Adam & Eve (Belek)

Położenie hotelu ładne ale nic poza tym. W hotelu straszny syf. Jadalnia ogromna ale miejsca brak w dodatku trzeba posprzątać sobie stolik po poprzednich konsumentach, znaleść sztućce ale nie czyste - nie wymagajmy za dużo. O zimnych napojach mozemy zapomnieć. Jedzenie tez daje wiele do życzenia. Wszytsko robione pod Rosjan którzy opanowali to miejsce. Obsługa rozmawia tylko po rosyjsku i pracuje za karę. Bar i stołówka okropnie brudne. Toalety przy basenie lepiej nie używać tylko chodzić do pokoju. Jeśli chodzi o imprezy to super ale zalezy po Co sie tutaj przyjeżdża. Panowie po 60 prowadzaja młode dziewczyny. Ktore robią dosłownie wszystko. Pary wymieniają sie miedzy sobą a kazdy wolny mężczyzna czeka na okazje. Na basenie czy plazy leżaki zajęte a pawilony płatne po 70 euro za dzień. Proponuje takze wsiąść wrotki do pokonania hektarów korytarzy ;) Pszczoły w drinkach to takze normalne;) Nie polecam - jakos nie adekwatna do ceny.

Brak serwisu ! Bałagan zero obsługi nie moja w jarzyny angielskim

Super hotel, luksusowy dla młodych ludzi lubiących zabawę. Drinki w opcji all inclusive z górnej półki ( np. absolut,12 letnie whiskey,szampan i wiele innych) Jedzenie również dobre, duży wybór wszystkiego. Impreza w dzień na basenie, imprezy wieczorne w atrium, i pod gołym niebem, a później dyskoteka w clubie do rana. Atmosfera sprzyjająca zabawie. Cały czas coś się dzieje. Nie da się tam nudzić. Atrakcją są panie tańczące na każdej imprezie w swoich boxach. Pokój bardzo duży,komfortowy z lustrami i białym wnętrzem - super urządzony! Dwa barki w pokoju: 1 bezpłatny - codziennie uzupełniany napojami w puszcie: cola, nestea, sprite itd. drugi - płatny z alkoholami i innymi rzeczami. Ogólnie wrażenie bardzo pozytywne! Na pewno tam wrócimy!

Luksusowy, pięknie położony hotel na najwyższym poziomie.

Witam byłam z mężem w Hotelu na początku pażdziernika w podrózy poślubnej ogólnie jesteśmy zadowoleni z hotelu jest nowoczesny i imprezowy , polecamy go parą jak i grupie przyjaciół napewno nie będziecie się nudzić;jedzenie nie do przejedzenia oraz alkohol nie do przepicia:).pogoda do 34-36 stopni. Fajną atrakcją hotelu są dziewczyny które tańczą na podestach przy basenie i na dłuugim barze który się też tam znajduje.

Kod hotelu HOT12015
Nazwa  Adam & Eve (Belek)
Miejsce  Turcja / Riwiera Turecka / Belek
Wyżywienie  śniadania i obiadokolacje, śniadania
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, dostęp do internetu, fitness, darmowe wifi, tenis, rozrywka i życie nocne

Szeroki wybór hoteli idealnych na wakacje dla rodzin z dziećmi

Wyświetlono 43 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
4.2
Barbara

Pobyt - Październik 2017

Zalety

Ladny basen ale zimny Molo

Wady

Brud. Obsługa dno. Panowie po 60 z dziewczynami 16sto letnimi. Jak dla mnie swingers club

Eliza

Pobyt - Wrzesień 2017

Brak serwisu ! Bałagan zero obsługi nie moja w jarzyny angielskim

Zalety

Położenie , alkohol importowany

Wady

Brak serwisu - serwis i Sprzatanie dramat

Pola

Pobyt - Maj 2016

Zalety

- drinki w all z górnej półki -klimat imprezy -duży ładnie urządzony pokój -ładny wystrój hotelu -super zagospodarowany teren hotelu -duży basen

Łukasz P.

Pobyt - Maj 2015

Luksusowy, pięknie położony hotel na najwyższym poziomie.

Pobyt - Październik 2014

Zalety

nowoczesność, wystrój pokoi i hotelu niesamowity wszystko w lustrach i w białych kolorach.

Wady

- niektórzy barmani zachowywali sie jak by za karę tam obsługiwali , - mało osób z obsługi zna angielski raczej wszyscy bardziej znają ruski bo duże oblężenie jest wczasowiczów z Rosji.

Renata i Marek

Pobyt - Październik 2014

Za te pieniądze moje oczekiwania były większe. Ultra all inclusive to niestety nie był, ponieważ mamy porównanie. Przy basenie można było przegryźć do 17.00. Potem do kolacji serwowali kanapki i ciasteczka w restauracji w hotelu. Źle sprzątane łazienki, wszędzie smród moczu ( na piętrze, w drodze do restauracji koło sklepików, w łazienkach ). Zgłaszaliśmy ten problem w recepcji. Było lepiej a potem znowu to samo. Lubię techno muzę, ale te same utwory przez 10 dni się nudzą. Nawet zaproszony DJ mixował te same utwory, co DJ hotelowy. Bez sensu. Jest tyle utworów, a oni w kółko to samo. Chyba, że laski znały ruchy tylko do tej muzy :-) Same laski fajnie urozmaicały pobyt. Obsługa w restauracji to tragedia! Brak organizacji w nakrywaniu do stołu, trzeba było sobie samemu organizować sztućce i odstawiać brudne talerze. Doczekać się, aż ktoś podejdzie i zapyta co podać do picia, zapomnijcie. Raz mnie tak zaskoczył tym pytaniem, że prawie się zakrztusiłam. Pobyt ze względu na look hotelu, rodzaj muzy, tańczące laski był udany, ale nie spodziewaliśmy się, że w takim hotelu może być coś nie tak. Szkoda, bo fajnie się bawiliśmy i ostatni wychodziliśmy z Lab disco.

Zalety

Look hotelu, wystrój pokoju niesamowity. Plaża, morze super. Basen z leżakami dla odpoczywających, drugi dla lubiących rozrywkę i muzę. Najlepsza atrakcja to najdłuższy bar.

Wady

Złe sprzątanie - ciągły smród moczu, fuj. Obsługa przy barach w większości nie mówiąca po angielsku. Ubogi, strasznie ubogi ultra all inclusive ( nie przyjechaliśmy do 5 gwiazdkowego hotelu za dość spore pieniądze, żeby jeść kanapki! ). Obsługa w restauracji to porażka! Brak organizacji w nakrywaniu do stołu. "Piłowane" tych samych utworów muzycznych, do znudzenia ( sam rodzaj muzyki nam odpowiadał). Czystość basenów mogłaby być lepsza. Co 7 dni powtarzają się wieczorne eventy, więc oglądaliśmy to samo.

Misiaczky

Pobyt - Lipiec 2013

Cudowny hotel.Kosmicznie pięknie.Pokoje w lustrach.W Pokoju wanna z jakuzzi oprócz tego piękna łazienka z ogromnym prysznicem.Taras z wielkim sypialnianym łóżkiem.Obsługa rewelacyjna.Piękna plaża z miejscem do siatkówki.Jedzonko-przepyszne.Brak problemów z leżakami(leżaki przy basenach prawie jak tapczany)Kelnerzy jeżdżący na wrotkach.No i ten ogromny drink bar w którym zawsze się coś fajnego działo.Cudowne restauracje a'la carte.Jednym słowem BAJKA.....Wrócimy tam jeszcze.

Ania i Tomek

Pobyt - Lipiec 2013

Mozna stanowczo polecic ten hotel dla młodych ludzi,ogolnie klimat dyskoteki

Marlena i Michal

Pobyt - Czerwiec 2013

Hotel POLECAM kazdemu kto spragniony jest luksusu i rozrywki....jak dla mnie rewelacja.Pelno jest wszystkiego co do zycia na wakacjach potrzeba,jedzenie urozmaicone co powoduje chec sprobowania wszyskiego,wystroj po prostu BOMBA...robi wrazenie....a pokoje z wanna w pokoju i wielgachnym prysznicem sa bajeczne...Bardzo chetnie tam wrocimy....;)Aha no i towarzystwo....pozdro dla Izy i Bartka oraz Agi i Patryka...Buziaczki

Kamila

Zweryfikowana opinia pracownika

Pobyt - Kwiecień 2013

Nowoczesny hotel, trochę w stylu "Seksmisji", oszałamiające wrażenie zrobiły na mnie lustra, które są porozwieszana w korytarzach, pokojach, dosłownie wszędzie:). Hotel wręcz naładowany erotyczną atmosferą. Obsługa ubrana na biało, przebrana za anioły. Moim zdaniem idealne miejsce na podróż poślubną !

Kati

Pobyt - Sierpień 2011

Ciekawa aranżacja, bardzo miła obsługa.

Pobyt - Czerwiec 2011

Ten hotel to cos niesamowitego. Raj na ziemi - jak mowia slowa piosenki promujacej hotel. Gra zapachow, dzwiekow, kolorow, sprawia ze mozna rewelacyjnie wypoczac. 2 basany zewnetrzne, bliskosc plazy (iale i tak siedzielismy glownie nad basenem). Hotel totalnie samowystarczalny - przez tydzien, tylko raz opuscilem jego terytorium i po godzinie wrocilem. Adam & Eve to tak magiczne miejsce, ze rownie dobrze moglby byc zbudowany np w Kolobrzegu, lub w Wisle. Polecam wszystkim, jednak bez dzieci.

wk

Pobyt - Maj 2011

sporo podrozuje po swiecie moge porownac ten hotel z innymi.hotel,żarcie idealne,baseny duze,wiele miejsc do opalania pokoje wprost odjazdowe.pelna ekstrawagancja.klijentela 80% bogaci rosjanie i ich dorosle dzieci.plaza gorzej(daleko jej do plaz w grecji,hiszpani a co dopiero na kubie czy jamajce-mala,brudna z malym molo z wiecznie zarezerwowane boksami.animacja nie istnieje!ktos napisal ze wieczorem atmosfera rosnie,\"petarda\".bzdura-tylko 300decybelowa muzyka techno a do tego 4 skapo ubrane lachony tanczą na ladzie baru.po 30 minutach ogladania tego samego odechciewa sie seksu!wraz z innymi z zazdroscia ogladalismy jak animatorzy w hotelach obok rozgrzewaja caly dzien swoją klijentele.mimo to warto hotel zaliczyc zaliczyc

Edyta

Pobyt - Marzec 2011

Spędziłam w nim tydzień i jestem bardzo zadowolona, ogólnie bardzo ciekawe wnętrza i wystroje. Obsługa robi co może by wszystko było na jak najwyższym poziomie. Wszystko białe lub w lustrach. Dla rozrywkowiczów Atrium z laskami na barze i super show co wieczór. Wakacje kupiłam przez www.Travel2u.pl. Co jeszcze warto dodać to jest dość blisko od lotniska i ma możliwość wykupienia własnych willi z basenami. Osobno basen jeden, i z boku drugi ze zjeżdżalniami. Na plaży majestatyczne leżaki i plaża dość fajna jak na Turcję. Polecam

Zaborosia

Zweryfikowana opinia pracownika

Pobyt - Luty 2011

Jest to hotel, którego nie da się porównać z żadnym innym hotele, nie ma konkurentów, jest inny pod każdym względem. Wszystko jest idealne czyste nie szare BIALE i szklane, jak dla mnie bajka. Słyszałam różne opinie na temat tego hotelu, a ja twierdzę, że jest rewelacyjny. Piękny duży basen na ktorym łóżka dostosowane - częściowo leżą w wodzie, przepiękna długa piaszczysta plaża, super basen kryty z przepierzeniami. Ładne pokoje z przepięknym tarasem. Jedzenie bajka. Polecam go dla młodych nie koniecznie rodzin z dziećmi. Słodzę ale nie ma sie do czego przyczepić. Jedyna rzecz ktora mi sie nie podobala to drzewka rajskie ale ja nie lubie sztucznych kwiatow/drzew.Polecam z GTI

zibi prezes

Pobyt - Czerwiec 2010

hotel powinien nazywac sie Iluzja, gdyz wewnatrz bylo wiele iluzji zwiazanych z lustrami, a drugie slowo iluzja dotyczy obslugi , gdyz obsluga w barach i sklepach byla poprostu iluzja , byslimy w wielu tureckich hotelach z ,,klasa,, jak Delfin palce gdzie obsluga super, jedzenie super ,zmienaine codziennie, animacje super, a w adam i ewa jedznie codzioennie takie samo, zero atrakcji, zero animacji, zero sportu, to jakis zart? a moze wlasciciel powinien wyrzucic cala obsluge turecka zmieniajac ja na pobsluge miedzynarodowa?

szczaff

Pobyt - Marzec 2010

PETARDA. Hotel zdecydowanie wykracza poza standardy turecko-egipskich kurortow. Dopieszczony pod wieloma wzgledami. Nieszablonowy.

adam

Pobyt - Sierpień 2009

zimna woda w basenach na odkrytych

Pobyt - Październik 2008

Hotel polecam głównie nowożeńcom i osobom szukającym spokoju. Jego nietypowy wystrój sprawia, że wrażenia są bardzo mieszane. Na jednych robi ogromne wrażenie na innych mniej. Ten hotel zaczyna żyć swoim życiem dopiero wieczorem, kiedy zapewnia najwięcej atrakcji nieporównywalnych z innymi hotelami w których byłam. Jedzenie jak na taki standard przeciętne. Bardzo ładna, szeroka plaża bezpośrednio przy hotelu jest zdecydowanym plusem. Obługa spisywała się nienagannie. Pod tym względem nie mam żadnych zastrzeżeń. Generalnie hotel oceniam na 4+.

Natasha

Pobyt - Październik 2008

Bajka :) Wrażenia na początku są mieszane - pierwszy raz miałam doczynienia z taką aranżacją. Po powrocie do domu z przyzwyczajenia próbowałam przeglądać się w ścianach:) Lustra są wszędzie! Można jednocześnie wypocząć w spokoju i wyszaleć się na imprezach. Blisko do centrum; ładna, szeroka i piaszczysta plaża, obsługa miła, zawsze na miejscu. Polecam parom - pokój pobudza wyobraźnię i stwarza duuuużo możliwości...... aktywnego spędzenia czasu ;) Jestem baaaaaaardzo zadowolona, chętnie bym tam wróciła.

Adam & Eve (Belek)