Witam, Potrzebuję informacji odnośnie miejsc gdzie można spędzić rodzinne wakacje z dziećmi w rozsądnej cenie. Zastanawiam się nad Chorwacją i Węgrami. Balaton jest ponoć płytki i są dobre bo piaszczyste plaże, a to przy małych dzieciach to podstawa. Ewentualnie wiem, że są nielicznie ale jednak piaszczyste plaże w Chorwacji nad Adriatykiem. Jeśli ktoś ma coś do powiedzenia w tym temacie to proszę się wypowiedzieć. Czekam na informacje i opinie. Pozdrawiam. Krzysiek.
Ogłoszenie
Przerwany
Nie masz jeszcze żadnego powiadomienia.
piaszczyste plaże Chorwacji lub Balaton
Przerwany
X
-
cpiaszczyste plaże w Chorwacji można trafić, ale nie jest to taki drobnoziarnisty piasek jak w Turcji, Tunezji czy Polsce, ale piaszczyste plaże owszem są chociaż mało a jak można się domyślać te najładniejsze są przeważnie przy droższych kompleksach hotelowych. Ale myślę, że jeżeli chodzi o dzieci to nie piasek jest problemem, ale wejście do wody, które często ma na dnie duże śliskie kamienie i te okropne jeżowce. Najlepiej od razu pierwszego dnia zaopatrzyć dzieci w takie specjalne gumowe buciki do wody które można kupić w każdej miejscowości turystycznej za parę groszy.
Komentarz
-
jedz wszedzie ale nie do chorwacji,nie mili ludzie u niedobre jedzenie,wiem o tym bo sila rzeczy jezdzilem tam od 1996 roku,rok w rok tak ze wiem o czym mowie,natomiast wegry podobaly mi sie,i cenowo i pobytowo a ze mam 3 dzieci moge smialo powiedziec ze z tych panstw lepiej wybrac wegry,zwiedzilem wszystkie panstwa basenu morza srodziemnego,wierz mi chorwacja jaest na koncu skali.
Komentarz
Komentarz