Pomoc i kontakt
Magazyn Wakacje.pl
Salony sprzedaży
Wszystko się zgadza. Personel mówi po polsku. Obsługa miła i uprzejma. Jedzenie bardzo dobre. Wi Fi tragiczne. Za wszystko dodatkowe trzeba płacić. Jeżeli na wycieczce pilot poleci Wam tani sklep to możecie mieć pewność, że w sąsiednim kupicie o wiele taniej .
Warunki zakwaterowania i wyżywienia na dobrym poziomie.Opinię psuje usprawiedliwianie skandalicznego przeprowadzania wycieczek fakultatywnych,które są powierzone przewodnikowi bez widocznych kompetencji.Niewspółmiernie drogie jak na marszo-bieg i narażanie uczestników na różnego rodzaju przykrości,koszty i utratę zdrowia.Biuro Buksa uważa taką organizację zwiedzania za całkiem normalną.Taki przebieg tych wycieczek to sprawa dla prawników.
Hotel, podróż, jedzenie wszystko według opisu. Jedyne z czego jesteśmy niezadowoleni to przewodnik wycieczek do Rzymu i Wenecji. Po pierwsze przy przedstawianiu oferty wycieczek w hotelu Pan nie miarkował w słowach mimo obecności dzieci. Po drugie zamiast zachęcać wczasowiczów na skorzystanie z wycieczki straszył, że wszystko odbywa się prawie biegiem, w upale i jeśli ktoś się zgubi to on go nie będzie szukał. W takim razie niech lepiej w ogóle nie jedzie. To po co organizować takie wycieczki. Lepiej zobaczyć mnie atrakcji a w normalnym tempie dostosowanym do różnego wieku. Skoro nawet trzydziesto kilku letni ludzie ledwo dawali radę to dla kogo te wycieczki. Będąc we Włoszech i nie zobaczyć Rzymu ?! Przez Pana przewodnika, który najchętniej pojechałby sam!!!
POBYT 16-27.06.19r. bardzo udany wszystko zapięte na ostatni guzik. Seniorzy z O/R TYCHY dziękują za wspaniały pobyt, kuchnie polską organizowane wycieczki przez rezydenta, który bardzo dbał o wszystkich posiada dużą wiedzę o Włoszech. Każdemu polecamy jak pragniecie spędzić urlop to tylko z BIUREM BUKSA we WŁOSZECH a nie zawiedziecie się, WE WRZEŚNIU WYJEŻDŻA NASTĘPNA GRUPA SENIORÓW I Z PEWNOŚCIĄ BĘDĄ ZADOWOLENI Z POBYTU.
Już po raz kolejny byliśmy na Zielonej Szkole we Włoszech w Cesenatico z tym biurem.Super obsługa ,Pani Marcelina ,najlepsza kobieta na świecie.Dzieciaki bardzo zadowolone .Polecił na ten wyjazd p.Wojtek.Dziekujemy
Byłem dwa razy we Włoszech z tym biurem podróży. Za pierwszym razem w hotelu Meeting w Belarii. Pokoje czyste, wszystko zadbane, obsługa super. Dziewczyny zawsze uśmiechnięte. A jedzenie super. Blisko do plaży. W 2018 roku byłem w hotelu Villa Maria w Cesenatico. Było super. Jedzenie bardzo dobre,obsługa super. Jestem bardzo zadowolony. Dojazd nowymi autokarami z WC, barkiem, kawa i herbata. Polecam !!!
Byłam we Włoszech z mężem z nimi i jestem bardzo zadowolona. Wycieczka była super - zwiedziliśmy wszystko co zaplanowaliśmy był i czas na zwiedzanie i na odpoczynek. Hotel był trzygwiazdkowy więc bez szału ale było czysto i jedzenie bardzo smaczne. Polecamy