Chciałabym się wybrać tak na 10 dni na Słowację z 3 letnim dzieckiem. Może ktoś zna adres jakiejś sympatycznej kwatery kilka km od Tatralandii.
Ogłoszenie
Przerwany
Nie masz jeszcze żadnego powiadomienia.
kwatera lika km od Tatralandi
Przerwany
X
-
Liptovski Trnawec - 3 km od Tatralandii - tam nocowałem 3 doby ... rok temu - od głownej drogi w prawo jadąc od Tatralandii taka uliczka z willami - tam trzeba szukac ..
ja znalazłem prawie na końcu nr.235 .. bardzo miła pani koszt chyba 250 koron za dobe ... bardzo polecam z balkonem piękny widok na Wysokie Tatry -swietlica kuchnia na pietrze ...
pzdr deo
o tej porze to napewno coś znajdziesz
-
wielkie dzięki
Czyli spokojnie można szukać na miejscu, nie trzeba rezerwowac przez internet?
Wstyd przeyznać, objeździłam różne dalekie kraje a na Słowacji nie byłam
Z tego co zawsze słyszałm jest tam raczej tanio? A jak ceny w restauracjach (obiady)?
Komentarz
-
znajdz www.liptovskymikulas.sk oraz www.liptovsky-mikulas.hotelforyou.com/
mysle ze znajdziesz ciekawa kwatere. L-mikulasz to typowe miasto w najblizszym sasiedztwie aquaparku, ale ceny nieco wyzsze niz w mniejszych miejscowosciach wokol.
pozdrawiam
[%sig%]
Komentarz
-
no widzisz różne są mozliwości ... na pewno cos znajdziesz ...
ceny podobne do polskich oprócz wódki wszelkiej maści / koniaki whisky/
które są zdecydowani niższe niż w Polsce a przynajmniej były dokładnie rok temu jak tam byłem ...
pzdr ...
jak już tam bedziesz juz to trzeba jechac do Doliny Jasnej i obejrzec Demanowskie Jaskinie Lodową i Swobody - perełka ... oraz warto by wjechac kolejka na Chopok ...
w Trnawcu to nie ma takiej porzadnej knajpy ... raczej siedza tacy zapijaczeni osobnicy ... nie polecam ... trzeba by jechac do Liptowskiego Mikulasza ...
akurat nie byłem w knajpie ... kupowalismy sobie sami cos do zjedzenia ...
przepraszam byłem bo kupowałem bodaj piwo .... nie sorry sklep był obok knajpy stąd ci pijani osobnicy z lekka .
deo
Komentarz
Komentarz