witam moze ktos polecilby jakies fajne miejsce (dodam ze nie drogie) na nastepny sezon i jeszcze jedno w jakim okresie najlepiej tam jechac dzieki
Ogłoszenie
Przerwany
Nie masz jeszcze żadnego powiadomienia.
gdzie i kiedy
Przerwany
X
-
Byłam w tym roku w Chorwacji po raz 4. Polecam gorąco.
Teraz byłam w Podgorze (z licznymi wycieczkami), samochodem w ciemno.
Super apartament za 60Eu, ale było nas 5 + dziecko.
Ceny takie sobie, dobre jedzenie w dobrych knajpach.
W lodziarniach żonglowanie kulkami przy ogólnym rozbawieniu wieeelu turystów.
Drinki drogie, ale za to jakie...z pewnością 1 Ci wystarczy do super humoru
a po drugim - zgon
O dziwo taaakie fale, ubaw nie z tej ziemi, szczególnie jak po południu zabierało 1/2 plaży i zostawało 1,5m (akurat na tej plaży którą wybraliśmy, jest jeszcze inna szersza,oraz kącik dla nudystów-raczej sami dziadkowie i babunie).
Niedaleko Park Przyrodniczy BIOKOVO- POLECAM! Wstęp 20Kun.
Dubrovnik mury - 50Kun.
Wcześniej byłam w Baśce, jadnak Podgora wydaje mi się być bardziej urokliwa.
Riviery Kasztelańskiej nie polecam, co prawda wspaniali ludzie, ale nie te widoczki.
Co chcesz wiedzieć, pytaj.
-
Nie zaprzeczam, ludzi było naprawdę sporo i co mnie zdziwiło rezerwowali sobie plac na plaży: karimaty i ręczniki przyparte kamieniem. Nikt nie zwracał uwagi na znak z zakazem tego rodzaju praktyk. No ale cóż, jak zakaz to zakaz, my stosowaliśmy zasadę "kto pierwszy ten lepszy". Zawsze mieliśmy dobre miejsca
Barbarita napisał(a):
> Podgora jest mała, kameralna, urokliwa i sympatyczna. Jednak
> trzymaj się z daleka od tej miejscowości w tzw. sezonie, który
> dla mnie oznaczna pełny antysezon - tj. od lipca do początku
> września.
> Tłum ludzi był dobijający.
Komentarz
-
Kilka lat temu bYlam na wybrzezu liguryjskim we Wloszech w miejscowosci Allasio.Jest to wybrzeze niedaleko Monako i podobne do lazurowego we Francji.Wykupilam hotel dwa posilki ,ale wlasny dojazd Nie bylo drogo.Jechalam przez Czechy i Szwajcarie.Nocowalam na polu campingowym we Szwajcarii,a nad glowa mialam sliczne Alpy.Probowalam nocowac w drodze w hotelach formuna 1 ale to marzenie.Sa najtansze bezobslugowe i nie ma w nich miejsc,reszta hoteli byla zaporowo droga wiec wybralam camping.
[%sig%]
Komentarz
Komentarz