9,0 / 10

Wspaniały
89%
poleca ten hotel
Titan Select
Turcja / Riwiera Turecka

Titan Select: obiekt

Zobacz na mapie

Ocena na podstawie 66 opinii

Stosunek jakości do ceny: ADEKWATNY

Szczegółowe oceny
  • 8.9
    Hotel

    • 9.3 Basen
    • 9.1 Obsługa
    • 8.5 Rozrywka i animacje
    • 8.5 Sport
    • 9.1 Udogodnienia dla dzieci
  • 9.7
    Pokoje

    • 9.7 Czystość
    • 9.6 Łazienka
    • 9.7 Wielkość
    • 9.7 Wyposażenie
  • 8.2
    Położenie

    • 7.8 Atrakcje w okolicy
    • 7.9 Ciche i kameralne położenie
    • 9.0 Możliwości komunikacyjne
    • 8.6 Odleglość od plaży
    • 8.0 Restauracje/bary w okolicy
  • 9.0
    Posiłki

    • 9.1 Ilość
    • 9.0 Jakość i smak
    • 9.2 Obsługa/serwis
    • 8.5 Urozmaicenie
Zalety hotelu:
  • Specjalne udogodnienia dla dzieci (brodzik, łóżeczka - na życzenie).
  • Tylko 250 m do plaży z bezpłatnym dostępem do leżaków i parasoli.
  • Restauracje a la carte z bogatym menu regionalnym.
  • Możliwość korzystania z infrastruktury 2 hoteli: Titan Select oraz siostrzanego Titan Garden.
Sprawdź oferty z Twojego lotniska
  • Wyjazd z Krakowa All Inclusive
    1 131 zł 3 dni / os. Sprawdź
  • Wyjazd z Poznania All Inclusive
    1 131 zł 3 dni / os. Sprawdź
Zobacz oferty z innych lotnisk

Opinie

Dodane przez          
 
  • 9,3 / 10

    Renia z Bydgoszczy
    ""
    Pobyt: Lipiec 2015

    • Poleca hotel dla
    • Par
    • Zalety Czysty, dużo basenów ,piękne położenie, obsługa na wysokim poziomie, polskie animacje
    • Wady Brak

    Hotel na najwyższym poziomie polecam wszystkim jedzenie doskonałe i czystość na każdym kroku Hotel blisko sklepów i bazarów ,także wieczorem można się wybrać na zakupy przy hotelu jest bus który w 10 minut zawiezie na najładniejszą plaże Kleopatre poczujecie się jak na Florydzie cudownie na pewno tam wrócę

    Opinia dodana: 19 lipca 2015
  • 10 / 10

    Magdalena
    ""
    Pobyt: Lipiec 2015

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Same zalety
    • Wady Brak

    Z pobytu 10-dniowego jesteśmy zachwycone. Obsługa przemiła, pokoje codziennie sprzątane, jedzenie urozmaicone. Basen duży, można swobodnie pływać. Można korzystać również z basenu przy hotelu Titan Garden,który jest "za plecami" Titan Select. Pomiędzy hotelami jest zjeżdżalnia. Gdyby na świecie nie było tyle innych miejsc, to z pewnością wróciłabym tam.

    Opinia dodana: 15 lipca 2015
  • 6,6 / 10

    Turystka
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Czerwiec 2015

    • Poleca hotel dla
    • Ceniących spokój
    • Zalety Czystość i miła obsługa
    • Wady Hotel położony przy bardzo ruchliwej ulicy.

    Hotel czysty ,zadbany ale 5 gwiazdek to przesada ,baseny małe a zjeżdżalnie to porażka .Zero organizacji przy basenach ,większość ludzi wieku starszego więc cisza i spokój .Małe jak i większe dzieci nie mają co robić .Jeśli chodzi o rezydenta z Wezyra to Pani Alina to jakaś naciągaczka bez kompetencji .Mój pobyt był przed sezonem i było to widać pod względem jedzenia jak i wystroju stołówki .Był to mój drugi pobyt w Turcji ale w tym hotelu jestem ostatni raz .Pozdrawiam

    Opinia dodana: 22 czerwca 2015
  • 4,4 / 10

    Bożena
    ""
    Pobyt: Czerwiec 2015

    • Zalety Miła obsługa i Animatorzy,pokoje czyste
    • Wady położenie,jedzenie,brak atrakcji dla dorosłych

    Moim zdaniem hotel nie zasługuje na 5 gwiazdek.Jedzenie było beznadziejne,monotonne,bardzo mało w jadłospisie ryb,nie wspomnę o owocach morza.Jeśli chodzi o owoce to niewielki wybór a mamy pełnię sezonu, .W porze obiadu lub kolacji trzeba było stać w kolejce po ciepłe danie. Lody były podawane przy plaży przez 1,5 godziny ,na 2 hotele ,więc kolejka ustawiała się już dużo wcześniej.Leżaki przy basenach trzeba było rezerwować o 7 rano.Ogólnie hotelu nie polecam.

    Opinia dodana: 18 czerwca 2015
  • 4,6 / 10

    Turystaka_100
    ""
    Pobyt: Sierpień 2014

    • Zalety Obsługa
    • Wady Jak niżej

    Hotel wcisnięty między inne budynki, najlepszy widok do basen. Jedzenie beznadziejne, monotonne ociekajace tłuszczem, mały wybór. Obsługa bardzo miła, zwłaszcza jak się da trochę grosza :-) Pokoje przeciętne, max 4 *, klima działała bez zarzutu. Wszędzie mało miejsca, czasem trzeba było czekać na wolny stolik. Przy basenie wolne leżaki wczesnym porankiem, później zapomnij, na plaży taka sama sytuacja. Byłam tam w sierpniu 2014 i cieszę się , że tylko tydzień :-(

    Opinia dodana: 01 czerwca 2015
  • 8,4 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Jania L
    Seniorzy
    Pobyt: Październik 2014

    • Poleca hotel dla
    • Aktywnych
    • Zalety czystosc, przestrzen, mila obsluga
    • Wady wg mnie brak

    posilki swieze i bardzo smaczne , wybor ogromny po prostu nie do przejedzenia, godziny na posilki przystosowane do gosci hotelowych. Wycieczki fakultatywne sa super, mozna wiele zobaczy. Polecam wszystkim hotel Titan Selekt w Konakli.

    Opinia dodana: 25 października 2014
  • 9,5 / 10

    Klient Wakacje.pl

    martaaa
    Para
    Pobyt: Wrzesień 2014

    • Poleca hotel dla
    • Ceniących spokój
    • Zalety Bardzo ładny hotel. Super obsługa. Jedzenie urozmaicone, bardzo dobre.
    • Wady Odległość hotelu od lotniska, 3h jazdy autobusem.

    Hotel super, duży, nowoczesny. Pokój duży, przestronny, był codziennie sprzątany . Obsługa pierwsza klasa wszyscy spisali sie na 6 +. Bardzo mili kelnerzy i barmani. Jedzenia nigdy nie brakowało, zawsze świeże, urozmaicone, zawsze było miejsce na stołówce. Bardzo polecamy ten hotel.

    Opinia dodana: 02 października 2014
  • 9,4 / 10

    Klient Wakacje.pl

    aga.sos
    Grupa przyjaciół
    Pobyt: Lipiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Par
    • Zalety Czystość hotelu, przemiła obsługa w restauracji.

    Wspaniały hotel, czysty z bardzo dobrym i urozmaiconym wyżywieniem, przemiła obsługa (kelnerzy, panie sprzątające), mnóstwo atrakcji przy basenach, każdego wieczoru zapewniony program rozrywkowy zarówno dla dzieci jak i dorosłych (tłumaczony również w jęz. polskim)...w lipcu 2014 nie można było się nudzić w tym hotelu. Do oddalonej o 12 km Alanyi można jeździć busami do woli bez żadnego problemu ...przystanek znajduje się obok hotelu. Co kilka metrów bankomat a naprzeciwko hotelu kantor wymiany walut i niewielki bazar. Z hotelu do centrum Konakli spacerkiem jest ok.10 minut. Jeżeli już muszę wykazać polską naturę i ponarzekać na coś to : mało wygodna dostawka w pokoju 3-osobowym, kiepska suszarka do włosów w łazience (szybko się przegrzewa i wyłącza) i tylko jedna animatorka z Polski Klaudia (mało aktywna w Hotelu Titan Select). Goście Hotelu Titan Select mogą również korzystać z sąsiadującego Hotelu Titan Garden. Żałuję, że nie wybrałam oferty 14-dniowej, korzystając z wycieczek i lokalnych atrakcji (jeep safari, rafting, delfinarium) 10 dni to stanowczo za mało. Nie lubię spędzać wakacji 2x w tym samym miejscu ale w przypadku tego hotelu zrobię wyjątek i na pewno kiedyś tam wrócę. Polecam wszystkim, którzy wybiorą Turcję na miejsce wypoczynku. Wielkie podziękowania dla Pani Sylwii z wakacje.pl w Sosnowcu, która poleciła nam ten hotel...dzięki niej miałyśmy mega udane wakacje.

    Opinia dodana: 25 lipca 2014
  • 9,0 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Dorota & Zbigniew
    Para
    Pobyt: Maj 2014

    • Poleca hotel dla
    • Aktywnych
    • Zalety Hotel czysty ,zadbany,codziennie sprzątane pokoje oraz sam hotel.
    • Wady Blisko ruchliwa ulica.

    Pobyt w hotelu uważam za bardzo udany.Obsługa hotelu bardzo przyjazna , mili, uśmiechnięci zawsze pomocna. Obok znajduje się bliźniaczy hotel TITAN GARDEN na terenie którego są również do dyspozycji baseny , bar .Wieczorem jest dyskoteka,organizowane są różne skecze (nie zawsze udane).Każdy znajdzie coś dla siebie.Hotel w 100 % godny polecenia.

    Opinia dodana: 30 czerwca 2014
  • 10 / 10

    Barbara
    Grupa przyjaciół
    Pobyt: Maj 2014

    • Poleca hotel dla
    • Nastawionych na zwiedzanie
    • Zalety Same plusy,wspaniałe wyżywienie i świetna obsługa.Pokoje czyste,ciche,pracę animatorów oceniam bardzo wysoko,zwłaszcza pracę SARAH,przemiłej dziewczyny z Tunezji,z którą nie sposób było się nudzić.Polecam wszystkim ten hotel.
    • Wady nie ma

    Pobyt uważam za bardzo udany.Obsługa wspaniała,hotel czyściutki. Basen piękny i zadbany.Animacje ciekawe,i te dla dorosłych ,i te dla dzieci.

    Opinia dodana: 09 czerwca 2014
1 2 3 4 5 ... 7
Byłeś w tym hotelu? Podziel się opinią z innymi