Wycieczka do Rzymu przywróciła mi wiarę w sens zbiorowego zwiedzania.Pan Zbyszek SUPER!!!Pani Loredana wspaniała!Hotel o przyzwoitym standarcie,świetnie położony,w pobliżu sklepy i dobra pizza.Program zwiedzania ciekawy i b.intensywny ale skoro my z żoną /oboje 70+/daliśmy radę to znaczy,że jest dobrze pomyślany.Jacek
Właśnie kończymy wycieczkę - 5 dni w Rzymie. Bardzo fajny pobyt. Świetny przewodnik - pozdrawiamy Pana Zbyszka. Polecamy.
Wycieczka do Barcelony,bardzo dobra organizacja, ciekawy program .Hotel czysty ale łazienki o niskim poziomie sanitarnym, jedzenie dobre.
Nasze wrażenia z 4-dniowej wycieczki do Rzymu są bardzo pozytywne. Hotel miał dobrą lokalizację, blisko stacji metra. Oprowadzała nas po mieście i dbała o nas wspaniała pilotka p. Małgosia - nawet nasza najmłodsza maruda bez protestów słuchała pasjonujących opowieści o cesarzach, papieżach i świętych. Bardzo dobrym pomysłem są słuchawki - znacznie podnoszą komfort zwiedzania. Planujemy kolejne wyjazdy z Matimpexem
Właśnie wróciliśmy z mężem z weekendu 5-dniowego w Rzymie.Było super wszystko zgodne z ofertą. Hotel bardzo dobry położony blisko stacji metra Laurentina (5 minut na drogę). Śniadania bardzo smaczne, obfite i różnorodne. Wielkie uznanie dla pani Małgosi, która dzieliła się z nami ogromną wiedzą i zafascynowaniem tym miastem. Jednocześnie potrafiła zadbać o nasze \"przyziemne\" potrzeby. W trakcie zwiedzania wskazywała tanie i smaczne knajpki. Polecamy bardzo i już planujemy kolejne weekendy w miastach Europy z Matimpexem.
Fantastyczny weekend w Barcelonie .Polecamy organizatora firmę Matimpex Travel ,Cały wyjazd super zorganizowany..Przewodnik Pan Maciek jest bardzo sympatyczny i kompetentny .Bardzo starał się pokazać nam jak najwięcej pięknej Barcelony w tak krótkim czasie :-) Cały pobyt był do naszej dyspozycji . Serdecznie dziękujemy Panu Maćkowi za niezapomniane chwile w Barcelonie. A.K.
Podrozowalam z Matimpexem juz 4razy i na pewno skorzystam po raz kolejny.Wyjazdy zawsze sensownie poukladane i ciekawe. Przewodniczka Malgosia rewelacyjna. Milo sie jej slucha, ma wiedze i dopasowuje sie do potrzeb turystow.Do tego przebojowa. Oferta biura jest szeroka.Z pewnoscia kazdy znajdzie cos dla siebie.Szczerze polecam. RENATA.
5 dni w Rzymie. Opiekunem był Pan Zbyszek (ZIBI). Pełen profesjonalizm, opieka i pomoc zarówno przy korzystaniu ze środków komunikacji miejskiej jak przy niesfornych lokatorach w hotelu. Pełne zaangażowanie Pana Zbyszka odkryło wspaniałą historię Rzymu. Polecam właśnie ze względu na tego pilota. Można się było czuć komfortowo.
Przeżylismy wspaniąłą przygodę na wycieczce w Rzymie w dn.11-15 listopada 2015.Pogoda cudna , Rzym wspaniały ,profesjonalna opieka i organizacja wycieczki,Czas wykorzystany max.na zwiedzanie.Przewodnicy bardzo dobrzy ,Szczególnie ciepło pozdrawiamy Pana Zbyszka.Polecamy wyjazdy z Matimpexem , bowiem był to nasz drugi udany wyjazd z tym biurem/ po Barcelonie w 2014 r./Ela i Janusz z Prudnika.
Byliśmy z Matimpexem w Barcelonie. Świetny przewodnik (pozdrawiamy P. Zbyszka), intensywny program zwiedzania i odrobina czasu wolnego - to wszystko sprawiło, że wakacje zaliczamy do udanych:)) Minus za hotel - Baltimes w Calleli - w pokojach trzeba mówić szeptem, bo słychać dosłownie wszystko, co dzieje się u sąsiada, a jedzenie pozostawia wiele do życzenia. Na szczęście świetnie rozbudowana lokalna gastronomia zrekompensowała wszelkie niedogodności:)) Dziękujemy za miłe towarzystwo Asi i Marcina oraz Jany i Staszka - serdecznie pozdrawiamy:)) PS: teraz Portugalia :)) WIELKI PLUS DLA MATIMPEXU Milena i Mariusz z Częstochowy
Fantastyczna wyprawa do Rzymu. Dobry hotel**** z dobrą i niedrogą kuchnią. Do metra tylko 500 metrów i cały Rzym przed tobą!. Przewodnicy profesjonalni! Nie żałujemy z córką żadnej godziny spędzonej z Matimpexem!
Fantastycznie zorganizowany wyjazd.Super opieka rezydenta. Polecam firmę Matimpex
Byłyśmy z córką w Rzymie w weekend czerwcowy 2015 było super wszystko zgodne z ofertą. Hotel bardzo dobry położony blisko stacji metra Laurentina. Pokoje małe ale tylko spaliśmy tam cały dzień zwiedzaliśmy. Program podany w ofercie zrealizowany w 200% czyli zobaczyliśmy więcej niż było zaplanowane. Śniadania obfite i różnorodne. Pani Maryla fantastyczna poleca tanie i smaczne knajpki w trakcie zwiedzania. No i jeszcze wspaniala Pani Ania z ogromną wiedzą i niesamowitym darem do opowiadania o tym pięknym starożytnym mieście. Polecam bardzo i już planuje kolejny weekend w miastach Europy z Matimpexem
Wycieczka do Paryża 03-07.06.2015. Fatalna organizacja,znikome wykorzystanie czasu pobytu na program. Pierwszego dnia całe popoludnie nie wykorzystany.Drugiego dnia do godz. 11 czekanie na 2 osoby które miały przyleciec.Trzeciego dnia czekanie rano na grupy z Krakowa Szcecina itd .Jeden pilot musiał obsługiwać grupy o programach w danym dniu(ze względu naq przesunięcie). Z tego powodu wszędzie byliśmy spożnieni i skrocony czs zwiedzania. W dniu wylotu do 15 czas stracony. Jeżeli ktoś leci tyle km to chce ten czas wykorzystać na zwiedzanie a nie na czekanie i siedzenie w kiepskim hotelu.
Wycieczka odbyła się zgodnie z harmonogramem, świetna organizacja, hotel zadbany, jedzenie smaczne a Pani Maryla, wspłaniała pilotka i kobieta. Polecamy i już planujemy następną wycieczkę.
Wycieczka w Paryżu była najlepsza na świecie! Będziemy korzystać z następnych wycieczek ;)))))))
Miła obsługa i fachowa pomoc - Pani doradziła nam jaki hotel wybrać i nie zawiedliśmy się!
Byliśmy z żoną na kilkudniowej wycieczce w Rzymie organizowanej przez Matimpex Travel. Jesteśmy mile zaskoczeni kontaktem z biurem, opieką, fachowością i wiedzą pilotów, profesjonalnym i opiekuńczym podejściem do każdego z uczestników. Zakwaterowanie super, wszystko zgodne z opisem. Pozdrawiamy organizatorów, pilota Pana Janka i do zobaczenia na następnej trasie. Ela i Bol.
Nie ma rewelacji, ale przynajmniej niskie ceny
hotele czyste ,jedzenie dobre, hotele połozone w ładnych miejscowościach