7,7 / 10

Dobry
88%
poleca ten hotel
Zornitsa Sands
Bułgaria / Słoneczny Brzeg

Zornitsa Sands: basen

Zobacz na mapie

Ocena na podstawie 21 opinii

Stosunek jakosci do ceny: ADEKWATNY

Szczegółowe oceny
  • 7.0
    Hotel

    • 8.7 Basen
    • 7.6 Obsługa
    • 5.7 Rozrywka i animacje
    • 6.0 Sport
    • 6.9 Udogodnienia dla dzieci
  • 8.6
    Pokoje

    • 8.6 Czystość
    • 8.3 Łazienka
    • 9.0 Wielkość
    • 8.5 Wyposażenie
  • 7.2
    Położenie

    • 5.5 Atrakcje w okolicy
    • 9.3 Ciche i kameralne położenie
    • 6.6 Możliwości komunikacyjne
    • 9.2 Odleglość od plaży
    • 5.2 Restauracje/bary w okolicy
  • 7.9
    Posiłki

    • 8.8 Ilość
    • 8.0 Jakość i smak
    • 7.5 Obsługa/serwis
    • 7.3 Urozmaicenie
Zalety hotelu:
  • Hotel położony bezpośrednio przy piaszczystej plaży
  • W pobliżu hotelu znajduje się aquapark
  • Ciche i kameralne położenie
  • Przestronne pokoje
Sprawdź oferty z Twojego lotniska
  • Wyjazd z Poznania pełne wyżywienie
    1 775 zł 7 dni / os. Sprawdź
  • Wyjazd z Katowic pełne wyżywienie
    1 775 zł 7 dni / os. Sprawdź
Zobacz oferty z innych lotnisk

Opinie

Dodane przez      
  • 10 / 10

    Piotr Muras
    Para
    Pobyt: Czerwiec 2011

    • Poleca hotel dla
    • Wymagających klientów, szukających rozrywki, rodzin z dziećmi

    Autor nie dodał opinii tekstowej

    Opinia dodana: 30 lipca 2011
  • 5,3 / 10

    deny73
    Para
    Pobyt: Czerwiec 2010

    Myślałem,że ludzie przesadzają.Dopiero gdy dotarłem na miejsce i zobaczyłem w jakie SZAMBO w dosłownym tego słowa znaczeniu ulokowałem moje oszczędności wakacyjne przyszła mi ochota aby wracać z powrotem do Polski. Szambo z hotelu Royal Park wypływa wprost na plaże i do morza tam gdzie goście Zornitzy rzekomo mają plażować.Smród jaki unosi się w powietrzu jest nie do opisania. Zwrócenie uwagi rezydentowi nie przyniosło jakiegokolwiek skutku. Omijajcie to WYSYPISKO ŚMIECI szerokim łukiem, przecież na świecie jest tyle pięknych miejsc. Dla zainteresowanych posiadam "śliczne fotki" "ekologicznego rozlewiska"

    Opinia dodana: 17 lipca 2010
  • 3,4 / 10

    moncisko
    Para
    Pobyt: Czerwiec 2010

    Hotel jest polozyny blisko morza jednakze brud i smrud a takze ilosc duzych kamieni i glonow uniemozliwia kompanie sie. Obsluga nie dba o lazienki, sa bardzo nie doczyszczone. Jest duzo jedzenia jednakze jest ono nie dobre, zimne. Spowodowalo ono zatrucie pokarmowe wszystkich obecnych polakow w tymze czasie. Ogolnie 5* to bardzo za duzo na ten hotel, NIE POLECAM.

    Opinia dodana: 15 lipca 2010
  • 5,4 / 10

    abelinda
    Para
    Pobyt: Sierpień 2009

    • Poleca hotel dla
    • Ceniących spokój

    Hotel jak na Bułgarie o.k, ale osoby będące w innych hotelach 5* na świecie mogą być nieco rozczarowane. Położenie fatalne. Dookoła nie ma nic. Ogólnie stracone pieniądze i czas.

    Opinia dodana: 15 marca 2010
  • 7,8 / 10

    Kama
    Para
    Pobyt: Sierpień 2009

    • Poleca hotel dla
    • Wymagających klientów, ceniących spokój

    W okolicach hotelu nie ma zbyt wielu rozrywek, więc ludzie nastawieni na wakacyjne szaleństwo nie powinni się tam wybierać (w poliżu hotelu nie ma żadnych knajp, dyskotek, sklepów itp.). Hotel jest bardzo ładny i naprawdę wygląda jak na zdjęciach. Na plażę można wyjść na bosaka prosto z hotelu. Wejście do morza jest b. dobre (nie ma kamieni, których jest dużo w innych miejscach), wodorostów w sumie też nie. Na plaży jest mnóstwo fajnych muszelek, a w morzu krabiki, woda b. słona :) Jedzonko jest przepyszne i NAPRAWDĘ każdy znajdzie coś dla siebie. Codziennie można spróbować czegoś innego na obiadokolacji, tylko śniadania są zawsze takie same. jeśli jest się sympatycznym dla niej :) Kilka uśmiechów naprawdę może zdziałać cuda! ;)

    Opinia dodana: 19 września 2009
  • 7,8 / 10

    Bol
    Para
    Pobyt: Lipiec 2009

    • Poleca hotel dla
    • Ceniących spokój

    Hotel Zornitza Sands połóżony jest bardzo ładnie. Z każdego pokoju widok na morze oddalone o ok. 50 m. Niestety podstawowa wada, często nie do zniesienia to smród szamba na plaży głównie w części bliskiej budunku. Moim zdaniem 5 gwiazdek dla dla tego hotelu to lekka przesada - 3 i pół gwiazdki to tyle mozna przydzielić. Otoczenie hotelu (teren poza ogrodzeniem) to bardzo dużo śmieci i brudu.

    Opinia dodana: 30 sierpnia 2009
  • 9,4 / 10

    hanna
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Czerwiec 2009

    • Poleca hotel dla
    • Wymagających klientów

    Autor nie dodał opinii tekstowej

    Opinia dodana: 01 sierpnia 2009
  • 10 / 10

    asia
    Para
    Pobyt: Maj 2009

    • Poleca hotel dla
    • Wymagających klientów

    Byłam tam dwa lata temu mogła bym tam jeżdzić co roku jest wypas wszystkim polecam czysto do morza można z hotelu na bosaka polecam wyjazd z dziećmi hotel przystosowany.MEGA POZYTYW

    Opinia dodana: 05 czerwca 2009
  • 10 / 10

    sharku
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Czerwiec 2008

    • Poleca hotel dla
    • Szukających rozrywki, rodzin z dziećmi, aktywnych

    Autor nie dodał opinii tekstowej

    Opinia dodana: 27 września 2008
  • 6,1 / 10

    Wymagajaca
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Lipiec 2008

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi

    Pięć gwiazdek chyba lokalnych, jak na mój gust europejskie trzy.

    Opinia dodana: 25 sierpnia 2008
Byłeś w tym hotelu? Podziel się opinią z innymi