnie. Oczywiście byliśmy w Alanyi na plaży kleopatra-polecamy. Ogólnie najgorsze nasze wakacje, ze względu na hotel. Aha na koniec dzieci załapały z basenu jakiś wirus, gorączka 39 st. i infekcja gardła..

    Opinia dodana: 11 lipca 2013
1 2 3 4 5 ... 18
Byłeś w tym hotelu? Podziel się opinią z innymi