Witam wszystkich.. Przejrzalem większą część tematów na forum i niestety nie znalazlem odpowiedzi na pytania ktore mnie interesują. Mianowicie, chce wyjechać do pracy właśnie na Cypr, chciałbym to zrobić za pomocą pośrednika - firmy Foster. Wiem ze dzialają na rynku od kilku lat i spotkałem się z opiniami że nie robią przewałów a ich oferta cenowo jest bardzo konkurencyjna. Mam kilka pytań do osób które skorzystały z usług tej firmy, mają taki wyjazd za sobą lub ewentualnie przebywają właśnie na Cyprze. Chciałbym poznać możliwie najwięcej szczegółów dotyczących samej firmy, procedury załatwienia wszystkich formalności w praktyce, czy pracodawcy na etapie rekrutacji stawiają wysokie wymagania. Dodatkowo jakie warunki pracy panują na miejscu, czy firma pomaga w jakiś sposób sie tam odpowiednio zakręcić, na jakim poziomie jest to darmowe zakwaterowanie, kwestia wyzywienia itp. Interesuje mnie również sprawa języka, powiedzmy że stopień mojego zaawansowania jest średni, zarówno jeśli chodzi o speaking jak i understanding
Oferta która najbardziej by mi podpasowała to prace budowlane. Czy oprócz tych 600 USD można coś jeszcze dorobić
Słowem, ratuje mnie każda informacja. Tak więc prosiłbym o njusy na forum lub bezpośrednio na maila tokash@op.pl. Pozdrawiam i serdeczne dzieki z góry za pomoc

Komentarz