Opinie o ETI

Możesz opowiedzieć coś o tej ofercie? Podziel się swoją opinią i pomóż innym znaleźć wymarzone wakacje!

Weryfikujemy opinie na podstawie adresu e-mail z rezerwacji. Sprawdzamy, czy pochodzą od osób, które skorzystały z naszej usługi.

Ocena rezydentów
Stosunek jakości do ceny
Zgodność ofetry z opisem
6.5

Wyświetlono 143 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
1.3
Turystka

Pobyt - Lipiec 2017

W lipcu wyjechałam wraz ze znajomymi do Egiptu, była to nasz pierwsza podróż z biurem podróży ETI. Nic poza hotelem, z którego byliśmy meeeega zadowoleni, nie było zgodne z ofertą. Straciliśmy pieniądze na Wizę, nie mieliśmy możliwości skorzystania z wycieczek fakultatywnych, NIE MIELIŚMY OPIEKI REZYDENTA niby przez zamieszanie, kontakt po powrocie z biurem i prośba wyjaśnienie sytuacji.... zakończona porażką.... !!

Justyna

Pobyt - Lipiec 2017

Naprawde fajnie bylo, wszystko bardzo sprawnie, transfer i hotel bardzo fajny. Rezydentka bardzo sympatyczna i pomocna - super obsluga. Pierwszy raz sie spotkalam ze mialam kontakt z rezydentem na komunikatorach internetowych. Polecam to biuro pierwszy raz ale na plus jak najbardziej.

Kamila

Pobyt - Czerwiec 2017

Pierwszy raz z tym biurem ale miło się zaskoczyłam. Opieka rezydenta jak najbardziej na plus, transfer szybki i bez problemów, zakwaterowanie w hotelu też bez żadnych zastrzeżeń. Na prawdę polecam