Opinie o Join UP

Możesz opowiedzieć coś o tej ofercie? Podziel się swoją opinią i pomóż innym znaleźć wymarzone wakacje!

Weryfikujemy opinie na podstawie adresu e-mail z rezerwacji. Sprawdzamy, czy pochodzą od osób, które skorzystały z naszej usługi.

Ocena rezydentów
4.2
Stosunek jakości do ceny
5.3
Zgodność ofetry z opisem

Wyświetlono 524 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
5.7

Pobyt - Lipiec 2025

Biuro podróży ok, nie było jakis szczególnych opoznien i braku informacji ale rezydent w Sharm to tragedia- brak kontaktu, naciąg na uszkodzone banknoty jak wydawał kasę za wycieczkę. Na szczecie dla sprawdzenia kupiliśmy tylko 1 u niego a resztę zorganizowaliśmy sobie sami. Taniej i bez problemów. Po zgłoszeniu problemu do Join UP z rezydentem, rezydent zaczął nas nękać przez WhatsApp ze mamy dowalać skargę.. na niego. No dramat.

małgorzata

Pobyt - Lipiec 2025

To biuro to jakaś porażka. Wakacje zamówione w grudniu 2024 w kwietniu zmiana warunków godzin lotu tak że tracimy jeden dzien. W pierwszym dniu pobytu zmiana lotniska całkowity brak opieki nie odpowiadają na maile brak zainteresowania klientem , zapłacil nam kasę to teraz niech sobie radzi.

3.3

Pobyt - Lipiec 2025

Odradzam to biuro podróży. Szanowny rezydent w Turcji Jan nie udziela pomocy w potrzebie, brak kompetencji i jakiejkolwiek empatii z jego strony. Bardziej pomocni okazali sie miejscowi Turcy oraz ambasada w Ankarze. Tragedia. Błagam niech biuro nie robi tego swoim polskim klientom i zatrudnia bardziej kompetentnych rezydentów bo my przeżyliśmy wiele stresu podczas naszego pobytu. Nie polecam nikomu.

Jarosław

Pobyt - Lipiec 2025

Bardz dobre biuro podróży wszystko zgodnie z planem polecam na pewno polecimy z tym biurem na kolejne wakacje.jestem pod wrażeniem pomimo że po przeczytaniu opini przed wylotem miałem pewne obawy zostały rozwiane na miejscu.

Ewelina Piotr Basia

Pobyt - Lipiec 2025

Jesteśmy bardzo zadowoleni z biura podróży! Jesteśmy na Djerbie. Pani Aleksandra- rezydentka, pilot wycieczek petarda!!! Ciekawie opowiada, interesuje się, pomocna. Ali, także. (...) Dziekujemy Panu Hubertowi Piecyk z biura w Gdańsku wakacje.pl

Magdalena

Pobyt - Lipiec 2025

Ofeta zakupiona przez wakacje.pl - szybko, sprawnie - wakacje w Hurgadzie. Loty terminowe, na miejscu opieka super zarówno rezydenta w hotelu jak i na wycieczce fakultatywnej

Mist

Pobyt - Lipiec 2025

Najgorsze biuro podróży. Na lotnisku czekamy od godziny 3 rono jest 21. Co chwilę zmieniane są godziny lotu. Nikomu go nie polecam. Zastanówcie się dwa razy za nim je wybierzecie. Porażka

Martyna

Pobyt - Lipiec 2025

Dramat ! Omijać szerokim łukiem ! Od samego wyjścia na lotnisku zaczęły sie problemy , nie profesjonalna obsługa i zaśmierdziałe autobusy!

Pobyt - Lipiec 2025

Nigdy więcej z tego ukraińskiego (...) nie polecę, omijać szerokim łukiem, nie wiem dlaczego jakiekolwiek panie z wakacje.pl polecają wycieczki z tego syfu. Nie chcę się rozpisywać ale byliśmy w Tunezji, mieliśmy karaluchy w pokoju trzy razy zmieniano nam pokój. Po powrocie do Polski pisałem mnóstwo maili odnośnie reklamacji, dzwoniłem i jak dzwonisz w sprawie problemu nikt nie odbiera godzinę czekałem na infolinię, ale jak zadzwonisz w sprawię zakupu wycieczki od razu odbierają. Ne polecam

Michał

Pobyt - Lipiec 2025

Wszystko było w porządku, super kontakt z rezydentem o każdej godzinie, bardzo pomocny i życzliwy, polecam bo nie ma się do czego przyczepić...

Mariusz

Pobyt - Lipiec 2025

Nie możemy nic złego powiedzieć o wakacjach w Egipcie Sharm el sheikh. Wylot z Katowic opóźniony o 40 min ( to sie zdarza). Po przylocie i transferze do hotelu od razu zostaliśmy skierowanie na śniadanie. Otrzymaliśmy pokoje obok siebie ( trzy rodziny ) tym zajęły sie Nasze żony :). Spotkanie z rezydentem mieliśmy drugiego dnia. Wszystko wytłumaczył i byl do dyspozycji. (...). Polecamy.

MIROSŁAWA

Pobyt - Lipiec 2025

Oferta zakupiona na wakacje.pl. Do dnia wylotu, wszystko było prawie idealnie. Dlaczego nie idealnie? Bo kontakt z rezydentem ograniczony. A najgorsze nastąpiło w dniu wylotu! Lot opóźniony o 7 h, brak informacji od rezydenta, brak kontaktu. (...) Zostaliśmy pozostawieni sami sobie, bez żadnego wsparcia ze strony biura podróży!!! CZAR PRYSŁ!!!

4.3

Pobyt - Lipiec 2025

Brak komunikacji z rezydentem! Ibrahim Shady Rezydent kazał nam być przed 5 rano w hotelowym loggby i czekaliśmy do 7 potem wysłał wiadomość że musimy czekać do 9! Nikt nas nie powiadomil o opóźnionym locie! To jest brak szacunku dla klienta!! Nigdy więcej z Joinup! W hotelu sami Rosjanie! Rezydent do bani!

Karina

Pobyt - Lipiec 2025

Nie polecam. Praktycznie żadnego kontaktu z rezydentem. Na lotnisku była przez 5 minut Pani, ktora nie potrafiła mówić po polsku. Następnego dnia oferty wycieczek otrzymałam po angielsku na WhatsApp. Co w przypadku osób nie posługujących się angielskim? Ale największy minus, że w dniu wylotu w trakcie powstałych problemów (pobyt w szpitalu i organizacja innego samolotu) rezydent miał nas w.... Musieliśmy sobie sami radzić. O tyle dobrze, że można było liczyć na Wakacje.pl

1.7
Paulina

Pobyt - Lipiec 2025

Nie polecam biura podróży JoinUp. Rezerwacja (...) została zmieniona na gorszy hotel bez Wi-Fi w pokojach - w pierwszym pokoju znaleźliśmy karaluchy. Pokój zmieniono dopiero po interwencji. Dodatkowo przy 13-godzinnym opóźnieniu lotu informacja o locie od JoinUp przyszło dopiero rano, podczas gdy inni organizatorzy powiadomili wieczór wcześniej. Brak profesjonalizmu i wsparcia – omijać szerokim łukiem. Nic nie jest ich wina, w niczym nie widzą podstaw niezadowolenia

2.7
Michał

Pobyt - Lipiec 2025

Oferta okej, wszystko zgodne z opisem. Loty do i powrotny opóźniony (na szczęście "tylko" 2h). W hotelowym segregatorze z informacjami dot. wylotu widniała informacja "Pokój hotelowy pozostaje do Waszej dyspozycji do momentu wyjazdu, bez konieczności wcześniejszego wymeldowania", jednak o godz. 12 zablokowano nam karty i w pośpiechu kazano opuścić pokój. Po kontakcie przez recepcję Pan na infolinii nie dając dojść do słowa, powiedział, że ta informacja powinna być dawno wykreślona i tyle...

2.3
Jolanta

Pobyt - Lipiec 2025

Biuro podróży choć nic dodać Ukraińskie więc i taka obsługa.Samoloty ich własnej lini opuźnine o kilka godzin w obydwie strony.(...)

Rafał

Pobyt - Lipiec 2025

Jestem bardzo zadowolony z obsługi rezydenta który wszystko nam pomógł i wszystko fajnie załatwił rezydent eslam (...)

Karol Poprawa

Pobyt - Lipiec 2025

Byliśmy na wyjeździe z biurem Join UP – nigdy więcej! Już przed wylotem zmienili samolot, przez co ponad 20 osób straciło miejsca, a nasz znajomy nie poleciał w ogóle. Brak jakiegokolwiek wsparcia, brak kontaktu, problemy językowe – biuro jest ukraińskie i komunikacja to koszmar.

Sylwia

Pobyt - Lipiec 2025

To biuro to jedno wielkie nieporozumienie! Lot opóźniony o 10 godzin. W hotelu byliśmy o 2.30 w nocy brak czegokolwiek do zjedzenia. Rezydent oburzony kiedy na drugi dzień rano nie pojawiliśmy sie całymi rodzinami na spotkaniu. Niektórzy rezydenci w ogóle nie rozmawiali po polsku. Lot powrotny również opóźniony o 2godz. Jedna wielka masakra. Samolot w środku strasznie zniszczony. Podłokietniki w fotelach z dziurami co strasznie kaleczyło rece. Samolot podczas startu wydawał dziwne Nie polecam