Klienci o nas

• 27.08.2018 Zadowolona Klientka

Opinia o Pracowniku Wakacje.pl Chciałabym podziękować za pomoc w znalezieniu super oferty a także za poświęcony czas i zaangażowanie się w szukaniu najlepszej oferty z waszego biura. Pan Dawid Piechowski spisał się świetnie, gdybym spotkała osobę, która ma problem ze znalezieniem wakacji na pewno polecę skorzystanie z jego pomocy. Pozdrawiam serdecznie i jeszcze raz dziękuję

• 22.08.2018 Zadowolona Klientka

Opinia o Pracowniku Wakacje.pl Zakupiłam u Państwa wycieczkę na Rodos w terminie 10.08.2018 do 20.08.2018, jednakże z przyczyn losowych musiałam zmienić termin i dopłaciłam zgodnie z decyzją Grecos 425 zmieniając termin wycieczki od 13.08 do 24.08. Jednakże okazało się że z przyczyn nie zawinionych przez nas ani przez wasz portal Grecos anulował naszą zmianę terminu nie powiadamiając nikogo. Ostatnie dni żyliśmy w ogromnym stresie ale dzięki profesjonalnemu podejściu do pracy Waszego pracownika Pani Marty Wrocławskiej po wielu jej próbach, prośbach i kontaktach z Grecos udało się przywrócić należną nam rezerwację w późniejszym terminie. Sytuacja była beznadziejna jednak sprawne, pełne zaangażowanie ze strony Pani Marty zakończyło się sukcesem. Zaangażowanie Pani Marty zasługuje na uznanie i pochwałę dlatego też chciałabym bardzo podziękować bo bez jej pomocy nie udałoby się załatwić sprawy pozytywnie. Proszę o przekazanie tego maila osobie odpowiedzialnej za nagradzanie pracowników w celu uznania dla pracy i podejścia do klienta ze strony Pani Marty. Jeszcze raz bardzo bardzo DZIĘKUJEMY !!!!!!!!!!

• 22.08.2018 Zadowolona Klientka

Opinia o Pracowniku Wakacje.pl Chciałam bardzo podziękować Pani Ani Malinowskiej za znalezienie lotu zastępczego dla nas w super cenie, uratowała Pani nasze wakacje dziękujemy

• 13.07.2018 Zadowolony Klient

Opinia o Pracowniku Wakacje.pl Dzień dobry, Najlepszą wizytówka firmy jest profesjonalny pracownik. Zdecydowanie takim pracownikiem jest Pan Cezary Smuga. Wykazał się profesjonalnym podejściem, ogromną pomocą i cierpliwością odpowiadając na wszystkie, nawet najbardziej szczegółowe pytania. Gratuluję takiej osoby w zespole.

• 11.07.2018 Zadowolona Klientka

Opinia o Pracowniku Wakacje.pl Chciałabym bardzo pochwalić Pana Tomasza Kowala za jego postawę i zaangażowanie w pracy. Wczoraj odnotowałam błąd pisarski w polisie i zadzwoniłam na infolinię, żeby go wyjaśnić. W związku z awarią systemu Pan Tomasz nie mógł go poprawić od ręki, więc podziękowałam mu za pomoc i powiedziałam, że zadzwonię za kilka dni lub skontaktuję się z serwisem mailowo. Jednakże po niecałej godzinie dostałam od niego maila z aneksem do ubezpieczenia co mnie bardzo pozytywnie zaskoczyło. Nieczęsto się zdarza, żeby osoba pracująca na infolinii wykazywała się taką chęcią pomocy (nie oszukujmy się, klienci potrafią dać w kość i zniechęcić do wszystkiego). Naprawdę gratuluję Państwu takiego pracownika i życzę wszystkiego dobrego.

• 27.06.2018 Zadowolona Klientka

Podziękowanie dla konsultantki Z tego miejsca kieruje serdecznie podziękowania dla Pani Joanny Trzaski, która w dniu dzisiejszym dokonała dla mnie rzeczy prawie niemożliwej /jak mi się zdawało/ i dzięki której wakacje mojej rodziny zapowiadają się nader przyjemnie. Zaoszczędziła nam Pani wielu godzin niepotrzebnego oczekiwania na lotnisku. Jeszcze raz serdecznie dziękuje, a kierownictwu firmy życzę, aby wszyscy pracownicy byli tak mili i profesjonalni jak Pani Joanna.