Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta, przeczytaj
regulamin nowego forum. Jeśli chcesz korzystać w pełni z wszystkich funkcjonalności na forum, załóż nowe konto.
Pewnie musiałbyś się zwrócić do Fanklubu Pewnie organizuje ciekawe wypady. I od razu na mecz. Jednak aby mieć jakąś atrakcyjną zniżkę musiałbyś być przez jakiś czas tzw. socios.
Czy ktoś odwiedził stadion Camp Nou? Jak wrażenia? Mogę tylko ze zdjęć zobaczyć jak wygląda w środku stadion.
Niesamowite wrażenie, jeszcze większe kiedy jest pełny, prawie 100 tys osób. Jest kilka takich meczy w sezonie kiedy na Camp Nou jest komplet, jest to miedzy innymi Grand Derby, mecz z Realem Madryt. Ja miałem okazję być na takim meczu.... la bomba Jak chcecie wybrać się na mecz Barcy to chętnie pomogę w kupnie biletu, na każdy mecz również na Grand Derby pozd
Zgadzam się z paweł81 - stadion robi wrażenie. Również atmosfera podczas meczu jest niesamowita, choć nie byłem na jakimś wyjątkowo ważnym spotkaniu to jednak poczułem magię stadionu i drużyny z Barcy
Stadion jak dla mnie był stary i stromy. No ale wrażenia super i co ciekawe na meczu tam jest cicho na trybunach, zdziwiłem się, bo w Polsce to kibice non stop kibicują
Podczas samego meczu kiedy stadion wypełniony jest po brzegi to całość robi niesamowite wrażenie,z kolei kiedy jest pusty ma się wrażenie że obserwujemy stary,stromy zabytek piłkarski sprzed lat
Ja byłam w środku. Nie jestem fanką piłki nożnej, ale stadion robi wrażenie. Do zobaczenia jest sam stadion oraz muzeum FC Barcelony (we wnętrzu budynku)
Komentarz