9,2 / 10

Wspaniały
94%
poleca ten hotel
Titan Select
Turcja / Riwiera Turecka

Titan Select: otoczenie hotelu

Zobacz na mapie

Ocena na podstawie 63 opinii

Stosunek jakosci do ceny: ADEKWATNY

Szczegółowe oceny
  • 9.1
    Hotel

    • 9.6 Basen
    • 9.4 Obsługa
    • 8.7 Rozrywka i animacje
    • 8.7 Sport
    • 9.4 Udogodnienia dla dzieci
  • 9.8
    Pokoje

    • 9.7 Czystość
    • 9.7 Łazienka
    • 9.8 Wielkość
    • 9.8 Wyposażenie
  • 8.4
    Położenie

    • 7.9 Atrakcje w okolicy
    • 8.0 Ciche i kameralne położenie
    • 9.3 Możliwości komunikacyjne
    • 8.8 Odleglość od plaży
    • 8.2 Restauracje/bary w okolicy
  • 9.4
    Posiłki

    • 9.6 Ilość
    • 9.3 Jakość i smak
    • 9.6 Obsługa/serwis
    • 8.9 Urozmaicenie
Zalety hotelu:
  • Czyste i przyjemne pokoje
  • Komfortowo wyposażone pokoje
  • Przestronne pokoje
  • Ładna łazienka
Sprawdź oferty z Twojego lotniska
  • Wyjazd z Warszawy All Inclusive
    1 786 zł 7 dni / os. Sprawdź
  • Wyjazd z Katowic All Inclusive
    1 890 zł 7 dni / os. Sprawdź
Zobacz oferty z innych lotnisk

Opinie

Dodane przez          
 
  • 8,4 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Jania L
    Seniorzy
    Pobyt: Październik 2014

    • Poleca hotel dla
    • Aktywnych
    • Zalety czystosc, przestrzen, mila obsluga
    • Wady wg mnie brak

    posilki swieze i bardzo smaczne , wybor ogromny po prostu nie do przejedzenia, godziny na posilki przystosowane do gosci hotelowych. Wycieczki fakultatywne sa super, mozna wiele zobaczy. Polecam wszystkim hotel Titan Selekt w Konakli.

    Opinia dodana: 25 października 2014
  • 9,5 / 10

    Klient Wakacje.pl

    martaaa
    Para
    Pobyt: Wrzesień 2014

    • Poleca hotel dla
    • Ceniących spokój
    • Zalety Bardzo ładny hotel. Super obsługa. Jedzenie urozmaicone, bardzo dobre.
    • Wady Odległość hotelu od lotniska, 3h jazdy autobusem.

    Hotel super, duży, nowoczesny. Pokój duży, przestronny, był codziennie sprzątany . Obsługa pierwsza klasa wszyscy spisali sie na 6 +. Bardzo mili kelnerzy i barmani. Jedzenia nigdy nie brakowało, zawsze świeże, urozmaicone, zawsze było miejsce na stołówce. Bardzo polecamy ten hotel.

    Opinia dodana: 02 października 2014
  • 9,4 / 10

    Klient Wakacje.pl

    aga.sos
    Grupa przyjaciół
    Pobyt: Lipiec 2014

    • Poleca hotel dla
    • Par
    • Zalety Czystość hotelu, przemiła obsługa w restauracji.

    Wspaniały hotel, czysty z bardzo dobrym i urozmaiconym wyżywieniem, przemiła obsługa (kelnerzy, panie sprzątające), mnóstwo atrakcji przy basenach, każdego wieczoru zapewniony program rozrywkowy zarówno dla dzieci jak i dorosłych (tłumaczony również w jęz. polskim)...w lipcu 2014 nie można było się nudzić w tym hotelu. Do oddalonej o 12 km Alanyi można jeździć busami do woli bez żadnego problemu ...przystanek znajduje się obok hotelu. Co kilka metrów bankomat a naprzeciwko hotelu kantor wymiany walut i niewielki bazar. Z hotelu do centrum Konakli spacerkiem jest ok.10 minut. Jeżeli już muszę wykazać polską naturę i ponarzekać na coś to : mało wygodna dostawka w pokoju 3-osobowym, kiepska suszarka do włosów w łazience (szybko się przegrzewa i wyłącza) i tylko jedna animatorka z Polski Klaudia (mało aktywna w Hotelu Titan Select). Goście Hotelu Titan Select mogą również korzystać z sąsiadującego Hotelu Titan Garden. Żałuję, że nie wybrałam oferty 14-dniowej, korzystając z wycieczek i lokalnych atrakcji (jeep safari, rafting, delfinarium) 10 dni to stanowczo za mało. Nie lubię spędzać wakacji 2x w tym samym miejscu ale w przypadku tego hotelu zrobię wyjątek i na pewno kiedyś tam wrócę. Polecam wszystkim, którzy wybiorą Turcję na miejsce wypoczynku. Wielkie podziękowania dla Pani Sylwii z wakacje.pl w Sosnowcu, która poleciła nam ten hotel...dzięki niej miałyśmy mega udane wakacje.

    Opinia dodana: 25 lipca 2014
  • 9,0 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Dorota & Zbigniew
    Para
    Pobyt: Maj 2014

    • Poleca hotel dla
    • Aktywnych
    • Zalety Hotel czysty ,zadbany,codziennie sprzątane pokoje oraz sam hotel.
    • Wady Blisko ruchliwa ulica.

    Pobyt w hotelu uważam za bardzo udany.Obsługa hotelu bardzo przyjazna , mili, uśmiechnięci zawsze pomocna. Obok znajduje się bliźniaczy hotel TITAN GARDEN na terenie którego są również do dyspozycji baseny , bar .Wieczorem jest dyskoteka,organizowane są różne skecze (nie zawsze udane).Każdy znajdzie coś dla siebie.Hotel w 100 % godny polecenia.

    Opinia dodana: 30 czerwca 2014
  • 10 / 10

    Barbara
    Grupa przyjaciół
    Pobyt: Maj 2014

    • Poleca hotel dla
    • Nastawionych na zwiedzanie
    • Zalety Same plusy,wspaniałe wyżywienie i świetna obsługa.Pokoje czyste,ciche,pracę animatorów oceniam bardzo wysoko,zwłaszcza pracę SARAH,przemiłej dziewczyny z Tunezji,z którą nie sposób było się nudzić.Polecam wszystkim ten hotel.
    • Wady nie ma

    Pobyt uważam za bardzo udany.Obsługa wspaniała,hotel czyściutki. Basen piękny i zadbany.Animacje ciekawe,i te dla dorosłych ,i te dla dzieci.

    Opinia dodana: 09 czerwca 2014
  • 9,8 / 10

    barbara
    Seniorzy
    Pobyt: Maj 2014

    • Poleca hotel dla
    • Par
    • Zalety Naprawdę dobry hotel, obsługa przy posiłkach rewelacyjna,wszystko sprawnie i szybko, a jedzenie wyśmienite.Pokoje czyste,animacje na dobrym poziomie.Duże wrażenie robi praca miłej, uśmiechniętej i bardzo profesjonalnej SARAH, pochodzącej z Tunezji.Sarah nie pozwala się nudzić,a jej zajęcia przyciągają wiele osób.
    • Wady Nie dostrzegłam wad funkcjonowania hotelu, a mój pobyt trwał 2 tygodnie.

    Wszystko było okey, i czystość i obsługa i posiłki które były ciekawym urozmaiceniem pobytu.ne, nikt nie powinien narzekać,bo najeść można się było do sytu.Ręczniki zmieniane codziennie.Animacje,zwłaszcze te prowadzone przez SARAH były na wysokim poziomie.

    Opinia dodana: 08 czerwca 2014
  • 9,9 / 10

    Beata
    Para
    Pobyt: Maj 2014

    • Poleca hotel dla
    • Szukających luksusu
    • Zalety kameralny,nowoczesny,dobra lokalizacja

    Wspaniały hotel-nowoczesny,urządzony ze smakiem,bardzo czysty.Pyszne jedzenie i naprawdę sympatyczna obsługa.Powrócę tu po raz kolejny.

    Opinia dodana: 08 maja 2014
  • 9,6 / 10

    Gosia
    Para
    Pobyt: Lipiec 2013

    • Poleca hotel dla
    • Par, rodzin z dziećmi, aktywnych

    Bardzo dobry, nowoczesny hotel - bez typowego tureckiego kiczu. Gośćmi są głównie Holendrzy i Niemcy, około 20% Polacy. Różnorodna kuchnia, każdy znajdzie coś dla siebie, w tym posiłki dla wegetarian. Całodniowe i wieczorne animacje prowadzone w kilku językach, w tym dwójka Polaków. Pokoje sprzątane codziennie. W ciągu tygodnia 3 razy wymieniono ręczniki i wodę mineralną w lodówce. Obsługa w hotelu, na stołówce i w barach na wysokim poziomie. Baseny czyste, codziennie sprawdzana jakość wody. Gdy brakowało leżaków wystarczyło zgłosić w barze przy basenie. Niedaleko do plaży - ok. 3 minuty spacerkiem. Obok hotel Titan Garden, na terenie którego obowiązywały też opaski naszego hotelu. Generalnie nie ma się do czego przyczepić. Hotel na wysokim poziomie. Jedyne zastrzeżenie do organizowanych przez Wezyr i inne biura podróży wycieczek fakultatywnych. W trakcie przejazdu np. do Pamukkali funduje się turystom atrakcje w stylu zwiedzania sklepu z odzieżą, który porównać można do polskiego bazaru z podróbkami odzieży światowych marek, gdzie ceny są kosmiczne, czy też do sklepu z onyxem, gdzie trzeba mieć grubo wypchany portfel.

    Opinia dodana: 25 lipca 2013
  • 10 / 10

    Klient Wakacje.pl

    Asia
    Para
    Pobyt: Lipiec 2013

    • Poleca hotel dla
    • Par, rodzin z dziećmi

    Hotel zasługuje na 5+ . Byliśmy na tygodniowym pobycie. Hotel bardzo ładny, czysty, jedzonko smaczne obsługa świetna.

    Opinia dodana: 11 lipca 2013
  • 9,4 / 10

    drozd
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Lipiec 2012

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi

    Wybralismy ten hotel z2powodów wysokie oceny i polscy animatorzy ze sky club. Hotel solidny, a nawet dobry, ale oceny są ciut przesadzone.Co do polskich animatorek, to beznadzieja, słabe, niewidoczne, a w dodatku uciekły jak szczury, gdy dowiedziały sie o plajcie Triady-brawo pozdrawiam Panie Olgę i Monikę.A mozna było zachować się tak jak Pani Cieselska-dziekuje w imieniu wszystkich za pomoc do końca. Wracając do hotelu na najwyższą ocenę zasługuje obsługa(szybka, usmiechnieta, nie wołaja bakszyszu), mini club dla dzieci i mini disco, animacje i animatorzy oprócz polskich,baseny i pokoje. W hotelu mamy 3 baseny w tym 1 kryty, brodzik, można równiez dodatkowo korzystać z 2 basenów i 2 zjeżdzalni i brodzika w hotelu Garden. Część Select bardzo spokojna, część Garden bardziej chałasliwa. Dobre połaczenie z Alanya, 300i900 m od hotelu 2 bazary-ceny podobne jak w Alanyii. Plaza w miare ciekawie rozwiązana - lezaki pod baldachimami, duzy pomost w głąb morza, niestety plaża kamienista, wejscie raczej tylko w butach. troche głupio to zabrzmi - ale najbardziej cenie ten hotel za czystość i świeżość. W 5* hotelach powinna to być reguła, ale jak na Turcję/Egipt to dla mnie ewenement. Jedzenie ciężko mi ocenić-niby urozmaicone duzo ryb, kurczaków, czasem indyk, jagnięcina w kilku postaciach,ale na ogół zmielona. zdarzyly się 2 razy pstragi, codziennie na obiad jakis makaron. Owoców niby muktum najczęściej arbuzy, melony, brzoskwinie, jabłka ,śliwki, cząstki pomaranczy i grejfrutów. Zdarzyły się również morele, figi, winogrona, banany, nektarynki -ale wszystko jakby mało dojrzałe odrobine pozbawione smaku. Posilki dość czesto się powtarzają, mało jest zaskoczeń - w stosunku do moich poprzednich podróży. Poszli w jakość,a nie w ilość ,ale rozmawiajając z innymi polakami z innych hoteli wydawało się ,że u nich są mistrzowie kuchni,a u nas tylko solidni rzemieślnicy. Najbardziej zadowolone powinny być dzieci (zjeżdzalnie, mini club, mini disco). Wady płatne za popcorn, lody, większość drinków, ręczniki na bsaen i plaze.Polecam

    Opinia dodana: 17 lipca 2012
1 2 3 4 5 ... 7
Byłeś w tym hotelu? Podziel się opinią z innymi