Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta, przeczytaj
regulamin nowego forum. Jeśli chcesz korzystać w pełni z wszystkich funkcjonalności na forum, załóż nowe konto.
Slyszalam, ze na wysokosci 818m tego budynku mozna zjesc jakis posilek, np kolacje. Ciekawa jestem ile kosztuje taka atrakcja?... Skorzystal ktos z tego? Napewno warto.
Pozdrowionka.
... bo to dwa różne budynki ... ;-))))))))))))
.. Burj al Arab ma 321 ... a ten drugi Burj al Chalif ma 828 , w trakcie budowy miał robocza nazwę Burj al Arab .. ;-)
W Burj al Arab w restauracji na ostatnim piętrze kolacja dla 2 osób, bez ekstrawaganckich wypasów z lampką wina to około 800zł mniej w portfelu. Wszystko zależy od tego co zamówisz ale tanio nie jest.
W Burj al Dubaj nie byłem, nie jadłem, więc nie pomogę ale myślę że może być podobnie lub nawet drożej.
Tańcowały dwa Michały, jeden duży drugi mały, jak ten duży zaczął krążyć to ten mały nie móc zdążyć .....
Być dwa Burj Araby, jeden 321 drugi 828 m ale z iglicą. Problem polegać na tym, ze jeden sie nazywać Arab , a drugi Kalif. Knajpa w Kalifie być o 100 m niżej i nie jeździć tam jedna winda. Więc ja oczekiwać na udowodnienie bytności.
Burj Al Arab,to hotel w ksztalcie zagla,gdzie mozna zjesc sniadanie lub kolacje za okolo 150$.
A Burj Al Khalif,to nowo otwarty najwyzszy wiezowiec na swiecie 820m.A ile tu kosztuje przyjemnosc jedzenia,tego nie wiem.
Jak ktoś mnie wysłąć w delegacja to ja móc pojechać sprawdzić, choć ja windów nie lubieć a włazić tak wysoko po schodach to ja w pół drogi zapomnieć o każdej kolacji.
Komentarz